Marcus Wigren

Profilbild för Marcus Wigren
Säljarfavorit
Marcus Wigren
4.8 / 5
(155 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
12 st
154 620 000 kr

Bakgrund

Marcus Wigren jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2005-12-16. Marcus har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2023. Marcus har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 61 490 000 kr.

Presentation

Jag heter Marcus och har jobbat som fastighetsmäklare i Norrköping sedan 2005 och har fram till idag förmedlat en bit över 1000 bostäder. Jag gillar verkligen vad jag gör, och så länge man trivs och mår bra på sin arbetsplats, tror jag också att man gör ett bra jobb. Kunskap, glädje, engagemang och driv är de värdegrunder som jag bygger mitt mäkleri på. Vill ni veta mer är ni varmt välkomna att kontakta mig!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Marcus.

12 sep 2023

"Engagerad och äss i rockärmen.
"
säljare på Gymnastikgatan 38

11 jul 2023

"Marcus var genom hela processen väldigt inlyssnande, ödmjuk och uppmuntrande. Vi kände stort förtroende och var hela tiden uppdaterade. Marcus var alltid tillgänglig och vi kände alltid att han tog sig tid för oss i stora och små frågor. I en jobbig process var han förstående och uppmuntrande och..."
"Marcus var genom hela processen väldigt inlyssnande, ödmjuk och uppmuntrande. Vi kände stort förtroende och var hela tiden uppdaterade. Marcus var alltid tillgänglig och vi kände alltid att han tog sig tid för oss i stora och små frågor. I en jobbig process var han förstående och uppmuntrande och mån om att vi skulle känna oss nöjda. Han är väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Vi rekommenderar honom varmt!"
Läs mer
säljare på Stensövägen 12

28 apr 2023

"Redan vid första mötet med Markus kände vi stort förtroende och bra kemi med honom. Det har vi sedan känt under hela försäljningsprocessen.
Nu har vi fått huset sålt och är jättenöjda och skulle anlita honom igen vid behov.
Tack Marcus!
Inga & Jan"
säljare på Gränsövägen 1

04 jan 2023

"Mycket bra engagemang samt var bra på att hålla mig uppdaterad.
Det blev en självklarhet att välja samma mäklare som vi köpte denna bostad av.
Anledningen var just beroende på engagemanget.
"
säljare på Bergslagsvägen 21

01 dec 2022

"Vi vill TACKA Dig för all hjälp med för hjälp med försäljningen av vårt hus. Ett hus som har betytt och varit basen ör oss eller rättare Kerstins familj sedan 1939. Nu börjar vi bli äldre och vill ha ett enklare boende, som vi hittat och tror att vi kommer att trivas med.
Marcus har gjort ett ..."
"Vi vill TACKA Dig för all hjälp med för hjälp med försäljningen av vårt hus. Ett hus som har betytt och varit basen ör oss eller rättare Kerstins familj sedan 1939. Nu börjar vi bli äldre och vill ha ett enklare boende, som vi hittat och tror att vi kommer att trivas med.
Marcus har gjort ett bra jobb i tider som snabbt förändrades, vilket vi ej kunnat förutse eller påverka. Med endast två visningar var huset sålt. Allt har gått mycket bra. Vi vill varmt rekommendera Marcus till nya uppdrag."
Läs mer
säljare på Bråviksvägen 42

29 nov 2022

"Marcus är mycket kunnig, serviceminded och oerhört proffsig. Han har också ett mycket trevligt bemötande mot både oss som säljare och mot spekulanterna.
Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Seglargatan 16

29 nov 2022

"Mycket professionell, tydlig, kunnig och anträffbar. Helheten, kändes tryggt och smidigt."
säljare på Tomtaholm Gatängen 12

14 okt 2022

"Vi har känt oss trygga med Marcus som mäklare hela vägen och kan varmt rekommendera honom. Vi köpte vårt hus genom honom för 10 år sedan och valde nu att anlita honom själva med anledning av hans lugn, trygghet, värme och professionalism!"
säljare på Stensö Talltorp

