Marcus Hemrin

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Marcus Hemrin
Profilbild för Marcus Hemrin
Säljarfavorit
Marcus Hemrin
4.9 / 5
(213 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
32 st
154 365 000 kr

Bakgrund

Marcus Hemrin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2016-07-01. Marcus har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Marcus har haft 41 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 158 385 000 kr.

Presentation

En av Brommas mest säljande mäklare. Målinriktad och alltid tillgänglig för kunder oavsett tid på dygnet. Är väldigt tacksam över att ha ett yrke som jag älskar och det genomsyrar de flesta av mina försäljningar. Jobbar alltid i ett högt tempo och är i många lägen en duktig förhandlare.

Har arbetat med sälj i snart 10 år och har med ödmjukhet, hög arbetsmoral och tävlingsinstinkt tagit mig till den absoluta toppen inom yrket. Slå mig gärna en signal så ses vi över en kopp kaffe!

Utmärkelser:
2020 - Brommas mest anlitade mäklare Q1 (hittamäklare.se)
2020 - Brommas mest rekommenderade mäklare Q1 (hittamäklare.se)
2019 - Brommas mest rekommenderade mäklare (hittamäklare.se)
2019 - Brommas mest anlitade mäklare (hittamäklare.se)
2018 - Brommas mest anlitade mäklare (hittamäklare.se)
2017 - Brommas mest anlitade mäklare (hittamäklare.se)
2017 - Topp 3 mäklare i kedjan Sverige
2016 - Årets Rookie i kedjan Sverige
2013 - Årets Medarbetare (Insplanet)
2013 - Årets Säljare (Insplanet)
2011 - Årets Rookie (Insplanet)

Mäklarbyrå


Säljare om Marcus.

28 sep 2020

"Vår uppfattning av Marcus var att han var extremt kompetent och relevant för det objekt vi ville sälja och olika strategier för vad vi ville fokusera på. Vi kände oss trygga med att lyssna på hans råd och kännedom kring potentiella köpare och hur marknaden ser ut; speciellt i Annedal/Mariehäll!
Rekommenderar absolut Marcus och Bjurfors till alla som vill få ut maximalt värde av sin försäljning och kompetent och trygg support på vägen! /Chassa"
säljare på Tomtebobarnens gata 9

20 sep 2020

"Marcus är en lysande mäklare som gör allt för försäljningen av bostaden. Trots rådande pandemi som ledde till några extra planeradevisningar så var det Marcus som löste utöver visningarna 2st nya spekulanter till en extra/privatvisning som ledde till försäljning. Mycket bra mäklararbete och rekommenderar Marcus till er som ska sälja! "
säljare på Adolfsbergsvägen 16

17 sep 2020

"Marcus visade att han hade bra koll på området och gav en bra indikation på vad vi kunde få för lägenheten. Han lyssnade bra på vad vi ville framhäva och höll en proffsig nivå genom hela processen. Solklar rekommendation."
säljare på Mariehällstorget 6

13 sep 2020

"Vi har samarbetat med Marcus 2 ggr, alltså både som köpare och säljare. Kunnig, pålitlig, driftig. En riktig hjärna i sitt yrke!"
säljare på Tappvägen 35

07 sep 2020

"Har haft glädjen att både köpa och sälja lägenhet av/med Marcus. En trygg, följsam och engagerad mäklare som dessutom är vass och har många goda råd.
Kan varmt rekommendera Marcus till din kommande försäljning!"
säljare på Dartanjangs gata 16

07 sep 2020

"Helt fantastisk mäklare som rekommenderas varmt!"
säljare på Scheelegatan 38A

03 sep 2020

"Väldigt lyhörd och ödmjuk. Samtidigt rak och proffsig. Glad och med glimten i ögat. Vi var supernöjda! "
säljare på Dartanjangs gata 14

14 aug 2020

"Marcus är den bästa mäklaren jag haft. En oerhört kompetent relationsbyggare som sätter rätt förväntningar och levererar gott resultat. Helt klart värt kostnaden och jag skulle känna mig trygg att sälja med Marcus igen. "
säljare på Dartanjangs gata 68

07 aug 2020

"Vi träffade många duktiga mäklare men att välja Marcus var en självklarhet för oss!
Han var mycket
+ Trevlig
+ Lugn
+ Stabil
+ Professionell
+ Driven och samtidigt lyhörd och engagerad, Hade stenkoll på marknaden så som i området.
Under en period när marknaden var relativt stel och smal klarade Marcus överträffa båda sina och mina förväntningar.

