Malin Fuierer

Profilbild för Malin Fuierer
Malin Fuierer
4.9 / 5
(315 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
8 st
100 175 000 kr

Bakgrund

Malin Fuierer jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2015-02-23. Malin har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Malin har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 112 335 000 kr.

Presentation

Jag är uppvuxen i Åkersberga och har ett mycket brett kontaktnät och god lokalkännedom. Mina styrkor är en hög servicegrad med personligt engagemang, noggrannhet, snabb återkoppling och stor social kompetens. För mig är det viktigt att du som säljare känner dig trygg och informerad under hela försäljningsprocessen. Att du också upplever att jag gör mitt yttersta för att processen känns smidig och att du som kund är mer än nöjd. Ring mig för ett förutsättningslöst samtal om du behöver tips och råd inför din försäljning.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Malin.

27 mar 2024

"Engagerad och proffsig, lätt att samarbeta med."
säljare på Viggvägen 15

25 okt 2023

"Trevlig och positiv, lyssnade till våra önskningar och gav goda råd
"
säljare på Åkersbergavägen 51

12 okt 2023

"Malin is absolutely the professional broker to help the ones who wanna buy a house or sell a house. I will give five starts for her service and recommend her :)"
säljare på Runvägen 1

03 okt 2023

"Enkel och okomplicerad dialog, bra kontaktnät hjälpsam och trevlig. Värderingen var troligen ok och påverkades nog mest av det allmänna läget just nu och räntehöjningarna."
säljare på Bergavägen 70

30 aug 2023

"Malin är oerhört pålitlig, professionell och engagerad. Jag har haft med Malin att göra vid flera köp och försäljningar och jag har alltid känt mig trygg med affärerna. Jag rekommenderar henne starkt. "
säljare på Storövägen 1

06 aug 2023

"För dig som söker en pålitlig, senior, professionell och målinriktad mäklare vill jag lämna mina varmaste rekommendationer. 10/10!"
säljare på Pennygränd 34

23 maj 2023

"Malin Fuierer skötte hela försäljningen på ett professionellt och effektivt sätt.
Allt gick smidigt och bra. "
säljare på Skolvägen 13D

05 maj 2023

"Otroligt engagerad men ändå personlig, kan varmt rekommenderas "
säljare på Tre Gruvors väg 43

04 maj 2023

"Malin är vass och skicklig som få! Agerar lugnt och tryggt när det bli skarp läge och man som säljare blir lite osäker och nervös. Precis så som man vill att en mäklare ska vara. Att hon dessutom är trevlig och har ett stort tålamod är är en fin bonus som vi uppskattade enormt. Vill även tacka Ol..."
"Malin är vass och skicklig som få! Agerar lugnt och tryggt när det bli skarp läge och man som säljare blir lite osäker och nervös. Precis så som man vill att en mäklare ska vara. Att hon dessutom är trevlig och har ett stort tålamod är är en fin bonus som vi uppskattade enormt. Vill även tacka Olivia på kontoret för hennes jobb och tålamod. Inte lätt att få en sån petiig säljare direkt Ni är bäst helt enkelt! Vill man vara i trygga händer väljer man Malin och HusmanHagberg Österåker. "
Läs mer
säljare på Sörahemsvägen 134

13 apr 2023

"Malin är utan jämförelse den bästa mäklaren i alla kategorier! Varmaste rekommendationer!"
säljare på Lindgårdsvägen 17C

08 apr 2023

"Mäklaren är mycket förtroendeingivande, professionell och lätt att ha att göra med. Vi kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Österskärsvägen 14

25 mar 2023

"När jag bestämde mig för att sälja mitt radhus var valet av mäklare enkelt.
Malin Fuierer är en person med mycket energi och väldigt driftig.
Glad, tillmötesgående och helt rätt för sin roll som mäklare.
Jag gick på min magkänsla och är så nöjd med hela processen.
Tack Malin!"
"När jag bestämde mig för att sälja mitt radhus var valet av mäklare enkelt.
Malin Fuierer är en person med mycket energi och väldigt driftig.
Glad, tillmötesgående och helt rätt för sin roll som mäklare.
Jag gick på min magkänsla och är så nöjd med hela processen.
Tack Malin!"
Läs mer
säljare på Sörahemsvägen 128

