Mathias Blomqvist

Profilbild för Mathias Blomqvist
Mathias Blomqvist
4.9 / 5
(104 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
5 st
0 st
9 195 000 kr

Bakgrund

Mathias Blomqvist jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2006-06-28. Mathias har enligt vår statistik haft 3 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 7 100 000 kr.

Presentation

Erfaren, innovativ och trygg

Med mycket hög kundnöjdhet genom mer än 800 bostadsaffärer vågar jag utlova att min mäklartjänst sträcker sig bortom det förväntade. Du kommer nämligen att märka att jag alltid gör det lilla extra genom varje steg i försäljningen – i varje bostadsaffär. Som påläst ekonom med byggteknisk kompetens och stort affärssinne är jag rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav, vill ha ett genuint engagemang och störst chans till bäst betalt.
Att skapa de allra bästa förutsättningarna gällande timing, presentation, utgångspris och marknadsföring gör stor skillnad. Därför utarbetar jag alltid en skräddarsydd försäljningsstrategi för just din bostad, och ser till att leverera högsta kvalitet i alla aspekter av försäljningsprocessen.
Under mina 17 år som fastighetsmäklare har jag både varit anställd och drivit ett eget mäklarkontor. Idag känner jag mig trygg i vetskapen att jag har finslipat min mäklartjänst i detalj, så att jag kan presentera och marknadsföra din bostad på allra bästa sätt. Jag är stolt över att kunna erbjuda dig den vassaste mäklartjänsten på marknaden – så jämför mig gärna med andra mäklare!

Hjärtliga hälsningar

Mathias Blomqvist - Fastighetsmäklare
0768990277
mathias.blomqvist@erikolsson.se

Säljare om Mathias.

29 feb 2020

"Kunnig, driven och fick oss som säljare att känna oss trygga genom hela affären."
säljare på Lotterivägen 7

29 feb 2020

"Mathias är det självklara valet för att sälja i Aspudden/Hägersten. Jag är väldigt nöjd med samarbetet vi hade och priset jag fick för min lägenhet och kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Sverkersgatan 6

20 feb 2020

"Har inget att anmärka på. Mathias är en toppenkille som är superproffsig på det han gör.
Rekommenderar honom varmt åt alla so vilja sälja sin bostad."
säljare på Bokbindarvägen 53

19 feb 2020

"Mathias är verkligen värld klass mäklare!"
säljare på Kransbindarvägen 47

18 feb 2020

"Mathias offers an excellent experience from start to finish, covering every base and made me feel safe and informed with his trustworthiness. I can wholeheartedly recommend him. "
säljare på Lm Ericssons väg 7

10 dec 2019

"Kan varmt rekommendera Mathias Blomqvist som mäklare! Han var lätt att ha dialog med, rak i sin kommunikation, kunnig och visade entusiasm och engagemang under hela uppdraget - med en lyckad försäljning som resultat. Mathias fick dessutom mig som säljare att känna mig trygg och lugn, vilket upple..."
"Kan varmt rekommendera Mathias Blomqvist som mäklare! Han var lätt att ha dialog med, rak i sin kommunikation, kunnig och visade entusiasm och engagemang under hela uppdraget - med en lyckad försäljning som resultat. Mathias fick dessutom mig som säljare att känna mig trygg och lugn, vilket upplevs oerhört värdefullt under något så stort och nervpirrande som en bostadsförsäljning."
Läs mer
säljare på Cedergrensvägen 54

05 dec 2019

"Mathias was very professional throughout the entire process. I was a first time seller and relied on his experience. He was available day or night and responded immediately. He went above and beyond for me and I’m glad I selected him to sell my apartment. I don’t think any broker has a deeper kno..."
"Mathias was very professional throughout the entire process. I was a first time seller and relied on his experience. He was available day or night and responded immediately. He went above and beyond for me and I’m glad I selected him to sell my apartment. I don’t think any broker has a deeper knowledge of the Hägersten/Lotterivägen area. The fact he also understood and spoke English was appreciated too. He’s fair, honest and would absolutely recommend him to any seller or buyer out there!"
Läs mer
säljare på Lotterivägen 11

