Marina Nilsson

Profilbild för Marina Nilsson
Marina Nilsson
4.9 / 5
(135 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
11 st
37 580 000 kr

Bakgrund

Marina Nilsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2016-05-04. Marina har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Marina har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 36 525 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare värderar jag högt att både säljare och köpare känner tillit och förtroende till mig och jag har som mål att, genom engagemang och driv, alltid överträffa mina kunders förväntningar och ge dig som säljare Bäst Betalt.

Efter flera års erfarenhet i branschen arbetar jag numera även parallellt med nyproduktion och stora bostadsutvecklare som bla IKANO Bostad.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om mig, Erik Olsson Fastighetsförmedling och hur vi på bästa sätt tillsammans når en riktigt lyckad affär.

Prisad mäklare.

Säljare om Marina.

25 nov 2021

"Inte avslutat helt ännu"
säljare på Östra Farmvägen 46D

23 nov 2021

"Mycket kunnig o energisk."
säljare på Branteviksgatan 4B

21 okt 2021

"Gick och nå alla tider på dygnet, jag kände mig verkligen ”med” på allt som hände under processen! Supernöjd och kommer definitivt fortsätta ha kontakt inför framtida köp/försäljningar."
säljare på Branteviksgatan 14D

20 okt 2021

"Marina var ett bra stöd i hela processen. Lugn och trygg och med ett personligt engagerat bemötande. Vi är väldigt nöjda! Och rekommenderar varmt Marina till andra som vill sälja eller köpa bostad. "
säljare på Bodekullsgatan 39A

29 sep 2021

"Bästa mäklaren för området. "
säljare på Branteviksgatan 8A

10 jun 2021

"Trevlig, ödmjuk tjej som var lyhörd vilket är viktigt för en kund"
säljare på Sköldgatan 2B

09 jun 2021

"Superbra duktig och trevlig "
säljare på Balladgatan 35

09 jun 2021

"Nöjd med allt"
säljare på Branteviksgatan 14E

11 maj 2021

"Vi är supernöjda med valet av Marina som mäklare. Vi blev tipsade av en granne som sålde ett år tidigare att sälja via Marina, och det var ett väldigt bra tips! Seriös men ändå avslappnad, trevlig och familjär, engagerad och ambitiös, och så fick vi ett väldigt bra pris för vår lägenhet! "
säljare på Baskemöllegatan 4B

11 maj 2021

"Marina var mycket proffesionellt, kunnig och trevlig. Hon överträffade mina förväntningar. Uppdraget var inte ett ”rakt fram” uppdrag. Det var för ett dödsbos räkning. Marina hanterade detta berömligt. Ger henna betyg 10 av 10 möjliga. "
säljare på Östra Farmvägen 38B

03 apr 2021

"Vi valde Marina för att hon gav ett väldigt professionellt, varmt och engagerat intryck. Vi kände oss trygga med Marina under hela försäljningsprocessen då hon verkligen månade om att vi skulle förstå all information och var tillgänglig för frågor. Hon var även flexibel och lyhörd inför våra förslag och uppdaterade oss kontinuerligt om vad som hände i processen. Vi är supernöjda med Marina och kan varmt rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Amiralsgatan 84D

31 mar 2021

"Mäklaren har varit till vår stora belåtenhet! Varit tillgänglig,effektiv och uppdaterat hela tiden. Visning och budgivning har fungerat jättebra, annonsen var kanon! Allt har gått som på räls, värdering visning och allt klart på drygt en vecka och priset blev också bra! Rekommenderar denna mäklare."
säljare på Östra Farmvägen 42C

05 mar 2021

"Marina var en underbar mäklare. Hon hade mycket tålmodighet hela vägen, och förstående för min situation som drog ut säljsprocessen en del. Jag hade definitivt anlitat Marina som mäklare igen. "
säljare på Östra Farmvägen 32D

27 feb 2021

"Helt underbar! Behövde inte göra något själv och allt gick helt över förväntan! "
säljare på Ronnebygatan 7A

25 jan 2021

"Marina är enligt min uppfattning mycket kompetent, professionell och kundmedveten. Under hela processen var hon snabb på att återkoppla och enkel att få tag på vid frågor. Jag uppfattar henne som mycket påläst och medveten om marknaden samt området.
Det jag uppskattade mest var att Marina genom hela processen var tydligt och rak i den information hon förmedlade, vilket gjorde att jag kände en stor tillit. "
säljare på Branteviksgatan 4D

11 dec 2020

"Marina känner vårt område och är en väldigt bra mäklare. "
säljare på Kiviksgatan 5B