Marcus är ÖVER professionell nivå inom mäklarvärlden och tvekar inte på att ta tuffa dialoger under tuffa situationer och hjälpa till med att välja rätt beslut i hela processen så att vi inte kände oss ensam! Han visade mycket TÅLAMOD och förståelse för oss.

Han är bra på ta kommandot och visar gång på gång att han är hungrig på att nå det resultatet slutpris vi har kommit överens om så att vi kan känna oss nöjda.

Marcus gjorde allt för att nå dit vi ville och MYCKET till !! "

Vi vill varmt rekommendera Marcus som mäklare engagerad och driven vilket medför bra affärer!
Vi önskar honom all lycka i framtiden så som i sitt yrke och även privat. "
säljare på Kratsbodavägen 36

06 aug 2020

"Marcus gjorde ett bra jobb med att sälja mina 2a i Bromma och jag skulle definitivt anlita honom igen! "
säljare på Klas Klättermus gata 5

31 jul 2020

"Marcus var mycket väl förberedd inför vårt möte och kunde väldigt mycket om både området och vår förening, vilket är ganska ovanligt. Han kan vara personlig och pratar mycket, samtidigt som han ändå upplevs professionell och kunnig. Vi hade bra dialog kring pris och förväntningar. Han hittade ett par snabbt som blev intresserade, så det blev en snabb affär utan öppen visning. Han visade på stort engagemang och var tillgänglig hela tiden trots semester. Vi är mycket nöjda med dialogen och priset.
"
säljare på Karlsbodavägen 42

02 jul 2020

"Har haft kontakt med Marcus i några år och följt hans arbete både nära och på håll. Han levererar kanon både för den som köper och den som säljer och helheten i affären blir riktigt smidig.
Riktigt nöjd med Marcus jobb!"
säljare på Emils gata 11A

22 jun 2020

"Vi har haft nöjet att ha Marcus som mäklare flera gånger, både som köpare och säljare. Kunde inte ha tänkt oss en tryggare och bättre mäklare!"
säljare på Askängsbacken 52

08 jun 2020

"Marcus är kunnig i sitt område. Mäklaren som man kan lita på! Lyhörd, professionell. Det var lätt att samarbeta med Marcus. Kommer gärna att anlita honom igen. "
säljare på Pellepennans gata 3

02 jun 2020

"Marcus är den bästa mäklaren man kan ha! Vi uppskattade hans snabba återkoppling samt raka och trevliga kommunikation. På bara 2 dagar hade Marcus ordnat styling och fotografering på vår lägenhet. Trots den tuffa bostadsmarknaden så lyckades han få till 20 besökare på kort tid. Vi är väldigt imponerade och nöjda med hans insats och ger honom våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Spångavägen 7

02 jun 2020

"När vi väl bestämde oss för att köra på så fick Marcus till en oerhört snabb och smidig försäljning. Han lyckades, enligt mig, para ihop precis rätt säljare med rätt köpare. Kändes bra rakt igenom, och vi har nu exakt de förutsättningarna vi behövde för att gå vidare till vår nästa bostad. Tack Marcus!"
säljare på Alpvägen 16

28 maj 2020

"Marcus gjorde ett kanonjobb och visade på stort engagemang i försäljningen av min lägenhet. Marcus visade hög professionalism och förståelse för vad som vad viktigt för mig som säljare."
säljare på Kinnekullevägen 32

13 maj 2020

"Vi är helnöjda! Från första kontakt tog det tre dagar att få lägenheten såld, till ett pris som vi var nöjda med. Hade en bra dialog hela processen."
säljare på Pippi Långstrumps gata 28

