Mattias Forsberg

Profilbild för Mattias Forsberg
Mattias Forsberg
5.0 / 5
(35 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
6 st
71 165 000 kr

Bakgrund

Mattias Forsberg jobbar på Widerlöv och är registrerad mäklare sedan 2002-07-02. Mattias har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Mattias har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 66 999 000 kr.

Presentation

Jag är brandmannen som sadlade om till fastighetsmäklare för drygt 20 år sedan. Som tidigare bandyspelare på högsta nivå så har jag under hela mitt liv levt i en sund och tydlig prestationsmiljö. Det var naturligt att ta med sig även till mäklaryrket. Jag är extremt noga med att vara väl förberedd till varje kundmöte och påläst till varje bostadsvisning. Det upplever jag skapar ett förtroende och trygghet hos den person jag möter, såväl säljare som köpare. Jag brinner för att både du som säljare och din/er köpare känner att ni har gjort ert livs bästa affär. Jag hoppas innerligt att jag får bli din mäklare.

Jag bor i en villa i Bärby Hage tillsammans med min fru Jessica och våra två barn. Mina stora passioner i livet är flugfiske, golf och alpin skidåkning. Jag är även bandytränare för min son i IK Sirius och min dotter i Uppsala BoIS.

Mäklarbyrå


Säljare om Mattias.

09 mar 2022

"Jag har anlitat Mattias tre gånger. Jag rekommenderar honom varmt. Han är mycket kunnig och väldigt trevlig. "
säljare på Plattgatan 4

09 mar 2022

"Mattias var väldigt professionell och påläst om objektet från första mötet. Han är mycket seriös och återkopplade under hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera Mattias."
säljare på Ringgatan 4A

03 feb 2022

"Lysande mäklare! Vi kände oss i lugna och trygga händer under såväl inköps- som försäljningsprocessen. "
säljare på Vallbygatan 1

01 feb 2022

"Vi var/är mycket nöjda under hela processen, från första kontakt, framtagning av annons o förslag på upplägg, pris och när det skulle ske. Även bra uppdatering/info under arbetets gång och lätt att få kontakt."
säljare på Rosendalsvägen 12

04 dec 2021

"Kan varmt rekommendera Mattias som mäklare, väldigt kunnig och förtroendeingivande samt mycket trevlig. Han guidade oss genom hela processen att sälja vårt hus på ett föredömligt sätt, kunde besvara alla frågor och skapade ett lugn. Kommer aldrig vilja anlita någon annan mäklare framöver."
"Kan varmt rekommendera Mattias som mäklare, väldigt kunnig och förtroendeingivande samt mycket trevlig. Han guidade oss genom hela processen att sälja vårt hus på ett föredömligt sätt, kunde besvara alla frågor och skapade ett lugn. Kommer aldrig vilja anlita någon annan mäklare framöver."
Läs mer
säljare på Raketgatan 11

29 nov 2021

"Vi är supernöjda med valet av Mattias som mäklare. Ett väl genomfört arbete och med tät dialog från första mötet hela vägen till försäljning som uppskattades av oss som säljare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Svartbäcksgatan 107C

21 okt 2021

"Det är andra gången jag anlitar Mattias som mäklare då jag var så nöjd med hans insats första gången. Han är lugn, lyhörd och engagerad, vilket skapar ett stort förtroende. Snabb återkoppling är viktigt vid en bostadsförsäljning och där infriar Mattias alla önskemål. Med Mattias alla egenskaper k..."
"Det är andra gången jag anlitar Mattias som mäklare då jag var så nöjd med hans insats första gången. Han är lugn, lyhörd och engagerad, vilket skapar ett stort förtroende. Snabb återkoppling är viktigt vid en bostadsförsäljning och där infriar Mattias alla önskemål. Med Mattias alla egenskaper kan jag därför varmt rekommendera honom som mäklare!"
Läs mer
säljare på Storgatan 18B

13 okt 2021

"Mattias har en mjuk och vänlig framtoning som utstrålar arbetsglädje. Vår försäljning av mitt hem blev ett roligt projekt mha en stöttande coach. Han hjälpte mig igenom ett mycket svårt steg i livet"
säljare på Petterslundsgatan 11C