21 mar 2023

"Malin är super trevlig, kunnig och engagerad! Jag kan varmt rekommendera henne. Jag kommer att välja henne igen när det blir dags nästa gång."
säljare på Saturnusvägen 4A

20 mar 2023

"Skulle aldrig anlita någon annan Malin. "
säljare på Västra Banvägen 6A

12 mar 2023

"Kände mig otroligt nöjd med Malin. Hon presterade över mina redan högt satta förväntningar och jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Varvsvägen 4

11 mar 2023

"Vi har använt Malin flera gånger.
Alltid samma driv och engagemang, hon är verkligen värd priset!
Snabb och smidig försäljning trots svår marknad. "
säljare på Talltitevägen 19

07 mar 2023

"Fantastiska på sitt jobb hela byrån. Tacksam för det. "
säljare på Österskärsvägen 14

20 feb 2023

"Malin gjorde vår säljupplevelse till en dröm! Fantastiskt smidigt, snabbt och effektivt.
Malin är väldigt fokuserad, professionell med en härlig utstrålning och energi.
Vi kan varmt rekommendera henne och hennes medarbetare vidare. Stort tack!"
säljare på Gläntans väg 12

17 feb 2023

"Helhetsnöjd! "
säljare på Bergaparksvägen 38

07 feb 2023

"Engagerad, professionell och personlig."
säljare på Storängsvägen 18B

01 feb 2023

"Vi är mycket nöjda med Malin. Hon sålde vår bostad på mindre än två veckor. Vi rekommenderar henne varmt. "
säljare på Tallsättravägen 69

24 nov 2022

"Jag är väldigt nöjd med hur Malin skötte försäljningen av min lägenhet. Jag fick hjälp med allt från styling, fotografering och flyttstädning. Jag blev hela tiden informerad av vad som hände i försäljningen och när det var en ny person som var intresserad av lägenheten. Jag kan varmt rekommendera..."
"Jag är väldigt nöjd med hur Malin skötte försäljningen av min lägenhet. Jag fick hjälp med allt från styling, fotografering och flyttstädning. Jag blev hela tiden informerad av vad som hände i försäljningen och när det var en ny person som var intresserad av lägenheten. Jag kan varmt rekommendera Malin till någon som ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Dansbanevägen 9

09 nov 2022

"Malin är helt unik i sitt engagemang, lokal kännedom, hur marknaden ser ut och hon guidar dig igenom hela processen på ett helt fantastiskt vis! Hon är trygg, tydlig, engagerad och gör allt för att skapa rätt förutsättningar. Bonus är hennes varma, glada, professionella personlighet och inställni..."
"Malin är helt unik i sitt engagemang, lokal kännedom, hur marknaden ser ut och hon guidar dig igenom hela processen på ett helt fantastiskt vis! Hon är trygg, tydlig, engagerad och gör allt för att skapa rätt förutsättningar. Bonus är hennes varma, glada, professionella personlighet och inställning! Det här var min andra försäljning med Malin och jag är lika nöjd bägge gångerna."
Läs mer
säljare på Generalsvägen 114G

08 nov 2022

"Rekommenderar Malin varmt! Malin visar ett genuint intresse för både dig som säljare och köpare, hon är mycket kunnig, trevlig, glad och tillgänglig. Malin höll oss väl informerade under hela försäljningsprocessen och återkopplade alltid! Ser och gör det lilla extra!
Stort tack Malin! "
"Rekommenderar Malin varmt! Malin visar ett genuint intresse för både dig som säljare och köpare, hon är mycket kunnig, trevlig, glad och tillgänglig. Malin höll oss väl informerade under hela försäljningsprocessen och återkopplade alltid! Ser och gör det lilla extra!
Stort tack Malin! "
Läs mer
säljare på Valsjövägen 3

15 okt 2022

"Malin är en otroligt engagerad och proffsig mäklare som vi varmt kan rekommendera. Lyhörd, kompetent, lättillgängligt, mycket trevlig och socialt kompetent från början till slut av försäljningsprocessen. "
säljare på Laddarvägen 8

