Mario Kotur

Profilbild för Mario Kotur
Mario Kotur
4.9 / 5
(155 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
0 st
53 070 000 kr

Bakgrund

Mario Kotur jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2010-07-14. Mario har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt radhus och villor och motsvarar ett värde på 72 770 000 kr.

Presentation

Engagerad, tävlingsinriktad och en god lyssnare.

Har arbetat som fastighetsmäklare sen 2010

Säljare om Mario.

19 maj 2022

"Jätte nöjd med bemötandet och jobbet Mario gjort med försäljningen av våran lägenhet! Kommer definitivt rekommendera vidare! "
säljare på Solstrålegatan 16

04 maj 2022

"Jag missade info om att jag skulle betala hemnetannonsen själv i förskott. Konstigt"
säljare på Oterdahlsgatan 11D

02 maj 2022

"Jätte engagerad och lätt att få tag på om det va något man undrade.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Majtorpsgatan 55

29 apr 2022

"Mario har både sålt min bostadsrätt och min fars hus. Otroligt nöjd med allt. "
säljare på Häradsdomarevägen 38

29 apr 2022

"Sålt två bostäder via Mario. Alltid lika nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Sagogången 28

23 apr 2022

"Mario är en fantastisk bra mäklare. Fint bemötande och kunnig. Vi är jättenöjda med hans service. Rekommenderas varmt! "
säljare på Böneredsgatan 31

21 apr 2022

"Har bara positivt att säga. Gav rimliga förväntningar och lyssnade in vilka önskemål vi som säljare hade"
säljare på Majtorpsgatan 38

23 mar 2022

"Supernöjd med Mario. Otroligt kunnig och engagerad. Ständigt tillgänglig och svarar på frågor och återkopplar väldigt fort. Är glad över att jag valde Mario."
säljare på Akkas gata 2

02 jan 2022

"Vår uppfattning är att Mario är proffsig, lugn, positiv, målmedveten och engagerad.
Han lade upp en detaljerad plan som funkade till 100%.
Hela processen kändes trygg, snabb och smidig.
Bra kommunikation och uppdatering hela vägen."
säljare på Mossbanken 5

20 dec 2021

"Jag är mycket nöjd med Marios insatser."
säljare på Korsklevegatan 16

17 dec 2021

"Kan varmt rekommendera Mario! Så nöjd med allt och framförallt så kände vi en enorm trygghet med honom."
säljare på Norumsgärde 168

17 dec 2021

"Rekommenderar verkligen Mario till alla! Super trevlig, ärlig, hjälpsam och alltid kontaktbar. "
säljare på Ekebygatan 6

17 dec 2021

"Ett väldigt proffsigt intryck jag fick från Mario. En ytterst kompetent mäklare som höll sitt ord rakt igenom processen som vi hade kontakt. Alltid tillgänglig för frågor och noggrann i sin uppföljning i alla steg. "
säljare på Guldpokalsgatan 2D

17 dec 2021

"En utomordentlig insats av en mäklare som tog sig an tiden genom att dels hålla oss uppdaterade genom hela processen, men även genom dennes professionella arbetssätt från första samtal till försäljning. "
säljare på Kvillegatan 23

17 dec 2021

"Otroligt bra mäklare! Hjälpsam i alla frågor, svarar alltid och håller en uppdaterad och enkelt. Väldigt nöjd med Marios långvariga erfarenhet och expertis. "
säljare på Stora Kronogårdsgatan 28

17 dec 2021

"Mario är väldigt kunnig inom sitt område och det märktes i hur han planerar och verkställer sina planer. På det har han goda kontakter som ger en skjuts i försäljningen.
Han är mycket tydlig och öppen om vad som behöver göras och varför och jag känner att jag har fått ett riktigt bra bemötande ..."
"Mario är väldigt kunnig inom sitt område och det märktes i hur han planerar och verkställer sina planer. På det har han goda kontakter som ger en skjuts i försäljningen.
Han är mycket tydlig och öppen om vad som behöver göras och varför och jag känner att jag har fått ett riktigt bra bemötande hela vägen. På detta är han väldigt trevlig och skämtsam utav sig vilket uppskattas mycket!
Kommer med gott samvete att rekomendera honom till familjen och vänner och absolut vända mig till honom nästa gång jag behöver en sån här tjänst. "
Läs mer
säljare på Stora Kronogårdsgatan 25

17 dec 2021

"Otroligt nöjd med Mario, väldigt enkelt och håller vad han lovar. Rekommenderar honom skarpt till familj och vänner."
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 21C

