Marcus Hermanson

Profilbild för Marcus Hermanson
Säljarfavorit
Marcus Hermanson
4.9 / 5
(430 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
70 st
45 st
254 385 000 kr

Bakgrund

Marcus Hermanson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2017-01-23. Marcus har fått in 45 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har enligt vår statistik haft 56 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 226 557 500 kr.

Presentation

Som topp 3 mest anlitade och rekommenderade mäklaren i Täby i flera år har jag lärt mig vad säljare och köpare verkligen kräver. Som mäklare är det min uppgift och mål att förmedla bostäder på absolut bästa sätt. Jag vill alltid uppnå perfektion och den absolut högsta slutsiffran. Jag vill alltid ge dig som köpare eller säljare all den information som krävs, vilket gör att jag alltid är nåbar. Oavsett vilken tid min telefon ringer så svarar jag.

Efter min tid som mäklare i Los Angeles i USA lärde jag mig vad ordet service faktiskt innebär, vilket är något jag använder flitigt här i Sverige!

Marcus Hermanson är idag registrerad mäklare och Franchisetagare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling. Han kännetecknas för sin stora drivkraft och den service han ger. Detta har lett till att han har hunnit med att studera på UCLA, mäkla i Hollywood Los Angeles samt deltagit i Tv-program som Svenska Hollywood Fruar & Million Dollar Listing. Idag utövar Marcus det han lärt sig på den internationella marknaden och applicerar det här i Sverige. Hans ambitioner visas i allt han gör och Marcus gör allt för att du som kund ska känna dig 100 % säker & nöjd.

Utmärkelser:
2023- Täbys mest rekommenderade och anlitade mäklare Q1, Q2,
2022- Täbys mest rekommenderade mäklare.
2022- Täbys topp 2 mest anlitade mäklare.
2021 Q1,Q2 & Q3 Topp tre mest anlitade och rekommenderade mäklaren i Täby.
2020 Q1,Q2 & Q3 Topp 3 mest anlitade och rekommenderade mäklarna i Täby
2018 & 2019 Topp 5 mest anlitade mäklare i Täby
2018 & 2019 Topp 5 flest rekommendationer i Täby
2018 Topp 5 högst publicerat värde i Täby
2018 Flest sålda 4:or
2018 Bäst utveckling internt i Mäklarringen
2018 Bästa mäklaren i Mäklarringen under 30 år.
2017 Årets nykomling på Mäklarringen Sverige

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Marcus.

29 feb 2024

"Snabb, effektiv supersäljare! Topp 5 av 5!"
säljare på Tiundagränd 3

29 feb 2024

"Mycket nöjda och rekommenderar verkligen Marcus som mäklare"
säljare på August Wahlströms väg 11

29 feb 2024

"Jätte bra mäklaren "
säljare på Häradsgränd 13

21 feb 2024

"Mkt trevlig, kompetent och driven"
säljare på Stora Marknadsvägen 9

17 feb 2024

"Marcus är väldigt professionell och enkel att ha att göra med. Lyhörd, tydlig och var noga med att sätta rätt förväntningar. Det kändes tryggt för mig som säljare från början till slut. Kan varmt rekommendera Marcus som mäklare!"
säljare på Vintergaloppsgatan 5

16 feb 2024

"Jag är väldigt nöjd med Marcus insats, han har varit professionell, tydlig och ärlig hela tiden och har ett starkt driv. Vi sålde långt över marknadspriset i min förening trots att marknaden just nu är svag. Kort och gott väldigt nöjd! "
säljare på Östra Banvägen 62

15 feb 2024

"Marcus gjorde allt han kunde för att vi skulle få vår lägenhet såld till det priset vi ville och behövde. Han är en stjärna!"
säljare på Källtorpsvägen 6

14 feb 2024

"Marcus är trevlig, lyhörd, kunnig och lättillgänglig. Han tog sig tid. Rekommenderas!"
säljare på Meteorvägen 26

13 feb 2024

"Vi var ute efter en snabb försäljning och Marcus ordnade detta snabbt och till ett pris vi blev väldigt nöjda med."
säljare på Kometvägen 7

12 feb 2024

"Marcus är en mycket seriös mäklare med driv , engagemang och stor kunskap ! Jag är väldigt glad över att jag anlitat dig Marcus, inför min försäljning och senare köp av lägenhet. Din servicenivå är hög och det jag mest uppskattar är den ärliga och goda kontakt vi gard genom hela processen "
"Marcus är en mycket seriös mäklare med driv , engagemang och stor kunskap ! Jag är väldigt glad över att jag anlitat dig Marcus, inför min försäljning och senare köp av lägenhet. Din servicenivå är hög och det jag mest uppskattar är den ärliga och goda kontakt vi gard genom hela processen "
Läs mer
säljare på Blockvägen 9

