Marcus Hemrin

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Marcus Hemrin
Profilbild för Marcus Hemrin
Marcus Hemrin
4.9 / 5
(194 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
32 st
153 320 000 kr

Bakgrund

Marcus Hemrin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2016-07-01. Marcus har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 145 990 000 kr.

Presentation

En av Brommas mest säljande mäklare. Målinriktad och alltid tillgänglig för kunder oavsett tid på dygnet. Är väldigt tacksam över att ha ett yrke som jag älskar och det genomsyrar de flesta av mina försäljningar. Jobbar alltid i ett högt tempo och är i många lägen en duktig förhandlare.

Har arbetat med sälj i snart 10 år och har med ödmjukhet, hög arbetsmoral och tävlingsinstinkt tagit mig till den absoluta toppen inom yrket. Slå mig gärna en signal så ses vi över en kopp kaffe!

Utmärkelser:
2020 - Brommas mest anlitade mäklare Q1 (hittamäklare.se)
2020 - Brommas mest rekommenderade mäklare Q1 (hittamäklare.se)
2019 - Brommas mest rekommenderade mäklare (hittamäklare.se)
2019 - Brommas mest anlitade mäklare (hittamäklare.se)
2018 - Brommas mest anlitade mäklare (hittamäklare.se)
2017 - Brommas mest anlitade mäklare (hittamäklare.se)
2017 - Topp 3 mäklare i kedjan Sverige
2016 - Årets Rookie i kedjan Sverige
2013 - Årets Medarbetare (Insplanet)
2013 - Årets Säljare (Insplanet)
2011 - Årets Rookie (Insplanet)

Mäklarbyrå


Säljare om Marcus.

22 jun 2020

"Vi har haft nöjet att ha Marcus som mäklare flera gånger, både som köpare och säljare. Kunde inte ha tänkt oss en tryggare och bättre mäklare!"
säljare på Askängsbacken 52

08 jun 2020

"Marcus är kunnig i sitt område. Mäklaren som man kan lita på! Lyhörd, professionell. Det var lätt att samarbeta med Marcus. Kommer gärna att anlita honom igen. "
säljare på Pellepennans gata 3

02 jun 2020

"Marcus är den bästa mäklaren man kan ha! Vi uppskattade hans snabba återkoppling samt raka och trevliga kommunikation. På bara 2 dagar hade Marcus ordnat styling och fotografering på vår lägenhet. Trots den tuffa bostadsmarknaden så lyckades han få till 20 besökare på kort tid. Vi är väldigt imponerade och nöjda med hans insats och ger honom våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Spångavägen 7

02 jun 2020

"När vi väl bestämde oss för att köra på så fick Marcus till en oerhört snabb och smidig försäljning. Han lyckades, enligt mig, para ihop precis rätt säljare med rätt köpare. Kändes bra rakt igenom, och vi har nu exakt de förutsättningarna vi behövde för att gå vidare till vår nästa bostad. Tack Marcus!"
säljare på Alpvägen 16

28 maj 2020

"Marcus gjorde ett kanonjobb och visade på stort engagemang i försäljningen av min lägenhet. Marcus visade hög professionalism och förståelse för vad som vad viktigt för mig som säljare."
säljare på Kinnekullevägen 32

13 maj 2020

"Vi är helnöjda! Från första kontakt tog det tre dagar att få lägenheten såld, till ett pris som vi var nöjda med. Hade en bra dialog hela processen."
säljare på Pippi Långstrumps gata 28

14 apr 2020

"Mäklarvärldens Zlatan Ibrahimovic!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 37

08 apr 2020

"Marcus är mycket proffsig, trevlig, påläst och duktig relationsbyggare. Rekommenderas varmt."
säljare på Alpvägen 21

03 apr 2020

"Snabb och smidig affär. Marcus hade redan klara potentiella köpare så någon annons behövdes aldrig på Hemnet. Vi är supernöjda med Marcus och vi kan rekommendera han varmt. "
säljare på Tappvägen 24

02 apr 2020

"Jag kan inte annat än varmt rekommendera Marcus som mäklare om du skall sälja din lägenhet. Marcus har från första kontakt etablerat ett starkt förtroende och professionalism vad gäller sitt arbete. Han har varit tät i sin kontakt och återkoppling, alltid funnits tillgänglig för att trygga mig i försäljningsprocessen när jag svajat och fått ut det bästa priset för min lägenhet under tuffa omständigheter i omvärlden. Jag skulle garanterat välja Marcus igen om jag behöver sälja bostad framöver. Tack! "
säljare på Dartanjangs gata 68

