Maria Nilsson

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Nacka  /  Maria Nilsson
Profilbild för Maria Nilsson
Maria Nilsson
4.9 / 5
(44 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
9 st
1 st
65 315 000 kr

Bakgrund

Maria Nilsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2002-06-25. Maria har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Maria har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 68 175 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002 och driver Bjurfors i Nacka tillsammans med Annika Tottie och Gustav Sandström. Mitt stora kontaktnät, goda lokalkännedom och drivkraft att få ihop affärer har gett mig mycket nöjda kunder genom åren. Jag har världens roligaste jobb!

Mäklarbyrå


Säljare om Maria.

01 jun 2022

"Jag kan varmt rekommendera Maria som mäklare. Hennes långa arbetslivserfarenhet och hennes tillmötesgående och trevliga sätt har varit en stor tillgång."
säljare på Smedjevägen 28

09 feb 2022

"Maria var superproffsig genom hela säljprocessen. Hon har en väldigt bra kännedom om området och hur man bäst kunde sälja vårt objekt. Hennes rådgivning var mycket viktig för vår affär. Hon tyckte vi borde göra home styling och rekommenderade en bra, prisvärd home styling firma som var lätt att j..."
"Maria var superproffsig genom hela säljprocessen. Hon har en väldigt bra kännedom om området och hur man bäst kunde sälja vårt objekt. Hennes rådgivning var mycket viktig för vår affär. Hon tyckte vi borde göra home styling och rekommenderade en bra, prisvärd home styling firma som var lätt att jobba med. Hon gav bra råd unde hela processen och lyssade även bra på vår input. Hon var också ett bra stöd i slutet av processen, när vi fick ett svårt val att göra. Vår uppfattning är också att köparna hade stort förtroende för Maria. Vi kan verkligen varmt rekommendera Maria. "
Läs mer
säljare på Ugglevägen 28

07 dec 2021

"Maria är rutinerad och proffsig och "kan" området väldigt bra! Vi är supernöjda!"
säljare på Mellanvägen 6

02 dec 2021

"Maria lyckades genomföra en nästan omöjligt snabb försäljning precis innan "juluppehållet". Hon lyckades koordinera allt nödvändigt på hälften av den tid som anses normalt. Dessutom någon som man kunde "hålla i handen" och ringa till när som helst. Professionell, lösningsorienterat och en allt gå..."
"Maria lyckades genomföra en nästan omöjligt snabb försäljning precis innan "juluppehållet". Hon lyckades koordinera allt nödvändigt på hälften av den tid som anses normalt. Dessutom någon som man kunde "hålla i handen" och ringa till när som helst. Professionell, lösningsorienterat och en allt går-mentalitet. Grymt bra jobbat och ett väldigt bra samarbete. "
Läs mer
säljare på Västra Finnbodavägen 5

19 nov 2021

"Lyhörd, tillmötesgående, engagerad, målinriktad"
säljare på Hindvägen 10

16 nov 2021

"Maria är en ”alltid redo” mäklare. Hon gör allt det behövs för att bidra till säljaren och köparen. Hon är tydlig, proffsig och snabb. Som kund har jag känt mig väldigt väl omhändertagen.
"
säljare på Sjökvarnsbacken 6

07 jun 2021

"Maria Nilsson från Bjurfors fick i uppdrag att sälja vår mors hus.
Med tanke på både marknadsläget och årstiden var vi angelägna om en snabb affär, något som Maria skött över förväntan.
Vi fick redan tidigt i upphandlingen av mäklartjänster uppfattningen att Maria var rätt, både för oss och för ..."
"Maria Nilsson från Bjurfors fick i uppdrag att sälja vår mors hus.
Med tanke på både marknadsläget och årstiden var vi angelägna om en snabb affär, något som Maria skött över förväntan.
Vi fick redan tidigt i upphandlingen av mäklartjänster uppfattningen att Maria var rätt, både för oss och för objektet.
Hon visade tydlighet vad gäller kännedom om marknad och vad vi kunde förvänta oss i fråga om säljpris och målgrupp.
Hon ser också helheten, inte bara vad som är "innanför väggarna" utan också omgivningen kring objektet, t ex hur trädgård kan iordningsställas för bästa säljresultat.
"
Läs mer
säljare på Nysätravägen 42

