Marcus Hemrin

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Marcus Hemrin
Profilbild för Marcus Hemrin
Säljarfavorit
Marcus Hemrin
4.9 / 5
(332 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
18 st
137 945 000 kr

Bakgrund

Marcus Hemrin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2016-07-01. Marcus har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2023. Marcus har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 140 765 000 kr.

Presentation

En av Brommas mest säljande mäklare. Målinriktad och alltid tillgänglig för kunder oavsett tid på dygnet. Är väldigt tacksam över att ha ett yrke som jag älskar och det genomsyrar de flesta av mina försäljningar. Jobbar alltid i ett högt tempo och är i många lägen en duktig förhandlare.

Har arbetat med sälj i snart 10 år och har med ödmjukhet, hög arbetsmoral och tävlingsinstinkt tagit mig till den absoluta toppen inom yrket. Slå mig gärna en signal så ses vi över en kopp kaffe!

Utmärkelser:
2020 - Brommas mest anlitade mäklare Q1 (hittamäklare.se)
2020 - Brommas mest rekommenderade mäklare Q1 (hittamäklare.se)
2019 - Brommas mest rekommenderade mäklare (hittamäklare.se)
2019 - Brommas mest anlitade mäklare (hittamäklare.se)
2018 - Brommas mest anlitade mäklare (hittamäklare.se)
2017 - Brommas mest anlitade mäklare (hittamäklare.se)
2017 - Topp 3 mäklare i kedjan Sverige
2016 - Årets Rookie i kedjan Sverige
2013 - Årets Medarbetare (Insplanet)
2013 - Årets Säljare (Insplanet)
2011 - Årets Rookie (Insplanet)

Mäklarbyrå


Säljare om Marcus.

23 nov 2023

"Vi kontaktade Marcus om en lägenhet han förmedlade på förhand. När vi först träffades sa vi att vårt drömscenario är att köpa och sälja samtidigt. När vi var överens om våra krav och förväntningar tog det bara 2 veckor innan vi satte oss vid bordet och skrev under avtalen i följ, nöjda med både k..."
"Vi kontaktade Marcus om en lägenhet han förmedlade på förhand. När vi först träffades sa vi att vårt drömscenario är att köpa och sälja samtidigt. När vi var överens om våra krav och förväntningar tog det bara 2 veckor innan vi satte oss vid bordet och skrev under avtalen i följ, nöjda med både köpet och försäljningen. Smidigt, professionellt och väldigt trevligt erfarenhet, kan starkt rekommendera Markus!"
Läs mer
säljare på Tomtebobarnens gata 6

16 nov 2023

"Marcus var lyhörd, tillmötesgående och hade rimliga och uppriktiga förväntningar om ett eventuellt slutpris."
säljare på Masugnsvägen 54

17 okt 2023

"Jag är oerhört nöjd med Marcus på Bjurfors och skulle vilja ge honom det bästa möjliga omdömet. Han har visat sig vara Annedals bästa mäklare på alla sätt. Marcus gav oss en otroligt professionell och personlig service genom hela försäljningsprocessen.
Han är extremt kunnig och engagerad, och ha..."
"Jag är oerhört nöjd med Marcus på Bjurfors och skulle vilja ge honom det bästa möjliga omdömet. Han har visat sig vara Annedals bästa mäklare på alla sätt. Marcus gav oss en otroligt professionell och personlig service genom hela försäljningsprocessen.
Han är extremt kunnig och engagerad, och hans expertis i fastighetsmarknaden är tydlig. Han förstod våra behov och önskemål och arbetade hårt för att se till att vi fick det bästa möjliga resultatet. Marcus var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och ge oss vägledning när vi behövde det.
Försäljningen av vår egendom gick smidigt och snabbt tack vare Marcus. Han använde sig av en effektiv marknadsföringsstrategi och drog till sig rätt köpare. Vi kände oss trygga genom hela processen och kunde lita på att Marcus skulle se till våra intressen.
Sammanfattningsvis, Marcus på Bjurfors är en mäklare av högsta kvalitet och jag är supernöjd med resultatet av vår försäljning. Jag rekommenderar honom varmt till alla som letar efter en pålitlig och skicklig mäklare i Annedal. Tack, Marcus, för din fantastiska insats!"
Läs mer
säljare på Pippi Långstrumps gata 46

08 okt 2023

"Vi är väldigt nöjda med Marcus! Bra dialog, trevlig och la ett stort engagemang i vår lägenhetsförsäljning."
säljare på Klas Klättermus gata 7