04 dec 2019

"Mathias var grym! Extra plus för otroligt proffsiga bilder och arbete med presentationen! "
säljare på Midsommarvägen 17

31 maj 2019

"Mathias är lugn och trovärdig och gjorde ett utmärkt arbete vid försäljningen av min bostad. Han var väldigt engagerad och la ner mycket tid och arbete på att se till så att allting var perfekt. Det kändes verkligen som att han brydde sig. Rekommenderas!"
"Mathias är lugn och trovärdig och gjorde ett utmärkt arbete vid försäljningen av min bostad. Han var väldigt engagerad och la ner mycket tid och arbete på att se till så att allting var perfekt. Det kändes verkligen som att han brydde sig. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Cedergrensvägen 54

22 mar 2019

"En mäklare man bara tycker om, supernöjd.."
säljare på Slalomvägen 7

25 jan 2019

"Vi kunde inte vara med nöjda med vårat val av mäklare! Sjukt proffsig och gav ett lugnt och stabilt intryck. God kännedom om området, och allmänt kunnig! Vi kan verkligen rekommendera Mathias! "
säljare på Bokbindarvägen 80

22 jan 2019

"Hela försäljningsperioden var mycket proffsigt. Mathias är en mycket kompetent mäklare."
säljare på Pingstvägen 8

07 nov 2018

"De förväntningar jag hade infriades helt o fullt! fick full insyn o info under hela processen o det kändes lugnt. Om någon i bekantskapkretsen tänker sälja längre fram kommer jag absolut att rekommendera honom!"
säljare på Pingstvägen 7

24 okt 2018

"Man kan inte få en mer engagerad eller mer professionell mäklare än Mattias, mycket nöjd! "
säljare på Nybohovsbacken 81

22 okt 2018

"Mycket kompetent oxh förtroendeingivande mäklare, både till dig som säljade och mot köparen. Flexibel, målinriktad och seriös. Kan verkligen rekommendera Mathias!"
säljare på Blommensbergsvägen 151

22 okt 2018

"Mathias ger ett lugnt och tryggt intryck. Han presenterade min lägenhet på ett vackert sätt vid annonsering och höll mig uppdaterad under hela processen. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Hökmossevägen 60

29 aug 2018

"Jättebra mäklare. Jag och min syster är supernöjda!"
säljare på Selmedalsringen 17

20 aug 2018

"Vi befann oss på annan ort under hela försäljningen och Mathias samordnade allt med stylist och fotograf. Vi har känt oss trygga under hela processen och vill varmt rekommendera honom."
säljare på Bäckvägen 67

02 jul 2018

"Matthias var engagerad, hade bra ideer om försäljningen och var bra att ha o göra med. "
säljare på Hökmossevägen 36

17 jun 2018

"Mycket engagerad. Var tillgänglig och uppdaterade mig hela tiden under försäljningen. Trygg, stabil och ingav stort förtroende. Broschyren som delades ut var otroligt fin med fantastiska bilder."
säljare på Bokbindarvägen 80

17 maj 2018

"Gjorde det lilla extra för att hitta rätt köpare till vår lägenhet. "
säljare på Hökmossevägen 64

09 maj 2018

"Mathias Blomqvist ÄR ett guldkorn!
Mathias är:
- Trovärdig
- Ödmjuk
- Lyhörd
- Engagerad
- Kompetent
- Transparent
- Realistisk
- Affärsmässig
Jag har träffat många mäklare genom åren, många mindre bra, många bra, och några riktigt bra, men faktiskt ingen som Mathias.
När jag nu i mars 2018 ..."
"Mathias Blomqvist ÄR ett guldkorn!
Mathias är:
- Trovärdig
- Ödmjuk
- Lyhörd
- Engagerad
- Kompetent
- Transparent
- Realistisk
- Affärsmässig
Jag har träffat många mäklare genom åren, många mindre bra, många bra, och några riktigt bra, men faktiskt ingen som Mathias.
När jag nu i mars 2018 skulle göra min största privataffär hittills i livet var mitt val av mäklare därför självklart.
Tack vare ett gediget engagemang och ett hårt arbete från Mathias kände jag mig, trots mitt kontrollbehov, helt och hållet lugn genom hela processen.
Jag hade verkligen väldigt höga förväntningar på Mathias och trots den osäkra marknaden levererade han ett arbete och ett slutpris som jag faktiskt inte ens trodde var möjligt just nu.
Står du inför ditt livs viktigaste affär?
Välj Mathias Blomqvist! "
Läs mer
säljare på Lotterivägen 25

