Malin Strid

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Landskrona  /  Malin Strid
Profilbild för Malin Strid
Säljarfavorit
Malin Strid
4.9 / 5
(110 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
15 st
85 990 000 kr

Bakgrund

Malin Strid jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2012-02-28. Malin har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2022. Malin har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 47 645 000 kr.

Presentation

Började karriären som fastighetsmäklare redan vid åtta års ålder. Föräldrarna skulle sälja sitt hus och Malin ställde sig upp i klassen och sa ”jag har ett hus till salu”. Det visade sig att detta var lärarens drömhus, så det blev affär. På den vägen har det fortsatt med hus- och bostadsrättsaffärer alla dagar i veckan.

Kontakta mig gärna för ett förutsättningslöst möte!

Med vänliga hälsningar,

Malin Strid

- 3-årig Fastighetsmäklarutbildning, Malmö Högskola
- Mest rekommenderade mäklaren i Landskrona kommun, Q2 2019

Mäklarbyrå


Säljare om Malin.

14 maj 2022

"Proffsig, lyhörd och väldigt sprudlande. Jag kan varmt rekommendera Malin Strid som mäklare."
säljare på Sigyngården 27

14 maj 2022

"En härlig och go mäklare som verkligen var serviceminded!! Ska vi sälja i framtiden så kontaktar vi mäklaren igen!! Vi är helnöjda."
säljare på Löpargatan 28A

03 maj 2022

"Malin står med båda benen på jorden. Har väldigt god lokalkännedom och är lyhörd. Hon har också en glad och positiv inställning."
säljare på Sundvikstranden 7

05 apr 2022

"Bästa, suveränt jobbat!"
säljare på Rådmansgatan 11

08 mar 2022

"Från start till mål var Malin engagerad, driven och oerhört kompetent! Mycket nöjd med försäljningen av min lägenhet och rekommenderar verkligen Malin och SMH för den som står inför en eventuell bostadsaffär!
10/10! "
säljare på Löpargatan 42B

24 feb 2022

"Jag är mycket nöjd, Malin är på läst,duktig och socialt väldigt bra.
Jag fick löpande information om processen från början till slut.
Rekommenderar henne varmt!
"
säljare på Klättermusgården 27

22 feb 2022

"Kompetent, driven och tillgänglig. Allt vad en kan förvänta sig av en riktigt bra mäklare. "
säljare på Stora Strandgatan 21

08 feb 2022

"Malin är en varm, driven och kunnig mäklare som vi kände fullt förtroende för och hon levererade verkligen. "
säljare på Äppelblomsgatan 5

02 feb 2022

"Proffsig i förhandlingarna mellan köparna, kändes bra med Malin från början till slut"
säljare på Suellsgatan 1D

18 jan 2022

"Malin var driven och snabb.
Hon var rak och har sunda värderingar och tänker på alla parter."
säljare på Parkgatan 8E

27 dec 2021

"Trevlig och mycket kunnig, snabb och bra affär... "
säljare på Skiftesvägen 7B

12 nov 2021

"Malin är en fantastisk och unik mäklare. Professionell men samtidig otroligt personlig och tillpassar arbetet till de behov man har. Rekommenderar varmt Malin - vi fick en mycket bra försäljning långt över förväntat pris, och en trevlig process/dialog. "
"Malin är en fantastisk och unik mäklare. Professionell men samtidig otroligt personlig och tillpassar arbetet till de behov man har. Rekommenderar varmt Malin - vi fick en mycket bra försäljning långt över förväntat pris, och en trevlig process/dialog. "
Läs mer
säljare på Badhusgatan 25