26 sep 2023

"Kan inte annat än att varmt rekommendera Marcus! Kunnig och proffsig i sitt bemötande och lätt att kommunicera med. Tar sig alltid tid för eventuella frågor och anpassade sig efter oss på ett mycket bra sätt. Får ni chansen att anlita Marcus - gör det! "
"Kan inte annat än att varmt rekommendera Marcus! Kunnig och proffsig i sitt bemötande och lätt att kommunicera med. Tar sig alltid tid för eventuella frågor och anpassade sig efter oss på ett mycket bra sätt. Får ni chansen att anlita Marcus - gör det! "
Läs mer
säljare på Askängsbacken 48

14 sep 2023

"Trots en dålig marknad, räntehöjningar och ont om tid för oss som ville få vår bostad såld snabbt så gjorde Marcus allt för att slutpriset skulle bli så bra det bara kunde bli! Men framför allt, all hans rådgivning, alla samtal enda från start till slut och att vi hade det verkligen roligt med Ma..."
"Trots en dålig marknad, räntehöjningar och ont om tid för oss som ville få vår bostad såld snabbt så gjorde Marcus allt för att slutpriset skulle bli så bra det bara kunde bli! Men framför allt, all hans rådgivning, alla samtal enda från start till slut och att vi hade det verkligen roligt med Marcus betydde mest! Marcus är inte bara en väldigt bra mäklare, utan också en vän och så mycket genuin omtanke han har. Så behöver ni anlita en mäklare, anlita Marcus. Ni kommer inte ångra er!"
Läs mer
säljare på Dalgången 5

14 sep 2023

"Väldigt nöjd med Marcus. Sålde lägenheten för mer än förväntat i dagens marknad innan vi la ut den på hemmet, mycket smidigt process. Kan starkt rekommendera Marcus, engagerad, proffsig och överträffade mina förväntningar! "
säljare på Alfons Åbergs gata 5

05 sep 2023

"Vi kan varmt rekommendera Marcus Hemrin. Han är en väldigt duktig mäklare som är engagerad, lyhörd och kompetent. Och alldeles extra bra med sitt lugn och trygghet i dessa tider med en tuff marknad."
säljare på Pippi Långstrumps gata 28

03 sep 2023

"Marcus vet mycket om marknaden och han har kunskaper om hur man för samman säljare och köpare."
säljare på Alpvägen 21

03 sep 2023

"Stort tack Marcus för allt arbete.
Från första bokstaven, då kontakten inleddes, till sista bokstaven, då försäljningsavtalet skrevs, alltså från A till Ö har du Marcus utfört ett ypperligt vältaligt arbete i varje ord och bild exemplariskt!! Stort tack ännu en gång för allt arbete.
Vänliga hälsn..."
"Stort tack Marcus för allt arbete.
Från första bokstaven, då kontakten inleddes, till sista bokstaven, då försäljningsavtalet skrevs, alltså från A till Ö har du Marcus utfört ett ypperligt vältaligt arbete i varje ord och bild exemplariskt!! Stort tack ännu en gång för allt arbete.
Vänliga hälsningar
Lars Hilding
"
Läs mer
säljare på Blackebergsvägen 56

28 maj 2023

"Marcus är absolut den bästa som finns. Är professionell och inger förtroende. "
säljare på Annedalsvägen 30

26 maj 2023

"Marcus sålde vår bostad till oss för några år sen och när det var dags för oss att sälja för att påbörja vår dröm nere i Skåne, var han det givna valet och vi kontaktade Bjurfors för honom specifikt. Och det gjorde vi helt rätt i! Vi kände oss trygga, sedda och hörda hela vägen och Marcus engagem..."
"Marcus sålde vår bostad till oss för några år sen och när det var dags för oss att sälja för att påbörja vår dröm nere i Skåne, var han det givna valet och vi kontaktade Bjurfors för honom specifikt. Och det gjorde vi helt rätt i! Vi kände oss trygga, sedda och hörda hela vägen och Marcus engagemang var verkligen något annat. Som han själv sa när affären till slut gick i mål: "Det känns som det är jag som ska flytta ner". Kan inte annat än varmt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Annedalsvägen 49

11 maj 2023

"Marcus är mycket kompetent och engagerad för uppdraget, tveklöst 10/10 poäng under hela säljprocessen!"
säljare på Kratsbodavägen 44A