14 apr 2020

"Mäklarvärldens Zlatan Ibrahimovic!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 37

08 apr 2020

"Marcus är mycket proffsig, trevlig, påläst och duktig relationsbyggare. Rekommenderas varmt."
säljare på Alpvägen 21

03 apr 2020

"Snabb och smidig affär. Marcus hade redan klara potentiella köpare så någon annons behövdes aldrig på Hemnet. Vi är supernöjda med Marcus och vi kan rekommendera han varmt. "
säljare på Tappvägen 24

02 apr 2020

"Jag kan inte annat än varmt rekommendera Marcus som mäklare om du skall sälja din lägenhet. Marcus har från första kontakt etablerat ett starkt förtroende och professionalism vad gäller sitt arbete. Han har varit tät i sin kontakt och återkoppling, alltid funnits tillgänglig för att trygga mig i försäljningsprocessen när jag svajat och fått ut det bästa priset för min lägenhet under tuffa omständigheter i omvärlden. Jag skulle garanterat välja Marcus igen om jag behöver sälja bostad framöver. Tack! "
säljare på Dartanjangs gata 68

01 apr 2020

"Jag tycker Marcus är en utmärkt mäklare. Han är sympatisk, kompetent och trovärdig. Det ger goda förutsättningar för köparen och säljare säljaren att mötas och komma överens. Alla parter känner sig trygga med Marcus, vilket är centralt när man gör sin största affär i livet. "
säljare på Emils gata 11

28 mar 2020

"Duktig och kunnig mäklare. Marcus är en väldigt trevlig mäklare som är lätt att känna förtroende för. Han har bra kännedom om området och hade en bra kundkrets. Vi är nöjda med affären och skulle rekommendera honom! "
säljare på Alpvägen 17

18 mar 2020

"Affären genomfördes på hög proffesionell nivå. Marcus Hemrin var transperant, engagerad och lyhörd. Han drev affären frammåt och lyckades att toppa våra förväntningar samtidigt som de matchade hans tidiga värdering och vad slutpriset faktiskt blev. Vi är imponerade av hur snabbt han lyckades få oss att gå i mål och avsluta affären. Tack Marcus och Bjurfors!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 40

18 mar 2020

"marcus gjorde en fantastisk insats med lugna mig som säljare men även köparna, som verkligen krävdes i den situation som vi befinner oss i (corona)"
säljare på Askängsbacken 4

16 mar 2020

"Proffsig och väldigt kunnig om området han sålde inom vilket bidrog till en försäljning vi är väldigt nöjda med."
säljare på Alpvägen 17

13 mar 2020

"Marcus är kunnig om området och om hela köp- och säljprocessen. Han kan marknaden väl i Annedal vilket var en trygghet för oss. Vi gillade hans sätt att arbeta och vi fick till försäljningen till ett pris vi är nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Marcus! "
säljare på Tummelisas gata 3

03 mar 2020

"Kommer rekommendera Marcus till andra jag känner då han gjort ett strålande jobb. Har känt mig trygg genom hela processen och han ser till att hålla en underrättad med allt som sker och svarar alltid på frågor om man har några. Kunde inte önska mig en bättre mäklare! "
säljare på Alpvägen 20

24 feb 2020

"Marcus är lyhörd och otroligt professionell i sin roll som mäklare och gav oss som säljare, en trygghet i kombination med att hela processen blev kul. Vi rekommenderar Marcus till alla vi känner, redan!"
säljare på Spångavägen 62

29 jan 2020

"Marcus gav ett proffsigt och engagerat intryck. Han var liksom vi måna om att bostadsaffären skulle kännas bra för alla parter. "
säljare på Spannvägen 13

18 jan 2020

"Marcus Hemrin uppfyllde mina förväntningar till fullo!
Frågan huruvida mäklararvodet motsvarade slutresultatet känns något irrelevant då arvodet med låg i linje med marknaden och därmed var "markadsmässigt".
Det viktiga är Marcus Hemrins arbetsinsats, förhållingssätt etc utifrån frågorna i detta formulär. Detta var oerhört bra och får 5p totalt på er skala 1-5.
Mvh
Lena Dahl
"
säljare på Spannvägen 17

