Markus Elias

Profilbild för Markus Elias
Markus Elias
4.9 / 5
(48 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
7 st
1 st
44 280 000 kr

Bakgrund

Markus Elias jobbar på Historiska Hem och är registrerad mäklare sedan 2011-03-07. Markus har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Markus har enligt vår statistik haft 4 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 21 255 000 kr.

Presentation

Markus har inte skrivit någon presentation.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2022

Säljare om Markus.

23 sep 2023

"Engagerad och pålitlig"
säljare på Marby Gård 1

22 apr 2023

"Second time Markus has sold for us. We stuck with him for good reason. Always professional but warm and genuine. "
säljare på Tegelbruksvägen 8C

15 jan 2023

"Vi kan varmt rekommendera Markus som mäklare. Allt var perfekt från början till slutet, och vi sålde vår villa för långt över våra förväntningar. "
säljare på Tallbacksvägen 2

05 jun 2022

"Markus är en enastående mäklare!
Vi har haft förmånen att sälja med Markus vid två tillfällen, och även köpa av honom en gång.
Markus är ambitiös, lyhört inför kundens förutsättningar och önskemål, målinriktad, och håller en mycket bra dialog under hela försäljningsprocessen. Öppen, ärlig och e..."
"Markus är en enastående mäklare!
Vi har haft förmånen att sälja med Markus vid två tillfällen, och även köpa av honom en gång.
Markus är ambitiös, lyhört inför kundens förutsättningar och önskemål, målinriktad, och håller en mycket bra dialog under hela försäljningsprocessen. Öppen, ärlig och en hjälpande hand med allt från styling till prisnivåer.
Vi är dessutom ett levande bevis på att han gör både säljare och köpare mycket nöjda.
Vi rekommenderar varmt Markus till våra vänner och kommer att anlita honom vid framtida försäljningar."
Läs mer
säljare på Ekhagsvägen 9

04 okt 2021

"Markus var fantastiskt, driven, trevlig och vi kunde inte ha valt en bättre eller mer kompetent mäklare! "
säljare på Ekhagsvägen 12

18 jun 2020

"Engagerad och strategisk mäklare som jag kommer anlita igen. "
säljare på Bränneribacken 4

20 maj 2020

"Markus är en mycket kunnig, professionell och engagerad mäklare med ett väldigt fint, varmt och förtroendeingivande kundbemötande. Vi kan varmt rekommendera att anlita om man ska sälja eller köpa bostad. Med honom kände man att försäljningen var i trygga händer och att man hela vägen var väl info..."
"Markus är en mycket kunnig, professionell och engagerad mäklare med ett väldigt fint, varmt och förtroendeingivande kundbemötande. Vi kan varmt rekommendera att anlita om man ska sälja eller köpa bostad. Med honom kände man att försäljningen var i trygga händer och att man hela vägen var väl informerad om vad som hände och hur det utvecklade sig i kontakten med olika intressenter. Markus var även väldigt träffsäker i sin värdering och analys av marknaden och säljläget givet den väldigt speciella situationen med rådande pandemi och restriktioner."
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 33B

25 feb 2020

"Jag hade nöjt att anlita Markus Elias och hans team på Historiska Hem vid försäljningen av mitt hem på Östermalm. Försäljningen som resulterade i årets högsta kvadratmeterpris för en tvåa överträffad samtliga förväntningar på såväl process som resultat. Jag har i tidigare försäljningar anlitat Ek..."
"Jag hade nöjt att anlita Markus Elias och hans team på Historiska Hem vid försäljningen av mitt hem på Östermalm. Försäljningen som resulterade i årets högsta kvadratmeterpris för en tvåa överträffad samtliga förväntningar på såväl process som resultat. Jag har i tidigare försäljningar anlitat Eklunds, Ekenstams och Skandiamäklarna som i jämförelse framstår som dyrare alternativ där assistenterna gör merparten av jobbet medan mäklarna fokuserar på en snabb affär. Markus är en mycket skicklig förhandlare med pålitlig magkänsla och god människokännedom. Hans design team tillbringade en eftermiddag i lägenheten och skapade en ny miljö som attraherade ett stort intresse. Historiska hems profilering kring trivsel och upplevelse berikar köpupplevelsen och bidrog utan tvekan till det rekordhöga priset. Utan tvekan Sveriges bästa mäklare!
Joel Jade Björklund "
Läs mer
säljare på Nybrogatan 76B

20 jan 2020

"Markus var extremt professionell och är en väldigt kompetent mäklare. Markus kändes trovärdig när det kom till värdering av lägenheten och intresse från spekulanter. Jag kommer att kontakta Markus i första hand vid mina framtida bostadsförsäljningar. "
"Markus var extremt professionell och är en väldigt kompetent mäklare. Markus kändes trovärdig när det kom till värdering av lägenheten och intresse från spekulanter. Jag kommer att kontakta Markus i första hand vid mina framtida bostadsförsäljningar. "
Läs mer
säljare på Valhallavägen 172