03 maj 2023

"Marcus är en otroligt duktig mäklare, otroligt lyhörd & engagerad - kan starkt rekommendera! "
säljare på Annedalsvägen 42

02 maj 2023

"Vi är otroligt nöjda med Marcus som mäklare. Väldigt lyhörd gentemot oss som säljare, inget hetsande utan gav oss råd och tips och därefter lät oss fundera igenom ordentligt innan vi tog beslut. Han är alltid snabb på att svara oavsett när och följde kontinuerligt upp med oss under hela processen..."
"Vi är otroligt nöjda med Marcus som mäklare. Väldigt lyhörd gentemot oss som säljare, inget hetsande utan gav oss råd och tips och därefter lät oss fundera igenom ordentligt innan vi tog beslut. Han är alltid snabb på att svara oavsett när och följde kontinuerligt upp med oss under hela processen, vilket vi uppskattade oerhört mycket. Marcus kan området på sina fem fingrar, vilket märks väldigt tydligt i annonstexten och under hela försäljningen. Det betyder också att han vet hur han ska attrahera rätt köpare till visningarna. Marcus lyckades sälja lägenheten till med endast en visningshelg, vilket var mycket smidigt och praktiskt för oss som säljare. Detta även till ett pris som vi var väldigt nöjda med, i synnerhet med tanke på att det just nu är en tuff marknad. Vi ger Marcus vårt allra högsta betyg som mäklare och rekommenderar honom å det varmaste. "
Läs mer
säljare på Tappvägen 37

20 mar 2023

"Världens bästa mäklare!!!!"
säljare på Smedsbacksgatan 7

20 mar 2023

"Otroligt engagerad, påläst och kunnig. Inger stort förtroende inte bara för mig som säljare utan även mot köparna. Gjort alltid det lilla extra."
säljare på Ståltrådsvägen 12

30 dec 2022

"Vi bytte från en annan mäklare till Marcus pga av att hon inte klarade av att sälja lägenheten efter tio visningar. Efter två visningar lyckades Marcus sälja vår lägenhet. Han är proffsig från första mötet till att affären var i hamn. Vi rekommenderar Marcus till alla vi pratar med! "
"Vi bytte från en annan mäklare till Marcus pga av att hon inte klarade av att sälja lägenheten efter tio visningar. Efter två visningar lyckades Marcus sälja vår lägenhet. Han är proffsig från första mötet till att affären var i hamn. Vi rekommenderar Marcus till alla vi pratar med! "
Läs mer
säljare på Tomtebobarnens gata 4

20 dec 2022

"Otroligt driven och väldigt trevlig. Uppdaterade mig under hela försäljningen och tog verkligen sin tid.
Skulle starkt rekommendera Marcus!!"
säljare på Dagsverksvägen 243

20 dec 2022

"Kan varmt rekommendera Marcus!"
säljare på Dartanjangs gata 42

06 dec 2022

"Super, väldigt engagerad och målmedveten. "
säljare på Pippi Långstrumps gata 39

23 nov 2022

"Marcus visade ett otroligt engagemang och hade i vårt fall en väldigt bra kunskap om närområdet och vår bostadsrättsförening. Han lägger ner själ och hjärta för att både säljare och köpare skall vara nöjda. Vi rekommenderar honom alla dar i veckan."
säljare på Karlsbodavägen 40

21 nov 2022

"Förstående, realistisk och gav bra resultat. "
säljare på Spångavägen 50

21 nov 2022

"Professionell och hjälpsam. Arbetade flitigt för att få affären i mål trots att marknaden va orolig. "
säljare på Tomtebobarnens gata 5

21 nov 2022

"Otroligt kompetent och målinriktad, lät oss hela tiden följa med i processen det uppskattades väldigt mycket!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 39

28 sep 2022

"Att mäklarens första värdering inte stämde berodde på kraftiga svängningar i marknaden
Vi fick även liknande värdering av ytterligare en mäklare. Vi valde Marcus då vi träffat honom mycket o h bla sålde grannarnas lägenhet mittemot
Har jätte bra lokal kännedom "
"Att mäklarens första värdering inte stämde berodde på kraftiga svängningar i marknaden
Vi fick även liknande värdering av ytterligare en mäklare. Vi valde Marcus då vi träffat honom mycket o h bla sålde grannarnas lägenhet mittemot
Har jätte bra lokal kännedom "
Läs mer
säljare på Dartanjangs gata 46

