Malin Thelander

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Centrum  /  Malin Thelander
Profilbild för Malin Thelander
Malin Thelander
4.8 / 5
(163 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
3 st
2 st
13 135 000 kr

Bakgrund

Malin Thelander jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-03-08. Malin har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Malin har enligt vår statistik haft 2 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 9 395 000 kr.

Presentation

Att byta bostad är förmodligen den viktigaste och största affär du gör i livet. Med trygg och säker vägledning genom hela processen är min uppgift att göra det till ditt livs bästa affär.

Jag är en mäklare med stort engagemang, med noga förberedelser och som älskar utmaningar! Med hög tillgänglighet och ett ständigt fokus på just dina behov ser jag till att uppfylla dina mål. Jag brinner för mitt yrke och strävar alltid efter att du som kund ska känna dig trygg.

Du är välkommen att höra av dig så berättar jag mer om hur vi samarbetar och får till en lyckad bostadsaffär!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2022

Säljare om Malin.

09 apr 2024

"Jag hade önskat en tätare kontakt. Hade uppskattat ett samtal direkt efter avslutad visning. Avstämning en gång per vecka. "
säljare på Västra Ryttmästaregatan 18B

21 dec 2023

"Malin är noggrann och mycket professionell, kan varmt rekommenderas "
säljare på Hermods Plats 4

16 nov 2023

"Malin är glad, trevlig och inte minst duktig och ambitiös.
Vi valde, och träffade, tre olika mäklare innan beslut om vem vi skulle välja för förmedlingsuppdraget.
Kan bara konstatera att vi valde helt rätt!"
säljare på Per Albin Hanssons väg 65D

14 nov 2023

"Rekommenderas varmt. Vänlig, påläst och mycket professionell."
säljare på Vimpelgatan 7

28 sep 2023

"Lugn och stabil handläggande och en bra info så långt. De
"
säljare på Krankajen 24

26 sep 2023

"Jag har upplevt Malin som en mycket professionell och engagerad mäklare som lyssnar på sin kund. Lätt att få tag på då vi behövt nå henne. Givit oss bra råd och haft en realistiskt bild av läget under hela processen. "
säljare på Vikhögsgatan 3C

15 sep 2023

"Malin är en kunnig, personlig och engagerad mäklare. Gör att försäljningen flyter på. Kommer använda Malin igen vid nästa försäljning. 10 av 10 "
säljare på Baskemöllegatan 7B

21 jun 2023

"Malin är grym trots en tuff marknad!!"
säljare på Märsgränd 25

08 jun 2023

"Underbar service och det är av den anledningen jag väljer samma mäklare vid mina försäljningar som godman."
säljare på Soprangatan 16

30 maj 2023

"Gott bemötande och god kunskap om sitt uppdrag "
säljare på Glasbrukskajen 2C

27 apr 2023

"Rekommenderar verkligen Malin! Mycket lyhörd, lätt att få tag på och gjorde ett mycket bra jobb med försäljningen av vår lägenhet. "
säljare på Almbacksgatan 2A

23 apr 2023

"Malin var engagerad, positiv, lyhörd och hade stort tålamod med vår långdragna försäljning. Tusen tack Malin!"
säljare på Bomgatan 14

21 apr 2023

"Malin har varit mycket professionell under hela säljprocessen, lätt att kontakta och alltid redo att svara på frågor. Kan varmt rekommendera henne som fastighetsmäklare."
säljare på Luzerngången 10

22 mar 2023

"Kan varmt rekommendera Malin! Proffsig, genuin och allmänt go. Kändes tryggt för mig som säljare och tror även det kändes tryggt för köparen "
säljare på Lilla Varvsgatan 35C

21 feb 2023

"Jag och min sambo kan varmt rekommendera Malin som mäklare. Enkel att diskutera med, lyhörd och beslutsfattande med en ödmjuk framtoning. Vi har haft Malin vid två lägenhetsförsäljningar och hade inte tvekat att välja Malin igen. "
säljare på Einar Hansens Esplanad 5

21 feb 2023

"Driven glad och lättsam"
säljare på Friisgatan 4

03 feb 2023

"Jag hade kunnat lätt rekommendera mäklare till andra också."
säljare på Dansörgatan 18

09 nov 2022

"tydlig, positiv och lyhörd"
säljare på Ehrensvärdsgatan 18

17 okt 2022

"Malin var otroligt bra under hela gången, kommunikativ och höll oss väl uppdaterade, satte bra förväntningar och hade väldigt bra kännedom kring marknaden speciellt i hur vi som säljare skulle förhålla oss till den! Skulle absolut rekommendera att anlita Malin om man är ute efter en mäklare som m..."
"Malin var otroligt bra under hela gången, kommunikativ och höll oss väl uppdaterade, satte bra förväntningar och hade väldigt bra kännedom kring marknaden speciellt i hur vi som säljare skulle förhålla oss till den! Skulle absolut rekommendera att anlita Malin om man är ute efter en mäklare som man kan känna stort förtroende för och som hjälper er till bästa möjliga resultat! "
Läs mer
säljare på Kiviksgatan 4D

