Marcus Löwenhoff

Profilbild för Marcus Löwenhoff
Marcus Löwenhoff
4.9 / 5
(71 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
5 st
92 665 000 kr

Bakgrund

Marcus Löwenhoff jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2008-07-11. Marcus har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Marcus har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 117 465 000 kr.

Presentation

Sedan 2008 har jag hjälpt Solna- och Sundbybergsborna att köpa och sälja sina boenden och är idag en av distriktets mer erfarna mäklare.

Den dagliga kontakten med kunder och det faktum att den ena dagen aldrig blir den andra lik, gör att det att jag alltid åker till kontoret med ett leende på läpparna.

Kunskap och tillgänglighet är egenskaper som jag har värdesatt högt när jag själv varit kund till mäklare och gjort bostadsaffärer privat och nycklar i mitt sätt att arbeta.

Samtidigt är det mycket allvar och formalia i så stora affärer, så jag tycker att det är viktigt att man kan bjuda lite på sig själv och kunna skratta med sina kunder också.

Hoppas att vi ses!

Säljare om Marcus.

21 mar 2024

"Marcus har en lång och gedigen erfarenhet av försäljning i både området och vår förening. "
säljare på Jungfrudansen 56

31 jan 2024

"Marcus skötte både vårt köp av lägenheten och försäljning av densamma. Båda med bravur och den trygghet samt känsla man eftersträvar i såna här affärer. Kan varmt rekommendera honom för samtliga i Solna med omnejd. Stor lokalkännedom, lyhörd och snabb med att återkoppla och informera läget hela t..."
"Marcus skötte både vårt köp av lägenheten och försäljning av densamma. Båda med bravur och den trygghet samt känsla man eftersträvar i såna här affärer. Kan varmt rekommendera honom för samtliga i Solna med omnejd. Stor lokalkännedom, lyhörd och snabb med att återkoppla och informera läget hela tiden. "
Läs mer
säljare på Karolinagatan 7

29 nov 2023

"Skulle anlita Marcus alla dagar i veckan, han gör ett fantastiskt jobb som underlättar ens tillvaro."
säljare på Jungfrudansen 5

10 okt 2023

"Marcus har varit superproffsig genom hela säljprocessen. Han är lugn, inlyssnande och rak. Det gör att det känns tryggt att ha honom som mäklare. "
säljare på Jungfrudansen 22

26 jun 2023

"Marcus is the best broker we have ever seen.
He is very professional as a broker and very pre-active in all the matters. He does really a good job to actively get in contact with each potential buyers, and also communicate with us frequently and timely. He gives a very detailed information after ..."
"Marcus is the best broker we have ever seen.
He is very professional as a broker and very pre-active in all the matters. He does really a good job to actively get in contact with each potential buyers, and also communicate with us frequently and timely. He gives a very detailed information after each visning and what is his next expecation. And he does everything he can to help the sellers as well as the buyers to make a deal.
In short, we highly recommend Marcus and would definitely ask him to be our broker again if we sell our estate in the near future."
Läs mer
säljare på Dammtorps Allé 15

25 jun 2023

"Marcus Löwenhoff är en fantastisk mäklare, och jag kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Kruthusbacken 80B

22 jun 2023

"En dag i vårt kvarter stötte jag på Marcus när han var mitt uppe i att sälja en lägenhet. Eftersom jag var intresserad av att utvärdera min egen bostad för att få reda på dess marknadsvärde, bestämde jag mig för att kontakta Marcus. Jag var glad över att han snabbt svarade och kunde ge mig den in..."
"En dag i vårt kvarter stötte jag på Marcus när han var mitt uppe i att sälja en lägenhet. Eftersom jag var intresserad av att utvärdera min egen bostad för att få reda på dess marknadsvärde, bestämde jag mig för att kontakta Marcus. Jag var glad över att han snabbt svarade och kunde ge mig den information jag behövde.
Efter en lång tidsperiod fick jag återigen kontakt med Marcus när jag både köpte och sålde min lägenhet genom honom. Trots att försäljningsprocessen gick trögt fick jag kontinuerliga uppdateringar från Marcus. En av hans framstående egenskaper är att han är mycket kommunikativ och snabb, och han ger mig flera alternativ för att planera försäljningen. Detta gjorde hela processen mer smidig och gav mig större flexibilitet.
Sammanfattningsvis anser jag marcus vara en väldigt pålitlig partner för försäljning, han är oerhört kunnig och när försäljningen är lite svajig så är han där som en stabil aktör och stöttar dig igenom hela processen. "
Läs mer
säljare på Johan Enbergs väg 15

