Mattheus Hanna

Profilbild för Mattheus Hanna
Säljarfavorit
Mattheus Hanna
4.8 / 5
(218 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
75 st
47 st
202 850 000 kr

Bakgrund

Mattheus Hanna jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2013-03-15. Mattheus har fått in 47 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Mattheus har enligt vår statistik haft 68 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 291 850 000 kr.

Presentation

Jag har världens bästa jobb! Sedan en tid tillbaka jobbar jag nämligen som fastighetsmäklare i Täby och stortrivs med att varje dag få hjälpa mina säljare och köpare genom en av deras livs största affärer. Jag är en mycket kreativ person som har lätt för att hitta nya vägar och idéer till lösningar samt gör alltid mitt jobb med största noggrannhet. Jag får ofta höra att min entusiasm smittar av sig och bidrar till en god stämning och glada säljare och köpare. Jag ser fram emot ett gott samarbete! När börjar vi?

UTMÄRKELSER
2020: Täbys mest anlitade mäklare
2020: Täbys mest rekommenderade mäklare
2019: Täbys mest anlitade mäklare
2017: Täbys mest anlitade mäklare
2016: Täbys mest anlitade mäklare
2015: Täbys mest anlitade mäklare

Utöver min fastighetsmäklarexamen har jag även en kandidatexamen i ekonomi.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2021
andra kvartalet 2021

Säljare om Mattheus.

30 jun 2021

"Väldigt engagerad och uthållig men kanske lite för mycket att göra eftersom några detaljer blev fel. Trevlig och väldigt lätt att ha att göra med"
säljare på Klockargårdsvägen 2A

28 jun 2021

"Proffsigt och otroligt bra människan!"
säljare på Åkerbyvägen 140

10 jun 2021

"Sålde för andra gången med Mattheus och kan rekommendera honom varmt. Han är hungrig, återkopplar snabbt, är lyhörd, syr ihop affären och prioriterar det viktigaste i försäljningen - allt för att sälja så dyrt som möjligt och säkra affären! Vad mer kan man begära. Toppklass."
säljare på Albert Målares väg 23F

02 jun 2021

"En mycket professionell mäklare som gav ett förtroendeingivande intryck från start till mål. Hans kunskap om både marknad och mitt objekt gav en både snabb och smidig försäljningsprocess."
säljare på Kometvägen 23

01 jun 2021

"levde upp till dom höga förväntningarna som fanns. Strålande insats "
säljare på Meteorvägen 54

27 maj 2021

"Snabb, vänlig och erfaren."
säljare på Kometvägen 1

17 maj 2021

"Det är otroligt lätt att rekommendera Mattheus till alla som ska sälja sin bostad. Han är kunnig, tydlig i sin kommunikation, lyhörd och väldigt målinriktad. Jag skulle varmt rekommendera Mattheus!"
säljare på Kometvägen 13

04 maj 2021

"väldigt proffsig och serviceminded"
säljare på Mörbydalen 11

16 apr 2021

"Mattheus är en stjärna! Han är engagerad, professionell och otroligt snäll. Det är lätt att tycka om honom. Vi är så glada och tacksamma som har fått chansen att sälja vår lägenhet med hans hjälp. Hela processen gick lätt, snabbt och smidigt till. Slutpriset var över förväntan. Vi kommer definitivt att anlita honom igen när det är dags och rekommenderar honom varmt till alla som behöver en mäklare i Täby. "
säljare på Biblioteksgången 6

16 apr 2021

"Ett utmärkt samarbete från första mötet. Kompetent och trevlig mäklare som förstår båda parters behov. "
säljare på Byängsvägen 13

09 apr 2021

"Återigen en fantastisk och målinriktad insats av Mattheus!"
säljare på Källtorpsvägen 11

01 apr 2021

"Stressad process"
säljare på Björnkärrsvägen 53

30 mar 2021

"Amazingly hard worker who managed to get my house inspected, cleaned, styled and sold all within a week for a huge amount more than we expected"
säljare på Linbastuvägen 10A

26 mar 2021

"Toppmäklare"
säljare på Boulevarden 60

10 mar 2021

"Duktig kille"
säljare på Grindtorpsvägen 13

04 mar 2021

"Har inte fyllt i något om annonsen då Mattheus bara gick ut med direktmail till bolagets interna "intressentregister". Beslutet var helt i linje med vad vi önskade. P.g.a bolagets storlek och andel på Täbymarknaden nådde Mattheus en fullt acceptabel intressentkrets vilket innebar en mycket smidig och snabb försäljning."
säljare på Grytvägen 5

02 mar 2021

"Bästa mäklaren som jag har haft. Höll mig uppdaterad hela tiden. Höll vad han lovade. Har sålt tidigare med Mattheus Hanna och kan säga att han slår andra mäklare på alla sätt.proffsigt, engagerad samt lätt att göra med."
säljare på Åkerbyvägen 92

