Malin Thelander

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Malin Thelander
Profilbild för Malin Thelander
Malin Thelander
4.9 / 5
(72 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
5 st
124 675 000 kr

Bakgrund

Malin Thelander jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2012-07-06. Malin har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Malin har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 118 180 000 kr.

Presentation

Är du intresserad av att sälja din bostad tillsammans med mig?
Det som beskriver mitt sätt att sälja bostäder på är att jag är effektiv, väldigt engagerad och extremt målmedveten. Jag älskar utmaningar och drivs av att ständigt överträffa era förväntningar som säljare. Jag strävar alltid efter höga slutpriser och därför gör jag inte bara mitt yttersta för mina säljare, jag är dessutom lyhörd mot spekulanter och köpare. Att guida en köpare genom sin bostadsaffär är kanske den viktigaste egenskapen och det som styr slutpriset avsevärt. Jag brinner för mitt arbete och är övertygad om att du kommer förstå varför när du får se resultatet. Tveka inte att kontakta mig, så kommer jag att berätta hur vi ska gå tillväga i försäljningsprocessen i just din bostadsaffär och för att nå högsta möjliga slutpris.

Säljare om Malin.

14 sep 2022

"Malin är den bästa mäklaren jag haft, hon är otroligt lyhörd, kunnig, ambitiös och väldigt enkel att samarbeta med. Jag kunde inte varit nöjdare! "
säljare på Amiralsgatan 40

12 apr 2022

"Vi både köpte och sålde lägenhet via Malin och allt har känts väldigt bra under båda processerna. Malin är engagerad och höll oss hela tiden uppdaterade under försäljningsprocessen. Hon gav även väldigt bra rådgivning inför fotografering så vi kände oss trygga med att bilderna skulle bli bra. "
"Vi både köpte och sålde lägenhet via Malin och allt har känts väldigt bra under båda processerna. Malin är engagerad och höll oss hela tiden uppdaterade under försäljningsprocessen. Hon gav även väldigt bra rådgivning inför fotografering så vi kände oss trygga med att bilderna skulle bli bra. "
Läs mer
säljare på Sankt Knuts väg 6A

30 mar 2022

"Mycket professionell, tydlig och lätt att arbeta med. Min bästa säljupplevelse!"
säljare på Norra Vallgatan 4

25 mar 2022

"Malin är energifylld och väldigt trevlig med en erfarenhet som gör att man känner sig trygg som säljare! Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Mäster Danielsgatan 5G

24 mar 2022

"Malin är en mycket kompetent mäklare som verkligen förstår sig på säljprocessen av en bostad och utgör en trygghet för både säljare och köpare. Många mäklare öppnar dörren och släpper in sällskap och hoppas på det bästa, men med Malins driv och engagemang säljer hon bostäder och visar inte bara u..."
"Malin är en mycket kompetent mäklare som verkligen förstår sig på säljprocessen av en bostad och utgör en trygghet för både säljare och köpare. Många mäklare öppnar dörren och släpper in sällskap och hoppas på det bästa, men med Malins driv och engagemang säljer hon bostäder och visar inte bara upp dem! Kommer definitivt använda Malin igen vid nästa försäljning "
Läs mer
säljare på Allétorget 12

21 mar 2022

"Vi är supernöjda med Malin!"
säljare på Hantverkaregatan 15B

11 mar 2022

"Allt gick snabbt och smidigt vilket var precis det jag sökte efter. Malin har god kännedom om området och bra kontaktnät som gjorde att hon hittade rätt köpare snabbt. Är väldigt nöjd med slutpriset på försäljningen. Rekommenderar Malin! "
säljare på Bildesgatan 2B

17 feb 2022

"Malin är en helt outstanding mäklare! Professionell, kommunikativ och tydlig. Jag har enbart positiva saker att säga om Malin. Anlita henne! "
säljare på Karlskronaplan 9

17 feb 2022

"Mycket engagerad, inspirerande och naturligt positiv. Arbetade strategiskt och proaktivt, men var hela tiden öppen, ärlig och ödmjuk. Uppfattade henne som mycket professionell i sin yrkesroll och kan varmt rekommendera henne."
säljare på Einar Hansens Esplanad 20A