11 okt 2022

"Samarbetet med Malin F. har gått alldeles utmärkt. Hennes engagemang för uppgiften är genuint. Trots det svåra läget med stort utbud och osäkerheten på marknaden har hon hela tiden letat efter uppslag att driva processen vidare. Malins entusiasm har parats med nykter realism vilket varit till sto..."
"Samarbetet med Malin F. har gått alldeles utmärkt. Hennes engagemang för uppgiften är genuint. Trots det svåra läget med stort utbud och osäkerheten på marknaden har hon hela tiden letat efter uppslag att driva processen vidare. Malins entusiasm har parats med nykter realism vilket varit till stort stöd för oss. Det är med glädje vi gärna rekommenderar Malin till nya uppgifter."
Läs mer
säljare på Tallsättravägen 81

16 sep 2022

"En kanonmäklare finns inget att klaga på"
säljare på Wedtorpsvägen 98

16 sep 2022

"Fantastiskt mäklare ! Åkersbergad bästa mäklare !"
säljare på Vallvägen 12

27 jun 2022

"Jag är mycket nöjd"
säljare på Hackstavägen 14B

19 maj 2022

"Pålitlig och kunnig mäklare. "
säljare på Bergavägen 74

11 apr 2022

"Väldigt bra mäklare rekommenderar verkligen"
säljare på Skolvägen 20A

08 apr 2022

"Malin är oerhört proffsig, engagerad, lyhörd och tillgänglig! Vi hade haft ögonen på Malin ett tag - hon levde verkligen upp till våra förväntningar. Vi är supernöjda med hennes arbete och hur smidigt och snabbt vår husförsäljning gick."
säljare på Vivelvägen 16B

23 feb 2022

"Hon är väldigt engagerad, glad och trevlig. "
säljare på Hackstavägen 12A

26 jan 2022

"Malin är en drömmäklare. Hon är så trevlig, förtroendeingivande, kunnig, driven, hårt arbetande och kommunikativ. Vi kände oss i helt trygga händer och sålde till drömpris. Kommer definitivt att anlita henne även nästa gång. "
säljare på Skolvägen 18A

21 jan 2022

"Fantastiskt bra mäklare, lyhörd, trevlig och satte rätt förväntningar. Malin lyckades sälja vårt hus innan visning vilket vi var väldigt nöjda med! "
säljare på Fritz Janssons väg 7

06 dec 2021

"Malin är professionell, lyhörd och lösningsfokuserad. Hennes goda energier gjorde försäljningen av min fastighet lönsam och noggrann.
Kan varmt rekommendera Malin Fuierer som mäklare!"
säljare på Hantverksvägen 43

10 nov 2021

"Kan varmt rekommenderas!!!!"
säljare på Skogsstjärnevägen 22B

30 okt 2021

"Jag landade nästan på intensiven med en hjärtattack så spännande det var under hela processen - i synnerhet resultatet av försäljningen! Gracias Bästa Malin "
säljare på Sorterarvägen 5

15 okt 2021

"Väldigt nöjd med val av mäklare. Sökte en driven, noggrann och engagerad mäklare, detta var nått jag verkligen fick! Malin var alltid lätt att få tag i och svarade snabbt på sms eller telefonsamtal. En mäklare som inte ligger på latsidan, en mäklare som verkligen brinner för sitt jobb och är mån ..."
"Väldigt nöjd med val av mäklare. Sökte en driven, noggrann och engagerad mäklare, detta var nått jag verkligen fick! Malin var alltid lätt att få tag i och svarade snabbt på sms eller telefonsamtal. En mäklare som inte ligger på latsidan, en mäklare som verkligen brinner för sitt jobb och är mån om att både säljare och köpare ska bli nöjda.
Malin lyckades få upp slutpriset till en nivå jag inte trodde var möjlig. Snyggt jobbat ! "
Läs mer
säljare på Runöbacken 1

22 sep 2021

"Malin är kompetent, genuint engagerad och representativ. "
säljare på Slussbrovägen 4

06 sep 2021

"Mycket nöjd så här långt, allt är ännu inte klart."
säljare på Storängsvägen 11B

01 sep 2021

"Vill man har en mäklare som är engagerad och gör det där lilla extra för dig när du säljer ska man definitivt välja Malin "
säljare på Bergavägen 8J