20 feb 2021

"Snabb och pålitlig. Kändes tryggt med Mattheus hela vägen.Vi är helnöjda. "
säljare på Kopparvägen 128

15 feb 2021

"Mattheus ingav stort förtroende och trygghet, vilket för mig var oerhört viktigt. Mattheus var väldigt tydlig och noga med att man skulle förstå vad som skedde. Jag köpte ny lgh av Mattheus och sålde min. Dessa två procedurer tog endast två veckor exakt vilket möjliggjordes till stor del av Mattheus så fina vägledning. "
säljare på Kometvägen 7

15 jan 2021

"Proffesionellt arbete med personligt bemötande och snabbt genomförande!"
säljare på Häradsgränd 13

13 jan 2021

"Vi är väldigt nöjda med Mattheus som vår mäklare. Kan rekommendera att anlita honom vid försäljning!
"
säljare på Meteorvägen 24

11 dec 2020

"Bästa mäklarens tjänsten i Stockholm
Magnusson mäklare av den värld, skulle ta lektioner av hur Mattheus handlar människor och jobbet "
säljare på Bergtorpsvägen 54L

03 dec 2020

"Mattheus är en fantastisk kompetent och trygg mäklare.
Känns superbra att lämna tuffa förhandlingar och visningar till honom, man känner att man är i goda händer och jag har fullt förtroende för honom.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Kometvägen 5

24 nov 2020

"Han är trevligt ,professionell och mycket engagerad"
säljare på Kometvägen 3

19 nov 2020

"Personlighet, professionalism och tillgänglighet gjorde att jag kände mig mycket trygg från första stund. 
Mattheus inger absolut största förtroende främst genom sin höga kompetens, utmärkt service, fullödig information, trevligt bemötande. Noggrann, saklig, trevlig och omtänksam mäklare. 
Sammanfattningsvis en personlig och lugn upplevelse och den trygghet som jag önskade i den för mig hittills största affären i mitt liv."
säljare på Korsvägen 16

17 nov 2020

"Inför vår försäljning på Kometvägen träffade vi 3 mäklare för att jämföra. Men valet blev enkelt efter vi hade träffat Mattheus. Vi visste att han sålde mycket i området men ville ändå skapa oss en uppfattning om hur andra mäklare jobbar. Efter mötet med de olika mäklarna var valet enkelt! Mattheus hjälpte oss att sälja vår lägenhet på 3 dagar och det till ett pris vi var extremt nöjda med! Eftersom Mattheus säljer nästan varje lägenhet i området lyckades han skaka fram en person som köpte vår lägenhet innan visning och som sagt till ett pris vi var enormt nöjda med.
Jag kan inget annat säga än att Mattheus var toppen rakt igenom hela affären, och jag rekommenderar honom starkt till alla som ska sälja. Jag tvekar inte en sekund på att han kommer vara den som får bäst betalt för både ditt hus och lägenhet."
säljare på Kometvägen 11

12 nov 2020

"Mattheus är en alldeles utmärkt mäklare, urproffsig. Jag ger honom de allra bästa rekommendationer."
säljare på Lyckostigen 20

10 nov 2020

"Mattheus är den bästa fastighetsmäklaren jag har träffat. Utan tvekan Sveriges bästa mäklare! "
säljare på Åkerbyvägen 84

02 nov 2020

"Valde mäklare utifrån en aktiv person/mäklare efter att ha googlat på nätet. Förväntningarna infriades. Det jag uppskattar mest är den fortlöpande muntliga kontakten under hela processen"
säljare på Gustaf Bergs väg

01 nov 2020

"Är så nöjd med Mattheus. Han är otroligt proffsig och kunnig. Rekommenderar honom verkligen. "
säljare på Marknadsvägen 225

25 sep 2020

"Superduktig och professionell på alla sätt och vis! "
säljare på Hägerneholmsvägen 6B

25 sep 2020

"Mycket bra "
säljare på Agronomvägen 7

21 sep 2020

"Mattheus är en stjärna på sitt jobb. Tydligt hur han har stor erfarenhet i det han gör. Jag kom i kontakt med honom av en ren slump och kunde inte ha blivit gladare. Jag valde att lita på honom och låta han göra sin grej utan att lägga mig i speciellt mycket. Jag kände att han verkligen strävade efter att göra mig nöjd.
Jag frågade honom ofta - Vad tycker du? Det fanns ingenting som han inte kunde svara på. Han var ärlig i sina svar och inget skitsnack.
Han var tillgänglig dag som kväll vardag som helg.
Supernöjd kund."
säljare på Näsbylundsvägen 8

09 sep 2020

"Jag är mycket nöjd över att vi valde Mattheus. Försäljningen var mycket snabb och smidig. Prisnivån blev bra enligt förväntan. Rekommenderar Mattheus starkt!"
säljare på Kanalvägen 18