13 sep 2022

"Vi kan verkligen rekommendera Marcus om man söker en mäklare som är proffsig, trygg och jordnära samt för att få en personlig säljupplevelse. Han höll oss lugna i stormiga och oroliga tider! "
säljare på Klintbacken 8

29 aug 2022

"Super trevlig, driven och engagerad mäklare! Vi kan varmt rekommendera Marcus!"
säljare på Suddagummans gata 10

26 aug 2022

"Marcus är en mycket professionell och driven mäklare. Han jobbar tydligt med kunden i fokus och känns genuint driven i allt han tar sig för. Nöjda kunder kommer tillbaka och det är jag själv ett bevis på! "
säljare på Pippi Långstrumps gata 44

25 aug 2022

"Bra mäklare"
säljare på Karlsbodavägen 42

21 maj 2022

"Professionell, super trevlig, tillmötesgående, lyhörd, kommunikativ, ärlig, hjälpsam. Rekommenderar Marcus Hemrin starkt om ni söker en mäklare som prickar av alla ens förväntningar. "
säljare på Tomtebobarnens gata 6

20 maj 2022

"Snabb, proffsig och smidig affär! Rekommenderar varmt Marcus."
säljare på Mariehällsvägen 4

16 maj 2022

"Engagerad, driven och alltid positiv. Väldigt mån om att tillgodose både och säljare och köpares behov. Lättillgänglig och tydlig under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Marcus - han är en stjärna!"
säljare på Emils gata 9

26 apr 2022

"Marcus är en toppen mäklare, han är lätt att ha och göra med och väldigt lätt att tycka om. Otroligt tillmötesgående, snäll och driven! Vi är tacksamma och glada för all din hjälp! 5/5 stjärnor till dig! "
säljare på Mariehällsvägen 4

26 apr 2022

"Vi är otroligt nöjda med Marcus insats i samband med vår lägenhetsförsäljning! Vi kände oss trygga och lugna avseende försäljningen hela vägen tack vare honom.
Vi kan VARMT rekommendera honom! "
säljare på Tranebergsvägen 10

22 apr 2022

"Vi kan varmt rekommendera Marcus. Superkunnig på området. Tydligt kommunikation. Hanterade alla delar av får försäljningprocess både snabbt och professionellt. Det märks väl att Marcus har god erfarenhet. "
säljare på Ture Sventons gata 9

10 mar 2022

"Jag har tagit hjälp av Markus vid flera försäljningar och har blivit lika nöjd varje gång. Skulle jag göra ytterligare en bostadsaffär i Stockholm kommer jag definitivt kontakta honom. "
säljare på Klintbacken 6

23 feb 2022

"Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera Marcus till alla som ska sälja sin bostad. Väldigt lyhörd och engagerad genom hela processen. Något som står ut med just Marcus var att han alltid gick att få tag i om man hade några frågor och att han har en stor förståelse för att det kan vara str..."
"Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera Marcus till alla som ska sälja sin bostad. Väldigt lyhörd och engagerad genom hela processen. Något som står ut med just Marcus var att han alltid gick att få tag i om man hade några frågor och att han har en stor förståelse för att det kan vara stressigt som säljare"
Läs mer
säljare på Klintbacken 56B

15 feb 2022

"! En Riktig Mäklare !
Snabb , Proffsig , Engagerad , Kunnig på sin sak , Sinne för affärer , Kommer använda honom fler gånger , Rekommenderar Marcus starkt "
säljare på Tummelisas gata 4

14 feb 2022

"Var mycket nöjd med Marcus när han hjälpte mig med försäljningen av min bostad. Han bidrog med positiv energi och jag kände mig trygg genom hela processen. "
säljare på Tummelisas gata 4

14 feb 2022

"Marcus är en otrolig professionell mäklare som verklig tar tiden att besvara alla frågor och funderingar. Han satte en rimlig värdering som speglade marknadsläget och var alltid nåbar."
säljare på Tomtebobarnens gata 5

10 feb 2022

"Vi köpte vår lägenhet av Marcus och slogs direkt av hur professionell och duktig han var när vi var köpare. Detta gjorde att han var given för oss nu när vi skulle sälja lägenheten då vi vill att våra köpare ska känna samma trygghet som när vi köpte. Marcus är flexibel, lyhörd och driven. Ni gör ..."
"Vi köpte vår lägenhet av Marcus och slogs direkt av hur professionell och duktig han var när vi var köpare. Detta gjorde att han var given för oss nu när vi skulle sälja lägenheten då vi vill att våra köpare ska känna samma trygghet som när vi köpte. Marcus är flexibel, lyhörd och driven. Ni gör ett misstag om ni inte anlitar honom för er bostadsförsäljning! "
Läs mer
säljare på Kratsbodavägen 44D