06 sep 2022

"Marcus inger stort förtroende och visar på god kompetens. Vi känner att att han jobbar för att det ska bli så bra som möjligt för oss.
"
säljare på Agetomta 1

11 nov 2021

"Mycket proffsigt skött"
säljare på Rågången 126

26 maj 2021

"Finns absolut inget o klaga på.
Proffesionellt arbete.
Jag kommer absolut anlita Marcus igen om jag ska sälja. "
säljare på Ekvägen 17

06 maj 2021

"Marcus gjorde ett bra jobb med. Bra servicenivå. Liten miss vid missat möte men generellt mycket bra service och feedback"
säljare på Kastanjegatan 14

05 maj 2021

"Marcus förmedlade vår bostadsrätt, vilken såldes innan ordinarie visningar. Professionell, tillgänglig och förtroendeingivande, ingen press eller stress i samband med aktuell försäljning. "
säljare på Östra Promenaden 47

22 apr 2021

"Riktigt duktig mäklare som också var en bra
Stödpelare när man va lite fundersam om saker och ting. Ett väldigt Bra och glatt bemötande vid varje situation:)"
säljare på Reenstiernagatan 46

13 apr 2021

"Vi är supernöjda med Marcus insats. Allt gick väldigt snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Rydsätersvägen 45

13 apr 2021

"Driven och kompetent"
säljare på Luntgatan 12A

12 feb 2021

"Marcus har varit ett enormt stöd under hela processen. Han har även tagit dig tid att råda oss i vår nya fastighetsaffär. Samtalen har varit både professionella och på ett vänskapligt plan. Vi är mer än nöjda med Marcus och Skandiamäklarna!!! Han får högsta möjliga betyg!"
"Marcus har varit ett enormt stöd under hela processen. Han har även tagit dig tid att råda oss i vår nya fastighetsaffär. Samtalen har varit både professionella och på ett vänskapligt plan. Vi är mer än nöjda med Marcus och Skandiamäklarna!!! Han får högsta möjliga betyg!"
Läs mer
säljare på Högbackavägen 5

12 feb 2021

"Snabbt och enkelt, lätt att komma i kontakt med mäklaren samt allt gick väldigt smidigt.Bara plus ifrån mig."
säljare på Östra Promenaden 51B

18 jan 2021

"Försäljningen var smidig och genomfördes med finess, inget krångel!
Marcus är erfaren inom yrket, pålitlig och får jobbet gjort."
säljare på Kristinagatan 5

14 dec 2020

"Har använt Marcus tidigare och kommer vid behov att använda mig av Marcus igen. Så nöjd. Trevlig o engagerad. Kan inte tänka mig ett bättre bemötande. Kunnig."
säljare på Mimervägen 28

14 dec 2020

"Mycket kompetent och trevlig.
Lätt att samarbeta med.
Gav ett mycket tryggt och lugnt intryck.
Tog sig tid vid alla våra möten."
säljare på Linnévägen 49

03 nov 2020

"Marcus kan jag verkligen rekommendera till alla som ska sälja sin bostad.
Genuin och lyhörd. Alltid tillgänglig.
Den bästa mäklaren jag träffat !!!
"
säljare på Nygatan 71

08 sep 2020

"Engsgerad och positiv redan från början. Med lite tur hade slutpriset blivit betydligt högre än utgångspriset."
säljare på Bergagatan 13

08 sep 2020

"Marcus använder sin erfarenhet på ett kunnigt och effektivt utförande och med sitt trevliga förtroendeingivande sätt känner man sig trygg. Rätt man på rätt plats!"
säljare på Gäddvik 22

07 sep 2020

"Marcus Wigren har varit trevligt att samarbeta med vid försäljningen av vår fastighet. Han har bra lokalkännedom i det område vår fastighet var belägen. "
säljare på Strömshäll 1

