Mathias Blomqvist

Profilbild för Mathias Blomqvist
Mathias Blomqvist
4.9 / 5
(104 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
2 st
0 st
7 195 000 kr

Bakgrund

Mathias Blomqvist är registrerad mäklare sedan 2006-06-28. Mathias har enligt vår statistik haft 3 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 13 860 000 kr.

Presentation

Det är jag som är Mathias Blomqvist, ditt trygga och självklara val om du är kräsen och ställer höga krav på din bostadsförsäljning.

Med ett brinnande engagemang, höga ambitioner och ett mycket kreativt och målstyrt arbetssätt skapar jag bästa förutsättningar för en lyckad affär. I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen så tänk noga igenom vad som verkligen är viktigt för dig när du ska välja mäklare, det är ett stort förtroende ni lämnar till någon annan.

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2006 och arbetar idag uteslutande med bostadsrätter i expansiva Hägersten från vår bas vid Telefonplan. I slutet av 2008 startade jag och två kollegor upp Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Hägersten och idag är vi en del av Sveriges bästa mäklare (enligt kunderna).

Kontakta mig mer än gärna så pratar vi bostad.
Hälsningar
Mathias Blomqvist

Mäklarbyrå

Kontor

Säljare om Mathias.

29 feb 2020

"Kunnig, driven och fick oss som säljare att känna oss trygga genom hela affären."
säljare på Lotterivägen 7

29 feb 2020

"Mathias är det självklara valet för att sälja i Aspudden/Hägersten. Jag är väldigt nöjd med samarbetet vi hade och priset jag fick för min lägenhet och kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Sverkersgatan 6

20 feb 2020

"Har inget att anmärka på. Mathias är en toppenkille som är superproffsig på det han gör.
Rekommenderar honom varmt åt alla so vilja sälja sin bostad."
säljare på Bokbindarvägen 53

19 feb 2020

"Mathias är verkligen värld klass mäklare!"
säljare på Kransbindarvägen 47

18 feb 2020

"Mathias offers an excellent experience from start to finish, covering every base and made me feel safe and informed with his trustworthiness. I can wholeheartedly recommend him. "
säljare på Lm Ericssons väg 7

10 dec 2019

"Kan varmt rekommendera Mathias Blomqvist som mäklare! Han var lätt att ha dialog med, rak i sin kommunikation, kunnig och visade entusiasm och engagemang under hela uppdraget - med en lyckad försäljning som resultat. Mathias fick dessutom mig som säljare att känna mig trygg och lugn, vilket upplevs oerhört värdefullt under något så stort och nervpirrande som en bostadsförsäljning."
säljare på Cedergrensvägen 54

05 dec 2019

"Mathias was very professional throughout the entire process. I was a first time seller and relied on his experience. He was available day or night and responded immediately. He went above and beyond for me and I’m glad I selected him to sell my apartment. I don’t think any broker has a deeper knowledge of the Hägersten/Lotterivägen area. The fact he also understood and spoke English was appreciated too. He’s fair, honest and would absolutely recommend him to any seller or buyer out there!"
säljare på Lotterivägen 11

04 dec 2019

"Mathias var grym! Extra plus för otroligt proffsiga bilder och arbete med presentationen! "
säljare på Midsommarvägen 17

31 maj 2019

"Mathias är lugn och trovärdig och gjorde ett utmärkt arbete vid försäljningen av min bostad. Han var väldigt engagerad och la ner mycket tid och arbete på att se till så att allting var perfekt. Det kändes verkligen som att han brydde sig. Rekommenderas!"
säljare på Cedergrensvägen 54

22 mar 2019

"En mäklare man bara tycker om, supernöjd.."
säljare på Slalomvägen 7

25 jan 2019

"Vi kunde inte vara med nöjda med vårat val av mäklare! Sjukt proffsig och gav ett lugnt och stabilt intryck. God kännedom om området, och allmänt kunnig! Vi kan verkligen rekommendera Mathias! "
säljare på Bokbindarvägen 80

22 jan 2019

"Hela försäljningsperioden var mycket proffsigt. Mathias är en mycket kompetent mäklare."
säljare på Pingstvägen 8

07 nov 2018

"De förväntningar jag hade infriades helt o fullt! fick full insyn o info under hela processen o det kändes lugnt. Om någon i bekantskapkretsen tänker sälja längre fram kommer jag absolut att rekommendera honom!"
säljare på Pingstvägen 7

24 okt 2018

"Man kan inte få en mer engagerad eller mer professionell mäklare än Mattias, mycket nöjd! "
säljare på Nybohovsbacken 81

22 okt 2018

"Mycket kompetent oxh förtroendeingivande mäklare, både till dig som säljade och mot köparen. Flexibel, målinriktad och seriös. Kan verkligen rekommendera Mathias!"
säljare på Blommensbergsvägen 151

22 okt 2018

"Mathias ger ett lugnt och tryggt intryck. Han presenterade min lägenhet på ett vackert sätt vid annonsering och höll mig uppdaterad under hela processen. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Hökmossevägen 60