15 feb 2022

"Väldigt duktig mäklare, vi är supernöjda!"
säljare på Spånehusvägen 46A

31 jan 2022

"Malin hjälpte oss från början till slut med alla frågor och fundering som kan uppstå vid en försäljning. Hon ger ett otroligt bra stöd och support under hela processen. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Spånehusvägen 49C

04 jan 2022

"Malin var 10/10! Stor kännedom om både området och vår förening, väldigt lättillgänglig och full koll på läget gjorde att vi kände oss så trygga och supernöjda under hela processen!"
säljare på Sankt Knuts Torg 1A

04 jan 2022

"Kunnig o insatt i området o god kännedom m brf föreningarna."
säljare på Mäster Eriks Plan 12K

04 jan 2022

"Supernöjd med vår mäklare och hennes engagemang! Det enda jag har att anmärka på är arvodet. Galen slutsumma. Och då höjde vi ändå beloppet varifrån stegen skulle börja. Slutpriset som mäklaren sa sig förvänta när vi pratade kring arvode, skiljde rejält mot det mäklaren på riktigt förväntade sig,..."
"Supernöjd med vår mäklare och hennes engagemang! Det enda jag har att anmärka på är arvodet. Galen slutsumma. Och då höjde vi ändå beloppet varifrån stegen skulle börja. Slutpriset som mäklaren sa sig förvänta när vi pratade kring arvode, skiljde rejält mot det mäklaren på riktigt förväntade sig, när det skulle beslutas kring ett dolt bud. "
Läs mer
säljare på Sankt Knuts väg 7

19 aug 2021

"Malin är en riktig stjärna! Vi hade något försvårade omständigheter men Malin skötte allt otroligt bra. Smart, driven och professionell och var alltid ett steg före. Kan verkligen rekommendera Malin!"
säljare på Sankt Knuts väg 4A

23 maj 2019

"Malin är en mycket trevlig och proffsig mäklare. Känner fullt förtroende och hon har hållit oss informerade under hela försäljningsprocessen. Om vi säljer igen vet vi vart vi ringer :-) Rekommenderar henne varmt."
säljare på Disponentgatan 29

19 mar 2019

"Vi har använt Malin två gånger nu och hon är bäst! Hon är ärlig och sätter rätt förväntningar, dessutom kan hon marknaden vid St Knuts område i Malmö. Vi hade definitivt vänt oss till henne igen om vi sökte lägenhet där. "
säljare på Mäster Henriksgatan 1D

12 mar 2019

"Vi är väldigt nöjda med hur Malin arbetade från första mötet tills det att bostaden såldes. Hon höll oss väl uppdaterad under försäljningen och vi kände en trygghet med att ha henne som mäklare. Hon överträffade våra förväntningar vad gäller sättet hon arbetade på samt slutpris på bostaden. Kan s..."
"Vi är väldigt nöjda med hur Malin arbetade från första mötet tills det att bostaden såldes. Hon höll oss väl uppdaterad under försäljningen och vi kände en trygghet med att ha henne som mäklare. Hon överträffade våra förväntningar vad gäller sättet hon arbetade på samt slutpris på bostaden. Kan starkt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Nicoloviusgatan 5A

06 feb 2019

"Malin är otroligt professionell och kunde inte ha gjort ett bättre jobb!"
säljare på Lugna gatan 33

16 jan 2019

"Malin är en super duktig mäklare! Mycket trevlig och engaskerard, kunnig och bra lokalkännedom. Kan rekommendera henne varmt! "
säljare på Bokhållaregatan 31

19 dec 2018

"En oerhört engagerad och lojal mäklare - som alltid, alltid ger sitt yttersta för mig som köpare.
Höll mig uppdaterad under hela processen, med en fantastisk energi. Hon lyckades dessutom överträffa mina förväntningar avseende affären och dess försäljningssiffra. Jag kan inte annat än rekommende..."
"En oerhört engagerad och lojal mäklare - som alltid, alltid ger sitt yttersta för mig som köpare.
Höll mig uppdaterad under hela processen, med en fantastisk energi. Hon lyckades dessutom överträffa mina förväntningar avseende affären och dess försäljningssiffra. Jag kan inte annat än rekommendera Malin, hon är fantastiskt duktig. "
Läs mer
säljare på Krutmeijersgatan 2A

