Martin Sundarp

Profilbild för Martin Sundarp
Martin Sundarp
4.9 / 5
(95 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
0 st
146 605 000 kr

Bakgrund

Martin Sundarp jobbar på Signhome AB och är registrerad mäklare sedan 2013-03-18. Martin har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 79 937 500 kr.

Presentation

SIGNHOME är mäklaren som ger tillbaka till samhället !
Vi ger 10 % av all intäkter till organisationer/föreningar - PRO, Mind, Suicide zero, Torslanda IK mfl. Vi redovisar exakt var varje krona används till.

Läs mer på vår Hemsida.

Martin Sundarp - Mäklare - författare - grundare av organisationen Change2Change.
53 år, bor i Torslanda. Far till sonen Wille 17 år. Specialist på både villor och bostadsrätter. Engagerad mäklare med 35 års erfarenhet av försäljning.

Bakgrund som företagare under många år, utbildad kommersiell pilot.

Mäklarbyrå


Kontor

Signhome AB

Säljare om Martin.

22 okt 2022

"Att värderingen inte stämde till 100% berodde på den störtdykning på marknaden som var september -22. Inget som man kunde förutse. "
säljare på Fanjunkaregatan 11C

22 sep 2022

"Vi har fått ett bra professionellt och medmänskligt bemötande och är mkt. nöjda ."
säljare på Norrmannebo 760

20 sep 2022

"Martin är den bästa mäklaren jag någonsin har träffat. Han är omtänksam och profesionnell, både med säljarna och potentiella köparna. Han är mycket kunnig, tänker strategisk, kommunicerar mycket och är mycket noggrann. Dessutom är han trevlig!"
säljare på Skalkorgarna 13B

13 sep 2022

"Vi är mycket nöjda med Martins hjälp med försäljningen av vår lägenhet. Vi var extra trygga när vi anlitade Martin då han har hjälpt oss tidigare när det var dags att lämna radhuset för ett antal år sedan som vi var extremt nöjda med. Det var därför ingen tvekan vem vi skulle anlita. Martin är my..."
"Vi är mycket nöjda med Martins hjälp med försäljningen av vår lägenhet. Vi var extra trygga när vi anlitade Martin då han har hjälpt oss tidigare när det var dags att lämna radhuset för ett antal år sedan som vi var extremt nöjda med. Det var därför ingen tvekan vem vi skulle anlita. Martin är mycket trevlig, engagerad och driven för att affären ska bli så bra som möjlig för alla parter, så kontakta Martin för den bästa hjälpen till en bra affär."
Läs mer
säljare på Ångaren Ernas gata 4

21 jun 2022

"Vi är mycket nöjda med försäljningen. Martin är professionell, trevlig, hjälpsam och engagerad. Förutan detta så valde vi Signhome för deras engagemang att ge tillbaka 10% till samhället, som är unikt. Vi valde Sportfront för deras förebyggande arbete mot droger, våld och psykisk ohälsa. Rekommen..."
"Vi är mycket nöjda med försäljningen. Martin är professionell, trevlig, hjälpsam och engagerad. Förutan detta så valde vi Signhome för deras engagemang att ge tillbaka 10% till samhället, som är unikt. Vi valde Sportfront för deras förebyggande arbete mot droger, våld och psykisk ohälsa. Rekommenderar varmt Martin och hans team på Signhome."
Läs mer
säljare på Lillekärr Norra 34

14 jun 2022

"Martin Sundarp är inte en vanlig mäklare. Hans mål är inte att tjäna pengar utan att få nöjdast tänkbara kund. Det är anledningen till att jag nu återkom till Martin för andra gången. Ska jag i framtiden sälja hus igen, ja då blir det Martin Sundarp igen. Jag känner mig helt trygg i Martins händ..."
"Martin Sundarp är inte en vanlig mäklare. Hans mål är inte att tjäna pengar utan att få nöjdast tänkbara kund. Det är anledningen till att jag nu återkom till Martin för andra gången. Ska jag i framtiden sälja hus igen, ja då blir det Martin Sundarp igen. Jag känner mig helt trygg i Martins händer. "
Läs mer
säljare på Gamla Skarpetegen 26

12 jun 2022

"Martin är professionell och engagerad. Jag kan varmt rekommendera Martin som mäklare och kan absolut tänka mig att han får sälja ev kommande bostäder för mig. /Magnus"
säljare på Litteraturgatan 210