07 apr 2018

"Mathias är en riktigt duktig, personlig och proffsig mäklare som dessutom alltid går att få tag i. Slutpriset på lägenheten blev över förväntan och det var under lite svåra tider på marknaden. Jag blev även riktigt nöjd med annonsen och det blev fantastiska bilder! Jag kan rekommendera Mathias ti..."
"Mathias är en riktigt duktig, personlig och proffsig mäklare som dessutom alltid går att få tag i. Slutpriset på lägenheten blev över förväntan och det var under lite svåra tider på marknaden. Jag blev även riktigt nöjd med annonsen och det blev fantastiska bilder! Jag kan rekommendera Mathias till alla som söker mäklare!"
Läs mer
säljare på Kransbindarvägen 13

22 mar 2018

"Stödjande med råd, lyssna och uppmärksam i processen. Hjälpsam och professionell. Toppen och tack så mycket."
säljare på Fastlagsvägen 44

12 mar 2018

"I en kaosartad bostadsmarknad där många ej lyckades få sina objekt sålda så lyckades Mathias ändå fokusera på de som var intresserade av min lägenhet. Det blev ingen överdriven vinst men jag fick i alla fall objektet sålt i ett läge där som sagt få lägenheter såldes. Det är ett starkt betyg som v..."
"I en kaosartad bostadsmarknad där många ej lyckades få sina objekt sålda så lyckades Mathias ändå fokusera på de som var intresserade av min lägenhet. Det blev ingen överdriven vinst men jag fick i alla fall objektet sålt i ett läge där som sagt få lägenheter såldes. Det är ett starkt betyg som visar att Mathias lyckas i situationer där andra inte når hela vägen. Sedan var det Mathias personlighet och värme som fick mig att välja honom från första början och jag har inte ångrat mig en sekund."
Läs mer
säljare på Kransbindarvägen 49

12 mar 2018

"Mathias var en väldigt trygg och bra mäklare. Vi kände att vi alltid kunde vända oss till honom med våra frågor. Han var tillgänglig och tillmötesgående, engagerad och positiv. God kännedom om området vilket var mycket tacksamt och betryggande. Kan varmt rekommendera honom. "
"Mathias var en väldigt trygg och bra mäklare. Vi kände att vi alltid kunde vända oss till honom med våra frågor. Han var tillgänglig och tillmötesgående, engagerad och positiv. God kännedom om området vilket var mycket tacksamt och betryggande. Kan varmt rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Cedergrensvägen 61

19 dec 2017

"Mathias var fantastisk att jobba med från dag ett! Supersnabb på att svara på mail sms och telefon. Tillgänglig jämt och kan svara på alla frågor. Han var till stor hjälp med allt. Bra lokalkännedom, mkt positivt intryck, engagerad, lugn, genuin och proffsig. Gjorde en jättefin annons till min lä..."
"Mathias var fantastisk att jobba med från dag ett! Supersnabb på att svara på mail sms och telefon. Tillgänglig jämt och kan svara på alla frågor. Han var till stor hjälp med allt. Bra lokalkännedom, mkt positivt intryck, engagerad, lugn, genuin och proffsig. Gjorde en jättefin annons till min lägenhet. Vi sålde när bostadsmarknaden var lite svår, men är glad vi lyckades sälja överhuvudtaget och jag kände mig mkt trygg - trots den lite knepiga marknaden. Kan varmt rekommendera Mathias, var en fröjd att jobba med dig! "
Läs mer
säljare på Pingstvägen 42