20 jun 2023

"Vi har engagerat Marcus flera gänger och det har alltid varit positivt och till stor belåtenhet."
säljare på Wiboms väg 10

18 jun 2023

"Marcus är väldigt seriös och lyhörd. Bra kunskap om området och intresserad att göra en bra affär för oss. Alltid med goda tips och svarade alltid alla frågor. Han var mycket hjälpsam vid de två gånger vi sålde bostaden med honom."
säljare på Klippgatan 16B

18 jun 2023

"Jag/vi kände från början ett stort förtroende för Marcus. Han beskrev på ett bra sätt statistik för nämnda område där våran lägenhet skulle säljas samt han beskrev hela processen på ett bra och enkelt sätt. Det blev på kort tid en affär trots att jag/vi trodde på en längre process. Marcus va högs..."
"Jag/vi kände från början ett stort förtroende för Marcus. Han beskrev på ett bra sätt statistik för nämnda område där våran lägenhet skulle säljas samt han beskrev hela processen på ett bra och enkelt sätt. Det blev på kort tid en affär trots att jag/vi trodde på en längre process. Marcus va högst delaktig i denna process genom sitt lugn gentemot både säljare och köpare. Besluten togs med eftertänksamhet gentemot både oss och köpare. Kan och kommer varmt rekommendera genom till vänner och bekanta. "
Läs mer
säljare på Krysshammarvägen 44

18 jun 2023

"Min man och jag fick genast ett stort förtroende för Marcus som vi upplevde var högst kompetent och hade lång erfarenhet i branschen. Vi tidpunkten vi skulle sälja lägenheten svalnade marknaden, kunderna blev försiktiga pga räntehöjningar och inflationen som steg och ett väldigt osäkert läge när ..."
"Min man och jag fick genast ett stort förtroende för Marcus som vi upplevde var högst kompetent och hade lång erfarenhet i branschen. Vi tidpunkten vi skulle sälja lägenheten svalnade marknaden, kunderna blev försiktiga pga räntehöjningar och inflationen som steg och ett väldigt osäkert läge när det gäller privatekonomin hos folk. Men med Markus goda strategi och goda råd lyckades han ro hem försäljningen. Det var väldigt enkelt att samarbeta med honom och jag är väldigt nöjd med hans insats och skulle varmt rekommendera Marcus för liknande uppdrag. "
Läs mer
säljare på Johan Enbergs väg 15

18 jun 2023

"Ett föredöme för dn hel yrkeskår. Imponerad hur engagemang och driv så sömlöst blandas med lugn och sans. "
säljare på Regnstigen 14

17 jun 2023

"Marcus Löwenhoff är en oerhört kompetent mäklare."
säljare på Ekovägen 2A

17 jun 2023

"Marcus är professionell och kunnig och höll mig uppdaterad hela vägen fram tills nyckeln lämnades över till köparen."
säljare på Johan Enbergs väg 9

17 jun 2023

"Marcus var väldigt pålitlig och jag kände mig säker på att han skulle kämpa för det bästa priset man kunde få för min lägenhet"
säljare på Infanterigatan 1

17 jun 2023

"Vi har tagit hjälp av Marcus flera gånger och är supernöjda med hans insats! "
säljare på Jungfrudansen 20

17 jun 2023

"Marcus förmedlade den första bostadsrätten jag köpte och han har sedan sålt två åt mig men fina resultat. Väldigt engagerad och tydlig hela vägen och jag rekommenderar honom alla dagar i veckan!"
säljare på Wiboms väg 10

16 jun 2023

"Kompetent, trevlig och seriös, jag kände mig trygg hela vägen. "
säljare på Björkhagsvägen 18

16 jun 2023

"Marcus Löwenhoff är erfaren, empatisk, positiv och ödmjuk människa - helt fantastiskt som mäklare. Vi köpte vår första bostad genom hans far som var också mäklare. Det var naturligt att vända oss till Marcus som har ju mäklarerfarenhet i släkten. Han, med hans samlade erfarenhet, har visat sig "d..."
"Marcus Löwenhoff är erfaren, empatisk, positiv och ödmjuk människa - helt fantastiskt som mäklare. Vi köpte vår första bostad genom hans far som var också mäklare. Det var naturligt att vända oss till Marcus som har ju mäklarerfarenhet i släkten. Han, med hans samlade erfarenhet, har visat sig "den bästa av de bästa" mäklare, Tack, Marcus!"
Läs mer
säljare på Jungfrudansen 8