12 feb 2024

"Fantastiskt nöjd med mäklarens professionella och engagerade service! Utmärkt kommunikation och expertis genom hela processen. Rekommenderar varmt till alla som letar efter en pålitlig mäklare"
säljare på Näsbydalsvägen 6

02 feb 2024

"Vi har anlitat Marcus tidigare och vi är lika nöjda med hans insats denna gång. Bästa mäklaren i Täby! Våra varmaste rekommendationer."
säljare på Poppelgränd 7A

02 feb 2024

"Trotts än seg marknad så såldes min lägenhet relativt snabbt med hjälp av Marcus."
säljare på Häradsgränd 2

18 jan 2024

"Resultatinriktad mäklare med god erfarenhet och stor kännedom av försäljningsprocessen.
Nöjd med slutresultat!"
säljare på Vinnarcirkeln 25

16 jan 2024

"Vi är supernöjda, bra och snabb affär!"
säljare på Häradsgränd 7

28 dec 2023

"Upplevdes som kompetent och målmedveten, hade goda insikter om marknaden och området. Mycket lätt att kommunicera med och lättillgänglig vilket känns prioriterat hos en mäklare. Toppen! "
säljare på Biblioteksgången 6

12 dec 2023

"Alltid trevlig och ödmjuk"
säljare på Margretelundsbacken 13

12 dec 2023

"Marcus är mycket kompetent, trevlig, engagerad och är lätt att få tag i. Snabb på att återkoppla och är positiv trots svår marknad. Vi är mycket nöjda och anlitar gärna Marcus igen! "
säljare på Åkerbyvägen 318

12 dec 2023

"Är helt fantastiskt nöjd med Marcus. Han svarade alltid tålmodigt på alla mina frågor. Han lugnade mina nerver på ett väldigt pedagogiskt sätt. En lägenhetsförsäljning är en stor affär och Marcus skötte allt med bravur. Är väldigt nöjd! "
säljare på Grindtorpsvägen 27

02 dec 2023

"Mycket nöjd med Marcus som mäklare. Vi fick ett mkt bra pris trots en trög marknad. Marcus är alltid på gott humör och har ett brett spekulantregister, vilket är värdefullt"
säljare på Grindtorpsvägen 35

02 dec 2023

"Marcus är en mycket bra och driven person. Detta var andra gången han jobbade med mig. Rekommenderas varmt."
säljare på Meteorvägen 62

29 nov 2023

"Marcus var en otroligt trevlig och kunnig mäklare! Vi är väldigt nöjd och hoppas att våra vägar korsas igen när vi väl ska sälja igen! "
säljare på Nytorpsvägen 44

25 nov 2023

"Mycket nöjd! Trots att vi sålde i en tuff marknad var Marcus väldigt engagerad. Han hade godkännedom om bostadsrättsföreningen vilket gav trygghet och trovärdighet. Professionell, alltid tillgänglig och mycket trevlig!"
säljare på Källtorpsvägen 8

29 okt 2023

"Marcus är en proffsig mäklare med stort engagemang, alltid tillgänglig och en pålitlig trevlig samarbetspartner. Jag är tacksam för hans insats och nöjd med hela säljprocessen. Rekommenderas starkt. "
säljare på Allmogevägen 33

24 okt 2023

"Marcus is an extremely talented, professional mäklare with an accurate pulse of the market. I am glad that I approached him for my apartment sale and would strongly recommended him to others."
säljare på Näsbylundsvägen 18

24 okt 2023

"Marcus är verkligen hela vägen från början till slut. Och han är mäklaren som gör det extra för att sy ihop affären. "
säljare på Tiundagränd 1

30 sep 2023

"Marcus gjorde ett mycket bra jobb. Fanns alltid till hands för frågor och uppdaterade oss hela tiden om framsteg."
säljare på Byalagsvägen 40

28 sep 2023

"Marcus är mycket proffessionell i sitt yrke. Han inger ett stort förtroende som han, helt och hållet, lever upp till!"
säljare på Åkerbyvägen 98

25 sep 2023

"Professionell rakt igen. Snabb återkoppling. Kompetent. Vi kan verkligen rekommendera Marcus och skulle gärna anlita han igen."
säljare på Offergränd 39

