Mattheus Hanna

Profilbild för Mattheus Hanna
Mattheus Hanna
4.9 / 5
(323 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
86 st
33 st
305 715 000 kr

Bakgrund

Mattheus Hanna jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2013-03-15. Mattheus har fått in 33 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Mattheus har enligt vår statistik haft 71 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 302 690 000 kr.

Presentation

Jag har världens bästa jobb! Sedan en tid tillbaka jobbar jag nämligen som fastighetsmäklare i Täby och stortrivs med att varje dag få hjälpa mina säljare och köpare genom en av deras livs största affärer. Jag är en mycket kreativ person som har lätt för att hitta nya vägar och idéer till lösningar samt gör alltid mitt jobb med största noggrannhet. Jag får ofta höra att min entusiasm smittar av sig och bidrar till en god stämning och glada säljare och köpare. Jag ser fram emot ett gott samarbete! När börjar vi?

UTMÄRKELSER
2021: Täbys mest anlitade mäklare
2021: Täbys mest rekommenderade mäklare
2020: Täbys mest anlitade mäklare
2020: Täbys mest rekommenderade mäklare
2019: Täbys mest anlitade mäklare
2017: Täbys mest anlitade mäklare
2016: Täbys mest anlitade mäklare
2015: Täbys mest anlitade mäklare

Utöver min fastighetsmäklarexamen har jag även en kandidatexamen i ekonomi.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2022

Säljare om Mattheus.

29 aug 2022

"Matteus är en väldigt erfaren, kunnig, professionell, lyhörd, lösnings orienterad, engagerad, positiv och ödmjuk mäklare. Socialt kompetent med hög energi, snabbhet och tydlighet som fokuserar på det positiva!
Jag kan varmt rekommendera Matteus! "
säljare på Boulevarden 69

16 jul 2022

"Mattheus fixade den smidigaste försäljning vi någonsin har haft. Rak och tydlig, han har både bra marknadskännedom och bra kontakter, då hjälpte han oss få ett drömpris på vårt hus. "
säljare på Ymervägen 4

20 jun 2022

"Professionellt och trevligt "
säljare på Grindtorpsvägen 5

16 jun 2022

"Är så otroligt imponerad av engagemanget hos Mattheus. Lätt att nå, bra täta uppdateringar och bra koll på allt som man kan tänkas behöva veta inför köp/sälj av bostad. Köpte huset för 9 år sedan när han var ny som mäklare och det fanns inte en tanke på att välja annan mäklare när det var dags fö..."
"Är så otroligt imponerad av engagemanget hos Mattheus. Lätt att nå, bra täta uppdateringar och bra koll på allt som man kan tänkas behöva veta inför köp/sälj av bostad. Köpte huset för 9 år sedan när han var ny som mäklare och det fanns inte en tanke på att välja annan mäklare när det var dags för att sälja. Toppenöjd! "
Läs mer
säljare på Erikslundsvägen 32

24 apr 2022

"Under vårt första möte med mäklaren så var han påläst om bostaden. Det uppskattades väldigt mycket. Han hade väldgit bra lokalkännedom om området där vi bodde, vilket gjorde det väldigt lätta att välja rätt mäklare. Vi upplevde det väldigt tryggt när vi väl bestämde oss och fick det priset för bo..."
"Under vårt första möte med mäklaren så var han påläst om bostaden. Det uppskattades väldigt mycket. Han hade väldgit bra lokalkännedom om området där vi bodde, vilket gjorde det väldigt lätta att välja rätt mäklare. Vi upplevde det väldigt tryggt när vi väl bestämde oss och fick det priset för bostaden som vi redan hade diskuterat i familjen. Tack för hjälpen. "
Läs mer
säljare på Ingefasts väg 65

21 apr 2022

"Det faktiska slutpriset hamnade ca 200 000 kr under värderingen. Det är det enda som jag är mindre glad för. Annars toppbetyg!"
säljare på Margaretavägen 30C