16 jun 2023

"Har sålt med Marcus flera gånger och är väldigt nöjd med hans insatser. Han är lyhörd, engagerad, driven och har tät kontakt och tillser att förse med uppdateringar kontinuerligt. Jag kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Tottvägen 3

16 jun 2023

"Mycket nöjd med Marcus insats.
Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Wiboms väg 8

16 jun 2023

"Mycket trevlig och väl insatt i objektet men även fastigheten och föreningen i stort vilket är viktigt."
säljare på Storgatan 29B

16 jun 2023

"Marcus har en mycket bra marknadskännedom, håller hög kvalité, kommunicerar bra och är den kompetenta person som vi i styrelsen vänder oss till när vi behöver diskutera en marknadsaspekt.
"
säljare på Johan Enbergs väg 9

16 jun 2023

"Marcus var väldigt trevlig, hjälpsam och inlyssnande. Vi hade hoppats på ett något högre pris men tyvärr var inte marknaden den bästa. Marcus gjorde dock vad han kunde. "
säljare på Johan Enbergs väg 11

16 jun 2023

"Lyhörd, trevlig, kunnig och snabb på att återkoppla. "
säljare på Jungfrudansen 50

16 jun 2023

"Marcus är en sällsynt kompetent mäklare på alla plan! Tack vare Marcus planering, strategi, kundbemötande och service så blev vår försäljning mer lyckad än vi vågat hoppas på! Kan varmt rekommendera Marcus, med honom som mäklare är man i trygga händer! "
"Marcus är en sällsynt kompetent mäklare på alla plan! Tack vare Marcus planering, strategi, kundbemötande och service så blev vår försäljning mer lyckad än vi vågat hoppas på! Kan varmt rekommendera Marcus, med honom som mäklare är man i trygga händer! "
Läs mer
säljare på Charlottenburgsvägen 30

16 jun 2023

"5/5!!"
säljare på Storgatan 29B

16 jun 2023

"Jag valde att anlita Marcus Löwenhoff som mäklare då vi jobbat tillsammans tidigare, bland annat så köpte jag den lägenhet han nu sålde via honom. Från första stund fick jag förtroende och ett gott intryck av honom, så det - att fråga Marcus om han ville sälja min lägenhet, var helt naturligt, oc..."
"Jag valde att anlita Marcus Löwenhoff som mäklare då vi jobbat tillsammans tidigare, bland annat så köpte jag den lägenhet han nu sålde via honom. Från första stund fick jag förtroende och ett gott intryck av honom, så det - att fråga Marcus om han ville sälja min lägenhet, var helt naturligt, och någon annan mäklare var inget alternativ för mig. Lyhörd, rak och trevlig genom hela processen. Jag med mitt kontrollbehov önskar bli uppdaterad regelbundet, vilket man kan räkna med att bli då Marcus är ansvarig mäklare. Och det uppskakats enormt!!! Med detta sagt så rekommenderar jag varmt Marcus som mäklare. "
Läs mer
säljare på Jungfrudansen 46

15 jun 2023

"Engagerad och lyhörd mäklare!"
säljare på Fridensborgsvägen 137

15 jun 2023

"Markus levererade på alla plan . Otroligt tacksam för att just han hjälpt oss med att både köpa och sälja bostad . "
säljare på Infanterigatan 27

15 jun 2023

"Mycket professionell rakt igenom processen! "
säljare på Högklintavägen 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
117 465 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
70 av 70 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
71 av 71 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
71 av 71 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Marcus på kartan.

719 tidigare bostäder
3 bostäder till salu
71 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 80 m²
Lägenhet, Solna
2 105 kr/mån
1 rum, 45 m²
Lägenhet, Solna
2 476 kr/mån
3 695 000 kr
2 rum, 63,5 m²
58 650 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 255 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 495 000 kr
Lägenhet Västra Skogen
4 rum, 105 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
2 850 000 kr
Lägenhet Huvudsta
-45 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
2 950 000 kr
Lägenhet Gamla Huvudsta
-45 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
4 650 000 kr
Lägenhet Huvudsta
+ 455 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
2 430 000 kr
Lägenhet Västra Skogen
+ 35 000 kr
1 rum, 44,5 m²
Utropspris: 2 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.