05 dec 2020

"Marina, otrolig Mäklare! Proffsig, lyhörd och tidseffektivt. Allt gick snabbt, smidigt och enkelt. Vi ger våra varma rekommendationer!"
säljare på Branteviksgatan 20

03 dec 2020

"Marian gjorde hela processen väldigt enkel och trygg."
säljare på Amiralsgatan 84A

02 dec 2020

"Marina var duktig, positiv, professionell. Marina var snabb på att svara intresserade köpare och fick till privatvisningar med kortvarsel, vilket uppskattades av oss som säljare men även av köparna. lätt att få tag på.
Vi är verkligen super nöjda."
säljare på Amiralsgatan 87B

27 okt 2020

"Vi kunde inte vara mer nöjda med bostadsförsäljningen och med Marina som gjorde ett utmärkt jobb. Fantastisk, engagerad och ambitiös mäklare genom hela försäljningen som skötte allt från allra första början till slutet, på ett smidigt och bra sätt. Marina överträffade våra förväntningar både vad gäller sättet hon arbetade på samt slutpriset på bostaden. Otroligt hjälpsam och supertrevlig. Kan starkt rekommendera henne! "
säljare på Östra Farmvägen 38B

01 okt 2020

"Vårt allra första intryck av Marina var att hon är en professionell och engagerad mäklare och en mycket trevlig person. Hon har genom hela processen gång på gång bevisat att vårt första intryck av henne stämde till 100 %.
Lägenhetsförsäljning kan ibland vara en mentalt ansträngande process, speciellt under dessa pandemi-tider. Men genom sitt engagemang och sitt positiva förhållningssätt har Marina både varit ett fint stöd för oss och fått vår lägenhet såld. Så tack Marina för ditt fina arbete! "
säljare på Branteviksgatan 22

22 sep 2020

"Bättre mäklare än Marina kan man inte hitta, hon var engagerad och hjälpsam från allra första början till slutet. Väldigt lätt att få tag på och man kände sig väldigt trygg och säker med Marina. Väldigt professionell mäklare. Tack för all hjälp och jag rekommenderar henne varmt! Av mig får hon 5 stjärnor av 5*"
säljare på Kilian Zollsgatan 2D

13 aug 2020

"Jag köpte min första lägenhet genom Marina för 3,5 år sedan och tänkte direkt att ”henne ska jag höra av mig till när det är dags att sälja”. Det gjorde jag och vi är väldigt nöjda men allt. Hon är varm, inkännnade och har en god kommunikativ förmåga, både i tal och i skrift. Vi kan rekommendera Marina till 110%."
säljare på Amiralsgatan 92B

30 jun 2020

"Världens bästa mäklare ! "
säljare på Branteviksgatan 5A

23 jun 2020

"Vi har gott på väldigt många lägenhetsvisningar och träffat väldigt många olika mäklare.
Marina är helt klart den bästa mäklaren vi stött på. Trevlig, lyhörd, engagerad är bara några ord som beskriver henne."
säljare på Amiralsgatan 88A

20 jun 2020

"Det var en fröjd att ha Marina som mäklare! Hon var hjärtlig, tydlig, öppen och väldigt hjälpsam! "
säljare på Östra Farmvägen 38B

18 jun 2020

"Vid två tillfällen var det en vikarie då ordinarie mäklare inte hade möjlighet att visa lägenheten. Vikarien upplevdes inte som speciellt förberedd. Hade inte med sig skylt eller affisch att sätta upp utanför porten, vilket kan ha gjort det svårt för intresserade att hitta rätt. Vikarien hade inte heller god lokalkännedom och var inte så förtroendegivande. OBS. Detta gäller endast vikarie, ordinarie mäklare är vi mycket nöjda med. "
säljare på Östra Farmvägen 42A

17 jun 2020

"Lyhörd, stöttande, flexibel och personlig service! "
säljare på Kulladalsgatan 18D

17 jun 2020

"Mycket kompetent mäklare och vi skulle anlita henne igen vid eventuell framtida försäljning. "
säljare på Branteviksgatan 5A

17 jun 2020

"Väldigt proffsig och förtroendeingivande, lade upp en bra plan för försäljningen från början och höll oss informerade hela vägen, tog sig tid med enskilda visningar och lade ner stor omsorg på hela processen. Trots ett svårt marknadsläge har vi känt oss väldigt trygga med försäljningsprocessen och är nöjda med resultatet."
säljare på Östra Farmvägen 36C

17 jun 2020

"Marina är positiv och effektiv och vi är mycket nöjda med henne."
säljare på Amiralsgatan 88D

