Mattias Fredriksson

Profilbild för Mattias Fredriksson
Säljarfavorit
Mattias Fredriksson
4.8 / 5
(193 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
28 st
165 155 000 kr

Bakgrund

Mattias Fredriksson jobbar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2019-05-27. Mattias har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2024. Mattias har enligt vår statistik haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 133 835 000 kr.

Presentation

Mattias är en driven och resultatinriktad person som med största engagemang alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Genom att vara tillgänglig och lyhörd skapar han långa kundrelationer. Mattias är utöver det oerhört noggrann och hans fingertoppskänsla är något alldeles extra. Som kund kan man förvänta sig 110% förtroendefullt och professionellt arbete genom hela processen. Hör av er till Mattias om ni går i säljtankar, önskar en värdering eller bara vill diskutera marknaden.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2024

Säljare om Mattias.

15 jul 2024

"Kunnig och engagerad "
säljare på Smedstorpsvägen 35C

14 jul 2024

"Mattias är en otroligt sympatisk mäklare som är mån om säljare och köpare. Tillgänglig och tillmötesgående. I vårt fall även väldigt tålmodig.
"
säljare på Vanhemsgatan 4

12 jul 2024

"Jag är oerhört nöjd med min upplevelse vid försäljningen av min lägenhet. Mattias var fantastisk – alltid anträffbar och redo att svara på alla mina frågor. Processen gick väldigt smidigt och överträffade mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på att sälja sin..."
"Jag är oerhört nöjd med min upplevelse vid försäljningen av min lägenhet. Mattias var fantastisk – alltid anträffbar och redo att svara på alla mina frågor. Processen gick väldigt smidigt och överträffade mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som funderar på att sälja sin bostad. "
Läs mer
säljare på Lertagsgatan 54

15 jun 2024

"Hela försäljningsprocessen gick otroligt snabbt och över förväntan på alla punkter! Vi är otroligt nöjda med mäklaren. "
säljare på Blåbärsvägen 2

05 jun 2024

"Mycket bra mäklare med stor tillgänglighet samt inlyssnande på våra önskemål. Mycket nöjda!"
säljare på Ulsavilagatan 3A

20 maj 2024

"Mattias var jätteduktig och lägger verkligen ner tid för att det ska bli bra för hans kund. Jättebra mäklare, rekommenderar starkt!"
säljare på Fågelbärsgatan 76

02 maj 2024

"Duktigt och trevligt som gör ett bra jobb ifrån sig! Kan sin sak. Väldigt bra bemötande. /säljaren"
säljare på Konvaljgatan 7

24 apr 2024

"Svarade alltid inom rimlig tid. Om han inte svarade direkt så hörde han av sig så fort som möjligt. "
säljare på Åbackegatan 5A

22 apr 2024

"Mattias är inte bara en mäklare; han är en arkitekt av drömmar, en dirigent av affärsförtroende och en konstnär av fastighetsförmedling. När han kliver in i rummet förvandlas vanliga utrymmen till potentiella palats och vanliga transaktioner till episka äventyr.
Mattias är som en mästerkock i fa..."
"Mattias är inte bara en mäklare; han är en arkitekt av drömmar, en dirigent av affärsförtroende och en konstnär av fastighetsförmedling. När han kliver in i rummet förvandlas vanliga utrymmen till potentiella palats och vanliga transaktioner till episka äventyr.
Mattias är som en mästerkock i fastighetsvärldens gourmetkök. Han blandar de finaste ingredienserna av professionalism, passion och precision för att skapa en oslagbar smakupplevelse för sina kunder. Varje detalj är noggrant planerad och varje steg är genomtänkt för att säkerställa maximal tillfredsställelse.
När Mattias tar sig an en försäljning är det som att se en dirigent leda sitt orkester till harmonisk perfektion. Han balanserar köpare och säljare som en virtuos jonglerar med kulor, skapar en atmosfär av tillit och framgång som genomsyrar hela processen. Hans förmåga att läsa människor och förstå deras behov är oöverträffad, vilket resulterar i att varje affär känns som en skräddarsydd passform.
Att arbeta med Mattias är som att gå på en konstutställning där varje fastighet är ett mästerverk och varje affär är en episk berättelse. Hans entusiasm är smittsam, hans kunskap är djupgående och hans dedikation är oöverträffad. Med Mattias vid rodret kan du vara säker på att din fastighetsresa kommer att vara en resa full av framgång, glädje och obegränsade möjligheter!"
Läs mer
säljare på Folkungagatan 12B

21 mar 2024

"Mattias är engagerad och optimistisk i sin framtoning men lovar inte mer än han kan hålla. Mycket bra känsla för situationer och människor, är inkännande och lägger sig alltid på rätt nivå. Oklanderligt bemötande vid visningar och i övriga kontakter."
säljare på Norra Belltorpsvägen 23

