Marcus Hermanson

Profilbild för Marcus Hermanson
Säljarfavorit
Marcus Hermanson
4.9 / 5
(469 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
97 st
56 st
376 840 000 kr

Bakgrund

Marcus Hermanson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-01-23. Marcus har fått in 56 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har enligt vår statistik haft 80 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 388 600 500 kr.

Presentation

Som topp 3 mest anlitade och rekommenderade mäklaren i Täby i flera år har jag lärt mig vad säljare och köpare verkligen kräver. Som mäklare är det min uppgift och mål att förmedla bostäder på absolut bästa sätt. Jag vill alltid uppnå perfektion och den absolut högsta slutsiffran. Jag vill alltid ge dig som köpare eller säljare all den information som krävs, vilket gör att jag alltid är nåbar. Oavsett vilken tid min telefon ringer så svarar jag.

Efter min tid som mäklare i Los Angeles i USA lärde jag mig vad ordet service faktiskt innebär, vilket är något jag använder flitigt här i Sverige!

Marcus Hermanson är idag registrerad mäklare och Franchisetagare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling. Han kännetecknas för sin stora drivkraft och den service han ger. Detta har lett till att han har hunnit med att studera på UCLA, mäkla i Hollywood Los Angeles samt deltagit i Tv-program som Svenska Hollywood Fruar & Million Dollar Listing. Idag utövar Marcus det han lärt sig på den internationella marknaden och applicerar det här i Sverige. Hans ambitioner visas i allt han gör och Marcus gör allt för att du som kund ska känna dig 100 % säker & nöjd.

Utmärkelser:
2023- Täbys mest rekommenderade och anlitade mäklare Q1, Q2,
2022- Täbys mest rekommenderade mäklare.
2022- Täbys topp 2 mest anlitade mäklare.
2021 Q1,Q2 & Q3 Topp tre mest anlitade och rekommenderade mäklaren i Täby.
2020 Q1,Q2 & Q3 Topp 3 mest anlitade och rekommenderade mäklarna i Täby
2018 & 2019 Topp 5 mest anlitade mäklare i Täby
2018 & 2019 Topp 5 flest rekommendationer i Täby
2018 Topp 5 högst publicerat värde i Täby
2018 Flest sålda 4:or
2018 Bäst utveckling internt i Mäklarringen
2018 Bästa mäklaren i Mäklarringen under 30 år.
2017 Årets nykomling på Mäklarringen Sverige

Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2024
andra kvartalet 2024
andra kvartalet 2024

Säljare om Marcus.

17 jun 2024

"Jag kan verkligen rekommendera Marcus som mäklare därför att han har bra kännedom i området och till fastighetsbolagen där. Han har kontinuerligt haft bra återkoppling mellan mig och intressenter, vilket är viktigt. Samt att han skött allt med dokumentation i mitt fall (suveränt ) . Så jag kan v..."
"Jag kan verkligen rekommendera Marcus som mäklare därför att han har bra kännedom i området och till fastighetsbolagen där. Han har kontinuerligt haft bra återkoppling mellan mig och intressenter, vilket är viktigt. Samt att han skött allt med dokumentation i mitt fall (suveränt ) . Så jag kan verkligen rekommendera honom som mäklare."
Läs mer
säljare på Biblioteksgången 6

16 jun 2024

"Superproffs till mäklare. Sålde lägenheten snabbt och innan öppen visning. Vi är så nöjda."
säljare på Attundavägen 10

08 jun 2024

"Vi är mycket nöjda med Marcus. Väldigt insatt och engagerad. Kan varmt rekommendera. "
säljare på Parkallén 11

07 jun 2024

"Vi var väldigt nöjda med Marcus Hermanson under hela processen. "
säljare på Södervägen 50

07 jun 2024

"bra och engagerad - kunnig, men ibland lite väl i. sista minuten - var ibland även inte tydlig med framtida strategier när försäljningen tog tid - det var jag som behövde fråga honom och inte tvärt om "
säljare på Stora Marknadsvägen 9

