Marie Fredriksson

Profilbild för Marie Fredriksson
Marie Fredriksson
4.8 / 5
(131 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
15 st
0 st
26 015 000 kr

Bakgrund

Marie Fredriksson jobbar på Mäklarcentrum och är registrerad mäklare sedan 2004-02-23. Marie har enligt vår statistik haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 25 495 000 kr.

Presentation

Jag är infödd Västeråsare och bor med min familj i radhus på Vega med närhet till Rocklunda.
Jag har ett genuint intresse för hus och hem, jag gillar inredning och att laga mat. Intresset är stort för idrott, jag har spelat basket och fotboll.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 27 år och har hunnit få mycket god kännedom om Västerås bostadsmarknad och vet att varje bostadsaffär är unik. En kombination av trygghet, erfarenhet och kunskap blandat med en målinriktad envishet ger framgångsrika bostadsaffärer.

Jag har lärt mig att ärlighet och tydlighet vinner i längden. Jag vill lotsa säljare och köpare genom sitt livs affär på ett tryggt och smidigt sätt. Mitt mål är att ha nöjda kunder som kommer tillbaka.

Väljer Ni Mäklarcentrum och mig som Er fastighetsmäklare väljer Ni ett starkt varumärke i kombination med en engagerad fastighetsmäklare.
Jag ser fram emot att träffa Er och berätta mer om hur du gör din bästa affär tillsammans med mig på SMH. Välkomna att ringa!

Jag har arbetat som registrerad fastighetsmäklare sedan 1994, idag arbetar jag som fastighetsmäklare på Mäklarcentrum i Västerås.
Vi är ansluten till Mäklarsamfundet och jag har under mina 27 år som fastighetsmäklare alltid uppdaterat mina kunskaper via branschens utbildningar. Jag är utbildad ekonom i grunden.

Säljare om Marie.

11 nov 2023

"Mäklaren upplevdes som mycket erfaren, och försäljningen av lägenheten gick mycket smidigt. Annonsen utformades på ett bättre sätt jämfört med många andra mäklare. Stort plus till fotografen, som fick till en riktigt fin första bild till annonsen. Mäklare förklarade mycket bra hela försäljningspr..."
"Mäklaren upplevdes som mycket erfaren, och försäljningen av lägenheten gick mycket smidigt. Annonsen utformades på ett bättre sätt jämfört med många andra mäklare. Stort plus till fotografen, som fick till en riktigt fin första bild till annonsen. Mäklare förklarade mycket bra hela försäljningsprocessen, och kom med tips på småsaker som underlättade försäljningen. Prismässigt låg Marie Fredriksson mycket bra till. Några mäklare jag pratat med tidigare låg högre prismässigt , och verkade inte lika erfarna. Ja vi är mycket nöjda med allt, och kan varmt rekommendera Marie Fredriksson som din mäklare."
Läs mer
säljare på Kaserngatan 37

07 nov 2023

"Marie är väldigt trygg i sin yrkesroll vilket märktes väldigt väl när vi hade mycket funderingar och frågor som oerfarna säljare. När några av spekulanterna inte kunde närvara på utsatta visningstider fixade Marie extra visning utan problem. Försäljningen gick snabbt och dessutom över utgångspris..."
"Marie är väldigt trygg i sin yrkesroll vilket märktes väldigt väl när vi hade mycket funderingar och frågor som oerfarna säljare. När några av spekulanterna inte kunde närvara på utsatta visningstider fixade Marie extra visning utan problem. Försäljningen gick snabbt och dessutom över utgångspris så vi är mer än nöjda."
Läs mer
säljare på Dagsvärmargatan 33

07 nov 2023

"Marie gav inledningsvis ett par olika alternativ på försäljningsuppdragets utformning. Hon var därefter lyhörd för våra funderingar och vi diskuterade oss fram till ett utgångsprisspris och ett upplägg på försäljningsuppdraget som vi kände oss nöjda med.
Under uppdraget var Marie flexibel med vi..."
"Marie gav inledningsvis ett par olika alternativ på försäljningsuppdragets utformning. Hon var därefter lyhörd för våra funderingar och vi diskuterade oss fram till ett utgångsprisspris och ett upplägg på försäljningsuppdraget som vi kände oss nöjda med.
Under uppdraget var Marie flexibel med visningstider etc, aggerade snabbt och höll alltid det vi kom överens om. Vi är mycket nöjda med hennes arbete och kan varmt rekommendera henne."
Läs mer
säljare på Rodergatan 15

07 nov 2023

"Mycket professionell och kunnig!
"
säljare på Råsegelgatan 14

07 nov 2023

"Mycket god och professionell försäljning av mäklaren "
säljare på Bågevägen 1D

07 nov 2023

"Väldigt pålitlig, kunnig och engagerad! Höll oss updaterad och lätt att nå! Kan varmt rekomendera Mari Fredriksson! Hon har hjälpt mig vid flera försäljningar! "
säljare på Barkarö Bygata 195

