Malin Thelander

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Malin Thelander
Profilbild för Malin Thelander
Säljarfavorit
Malin Thelander
4.8 / 5
(114 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
18 st
82 495 000 kr

Bakgrund

Malin Thelander jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-03-08. Malin har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2020. Malin har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 32 205 000 kr.

Presentation

Att byta bostad är förmodligen den viktigaste och största affär du gör i livet. Med trygg och säker vägledning genom hela processen är min uppgift att göra det till ditt livs bästa affär.

Jag är en mäklare med stort engagemang, med noga förberedelser och som älskar utmaningar! Med hög tillgänglighet och ett ständigt fokus på just dina behov ser jag till att uppfylla dina mål. Jag brinner för mitt yrke och strävar alltid efter att du som kund ska känna dig trygg.

Du är välkommen att höra av dig så berättar jag mer om hur vi samarbetar och får till en lyckad bostadsaffär!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

tredje kvartalet 2022

Säljare om Malin.

09 nov 2022

"tydlig, positiv och lyhörd"
säljare på Ehrensvärdsgatan 18

17 okt 2022

"Malin var otroligt bra under hela gången, kommunikativ och höll oss väl uppdaterade, satte bra förväntningar och hade väldigt bra kännedom kring marknaden speciellt i hur vi som säljare skulle förhålla oss till den! Skulle absolut rekommendera att anlita Malin om man är ute efter en mäklare som m..."
"Malin var otroligt bra under hela gången, kommunikativ och höll oss väl uppdaterade, satte bra förväntningar och hade väldigt bra kännedom kring marknaden speciellt i hur vi som säljare skulle förhålla oss till den! Skulle absolut rekommendera att anlita Malin om man är ute efter en mäklare som man kan känna stort förtroende för och som hjälper er till bästa möjliga resultat! "
Läs mer
säljare på Kiviksgatan 4D

11 okt 2022

"Kände mig trygg med allt från första kontakt till påskrivet kontrakt. Malin är supertrevlig och har stenkoll. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Industrigatan 17A

23 sep 2022

"Andra gången jag valde Malin som mäklare och är lika nöjd som första gången, kan varmt rekommendera!"
säljare på Saarisvägen 4B

20 sep 2022

"Jag rekommenderar Malin varmt för sitt driv. Trots en tuffare marknad under en osäker tid har Malin visat stort engagemang under hela försäljningsprocessen. Lyhörd, kompetent, lätt att nå. Malin är också duktig på att inkludera mig som säljare i strategier/vägval kring försäljningen, samt möta p..."
"Jag rekommenderar Malin varmt för sitt driv. Trots en tuffare marknad under en osäker tid har Malin visat stort engagemang under hela försäljningsprocessen. Lyhörd, kompetent, lätt att nå. Malin är också duktig på att inkludera mig som säljare i strategier/vägval kring försäljningen, samt möta potentiella önskemål. "
Läs mer
säljare på Vårgatan 3C

29 aug 2022

"Trevligt och engagerat bemötande!"
säljare på Dikesvägen 72

27 jul 2022

"Malin är en enastående mäklare som har allt det viktigaste: hon är lyhörd, kommunikativ, engagerad, otroligt fin personlighet, proaktiv och målmedveten. I tuffa tider på bostadsmarknaden har Malin gjort ett fantastiskt jobb och gjort sitt allra yttersta. Jag rekommenderar henne till alla och hade..."
"Malin är en enastående mäklare som har allt det viktigaste: hon är lyhörd, kommunikativ, engagerad, otroligt fin personlighet, proaktiv och målmedveten. I tuffa tider på bostadsmarknaden har Malin gjort ett fantastiskt jobb och gjort sitt allra yttersta. Jag rekommenderar henne till alla och hade utan tvekan anställt henne igen! "
Läs mer
säljare på Lantmannagatan 6B

25 jul 2022

"Jag kände mig trygg under visningsprocessen. "
säljare på Båtbyggaregatan 148

09 jul 2022

"Vi kan varmt rekommendera Malin Thelander som mäklare för andra säljande eller köpande kunder"
säljare på Pildammsvägen 8C