29 aug 2018

"Jättebra mäklare. Jag och min syster är supernöjda!"
säljare på Selmedalsringen 17

20 aug 2018

"Vi befann oss på annan ort under hela försäljningen och Mathias samordnade allt med stylist och fotograf. Vi har känt oss trygga under hela processen och vill varmt rekommendera honom."
säljare på Bäckvägen 67

02 jul 2018

"Matthias var engagerad, hade bra ideer om försäljningen och var bra att ha o göra med. "
säljare på Hökmossevägen 36

17 jun 2018

"Mycket engagerad. Var tillgänglig och uppdaterade mig hela tiden under försäljningen. Trygg, stabil och ingav stort förtroende. Broschyren som delades ut var otroligt fin med fantastiska bilder."
säljare på Bokbindarvägen 80

17 maj 2018

"Gjorde det lilla extra för att hitta rätt köpare till vår lägenhet. "
säljare på Hökmossevägen 64

09 maj 2018

"Mathias Blomqvist ÄR ett guldkorn!
Mathias är:
- Trovärdig
- Ödmjuk
- Lyhörd
- Engagerad
- Kompetent
- Transparent
- Realistisk
- Affärsmässig
Jag har träffat många mäklare genom åren, många mindre bra, många bra, och några riktigt bra, men faktiskt ingen som Mathias.
När jag nu i mars 2018 skulle göra min största privataffär hittills i livet var mitt val av mäklare därför självklart.
Tack vare ett gediget engagemang och ett hårt arbete från Mathias kände jag mig, trots mitt kontrollbehov, helt och hållet lugn genom hela processen.
Jag hade verkligen väldigt höga förväntningar på Mathias och trots den osäkra marknaden levererade han ett arbete och ett slutpris som jag faktiskt inte ens trodde var möjligt just nu.
Står du inför ditt livs viktigaste affär?
Välj Mathias Blomqvist! "
säljare på Lotterivägen 25

07 apr 2018

"Mathias är en riktigt duktig, personlig och proffsig mäklare som dessutom alltid går att få tag i. Slutpriset på lägenheten blev över förväntan och det var under lite svåra tider på marknaden. Jag blev även riktigt nöjd med annonsen och det blev fantastiska bilder! Jag kan rekommendera Mathias till alla som söker mäklare!"
säljare på Kransbindarvägen 13

22 mar 2018

"Stödjande med råd, lyssna och uppmärksam i processen. Hjälpsam och professionell. Toppen och tack så mycket."
säljare på Fastlagsvägen 44

12 mar 2018

"I en kaosartad bostadsmarknad där många ej lyckades få sina objekt sålda så lyckades Mathias ändå fokusera på de som var intresserade av min lägenhet. Det blev ingen överdriven vinst men jag fick i alla fall objektet sålt i ett läge där som sagt få lägenheter såldes. Det är ett starkt betyg som visar att Mathias lyckas i situationer där andra inte når hela vägen. Sedan var det Mathias personlighet och värme som fick mig att välja honom från första början och jag har inte ångrat mig en sekund."
säljare på Kransbindarvägen 49

12 mar 2018

"Mathias var en väldigt trygg och bra mäklare. Vi kände att vi alltid kunde vända oss till honom med våra frågor. Han var tillgänglig och tillmötesgående, engagerad och positiv. God kännedom om området vilket var mycket tacksamt och betryggande. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Cedergrensvägen 61

19 dec 2017

"Mathias var fantastisk att jobba med från dag ett! Supersnabb på att svara på mail sms och telefon. Tillgänglig jämt och kan svara på alla frågor. Han var till stor hjälp med allt. Bra lokalkännedom, mkt positivt intryck, engagerad, lugn, genuin och proffsig. Gjorde en jättefin annons till min lägenhet. Vi sålde när bostadsmarknaden var lite svår, men är glad vi lyckades sälja överhuvudtaget och jag kände mig mkt trygg - trots den lite knepiga marknaden. Kan varmt rekommendera Mathias, var en fröjd att jobba med dig! "
säljare på Pingstvägen 42

01 nov 2017

"Vi är jättenöjda med Mathias, han var toppen på alla sätt och vi har inget att klaga på! "
säljare på Pingstvägen 46

01 nov 2017

"Mathias är lugn och metodisk. Lättillgänglig och tydlig.
Något försiktig i sin värdering i förhållande till utfall efter försäljning.
Något som jag upplevde positivt är han inte är sådär överdrivet på som många mäklare kan vara.
Man får löpande information om både saker som man frågar om och även annan information som är bra att få."
säljare på Bokbindarvägen 80

01 nov 2017

"Driven mäklare som fick många till visning. Priset blev dock lägre än förväntat - kan dock bero på generella prissänkningen som då inleddes (höst 2017). Vissa kvalitetsproblem med felstavningar och konstig grammatik i förslaget till annonstexter. "
säljare på Cedergrensvägen 38