07 dec 2018

"Proffsig från början till slut."
säljare på Sankt Knuts väg 8A

07 dec 2018

"Malin är väldigt professionell, engagerad och erfaren, vilket gjorde mig som säljare trygg i att affären skulle skötas korrekt, smidigt och klanderfritt! Rekommenderar helt klart Malin!"
säljare på Eslövsgatan 11

06 dec 2018

"nice:))"
säljare på Rådmansgatan 23B

13 sep 2018

"Malin var väl förberedd, hade mycket god kännedom till området och vårt hus, höll oss väl informerade under hela processen trots försvårande omständigheter, samt var ett gott stöd i alla beslut. Superproffsig helt enkelt!"
säljare på Sankt Knuts väg 4A

04 sep 2018

"Malin har extremt bra kännedom om vårt område, vilket gjorde att utgångspriset verkligen var rätt satt. Hon arbetade målmedvetet och tog smidigt affären i hamn. Snabb i sin kommunikation, och raka svar. Vill du småprata med din mäklare är kanske inte Malin ditt förstaval, utan här är det målfokus..."
"Malin har extremt bra kännedom om vårt område, vilket gjorde att utgångspriset verkligen var rätt satt. Hon arbetade målmedvetet och tog smidigt affären i hamn. Snabb i sin kommunikation, och raka svar. Vill du småprata med din mäklare är kanske inte Malin ditt förstaval, utan här är det målfokus - få till en affär som är smidig och ge kunden valuta för arvodet."
Läs mer
säljare på Bildesgatan 3A

18 okt 2017

"Vi är så nöjda med Malin. Hon gav ett proffesionellt intryck. Väldigt engagerad och strukturerad som gjorde att vi kände oss trygga med att ha anlitat henne till försäljningen av vår bostad. Hon var alltid tillgänglig på mobilen, även sent på kvällarna. Kan varmt rekommenderas! "
"Vi är så nöjda med Malin. Hon gav ett proffesionellt intryck. Väldigt engagerad och strukturerad som gjorde att vi kände oss trygga med att ha anlitat henne till försäljningen av vår bostad. Hon var alltid tillgänglig på mobilen, även sent på kvällarna. Kan varmt rekommenderas! "
Läs mer
säljare på Sergels väg 9B

12 okt 2017

"Vi var supernöjda med Malin! Jag jobbar själv som säljare och hon passar perfekt för jobbet - har fullt med energi, svarade både oss och köparen snabbt. Hon ser till så att båda blir nöjda i affären, proffsig och väldigt trevlig. Vi sålde i området Sankt knut som hon har stenkoll på, säljer de fl..."
"Vi var supernöjda med Malin! Jag jobbar själv som säljare och hon passar perfekt för jobbet - har fullt med energi, svarade både oss och köparen snabbt. Hon ser till så att båda blir nöjda i affären, proffsig och väldigt trevlig. Vi sålde i området Sankt knut som hon har stenkoll på, säljer de flesta objekten i området och vet vilket pris som är det rätta för både säljare och köpare. Hon hjälpte oss dessutom och gav råd med det nya objektet som vi ville köpa! Jag rekommenderar verkligen Malin! Om vi säljer igen så kommer vi absolut att anlita henne! "
Läs mer
säljare på Mäster Henriksgatan 7B

10 okt 2017

"Malin fanns alltid tillgänglig när jag försökte nå henne. Mycket bra bemötande, alltid glad och trevlig. "
säljare på Carl Herslowsgatan 9A

28 feb 2017

"100%bra"
säljare på Mäster Eriks Plan 7C

28 feb 2017

"En mycket trevlig och målmedveten mäklare som alltid gör sitt jobb till 100% och vill helst lämna uppdraget med bra vinst och att både säljaren och köparen är nöjda."
säljare på Regementsgatan 27E