09 sep 2020

"Super trevlig, tillmötesgående och duktig mäklare!
"
säljare på Näsbylundsvägen 16

08 sep 2020

"Vi var så nöjda med Mattheus insats! Han var väldigt lyhörd, tillgänglig och mötte helt våra önskemål och behov. Vi kan varmt rekommendera Mattheus. "
säljare på Sågtorpsvägen 71A

08 sep 2020

"Jag valde Mattheus Hanna som mäklare då jag för fyra år sedan köpte min lägenhet av honom. Han är personlig, lyhörd och mycket kunnig. Jag känner stort förtroende för honom och skulle rekommendera honom alla dagar i veckan. Dessutom så satte han rimliga förväntningar genom hela processen. Om man vill ha en mäklare som gör det lilla extra, då ska man välja Mattheus."
säljare på Kometvägen 23

04 sep 2020

"Första intrycket av Matteus var (gud vilken positiv energi han har)
Väldigt proffssig, väl förbered, ödmjuk, lägger alla kort på bordet samt väldigt smidig genom hela prosessen. Han har hjälpt oss och sälja vårt hus och vi är väldigt nöjda med honom och rekomenderar honom varmt."
säljare på Travslingan 45

29 aug 2020

"Grymt bra mäklare, framåt och trevlig. Hjälpsam och allt gick väldigt bra med försäljning visning och skrivning. Kan starkt rekommendera. "
säljare på Grindtorpsvägen 1

29 aug 2020

"Jag träffade Matteus när jag först köpte en lägenhet och tyckte att han var trevlig, lugn och kunnig. Därför valde jag honom till försäljning av min lägenhet och är mycket nöjd av hela genomförandet. Det kändes aldrig som att han försökte pusha något utan lyssnade på vad jag tyckte och kom med förslag som jag sedan fick överväga."
säljare på Gustaf Bergs väg 17A

27 aug 2020

"Tredje bostaden som vi har Mattheus som mäklare. Alltid lika nöjda med honom. Rekommenderar honom alltid om någon söker mäklare. 5/5 stjärnor!!!"
säljare på Ugglevägen 6

25 aug 2020

"Vi är mycket nöjda och ger de varmaste rekommendationer! Vi kommer anlita honom igen om vi säljer eller köper i hans område kring Täby. Det tar nog inte många år innan han är egen! Mattheus är driven, kunnig och mycket förtroendeingivande!!! "
säljare på Meteorvägen 64

24 aug 2020

"Täbys proffsigaste mäklare. "
säljare på Glimmervägen 25

20 aug 2020

"Mäklare av toppklass!"
säljare på Åkerbyvägen 84

14 jul 2020

"Mattheus är en extremt duktig mäklare som alltid återkopplar snabbt oavsett om köpare eller säljare hör av sig vilket jag värdesätter högt. Han är proffsig och extremt engagerad. Skulle aldrig välja en annan mäklare än Mattheus!"
säljare på Kometvägen 3

09 jul 2020

"Mattheus är en mäklare i världsklass!
Otroligt driven, bra på att återkoppla och mån om både säljare samt köpare.
Inga konstigheter att Mattheus år efter år fått utmärkelsen som Täbys mest anlitade mäklare! "
säljare på Sågtorpsvägen 71A

06 jul 2020

"Mattheus is very professional and he keeps the whole process transparent. He is always ready for questions and responds quickly. He adjusts our selling plan according to our changing requirements. The family is very happy with his work. "
säljare på Marknadsvägen 179

09 jun 2020

"Den bästa mäklaren i Täby utan tvekan! "
säljare på Häradsgränd 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
53
Kedjehus
6
Villa
5
Radhus
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
47
Försäljningar
68
Försäljningsvärde
291 850 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
210 av 215 säljare
Mattheus satte rätt förväntningar på slutpriset
190 av 218 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
206 av 213 säljare
Mattheus var tydlig och höll mig uppdaterad
216 av 216 säljare

Mattheus på kartan.

687 tidigare annonser
18 bostäder till salu
217 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Annonser

6 rum, 128 m²
Villa, Täby
5 rum, 118 m²
Radhus, Täby
6 rum, 121 m²
Radhus, Täby
3 rum, 81 m²
Lägenhet, Täby
4 487 kr/mån
3 rum, 81 m²
Lägenhet, Täby
4 487 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Ensta
5 rum, 154 m²
Slutpris saknas
Radhus Skarpäng
5 rum, 114 m²
1 950 000 kr
Lägenhet Grindtorp
1 rum, 29,5 m²
4 400 000 kr
Lägenhet Grindtorp
+ 405 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 200 000 kr
Lägenhet Täby Centrum
3 rum, 82,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsigt och otroligt bra människan!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.