19 mar 2024

"En smidig försäljning med en lyhörd och engagerad mäklare! "
säljare på Isgatan 11

26 feb 2024

"Mattias var tydlig och professionell genom hela processen. Det var vår andra försäljning med Mattias och vi kommer alltid vända oss till honom framöver!"
säljare på Ryttartorpsgatan 2

21 feb 2024

"Jag rekommenderar verkligen Mattias som mäklare. Närvarande, engagerad och trygg! Super tack för en enkel resa med försäljningen utav min lägenhet. "
säljare på Kornellvägen 20

21 feb 2024

"Skötte försäljningen utmärkt! Stort tack! "
säljare på Lindesbygatan 2

27 jan 2024

"Mattias överträffade alla våra förväntningar då vi tidigare haft dålig erfarenhet av mäklare i Örebro. Vi uppskattade att han körde rak och transparent kommunikation om läget. Mattias kom alltid med idéer och lösningar i olika lägen och vi kände oss trygga med att det skulle bli sålt trots den tr..."
"Mattias överträffade alla våra förväntningar då vi tidigare haft dålig erfarenhet av mäklare i Örebro. Vi uppskattade att han körde rak och transparent kommunikation om läget. Mattias kom alltid med idéer och lösningar i olika lägen och vi kände oss trygga med att det skulle bli sålt trots den tröga bostadsmarknaden. Han såg även till att vi hittade vårt drömläge! "
Läs mer
säljare på Viktor Dahléns väg 241

25 jan 2024

"Mattias är förstående, positiv, personlig och engagerad. Jag hade fullt förtroende för honom hela vägen. "
säljare på Cederborgsvägen 6

25 jan 2024

"Mattias stod för ett proffsigt bemötande och en tydlig och klar bild över hur han ville att vi tillsammans skulle ta oss an processen.
Med tydlighet, lyhördhet och högt engagemang levererade han över förväntan. I en tuff marknad gjorde han det lilla extra som krävdes, kan varmt rekommendera Matt..."
"Mattias stod för ett proffsigt bemötande och en tydlig och klar bild över hur han ville att vi tillsammans skulle ta oss an processen.
Med tydlighet, lyhördhet och högt engagemang levererade han över förväntan. I en tuff marknad gjorde han det lilla extra som krävdes, kan varmt rekommendera Mattias till dig som går i sälj eller köptankar! "
Läs mer
säljare på Sätra gränd 14

25 jan 2024

"Mattias var påläst om bostaden/området, engagerade sig i vår försäljning och kom med idéer & tankar när försäljningen drog ut lite på tiden. Tillgänglig både kvällar & helger vid minsta fundering.
Vi Rekommenderar!"
säljare på Almtorpsvägen 26

29 nov 2023

"Mattias har varit mycket bra på att återkoppla och hålla oss uppdaterade om läget vilket var viktigt för oss. Proffsig och lyhörd! Vi är mer än nöjda"
säljare på Viktor Dahléns väg 211

13 nov 2023

"Supertrevlig och kompetent mäklare"
säljare på Näset 217

31 okt 2023

"Mattias kan jag starkt rekommendera! Otroligt proffsig och kunnig så kände mig väldigt trygg genom hela processen"
säljare på Norevägen 6A

19 sep 2023

"Vi kände oss väldigt trygga med honom, pålitlig, proffsig o väldigt engagerad. En mäklare vi starkt kan rekommendera,"
säljare på Backgränd 3

11 sep 2023

"Trevlig kvicktänkt man som är lätt att prata med "
säljare på Alunvägen 1

07 sep 2023

"Efter att jämfört olika mäklare i stan bestämde vi oss slutligen för Mattias på Wallenstedt. Han var mycket professionell och gjorde sitt bästa för att vi skulle bli så nöjda som möjligt genom hela försäljningsprocessen. Vi är mycket nöjda med Mattias och rekommenderar honom varmt till andra som ..."
"Efter att jämfört olika mäklare i stan bestämde vi oss slutligen för Mattias på Wallenstedt. Han var mycket professionell och gjorde sitt bästa för att vi skulle bli så nöjda som möjligt genom hela försäljningsprocessen. Vi är mycket nöjda med Mattias och rekommenderar honom varmt till andra som vill ha en driven och duktig mäklare på sin sida! 5+++++"
Läs mer
säljare på Viktor Dahléns väg 50

30 aug 2023

"Kan starkt rekommendera Mattias! Hela processen kändes trygg och jag hade absolut valt att jobba med honom igen. "
säljare på Oskarsvägen 5C

15 aug 2023

"Vi är supernöjda med Mattias. Väldigt professionell och serviceinriktad
Kan varmt rekommendera"
säljare på Olofsgatan 9

