Mario Kotur

Profilbild för Mario Kotur
Mario Kotur
4.9 / 5
(177 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
0 st
102 395 000 kr

Bakgrund

Mario Kotur jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2010-07-14. Mario har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 67 490 000 kr.

Presentation

Jag är delägare/franchisetagare av kontoret och har arbetat som mäklare på Hisingen över 13 år. Jag har en bred erfarenhet av alla typer av försäljningar, villor, bostadsrätter, fritidshus och nyproduktion. Min erfarenhet och mitt driv för att göra affärer har gett mig den trygg- och säkerhet som krävs för att förhandla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen för att driva affären framåt vilket lett till höga försäljningspriser.
Jag är en tävlingsmänniska(handboll & fotboll), vägrar att misslyckas, och anser att alla försäljningar kräver ett gott samarbete mellan alla parter för bästa resultat. Jag finns tillgänglig för mina kunder på alla tänkbara vis vilket har resulterat i många återkommande kunder och rekommendationer.

Idag har vi många kostnadsfria tjänster som våra kunder uppskattar och funderar Ni på att sälja, tveka inte, ring mig så bokar vi ett helt förutsättningslöst möte för en öppen dialog om vad jag kan erbjuda just Er!

Har arbetat som fastighetsmäklare sen 2010

Säljare om Mario.

07 mar 2023

"Fantastisk mäklare. Vi hade huset till salu i 4 månader utan tur. Vi byte sedan till Mario som sålde huset på några veckor. "
säljare på Båtsman Lustigs gata 66

02 mar 2023

"Wow, vilken grym mäklare Mario är! Kunnig är bara förnamnet & vilket engagemang han har.
Otroligt lyhörd och ärlig! Enormt hjälpsam var han.Så glad att vi valde honom efter att vi blivit rekommenderade! Mario är garanterar vår mäklare framöver! "
säljare på Prilyckegatan 143

02 mar 2023

"Jättenöjd med Mario. Han höll det han lova och mycket mer. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Övralidsgatan 25

02 mar 2023

"En mycket kunnig, professionell och engagerad mäklare. Vi kände direkt en stor tillit. Fick bra tips och råd och deras stylist var verkligen värt pengarna. Vi var nöjda med hela försäljningen. Rekommenderas starkt. "
säljare på Rudenschöldsgatan 5

27 feb 2023

"Supernöjd!"
säljare på Solhagagatan 134

19 feb 2023

"Mario är en mycket engagerad och duktig mäklare. Han har god människokännedom och lyssnar in kundens önskemål och svarar på de frågor som du undrar över. Jag är mycket nöjd över Marios insats när det gäller min försäljning på mitt hus. Annonsen var bra och fotografen tog mycket fina bilder. En ön..."
"Mario är en mycket engagerad och duktig mäklare. Han har god människokännedom och lyssnar in kundens önskemål och svarar på de frågor som du undrar över. Jag är mycket nöjd över Marios insats när det gäller min försäljning på mitt hus. Annonsen var bra och fotografen tog mycket fina bilder. En önskan för att annonsen skulle blivit ännu bättre skulle vara att skriva lite mer text under bilderna men allt annat har varit mycket bra.
"
Läs mer
säljare på Vinlandsgatan 8D

18 feb 2023

"Mario är professionell, hjälpsam och kompetent. Vi kan varmt rekommendera honom till andra kunder. "
säljare på Båtsman Lustigs gata 38

14 feb 2023

"Supernöjd med Mario. Rekommenderas!"
säljare på Drakblommegatan 16

13 feb 2023

"En väl tillmötesgående mäklare som gjorde de lilla extra. Tog sig tid lyssnade och hjälpte till.
"
säljare på Brunnehagen 186

12 feb 2023

"Med Mario kan man känna att man är i trygga händer."
säljare på Majtorpsgatan 17