25 dec 2019

"Bra mäklare och bra process. Var bra bilder men tveksam till utebilderna som var ganska grå (pga vädret) kanske dessa kunde lättats upp och fram hållit inneboldrrna mer - men vi gjorde om under processen."
säljare på Ringvägen 139

02 nov 2019

"Professionell i varje moment, tillmötesgående, skarp och trevlig."
säljare på Hagagatan 16

24 okt 2019

"Skulle anlita Markus igen! Han tyckte nog att vi släppte lägenheten lite för snabbt (vilket känns ovanligt för mäklare)"
säljare på Ekhagsvägen 6

13 sep 2019

"Engagerad och kunnig mäklare som på ett ödmjukt sätt mötte våra önskemål. Rekommenderar varmt!"
säljare på Ekhagsvägen 7

06 aug 2019

"Markus är en underbar mäklare - och människa. Han skapade lust kring försäljningen, på ett kärleksfullt och handfast sätt. Han har god intuition, mycket humor och värme, ovärderliga egenskaper, oavsett mellanmänskligt sammanhang."
säljare på Engelbrektsgatan 14

17 jul 2019

"Fantastisk mäklare. Ambitiös, kunnig men framför allt ärlig och väldigt transparent. Vi kunde inte vara mer nöjda. "
säljare på Kammakargatan 64

12 maj 2019

"Bästa mäklaren jag någonsin anlitat! Skötte allt exemplariskt från värdering till kontraktsskrivning. Kommer definitivt välja Markus och Historiska hem även vid framtida försäljningar. En stor eloge även till bästa stylisten Charlotte, fotografen Jocke och Mattias Lanto som alla bidrog till att d..."
"Bästa mäklaren jag någonsin anlitat! Skötte allt exemplariskt från värdering till kontraktsskrivning. Kommer definitivt välja Markus och Historiska hem även vid framtida försäljningar. En stor eloge även till bästa stylisten Charlotte, fotografen Jocke och Mattias Lanto som alla bidrog till att det blev en fantastisk försäljning."
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 85A

08 dec 2018

"Väldig nöjd!
Pålitligt intryck som man vill sälja lägenhet med och köpa lägenhet av.
Upplevdes ha stor erfarenhet gällande försäljning, bostadsmarknad, allt arbete runt omkring och hjälpte mig även med kunskap om renovering av kök.
Stor arbetsinsats med flera visningar och privatvisningar."
"Väldig nöjd!
Pålitligt intryck som man vill sälja lägenhet med och köpa lägenhet av.
Upplevdes ha stor erfarenhet gällande försäljning, bostadsmarknad, allt arbete runt omkring och hjälpte mig även med kunskap om renovering av kök.
Stor arbetsinsats med flera visningar och privatvisningar."
Läs mer
säljare på Uppfartsvägen 8

02 nov 2018

"Det är andra gången jag säljer min lägenhet med Markus.
Markus är den perfekta blandningen mellan omtänksam person och vilddjur när det kommer till försäljning. Så vill man ha en mäklare som är engagerad och får alltid högsta slutpriset så har du hittat honom. Kommer alltid sälja genom honom så..."
"Det är andra gången jag säljer min lägenhet med Markus.
Markus är den perfekta blandningen mellan omtänksam person och vilddjur när det kommer till försäljning. Så vill man ha en mäklare som är engagerad och får alltid högsta slutpriset så har du hittat honom. Kommer alltid sälja genom honom så länge han jobbar som mäklare.
Bästa bilderna och finaste annonser med Historiska Hem. "
Läs mer
säljare på Ynglingagatan 15

30 okt 2018

"En bostad säljer sig ofta själv i en god marknad. Det är när marknaden viker som man verkligen kan bedöma en mäklares kompetens. Markus imponerade på mig med sitt driv, strategiska tillvägagångssätt och uppriktighet. Han löste problem som uppstod längs vägen och är med sin humor en fantastisk säl..."
"En bostad säljer sig ofta själv i en god marknad. Det är när marknaden viker som man verkligen kan bedöma en mäklares kompetens. Markus imponerade på mig med sitt driv, strategiska tillvägagångssätt och uppriktighet. Han löste problem som uppstod längs vägen och är med sin humor en fantastisk säljare. Markus överträffade alla våra förväntningar och slutpriset blev i en vikande marknad bättre än vi någonsin vågat hoppas. Tack Markus! "
Läs mer
säljare på Ekhagsvägen 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
4
Försäljningsvärde
21 255 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
45 av 45 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
47 av 47 säljare
Markus var tydlig och höll mig uppdaterad
47 av 47 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Markus på kartan.

423 tidigare bostäder
2 bostäder till salu
48 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Bostäder

5 300 000 kr
3 rum, 70 m²
75 714 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 832 kr/mån
18 000 000 kr
7 rum, 170 m²
105 882 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 706 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 950 000 kr
Lägenhet Södermalm
3 rum, 72 m²
5 100 000 kr
Lägenhet Norrmalm
+ 605 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ekhagen
2 rum, 69 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Norrmalm
2 rum, 58 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ekhagen
3,5 rum, 105 m²
Utropspris: 8 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.