21 sep 2023

"Marcus var väldigt tydlig i sin kommunikation med mig och hade alltid en plan framåt. I en mer osäker marknad var det uppskattat med en mäklare som tog sig tid och gjorde det lilla extra för att sälja min lägenhet. Kan varmt rekommendera Marcus!"
säljare på Häradsgränd 2

19 sep 2023

"Mycket snabb och proffsig!
Hjälpte även till att lösa bankfrågor när dessa dök upp hos köparen"
säljare på Hägerneholmsvägen 7A

22 aug 2023

"Tredje gången vi säljer via Marcus och vi är återigen mycket nöjda. Marcus lyssnar på våra behov, är trevlig, personlig och levererar alltid på topp. Kommer självklart att fortsätta att använda Marcus vid framtida försäljningar."
säljare på Grindtorps Skolgränd 40

18 aug 2023

"Vi är fantastiskt nöjda med Marcus. Han är otroligt pålitlig, lyhörd och ärlig. Vi fick bra återkoppling och uppdatering under hela processen vilket gjorde att vi kände oss väldigt trygga. "
säljare på Kometvägen 19

17 aug 2023

"En mäklare du verkligen kan lita på, 5/5! "
säljare på Häradsgränd 3

15 aug 2023

"Här har ni en mäklare i toppklass!
Marcus har varit fantastisk genom hela processen. Från start till mål. Trots att just den sträckan inte varit så lång, ynka 11 dagar att sälja en lägenhet på är en bravad i sig. Vi är ganska nya på marknaden och detta var den första bostaden vi sålt. Därför kän..."
"Här har ni en mäklare i toppklass!
Marcus har varit fantastisk genom hela processen. Från start till mål. Trots att just den sträckan inte varit så lång, ynka 11 dagar att sälja en lägenhet på är en bravad i sig. Vi är ganska nya på marknaden och detta var den första bostaden vi sålt. Därför kändes det extra tryggt att ha Marcus som ett bollplank genom hela processen. Vi har alltid känt oss i trygga händer. Vi är otroligt nöjda med slutpriset, speciellt i en svårjobbad tid.
Stort tack för ditt arbete Marcus,
Vi kommer garanterat höras mer i framtiden! "
Läs mer
säljare på Biblioteksgången 4

08 aug 2023

"Trots semester och utmanande budgivare så gjorde Marcus sitt absoluta yttersta för att få till en försäljning med ett så bra pris som möjligt. Vi är super nöjda och kan varmt rekommendera Marcus. "
säljare på Blockhusvägen 93

08 aug 2023

"Marcus är oerhört proffesionell i alla steg. Han är påläst, engagerad och gör sitt yttersta för att få till bästa affären. "
säljare på Martingalgatan 8

29 jun 2023

"Marcus har varit enastående under försäljningen av min bostad i detta tuffa marknadsläge. Han har verkligen visat att han bryr sig och har varit tillgänglig för mig dygnet runt. Marcus har varit otroligt lyhörd och alltid ställt upp när jag hade frågor eller funderingar.
Jag uppskattade verklige..."
"Marcus har varit enastående under försäljningen av min bostad i detta tuffa marknadsläge. Han har verkligen visat att han bryr sig och har varit tillgänglig för mig dygnet runt. Marcus har varit otroligt lyhörd och alltid ställt upp när jag hade frågor eller funderingar.
Jag uppskattade verkligen att Marcus tog sig tid att verkligen förstå mina behov och önskemål. Han gav mig ärliga och insiktsfulla råd och jag kände mig trygg genom hela processen. Oavsett tidpunkt kunde jag alltid räkna med att få svar på mina samtal och meddelanden.Att ha den slags tillgänglighet är verkligen ovärderlig när man befinner sig mitt i en bostadsaffär.
Marcus visade också prov på gedigen kunskap om marknaden och jag kände mig trygg i hans kompetens och erfarenhet.
Jag rekommenderar verkligen Marcus Hermansson till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare. Hans personliga engagemang och tillgänglighet gjorde hela försäljningsprocessen både smidig och bekväm. Jag är så tacksam för det fantastiska samarbetet med Marcus och otroligt nöjd med resultatet."
Läs mer
säljare på Häradsgränd 2

26 jun 2023

"Professionell ,saklig och lugn. Gav ett tryggt intryck.
Bra på att informera under pågående försäljningsprocess"
säljare på Åkerbyvägen 98