01 dec 2021

"Valet föll på Mario Kotur som gav bäst intryck gällande driv och engagemang för uppdraget. LF hade inte de flashigaste prospekten på marknaden men enligt mig är det mäklaren som är avgörande. Mario hade väldigt bra koll på vårt område, var professionell, tillgänglig och levererade över förväntnin..."
"Valet föll på Mario Kotur som gav bäst intryck gällande driv och engagemang för uppdraget. LF hade inte de flashigaste prospekten på marknaden men enligt mig är det mäklaren som är avgörande. Mario hade väldigt bra koll på vårt område, var professionell, tillgänglig och levererade över förväntningarna från start till slut. Kan varmt rekommendera Mario och slutpriset talar sitt tydliga språk - försäljningen genererade ett galet högt säljrekord i området. "
Läs mer
säljare på Plockerotegatan 389

10 okt 2021

"Mario är en kompetent och trevlig mäklare som utförde uppdraget på ett utomordentligt sätt. Tog hand om allt och hade bra erbjudande på alla tjänster som hör till en husförsäljning. Dessutom så hade han bra koll på marknaden och läget runtomkring. Blir det mer bostadsaffärrer i framtiden så blir ..."
"Mario är en kompetent och trevlig mäklare som utförde uppdraget på ett utomordentligt sätt. Tog hand om allt och hade bra erbjudande på alla tjänster som hör till en husförsäljning. Dessutom så hade han bra koll på marknaden och läget runtomkring. Blir det mer bostadsaffärrer i framtiden så blir han den jag kontaktar först.
Venti."
Läs mer
säljare på Långhagsgatan 6

08 okt 2021

"Väldigt nöjd med Mario. Han leverera det han lova samt höll mig ständigt uppdaterad. 100% service. Han är verkligen SuperMario"
säljare på Sägengatan 34

07 okt 2021

"Mario är uppmärksam, vänlig och tillmötesgående mot sin kund. Han gav mig t o m förslag på hjälp med flytt och flyttstädning.
Allt har fungerat mycket smidigt."
säljare på Virvelvindsgatan 24

07 okt 2021

"Mycket nöjd med Marios insats! Affären gick snabbt och enligt förväntan."
säljare på Cederflychts gata 9

23 dec 2020

"Supernöjd med Marios prestation. Kände till allt i Backa som det vore hans bakficka. Kan starkt rekommendera honom. Skulle man kunna ge han en 10 så hade detta varit givet. "
säljare på Mårbackagatan 2

23 dec 2020

"Mäklaren var mycket kunnig och kompetent. Vi kände att han hade hög ambition och energi. Vi rekommenderar verkligen honom. "
säljare på Lillekärr Norra 30

21 dec 2020

"Mario är otroligt proffessionell och driven, samt har väldigt bra lokalkännedom och kunskap om marknaden. Han var väldigt mån om att hålla oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen vilket kändes väldigt tryggt för oss som säljare. Vi skulle rekommendera Mario alla dagar i veckan! "
"Mario är otroligt proffessionell och driven, samt har väldigt bra lokalkännedom och kunskap om marknaden. Han var väldigt mån om att hålla oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen vilket kändes väldigt tryggt för oss som säljare. Vi skulle rekommendera Mario alla dagar i veckan! "
Läs mer
säljare på Sandstensgatan 34

21 dec 2020

"Väldigt trevlig och kompetent mäklare som jag absolut kommer använda mig av i framtiden."
säljare på Lillekärr Norra 32

21 dec 2020

"Kompetent och lyhörd. Väldigt nöjd med Mario "
säljare på Hakefjordsgatan 80

18 dec 2020

"Har sålt 2 gånger tidigare med Mario och han leverade igen. Enkel och snabb på återkoppling ända till slutet. Stort tack för en snabb och smidig affär. "
säljare på Bäckebolslyckan 15

18 dec 2020

"Jag rekommenderar mäklaren varmt till vänner och bekanta "
säljare på Sockenvägen 12

18 dec 2020

"Min lägenhet såldes innan visning så allt gick väldigt snabbt. All kontakt, pappersarbete, fotografering m.m fungerade klockrent. Rekommenderar starkt denna mäklare. "
säljare på Sägengatan 6

17 dec 2020

"Grym som mäklare och som person. Uppfyllde alla våra behov och fanns alltid där lättillgänglig när det behövdes "
säljare på Högtrycksgatan 1

17 dec 2020

"Kan varmt rekommendera Mario. Mario är pålitlig, lyhörd och mycket inkännande vilket underlättar mycket när man befinner sig i en situation som man inte gör var dag. En trygg person att ha vid sin sida i en bostadsförsäljning. "
säljare på Brunnehagen 56