08 okt 2021

"Kompetent och serviceinriktad"
säljare på Kalkugnsgatan 32

07 sep 2021

"Full pott till Malin, kunde inte haft en bättre mäklare!
En otroligt proffsig mäklare, engagerad, lyhörd, serviceinriktad och höll mig uppdaterad under hela processen.
Dessutom är Malin en supertrevlig och varm person, mycket snabb, redan dagen efter hon kom med sin duktiga fotograf var annons..."
"Full pott till Malin, kunde inte haft en bättre mäklare!
En otroligt proffsig mäklare, engagerad, lyhörd, serviceinriktad och höll mig uppdaterad under hela processen.
Dessutom är Malin en supertrevlig och varm person, mycket snabb, redan dagen efter hon kom med sin duktiga fotograf var annonsen klar och utlagd.
Jag kan varmt rekommendera Malin och jag kommer utan tvekan anlita henne igen vid eventuell framtida försäljning.
Tack Malin, du är bäst!
"
Läs mer
säljare på Löpargatan 50C

26 aug 2021

"Malin är otroligt proffsig och engagerad, hon höll oss uppdaterade genom hela försäljnings processen, hon fanns alltid tillgänglig när vi hade frågor.
Vi kan varmt rekommendera Malin."
säljare på Vårdvägen 8

04 aug 2021

"Malin har verkligen varit ett under att jobba med; lyhörd och väl insatt i området. Skulle definitivt anlita henne igen vid behöv."
säljare på Lybecks väg 10

09 jul 2021

"Malin är charmig, serviceinriktad och professionell. Höll oss uppdaterade hela tiden och svarade direkt när man ville komma i kontakt med henne. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Badhusgatan 27

09 jul 2021

"Kan varmt rekommendera Malin Strid på SkandiaMäklarna. Väldigt serviceinriktad, kunnig och engagerad. "
säljare på Erikstorpsvägen 80

15 jun 2021

"Hon är snäll och duktig. "
säljare på Suellsgatan 1D

10 jun 2021

"Kompetent och deltagande i alla frågor gav återkoppling vid eventuella frågor.
Hög socialkompetens."
säljare på Hakenstigen 179

22 mar 2021

"Med fleratalet försäljningar samt köp i vår bakgrund är Malin utan konkurans den mest enastående mäklaren vi någonsin haft. Hennes engagemang, professionalism samt energi har gjort försäljningsprocessen enbart till en postiv upplevelse. Malin är inte bara en kompetent mäklare utan en människa med..."
"Med fleratalet försäljningar samt köp i vår bakgrund är Malin utan konkurans den mest enastående mäklaren vi någonsin haft. Hennes engagemang, professionalism samt energi har gjort försäljningsprocessen enbart till en postiv upplevelse. Malin är inte bara en kompetent mäklare utan en människa med mycket glädje och värme! "
Läs mer
säljare på Norre Värns Plan 4

11 mar 2021

"En fantastisk människa och otroligt professionell på sitt arbete, rekommenderar alla som är på väg att sälja sitt hus eller lägenhet att anlita Malin Strid, tack för all hjälp Malin, kramar från Björn och Max eriksson som fick sitt hus sålt på ålabodstranden 105 tack vare denna underbara mäklare ..."
"En fantastisk människa och otroligt professionell på sitt arbete, rekommenderar alla som är på väg att sälja sitt hus eller lägenhet att anlita Malin Strid, tack för all hjälp Malin, kramar från Björn och Max eriksson som fick sitt hus sålt på ålabodstranden 105 tack vare denna underbara mäklare och människa "
Läs mer
säljare på Ålabodstranden 105

24 feb 2021

"Hej
I vårt fall har en stor del av arbetet utförts av Felix som är mäklaraspirant. Han rekryterade mig via ett första samtal kopplat till en kampanj i Vi i villa. Sedan dess har vi varit i kontakt fram till det blev dags att sälja och under hela processen. Våra möten med mäklaren har varit få men..."
"Hej
I vårt fall har en stor del av arbetet utförts av Felix som är mäklaraspirant. Han rekryterade mig via ett första samtal kopplat till en kampanj i Vi i villa. Sedan dess har vi varit i kontakt fram till det blev dags att sälja och under hela processen. Våra möten med mäklaren har varit få men även de bra. "
Läs mer
säljare på Södra Långgatan 15B

11 jan 2021

"Mäklaren var jätte engagerade för att sälja vår lgh i god tid, och vi sätter stort värde på deras arbete. Rekommenderar gärna till andra. Mvh. "
säljare på Fabriksgatan 4C