21 jun 2023

"Marcus har varit mycket kompetent, driven och trevlig att ha att göra med. Har litat på honom hela vägen och det har känts tryggt att ha honom som mäklare. Om jag skulle sälja igen i framtiden kommer jag att vilja anlita Marcus. Har både erfarenhet av honom som säljare och köpare, och har bara po..."
"Marcus har varit mycket kompetent, driven och trevlig att ha att göra med. Har litat på honom hela vägen och det har känts tryggt att ha honom som mäklare. Om jag skulle sälja igen i framtiden kommer jag att vilja anlita Marcus. Har både erfarenhet av honom som säljare och köpare, och har bara positivt att säga."
Läs mer
säljare på Almvägen 43

02 jun 2023

"Marcus var engagerad från första mötet tills bostadsaffären var klar. Marcus var realistisk i sin värdering av vår bostad och hade en bra dialog med oss genom hela processen. Marcus skapade ett bra klimat i samband med kontraktsskrivningen och agerade professionellt under hela uppdraget. Marcus a..."
"Marcus var engagerad från första mötet tills bostadsaffären var klar. Marcus var realistisk i sin värdering av vår bostad och hade en bra dialog med oss genom hela processen. Marcus skapade ett bra klimat i samband med kontraktsskrivningen och agerade professionellt under hela uppdraget. Marcus anlitade en fotograf som verkligen utförde ett bra jobb med väldigt fina bilder som mest sannolikt bidrog till slutpriset. "
Läs mer
säljare på Grindtorps Skolgränd 40

30 maj 2023

"Marcus är lyhörd och väldigt ödmjuk i sin framtoning. Han lyssnade in oss och gav oss goda råd. Påläst och kunnig. Kan varmt rekommendera Marcus. "
säljare på Häradsgränd 7

22 maj 2023

"Marcus var mycket lyhörd och engagerad. Vi kan definitivt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Häradsgränd 2

17 maj 2023

"Under hela försäljningen har Marcus gjort ett strålande jobb! Jag kände mig i trygga händer och fick regelbunden återkoppling vilket jag verkligen uppskattade. "
säljare på Grindtorps Skolgränd 26

15 maj 2023

"Personligt proffesionellt bemötande , kunnig , snabb, ambitiös, kan starkt varmt rekommendera denna mäklare , jag ger honom bästa tänkbara betyg !! "
säljare på Gustaf Bergs väg 17

15 maj 2023

"Marcus Hermansson är riktigt bra på sitt jobb. Han är målmedvete och studerar bostaden, säljaren och marknaden väldigt väl."
säljare på Allmogevägen 45

08 maj 2023

"Jag är otroligt nöjd med Markus insats. Proffsig, kunnig och lättillgänglig. Skulle absolut kunna tänka mig att anställa Markus igen! "
säljare på Skolvägen 23A

22 apr 2023

"När vi köpte vår nuvarande bostad skötte Marcus försäljningen av denna. Vi fick ett mycket bra intryck och bestämde oss därför att vi ville anlita honom när det var dags att sälja vår bostad.
Nu är bostaden såld, försäljningen gick mycket snabbt och smidigt. Vi är väldigt nöjda över att vi valde..."
"När vi köpte vår nuvarande bostad skötte Marcus försäljningen av denna. Vi fick ett mycket bra intryck och bestämde oss därför att vi ville anlita honom när det var dags att sälja vår bostad.
Nu är bostaden såld, försäljningen gick mycket snabbt och smidigt. Vi är väldigt nöjda över att vi valde att anlita Marcus och kan varmt rekommendera honom som den kunniga och engagerade mäklaren ni söker! "
Läs mer
säljare på Reduttvägen 20B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45
Villa
5
Radhus
3
Kedjehus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
45
Försäljningar
56
Försäljningsvärde
226 557 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
411 av 421 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
367 av 424 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
417 av 422 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
426 av 427 säljare

Marcus på kartan.

546 tidigare bostäder
46 bostäder till salu
429 rekommendationer

46 bostäder till salu.

Bostäder

2 995 000 kr
2 rum, 52 m²
57 596 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 869 kr/mån
3 995 000 kr
4 rum, 89 m²
44 887 kr/m²
Lägenhet, Täby
4 554 kr/mån
2 700 000 kr
2 rum, 45 m²
60 000 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 610 kr/mån
2 rum, 61,5 m²
Lägenhet, Täby
4 346 kr/mån
2 rum, 65 m²
Lägenhet, Täby
4 381 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 850 000 kr
Lägenhet Näsbypark
2 rum, 50 m²
2 670 000 kr
Lägenhet Täby Centrum
-25 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Ullna
1 rum, 29 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
2 590 000 kr
Lägenhet Täby Park
+ 95 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
3 800 000 kr
Lägenhet Täby Centrum
-95 000 kr
5 rum, 112 m²
Utropspris: 3 895 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.