07 nov 2023

"Mäklaren var säker och lugnande trots att försäljningen drog ut på tiden.
Är lätt att få tag i, är hon upptagen ringen hon alltid upp snabbt. "
säljare på Stora gatan 44C

07 nov 2023

"Mkt lätt att få tag i.
Ringde snabbt upp. "
säljare på Strömskär 45

07 nov 2023

"Mäklaren var Glad, Trevlig, Påläst & annonsen gjorde rättvisa åt lägenheten.
Hela processen gick smärtfritt!"
säljare på Malmabergsgatan 81B

07 nov 2023

"Jag är otroligt nöjd med mitt val av mäklare och kommer garanterat ta ny kontakt vid framtida försäljning! "
säljare på Bomansgatan 22D

07 nov 2023

"Marie var väldigt lätt att ha som mäklare tydlig och snabb kommunikation genom hela vägen, och lyssnade på vad man hade för önskemål, skulle starkt rekommendera Marie som mäklare!"
säljare på Skultunavägen 18E

27 okt 2020

"Jag är mycket nöjd och kände mig trygg under försäljningen"
säljare på Norra Ringvägen 45

15 okt 2020

"Marie var ambitiös och stälde lätt om/när situationen så krävde. Hon hade lätt för den sociala kontakten både med oss säljar och de olika spekulanterna. Gav oss säljare en korrekt bild av de olika presumtiva köparna. Nog så viktigt när man säljer sitt "hem". Vi har använt Marie tre gånger inalles..."
"Marie var ambitiös och stälde lätt om/när situationen så krävde. Hon hade lätt för den sociala kontakten både med oss säljar och de olika spekulanterna. Gav oss säljare en korrekt bild av de olika presumtiva köparna. Nog så viktigt när man säljer sitt "hem". Vi har använt Marie tre gånger inalles och alla tre varit väldigt nöjda."
Läs mer
säljare på Sylta 4

15 okt 2020

"Mäklaren värderade mitt hem högre än vad jag vågade, vilket var positivt. Att slutpriset inte stämde med priset hon värderade (fick gå ner ca 10% berodde till stor del på att Corona hade sin högsta orostid april/maj) Har svårt att bedöma om mäklararvodet var värt det, då det var första ggn jag a..."
"Mäklaren värderade mitt hem högre än vad jag vågade, vilket var positivt. Att slutpriset inte stämde med priset hon värderade (fick gå ner ca 10% berodde till stor del på att Corona hade sin högsta orostid april/maj) Har svårt att bedöma om mäklararvodet var värt det, då det var första ggn jag anlitat Marie. Valde henne pga rekommendationer av andra samt mötet inför beslut. Flera har i efterhand velat köpa lägenheten, men kände sig tveksamma pga Corona samt kom för sent till skott."
Läs mer
säljare på Drottninggatan 6A

08 okt 2020

"Kan verkligen rekommendera henne..tillförlitlig...snabb med papper mm."
säljare på Cronströms väg 9

08 okt 2020

"Anlitat Marie vid båda våra husförsäljningar och varit lika nöjda båda gångerna."
säljare på Vallonvägen 81

08 okt 2020

"Mäklaren var inte charmig utan proffessionell precis det man önskar."
säljare på Idgatan 17

08 okt 2020

"Supernöjd från början till slut med all hjälp jag fick av Marie under min försäljning!️:) "
säljare på Furugatan 1B

08 okt 2020

"Trevlig, lyhörd, lätt att få tag i"
säljare på Råbocksvägen 22

08 okt 2020

"Serviceinriktad, professionell och bra bemötande."
säljare på Färnebogatan 14C

07 okt 2020

"En mycket proffsig och ödmjuk mäklare."
säljare på Tegelslagarvägen 13

07 okt 2020

"Väldigt bra stöd genom hela processen."
säljare på Timmermansgatan 1C

07 okt 2020

"Jag kunde inte ha varit mer nöjd med min mäklare! 100% pålitlig och oerhört erfaren! "
säljare på Nygårdsgatan 16

06 okt 2020

"Vi anlitade Marie på en tisdag och frågade om det skulle gå att få ut annonsen innan helgen, Marie fixade med fotografering och färdig annons på hemnet på fredagen, mycket snabbt och proffsigt på kort tid."
säljare på Mimergatan 2

06 okt 2020

"Marie är en erfaren mäklare med god kännedom om Västerås.Jag upplevde henne mycket noggrann,engagerad och lyhörd för mina synpunkter angående text och foton m.m.
Hon kändes pålitlig och ärlig i vårt samarbete och lätt att ha kontakt med.Jag kan verkligen rekommendera henne om du vill känna dig ri..."
"Marie är en erfaren mäklare med god kännedom om Västerås.Jag upplevde henne mycket noggrann,engagerad och lyhörd för mina synpunkter angående text och foton m.m.
Hon kändes pålitlig och ärlig i vårt samarbete och lätt att ha kontakt med.Jag kan verkligen rekommendera henne om du vill känna dig riktigt trygg."
Läs mer
säljare på Åsgatan 2A

