Marylene Johansson

Profilbild för Marylene Johansson
Marylene Johansson
4.9 / 5
(90 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Marylene Johansson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2005-11-09.

Presentation

Hej;

Jag heter Marylene Johansson och jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2007, mestadels på Lidingö. Jag älskar verkligen mitt jobb och varje bostad vi förmedlar på kontoret är unik och jag brinner för att varje försäljning jag genomför ska bli så unik och bra som möjligt. Har under 2022 bytt företag till Bjurfors och har verkligen hamnat i ett skönt arbetsgäng och under ett väldigt starkt varumärke.

Jag både bor och arbetar i Sigtuna kommun, vilket både jag och min familj trivs bra med. Det är en ren lyx att få jobba på hemmaplan och jobba i en stor kommun med både levande landsbygd, mycket nyproduktion och Sveriges äldsta stad, mysiga Sigtuna.

Jag har en bakgrund som Friskvårdskonsulent och jag trivs bra med att träffa nya människor och för mig är det viktigt att behandla alla människor jag möter i mitt jobb med respekt och vara lyhörd för deras åsikter. Min styrka är att jag är social, kreativ, lyhörd och väldigt servicemedveten samt en extrem tävlingsmänniska. Ni kan vara säkra på att jag kommer att jobba effektivt och ge det där lilla extra, allt för att ni ska bli helt nöjda kunder.
Tveka inte att kontakta mig, så bokar vi in ett första möte.

Mäklarbyrå


Säljare om Marylene.

31 maj 2021

"Marylene är väldigt proffsig och noggrann. Hon är noga med att inte måla upp orealistiska mål. Skulle gärna anlita henne igen! "
säljare på Källängsvägen 74

14 mar 2021

"Jag är väldigt, väldigt nöjd med alla delar i försäljningen.
Kommer varmt rekommendera henne. "
säljare på Lojovägen 31

06 dec 2020

"Marylene är genuint intresserad av att göra ett gott jobb och jag kan varmt rekommendera henne"
säljare på Skridskovägen 5

30 nov 2020

"Marylene Johansson är en fantastisk mäklare. Hon hittade köparen på en dag. Dagen efter sålde jag lägenheten. Proffsig, kunnig och jätte engagerad. "
säljare på Pyrolavägen 41

29 nov 2020

"Vi kan varmt rekommendera Marylene Johansson vid försäljning av villor på Lidingö."
säljare på Sveavägen 20

27 nov 2020

"Fantastiskt bra. Marylene var mäklare vid köpet så när det var dags att sälja fanns det ingen annan i åtanke. "
säljare på Källängsvägen 53

04 mar 2020

"Det var inte första ggn jag anlitade Marylene....jag är lika nöjd denna ggn och rekommenderar henne gärna bland vänner och bekanta!! Förtroendeingivande, vänlig .... snabb men låter kunden fundera och pressar inte på! Inte lika ytligt affärsmässig som många tyvärr är....säger en som har flyttat..."
"Det var inte första ggn jag anlitade Marylene....jag är lika nöjd denna ggn och rekommenderar henne gärna bland vänner och bekanta!! Förtroendeingivande, vänlig .... snabb men låter kunden fundera och pressar inte på! Inte lika ytligt affärsmässig som många tyvärr är....säger en som har flyttat runt både i Sverige och utomlands ett antal ggr! Tack Marylene ... bra gjort även denna gång !! Vi ses ! Annette Almegård "
Läs mer
säljare på Torsvikssvängen 43

02 mar 2020

"Marylene Johansson har hela tiden varit engagerad och gett bra råd utan att försöka att styra besluten. Jag uppsakttar hennes öppna och ärliga sätt att hantera försäljningen"
säljare på Barkstigen 15

13 sep 2019

"Jag är väldigt nöjd med Marylene som mäklare för min bostadsrätt. Hennes kännedom om området och marknaden är mycket god. Hela processen var smidig och fungerade väl. Hennes värdering av lägenheten stämde väldigt väl med vad den såldes för. Jag kam varmt rekommendera Marylene!"
"Jag är väldigt nöjd med Marylene som mäklare för min bostadsrätt. Hennes kännedom om området och marknaden är mycket god. Hela processen var smidig och fungerade väl. Hennes värdering av lägenheten stämde väldigt väl med vad den såldes för. Jag kam varmt rekommendera Marylene!"
Läs mer
säljare på Källängsvägen 8

19 aug 2019

"Mäklaren visade stort engagemang och var lyhörd för våra uppfattningar. Tyvärr blev försäljningspriset något lägre än väntat, men så kan det bli när man bara får in 1 bud."
säljare på Källängsvägen 32