11 okt 2022

"Kände mig trygg med allt från första kontakt till påskrivet kontrakt. Malin är supertrevlig och har stenkoll. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Industrigatan 17A

23 sep 2022

"Andra gången jag valde Malin som mäklare och är lika nöjd som första gången, kan varmt rekommendera!"
säljare på Saarisvägen 4B

20 sep 2022

"Jag rekommenderar Malin varmt för sitt driv. Trots en tuffare marknad under en osäker tid har Malin visat stort engagemang under hela försäljningsprocessen. Lyhörd, kompetent, lätt att nå. Malin är också duktig på att inkludera mig som säljare i strategier/vägval kring försäljningen, samt möta p..."
"Jag rekommenderar Malin varmt för sitt driv. Trots en tuffare marknad under en osäker tid har Malin visat stort engagemang under hela försäljningsprocessen. Lyhörd, kompetent, lätt att nå. Malin är också duktig på att inkludera mig som säljare i strategier/vägval kring försäljningen, samt möta potentiella önskemål. "
Läs mer
säljare på Vårgatan 3C

29 aug 2022

"Trevligt och engagerat bemötande!"
säljare på Dikesvägen 72

27 jul 2022

"Malin är en enastående mäklare som har allt det viktigaste: hon är lyhörd, kommunikativ, engagerad, otroligt fin personlighet, proaktiv och målmedveten. I tuffa tider på bostadsmarknaden har Malin gjort ett fantastiskt jobb och gjort sitt allra yttersta. Jag rekommenderar henne till alla och hade..."
"Malin är en enastående mäklare som har allt det viktigaste: hon är lyhörd, kommunikativ, engagerad, otroligt fin personlighet, proaktiv och målmedveten. I tuffa tider på bostadsmarknaden har Malin gjort ett fantastiskt jobb och gjort sitt allra yttersta. Jag rekommenderar henne till alla och hade utan tvekan anställt henne igen! "
Läs mer
säljare på Lantmannagatan 6B

25 jul 2022

"Jag kände mig trygg under visningsprocessen. "
säljare på Båtbyggaregatan 148

09 jul 2022

"Vi kan varmt rekommendera Malin Thelander som mäklare för andra säljande eller köpande kunder"
säljare på Pildammsvägen 8C

29 jun 2022

"Hela processen var snabb och smidig från första mötet med Malin, där vi valde henne bland tre mäklare, till överlämnade av nycklar till köparen.
Trots osäker tid i omvärlden fick vi många spekulanter på visningarna och därefter även en budgivning som vi är nöjda med. Vi fick även en snabb affär ..."
"Hela processen var snabb och smidig från första mötet med Malin, där vi valde henne bland tre mäklare, till överlämnade av nycklar till köparen.
Trots osäker tid i omvärlden fick vi många spekulanter på visningarna och därefter även en budgivning som vi är nöjda med. Vi fick även en snabb affär precis som vi ville.
Malin är lätt att tycka om och prata med och hon höll oss informerade hela vägen. Hon fixade en felaktig gammal planritning på ett kick och när vi kände oss osäkra då det inte kom några bud direkt var Malin positiv och lugnade oss. Då köparen talade engelska upplevde vi att det fanns lite kommunikationsutmaningar när kontraktet skulle gås igenom, det är det enda som eventuellt drar ner betyget en smula men vi kan absolut rekommendera Malin!"
Läs mer
säljare på Östra Förstadsgatan 17H

20 maj 2022

"Jag har bara lovord att säga om Malin!!"
säljare på Oxievångsvägen 196

14 maj 2022

"Är väldigt nöjd med Malins arbete vid min bostadsförsäljning. Otroligt engagerad och professionell. Och levererade ett slutpris långt över vad jag själv trodde var möjligt. "
säljare på Vårgatan 12

03 maj 2022

"proffsig, charmig, dedikerad och driven "
säljare på Köpenhamnsvägen 5B

02 maj 2022

"Malin är väldigt lyhörd och jordnära som man tycker om och känner sig trygg med. Är mycket nöjd!"
säljare på Elisetorpsvägen 15A