16 jan 2020

"Marcus är verkligen en förtroendeingivande och ödmjuk mäklare! Han är alltid tillgänglig och ger bra och tydliga råd om vad som kan/behöver fixas i lägenheten. Han reder ut alla frågetecken, har gedigen sakkunskap och är alltid ärlig och transparent, både mot säljare och köpare. Dessutom stressar eller hetsar han aldrig, något jag upplever att andra mäklare gör."
säljare på Tappvägen 30

16 jan 2020

"Marcus är engagerad, lyhörd och kunnig. Vi har känt ett stort förtroende för honom under hela säljprocessen, vilket har inneburit att vi kunnat undvika onödig stress. Försäljningen gick väldigt smidigt och vi blev hela tiden uppdaterade om läget. Vi är nöjda med priset vi fick för lägenheten."
säljare på Kamomillagatan 27

04 dec 2019

"Marcus är mycket tydlig med plan kring försäljning från dag 1 till avslut. Vi hade honom vid 2 tillfällen och han levererar båda gånger, otroligt bra mäklare! Jättenöjd med honom och rekommenderar honom starkt! /Tappvägen 24"
säljare på Tappvägen 24

22 nov 2019

"Marcus är supertrevlig, snabb, flexibel, tillgänglig och har stenkoll på marknadens dagsläge och - inte minst viktigt - en väl upparbetad kundkrets.
Min säljtanke kom mycket spontant då ett tillfälle jag inte kunde missa dök upp. Jag kontaktade Marcus och förklarade att jag helst önskade få lägenheten såld inom en vecka. Marcus reagerade positivt på utmaningen och lade direkt upp en planering. Inom ett par dagar hittade han potentiella köpare i sin kundkrets och ordnade förhandsvisning. Och, ja. Marcus ordnade en bra deal med förhandstittarna, dessutom inom den vecka jag önskat!
Marcus får mina allra varmaste rekommendationer. Det var ett nöje att ha med honom att göra!
"
säljare på Mariehällstorget 7

07 nov 2019

"Marcus driv, engagemang och lokalkännedom blev avgörande i valet av mäklare.
Och i en något tuff marknad levererade Marcus enligt plan och förväntan. Redan från dag 1 arbetade Marcus med sitt befinliga nätverk och fick till privatvisningar redan innan annonsen låg ute. Från annonsering på Bjurfors och Hemnet till skrivning tog det 3 dagar, detta till ett pris vi ansåg rimligt i förhållande till marknad och utflytt.
Rekommenderar Marcus starkt!"
säljare på Askängsbacken 8

22 okt 2019

"Det jag framförallt gillade med Marcus var att det verkligen kändes som att han var rak och tydlig mot våra spekulanter men samtidigt med en varm och personlig touch. Det tror jag verkligen är ett vägvinnande koncept för framtidens mäklare. Bilder, prospekt och annons höll också mycket hög nivå. Rakt igenom en imponerande insats av en inspirerande person. 5 av 5 solar självklart!"
säljare på Orvar Odds väg 8

11 okt 2019

"Bytte mäklare till Marcus, då den tidigare inte var så bra. Marcus är utan tvekan Stockholms bästa mäklare. Han lyssnar och är alltid tillgänglig precis när man behöver honom. Man kände sig så trygg och säker med honom och med det han bistod med.
Han vet vad han gör och är alltid trevlig, glad och har alltid en positiv inställning. Han är utan tvekan den bästa och den säkraste mäklaren jag har stött på och kan verkligen starkt rekomendera er Marcus om ni vill nå era mål med lägenheten ni ska sälja."
säljare på Registervägen 32

24 sep 2019

"Marcus är en av de bästa mäklare jag haft att göra med. Han såg till våra behov och var väldigt förstående när det kom till vår situation. Han ordnade flera intressenter redan innan vi hade lagt ut lägenheten och detta resulterade även i en bra försäljning.
Toppenmäklare på alla sätt! "
säljare på Alfons Åbergs gata 5