20 aug 2021

"Supernöjd, överträffade redan högt ställda förväntningar! Professionell, bra återkoppling och framförallt riktigt bra mäklarjobb"
säljare på Lavettvägen 28

30 jul 2021

"Mäklaren var helt suverän på alla sätt. Vi kände stor tillit och trygghet för henne och hon är otroligt kompetent. Alltid väldigt trevlig när vi hade frågor och funderingar. Om vi flyttar i framtiden kommer vi vilja ha samma mäklare och vi rekommenderar henne starkt till alla."
"Mäklaren var helt suverän på alla sätt. Vi kände stor tillit och trygghet för henne och hon är otroligt kompetent. Alltid väldigt trevlig när vi hade frågor och funderingar. Om vi flyttar i framtiden kommer vi vilja ha samma mäklare och vi rekommenderar henne starkt till alla."
Läs mer
säljare på Runvägen 5

27 jun 2021

"Jag är jättenöjd med försäljning av vår lägenhet. Det gjordes så professionellt och smidigt ."
säljare på Åkersbergavägen 1A

16 jun 2021

"Professionell, pålitlig och personlig, kunnig och lyhörd, lugn, engagerad och effektiv, tog Malin oss med på en bra transparent resa till framgångsrikt avslut."
säljare på Riddarvägen 72

14 apr 2021

"Mkt nöjd med Malin på HusmanHagberg! Har både köpt och sålt via henne. Hon är driven, inlyssnande, tillgänglig, engagerad och stöttande.
Blev en snabb och smidig försäljning med ett försäljningspris över förväntan.
Kan varmt rekommendera Malin om ni vill sälja er bostad. Kommer anlita Malin Fui..."
"Mkt nöjd med Malin på HusmanHagberg! Har både köpt och sålt via henne. Hon är driven, inlyssnande, tillgänglig, engagerad och stöttande.
Blev en snabb och smidig försäljning med ett försäljningspris över förväntan.
Kan varmt rekommendera Malin om ni vill sälja er bostad. Kommer anlita Malin Fuierer igen i framtiden! "
Läs mer
säljare på Andromedavägen 8

20 mar 2021

"Malin är en väldigt professionell, erfaren och kompetent mäklare med hög faktor av pålitlighet och trygghet. Malin återkopplar snabbt och har bra kontakter till tex besiktningsfirmor, fotografer och stylister. Vi är 100% nöjda med valet av mäklare och rekommenderar henne varmt till andra hussälja..."
"Malin är en väldigt professionell, erfaren och kompetent mäklare med hög faktor av pålitlighet och trygghet. Malin återkopplar snabbt och har bra kontakter till tex besiktningsfirmor, fotografer och stylister. Vi är 100% nöjda med valet av mäklare och rekommenderar henne varmt till andra hussäljare eller köpare! Det gick väldigt smidigt när vi skulle sälja vårt hus. "
Läs mer
säljare på Översättravägen 54

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
9
Lägenhet
7
Radhus
3
Kedjehus
2
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
112 335 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
297 av 307 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
304 av 308 säljare
Malin var tydlig och höll mig uppdaterad
314 av 314 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Malin på kartan.

519 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
315 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

3 595 000 kr
5 rum, 120 m²
29 958 kr/m²
Radhus, Österåker
3 195 000 kr
4 rum, 120 m²
26 625 kr/m²
Radhus, Österåker
3 450 000 kr
5 rum, 128 m²
26 953 kr/m²
Radhus, Österåker
3 095 000 kr
4,5 rum, 105,5 m²
29 476 kr/m²
Lägenhet, Österåker
6 932 kr/mån
4 275 000 kr
3 rum, 85 m²
50 294 kr/m²
Lägenhet, Österåker
7 867 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

10 200 000 kr
Villa Svinninge
-295 000 kr
6 rum, 210 m²
Utropspris: 10 495 000 kr
3 300 000 kr
Kedjehus Margretelund
-95 000 kr
4 rum, 107 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad och proffsig, lätt att samarbeta med."
5 395 000 kr
Radhus Tuna
5 rum, 123 m²
Utropspris: 5 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Radhus Kvisslingby
5 rum, 125 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
3 750 000 kr
Parhus Täljöviken
-145 000 kr
4 rum, 101 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.