07 aug 2023

"Mattias är en engagerad och seriös mäklare som hanterat försäljningen mycket professionellt genom att vara tillgänglig och ett bra stöd genom processen. Som person är Mattias tydlig och samtidigt trevlig, positiv och trygg. Kan varmt rekommendera Mattias för era bostadsaffärer!"
"Mattias är en engagerad och seriös mäklare som hanterat försäljningen mycket professionellt genom att vara tillgänglig och ett bra stöd genom processen. Som person är Mattias tydlig och samtidigt trevlig, positiv och trygg. Kan varmt rekommendera Mattias för era bostadsaffärer!"
Läs mer
säljare på Läppe Stenvred Hamn 3

07 aug 2023

"Mattias är rak och tydlig, ett bra stöd i processen och bra att bolla sina frågeställningar och funderingar med."
säljare på Skördevägen 17A

05 jul 2023

"God smidig affär"
säljare på Förmansgatan 4

15 jun 2023

"Upplevde Mattias som professionell och skicklig."
säljare på Gustavsgatan 17

12 jun 2023

"Mattias lyckades lösa en snabb och smidig affär till ett bra pris trots en lite orolig marknad. Kan varmt rekommendera Mattias till både säljare och köpare! "
säljare på Förmansgatan 8

25 maj 2023

"Mattis är en driven och proffsig mäklare.
Hela processen från start till slut har känts tryggt, bra och skötts smidigt.
Super nöjd! "
säljare på Schantzgatan 4

09 maj 2023

"Mattias är kompetent och duktig. Socialt och kompetensmässigt en duktig mäklare, med fingertoppskänsla och ger ett bra helhetsintryck. "
säljare på Loka gränd 6

04 maj 2023

"Valet av mäklare var aldrig någon fundering, Mattias var given. Han har imponerat på vänner och bekanta och nu fick jag även uppleva 100% leverans på alla delar i försäljningen av min bostad. Mattias och Wallenstedt är trevliga, snabba och professionella i alla delar av affären. Jag som säljare b..."
"Valet av mäklare var aldrig någon fundering, Mattias var given. Han har imponerat på vänner och bekanta och nu fick jag även uppleva 100% leverans på alla delar i försäljningen av min bostad. Mattias och Wallenstedt är trevliga, snabba och professionella i alla delar av affären. Jag som säljare behöver inte tänka på så mycket mer än att städa och göra fint inför fotografering/visning. Vi är jättenöjda! Jag kommer välja Mattias när/om det är dags för försäljning nästa gång."
Läs mer
säljare på Förmansgatan 8

19 apr 2023

"Vi var supernöjda med Mattias. Väldigt trevlig, engagerad och pålitlig. Alltid nåbar i telefonen och snabba ryck med försäljningen som även gick med vinst. Vi kommer att tipsa Mattias till andra som funderar på att sälja! "
säljare på Oskarstorget 16A

02 mar 2023

"Mattias Fredriksson har med sitt stora engagemang och driv skött hela processen av försäljningen med ett otroligt bra arbete.
Ifrån start till klart har vi haft bra kontakt och han har under försäljningen sett till att vi varit
uppdaterade med all info vi behövt.
Att välja Mattias var ett själ..."
"Mattias Fredriksson har med sitt stora engagemang och driv skött hela processen av försäljningen med ett otroligt bra arbete.
Ifrån start till klart har vi haft bra kontakt och han har under försäljningen sett till att vi varit
uppdaterade med all info vi behövt.
Att välja Mattias var ett självklart val och vi är otroligt nöjda med hans arbete.
Vi kan stort rekommendera Mattias till den som vill att sin försäljning av fastighet ska skötas av kvalité och med bra resultat.
"
Läs mer
säljare på Ledgränd 33

22 jan 2023

"Örebros bästa mäklare! Att välja Mattias var det självklara valet. En trevlig, engagerad & driven mäklare som gör allt för sina kunder. En mäklare man får förtroende för.
Han är lyhörd & informativ samt har uppdaterat oss genom hela processen med en helt fantastisk service från första stund. Pro..."
"Örebros bästa mäklare! Att välja Mattias var det självklara valet. En trevlig, engagerad & driven mäklare som gör allt för sina kunder. En mäklare man får förtroende för.
Han är lyhörd & informativ samt har uppdaterat oss genom hela processen med en helt fantastisk service från första stund. Proffs!
Vi rekommenderar starkt Mattias Fredriksson & Wallenstedt Fastighetsmäkleri. "
Läs mer
säljare på Barkborrevägen 24

12 dec 2022

"Mattias är lättillgänglig, påläst och väldigt driven. Han hjälper till med det där lilla extra, är otroligt enkel att ha och göra med och är snabb på att återkoppla under processen. Han och Wallenstedt var ett givet val när det var dags att sälja. "
säljare på Ryssängsvägen 2B