07 sep 2020

"Marcus var väldigt engagerad och proffsig under hela säljprocessen, vi kände att vi fick det där "lilla extra" och han inger den trygghet som man önskar vid en bostadsaffär. Vi kommer absolut använda oss av honom vid framtida försäljningar och kan varmt rekommendera honom till alla som vill ha en..."
"Marcus var väldigt engagerad och proffsig under hela säljprocessen, vi kände att vi fick det där "lilla extra" och han inger den trygghet som man önskar vid en bostadsaffär. Vi kommer absolut använda oss av honom vid framtida försäljningar och kan varmt rekommendera honom till alla som vill ha en lyckad bostadsförsäljning. Herr och Fru M"
Läs mer
säljare på Lindövägen 38B

06 sep 2020

"Vi är mycket nöjda med samarbete inget att klaga på eller tillägga.Vi rekommenderar absolut SkandiaMäklarna i Norrköping. Mvh Kent och AnnMari"
säljare på Östra Ny 31

01 sep 2020

"Mkt rejäl och bra mäklare . Inga konstigheter utan raka och tydliga besked hela vägen fram till affär. Kan verkligen rekommendera Marcus"
säljare på Öbnebo 26

12 feb 2020

"Väldigt lugn och förtroendeingivande. Oerhört kunnig och allt känndes bra under hela processen. Vi rekommenderar Marcus starkt till alla som ska göra bostadsaffär."
säljare på Tunnbindaregatan 32

04 feb 2020

"Hittade honom i hyssen"
säljare på Reenstiernagatan 34

22 jan 2020

"Slutpriset blev klart högre än mäklarens värdering.
Det förekom lite slarv och glömska, troligen beroende på stress."
säljare på Lidaleden 684

20 jan 2020

"Marcus genomförde försäljningen på ett utmärkt sätt. Bra information, snabba besked och goda råd."
säljare på Sundgårdsvägen 2

20 jan 2020

"Första annonstexten var slarvigt utformad, med felaktigheten och språkliga brister. Den blev dock bra efter att vi själva hade skrivit om den."
säljare på Hospitalsgatan 24B

11 apr 2019

"Mycket bra skött försäljning. Vi är helnöjda "
säljare på Svärtinge Udde 15

25 okt 2018

"Vi hade lätt att prata med varandra han drog inte på och försökte snacka bort någonting utan gav ett väldigt seriöst intryck. Emma Aldhagen hade ocså en väldigt stor del i affären med snabba svar. Jag valde mellan tre mäklarfirmor och man kan säga att de andra två pratade bort sig. Tack för ett b..."
"Vi hade lätt att prata med varandra han drog inte på och försökte snacka bort någonting utan gav ett väldigt seriöst intryck. Emma Aldhagen hade ocså en väldigt stor del i affären med snabba svar. Jag valde mellan tre mäklarfirmor och man kan säga att de andra två pratade bort sig. Tack för ett bra jobb. Roger"
Läs mer
säljare på Odenvägen 6

13 jul 2018

"Med hänseende till att fastigheten såldes innan visning kan arvodet tyckas lite högt.
Dock var mäklaren både kunnig och erfaren med ett trevligt bemötande. "
säljare på Skärkind Fridhem

30 maj 2018

"Bästa tänkbara mäklare man kan få! Levde upp till alla våra förväntningar på en mäklartjänst"
säljare på Krusbärsvägen 2

28 mar 2018

"Bra och öppen kontakt med mäklaren. Stort förtroende."
säljare på Smedstugugatan 18A

27 feb 2018

"Trevlig lyhörd och kunnig mäklare. Fick känsla av att vi och vår bostadsaffär var viktigast. Han tog sig tid och var alltid lätt att få tag på. Tar absolut kontakt med honom igen nästa gång jag behöver en mäklare. "
säljare på Lindövägen 24