01 apr 2020

"Jag tycker Marcus är en utmärkt mäklare. Han är sympatisk, kompetent och trovärdig. Det ger goda förutsättningar för köparen och säljare säljaren att mötas och komma överens. Alla parter känner sig trygga med Marcus, vilket är centralt när man gör sin största affär i livet. "
säljare på Emils gata 11

28 mar 2020

"Duktig och kunnig mäklare. Marcus är en väldigt trevlig mäklare som är lätt att känna förtroende för. Han har bra kännedom om området och hade en bra kundkrets. Vi är nöjda med affären och skulle rekommendera honom! "
säljare på Alpvägen 17

18 mar 2020

"Affären genomfördes på hög proffesionell nivå. Marcus Hemrin var transperant, engagerad och lyhörd. Han drev affären frammåt och lyckades att toppa våra förväntningar samtidigt som de matchade hans tidiga värdering och vad slutpriset faktiskt blev. Vi är imponerade av hur snabbt han lyckades få oss att gå i mål och avsluta affären. Tack Marcus och Bjurfors!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 40

18 mar 2020

"marcus gjorde en fantastisk insats med lugna mig som säljare men även köparna, som verkligen krävdes i den situation som vi befinner oss i (corona)"
säljare på Askängsbacken 4

16 mar 2020

"Proffsig och väldigt kunnig om området han sålde inom vilket bidrog till en försäljning vi är väldigt nöjda med."
säljare på Alpvägen 17

13 mar 2020

"Marcus är kunnig om området och om hela köp- och säljprocessen. Han kan marknaden väl i Annedal vilket var en trygghet för oss. Vi gillade hans sätt att arbeta och vi fick till försäljningen till ett pris vi är nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Marcus! "
säljare på Tummelisas gata 3

03 mar 2020

"Kommer rekommendera Marcus till andra jag känner då han gjort ett strålande jobb. Har känt mig trygg genom hela processen och han ser till att hålla en underrättad med allt som sker och svarar alltid på frågor om man har några. Kunde inte önska mig en bättre mäklare! "
säljare på Alpvägen 20

24 feb 2020

"Marcus är lyhörd och otroligt professionell i sin roll som mäklare och gav oss som säljare, en trygghet i kombination med att hela processen blev kul. Vi rekommenderar Marcus till alla vi känner, redan!"
säljare på Spångavägen 62

29 jan 2020

"Marcus gav ett proffsigt och engagerat intryck. Han var liksom vi måna om att bostadsaffären skulle kännas bra för alla parter. "
säljare på Spannvägen 13

18 jan 2020

"Marcus Hemrin uppfyllde mina förväntningar till fullo!
Frågan huruvida mäklararvodet motsvarade slutresultatet känns något irrelevant då arvodet med låg i linje med marknaden och därmed var "markadsmässigt".
Det viktiga är Marcus Hemrins arbetsinsats, förhållingssätt etc utifrån frågorna i detta formulär. Detta var oerhört bra och får 5p totalt på er skala 1-5.
Mvh
Lena Dahl
"
säljare på Spannvägen 17

16 jan 2020

"Marcus är verkligen en förtroendeingivande och ödmjuk mäklare! Han är alltid tillgänglig och ger bra och tydliga råd om vad som kan/behöver fixas i lägenheten. Han reder ut alla frågetecken, har gedigen sakkunskap och är alltid ärlig och transparent, både mot säljare och köpare. Dessutom stressar eller hetsar han aldrig, något jag upplever att andra mäklare gör."
säljare på Tappvägen 30

16 jan 2020

"Marcus är engagerad, lyhörd och kunnig. Vi har känt ett stort förtroende för honom under hela säljprocessen, vilket har inneburit att vi kunnat undvika onödig stress. Försäljningen gick väldigt smidigt och vi blev hela tiden uppdaterade om läget. Vi är nöjda med priset vi fick för lägenheten."
säljare på Kamomillagatan 27

04 dec 2019

"Marcus är mycket tydlig med plan kring försäljning från dag 1 till avslut. Vi hade honom vid 2 tillfällen och han levererar båda gånger, otroligt bra mäklare! Jättenöjd med honom och rekommenderar honom starkt! /Tappvägen 24"
säljare på Tappvägen 24