10 feb 2023

"Mario är en grym mäklare som är väldigt noggrann och skicklig. I en tuff tid på bostadsmarknaden lyckades han trots detta sälja min lägenhet och jag är supernöjd. Höll mig informerad under hela processen vilket gjorde att man kände sig väldigt trygg rakt igenom. Rekommenderar starkt!"
"Mario är en grym mäklare som är väldigt noggrann och skicklig. I en tuff tid på bostadsmarknaden lyckades han trots detta sälja min lägenhet och jag är supernöjd. Höll mig informerad under hela processen vilket gjorde att man kände sig väldigt trygg rakt igenom. Rekommenderar starkt!"
Läs mer
säljare på Eketrägatan 12B

10 feb 2023

"Väldigt engagerad och dedikerad mäklare och bidrog med bra energi och vilja."
säljare på Oterdahlsgatan 11D

09 feb 2023

"Kan verkligen rekommendera Mario Kotur. En lyhörd , engagerad mäklare samt att man fick en väldigt trygg känsla av honom. "
säljare på Arvesgärde 13

09 feb 2023

"Mario var väldigt lyhörd och hjälpsam i samband med försäljningen av vår bostad. Han ställde upp med mycket mer än det som var överenskommet från början. Man kan räkna med Marios otroligt fina stöd hela försäljningsprocessen. "
säljare på Virvelvindsgatan 26

09 feb 2023

"Den charmigaste mäklaren som visar ett stort engagemang och driv."
säljare på Nimbusgatan 1

09 feb 2023

"Jag kan starkt rekommendera Mario som mäklare. Han är engagerad och uppdaterade mig under hela processen. Han har god kännedom om mina kvarter och jag är mycket nöjd med hur lägenheten presenterades på hemnet.
Fantastisk mäklare"
säljare på Arvesgärde 36

09 feb 2023

"Mycket nöjd med hela processen från kontakt till kontrakt! Kan varmt rekommendera Mario till vem som helst som söker sälja eller köpa bostad."
säljare på Arvesgärde 32

19 maj 2022

"Jätte nöjd med bemötandet och jobbet Mario gjort med försäljningen av våran lägenhet! Kommer definitivt rekommendera vidare! "
säljare på Solstrålegatan 16

04 maj 2022

"Jag missade info om att jag skulle betala hemnetannonsen själv i förskott. Konstigt"
säljare på Oterdahlsgatan 11D

02 maj 2022

"Jätte engagerad och lätt att få tag på om det va något man undrade.
Rekommenderas varmt!"
säljare på Majtorpsgatan 55

29 apr 2022

"Mario har både sålt min bostadsrätt och min fars hus. Otroligt nöjd med allt. "
säljare på Häradsdomarevägen 38

29 apr 2022

"Sålt två bostäder via Mario. Alltid lika nöjd med resultatet. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Sagogången 28

23 apr 2022

"Mario är en fantastisk bra mäklare. Fint bemötande och kunnig. Vi är jättenöjda med hans service. Rekommenderas varmt! "
säljare på Böneredsgatan 31

21 apr 2022

"Har bara positivt att säga. Gav rimliga förväntningar och lyssnade in vilka önskemål vi som säljare hade"
säljare på Majtorpsgatan 38

23 mar 2022

"Supernöjd med Mario. Otroligt kunnig och engagerad. Ständigt tillgänglig och svarar på frågor och återkopplar väldigt fort. Är glad över att jag valde Mario."
säljare på Akkas gata 2

02 jan 2022

"Vår uppfattning är att Mario är proffsig, lugn, positiv, målmedveten och engagerad.
Han lade upp en detaljerad plan som funkade till 100%.
Hela processen kändes trygg, snabb och smidig.
Bra kommunikation och uppdatering hela vägen."
säljare på Mossbanken 5

20 dec 2021

"Jag är mycket nöjd med Marios insatser."
säljare på Korsklevegatan 16

17 dec 2021

"Kan varmt rekommendera Mario! Så nöjd med allt och framförallt så kände vi en enorm trygghet med honom."
säljare på Norumsgärde 168