29 jun 2022

"Hela processen var snabb och smidig från första mötet med Malin, där vi valde henne bland tre mäklare, till överlämnade av nycklar till köparen.
Trots osäker tid i omvärlden fick vi många spekulanter på visningarna och därefter även en budgivning som vi är nöjda med. Vi fick även en snabb affär ..."
"Hela processen var snabb och smidig från första mötet med Malin, där vi valde henne bland tre mäklare, till överlämnade av nycklar till köparen.
Trots osäker tid i omvärlden fick vi många spekulanter på visningarna och därefter även en budgivning som vi är nöjda med. Vi fick även en snabb affär precis som vi ville.
Malin är lätt att tycka om och prata med och hon höll oss informerade hela vägen. Hon fixade en felaktig gammal planritning på ett kick och när vi kände oss osäkra då det inte kom några bud direkt var Malin positiv och lugnade oss. Då köparen talade engelska upplevde vi att det fanns lite kommunikationsutmaningar när kontraktet skulle gås igenom, det är det enda som eventuellt drar ner betyget en smula men vi kan absolut rekommendera Malin!"
Läs mer
säljare på Östra Förstadsgatan 17H

20 maj 2022

"Jag har bara lovord att säga om Malin!!"
säljare på Oxievångsvägen 196

14 maj 2022

"Är väldigt nöjd med Malins arbete vid min bostadsförsäljning. Otroligt engagerad och professionell. Och levererade ett slutpris långt över vad jag själv trodde var möjligt. "
säljare på Vårgatan 12

03 maj 2022

"proffsig, charmig, dedikerad och driven "
säljare på Köpenhamnsvägen 5B

02 maj 2022

"Malin är väldigt lyhörd och jordnära som man tycker om och känner sig trygg med. Är mycket nöjd!"
säljare på Elisetorpsvägen 15A

02 maj 2022

"Malin var jättetrevlig, engagerad och kändes lätt att lita på. Allt gick väldigt smidigt. Planritningen var initialt väldigt olik hur lägenheten egentligen såg ut men ändrades snabbt efter kommentarer till att vara mer representativ. Annars inget negativt. Hade absolut anlitat igen."
"Malin var jättetrevlig, engagerad och kändes lätt att lita på. Allt gick väldigt smidigt. Planritningen var initialt väldigt olik hur lägenheten egentligen såg ut men ändrades snabbt efter kommentarer till att vara mer representativ. Annars inget negativt. Hade absolut anlitat igen."
Läs mer
säljare på Kiviksgatan 4A

02 maj 2022

"Malin är engagerad, lyhörd och lätt att tycka om. Vi fick förtroende för Malin tidigt och det visade sig vara på sin plats. Vi hade nog inte tvekat på att anlita Malin igen för framtida bostadsförsäljning. "
säljare på Ehrensvärdsgatan 2A

01 apr 2022

"Fastnade för Malin direkt när jag va på en av hennes visningar. Hon lätt väldigt trovärdig "
säljare på Koristgatan 26

01 apr 2022

"Nöjd med snabb återkoppling med svar och håller en uppdaterad, jag som bor 120 mil från objektet kände mig trygg och blev uppdaterad hela tiden. Bra bemötande och servicen är bra. Var social och lätt att föra en dialog med."
säljare på Ormvråksgatan 31

01 apr 2022

"Malin är duktig och trevlig mäklare som kan sitt jobb rekommenderar henne gärna "
säljare på Elisetorpsvägen 19E

10 mar 2022

"Malin är i sin roll trygg, aktiv, saklig och kompetent. Rekommenderas!"
säljare på Nobelvägen 11A

22 feb 2022

"Malin var lätt att få tag på, svarade på alla våra frågor och höll oss uppdaterade igenom hela processen. Jag har hittat min favorit mäklare!"
säljare på Humanistgatan 8A

17 feb 2022

"Malin var mycket kompetent. Snabb och enkel att ha att göra med. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Jakob Persvägen 7

15 feb 2022

"Stark rekommendation! "
säljare på Mobäcksgatan 31

25 jan 2022

"Prisvärd mäklare som är lyhörd och lätt att kommunicera med. Lätt att få tag på och höll oss uppdaterade hela tiden. Kan varmt rekommendera Malin."
säljare på Aktrisgatan 14

23 jan 2022

"Malin är en mycket duktig mäklare. Hon sålde lägenheten till oss och fick nu sälja vidare den till nästa. Det gick snabbt och smidigt och hon var lätt att få tag på och till stor hjälp i försäljningen"
säljare på Elisetorpsvägen 15A

04 nov 2021

"Trevlig och väldigt aktiv i arbetet, lätt att få tag i och kommunicera med."
säljare på Östra Förstadsgatan 17G

03 nov 2021

"Malin verkligen prioriterade uppdraget och presterade sitt allra bästa. Hög kvalitet genomsyrar alla aspekter och detaljer i hennes arbete. Snabb och trevlig kommunikation. En trevlig upplevelse allt igenom."
säljare på Vårgatan 13