22 nov 2019

"Marcus är supertrevlig, snabb, flexibel, tillgänglig och har stenkoll på marknadens dagsläge och - inte minst viktigt - en väl upparbetad kundkrets.
Min säljtanke kom mycket spontant då ett tillfälle jag inte kunde missa dök upp. Jag kontaktade Marcus och förklarade att jag helst önskade få lägenheten såld inom en vecka. Marcus reagerade positivt på utmaningen och lade direkt upp en planering. Inom ett par dagar hittade han potentiella köpare i sin kundkrets och ordnade förhandsvisning. Och, ja. Marcus ordnade en bra deal med förhandstittarna, dessutom inom den vecka jag önskat!
Marcus får mina allra varmaste rekommendationer. Det var ett nöje att ha med honom att göra!
"
säljare på Mariehällstorget 7

07 nov 2019

"Marcus driv, engagemang och lokalkännedom blev avgörande i valet av mäklare.
Och i en något tuff marknad levererade Marcus enligt plan och förväntan. Redan från dag 1 arbetade Marcus med sitt befinliga nätverk och fick till privatvisningar redan innan annonsen låg ute. Från annonsering på Bjurfors och Hemnet till skrivning tog det 3 dagar, detta till ett pris vi ansåg rimligt i förhållande till marknad och utflytt.
Rekommenderar Marcus starkt!"
säljare på Askängsbacken 8

22 okt 2019

"Det jag framförallt gillade med Marcus var att det verkligen kändes som att han var rak och tydlig mot våra spekulanter men samtidigt med en varm och personlig touch. Det tror jag verkligen är ett vägvinnande koncept för framtidens mäklare. Bilder, prospekt och annons höll också mycket hög nivå. Rakt igenom en imponerande insats av en inspirerande person. 5 av 5 solar självklart!"
säljare på Orvar Odds väg 8

11 okt 2019

"Bytte mäklare till Marcus, då den tidigare inte var så bra. Marcus är utan tvekan Stockholms bästa mäklare. Han lyssnar och är alltid tillgänglig precis när man behöver honom. Man kände sig så trygg och säker med honom och med det han bistod med.
Han vet vad han gör och är alltid trevlig, glad och har alltid en positiv inställning. Han är utan tvekan den bästa och den säkraste mäklaren jag har stött på och kan verkligen starkt rekomendera er Marcus om ni vill nå era mål med lägenheten ni ska sälja."
säljare på Registervägen 32

24 sep 2019

"Marcus är en av de bästa mäklare jag haft att göra med. Han såg till våra behov och var väldigt förstående när det kom till vår situation. Han ordnade flera intressenter redan innan vi hade lagt ut lägenheten och detta resulterade även i en bra försäljning.
Toppenmäklare på alla sätt! "
säljare på Alfons Åbergs gata 5

22 sep 2019

"Marcus är mycket driven, engagerad och professionell. Hans goda lokalkännedom säkrade en bra affär snabbt. Marcus är jätte trevlig, lätt att förhålla sig till och är genuint angelägen om att det ska bli en bra affär för alla involverade"
säljare på Annedalsvägen 57

22 sep 2019

"Marcus är trevlig, engagerad och målinriktad i kombination med bra kommunikation och tillgänglighet. Det märks att han jobbar hårt för att få till en så bra affär som möjligt och det lyckas han med.
Vi är supernöjda med Marcus och skulle utan tvekan anlita honom igen!"
säljare på Karlsbodavägen 44

03 sep 2019

"Marcus är engagerad och trevlig. Han gör vad som krävs samt det lilla extra för en lyckad försäljning. "
säljare på Annedalsvägen 51

29 aug 2019

"Marcus är en väldigt engagerad mäklare med väldigt god kunskap om området. Han är dedikerad sitt arbete och håller vad han lovar. Kan verkligen ge Marcus bästa betyg"
säljare på Annedalsvägen 51

28 aug 2019

"Jag tycker Marcus var lyhörd för mina önskemål och påläst om området, föreningen och lägenheten. Han var är lätt att få kontakt med när jag hade frågor och funderingar om försäljningen. Hela försäljning gick snabbt och smidigt utan några bekymmer. Jag kan verkligen rekommendera Marcus."
säljare på Klas Klättermus gata 5

26 aug 2019

"Marcus hade ett bra driv och lyckades med att få till en bra lösning. Han hade en god förståelse för våra önskemål och förväntningar som säljare. Kommunikationen var mycket klar och tydlig under hela processen."
säljare på Spångavägen 14

26 aug 2019

"Värdering lite i högsta laget (fick 150 000 mindre än värdering) men på en oförutsägbar marknad (augusti 2019) får man ändå säga är inom felmarginalen. Annars nöjd med bemötande och återkoppling under processen. "
säljare på Nipfjällsvägen 8

23 aug 2019

"Marcus är absolut en toppmäklare, är supernöjd med hans insats och litade på han till 100% när jag sålde min två i Annedal. Han är professionell, serviceminded och har en otrolig härlig energi! Rekommenderar han starkt! "
säljare på Tomtebobarnens gata 7