15 sep 2021

"Professionell och smidig mäklare, var väl investerade pengar att ta den hjälp vid fick i samband med försäljningen. "
säljare på Högsta 17

05 sep 2021

"Vi anlitade Mattias Forsberg redan när vi började leta hus hösten 2020. Han hjälpte oss att förbereda vår egen försäljning, så att vi skulle vara redo att snabbt starta en försäljning av lägenheten när vi hade köpt vårt hus. Dessutom fick vi möjligheten att bolla lite frågor kring vårt husletande..."
"Vi anlitade Mattias Forsberg redan när vi började leta hus hösten 2020. Han hjälpte oss att förbereda vår egen försäljning, så att vi skulle vara redo att snabbt starta en försäljning av lägenheten när vi hade köpt vårt hus. Dessutom fick vi möjligheten att bolla lite frågor kring vårt husletande, vilket vi uppskattade mycket. När det så var dags att faktiskt sälja lägenheten efter sommaren har vi haft ett bra samarbete. Mattias har alltid varit tillgänglig för frågor, men också väldigt tydlig med vad som förväntas av oss som säljare. Vi rekommenderar verkligen Mattias som mäklare. "
Läs mer
säljare på Portalgatan 56

05 sep 2021

"Jag fick proffsig hjälp med min försäljning. Jag kände mig trygg och välinformerad om processen från början till slut. Jag kan verkligen rekommendera Mattias som mäklare. "
säljare på Ölandsresan 3C

05 sep 2021

"Mycket bra skött försäljning. Vi hölls ständigt uppdaterade om budgivning. Även arbetet innan försäljning mycket bra."
säljare på Gustaf Kjellbergs väg 32

03 sep 2021

"Är så nöjd med Mattias, allt gick så bra och var välorganiserat. Kommer definitivt anlita Mattias igen."
säljare på Sankt Persgatan 47B

01 jun 2021

"Mäklarens engagemang från början till slut gav oss en mycket positiv känsla. Anledningen till det var att han uppdaterade oss kontinuerligt under hela "resan". Han skötte hela affären på allra bästa sätt. Vi skulle absolut rekommendera honom till framtida uppdrag. "
"Mäklarens engagemang från början till slut gav oss en mycket positiv känsla. Anledningen till det var att han uppdaterade oss kontinuerligt under hela "resan". Han skötte hela affären på allra bästa sätt. Vi skulle absolut rekommendera honom till framtida uppdrag. "
Läs mer
säljare på Fanstavägen 3

12 maj 2021

"Trevligt och genuint bemötande. Rekommenderas varmt. "
säljare på Helsingforsgatan 109

27 apr 2021

"Mattias är förutom väldigt trevlig enormt kompetent.
Han är otroligt engagerad, noggrann, transparent, empatisk och inkännande. Han får en att helt enkelt känna sig supertrygg i hans händer.
Under hela processen var han tillgänglig på ett mycket bra sätt. Han var även tydlig och rak i sin kommuni..."
"Mattias är förutom väldigt trevlig enormt kompetent.
Han är otroligt engagerad, noggrann, transparent, empatisk och inkännande. Han får en att helt enkelt känna sig supertrygg i hans händer.
Under hela processen var han tillgänglig på ett mycket bra sätt. Han var även tydlig och rak i sin kommunikation. Överträffade alla våra förväntningar, väl värd sitt arvode!
Rekommenderas starkt, 10/10.
"
Läs mer
säljare på Handarbetsvägen 21

20 apr 2021

"Mattias gav ett professionellt och förtroendegivande första intryck redan vid vårt första möte med honom. Detta positiva intryck har förstärkts sedan genom hans goda tidsplanering och utmärkt genomförande av lägenhetsvisningen. Vi hade goda dialog med honom och han var gedigen angeläget att hålla..."
"Mattias gav ett professionellt och förtroendegivande första intryck redan vid vårt första möte med honom. Detta positiva intryck har förstärkts sedan genom hans goda tidsplanering och utmärkt genomförande av lägenhetsvisningen. Vi hade goda dialog med honom och han var gedigen angeläget att hålla oss uppdaterad under hela säljprocessen. Vi är mycket nöjd med hans arbete och kan varmt rekommendera honom som en gedigen erfaren och professionell fastighetsmäklare i Uppsala. "
Läs mer
säljare på Samaritergränd 1

