Malin Fuierer

Profilbild för Malin Fuierer
Säljarfavorit
Malin Fuierer
4.9 / 5
(292 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
24 st
196 460 000 kr

Bakgrund

Malin Fuierer jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2015-02-23. Malin har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2023. Malin har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 164 393 000 kr.

Presentation

Jag är uppvuxen i Åkersberga och har ett mycket brett kontaktnät och god lokalkännedom. Mina styrkor är en hög servicegrad med personligt engagemang, noggrannhet, snabb återkoppling och stor social kompetens. För mig är det viktigt att du som säljare känner dig trygg och informerad under hela försäljningsprocessen. Att du också upplever att jag gör mitt yttersta för att processen känns smidig och att du som kund är mer än nöjd. Ring mig för ett förutsättningslöst samtal om du behöver tips och råd inför din försäljning.

Säljare om Malin.

23 maj 2023

"Malin Fuierer skötte hela försäljningen på ett professionellt och effektivt sätt.
Allt gick smidigt och bra. "
säljare på Skolvägen 13D

05 maj 2023

"Otroligt engagerad men ändå personlig, kan varmt rekommenderas "
säljare på Tre Gruvors väg 43

04 maj 2023

"Malin är vass och skicklig som få! Agerar lugnt och tryggt när det bli skarp läge och man som säljare blir lite osäker och nervös. Precis så som man vill att en mäklare ska vara. Att hon dessutom är trevlig och har ett stort tålamod är är en fin bonus som vi uppskattade enormt. Vill även tacka Ol..."
"Malin är vass och skicklig som få! Agerar lugnt och tryggt när det bli skarp läge och man som säljare blir lite osäker och nervös. Precis så som man vill att en mäklare ska vara. Att hon dessutom är trevlig och har ett stort tålamod är är en fin bonus som vi uppskattade enormt. Vill även tacka Olivia på kontoret för hennes jobb och tålamod. Inte lätt att få en sån petiig säljare direkt Ni är bäst helt enkelt! Vill man vara i trygga händer väljer man Malin och HusmanHagberg Österåker. "
Läs mer
säljare på Sörahemsvägen 134

13 apr 2023

"Malin är utan jämförelse den bästa mäklaren i alla kategorier! Varmaste rekommendationer!"
säljare på Lindgårdsvägen 17C

08 apr 2023

"Mäklaren är mycket förtroendeingivande, professionell och lätt att ha att göra med. Vi kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Österskärsvägen 14

25 mar 2023

"När jag bestämde mig för att sälja mitt radhus var valet av mäklare enkelt.
Malin Fuierer är en person med mycket energi och väldigt driftig.
Glad, tillmötesgående och helt rätt för sin roll som mäklare.
Jag gick på min magkänsla och är så nöjd med hela processen.
Tack Malin!"
"När jag bestämde mig för att sälja mitt radhus var valet av mäklare enkelt.
Malin Fuierer är en person med mycket energi och väldigt driftig.
Glad, tillmötesgående och helt rätt för sin roll som mäklare.
Jag gick på min magkänsla och är så nöjd med hela processen.
Tack Malin!"
Läs mer
säljare på Sörahemsvägen 128

21 mar 2023

"Malin är super trevlig, kunnig och engagerad! Jag kan varmt rekommendera henne. Jag kommer att välja henne igen när det blir dags nästa gång."
säljare på Saturnusvägen 4A

20 mar 2023

"Skulle aldrig anlita någon annan Malin. "
säljare på Västra Banvägen 6A

12 mar 2023

"Kände mig otroligt nöjd med Malin. Hon presterade över mina redan högt satta förväntningar och jag kan varmt rekommendera henne."
säljare på Varvsvägen 4

11 mar 2023

"Vi har använt Malin flera gånger.
Alltid samma driv och engagemang, hon är verkligen värd priset!
Snabb och smidig försäljning trots svår marknad. "
säljare på Talltitevägen 19

07 mar 2023

"Fantastiska på sitt jobb hela byrån. Tacksam för det. "
säljare på Österskärsvägen 14