17 jun 2020

"En kanon mäklare som vi litade på sedan första stund som vi träffade henne. Trovärdig, tydlig och säljande på ett bra sätt. Lätt att kommunicera med om man hade någon fråga, tillgänglig och bra svarsfrekvens. Vi har och kommer fortsätta att rekommendera henne till folk vi känner."
säljare på Östra Farmvägen 38B

17 jun 2020

"Hon var jätte trevlig, väldigt professionell samtidigt som hon var väldigt vänlig. Svarade snabbt på samtal, sms, mail. Kunde området bättre än mig som har bott där i lite över två år. Kommer rekommendera henne till alla som frågar mig angående mäklare. "
säljare på Branteviksgatan 14C

09 maj 2020

"Väldigt tydlig, trevlig och lätt att jobba med. Rekommenderar!"
säljare på Baskemöllegatan 8A

08 maj 2020

"Hej Marina!
Jag vill säger till dig tusen tack för allt. Du är en jätte duktig nog och ansvara mäklaren "
säljare på Östra Farmvägen 38C

07 maj 2020

"Marina har skött försäljningen av min lägenhet på ett väldigt professionellt sätt. Från första mötet fanns en plan för hur vi skulle gå till väga med fotograferingar och visningar etc. Detta ledde till ett snabbt och smidigt avslut. Jag är väldigt nöjd. "
säljare på Källargatan 7C

07 maj 2020

"Proffsig och personlig. Mycket tillgänglig och snabb respons. Bra koll på marknaden i området. Rekommenderas!"
säljare på Branteviksgatan 26

07 maj 2020

"Toppen mäklare genom hela försäljningen, kan varmt rekommenderas! "
säljare på Kronetorpsgatan 64A

09 apr 2020

"Otroligt kunnig, lyhörd, engagerad och seriös. Gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet!"
säljare på Baskemöllegatan 4B

02 apr 2020

"Jag är supernöjd med bostadsförsäljningen och mäklaren skötte allting på ett smidigt och bra sätt. Hon levererade och jag fick sålt min lägenhet långt över utgångspris! Rekommenderas starkt! Tack för allt Marina
"
säljare på Östra Farmvägen 38A

31 mar 2020

"Väldigt trevlig och kunnig. Kan verkligen rekommendera Marina till andra som ska sälja sin bostad i hennes område. "
säljare på Östra Farmvägen 38E

27 mar 2020

"Otroligt nöjd med mitt samarbete med Marina!
Väldigt duktig och rekommenderas starkt! "
säljare på Östra Farmvägen 42A

19 feb 2020

"Vi blev rekommenderade Marina utav en bekant. Ångra inte en sekund att vi anlita henne.Hon var väldigt proffsig och överträffade våra förväntningar vad gäller sättet hon arbetade på samt slutpriset på bostaden. Kan starkt rekommendera henne!"
säljare på Serenadgatan 41

17 feb 2020

"Marina gjorde ett utmärkt jobb med att sälja min lägenhet. Jag kan definitivt rekommendera henne som mäklare. Väldigt engagerad och lätt att ha att göra med"
säljare på Branteviksgatan 14B

26 jan 2020

"Marina gjorde en fantastisk insats med försäljningen av min lägenhet. Hon är proffsig, kompetent och engagerad. Rekommenderar henne helhjärtat!"
säljare på Branteviksgatan 7B

30 nov 2019

"Kontakta Marina vid en bostadsförsäljning!!"
säljare på Uddeholmsgatan 36

27 okt 2019

"Marina er rigtig behagelig at arbejde sammen med, venlig og dygtig og ærlig"
säljare på Branteviksgatan 8C

21 okt 2019

"Vi valde Marina för att hon verkade otroligt driven i sin presentation och att vi tyckte att konceptet hon presenterade var mycket starkare än andra vi hört. "
säljare på Branteviksgatan 34

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
36 525 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
117 av 128 säljare
Marina satte rätt förväntningar på slutpriset
121 av 130 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
132 av 133 säljare
Marina var tydlig och höll mig uppdaterad
129 av 131 säljare

Marina på kartan.

465 tidigare annonser
3 bostäder till salu
133 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 795 000 kr
3 rum, 79,5 m²
22 721 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 495 kr/mån
1 095 000 kr
Tomt/Mark, Landskrona
995 000 kr
Tomt/Mark, Landskrona

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 095 000 kr
Lägenhet Östra Sorgenfri
+ 100 000 kr
1 rum, 46 m²
Utropspris: 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
1 rum, 35 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östra Sorgenfri
2 rum, 60 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
4 rum, 85 m²
Utropspris: 3 550 000 kr
1 345 000 kr
Lägenhet Östra Sorgenfri
+ 50 000 kr
3 rum, 63,5 m²
Utropspris: 1 295 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.