23 maj 2021

"Vi är jättenöjda! En mycket proffsig, kundorienterad och trevlig mäklare."
säljare på Styrbordsvägen 19

22 maj 2021

"Maria är engagerad och förtroendeingivande och väldigt bra i kommunikationen med oss som säljare, vilket vi satt stort värde på. Vi har verkligen uppskattat den dialog vi haft genom den här försäljningsresan där Maria varit en kunnig diskussionspart som stämt av de olika stegen med oss, återkoppl..."
"Maria är engagerad och förtroendeingivande och väldigt bra i kommunikationen med oss som säljare, vilket vi satt stort värde på. Vi har verkligen uppskattat den dialog vi haft genom den här försäljningsresan där Maria varit en kunnig diskussionspart som stämt av de olika stegen med oss, återkopplat snabbt och hela tiden hållit oss uppdaterade genom processen. Vi kan varmt rekommendera Maria!"
Läs mer
säljare på Reginavägen 24

21 maj 2021

"Maria är så otroligt bra mäklare. Skulle rekommendera henne till alla. Hon både hjälpte oss hitta hus och sälja vår lägenhet till ett pris vi blev så otroligt nöjda med. "
säljare på Finnboda Kajväg 12F

21 maj 2021

"Vi uppskattade Marias stora engagemang.
Vi fick det pris vi hoppats på."
säljare på Elinshillsvägen 27

05 maj 2021

"Maria Nilsson sålde vår tomt och det gick över förväntan. Maria var erfaren och kunnig i vad köparna efterfrågar. Lugn, vänlig, trevlig och effektiv. Vi kommer att kontakta Maria om vi behöver sälja/köpa fastighet i framtiden. Vi rekommenderar varmt Maria Nilsson/Bjurfors"
"Maria Nilsson sålde vår tomt och det gick över förväntan. Maria var erfaren och kunnig i vad köparna efterfrågar. Lugn, vänlig, trevlig och effektiv. Vi kommer att kontakta Maria om vi behöver sälja/köpa fastighet i framtiden. Vi rekommenderar varmt Maria Nilsson/Bjurfors"
Läs mer
säljare på Ringleksvägen 3

04 maj 2021

"Lyhörd, mycket kunnig, beskriver mäklaruppdraget sakligt och tydligt och stort engagemang under hela processen!
"
säljare på Reginavägen 29

04 maj 2021

"Kunnig mäklare med bred erfarenhet som höll oss informerade under hela processen. Mycket social och med ett brett nätverk. Kan varmt rekommendera Maria."
säljare på Hemängsvägen 4

17 feb 2021

"Maria är otroligt professionell från första mötet till sista delen i säljprocessen är färdig. Hon har ett äkta engagemang i arbetet och hon är oerhört trevlig och positiv. Maria har ledsagat oss tryggt genom hela denna process som det är att sälja sitt hus. Vi skulle helhjärtat rekommendera Mari..."
"Maria är otroligt professionell från första mötet till sista delen i säljprocessen är färdig. Hon har ett äkta engagemang i arbetet och hon är oerhört trevlig och positiv. Maria har ledsagat oss tryggt genom hela denna process som det är att sälja sitt hus. Vi skulle helhjärtat rekommendera Maria till framtida säljare. "
Läs mer
säljare på Roddarvägen 26