01 nov 2021

"En trevlig och prisvärd mäklare som var lätt att arbeta med. Mycket bra kommunikation. Lätt att få tag på via telefon. Om det var upptaget ringde hon tillbaka inom några minuter."
säljare på Dansörgatan 12

14 sep 2021

"Mycket ambitiös och kunnig, rekommenderas varmt."
säljare på Borgnäsgatan 13

01 sep 2021

"Processen var väldig personlig och smidigt! "
säljare på Gustav Möllers gata 2B

30 aug 2021

"Malin är en mycket proffsig och trevlig mäklare! Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Värnhemsgatan 13

20 aug 2021

"Malin är trevlig och engagerad, svarar snabbt på frågor och är duktig på att hålla en uppdaterad. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Göingeplan 10C

18 aug 2021

"Glad och nöjd "
säljare på Nygatan 1C

17 aug 2021

"Malin har varit superbra under hela processens gång och jag kan varmt rekommendera henne! Hon är både jordnära och målinriktad på samma gång."
säljare på Vårgatan 13

16 aug 2021

"Jordnära, trevlig och kompetent! Engagerad och har haft en kontinuerlig kommunikation med mig."
säljare på Höstgatan 35A

19 maj 2021

"Trevligt och professionellt."
säljare på Östervärnsgatan 3B

28 apr 2021

"Vi er veldig fornøyd med megleren! I tillegg til sjarm og profesjonalitet har hun gitt ekstra service for vårt behov hele veien! "
säljare på Köpmansgatan 2C

28 apr 2021

"Malin är trevlig, kunnig och engagerad som mäklare."
säljare på Ehrensvärdsgatan 2A

18 apr 2021

"Lyhörd och korrekt! Skulle anlita Malin igen!"
säljare på Ribevägen 1B

01 apr 2021

"Malin är sympatisk, affärsinriktad, kompetent och ärlig. Detta gör henne både lätt att tycka om personligen men även till en fantastisk mäklare. Råder ingen tvekan om att jag kommer kontakta Malin för framtida affärer igen. "
säljare på Vårgatan 3B

10 mar 2021

"Toppen, tydlig och bra magkänsla! Fick till en snabb och smidig affär!"
säljare på Vårgatan 12

17 feb 2021

"Malin gjorde ett jättebra jobb. Hon är lyhörd, förstående och pressade inte mig som säljare på att agera på något särskilt sätt. Kommunikationen har varit tydlig och hon har varit mån om att försäljningen ska kännas bra för mig. "
säljare på Möllevångsgatan 20B

25 jan 2021

"Malin var professionell och lyhörd redan från start och fick oss att känna oss väldigt trygga med vårt val av mäklare. Hon hjälpte till med allt och gjorde ett ypperligt jobb på visningen. Kan starkt rekommendera henne."
säljare på Idaborgsgatan 55A

08 jan 2021

"Fantastisk mäklare! Lyssnade efter våra behöv och var alltid positiv.
Vi hade inte kunnat hitta en bättre mäklare! "
säljare på Solvändestigen 7B

08 dec 2020

"Malin är positiv och professionell. Hon är en mäklare som jag känt stor tillit till och har varit lätt att få kontakt med."
säljare på Sallerupsvägen 30

27 okt 2020

"Kändes jättetryggt med Malin som mäklare och är väldigt nöjd med resultatet!"
säljare på Sandbackegatan 7C

14 okt 2020

"Hon är proffs och en underbar person"
säljare på Rödkullastigen 6E

13 okt 2020

"Fick en bra magkänsla av henne redan från första mötet, därav blev det Malin. Hon var lyhörd, var villig o förklara saker. Hon kan sitt jobb. Kommer absolut rekommendera henne till andra!"
säljare på Ymers gata 19A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17
Fritidshus
1
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
32 205 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
108 av 110 säljare
Malin satte rätt förväntningar på slutpriset
99 av 114 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
110 av 113 säljare
Malin var tydlig och höll mig uppdaterad
111 av 112 säljare

Malin på kartan.

161 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
114 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

2 695 000 kr
5 rum, 120 m²
22 458 kr/m²
Radhus, Malmö
8 233 kr/mån
1 645 000 kr
2,5 rum, 58 m²
28 362 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 626 kr/mån
5 195 000 kr
Villa, Burlöv
1 345 000 kr
3 rum, 56 m²
24 017 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 361 kr/mån
1 525 000 kr
1 rum, 38,9 m²
40 131 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 680 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Arlöv
4 rum, 126 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Rörsjöstaden
+ 105 000 kr
2 rum, 43,4 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Västra Hamnen
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 245 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Södra Innerstaden
67,5 m²
Vilande / ej såld
Lägenhet Västra Hamnen
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 345 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.