06 okt 2020

"Marie var lyhörd och påläst,
Vilket gjorde att försäljningen gick otroligt smidigt till med visningar och budgivning. "
säljare på Sevallagatan 5A

06 okt 2020

"Marie arbetade målmedvetet och hårt i cirka 6 månader med försäljningen av min lägenhet. Efter ett stort antal visningar fick jag den såld till ett bra pris. "
säljare på Norra Ringvägen 43

06 okt 2020

"Väldigt nöjd med Maries arbete vid försäljningen. Tack vare lång erfarenhet och stor kunskap om branschen är hon verkligen rätt mäklare i alla situationer."
säljare på Ringduvegatan 24

06 okt 2020

"Marie är en gedigen mäklare som kan branschen tack vare sin långa erfarenhet och stora kunskap."
säljare på Maskingatan 13

06 okt 2020

"Upplevde Marie som oerhört proffsig och engagerad. Hon var både rådgivande och informativ. Kändes tryggt och bra i samarbetet."
säljare på Åskledargatan 20

02 okt 2020

"Engagerad, erfaren och duktig mäklare. Väldigt nöjd med både försäljning och köp.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Backsippsgatan 13B

01 okt 2020

"Känner att vi inte kunde valt en bättre mäklare."
säljare på Ringduvegatan 108

13 aug 2019

"Marie är en proffsig, kunnig och erfaren mäklare"
säljare på Skälbygatan 163

11 aug 2019

"Marie är en kompetent och super trevlig mäklare som alltid gör sitt bästa. Hon är alltid tillgänglig och kommer med besked snabbt.
Jag rekommenderar henne varmt!"
säljare på Flitiga Lisas väg 11

03 aug 2019

"Ett riktigt proffs, trevlig, lyhörd , effektiv ,
Västerås bästa mäklare .
Tack för en snabb affär Marie."
säljare på Kopparbergsvägen 22A

02 aug 2019

"Inlyssnande, pålitlig och kunnig. Rekommenderar verkligen Marie för de som inte söker en alltför ytlig och hetsig typ av Mäklare. "
säljare på Bandygatan 27

02 aug 2019

"Väldigt noggrann, engagerad och seriös.
"
säljare på Blåmesvägen 12

10 apr 2019

"Marie är en mycket glad och trevlig mäklare som har bra koll på allt som behövs i processen om att sälja sin bostad. Rekommenderar gladeligen! "
säljare på Engelbrektsgatan 11B

10 apr 2019

"Slutpriset blev högre än värderingen."
säljare på Skälbygatan 157

10 apr 2019

"Svårt att värdera priset eftersom jag inte säljer bostad varje dag, generellt högt för 3 visningar och skrivning"
säljare på Aspvretsgatan 1E

10 apr 2019

"Nöjd med Marie! Fick även hjälp med deklarationen vilket var toppen!"
säljare på Vintervägen 135

09 apr 2019

"Proffsig och engagerad mäklare "
säljare på Kolonivägen 18

05 okt 2017

"Marie är mycket trevlig och lätt att prata med. "
säljare på Timjanvägen 7

05 okt 2017

"Marie delade med sig av olika scenarier, hur det kunde gå till och bli, vid t ex budgivning och tidsintervaller. Ingav inga falska förhoppningar men var väldigt positiv. Var noga med att vi som säljare skulle känna oss nöjda ich med på beslut. "
säljare på Andréegatan 4

05 okt 2017

"Toppen"
säljare på Korsängsgatan 6

02 okt 2017

"It was very kind and nice to have Maire helping us"
säljare på Kopparbergsvägen 22A

02 okt 2017

"Marie fick alla att känna sig nöjda med bostadsaffären.
En bra balans mellan köpare och säljare."
säljare på Norra Floragatan 25

02 okt 2017

"Mycket nöjd med hennes insatts, väldigt engagerad och höll oss informerade hela tiden
så vi är mycket nöjda."
säljare på Gråbensgatan 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Villa
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
25 495 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
126 av 130 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
130 av 130 säljare
Marie var tydlig och höll mig uppdaterad
130 av 131 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Marie på kartan.

748 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
131 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

1 290 000 kr
3 rum, 65 m²
19 846 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 396 kr/mån
1 175 000 kr
2 rum, 48 m²
24 479 kr/m²
Lägenhet, Västerås
4 026 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 62 m²
32 177 kr/m²
Lägenhet, Västerås
3 060 kr/mån
395 000 kr
2 rum, 56 m²
7 053 kr/m²
Lägenhet, Surahammar
3 770 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 910 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 335 000 kr
4 rum, 102 m²
Utropspris: 2 575 000 kr
1 250 000 kr
Lägenhet Haga
3 rum, 68 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
900 000 kr
Lägenhet Nordanby
-200 000 kr
2 rum, 63,5 m²
Utropspris: 1 100 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Gryta
+ 5 000 kr
4 rum, 105 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
1 250 000 kr
Lägenhet Haga
-40 000 kr
2 rum, 70,5 m²
Utropspris: 1 290 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.