19 aug 2019

"Marylene är en oerhört proffsig och personlig mäklare som inger stor trygghet i den annars ganska läskiga process som ett bostadsköp (och försäljning) är. Vi har både köpt och sålt med Marylene som mäklare och båda gångerna varit lika nöjda. "
säljare på Källängsvägen 11

18 feb 2019

"Löste uppgiften!!"
säljare på Laxvägen 43

15 feb 2019

"Jättenöjd, engagerad mäklare! "
säljare på Källängsvägen 59

15 feb 2019

"Snabb, effektiv med stort engagemab"
säljare på Lillåkersvägen 47

06 feb 2019

"Hon var väldigt duktig och engagerad och hörde av sig ofta. Lätt att få tag i.Vi är nöjda även om priset blev lägre än vad vi tänkt."
säljare på Karins Allé 4

16 dec 2018

"Tryggt och bekvämt, rekommenderas varmt om man vill slappna av och sälja enkelt och avstressat."
säljare på Källängsvägen 68

31 jul 2018

"Kan varmt rekommendera Marylene Johansson. Hon var mycket kunnig om bostadsområdet och vilken sorts köpare lägenheten kunde attrahera. Dessutom engagerad, Informativ, tydlig och omtänksam. "
säljare på Herserudsvägen 8

27 maj 2018

"Marylene har varit otrolig dedikerad och hjälpsam. Alltid vänlig och professionell. Hon ser till att både säljare och köpare blir nöjda. Jag rekommenderar henne varmt! "
säljare på Saltsjövägen 8

26 maj 2018

"Marylene var helt fantastisk från första stund till sista. Jag träffade ett antal mäklare men ingen ingav så mycket förtroende eller gav så mycket engagemang som Marylene. Jag var så nöjd och kommer fortsätta mina framtida bostadsaffärer med henne! Dessutom sålde hon lägenhetlägenheten till ett r..."
"Marylene var helt fantastisk från första stund till sista. Jag träffade ett antal mäklare men ingen ingav så mycket förtroende eller gav så mycket engagemang som Marylene. Jag var så nöjd och kommer fortsätta mina framtida bostadsaffärer med henne! Dessutom sålde hon lägenhetlägenheten till ett rekordpris! Rekommenderar starkt Marylene om ni vill ha en personlig mäklare, med stor kunskap som ger allt för att överträffa dina förväntniförväntningar."
Läs mer
säljare på Torsvikssvängen 54

01 maj 2018

"Marylene är engagerad, förstående och lyhörd, Hon kan Lidingö och är en duktig mäklare och jag har fått stort förtroende för henne både vid försäljning och köp av lägenhet. "
säljare på Källängsvägen 11

19 apr 2018

"Marylene har agerat otroligt bra under hela försäljningsprocessen! Jag rekommenderar henne starkt! "
säljare på Vårdkasstigen 21

11 apr 2018

"Marylene var väldigt hjälpsamt genom hela processen och vi fick känslan att hon verkligen brydde sig, vilket är viktig för oss."
säljare på Kostervägen 12

27 nov 2017

"Marylene är en mycket kompetent mäklare och har väldigt god lokalkännedom på Lidingö. Hon är lätt att tycka om och man märker att hon vet vad hon gör. Hon har flera toppnoteringar på Näset Lidingö och hon är väl värd pengarna."
säljare på Källängsvägen 81

06 apr 2017

"Kan rekommendera Marylene då hon har bra kännedom om Lidingö vilket var viktigt för mig i försäljningen av lägenheten. "
säljare på Källängsvägen 11

24 nov 2016

"Marylene är kätte duktig mäklare"
säljare på Karins Allé 4

18 nov 2016

"Hade ni en högre siffran än 5 skulle Marylene få det!"
säljare på Väpnarstigen 10

18 nov 2016

"Mycket engagerad mäklare!"
säljare på Torsvikssvängen 14

15 nov 2016

"Marylene tog sig tid att svara på alla frågor oavsett tid och dag. "
säljare på Lojovägen 40

10 jun 2016

"Rätt kvinna på rätt plats. Kunde inte bli bättre! Vi är enormt nöjda. "
säljare på Lojovägen 23

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
89 av 90 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
88 av 88 säljare
Marylene var tydlig och höll mig uppdaterad
89 av 89 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Marylene på kartan.

229 tidigare bostäder
90 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Steninge Slottsby
4 rum, 103,5 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
1 015 000 kr
Lägenhet Valsta
-180 000 kr
2 rum, 63 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
Lägenhet Steninge Slottsby
3 rum, 78 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
Lägenhet Ropsten
-95 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Rosersberg
-100 000 kr
3 rum, 79,2 m²
Utropspris: 2 600 000 kr

Relaterade områden.

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.