30 jan 2018

"mäklaren o säljaren hoppades på något högre pris(men säljaren är nöjd)"
säljare på De Geersgatan 95

22 jan 2018

"Marcus har varit en föredömlig mäklare vid denna försäljning. Vi har kunnat nå honom när som helst och fått bra svar på de frågor vi haft. Marcus har också haft god kunskap om lägenheten vilket var till nytta vid försäljningen, då vi fick ett bud på det exakta belopp lägenheten blev värderad till..."
"Marcus har varit en föredömlig mäklare vid denna försäljning. Vi har kunnat nå honom när som helst och fått bra svar på de frågor vi haft. Marcus har också haft god kunskap om lägenheten vilket var till nytta vid försäljningen, då vi fick ett bud på det exakta belopp lägenheten blev värderad till.
Överlag är vi supernöjda med hur Marcus agerat i sin profession och också i det bemötande han visat. Det är en oerhört social skicklig och trevlig kille som direkt skapar ett förtoende."
Läs mer
säljare på Stockholmsvägen 13C

19 jan 2018

"Vi var mer än nöjda med arbetsinsats och slutresultat. Vi kände oss trygga genom hela processen som löpte på smidigt och bekvämt.
Vi kommer definitivt välja Markus vid ev framtida försäljning.
"
säljare på Askebygatan 13

02 nov 2017

"Trevlig mäklare och duktig på allt han gjorde. Förklara bra när vi skrev komtraktet. Kan man rekommendera till andra som ska sälja. Tack"
säljare på Rambogatan 203

31 okt 2017

"Proffsig, engagerad .EV .framtida kontakt med mäklare ser jag fram emot att få hjälp av Marcus
Wigren ."
säljare på Lillängsgatan 31

28 jun 2017

"Marcus Wigren är en mycket lyhörd och professionell mäklare som vet vad han håller på med. Skulle absolut anlita Marcus igen för framtida uppdrag. Rätt man på rätt plats helt enkelt! "
säljare på Skepparegatan 40

06 maj 2017

"Marcus får sälja nästa gång också, när det blir aktuellt."
säljare på Albert Engströms gata 36

25 feb 2017

"Försäjningen av bostaden gick oväntad snabbbt...nu är det några övriga detaljer som ska falla på plats...men hittills är jag mycket nöjd...kan återkomma till det om vilka detaljer jag syftar på om så skulle behövas...ungefär så"
säljare på Trestegsgatan 99

22 feb 2017

"Duktig och kompetent mäklare, väl värd att rekommendera"
säljare på Sågvägen 33E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
13
Radhus
1
Kedjehus
1
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
61 490 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.7 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
147 av 152 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
132 av 153 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
151 av 153 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
151 av 153 säljare

Marcus på kartan.

761 tidigare bostäder
105 bostäder till salu
155 rekommendationer

105 bostäder till salu.

Bostäder

4 295 000 kr
8 rum, 130 m²
33 038 kr/m²
Villa, Söderköping
2 595 000 kr
3 rum, 81,5 m²
32 037 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
5 283 kr/mån
1 195 000 kr
1 rum, 42,5 m²
28 452 kr/m²
Lägenhet, Norrköping
3 722 kr/mån
5 750 000 kr
7 rum, 112 m²
51 339 kr/m²
Villa, Norrköping
3 495 000 kr
5 rum, 120 m²
29 125 kr/m²
Villa, Norrköping

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 295 000 kr
Kedjehus Lindö
4 rum, 109 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 180 000 kr
Villa Smedby
+ 530 000 kr
4 rum, 109 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 500 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 1 005 000 kr
4 rum, 104 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad och äss i rockärmen.
"
3 200 000 kr
Villa Gusum
-300 000 kr
8 rum, 270 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 625 000 kr
Villa Slätbaken
+ 650 000 kr
3 rum, 75 m²
Utropspris: 2 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.