22 sep 2019

"Marcus är mycket driven, engagerad och professionell. Hans goda lokalkännedom säkrade en bra affär snabbt. Marcus är jätte trevlig, lätt att förhålla sig till och är genuint angelägen om att det ska bli en bra affär för alla involverade"
säljare på Annedalsvägen 57

22 sep 2019

"Marcus är trevlig, engagerad och målinriktad i kombination med bra kommunikation och tillgänglighet. Det märks att han jobbar hårt för att få till en så bra affär som möjligt och det lyckas han med.
Vi är supernöjda med Marcus och skulle utan tvekan anlita honom igen!"
säljare på Karlsbodavägen 44

03 sep 2019

"Marcus är engagerad och trevlig. Han gör vad som krävs samt det lilla extra för en lyckad försäljning. "
säljare på Annedalsvägen 51

29 aug 2019

"Marcus är en väldigt engagerad mäklare med väldigt god kunskap om området. Han är dedikerad sitt arbete och håller vad han lovar. Kan verkligen ge Marcus bästa betyg"
säljare på Annedalsvägen 51

28 aug 2019

"Jag tycker Marcus var lyhörd för mina önskemål och påläst om området, föreningen och lägenheten. Han var är lätt att få kontakt med när jag hade frågor och funderingar om försäljningen. Hela försäljning gick snabbt och smidigt utan några bekymmer. Jag kan verkligen rekommendera Marcus."
säljare på Klas Klättermus gata 5

26 aug 2019

"Marcus hade ett bra driv och lyckades med att få till en bra lösning. Han hade en god förståelse för våra önskemål och förväntningar som säljare. Kommunikationen var mycket klar och tydlig under hela processen."
säljare på Spångavägen 14

26 aug 2019

"Värdering lite i högsta laget (fick 150 000 mindre än värdering) men på en oförutsägbar marknad (augusti 2019) får man ändå säga är inom felmarginalen. Annars nöjd med bemötande och återkoppling under processen. "
säljare på Nipfjällsvägen 8

23 aug 2019

"Marcus är absolut en toppmäklare, är supernöjd med hans insats och litade på han till 100% när jag sålde min två i Annedal. Han är professionell, serviceminded och har en otrolig härlig energi! Rekommenderar han starkt! "
säljare på Tomtebobarnens gata 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
41

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
158 385 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
200 av 213 säljare
Marcus satte rätt förväntningar på slutpriset
191 av 213 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
203 av 213 säljare
Marcus var tydlig och höll mig uppdaterad
211 av 213 säljare

Marcus på kartan.

399 tidigare annonser
6 bostäder till salu
210 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

5 490 000 kr
4 rum, 104 m²
52 788 kr/m²
Radhus, Stockholm
4 835 kr/mån
2 550 000 kr
2 rum, 53 m²
48 113 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 469 kr/mån
4 550 000 kr
4 rum, 106 m²
42 924 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 970 kr/mån
5 490 000 kr
3 rum, 95 m²
57 789 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 642 kr/mån
4 490 000 kr
3 rum, 96 m²
46 770 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 307 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 325 000 kr
Lägenhet Lilla Alby
+ 175 000 kr
2 rum, 45,5 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
1 rum, 34 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
5 125 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 230 000 kr
4 rum, 99,5 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vår uppfattning av Marcus var att han var extremt kompetent och relevant för det objekt vi ville sälja och olika strategier för vad vi ville fokusera på. Vi kände oss trygga med att lyssna på hans råd och kännedom kring potentiella köpare och hur marknaden ser ut; speciellt i Annedal/Mariehäll!
Rekommenderar absolut Marcus och Bjurfors till alla som vill få ut maximalt värde av sin försäljning och kompetent och trygg support på vägen! /Chassa"
4 290 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 395 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Marcus visade att han hade bra koll på området och gav en bra indikation på vad vi kunde få för lägenheten. Han lyssnade bra på vad vi ville framhäva och höll en proffsig nivå genom hela processen. Solklar rekommendation."
2 285 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 290 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.