05 dec 2022

"Rekommenderar verkligen Mattias som mäklare. Duktig på att uppdatera oss på händelseförvecklingen och alltid tillgänglig. Uppmärksam och sinne för detaljer. "
säljare på Tenorvägen 4

07 nov 2022

"Att välja Mattias Fredriksson var det självklara valet, ett otroligt proffsigt arbete genom hela säljprocessen. "
säljare på Förmansgatan 10

07 okt 2022

"Mattias är lugn, trygg och ärlig och är väldigt lätt att samarbeta med. Han är lyhörd och informativ och guidade oss bra genom hela processen. Svarar snabbt och tar sig tid. En person som man får förtroende för och har levererat på en hög nivå. Vi rekommenderar varmt att anlita Mattias! "
"Mattias är lugn, trygg och ärlig och är väldigt lätt att samarbeta med. Han är lyhörd och informativ och guidade oss bra genom hela processen. Svarar snabbt och tar sig tid. En person som man får förtroende för och har levererat på en hög nivå. Vi rekommenderar varmt att anlita Mattias! "
Läs mer
säljare på Grytsätter 742

07 okt 2022

"Fantastisk service från start till mål. Kändes tryggt och fick fullt förtroende för Mattias! Så glad att jag valde just Wallenstedt som min mäklare!"
säljare på Rådjursstigen 4

15 sep 2022

"En professionell insats från start till skrivet avtal! För mig är det viktigt med en engagerad mäklare som är tillgänglig och hela tiden arbetar framåt för att komma i mål. Mattias har överraskat och på kort tid levererat långt över förväntningarna. Jag kan med varm hand rekommendera både Mattias..."
"En professionell insats från start till skrivet avtal! För mig är det viktigt med en engagerad mäklare som är tillgänglig och hela tiden arbetar framåt för att komma i mål. Mattias har överraskat och på kort tid levererat långt över förväntningarna. Jag kan med varm hand rekommendera både Mattias och teamet på Wallenstedt."
Läs mer
säljare på Restalundsvägen 16D

02 jun 2022

"Vi är mycket nöjda med Mattias och Bjurfors hantering av försäljningen.
Har haft tidigare försäljning med Bjurfors och känner stort förtroende för dom som mäklare.
Vi rekommenderar varmt Mattias och Bjurfors."
säljare på Hagtorpsvägen 16

31 maj 2022

"På rekommendation tog jag kontakt med Mattias, vilket jag inte ångrar!
Hans mångsidighet, breda kunnande samt hans sociala kompetens gjorde mig som säljare både nöjd och trygg under hela resan!
Verkligen rätt man på rätt plats!
"
säljare på Källstigen 6

31 maj 2022

"Mattias är optimistisk och tror på försäljningen vilket jag tror speglar av sig på köpare."
säljare på Myrbacksgatan 17G

22 apr 2022

"Mattias är en otroligt driven och lyhörd mäklare. Han gjorde köpet av vår nya bostad och försäljningen av befintliga bostad smidig och hjälpte oss med alla tänkbara funderingar. Vi rekommenderar Mattias starkt! "
säljare på Markavägen 5

12 apr 2022

"Jätte duktig, jordnära, lyhörd, as grym
Kommer rekommendera han definitivt "
säljare på Täby-Vad 527

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
24
Lägenhet
12
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
133 835 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
180 av 184 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
191 av 193 säljare
Mattias var tydlig och höll mig uppdaterad
190 av 193 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Mattias på kartan.

339 tidigare bostäder
32 bostäder till salu
192 rekommendationer

32 bostäder till salu.

Bostäder

1 295 000 kr
1 rum, 37 m²
35 000 kr/m²
Lägenhet, Örebro
1 976 kr/mån
5 995 000 kr
7 rum, 217 m²
27 626 kr/m²
Villa, Örebro
1 695 000 kr
8 rum, 131 m²
12 938 kr/m²
Villa, Lindesberg
2 595 000 kr
3 rum, 78 m²
33 269 kr/m²
Lägenhet, Örebro
4 173 kr/mån
2 095 000 kr
3 rum, 78 m²
26 858 kr/m²
Lägenhet, Örebro
5 742 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Adolfsberg
5 rum, 180 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
2 295 000 kr
Lägenhet Öster
3 rum, 66 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 325 000 kr
Villa Adolfsberg
+ 130 000 kr
4 rum, 125 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kunnig och engagerad "
5 990 000 kr
Villa Lanna
+ 40 000 kr
6 rum, 141 m²
Utropspris: 5 950 000 kr
3 650 000 kr
Villa Garphyttan
+ 155 000 kr
10 rum, 187 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.