17 dec 2020

"Mycket bra jobb. Hittade en köpare ganska omgående som var redo att betala det pris vi ville ha så vi slapp almän visning.
Dessutom fick han fram den bostad vi köpte på mindre än en vecka och den hade precis alla kriterier vi ställt upp."
säljare på Trättebäcksliden 36

17 dec 2020

"Den bästa mäklare jag har mött och haft! Lätt att prata med och komma överens med! Fick ett mycket bra förtroende för honom! "
säljare på Astris gata 78

17 dec 2020

"Supernöjd med att ha Mario som mäklare. Han är professionell, lyhörd och personlig i sin roll som mäklare. Han var alltid tillgänlig för att svara på frågor och gav massa kloka råd genom hela processen. Tydlig och levererade det han lovade. Väldigt kompetent och trevlig att ha att göra med. Kan v..."
"Supernöjd med att ha Mario som mäklare. Han är professionell, lyhörd och personlig i sin roll som mäklare. Han var alltid tillgänlig för att svara på frågor och gav massa kloka råd genom hela processen. Tydlig och levererade det han lovade. Väldigt kompetent och trevlig att ha att göra med. Kan varmt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Scholandersgatan 1B

17 dec 2020

"Bästa super Mario!!"
säljare på Väderbodarna 3

17 dec 2020

"Grym mäklare och person som uppfyllde våra behov. Tillgänglig samt lätt att prata med. "
säljare på Högtrycksgatan 10

17 dec 2020

"Mario är en klippa! Han är absolut den bästa mäklare vi har träffat! Kan verkligen rekommenderas! "
säljare på Lillekärr Södra 164

17 dec 2020

"Lyhörd och målinriktad, samt smidig.."
säljare på Ingebäckslyckan 99

17 dec 2020

"Levererade över förväntan, snabb och tydlig med kommunikationen. mycket nöjd från första mötet till slutförd affär. "
säljare på Legendgatan 109

17 dec 2020

"Mycket nöjd med Mario som mäklare "
säljare på Sägengatan 43

20 jan 2019

"Proffsigt bemötande både vad det gäller oss och potentiella köpare. Förklarar allt så att vi kunde hänga med alla steg som skulle göras. Samt hjälpte oss att ordna med allt så att det gick supersmidigt."
säljare på Båtsman Dubbels gata 32

06 jan 2019

"Snabb och smidig säljprocess. Mäklaren var lyhörd och svarade alltid sanbbt på mina mail/samtal. Otroligt duktig och engagerad mäklare som verkligen brinner för att ge en bra service. Transparent och hade en bra diaolog med både mig och köparen. Mycket proffsigt!Rekommenderas starkt!"
"Snabb och smidig säljprocess. Mäklaren var lyhörd och svarade alltid sanbbt på mina mail/samtal. Otroligt duktig och engagerad mäklare som verkligen brinner för att ge en bra service. Transparent och hade en bra diaolog med både mig och köparen. Mycket proffsigt!Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Karolinernas gata 1

04 jan 2019

"Mycket nöjd med mäklaren genom hela affären."
säljare på Nolehultsvägen 1

04 jan 2019

"Fantastisk hjälpsam, väldigt lyhörd och duktig på sin grej!"
säljare på Krabbeliderna 18

04 jan 2019

"Jag är otroligt nöjd med mäklarens insats, allt gick hur smidigt som helst och jag kommer definitivt rekommendera Mario till mina vänner och bekanta."
säljare på Sägengatan 33

04 jan 2019

"Mario är grymt trygg och bra"
säljare på Heidenstams gata 7

04 jan 2019

"Tillmötesgående, professionell och lokalt förankrad."
säljare på Heidenstams gata 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Radhus
8
Villa
3
Parhus
3
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
72 770 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
151 av 155 säljare
Mario satte rätt förväntningar på slutpriset
143 av 154 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
152 av 154 säljare
Mario var tydlig och höll mig uppdaterad
153 av 155 säljare

Mario på kartan.

569 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
154 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

1 495 000 kr
3 rum, 74,3 m²
20 202 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 413 kr/mån
4 490 000 kr
4 rum, 122 m²
36 803 kr/m²
Parhus, Göteborg
2 395 000 kr
3 rum, 81,5 m²
29 567 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 291 kr/mån
6 995 000 kr
6 rum, 156 m²
44 839 kr/m²
Villa, Göteborg
1 645 000 kr
1 rum, 38 m²
43 289 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 199 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Parhus Hisingen
4 rum, 122 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Biskopsgården
3 rum, 66,9 m²
Utropspris: 1 375 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Tolered
5 rum, 130 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
Slutpris saknas
Villa Hisingen
5 rum, 96 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Tuve
2 rum, 62 m²
Utropspris: 1 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.