16 maj 2024

"Marcus var förtroendeingivande från första start och det höll hela vägen. Han förmedlade trygghet och lugn för både säljare och köpare genom hela processen. Engagerad, kunnig och driven. Enkel att nå. Vi kommer inte att tveka över mäklarval när det blir aktuellt igen!"
"Marcus var förtroendeingivande från första start och det höll hela vägen. Han förmedlade trygghet och lugn för både säljare och köpare genom hela processen. Engagerad, kunnig och driven. Enkel att nå. Vi kommer inte att tveka över mäklarval när det blir aktuellt igen!"
Läs mer
säljare på Mörbydalen 11

15 maj 2024

"Marcus var professionell och kommunikativ genom hela processen. Rekommenderas varmt."
säljare på Åkerbyvägen 94

15 maj 2024

"Marcus med sin förtroendeingivande personlighet och yrkeskunnande ingöt lugn och säkerhet i försäljningsprocessen för mig som säljare."
säljare på Finnvidsvägen 13

14 maj 2024

"Väldigt professionell och lyhörd!"
säljare på Eskadervägen 36

14 maj 2024

"Anlitat Marcus två gånger och varit lika nöjd båda gångerna! Proffsig, tillgänglig och mycket trevlig! Rekommenderar starkt. "
säljare på Polovägen 46C

14 maj 2024

"Definitly recommended, always keep updated the information after the apartment showing and answer any doubts you have. "
säljare på Näsbyvägen 2

14 maj 2024

"Allt har fungerat perfekt, fotografering, tider, återkoppling, avtal etc. "
säljare på Attundavägen 10

14 maj 2024

"När jag skulle sälja huset blev jag rekommenderad att anlita Marcus. Han överträffade verkligen förväntningarna i alla delar och gjorde ett fantastiskt bra jobb under hela processen. Marcus är otroligt kunnig, hjälpsam och driven vilket gjorde att det kändes väldigt tryggt att genomföra affären m..."
"När jag skulle sälja huset blev jag rekommenderad att anlita Marcus. Han överträffade verkligen förväntningarna i alla delar och gjorde ett fantastiskt bra jobb under hela processen. Marcus är otroligt kunnig, hjälpsam och driven vilket gjorde att det kändes väldigt tryggt att genomföra affären med honom. Jag är jättenöjd med hur han skött allt och kommer varmt rekommendera honom till andra! "
Läs mer
säljare på Sågtorpsvägen 32A

02 apr 2024

"Marcus är otroligt engagerad och väldigt positiv som jag tror är så viktigt vid yrket. Hög kunskap och tydlig."
säljare på Kometvägen 23

28 mar 2024

"Jag är väldigt nöjd med den professionella och personliga servicen jag fick från Marcus. Han var lyhörd för mina önskemål och behov genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderar honom starkt."
säljare på Eskadervägen 40

23 mar 2024

"Vi har tidigare erfarenhet av Marcus Hermanson som mäklare och därför anlitade vi honom även denna gång. Professionell, trevlig och alltid anträffbar. En toppen-mäklare helt enkelt, rekommenderas varmt."
säljare på Bergtoravägen 5

23 mar 2024

"Marcus har hjälpt oss att sälja vårt hus på bästa sätt. "
säljare på Stenkilsvägen 5D

11 mar 2024

"Andra gången jag tog hjälp från Marcus vid bostadsförsäljning. Precis som tidigare säljtillfälle mycket proffsig från start till sälj. God kännedom om marknaden, förtroendeingivande och serviceminded. Mycket nöjd. "
säljare på Örnstigen 4

29 feb 2024

"Snabb, effektiv supersäljare! Topp 5 av 5!"
säljare på Tiundagränd 3

29 feb 2024

"Mycket nöjda och rekommenderar verkligen Marcus som mäklare"
säljare på August Wahlströms väg 11