28 mar 2022

"Vi träffade Mattheus på en visning där vi fick en mycket bra kontakt och kände direkt att vi ville anlita honom för försäljning av vår bostad. Mattheus är mycket trevlig, driven, professionell och kompetent i sitt yrke. Han kan Täby utan och innan, besvarar alla sorters frågor och funderingar sam..."
"Vi träffade Mattheus på en visning där vi fick en mycket bra kontakt och kände direkt att vi ville anlita honom för försäljning av vår bostad. Mattheus är mycket trevlig, driven, professionell och kompetent i sitt yrke. Han kan Täby utan och innan, besvarar alla sorters frågor och funderingar samt bemöter en personligt och är alltid positiv. Vi hade kontakt med Mattheus under flera år då det tog oss ett tag att hitta vårt nya boende, men när det väl var dags för oss att sälja så tog det endast två dagar innan det var sålt och klart och dessutom till ett riktigt bra pris. Vi kände oss väldigt trygga med vårt val av mäklare och hade inte kunnat tänka oss en bättre, smidigare och snabbare försäljning. Vi rekommenderar varmt Mattheus!"
Läs mer
säljare på Näsbydalsvägen 4

14 mar 2022

"Behövde inte ens annonseras ut! Mattheus vet vad han gör!"
säljare på Albert Målares väg 24D

07 mar 2022

"Vi hade ingen annons ute (behövde inte). "
säljare på Åkerbyvägen 236

07 mar 2022

"Det bästa med Mattheus var att han hela tiden ringde och uppdaterade om alla steg i försäljningsprocessen vilket kändes tryggt. Han svarade också alltid i telefon och var lätt att få kontakt med även kvällar och helger."
säljare på Näsbydalsvägen 12

16 feb 2022

"Mattheus är effektiv och smidig att göra affärer med.
Hans tydlighet och rakhet uppskattas också"
säljare på Åkerbyvägen 122

17 jan 2022

"Fotografen som anlitades var inte tillmötesgående. Försökte få en diskussion om hur vi bäst kunde presentera varje rum men blev bemött med kommentar ”jag är en fotograf, inte inredningsstylist”.
Bilderna blev jättebra ändå men hade önskat en mer engagerad fotograf."
"Fotografen som anlitades var inte tillmötesgående. Försökte få en diskussion om hur vi bäst kunde presentera varje rum men blev bemött med kommentar ”jag är en fotograf, inte inredningsstylist”.
Bilderna blev jättebra ändå men hade önskat en mer engagerad fotograf."
Läs mer
säljare på Häradsgränd 6

12 jan 2022

"Enormt proffsig, rekommenderas varmt!!"
säljare på Meteorvägen 6

22 dec 2021

"Mkt proffsigt hanterat av Mattheus ! Han är en grym mäklare och skulle ansställa honom direkt om skulle vilja börja jobba med film ;-)"
säljare på Renvägen 3

19 dec 2021

"Fick huset sålt för mer än vi hade hoppats på under en vecka, vi hann inte ens fotografera!"
säljare på Ugglevägen 47

21 nov 2021

"Är i stort sett nöjd med mäklaren men han la aldrig ut annonsen på kommande på hemnet som han sa att han skulle göra. "
säljare på Östra Banvägen 62

16 nov 2021

"Tydlig och målinriktad mäklare! Skulle till 100 % anlita honom igen. Det blev en snabb och smidig försäljningsprocess."
säljare på Ugglevägen 17

11 nov 2021

"Täbys bästa mäklare"
säljare på Åkerbyvägen 392

20 okt 2021

"Mattheus är glad, lyhörd, har svar på allt och väldigt proffsig."
säljare på Kometvägen 19

06 okt 2021

"Mattheus är superproffsig och trevlig. Han hjälpte oss till en smidig försäljning genom hela processen. Även i vår roll som köpare och intressenter av ett speciellt område fick vi jättebra stöd och rådgivning. "
säljare på Fortvägen 61

06 okt 2021

"Bästa mäklaren vi använt. "
säljare på Erikslundsvägen 368

27 sep 2021

"Väljer man en annan mäklare än Mattheus så har man gjort ett stort misstag! Finns ingen bättre mäklare!
"
säljare på Midgårdsvägen 22

22 sep 2021

"Vi är verkligen nöjda med Mattheus! Professionell, drivande och en exceptionell människokännare. Tack för att du sålde vår lägenhet! "
säljare på Näsbydalsvägen 6