12 jun 2022

"Vi är väldigt nöjda med försäljningen.
Mycket trevlig o hjälpsam personal.
Vi rekommenderar gärna till andra. "
säljare på Runnekullsvägen 11

12 jun 2022

"Utöver att vara en mycket kompetent mäklare tycker jag att Martin levererar en bra känsla och stor empati. Nog så viktigt när man gör en av sitt livs största affärer."
säljare på Lilla Drottninggatan 4A

06 apr 2022

"Martin är mycket kompetent och tar sig tid att lyssna på säljaren och återkopplar fort."
säljare på Orustgatan 13A

01 apr 2022

"Martin är mycket kunnig, personlig och har ett fantastiskt engagemang.
Han bryr sig på riktigt, vilket inte alltid är fallet i mäklarvärlden.
Inkännande, trygg och stor erfarenhet och kunskap.
Det Martin inte vet, är inte värt att veta.
Jag kan och kommer rekommendera honom till alla som är i beh..."
"Martin är mycket kunnig, personlig och har ett fantastiskt engagemang.
Han bryr sig på riktigt, vilket inte alltid är fallet i mäklarvärlden.
Inkännande, trygg och stor erfarenhet och kunskap.
Det Martin inte vet, är inte värt att veta.
Jag kan och kommer rekommendera honom till alla som är i behov av mäklare.
Han har hjärtat på rätta stället och att han skänker del av vinsten till välgörande ändamål visar på hans genuinitet. "
Läs mer
säljare på Gamla Flygplatsvägen 32C

15 mar 2022

"Martin har varit väldigt bra som mäklare. Har gett mig som säljare goda råd och hållit mig informerad om vad som hänt under hela processen. Noga med att både köpare och säljare ska bli nöjda. Jag rekommenderar honom varmt till alla som vill ha en engagerad, kunnig och noggrann mäklare.
Säljare A..."
"Martin har varit väldigt bra som mäklare. Har gett mig som säljare goda råd och hållit mig informerad om vad som hänt under hela processen. Noga med att både köpare och säljare ska bli nöjda. Jag rekommenderar honom varmt till alla som vill ha en engagerad, kunnig och noggrann mäklare.
Säljare Anders Zornsgatan "
Läs mer
säljare på Anders Zornsgatan 23D

15 mar 2022

"Martin var jätte Smart med bra kunskaper samt han utförde sin plikt grymt väl."
säljare på Skåregärdevägen 84

15 mar 2022

"Martin är väldigt påläst och lyhörd mäklare som gör ett väldigt bra jobb enligt mig."
säljare på Kungsladugårdsgatan 22D

04 feb 2022

"Mycket nöjd. Min andra försäljning med Martin som mäklare och kommer anlita honom igen vid framtida försäljningar."
säljare på Solhagagatan 58

07 jul 2021

"En fantastiskt driven mäklare som brinner för sitt arbete men även för säljare och köpare är intrycket vi fick. Alla ska vara nöjda sa han och det lyckades han med.
Mycket tydlig i sina planer och informationstörstig för att lyckas på bästa sätt. Informerar vad som kommer ske och ungefär vilke..."
"En fantastiskt driven mäklare som brinner för sitt arbete men även för säljare och köpare är intrycket vi fick. Alla ska vara nöjda sa han och det lyckades han med.
Mycket tydlig i sina planer och informationstörstig för att lyckas på bästa sätt. Informerar vad som kommer ske och ungefär vilket tidsspann som behövs.
Kan varmt rekommendera Martin
Väldigt nöjda säljare på Fanjunkaregatan 19D"
Läs mer
säljare på Fanjunkaregatan 19D

06 jul 2021

"Martin har en tydlig strategi för att hitta rätt värdering som tilltalade oss . Samt att han också är en god lyssnare och lyhörd för våra önskemål, alltid tillgänglig och återkopplar snabbt. Vi är mycket nöjda med det jobb han la ner och utfallet!"
säljare på Trubadurens väg 4

