Marcus Hemrin

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Marcus Hemrin
Profilbild för Marcus Hemrin
Säljarfavorit
Marcus Hemrin
4.9 / 5
(239 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
35 st
140 275 000 kr

Bakgrund

Marcus Hemrin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2016-07-01. Marcus har fått in 35 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. Marcus har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 195 840 000 kr.

Presentation

En av Brommas mest säljande mäklare. Målinriktad och alltid tillgänglig för kunder oavsett tid på dygnet. Är väldigt tacksam över att ha ett yrke som jag älskar och det genomsyrar de flesta av mina försäljningar. Jobbar alltid i ett högt tempo och är i många lägen en duktig förhandlare.

Har arbetat med sälj i snart 10 år och har med ödmjukhet, hög arbetsmoral och tävlingsinstinkt tagit mig till den absoluta toppen inom yrket. Slå mig gärna en signal så ses vi över en kopp kaffe!

Utmärkelser:
2020 - Brommas mest anlitade mäklare Q1 (hittamäklare.se)
2020 - Brommas mest rekommenderade mäklare Q1 (hittamäklare.se)
2019 - Brommas mest rekommenderade mäklare (hittamäklare.se)
2019 - Brommas mest anlitade mäklare (hittamäklare.se)
2018 - Brommas mest anlitade mäklare (hittamäklare.se)
2017 - Brommas mest anlitade mäklare (hittamäklare.se)
2017 - Topp 3 mäklare i kedjan Sverige
2016 - Årets Rookie i kedjan Sverige
2013 - Årets Medarbetare (Insplanet)
2013 - Årets Säljare (Insplanet)
2011 - Årets Rookie (Insplanet)

Mäklarbyrå


Säljare om Marcus.

16 feb 2021

"Proffsig på alla sätt, vi kan varmt rekommendera Marcus! "
säljare på Gesundaplan 59

15 feb 2021

"Vi har använt oss av Marcus sedan 2016 och har alltid varit så himla nöjda med hans engagemang, tillgänglighet och brinnande intresse för att vi ska bli nöjda. Han har ett naturligt driv och det märks att han älskar sitt jobb och gör ALLT han kan för sina kunder. Marcus, tack för allt under alla år!"
säljare på Annedalsvägen 42

03 feb 2021

"Vi vill rikta ett Stort Tack till Marcus som inte bara levererar proffsighet, trygghet, kunskap utan levererar även en försäljning över förväntan. För oss var Marcus ett självklart val och vi skulle utan tvekan använda oss utav honom igen framöver!
"
säljare på Mariehällsvägen 10

28 jan 2021

"Supertrevlig och personlig, fick bra feeling redan första gången vi träffades. (:"
säljare på Askängsbacken 1

28 jan 2021

"Det här är andra gången vi sålt tillsammans med Marcus och vi har även köpt av honom tidigare. Marcus är verkligen fantastisk på sitt jobb, oavsett om man möter honom som köpare eller säljare. Varm, trygg och personlig, men alltid kunnig och proffsig. När vi tog beslutet att sälja så var det självklart att vi skulle kontakta Marcus. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Pettsons gata 4

26 jan 2021

"Marcus är en supertrevlig och en väldigt engagerad mäklare som gör sitt yttersta för att säljare och köpare ska bli nöjda. Han hjälpte oss att hitta den typ av lägenhet vi letade efter och nu hjälpte han oss att sälja vår nuvarande.
För Marcus kände vi full tillit från start och han visade att han gjorde sitt yttersta för att få till en bra affär.
"
säljare på Kratsbodavägen 44C

23 dec 2020

"Första gången jag kom i kontakt med Marcus gjorde han ett intryck som bestod då han sålde en bostad till en god vän. Tre år senare, när det var min egen tur att sälja, var han den första jag plockade upp telefonen till för att boka in ett möte. Smärtfri försäljning som blev bra för båda parter. Bäst i klassen."
säljare på Tomtebobarnens gata 25

25 nov 2020

"Marcus var för oss en helt otroligt bra mäklare. Han fanns som stöd i både vår köp och sälj process. Gick alltid att prata med, höll oss uppdaterade hela tiden och hade ett lugn genom hela processen som fick oss att känna oss väldigt trygga. En toppgubbe på alla plan som jag skulle rekommendera i alla lägen!"
säljare på Dartanjangs gata 14