07 aug 2019

"Vår lägenhet är vacker men lite speciell i sin planlösning. Vi behövde således en särskild typ av köpare. Marcus hittade just denne och affären var klar. Han gav verkligen ett professionellt intryck redan från början så vi kunde känna oss trygga i att det också skulle ske. Så ja, vi rekommenderar verkligen Marcus! Han gör det lilla extra och älskar verkligen det han gör. "
säljare på Dartanjangs gata 14

22 jul 2019

"Våra bästa rekommendationer för Marcus som jobbade proffesionellt, med god erfarenhet och lyhördhet för frågor."
säljare på Adolfsbergsvägen 26

10 jul 2019

"Marcus Hemrin är enligt mig i särklass den bästa mäklaren jag träffat!
Han är super fokuserad, driven och otroligt engagerad i allt det han gör.
Utan att göra avkall på kvalitet och bra helhetsresultat så levererar han i toppklass.
Marcus är lösningsorienterad och har väldigt god områdeskännedom vilket medför en trygghet för oss som säljare, men även för köparen."
säljare på Alpvägen 22

06 jul 2019

"Fantastisk insats från Marcus och hans team för att säkerställa ett bra pris väldigt snabbt, och såg till att underlätta så mycket som möjligt inom en process som är allmänt stressigt för folk att går genom. Skulle rekommendera Marcus och hans energi starkt! "
säljare på Alpvägen 1

27 jun 2019

"Marcus är lätt att tycka om. Glad, social och förtroendeingivande. Han fick jobba på hårt för att få det priset vi var nöjda med då det var lite off-season innan sommaren. Vi kom i mål vid det belopp vi hade diskuterat vid uppstartsmötet inför försäljningen så det var väldigt skönt. "
säljare på Karlsbodavägen 42

26 jun 2019

"Marcus är en mäklare som lägger otroligt stor vikt i att göra alla parter nöjda och han är mycket engarard i att ha en god kommunikation. Har rekommenderat Markus till vänner och familj, och samtliga är super nöjda och har därefter valt att anlita Markus i framtida bostadsaffärer vare sig det är försäljning eller investera i ett nytt boende.
Tack åter igen för ditt hårda arbete, det uppskattas oerhört mycket!
///Christian "
säljare på Pippi Långstrumps gata 46

15 jun 2019

"Helt klart den bästa mäklaren jag har arbetat med. Alltid anträffbar, hjälpsam och trevlig. Fick ett superbra pris på min lägenhet, mer än förväntat. Kommer absolut ta hjälp av honom i framtiden och kommer rekommendera honom till alla som ska sälja. "
säljare på Spångavägen 52

14 jun 2019

"Marcus bemötte oss och uppdraget på en ”rätt nivå”. Han hade en mycket bra social kompetens mot oss som säljare och var lätt att arbeta med."
säljare på Mariehällsvägen 16

08 jun 2019

"Supertrevlig, kunnig och väldigt tillmötesgående var Marcus under hela processen. Alltid tillgänglig och raka rör i varje samtal. Super bra! "
säljare på Dartanjangs gata 70

30 maj 2019

"Marcus är otroligt kompetent och supertrevlig. Stort engagemang och lättillgänglig. Fick mig som kund att känna att mitt objekt var speciellt och prioriterat. Bra dialog och jag är mkt nöjd och kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Ture Sventons gata 1

30 maj 2019

"Marcus har bra kommunikation, alltid tillgänglig och svarar snabbt. Han levererar till 100 %. Han är helt fantastisk! Jag har redan rekommenderat honom vidare. "
säljare på Dartanjangs gata 46

23 maj 2019

"Spontan
Sympatisk
God kommunikatör
Snabb
Tydlig
Omdömesgill
Saklig
Emotionellt närvarande
Förtroendeingivande"
säljare på Nockeby Torg 8B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
145 990 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
182 av 194 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
173 av 194 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
184 av 194 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
192 av 194 säljare

Marcus på kartan.

379 tidigare annonser
1 bostäder till salu
191 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

3 150 000 kr
2 rum, 45,5 m²
70 000 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 194 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
3 rum, 80 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
3 120 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 325 000 kr
2 rum, 51,5 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
2 560 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 565 000 kr
1,5 rum, 36 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har haft nöjet att ha Marcus som mäklare flera gånger, både som köpare och säljare. Kunde inte ha tänkt oss en tryggare och bättre mäklare!"
5 200 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 205 000 kr
4 rum, 92 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 205 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.