05 jun 2021

"We are very happy to with to choose Martin. We have been in both shoes as buyer and seller with him as our maklare. From the very beginning he was very responsive and enthusiastic. In our view he has tons of experience in the field (and it shows!), gives 110%, committed & hard working behind the ..."
"We are very happy to with to choose Martin. We have been in both shoes as buyer and seller with him as our maklare. From the very beginning he was very responsive and enthusiastic. In our view he has tons of experience in the field (and it shows!), gives 110%, committed & hard working behind the scene. This makes the selling process easy & convenient for us. We would easily recommend him to anyone! "
Läs mer
säljare på Solängsvägen 21

27 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Martin och är glada att vi valde honom som vår mäklare. Martin har varit proffsig, engagerad och lyhörd, vi kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Gamla Kronvägen 49

07 apr 2021

"Martin Sundarp är engagerad kunnig, kompetent och trevlig.
Inte nog med det, han ställer upp direkt när man behöver snar hjälp.
Allt klart på 1,5 dagar.
Bra jobbat alla på Signhome."
säljare på Amhult Nedergård 7

07 apr 2021

"Riktigt nöjd, ser till att det blir bra för både säljare o köpare"
säljare på Smörgatan 102

03 apr 2021

"Martin tog sig god tid att förklara och återkoppla under hela processen. Vi har sålt förut med andra mäklare och märkte stor skillnad bl.a. då denna affär kändes så mycket lugnare och tryggare än tidigare försäljningar vi genomfört. Ett stort plus är givetvis också att han slog prisrekord, vilket..."
"Martin tog sig god tid att förklara och återkoppla under hela processen. Vi har sålt förut med andra mäklare och märkte stor skillnad bl.a. då denna affär kändes så mycket lugnare och tryggare än tidigare försäljningar vi genomfört. Ett stort plus är givetvis också att han slog prisrekord, vilket medförde både en trygg och bra affär. "
Läs mer
säljare på Lilleby Kronogård 61

28 feb 2021

"Fantastisk bra hjälp både med vårt köp av ny bostad och försäljning. Överskred våra vildaste fantasier vad det gällde slutpriset."
säljare på Vestagatan 11

25 jan 2021

"Martin är en person som är väldigt lätt att tycka om.
Han utstrålar förtroende och professionalitet, är väldigt engagerad och kunnig.
Vi kan varmt rekommendera Martin.
"
säljare på Rödklövern 7E

11 jan 2021

"Vi är väldigt glada för att vi valde Martin Sundarp som mäklare för vårt hus. Hans unika sätt att sätta sig in i helheten, vårt hus och de fina presentationerna som han gör på ett mycket professionellt och tilltalande sätt. Pedagogisk, engagerad, inlyssnande och förmedlar stor trygghet till både ..."
"Vi är väldigt glada för att vi valde Martin Sundarp som mäklare för vårt hus. Hans unika sätt att sätta sig in i helheten, vårt hus och de fina presentationerna som han gör på ett mycket professionellt och tilltalande sätt. Pedagogisk, engagerad, inlyssnande och förmedlar stor trygghet till både oss som säljare och till köparen. "
Läs mer
säljare på Skarpetegsvägen 9B

17 dec 2020

"Finns ingen bättre mäklare än Martin, rekommenderar honom varmt till alla!"
säljare på Kvarnbygatan 25

16 dec 2020

"Pålitlig. Engagerad. Sympatisk. Erfaren.
Bra både ur säljar-& köparperspektiv."
säljare på Trångets Norra väg 12

02 nov 2020

"Fantastiskt engagemang och transparens genom hela processen. Ovanlig öppenhet . Jag kan varmt rekommendera mäklaren.. han förmedlar kompetens och trygghet..."
säljare på Gamla Flygplatsvägen 32C

06 jul 2020

"Leverera helheten som alltid!"
säljare på Gärdebacksvägen 10

20 jun 2020

"Martin har från dag 1 visat att han är ett fullblodsproffs på det han gör. Jag skulle säga att han spelar I en helt annan liga än andra mäklare jag träffat. Jag är nybörjare på att sälja hus, men med Martin har jag känt mig helt trygg och kunnat ställa vilka frågor som helst och få genomarbetade ..."
"Martin har från dag 1 visat att han är ett fullblodsproffs på det han gör. Jag skulle säga att han spelar I en helt annan liga än andra mäklare jag träffat. Jag är nybörjare på att sälja hus, men med Martin har jag känt mig helt trygg och kunnat ställa vilka frågor som helst och få genomarbetade svar tillbaka. Om jag säljer mitt hem igen är det Martin Sundarp jag ringer först för mäklaruppdraget. "
Läs mer
säljare på Häggvägen 32A