15 apr 2021

"Jag kände mig trygg då Mattias hanterade och gjorde mig delaktig i alla moment under försäljningen. Han är mycket professionell men ändå personlig i sitt bemötande. Jag kan varmt rekommendera andra att anlita honom som mäklare. "
säljare på Salabacksgatan 62

24 mar 2021

"Vi har anlitat Mattias både som köpare av fastigheten och nu som säljare. Vi var lika nöjda båda gångerna!
Vi känner fullt förtroende för Mattias i alla avseenden. Han är saklig och kunnig."
säljare på Enskiftesvägen 16

21 mar 2021

"Fantastisk arbete av Mattias, jag är mycket nöjd med hur smidigt hela försäljningen gick"
säljare på Henry Wemans väg 10

08 mar 2021

"Rekommenderar!"
säljare på Portalgatan 15

05 mar 2021

"Mattias var lyhörd och anpassade sig på ett mycket bra sätt till mina önskemål utan att på något sätt rucka på sina egna värderingar. Han förmedlade hjälp med enklare styling och gav själv en hel del råd. Jag har sålt hus och lägenheter tidigare och Mattias är klart den mäklare som jag först skul..."
"Mattias var lyhörd och anpassade sig på ett mycket bra sätt till mina önskemål utan att på något sätt rucka på sina egna värderingar. Han förmedlade hjälp med enklare styling och gav själv en hel del råd. Jag har sålt hus och lägenheter tidigare och Mattias är klart den mäklare som jag först skulle rekommendera till en god vän. "
Läs mer
säljare på Svartbäcksgatan 21A

31 jan 2021

"Mycket hjälpsam och stöttande i försäljningsprocessen."
säljare på Barkspadevägen 8

29 jan 2021

"Vår mäklare var påläst och gav oss den information vi behövde. Det gav oss en trygg resa genom hela försäljningen. "
säljare på Sturegatan 4A

28 jan 2021

"Lysande bra mäklare"
säljare på Askvägen 39

28 jan 2021

"Bra valuta för arvodet.
Ger ett stort förtroende.
Mycket kunnig , kan marknaden , känns erfarande "
säljare på Folkungagatan 12B

27 jan 2021

"Mattias är otroligt professionell och socialt kompetent. Han befäster direkt en förtroendefull relation och man känner
sig som säljare helt trygg med honom. "
säljare på Enstigen 17

27 jan 2021

"Mattias är en utmärkt mäklare. Kunnig, trevlig och professionell. Jag har använt mig av honom två gånger. Kommer använda mig av honom igen."
säljare på Vikingagatan 32A

27 jan 2021

"Jag var väldigt nöjd med mitt val av Mattias som mäklare. Hela affären gick smidigt och vid minsta fråga fick jag snabba svar. Bra kommunikation och ett väldigt trevlig bemötande. Jag kan varmt rekommendera Mattias till din nästa bostadsaffär. "
säljare på Råbyvägen 28

26 jan 2021

"Mattias har gett ett lugnt o förtroendeingivande intryck, kommit med bra tips inför visningen samt fick ett snabbt avslut på affären."
säljare på Salagatan 28B

26 jan 2021

"Mattias har varit mycket tillgänglig och hjälpsam, inte bara med försäljningen, utan också med frågor om det vi tittar på att köpa efter försäljningen."
säljare på Nedre Slottsgatan 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
66 999 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
35 av 35 säljare
Mattias satte rätt förväntningar på slutpriset
32 av 35 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
34 av 34 säljare
Mattias var tydlig och höll mig uppdaterad
35 av 35 säljare

Mattias på kartan.

504 tidigare annonser
1 bostad till salu
35 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

1 975 000 kr
1 rum, 39 m²
50 641 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 495 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Salabacke
2 rum, 64 m²
Utropspris: 1 975 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 53 m²
Utropspris: 3 190 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Tunabackar
2 rum, 64,5 m²
Utropspris: 1 975 000 kr
11 200 000 kr
Villa Graneberg
+ 200 000 kr
7 rum, 221 m²
Utropspris: 11 000 000 kr
2 480 000 kr
Lägenhet Norby
+ 330 000 kr
3 rum, 63,5 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.