20 nov 2020

"Detta är vår andra försäljning med Marcus och om vi skulle sälja i området igen kommer vi definitivt sälja med Marcus igen. Processen var snabb och smidig. Extra plus att Marcus har så mycket lokalkännedom och alltid har tid att bolla de funderingar man kan ha. "
säljare på Pippi Långstrumps gata 39

02 nov 2020

"Försäljningen av vår lägenhet gick mycket smidigt. Marcus var kunnig, proffsig, tydlig och samtidigt lyhörd för våra önskemål. Hela tiden med mycket positiv energi. Han levererade över förväntan på alla plan. Rekommenderas varmt!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 39

29 okt 2020

"Väldigt nöjd med Marcus! Lyhörd, kunnig och ett bra driv för att få till en så lönsam och smidig försäljning för oss som möjligt. Toppbetyg! "
säljare på Annedalsvägen 53

14 okt 2020

"Rekommenderar starkt. "
säljare på Emils gata 22

14 okt 2020

"Vi har alltid varit väldigt nöjda med Marcus som mäklare. Vi har både köpt och sålt med honom och processen har varit väldigt smidig! Rekommenderar varmt!"
säljare på Mariehällstorget 7

05 okt 2020

"Jag kan verkligen rekommendera Marcus. Ham känns mer som en vän än en mäklare, någon som är genuint intresserad av dig din bostad. Han lyckades dessutom sälja vår lägenhet till rekordpris! Stort tack!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 37

28 sep 2020

"Vår uppfattning av Marcus var att han var extremt kompetent och relevant för det objekt vi ville sälja och olika strategier för vad vi ville fokusera på. Vi kände oss trygga med att lyssna på hans råd och kännedom kring potentiella köpare och hur marknaden ser ut; speciellt i Annedal/Mariehäll!
Rekommenderar absolut Marcus och Bjurfors till alla som vill få ut maximalt värde av sin försäljning och kompetent och trygg support på vägen! /Chassa"
säljare på Tomtebobarnens gata 9

20 sep 2020

"Marcus är en lysande mäklare som gör allt för försäljningen av bostaden. Trots rådande pandemi som ledde till några extra planeradevisningar så var det Marcus som löste utöver visningarna 2st nya spekulanter till en extra/privatvisning som ledde till försäljning. Mycket bra mäklararbete och rekommenderar Marcus till er som ska sälja! "
säljare på Adolfsbergsvägen 16

17 sep 2020

"Marcus visade att han hade bra koll på området och gav en bra indikation på vad vi kunde få för lägenheten. Han lyssnade bra på vad vi ville framhäva och höll en proffsig nivå genom hela processen. Solklar rekommendation."
säljare på Mariehällstorget 6

13 sep 2020

"Vi har samarbetat med Marcus 2 ggr, alltså både som köpare och säljare. Kunnig, pålitlig, driftig. En riktig hjärna i sitt yrke!"
säljare på Tappvägen 35

07 sep 2020

"Har haft glädjen att både köpa och sälja lägenhet av/med Marcus. En trygg, följsam och engagerad mäklare som dessutom är vass och har många goda råd.
Kan varmt rekommendera Marcus till din kommande försäljning!"
säljare på Dartanjangs gata 16

07 sep 2020

"Helt fantastisk mäklare som rekommenderas varmt!"
säljare på Scheelegatan 38A

03 sep 2020

"Väldigt lyhörd och ödmjuk. Samtidigt rak och proffsig. Glad och med glimten i ögat. Vi var supernöjda! "
säljare på Dartanjangs gata 14

14 aug 2020

"Marcus är den bästa mäklaren jag haft. En oerhört kompetent relationsbyggare som sätter rätt förväntningar och levererar gott resultat. Helt klart värt kostnaden och jag skulle känna mig trygg att sälja med Marcus igen. "
säljare på Dartanjangs gata 68

07 aug 2020

"Vi träffade många duktiga mäklare men att välja Marcus var en självklarhet för oss!
Han var mycket
+ Trevlig
+ Lugn
+ Stabil
+ Professionell
+ Driven och samtidigt lyhörd och engagerad, Hade stenkoll på marknaden så som i området.
Under en period när marknaden var relativt stel och smal klarade Marcus överträffa båda sina och mina förväntningar.

Marcus är ÖVER professionell nivå inom mäklarvärlden och tvekar inte på att ta tuffa dialoger under tuffa situationer och hjälpa till med att välja rätt beslut i hela processen så att vi inte kände oss ensam! Han visade mycket TÅLAMOD och förståelse för oss.