03 dec 2020

"Malin har på ett enastående sätt hjälpt oss sälja vår fastighet Bäckviken 16
Glad- trevlig- kunnig och hjälpsam med allt vi behövde "
säljare på Bäckviken 16

10 nov 2020

"Snabb, bra service, bra uppdateringar. Gjorde det lilla extra."
säljare på Kustvägen 1A

10 nov 2020

"Malin och Felix var fantastiska och väldigt snabba med uppdateringar."
säljare på Genvägen 9

27 okt 2020

"Malin ger ett kunnigt och pålitligt intryck, till skillnad från många av sina kolleger / konkurrenter, så därför kan jag varmt rekommendera Malin:-)"
säljare på Kryddgränden 5

06 okt 2020

"Malin är en supertrevlig och proffsig mäklare som gjorde att vi kände oss trygga genom hela säljprocessen. Så nöjda med allt från bilder och annons till hennes hjälpsamma bemötande. Kommer absolut kontakta henne nästa gång vi behöver en mäklare igen.
"
"Malin är en supertrevlig och proffsig mäklare som gjorde att vi kände oss trygga genom hela säljprocessen. Så nöjda med allt från bilder och annons till hennes hjälpsamma bemötande. Kommer absolut kontakta henne nästa gång vi behöver en mäklare igen.
"
Läs mer
säljare på Ödmanssonsgatan 46

30 sep 2020

"Vi var mycket nöjda med mäklaren ,som var engagerad,lyhörd trevlig."
säljare på Norrvidinge 1259

25 aug 2020

"Malin har gjort ett jätte bra jobb vid min försäljning.."
säljare på Borgmästargatan 18

03 jun 2020

"En supertrevlig och mycket kompetent mäklare. Hon var mycket hjälpsam från första stund, fixade superfina bilder till annonsen, alltid trevlig att prata med och man fick svar på sina frågor i processen .
Man kände sig trygg att ha Malin som mäklare "
säljare på Häljenäsvägen 13C

30 apr 2020

"Malin är en väldigt engagerad, ärlig och noggrann mäklare. Hon höll oss informerad om vad som pågick under hela processen och man kände snabbt tilltro till henne. Rekommenderas varmt till både säljare och köpare. Bara positiv upplevelse, 5/5 i betyg."
säljare på Fågelvägen 14A

21 apr 2020

"
Malin var mycket professionell, effektiv och snabb! Hon gjorde ett väldigt bra jobb och var mycket lätta att kommunicera med. Huset såldes på 1,5 vecka! Jag är mycket nöjd och skulle definitivt rekommendera Malin! Stort tack! /Angelika
"
säljare på Löpargatan 74A

20 apr 2020

"En supertrevlig och mycket kompetent mäklare. Hon var mycket hjälpsam från första stund, fixade superfina bilder till annonsen och alltid trevlig att prata med.
Det kändes tryggt att ha Malin som mäklare och ska jag flytta någon gång i framtiden kommer hon vara den första jag kontaktar."
"En supertrevlig och mycket kompetent mäklare. Hon var mycket hjälpsam från första stund, fixade superfina bilder till annonsen och alltid trevlig att prata med.
Det kändes tryggt att ha Malin som mäklare och ska jag flytta någon gång i framtiden kommer hon vara den första jag kontaktar."
Läs mer
säljare på Timmermansgatan 1A

02 apr 2020

"Malin har ett lugnt, lyhört och flexibelt sätt att arbeta. Detta gör att man känner sig väldigt trygg i processen. Hon tar sig tid och är snabb med att svara på eventuella frågor. Malin är en toppenmäklare som jag verkligen kan rekommendera!"
säljare på Prästgatan 8A

14 mar 2020

"Malin är proffsig och väldigt duktig på det hon gör. Rekommenderar henne verkligen till andra. "
säljare på Löpargatan 154A

08 mar 2020

"Jag kan varmt rekommendera Malin! Hon är kompetent, positiv och engagerad."
säljare på Fröjdenborgsgatan 9