14 jun 2020

"Martin är en mäklare med ett välförankrat moraliskt kompass och som ger allt för varje försäljning han tar sig an. Han kan mäklarhantverket till fullo och har även fulländat sin process med nya smarta lösningar som skapar många intressenter och som slutar i en affär med trygga säljare och köpare...."
"Martin är en mäklare med ett välförankrat moraliskt kompass och som ger allt för varje försäljning han tar sig an. Han kan mäklarhantverket till fullo och har även fulländat sin process med nya smarta lösningar som skapar många intressenter och som slutar i en affär med trygga säljare och köpare. Jag kan rekommendera Martin oavsett om du ska sälja eller köpa."
Läs mer
säljare på Lilla Fågleviksvägen 6

27 apr 2020

"Vi blev rekommenderade Martin / Signhome av en släkting !!
Vid första mötet med Martin kände vi direkt att han var en seriös och kunnig mäklare. Han ingav förtroende och var noga med att våra förväntningar på varandra skulle vara tydliga.
Stort tack från Systrarna !!!!!
Vi är mycket nöjda och ka..."
"Vi blev rekommenderade Martin / Signhome av en släkting !!
Vid första mötet med Martin kände vi direkt att han var en seriös och kunnig mäklare. Han ingav förtroende och var noga med att våra förväntningar på varandra skulle vara tydliga.
Stort tack från Systrarna !!!!!
Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Marin Sundarp/SIGNHOME.
Ett stort plus är också Martins omtanke om att "Ge tillbaks till samhället" i form av att skänka 10% av arvodet för att hjälpa olika organisationer."
Läs mer
säljare på Hässlavägen 17

10 feb 2020

"Engagerad och lyhörd! Lätt att få tag på och kunde svara på våra frågor."
säljare på Axelinas väg 24

18 sep 2019

"Martin är en mycket kompetent och engagerad mäklare."
säljare på Krossholmsvägen 38B

05 sep 2019

"Vi är mycket nöjda med Martin. Han var tydlig och bra. Berättade hela tiden om vad som hände.
Han blev dock för orolig när budgivningen inte kom igång. Och att vi inte skulle nå vårt målpris.
Vi kan verkligen rekommendera honom för nya kunder, en mycket bra mäklare!"
"Vi är mycket nöjda med Martin. Han var tydlig och bra. Berättade hela tiden om vad som hände.
Han blev dock för orolig när budgivningen inte kom igång. Och att vi inte skulle nå vårt målpris.
Vi kan verkligen rekommendera honom för nya kunder, en mycket bra mäklare!"
Läs mer
säljare på Foderrumsvägen 5

19 nov 2018

"Väldigt trevlig och engagerad! Kan varmt rekommendera Martin."
säljare på Arbetaregatan 27

28 okt 2018

"Superengagerad, driven, positiv och omtänksam, så vi kan rekommendera Martin Sundarp med hela vårt hjärta!"
säljare på Solängsvägen 21

30 sep 2018

"Väldigt seriös, ärlig och kunnig mäklare. Vi kände oss omhändertagna och trygga under hela processen."
säljare på Aspedalsgläntan 3

28 maj 2018

"Vi kan inte vara nöjdare! En sån engagerad mäklare! Wow! Vi har känt oss både sedda och trygga igenom hela processen. Tydlig, målinriktad och ambitiös. Vill varmt rekommendera denna stjärna! Varmt tack till Martin Sundarp för ett toppenarbete!"
säljare på Spänstvägen 33

08 maj 2018

"Martin tänker på helheten så att det skall bli bra för både säljare, köpare och andra husspekulanter."
säljare på Sörgårdsvägen 19

03 apr 2018

"Att mäklaren satte ett lägre värdering än slutpriset var inte så konstigt då 2 st spekulanter verkligen ville ha huset!
Han tog sig tid och jobbade verkligen för att få in hugade spekulanter"
säljare på J A Wadmans väg 3

22 nov 2017

"Engagerad. Målmedveten. Alert. Energisk. Driven. Realistisk. Jobbar verkligen för säljarens bästa. Utomordentlig på att hålla tät kontakt med säljaren, gm att ständigt uppdatera denne samt besvara blixsnabbt sms mail resp tel. "
säljare på Kvarnholmsgatan 8