17 dec 2021

"Rekommenderar verkligen Mario till alla! Super trevlig, ärlig, hjälpsam och alltid kontaktbar. "
säljare på Ekebygatan 6

17 dec 2021

"Ett väldigt proffsigt intryck jag fick från Mario. En ytterst kompetent mäklare som höll sitt ord rakt igenom processen som vi hade kontakt. Alltid tillgänglig för frågor och noggrann i sin uppföljning i alla steg. "
säljare på Guldpokalsgatan 2D

17 dec 2021

"En utomordentlig insats av en mäklare som tog sig an tiden genom att dels hålla oss uppdaterade genom hela processen, men även genom dennes professionella arbetssätt från första samtal till försäljning. "
säljare på Kvillegatan 23

17 dec 2021

"Otroligt bra mäklare! Hjälpsam i alla frågor, svarar alltid och håller en uppdaterad och enkelt. Väldigt nöjd med Marios långvariga erfarenhet och expertis. "
säljare på Stora Kronogårdsgatan 28

17 dec 2021

"Mario är väldigt kunnig inom sitt område och det märktes i hur han planerar och verkställer sina planer. På det har han goda kontakter som ger en skjuts i försäljningen.
Han är mycket tydlig och öppen om vad som behöver göras och varför och jag känner att jag har fått ett riktigt bra bemötande ..."
"Mario är väldigt kunnig inom sitt område och det märktes i hur han planerar och verkställer sina planer. På det har han goda kontakter som ger en skjuts i försäljningen.
Han är mycket tydlig och öppen om vad som behöver göras och varför och jag känner att jag har fått ett riktigt bra bemötande hela vägen. På detta är han väldigt trevlig och skämtsam utav sig vilket uppskattas mycket!
Kommer med gott samvete att rekomendera honom till familjen och vänner och absolut vända mig till honom nästa gång jag behöver en sån här tjänst. "
Läs mer
säljare på Stora Kronogårdsgatan 25

17 dec 2021

"Otroligt nöjd med Mario, väldigt enkelt och håller vad han lovar. Rekommenderar honom skarpt till familj och vänner."
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 21C

01 dec 2021

"Valet föll på Mario Kotur som gav bäst intryck gällande driv och engagemang för uppdraget. LF hade inte de flashigaste prospekten på marknaden men enligt mig är det mäklaren som är avgörande. Mario hade väldigt bra koll på vårt område, var professionell, tillgänglig och levererade över förväntnin..."
"Valet föll på Mario Kotur som gav bäst intryck gällande driv och engagemang för uppdraget. LF hade inte de flashigaste prospekten på marknaden men enligt mig är det mäklaren som är avgörande. Mario hade väldigt bra koll på vårt område, var professionell, tillgänglig och levererade över förväntningarna från start till slut. Kan varmt rekommendera Mario och slutpriset talar sitt tydliga språk - försäljningen genererade ett galet högt säljrekord i området. "
Läs mer
säljare på Plockerotegatan 389

10 okt 2021

"Mario är en kompetent och trevlig mäklare som utförde uppdraget på ett utomordentligt sätt. Tog hand om allt och hade bra erbjudande på alla tjänster som hör till en husförsäljning. Dessutom så hade han bra koll på marknaden och läget runtomkring. Blir det mer bostadsaffärrer i framtiden så blir ..."
"Mario är en kompetent och trevlig mäklare som utförde uppdraget på ett utomordentligt sätt. Tog hand om allt och hade bra erbjudande på alla tjänster som hör till en husförsäljning. Dessutom så hade han bra koll på marknaden och läget runtomkring. Blir det mer bostadsaffärrer i framtiden så blir han den jag kontaktar först.
Venti."
Läs mer
säljare på Långhagsgatan 6