24 dec 2016

"Weltklasse"
säljare på Henrik Smithsgatan 9

17 dec 2016

"Jag insåg redan efter ett par minuter att Malin skulle bli personen som förmedlade min och min frus bostad. Hon var enormt övertygande i sin säljarroll och visade direkt stort engagemang, energi, intresse och kunskap i sin roll som mäklare. Vi är mycket nöjda med utfallet och hur snabbt allt gick."
"Jag insåg redan efter ett par minuter att Malin skulle bli personen som förmedlade min och min frus bostad. Hon var enormt övertygande i sin säljarroll och visade direkt stort engagemang, energi, intresse och kunskap i sin roll som mäklare. Vi är mycket nöjda med utfallet och hur snabbt allt gick."
Läs mer
säljare på Amiralsgatan 18

16 dec 2016

"Malin Thelander visar under hela säljprocessen varför hon är Malmös bästa mäklare. Malin är väldigt proffesionell samtidigt som hon med sin goda människokännedom visar en avslappnad attityd när situationen kräver det. Hon är synnerligen kompetent, driven, ambitiös, trevlig och med sin unika vinna..."
"Malin Thelander visar under hela säljprocessen varför hon är Malmös bästa mäklare. Malin är väldigt proffesionell samtidigt som hon med sin goda människokännedom visar en avslappnad attityd när situationen kräver det. Hon är synnerligen kompetent, driven, ambitiös, trevlig och med sin unika vinnarinstinkt skulle jag rekommendera Malin till alla som har funderingar på att sälja eller att köpa en bostad. "
Läs mer
säljare på Simrishamnsgatan 38

15 dec 2016

"Malin är en stjärna på vad hon gör helt enkelt. Med ett stort kliv tar hon sig an din lägenhetsförsäljning som att den vore hennes egen. Jag beundrar hennes driv och ödmjukhet och kan säga att hon är mäklare som är allt i ett - trygg, entusiastisk och en baddare på vad hon gör. Inte bara har jag ..."
"Malin är en stjärna på vad hon gör helt enkelt. Med ett stort kliv tar hon sig an din lägenhetsförsäljning som att den vore hennes egen. Jag beundrar hennes driv och ödmjukhet och kan säga att hon är mäklare som är allt i ett - trygg, entusiastisk och en baddare på vad hon gör. Inte bara har jag rekommenderat Malin till mina vänner och familj men jag kommer också att använda mig av henne i alla mina framtida försäljningar. Malin brinner för det hon gör och detta genomsyrar hennes bedrifter! Hon är redo att ta sig an vilken bostadsförsäljning som helst - välj Malin!"
Läs mer
säljare på Nobelvägen 117B

15 dec 2016

"Blev ingen annons, därav inget svar på frågan. Tack för en bra insats, Malin."
säljare på Disponentgatan 16

15 dec 2016

"Malin är en väldigt duktig mäklare. Hon skötte hela affären från A-Ö med högsta betyg. Jag kan verkligen rekommendera Malin och jag kommer anlita henne i framtiden igen."
säljare på Helsingborgsgatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
118 180 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
70 av 72 säljare
Malin satte rätt förväntningar på slutpriset
67 av 72 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
71 av 71 säljare
Malin var tydlig och höll mig uppdaterad
71 av 72 säljare

Malin på kartan.

797 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
72 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

3 350 000 kr
2,5 rum, 68 m²
49 264 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 725 kr/mån
1 595 000 kr
1 rum, 36 m²
44 305 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 470 kr/mån
1 895 000 kr
1 rum, 43 m²
44 069 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 124 kr/mån
1 650 000 kr
1,5 rum, 51 m²
32 352 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 526 kr/mån
2 650 000 kr
2,5 rum, 56 m²
47 321 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 634 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 025 000 kr
Lägenhet Rörsjöstaden
+ 30 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Sankt Knut
3 rum, 68 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
5 150 000 kr
Lägenhet Sankt Knut
-45 000 kr
4,5 rum, 103 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
2 495 000 kr
Lägenhet Bulltofta
3 rum, 67 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 400 000 kr
Lägenhet Sankt Knut
-225 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 3 625 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.