11 feb 2021

"Maria var engagerad och hanterade försäljningen av vår lgh snabbt, proffsigt och med en mkt trevlig kommunikativ stil. Vi kände oss hela tiden uppdaterade och involverade. Redan tidigt gjorde hon en korrekt analys av målgrupp/kund att rikta in sig på. I slutändan visade den sig helt rätt och hon ..."
"Maria var engagerad och hanterade försäljningen av vår lgh snabbt, proffsigt och med en mkt trevlig kommunikativ stil. Vi kände oss hela tiden uppdaterade och involverade. Redan tidigt gjorde hon en korrekt analys av målgrupp/kund att rikta in sig på. I slutändan visade den sig helt rätt och hon hjälpte oss till en av de bästa affärer vi gjort i livet. Toppbetyg rakt igenom hela processen! "
Läs mer
säljare på Finnboda Kajväg 10

03 feb 2021

"Fantastiskt engagemang! "
säljare på Reginavägen 28

04 dec 2019

"Mycket kompetent och mycket god lokalkännedom"
säljare på Långsjövägen 5

25 aug 2019

"Den allra bästa rekommendationen. Proffsig och imponerande. Rekommenderar Maria alla dagar i veckan!"
säljare på Grönfinksvägen 7

06 mar 2019

"Maria gjorde ett jättebra jobb. Hon har ett starkt engagemang och driv. Bra kännedom om område. Maria är trevlig och inger ett bra förtroende. Jag rekommendera henne starkt. "
säljare på Elinshillsvägen 17

06 dec 2018

"Ni skickar ut undersökningen innan affären är genomförd !!!!"
säljare på Kummelvägen 6

27 sep 2018

"Maria var fantastisk i en svår tid.
Det var stiltje på marknaden, köpare fanns men flyttkedjan fungerade inte på grund av "sälj först köp sen". Maria höll engagerat hoppet uppe utan att lova för mycket och till slut hittade hon en köpare. Jag skulle rekommendera henne i alla delar, mycket lyhörd ..."
"Maria var fantastisk i en svår tid.
Det var stiltje på marknaden, köpare fanns men flyttkedjan fungerade inte på grund av "sälj först köp sen". Maria höll engagerat hoppet uppe utan att lova för mycket och till slut hittade hon en köpare. Jag skulle rekommendera henne i alla delar, mycket lyhörd och professionell."
Läs mer
säljare på Ugglevägen 7

27 sep 2018

"Maria är kompetent och mycket lätt att jobba med. Vi är jättenöjda!"
säljare på Finnboda Parkväg 4

20 sep 2018

"Lätt att samarbeta med, lugn och tydlig. Ingen tillgjord säljartyp. Känns äkta och inger förtroende. Kan varmt rekommendera Maria "
säljare på Gamla Allén 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
5
Lägenhet
3
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
68 175 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
40 av 41 säljare
Maria satte rätt förväntningar på slutpriset
32 av 42 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
42 av 42 säljare
Maria var tydlig och höll mig uppdaterad
42 av 43 säljare

Maria på kartan.

216 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
44 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

10 990 000 kr
6 rum, 164 m²
67 012 kr/m²
Villa, Nacka
7 990 000 kr
4 rum, 109 m²
73 302 kr/m²
Villa, Nacka
6 rum, 173 m²
Villa, Nacka
6 rum, 169 m²
Fritidshus, Nacka
7 rum, 183 m²
Villa, Nacka

Tidigare försäljningar.

Bostäder

9 250 000 kr
Villa Saltsjö-Duvnäs
+ 300 000 kr
7 rum, 207 m²
Utropspris: 8 950 000 kr
6 830 000 kr
Lägenhet Tollare
-460 000 kr
4 rum, 106 m²
Utropspris: 7 290 000 kr
12 000 000 kr
Villa Kummelnäs
+ 100 000 kr
6 rum, 178 m²
Utropspris: 11 900 000 kr
3 400 000 kr
Lägenhet Sickla Allé
+ 410 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 990 000 kr
20 200 000 kr
Villa Järla Sjö
+ 2 200 000 kr
6 rum, 157 m²
Utropspris: 18 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.