08 okt 2021

"Väldigt nöjd med Mario. Han leverera det han lova samt höll mig ständigt uppdaterad. 100% service. Han är verkligen SuperMario"
säljare på Sägengatan 34

07 okt 2021

"Mario är uppmärksam, vänlig och tillmötesgående mot sin kund. Han gav mig t o m förslag på hjälp med flytt och flyttstädning.
Allt har fungerat mycket smidigt."
säljare på Virvelvindsgatan 24

07 okt 2021

"Mycket nöjd med Marios insats! Affären gick snabbt och enligt förväntan."
säljare på Cederflychts gata 9

23 dec 2020

"Supernöjd med Marios prestation. Kände till allt i Backa som det vore hans bakficka. Kan starkt rekommendera honom. Skulle man kunna ge han en 10 så hade detta varit givet. "
säljare på Mårbackagatan 2

23 dec 2020

"Mäklaren var mycket kunnig och kompetent. Vi kände att han hade hög ambition och energi. Vi rekommenderar verkligen honom. "
säljare på Lillekärr Norra 30

21 dec 2020

"Mario är otroligt proffessionell och driven, samt har väldigt bra lokalkännedom och kunskap om marknaden. Han var väldigt mån om att hålla oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen vilket kändes väldigt tryggt för oss som säljare. Vi skulle rekommendera Mario alla dagar i veckan! "
"Mario är otroligt proffessionell och driven, samt har väldigt bra lokalkännedom och kunskap om marknaden. Han var väldigt mån om att hålla oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen vilket kändes väldigt tryggt för oss som säljare. Vi skulle rekommendera Mario alla dagar i veckan! "
Läs mer
säljare på Sandstensgatan 34

21 dec 2020

"Väldigt trevlig och kompetent mäklare som jag absolut kommer använda mig av i framtiden."
säljare på Lillekärr Norra 32

21 dec 2020

"Kompetent och lyhörd. Väldigt nöjd med Mario "
säljare på Hakefjordsgatan 80

18 dec 2020

"Har sålt 2 gånger tidigare med Mario och han leverade igen. Enkel och snabb på återkoppling ända till slutet. Stort tack för en snabb och smidig affär. "
säljare på Bäckebolslyckan 15

18 dec 2020

"Jag rekommenderar mäklaren varmt till vänner och bekanta "
säljare på Sockenvägen 12

18 dec 2020

"Min lägenhet såldes innan visning så allt gick väldigt snabbt. All kontakt, pappersarbete, fotografering m.m fungerade klockrent. Rekommenderar starkt denna mäklare. "
säljare på Sägengatan 6

17 dec 2020

"Grym som mäklare och som person. Uppfyllde alla våra behov och fanns alltid där lättillgänglig när det behövdes "
säljare på Högtrycksgatan 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
8
Radhus
4
Parhus
1
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
67 490 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
172 av 176 säljare
Mario satte rätt förväntningar på slutpriset
165 av 176 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
174 av 176 säljare
Mario var tydlig och höll mig uppdaterad
175 av 177 säljare

Mario på kartan.

600 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
176 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

1 995 000 kr
2 rum, 50 m²
39 900 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 295 000 kr
3 rum, 81 m²
28 333 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 878 kr/mån
4 490 000 kr
7 rum, 153 m²
29 346 kr/m²
Radhus, Göteborg
1 945 000 kr
3 rum, 81,9 m²
24 012 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 698 kr/mån
5 750 000 kr
5 rum, 118 m²
48 728 kr/m²
Kedjehus, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Aröd
5 rum, 127 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Tuve
2 rum, 61 m²
Utropspris: 2 550 000 kr
Slutpris saknas
Villa Centrala Hisingen
8 rum, 180 m²
Utropspris: 6 395 000 kr
Slutpris saknas
Villa Hisings Backa
5 rum, 86 m²
Utropspris: 4 990 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Tuve
3 rum, 81,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.