29 feb 2024

"Jätte bra mäklaren "
säljare på Häradsgränd 13

21 feb 2024

"Mkt trevlig, kompetent och driven"
säljare på Stora Marknadsvägen 9

17 feb 2024

"Marcus är väldigt professionell och enkel att ha att göra med. Lyhörd, tydlig och var noga med att sätta rätt förväntningar. Det kändes tryggt för mig som säljare från början till slut. Kan varmt rekommendera Marcus som mäklare!"
säljare på Vintergaloppsgatan 5

16 feb 2024

"Jag är väldigt nöjd med Marcus insats, han har varit professionell, tydlig och ärlig hela tiden och har ett starkt driv. Vi sålde långt över marknadspriset i min förening trots att marknaden just nu är svag. Kort och gott väldigt nöjd! "
säljare på Östra Banvägen 62

15 feb 2024

"Marcus gjorde allt han kunde för att vi skulle få vår lägenhet såld till det priset vi ville och behövde. Han är en stjärna!"
säljare på Källtorpsvägen 6

14 feb 2024

"Marcus är trevlig, lyhörd, kunnig och lättillgänglig. Han tog sig tid. Rekommenderas!"
säljare på Meteorvägen 26

13 feb 2024

"Vi var ute efter en snabb försäljning och Marcus ordnade detta snabbt och till ett pris vi blev väldigt nöjda med."
säljare på Kometvägen 7

12 feb 2024

"Marcus är en mycket seriös mäklare med driv , engagemang och stor kunskap ! Jag är väldigt glad över att jag anlitat dig Marcus, inför min försäljning och senare köp av lägenhet. Din servicenivå är hög och det jag mest uppskattar är den ärliga och goda kontakt vi gard genom hela processen "
"Marcus är en mycket seriös mäklare med driv , engagemang och stor kunskap ! Jag är väldigt glad över att jag anlitat dig Marcus, inför min försäljning och senare köp av lägenhet. Din servicenivå är hög och det jag mest uppskattar är den ärliga och goda kontakt vi gard genom hela processen "
Läs mer
säljare på Blockvägen 9

12 feb 2024

"Fantastiskt nöjd med mäklarens professionella och engagerade service! Utmärkt kommunikation och expertis genom hela processen. Rekommenderar varmt till alla som letar efter en pålitlig mäklare"
säljare på Näsbydalsvägen 6

02 feb 2024

"Vi har anlitat Marcus tidigare och vi är lika nöjda med hans insats denna gång. Bästa mäklaren i Täby! Våra varmaste rekommendationer."
säljare på Poppelgränd 7A

02 feb 2024

"Trotts än seg marknad så såldes min lägenhet relativt snabbt med hjälp av Marcus."
säljare på Häradsgränd 2

18 jan 2024

"Resultatinriktad mäklare med god erfarenhet och stor kännedom av försäljningsprocessen.
Nöjd med slutresultat!"
säljare på Vinnarcirkeln 25

16 jan 2024

"Vi är supernöjda, bra och snabb affär!"
säljare på Häradsgränd 7

28 dec 2023

"Upplevdes som kompetent och målmedveten, hade goda insikter om marknaden och området. Mycket lätt att kommunicera med och lättillgänglig vilket känns prioriterat hos en mäklare. Toppen! "
säljare på Biblioteksgången 6

12 dec 2023

"Alltid trevlig och ödmjuk"
säljare på Margretelundsbacken 13

12 dec 2023

"Marcus är mycket kompetent, trevlig, engagerad och är lätt att få tag i. Snabb på att återkoppla och är positiv trots svår marknad. Vi är mycket nöjda och anlitar gärna Marcus igen! "
säljare på Åkerbyvägen 318