01 nov 2017

"Vi är jättenöjda med Mathias, han var toppen på alla sätt och vi har inget att klaga på! "
säljare på Pingstvägen 46

01 nov 2017

"Mathias är lugn och metodisk. Lättillgänglig och tydlig.
Något försiktig i sin värdering i förhållande till utfall efter försäljning.
Något som jag upplevde positivt är han inte är sådär överdrivet på som många mäklare kan vara.
Man får löpande information om både saker som man frågar om och ä..."
"Mathias är lugn och metodisk. Lättillgänglig och tydlig.
Något försiktig i sin värdering i förhållande till utfall efter försäljning.
Något som jag upplevde positivt är han inte är sådär överdrivet på som många mäklare kan vara.
Man får löpande information om både saker som man frågar om och även annan information som är bra att få."
Läs mer
säljare på Bokbindarvägen 80

01 nov 2017

"Driven mäklare som fick många till visning. Priset blev dock lägre än förväntat - kan dock bero på generella prissänkningen som då inleddes (höst 2017). Vissa kvalitetsproblem med felstavningar och konstig grammatik i förslaget till annonstexter. "
säljare på Cedergrensvägen 38

23 okt 2017

"Mkt nöjd!
Mäklarföredöme !"
säljare på Nybodaringen 45

09 okt 2017

"Oförutsedd förändring på marknaden gjorde den initiala kalkylen alltför hög."
säljare på Hägerstensvägen 157B

10 sep 2017

"Mathias gjorde ett strålande jobb. Lugn, saklig, lyssnande, erfaren och engagerad. Drev inte upp förväntningarna i onödan, men hjälpte till att ordna ett affär som jag blev mycket nöjd med. Han har mina starkaste rekommendationer. "
säljare på Lm Ericssons väg 5

18 aug 2017

"Kan absolut rekommendera Mattias, skulle inte tveka att kontakta honom inför nästa försäljning!"
säljare på Fruängstorget 3

17 aug 2017

"Mathias är trevlig, kompetent och har mycket god kännedom om området, rekommenderas."
säljare på Kransbindarvägen 35

17 apr 2017

"Vi är jättenöjda med att både köpt och förmedlat vår lägenhet via Mathias. Han har genom hela processen känts trygg och pålitlig. Han har ett sunt sätt att se på hela försäljningsmarknaden och känns genuin, till skillnad från många andra mäklare som upplevs säljiga till vilket pris som helst.
D..."
"Vi är jättenöjda med att både köpt och förmedlat vår lägenhet via Mathias. Han har genom hela processen känts trygg och pålitlig. Han har ett sunt sätt att se på hela försäljningsmarknaden och känns genuin, till skillnad från många andra mäklare som upplevs säljiga till vilket pris som helst.
Det har vi verkligen uppskattat med Mathias!
Honom kan vi varmt rekommendera!
/Elin & Jakob"
Läs mer
säljare på Lotterivägen 29

12 apr 2017

"Förtroende givande, rekommenderar varmt Mathias!"
säljare på Pingstvägen 54

05 apr 2017

"Vi är oerhört nöjda med Mathias som mäklare. Han är mycket kompetent och trevlig utan att för den delen vara opersonlig eller insmickrande (som många andra mäklare vi har stött på har varit).
Angående förväntningarna på slutpriset så blev det mer än vad vi hade fått uppskattat (och det gjorde j..."
"Vi är oerhört nöjda med Mathias som mäklare. Han är mycket kompetent och trevlig utan att för den delen vara opersonlig eller insmickrande (som många andra mäklare vi har stött på har varit).
Angående förväntningarna på slutpriset så blev det mer än vad vi hade fått uppskattat (och det gjorde ju ingenting) men det hade också gått några månader mellan uppskattningen och försäljningen.
Våra varmaste rekommendationer vill vi ge Mathias.
/ Cecilia & Petter"
Läs mer
säljare på Vapengatan 14