Han är bra på ta kommandot och visar gång på gång att han är hungrig på att nå det resultatet slutpris vi har kommit överens om så att vi kan känna oss nöjda.

Marcus gjorde allt för att nå dit vi ville och MYCKET till !! "

Vi vill varmt rekommendera Marcus som mäklare engagerad och driven vilket medför bra affärer!
Vi önskar honom all lycka i framtiden så som i sitt yrke och även privat. "
säljare på Kratsbodavägen 36

06 aug 2020

"Marcus gjorde ett bra jobb med att sälja mina 2a i Bromma och jag skulle definitivt anlita honom igen! "
säljare på Klas Klättermus gata 5

31 jul 2020

"Marcus var mycket väl förberedd inför vårt möte och kunde väldigt mycket om både området och vår förening, vilket är ganska ovanligt. Han kan vara personlig och pratar mycket, samtidigt som han ändå upplevs professionell och kunnig. Vi hade bra dialog kring pris och förväntningar. Han hittade ett par snabbt som blev intresserade, så det blev en snabb affär utan öppen visning. Han visade på stort engagemang och var tillgänglig hela tiden trots semester. Vi är mycket nöjda med dialogen och priset.
"
säljare på Karlsbodavägen 42

02 jul 2020

"Har haft kontakt med Marcus i några år och följt hans arbete både nära och på håll. Han levererar kanon både för den som köper och den som säljer och helheten i affären blir riktigt smidig.
Riktigt nöjd med Marcus jobb!"
säljare på Emils gata 11A

22 jun 2020

"Vi har haft nöjet att ha Marcus som mäklare flera gånger, både som köpare och säljare. Kunde inte ha tänkt oss en tryggare och bättre mäklare!"
säljare på Askängsbacken 52

08 jun 2020

"Marcus är kunnig i sitt område. Mäklaren som man kan lita på! Lyhörd, professionell. Det var lätt att samarbeta med Marcus. Kommer gärna att anlita honom igen. "
säljare på Pellepennans gata 3

02 jun 2020

"Marcus är den bästa mäklaren man kan ha! Vi uppskattade hans snabba återkoppling samt raka och trevliga kommunikation. På bara 2 dagar hade Marcus ordnat styling och fotografering på vår lägenhet. Trots den tuffa bostadsmarknaden så lyckades han få till 20 besökare på kort tid. Vi är väldigt imponerade och nöjda med hans insats och ger honom våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Spångavägen 7

02 jun 2020

"När vi väl bestämde oss för att köra på så fick Marcus till en oerhört snabb och smidig försäljning. Han lyckades, enligt mig, para ihop precis rätt säljare med rätt köpare. Kändes bra rakt igenom, och vi har nu exakt de förutsättningarna vi behövde för att gå vidare till vår nästa bostad. Tack Marcus!"
säljare på Alpvägen 16

28 maj 2020

"Marcus gjorde ett kanonjobb och visade på stort engagemang i försäljningen av min lägenhet. Marcus visade hög professionalism och förståelse för vad som vad viktigt för mig som säljare."
säljare på Kinnekullevägen 32

13 maj 2020

"Vi är helnöjda! Från första kontakt tog det tre dagar att få lägenheten såld, till ett pris som vi var nöjda med. Hade en bra dialog hela processen."
säljare på Pippi Långstrumps gata 28

14 apr 2020

"Mäklarvärldens Zlatan Ibrahimovic!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 37

08 apr 2020

"Marcus är mycket proffsig, trevlig, påläst och duktig relationsbyggare. Rekommenderas varmt."
säljare på Alpvägen 21

03 apr 2020

"Snabb och smidig affär. Marcus hade redan klara potentiella köpare så någon annons behövdes aldrig på Hemnet. Vi är supernöjda med Marcus och vi kan rekommendera han varmt. "
säljare på Tappvägen 24

02 apr 2020

"Jag kan inte annat än varmt rekommendera Marcus som mäklare om du skall sälja din lägenhet. Marcus har från första kontakt etablerat ett starkt förtroende och professionalism vad gäller sitt arbete. Han har varit tät i sin kontakt och återkoppling, alltid funnits tillgänglig för att trygga mig i försäljningsprocessen när jag svajat och fått ut det bästa priset för min lägenhet under tuffa omständigheter i omvärlden. Jag skulle garanterat välja Marcus igen om jag behöver sälja bostad framöver. Tack! "
säljare på Dartanjangs gata 68