22 sep 2017

"Skulle uppskatta mer hjälp med att marknadsvärdera vår lägenhet innan själva försäljningen. Då har man en bättre uppfattning om marknadsläge och vad man kan förvänta sig. I övrigt är Martin en engagerad mäklare som gör allt för att få ett så bra bud som möjligt. Han är flexibel och lätt att nå. B..."
"Skulle uppskatta mer hjälp med att marknadsvärdera vår lägenhet innan själva försäljningen. Då har man en bättre uppfattning om marknadsläge och vad man kan förvänta sig. I övrigt är Martin en engagerad mäklare som gör allt för att få ett så bra bud som möjligt. Han är flexibel och lätt att nå. Bra på att göra snabba affärer, vilket vi uppskattade. "
Läs mer
säljare på Växthusvägen 15

18 aug 2017

"Vi var väldigt nöjda med Martin. Han tog sig tid och var alltid lättillgänglig. Han var tydlig
Och förklarade för oss hur allt går till då vi var förstagångssäljare. Eric Olsson är inte den billigaste mäklarfirman men för oss den mest kompetenta och ärligaste. Som sagt så är vi förstagångssälj..."
"Vi var väldigt nöjda med Martin. Han tog sig tid och var alltid lättillgänglig. Han var tydlig
Och förklarade för oss hur allt går till då vi var förstagångssäljare. Eric Olsson är inte den billigaste mäklarfirman men för oss den mest kompetenta och ärligaste. Som sagt så är vi förstagångssäljare men har även köpt 2 gånger där mäklare har varit inblandade och då har det känts stressigt och inte lika informativt. Jag har upplevt att Martin tillgodosett våra intressenter allt som krävs för en bra affär för båda parter.
Vi tackar än en gång för allt. Claes & Karin "
Läs mer
säljare på Sagogången 23

11 jun 2017

"Martin ger det där lilla extra som man som kund inte kan förvänta sig av en mäklare och han gör det med ett leende. Inget känns för jobbigt eller för svårt för honom, det är service till kunden hela vägen igenom affären. Är mycket nöjd med Martin och kan varmt rekommendera honom till andra."
"Martin ger det där lilla extra som man som kund inte kan förvänta sig av en mäklare och han gör det med ett leende. Inget känns för jobbigt eller för svårt för honom, det är service till kunden hela vägen igenom affären. Är mycket nöjd med Martin och kan varmt rekommendera honom till andra."
Läs mer
säljare på Monsungatan 46

06 jun 2017

"Mina varmaste rekomendationer gällande hans yrkesinsats. Lyhörd, hängiven och med mycket driv och stort kunnande. Han gjorde min bostadsförsäljning, till den bästa tänkbara."
säljare på Förpiken 10

27 apr 2017

"Alltid tillgänglig, trevlig, engagerad vilket resulterade i ett fantastiskt slutpris! Värd varenda krona! Kan verkligen rekommendera Martin. "
säljare på Rödklövern 1H

30 mar 2017

"Vi är verkligen supernöjda med Martins proffsiga insats. Lugn och trygg person som gjorde ett fantastiskt jobb med vår bostad :) Rekommenderas varmt! "
säljare på Mölndalsvägen 65

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
10
Lägenhet
4
Radhus
3
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
79 937 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
94 av 95 säljare
Martin satte rätt förväntningar på slutpriset
74 av 93 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
92 av 94 säljare
Martin var tydlig och höll mig uppdaterad
93 av 94 säljare

Martin på kartan.

434 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
95 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

3 200 000 kr
1,5 rum, 53 m²
60 377 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 334 kr/mån
5 975 000 kr
5 rum, 122 m²
48 975 kr/m²
Villa, Stenungsund
2 095 000 kr
2 rum, 53 m²
39 528 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 919 kr/mån
3 975 000 kr
3 rum, 65 m²
61 153 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 248 kr/mån
1 975 000 kr
2 rum, 67 m²
29 477 kr/m²
Lägenhet, Mölndal
4 641 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Lindholmen
1,5 rum, 38,5 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Torslanda Hästevik
4 rum, 124 m²
Utropspris: 5 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Surte
3 rum, 88 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Torslanda Nolered
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 225 000 kr
Slutpris saknas
Villa Andalen
5 rum, 134 m²
Utropspris: 11 750 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.