12 sep 2021

"Fantastisk mäklare och person! "
säljare på Källtorpsvägen 15

08 sep 2021

"Bra energi och duktig på att hitta lösningar. Alla affärer överträffar inte förväntningarna och i vårt fall hade vi nog lite otur att det inte blev någon budgivning. Detta kan inte Matteus belastas för men vi fick iallafall värderingspriset vilket är bra men i de tider som är nu med hysteriska ök..."
"Bra energi och duktig på att hitta lösningar. Alla affärer överträffar inte förväntningarna och i vårt fall hade vi nog lite otur att det inte blev någon budgivning. Detta kan inte Matteus belastas för men vi fick iallafall värderingspriset vilket är bra men i de tider som är nu med hysteriska ökningar, hade både mäklaren och vi trott på något högre pris. "
Läs mer
säljare på Manganvägen 19

30 aug 2021

"Trevligt bemötande och snabbt avslut på försäljningen."
säljare på Grindtorpsvägen 29

30 aug 2021

"Mattheus är verkligen engagerad och en bra mäklare. Snabb återkoppling och raka ärliga svar. Rekommenderas starkt""
säljare på Sälgvägen 24

30 jun 2021

"Väldigt engagerad och uthållig men kanske lite för mycket att göra eftersom några detaljer blev fel. Trevlig och väldigt lätt att ha att göra med"
säljare på Klockargårdsvägen 2A

28 jun 2021

"Proffsigt och otroligt bra människan!"
säljare på Åkerbyvägen 140

10 jun 2021

"Sålde för andra gången med Mattheus och kan rekommendera honom varmt. Han är hungrig, återkopplar snabbt, är lyhörd, syr ihop affären och prioriterar det viktigaste i försäljningen - allt för att sälja så dyrt som möjligt och säkra affären! Vad mer kan man begära. Toppklass."
"Sålde för andra gången med Mattheus och kan rekommendera honom varmt. Han är hungrig, återkopplar snabbt, är lyhörd, syr ihop affären och prioriterar det viktigaste i försäljningen - allt för att sälja så dyrt som möjligt och säkra affären! Vad mer kan man begära. Toppklass."
Läs mer
säljare på Albert Målares väg 23F

02 jun 2021

"En mycket professionell mäklare som gav ett förtroendeingivande intryck från start till mål. Hans kunskap om både marknad och mitt objekt gav en både snabb och smidig försäljningsprocess."
säljare på Kometvägen 23

01 jun 2021

"levde upp till dom höga förväntningarna som fanns. Strålande insats "
säljare på Meteorvägen 54

27 maj 2021

"Snabb, vänlig och erfaren."
säljare på Kometvägen 1

17 maj 2021

"Det är otroligt lätt att rekommendera Mattheus till alla som ska sälja sin bostad. Han är kunnig, tydlig i sin kommunikation, lyhörd och väldigt målinriktad. Jag skulle varmt rekommendera Mattheus!"
säljare på Kometvägen 13

04 maj 2021

"väldigt proffsig och serviceminded"
säljare på Mörbydalen 11

16 apr 2021

"Mattheus är en stjärna! Han är engagerad, professionell och otroligt snäll. Det är lätt att tycka om honom. Vi är så glada och tacksamma som har fått chansen att sälja vår lägenhet med hans hjälp. Hela processen gick lätt, snabbt och smidigt till. Slutpriset var över förväntan. Vi kommer definiti..."
"Mattheus är en stjärna! Han är engagerad, professionell och otroligt snäll. Det är lätt att tycka om honom. Vi är så glada och tacksamma som har fått chansen att sälja vår lägenhet med hans hjälp. Hela processen gick lätt, snabbt och smidigt till. Slutpriset var över förväntan. Vi kommer definitivt att anlita honom igen när det är dags och rekommenderar honom varmt till alla som behöver en mäklare i Täby. "
Läs mer
säljare på Biblioteksgången 6

16 apr 2021

"Ett utmärkt samarbete från första mötet. Kompetent och trevlig mäklare som förstår båda parters behov. "
säljare på Byängsvägen 13