23 okt 2017

"Mkt nöjd!
Mäklarföredöme !"
säljare på Nybodaringen 45

09 okt 2017

"Oförutsedd förändring på marknaden gjorde den initiala kalkylen alltför hög."
säljare på Hägerstensvägen 157B

10 sep 2017

"Mathias gjorde ett strålande jobb. Lugn, saklig, lyssnande, erfaren och engagerad. Drev inte upp förväntningarna i onödan, men hjälpte till att ordna ett affär som jag blev mycket nöjd med. Han har mina starkaste rekommendationer. "
säljare på Lm Ericssons väg 5

18 aug 2017

"Kan absolut rekommendera Mattias, skulle inte tveka att kontakta honom inför nästa försäljning!"
säljare på Fruängstorget 3

17 aug 2017

"Mathias är trevlig, kompetent och har mycket god kännedom om området, rekommenderas."
säljare på Kransbindarvägen 35

17 apr 2017

"Vi är jättenöjda med att både köpt och förmedlat vår lägenhet via Mathias. Han har genom hela processen känts trygg och pålitlig. Han har ett sunt sätt att se på hela försäljningsmarknaden och känns genuin, till skillnad från många andra mäklare som upplevs säljiga till vilket pris som helst.
Det har vi verkligen uppskattat med Mathias!
Honom kan vi varmt rekommendera!
/Elin & Jakob"
säljare på Lotterivägen 29

12 apr 2017

"Förtroende givande, rekommenderar varmt Mathias!"
säljare på Pingstvägen 54

05 apr 2017

"Vi är oerhört nöjda med Mathias som mäklare. Han är mycket kompetent och trevlig utan att för den delen vara opersonlig eller insmickrande (som många andra mäklare vi har stött på har varit).
Angående förväntningarna på slutpriset så blev det mer än vad vi hade fått uppskattat (och det gjorde ju ingenting) men det hade också gått några månader mellan uppskattningen och försäljningen.
Våra varmaste rekommendationer vill vi ge Mathias.
/ Cecilia & Petter"
säljare på Vapengatan 14

23 mar 2017

"Exemplarisk.
Erfaren, realistisk, proffsig, personlig och kunnig. "
säljare på Tegelbruksvägen 16

14 mar 2017

"Matthias är väldigt professionell i sin roll som mäklare. Både säljare och köpare är i trygga händer när Mathias förmedlar en lägenhet. Vi är väldigt nöjda med hans insats, hans engagemang och bemötande genom hela processen."
säljare på Nybohovsbacken 31

06 mar 2017

"Väldigt proffsig och gör lite extra för att det ska bli en så bra försäljning som möjligt ."
säljare på Bäckvägen 46

06 mar 2017

"Mäklaren hade alltid tid med mig. Han var inkännande och tydlig. Pedagogisk och kompetent. Jag är mycket nöjd. "
säljare på Selmedalsringen 15

22 feb 2017

"Mathias gav ett mycket seriöst och trevligt intryck. Han hade koll på slutpriser i närområdet och ett stort spekulantregister, i slutändan så gick lägenheten en bra bit över våra förhoppningar! Jag är väldigt nöjd och ger Mathias en stark rekommendation."
säljare på Pingstvägen 12

15 feb 2017

"Vi både köpte och sålde vår bostadsrätt genom Mathias Blomqvist. Mathias är en otroligt kompetent mäklare. Alltid tillgänglig, lyhörd och trevlig. "
säljare på Sverkersgatan 6

04 feb 2017

"Uppvisade stor kunnighet om Hägersten."
säljare på Riksdalervägen 7

27 jan 2017

"Mathias var bra på att återkomma under försäljningens gång och var mycket lätt att samarbeta med. Vi kan ge honom våra allra bästa rekomendationer."
säljare på Fastlagsvägen 42

27 jan 2017

"Mathias är trevlig och tydlig i sin kommunikation.
Kan Hägerstensområdet väldigt bra och har koll på lägenheter och föreningar.
Svarar snabbt när man har frågor. "
säljare på Cedergrensvägen 52

20 jan 2017

"Jag har bara bra saker att säga om Mathias! Han har varit professionell och tydlig under hela processen. Kände mig trygg med Mathias som mäklare då han höll mig uppdaterad hela tiden och hade bra koll på området. Jag kan absolut rekommendera Mathias som mäklare! "
säljare på Cedergrensvägen 51

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
3
Försäljningsvärde
13 860 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
100 av 103 säljare
Mathias satte rätt förväntningar på slutpriset
84 av 104 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
103 av 104 säljare
Mathias var tydlig och höll mig uppdaterad
104 av 104 säljare

Mathias på kartan.

331 tidigare annonser
104 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Telefonplan
1 rum, 36 m²
Utropspris: 2 400 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Midsommarkransen
3 rum, 73 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bredäng
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Aspudden
2 rum, 54 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Midsommarkransen
2 rum, 65 m²
Utropspris: 3 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.