23 mar 2017

"Exemplarisk.
Erfaren, realistisk, proffsig, personlig och kunnig. "
säljare på Tegelbruksvägen 16

14 mar 2017

"Matthias är väldigt professionell i sin roll som mäklare. Både säljare och köpare är i trygga händer när Mathias förmedlar en lägenhet. Vi är väldigt nöjda med hans insats, hans engagemang och bemötande genom hela processen."
säljare på Nybohovsbacken 31

06 mar 2017

"Väldigt proffsig och gör lite extra för att det ska bli en så bra försäljning som möjligt ."
säljare på Bäckvägen 46

06 mar 2017

"Mäklaren hade alltid tid med mig. Han var inkännande och tydlig. Pedagogisk och kompetent. Jag är mycket nöjd. "
säljare på Selmedalsringen 15

22 feb 2017

"Mathias gav ett mycket seriöst och trevligt intryck. Han hade koll på slutpriser i närområdet och ett stort spekulantregister, i slutändan så gick lägenheten en bra bit över våra förhoppningar! Jag är väldigt nöjd och ger Mathias en stark rekommendation."
"Mathias gav ett mycket seriöst och trevligt intryck. Han hade koll på slutpriser i närområdet och ett stort spekulantregister, i slutändan så gick lägenheten en bra bit över våra förhoppningar! Jag är väldigt nöjd och ger Mathias en stark rekommendation."
Läs mer
säljare på Pingstvägen 12

15 feb 2017

"Vi både köpte och sålde vår bostadsrätt genom Mathias Blomqvist. Mathias är en otroligt kompetent mäklare. Alltid tillgänglig, lyhörd och trevlig. "
säljare på Sverkersgatan 6

04 feb 2017

"Uppvisade stor kunnighet om Hägersten."
säljare på Riksdalervägen 7

27 jan 2017

"Mathias var bra på att återkomma under försäljningens gång och var mycket lätt att samarbeta med. Vi kan ge honom våra allra bästa rekomendationer."
säljare på Fastlagsvägen 42

27 jan 2017

"Mathias är trevlig och tydlig i sin kommunikation.
Kan Hägerstensområdet väldigt bra och har koll på lägenheter och föreningar.
Svarar snabbt när man har frågor. "
säljare på Cedergrensvägen 52

20 jan 2017

"Jag har bara bra saker att säga om Mathias! Han har varit professionell och tydlig under hela processen. Kände mig trygg med Mathias som mäklare då han höll mig uppdaterad hela tiden och hade bra koll på området. Jag kan absolut rekommendera Mathias som mäklare! "
"Jag har bara bra saker att säga om Mathias! Han har varit professionell och tydlig under hela processen. Kände mig trygg med Mathias som mäklare då han höll mig uppdaterad hela tiden och hade bra koll på området. Jag kan absolut rekommendera Mathias som mäklare! "
Läs mer
säljare på Cedergrensvägen 51

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
3
Försäljningsvärde
7 100 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
100 av 103 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
103 av 104 säljare
Mathias var tydlig och höll mig uppdaterad
104 av 104 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Mathias på kartan.

358 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
104 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

1 300 000 kr
4 rum, 102,5 m²
12 745 kr/m²
Lägenhet, Hudiksvall
7 174 kr/mån
2 rum, 78,6 m²
Lägenhet, Hudiksvall
5 810 kr/mån
2 rum, 60,5 m²
Lägenhet, Hudiksvall
5 946 kr/mån
1 150 000 kr
2 rum, 60 m²
19 166 kr/m²
Lägenhet, Hudiksvall
4 213 kr/mån
890 000 kr
4 rum, 90 m²
9 888 kr/m²
Villa, Nordanstig

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Jättendal
5,5 rum, 172 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
Slutpris saknas
Tomt/Mark Njutånger
Utropspris: 550 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Öster
2 rum, 77 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
3 rum, 60 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
Slutpris saknas
Villa Jättendal
3 rum, 100 m²
Utropspris: 995 000 kr

Relaterade områden.

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.