30 dec 2019

"Mäklaren är mycket engagerad, hjälpsam och mån om sin klient. Hon ställde t ex upp med kort varsel och gjorde en förhandsvisning dagen före julafton! Tre dagar senare på Annandag Jul ordnade hon med kontraktsskrivning för att köparen sen skulle resa bort. Otroligt bra inställning!"
"Mäklaren är mycket engagerad, hjälpsam och mån om sin klient. Hon ställde t ex upp med kort varsel och gjorde en förhandsvisning dagen före julafton! Tre dagar senare på Annandag Jul ordnade hon med kontraktsskrivning för att köparen sen skulle resa bort. Otroligt bra inställning!"
Läs mer
säljare på Löpargatan 36B

12 dec 2019

"Bra och duktig i sitt jobb och väldigt engagerad i sitt uppdrag"
säljare på Segergatan 6A

24 okt 2019

"Malin var lyhörd inför vår situation och väldigt professionell genom hela processen. Hon är engagerad och lättillgänglig samt noggrann med att ge fortlöpande information under försäljningens gång. Vi är så nöjda med Malin! Rekommendras varmt! "
säljare på Jöns Eriks väg 3

09 okt 2019

"Allt var kanon, kanske lite låg värdering vilket är ovanligt från en mäklare (positivt)"
säljare på Heimdalsgatan 26

18 aug 2019

"Det finns mäklare, och så finns Malin! Rekommenderar henne varmt till alla som vill ha en lyhörd, tillgänglig, engagerad och kunnig mäklare. Extra plus för klok och väl hanterad budgivning! "
säljare på Möllegatan 19

26 okt 2018

"Hon är toppen"
säljare på Sturegatan 3B

21 sep 2018

"Ung, mycket sympatisk kvinna, sålde till 5000 kr mer än jag accepterade, på eget initiativ.
Omdömet som helhet gäller för båda mäklarna hos Landgrens, Malin och Sophie"
säljare på Suellsgatan 1D

10 sep 2018

"Kunde inte haft en bättre mäklare"
säljare på Hjortvägen 87

28 mar 2018

"Malin är förstående, intresserad, lyhörd. Kan verkligen rekommendera henne till alla. Underbar människa."
säljare på Smedvångsgården 26

14 nov 2017

"Mycket trevlig och lyhörd. Jag är supernöjd. "
säljare på Vengatan 1B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11
Villa
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
47 645 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
105 av 106 säljare
Malin satte rätt förväntningar på slutpriset
97 av 108 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
108 av 110 säljare
Malin var tydlig och höll mig uppdaterad
110 av 110 säljare

Malin på kartan.

240 tidigare annonser
8 bostäder till salu
110 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

1 750 000 kr
3 rum, 94 m²
18 617 kr/m²
Lägenhet, Landskrona
5 263 kr/mån
3 195 000 kr
4 rum, 120 m²
26 625 kr/m²
Lägenhet, Landskrona
5 712 kr/mån
3 100 000 kr
4 rum, 89 m²
34 831 kr/m²
Lägenhet, Landskrona
5 023 kr/mån
3 000 000 kr
3 rum, 90 m²
33 333 kr/m²
Lägenhet, Landskrona
5 400 kr/mån
2 395 000 kr
3 rum, 68 m²
35 220 kr/m²
Lägenhet, Landskrona
4 072 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 100 000 kr
Lägenhet Västra Fäladen
+ 100 000 kr
4 rum, 101 m²
Utropspris: 2 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Tornet
5 rum, 113 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
7 500 000 kr
Villa Glumslöv
+ 300 000 kr
6 rum, 160 m²
Utropspris: 7 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Proffsig, lyhörd och väldigt sprudlande. Jag kan varmt rekommendera Malin Strid som mäklare."
2 500 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 650 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Västra Fäladen
4 rum, 101 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En härlig och go mäklare som verkligen var serviceminded!! Ska vi sälja i framtiden så kontaktar vi mäklaren igen!! Vi är helnöjda."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.