09 apr 2021

"Återigen en fantastisk och målinriktad insats av Mattheus!"
säljare på Källtorpsvägen 11

01 apr 2021

"Stressad process"
säljare på Björnkärrsvägen 53

30 mar 2021

"Amazingly hard worker who managed to get my house inspected, cleaned, styled and sold all within a week for a huge amount more than we expected"
säljare på Linbastuvägen 10A

26 mar 2021

"Toppmäklare"
säljare på Boulevarden 60

10 mar 2021

"Duktig kille"
säljare på Grindtorpsvägen 13

04 mar 2021

"Har inte fyllt i något om annonsen då Mattheus bara gick ut med direktmail till bolagets interna "intressentregister". Beslutet var helt i linje med vad vi önskade. P.g.a bolagets storlek och andel på Täbymarknaden nådde Mattheus en fullt acceptabel intressentkrets vilket innebar en mycket smidig..."
"Har inte fyllt i något om annonsen då Mattheus bara gick ut med direktmail till bolagets interna "intressentregister". Beslutet var helt i linje med vad vi önskade. P.g.a bolagets storlek och andel på Täbymarknaden nådde Mattheus en fullt acceptabel intressentkrets vilket innebar en mycket smidig och snabb försäljning."
Läs mer
säljare på Grytvägen 5

02 mar 2021

"Bästa mäklaren som jag har haft. Höll mig uppdaterad hela tiden. Höll vad han lovade. Har sålt tidigare med Mattheus Hanna och kan säga att han slår andra mäklare på alla sätt.proffsigt, engagerad samt lätt att göra med."
säljare på Åkerbyvägen 92

20 feb 2021

"Snabb och pålitlig. Kändes tryggt med Mattheus hela vägen.Vi är helnöjda. "
säljare på Kopparvägen 128

15 feb 2021

"Mattheus ingav stort förtroende och trygghet, vilket för mig var oerhört viktigt. Mattheus var väldigt tydlig och noga med att man skulle förstå vad som skedde. Jag köpte ny lgh av Mattheus och sålde min. Dessa två procedurer tog endast två veckor exakt vilket möjliggjordes till stor del av Matth..."
"Mattheus ingav stort förtroende och trygghet, vilket för mig var oerhört viktigt. Mattheus var väldigt tydlig och noga med att man skulle förstå vad som skedde. Jag köpte ny lgh av Mattheus och sålde min. Dessa två procedurer tog endast två veckor exakt vilket möjliggjordes till stor del av Mattheus så fina vägledning. "
Läs mer
säljare på Kometvägen 7

15 jan 2021

"Proffesionellt arbete med personligt bemötande och snabbt genomförande!"
säljare på Häradsgränd 13

13 jan 2021

"Vi är väldigt nöjda med Mattheus som vår mäklare. Kan rekommendera att anlita honom vid försäljning!
"
säljare på Meteorvägen 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
49
Radhus
6
Villa
6
Kedjehus
6
Parhus
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
33
Försäljningar
71
Försäljningsvärde
302 690 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
310 av 317 säljare
Mattheus satte rätt förväntningar på slutpriset
279 av 320 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
300 av 310 säljare
Mattheus var tydlig och höll mig uppdaterad
318 av 319 säljare

Mattheus på kartan.

869 tidigare bostäder
27 bostäder till salu
322 rekommendationer

27 bostäder till salu.

Bostäder

2 195 000 kr
2 rum, 59 m²
37 203 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 497 kr/mån
4 900 000 kr
3 rum, 81 m²
60 493 kr/m²
Lägenhet, Täby
4 292 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 58 m²
41 293 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 482 kr/mån
6 rum, 121 m²
Radhus, Täby
4 rum, 90 m²
Radhus, Täby

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Kedjehus Vallatorp
5 rum, 134 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Grindtorp
3 rum, 81 m²
Utropspris: 2 990 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Viggbyholm
4 rum, 108,5 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
7 300 000 kr
Kedjehus Skarpäng
-195 000 kr
5 rum, 126 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 800 000 kr
Lägenhet Roslags Näsby
-195 000 kr
4 rum, 99 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.