09 feb 2022

"Marcus sålde ett objekt i vårt område som satte en ny prisnivå på omkringliggande lägenheter, därför valde vi honom som mäklare. Jag kan varmt rekommendera Marcus."
säljare på Murarvägen 3

29 jan 2022

"Vi har flera gånger haft nöjet att ha med Marcus att göra - både som säljare och köpare. Marcus lägger upp tydliga tidsplaner, är lyhörd för ens önskemål och sätter klockrena förväntningar. Det gör att hela processen känns trygg och enkel. Har man en gång jobbat med Marcus så kommer man att vilja..."
"Vi har flera gånger haft nöjet att ha med Marcus att göra - både som säljare och köpare. Marcus lägger upp tydliga tidsplaner, är lyhörd för ens önskemål och sätter klockrena förväntningar. Det gör att hela processen känns trygg och enkel. Har man en gång jobbat med Marcus så kommer man att vilja fortsätta göra det."
Läs mer
säljare på Askängsbacken 56

29 jan 2022

"Marcus är lyhörd, engagerad, ger 100% och håller en uppdaterad. Vi kan verkligen rekommendera Marcus som mäklare. "
säljare på Kratsbodavägen 50B

03 dec 2021

"Marcus får jobbet gjort!"
säljare på Kratsbodavägen 50C

02 dec 2021

"Jag och min sambo träffade Marcus Hemrin på flertalet visningar när vi letade efter större bostad. Marcus tog till sig våra behov på ett exemplariskt sett och presenterade en bostad som vi sedermera köpte innan öppen visning. Vi var så nöjda med Marcus och hans regelbundna återkoppling att vi anl..."
"Jag och min sambo träffade Marcus Hemrin på flertalet visningar när vi letade efter större bostad. Marcus tog till sig våra behov på ett exemplariskt sett och presenterade en bostad som vi sedermera köpte innan öppen visning. Vi var så nöjda med Marcus och hans regelbundna återkoppling att vi anlitade honom att sälja vår egna lägenhet, något som vi verkligen inte ångrar. Lägenheten såldes till rekordpris i föreningen inom loppet av några dagar och med ett tillträde som passade utmärkt i relation till det vi köpt. Vi kan varmt rekommendera Marcus och kommer garanterat att kontakta honom igen vid nästa försäljning! "
Läs mer
säljare på Bällstavägen 52

02 dec 2021

"Rekommenderar starkt att sälja bostad med Marcus Hemrin.
Jag har både köpt och sålt lägenhet med Marcus och fått samma fantastiska upplevelse både som köpare och säljare.
Marcus har varit otroligt engagerad, närvarande och gjort sitt yttersta för att göra samtliga parter nöjda.
Stort tack för..."
"Rekommenderar starkt att sälja bostad med Marcus Hemrin.
Jag har både köpt och sålt lägenhet med Marcus och fått samma fantastiska upplevelse både som köpare och säljare.
Marcus har varit otroligt engagerad, närvarande och gjort sitt yttersta för att göra samtliga parter nöjda.
Stort tack för allt Marcus! "
Läs mer
säljare på Klintbacken 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
140 765 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
315 av 327 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
291 av 329 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
316 av 327 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
327 av 330 säljare

Marcus på kartan.

596 tidigare bostäder
35 bostäder till salu
328 rekommendationer

35 bostäder till salu.

Bostäder

4 750 000 kr
3 rum, 55 m²
86 363 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 491 kr/mån
3 150 000 kr
2 rum, 55 m²
57 272 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 387 kr/mån
3 rum, 85 m²
Lägenhet, Stockholm
4 465 kr/mån
3 465 000 kr
2 rum, 51 m²
67 941 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 821 kr/mån
4 995 000 kr
3 rum, 106,5 m²
47 122 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 804 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 550 000 kr
Lägenhet Bromma
-445 000 kr
5 rum, 102 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
4 850 000 kr
Lägenhet Bromma
-345 000 kr
4 rum, 106 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
4 rum, 90 m²
Utropspris: 5 795 000 kr
5 050 000 kr
Lägenhet Bromma
-245 000 kr
4 rum, 106 m²
Utropspris: 5 295 000 kr
6 495 000 kr
Lägenhet Bromma
4 rum, 90 m²
Utropspris: 6 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.