12 dec 2023

"Är helt fantastiskt nöjd med Marcus. Han svarade alltid tålmodigt på alla mina frågor. Han lugnade mina nerver på ett väldigt pedagogiskt sätt. En lägenhetsförsäljning är en stor affär och Marcus skötte allt med bravur. Är väldigt nöjd! "
säljare på Grindtorpsvägen 27

02 dec 2023

"Mycket nöjd med Marcus som mäklare. Vi fick ett mkt bra pris trots en trög marknad. Marcus är alltid på gott humör och har ett brett spekulantregister, vilket är värdefullt"
säljare på Grindtorpsvägen 35

02 dec 2023

"Marcus är en mycket bra och driven person. Detta var andra gången han jobbade med mig. Rekommenderas varmt."
säljare på Meteorvägen 62

29 nov 2023

"Marcus var en otroligt trevlig och kunnig mäklare! Vi är väldigt nöjd och hoppas att våra vägar korsas igen när vi väl ska sälja igen! "
säljare på Nytorpsvägen 44

25 nov 2023

"Mycket nöjd! Trots att vi sålde i en tuff marknad var Marcus väldigt engagerad. Han hade godkännedom om bostadsrättsföreningen vilket gav trygghet och trovärdighet. Professionell, alltid tillgänglig och mycket trevlig!"
säljare på Källtorpsvägen 8

29 okt 2023

"Marcus är en proffsig mäklare med stort engagemang, alltid tillgänglig och en pålitlig trevlig samarbetspartner. Jag är tacksam för hans insats och nöjd med hela säljprocessen. Rekommenderas starkt. "
säljare på Allmogevägen 33

24 okt 2023

"Marcus is an extremely talented, professional mäklare with an accurate pulse of the market. I am glad that I approached him for my apartment sale and would strongly recommended him to others."
säljare på Näsbylundsvägen 18

24 okt 2023

"Marcus är verkligen hela vägen från början till slut. Och han är mäklaren som gör det extra för att sy ihop affären. "
säljare på Tiundagränd 1

30 sep 2023

"Marcus gjorde ett mycket bra jobb. Fanns alltid till hands för frågor och uppdaterade oss hela tiden om framsteg."
säljare på Byalagsvägen 40

28 sep 2023

"Marcus är mycket proffessionell i sitt yrke. Han inger ett stort förtroende som han, helt och hållet, lever upp till!"
säljare på Åkerbyvägen 98

25 sep 2023

"Professionell rakt igen. Snabb återkoppling. Kompetent. Vi kan verkligen rekommendera Marcus och skulle gärna anlita han igen."
säljare på Offergränd 39

21 sep 2023

"Marcus var väldigt tydlig i sin kommunikation med mig och hade alltid en plan framåt. I en mer osäker marknad var det uppskattat med en mäklare som tog sig tid och gjorde det lilla extra för att sälja min lägenhet. Kan varmt rekommendera Marcus!"
säljare på Häradsgränd 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
57
Villa
12
Kedjehus
6
Radhus
4
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
56
Försäljningar
80
Försäljningsvärde
388 600 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
446 av 459 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
453 av 460 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
462 av 464 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Marcus på kartan.

597 tidigare bostäder
63 bostäder till salu
468 rekommendationer

63 bostäder till salu.

Bostäder

126 m²
Villa, Täby
156 m²
Villa, Täby
2 500 000 kr
2 rum, 46 m²
54 347 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 878 kr/mån
2 rum, 59 m²
Lägenhet, Täby
4 273 kr/mån
5 rum, 135 m²
Lägenhet, Täby

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 537 500 kr
Lägenhet Näsbypark
-112 500 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Näsbydal
3 rum, 83 m²
2 500 000 kr
Lägenhet Viggbyholm
-95 000 kr
2 rum, 56,5 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
2 550 000 kr
Lägenhet Viggbyholm
+ 55 000 kr
2 rum, 56,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
4 295 000 kr
Lägenhet Roslags Näsby
3 rum, 72 m²
Utropspris: 4 295 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.