01 apr 2020

"Jag tycker Marcus är en utmärkt mäklare. Han är sympatisk, kompetent och trovärdig. Det ger goda förutsättningar för köparen och säljare säljaren att mötas och komma överens. Alla parter känner sig trygga med Marcus, vilket är centralt när man gör sin största affär i livet. "
säljare på Emils gata 11

28 mar 2020

"Duktig och kunnig mäklare. Marcus är en väldigt trevlig mäklare som är lätt att känna förtroende för. Han har bra kännedom om området och hade en bra kundkrets. Vi är nöjda med affären och skulle rekommendera honom! "
säljare på Alpvägen 17

18 mar 2020

"Affären genomfördes på hög proffesionell nivå. Marcus Hemrin var transperant, engagerad och lyhörd. Han drev affären frammåt och lyckades att toppa våra förväntningar samtidigt som de matchade hans tidiga värdering och vad slutpriset faktiskt blev. Vi är imponerade av hur snabbt han lyckades få oss att gå i mål och avsluta affären. Tack Marcus och Bjurfors!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 40

18 mar 2020

"marcus gjorde en fantastisk insats med lugna mig som säljare men även köparna, som verkligen krävdes i den situation som vi befinner oss i (corona)"
säljare på Askängsbacken 4

16 mar 2020

"Proffsig och väldigt kunnig om området han sålde inom vilket bidrog till en försäljning vi är väldigt nöjda med."
säljare på Alpvägen 17

13 mar 2020

"Marcus är kunnig om området och om hela köp- och säljprocessen. Han kan marknaden väl i Annedal vilket var en trygghet för oss. Vi gillade hans sätt att arbeta och vi fick till försäljningen till ett pris vi är nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Marcus! "
säljare på Tummelisas gata 3

03 mar 2020

"Kommer rekommendera Marcus till andra jag känner då han gjort ett strålande jobb. Har känt mig trygg genom hela processen och han ser till att hålla en underrättad med allt som sker och svarar alltid på frågor om man har några. Kunde inte önska mig en bättre mäklare! "
säljare på Alpvägen 20

24 feb 2020

"Marcus är lyhörd och otroligt professionell i sin roll som mäklare och gav oss som säljare, en trygghet i kombination med att hela processen blev kul. Vi rekommenderar Marcus till alla vi känner, redan!"
säljare på Spångavägen 62

29 jan 2020

"Marcus gav ett proffsigt och engagerat intryck. Han var liksom vi måna om att bostadsaffären skulle kännas bra för alla parter. "
säljare på Spannvägen 13

18 jan 2020

"Marcus Hemrin uppfyllde mina förväntningar till fullo!
Frågan huruvida mäklararvodet motsvarade slutresultatet känns något irrelevant då arvodet med låg i linje med marknaden och därmed var "markadsmässigt".
Det viktiga är Marcus Hemrins arbetsinsats, förhållingssätt etc utifrån frågorna i detta formulär. Detta var oerhört bra och får 5p totalt på er skala 1-5.
Mvh
Lena Dahl
"
säljare på Spannvägen 17

16 jan 2020

"Marcus är verkligen en förtroendeingivande och ödmjuk mäklare! Han är alltid tillgänglig och ger bra och tydliga råd om vad som kan/behöver fixas i lägenheten. Han reder ut alla frågetecken, har gedigen sakkunskap och är alltid ärlig och transparent, både mot säljare och köpare. Dessutom stressar eller hetsar han aldrig, något jag upplever att andra mäklare gör."
säljare på Tappvägen 30

16 jan 2020

"Marcus är engagerad, lyhörd och kunnig. Vi har känt ett stort förtroende för honom under hela säljprocessen, vilket har inneburit att vi kunnat undvika onödig stress. Försäljningen gick väldigt smidigt och vi blev hela tiden uppdaterade om läget. Vi är nöjda med priset vi fick för lägenheten."
säljare på Kamomillagatan 27

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
44
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
35
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
195 840 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
225 av 239 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
213 av 239 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
228 av 239 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
237 av 239 säljare

Marcus på kartan.

432 tidigare annonser
2 bostäder till salu
236 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 595 000 kr
2 rum, 53,5 m²
48 962 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 893 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 64 m²
46 796 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 853 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
4 rum, 84,5 m²
Utropspris: 4 290 000 kr
5 010 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 515 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
3 150 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 355 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
2 600 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 105 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
3 500 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 610 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 2 890 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsig på alla sätt, vi kan varmt rekommendera Marcus! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.