02 maj 2022

"Malin var jättetrevlig, engagerad och kändes lätt att lita på. Allt gick väldigt smidigt. Planritningen var initialt väldigt olik hur lägenheten egentligen såg ut men ändrades snabbt efter kommentarer till att vara mer representativ. Annars inget negativt. Hade absolut anlitat igen."
"Malin var jättetrevlig, engagerad och kändes lätt att lita på. Allt gick väldigt smidigt. Planritningen var initialt väldigt olik hur lägenheten egentligen såg ut men ändrades snabbt efter kommentarer till att vara mer representativ. Annars inget negativt. Hade absolut anlitat igen."
Läs mer
säljare på Kiviksgatan 4A

02 maj 2022

"Malin är engagerad, lyhörd och lätt att tycka om. Vi fick förtroende för Malin tidigt och det visade sig vara på sin plats. Vi hade nog inte tvekat på att anlita Malin igen för framtida bostadsförsäljning. "
säljare på Ehrensvärdsgatan 2A

01 apr 2022

"Fastnade för Malin direkt när jag va på en av hennes visningar. Hon lätt väldigt trovärdig "
säljare på Koristgatan 26

01 apr 2022

"Nöjd med snabb återkoppling med svar och håller en uppdaterad, jag som bor 120 mil från objektet kände mig trygg och blev uppdaterad hela tiden. Bra bemötande och servicen är bra. Var social och lätt att föra en dialog med."
säljare på Ormvråksgatan 31

01 apr 2022

"Malin är duktig och trevlig mäklare som kan sitt jobb rekommenderar henne gärna "
säljare på Elisetorpsvägen 19E

10 mar 2022

"Malin är i sin roll trygg, aktiv, saklig och kompetent. Rekommenderas!"
säljare på Nobelvägen 11A

22 feb 2022

"Malin var lätt att få tag på, svarade på alla våra frågor och höll oss uppdaterade igenom hela processen. Jag har hittat min favorit mäklare!"
säljare på Humanistgatan 8A

17 feb 2022

"Malin var mycket kompetent. Snabb och enkel att ha att göra med. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Jakob Persvägen 7

15 feb 2022

"Stark rekommendation! "
säljare på Mobäcksgatan 31

25 jan 2022

"Prisvärd mäklare som är lyhörd och lätt att kommunicera med. Lätt att få tag på och höll oss uppdaterade hela tiden. Kan varmt rekommendera Malin."
säljare på Aktrisgatan 14

23 jan 2022

"Malin är en mycket duktig mäklare. Hon sålde lägenheten till oss och fick nu sälja vidare den till nästa. Det gick snabbt och smidigt och hon var lätt att få tag på och till stor hjälp i försäljningen"
säljare på Elisetorpsvägen 15A

04 nov 2021

"Trevlig och väldigt aktiv i arbetet, lätt att få tag i och kommunicera med."
säljare på Östra Förstadsgatan 17G

03 nov 2021

"Malin verkligen prioriterade uppdraget och presterade sitt allra bästa. Hög kvalitet genomsyrar alla aspekter och detaljer i hennes arbete. Snabb och trevlig kommunikation. En trevlig upplevelse allt igenom."
säljare på Vårgatan 13

01 nov 2021

"En trevlig och prisvärd mäklare som var lätt att arbeta med. Mycket bra kommunikation. Lätt att få tag på via telefon. Om det var upptaget ringde hon tillbaka inom några minuter."
säljare på Dansörgatan 12

14 sep 2021

"Mycket ambitiös och kunnig, rekommenderas varmt."
säljare på Borgnäsgatan 13

01 sep 2021

"Processen var väldig personlig och smidigt! "
säljare på Gustav Möllers gata 2B

30 aug 2021

"Malin är en mycket proffsig och trevlig mäklare! Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Värnhemsgatan 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
1
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
2
Försäljningsvärde
9 395 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
153 av 157 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
157 av 161 säljare
Malin var tydlig och höll mig uppdaterad
158 av 161 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Malin på kartan.

230 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
162 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

4 495 000 kr
5 rum, 105 m²
42 809 kr/m²
Kedjehus, Malmö
3 895 000 kr
3,5 rum,
Lägenhet, Malmö
1 795 000 kr
3 rum, 79 m²
22 721 kr/m²
Lägenhet, Burlöv
6 691 kr/mån
2 795 000 kr
4 rum, 107,7 m²
26 121 kr/m²
Radhus, Burlöv
6 179 kr/mån
1 595 000 kr
2 rum, 52,5 m²
30 673 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 110 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Kristineberg
6 rum, 151 m²
Utropspris: 4 845 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Gamla Väster
2 rum, 57 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
3 rum, 77 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag hade önskat en tätare kontakt. Hade uppskattat ett samtal direkt efter avslutad visning. Avstämning en gång per vecka. "
2 575 000 kr
Lägenhet Västra Varvsstaden
-220 000 kr
2 rum, 52,5 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 400 000 kr
Villa Herrestorp
-895 000 kr
5 rum, 153 m²
Utropspris: 7 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.