20 feb 2023

"Malin gjorde vår säljupplevelse till en dröm! Fantastiskt smidigt, snabbt och effektivt.
Malin är väldigt fokuserad, professionell med en härlig utstrålning och energi.
Vi kan varmt rekommendera henne och hennes medarbetare vidare. Stort tack!"
säljare på Gläntans väg 12

17 feb 2023

"Helhetsnöjd! "
säljare på Bergaparksvägen 38

07 feb 2023

"Engagerad, professionell och personlig."
säljare på Storängsvägen 18B

01 feb 2023

"Vi är mycket nöjda med Malin. Hon sålde vår bostad på mindre än två veckor. Vi rekommenderar henne varmt. "
säljare på Tallsättravägen 69

24 nov 2022

"Jag är väldigt nöjd med hur Malin skötte försäljningen av min lägenhet. Jag fick hjälp med allt från styling, fotografering och flyttstädning. Jag blev hela tiden informerad av vad som hände i försäljningen och när det var en ny person som var intresserad av lägenheten. Jag kan varmt rekommendera..."
"Jag är väldigt nöjd med hur Malin skötte försäljningen av min lägenhet. Jag fick hjälp med allt från styling, fotografering och flyttstädning. Jag blev hela tiden informerad av vad som hände i försäljningen och när det var en ny person som var intresserad av lägenheten. Jag kan varmt rekommendera Malin till någon som ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Dansbanevägen 9

09 nov 2022

"Malin är helt unik i sitt engagemang, lokal kännedom, hur marknaden ser ut och hon guidar dig igenom hela processen på ett helt fantastiskt vis! Hon är trygg, tydlig, engagerad och gör allt för att skapa rätt förutsättningar. Bonus är hennes varma, glada, professionella personlighet och inställni..."
"Malin är helt unik i sitt engagemang, lokal kännedom, hur marknaden ser ut och hon guidar dig igenom hela processen på ett helt fantastiskt vis! Hon är trygg, tydlig, engagerad och gör allt för att skapa rätt förutsättningar. Bonus är hennes varma, glada, professionella personlighet och inställning! Det här var min andra försäljning med Malin och jag är lika nöjd bägge gångerna."
Läs mer
säljare på Generalsvägen 114G

08 nov 2022

"Rekommenderar Malin varmt! Malin visar ett genuint intresse för både dig som säljare och köpare, hon är mycket kunnig, trevlig, glad och tillgänglig. Malin höll oss väl informerade under hela försäljningsprocessen och återkopplade alltid! Ser och gör det lilla extra!
Stort tack Malin! "
"Rekommenderar Malin varmt! Malin visar ett genuint intresse för både dig som säljare och köpare, hon är mycket kunnig, trevlig, glad och tillgänglig. Malin höll oss väl informerade under hela försäljningsprocessen och återkopplade alltid! Ser och gör det lilla extra!
Stort tack Malin! "
Läs mer
säljare på Valsjövägen 3

15 okt 2022

"Malin är en otroligt engagerad och proffsig mäklare som vi varmt kan rekommendera. Lyhörd, kompetent, lättillgängligt, mycket trevlig och socialt kompetent från början till slut av försäljningsprocessen. "
säljare på Laddarvägen 8

11 okt 2022

"Samarbetet med Malin F. har gått alldeles utmärkt. Hennes engagemang för uppgiften är genuint. Trots det svåra läget med stort utbud och osäkerheten på marknaden har hon hela tiden letat efter uppslag att driva processen vidare. Malins entusiasm har parats med nykter realism vilket varit till sto..."
"Samarbetet med Malin F. har gått alldeles utmärkt. Hennes engagemang för uppgiften är genuint. Trots det svåra läget med stort utbud och osäkerheten på marknaden har hon hela tiden letat efter uppslag att driva processen vidare. Malins entusiasm har parats med nykter realism vilket varit till stort stöd för oss. Det är med glädje vi gärna rekommenderar Malin till nya uppgifter."
Läs mer
säljare på Tallsättravägen 81

16 sep 2022

"En kanonmäklare finns inget att klaga på"
säljare på Wedtorpsvägen 98

16 sep 2022

"Fantastiskt mäklare ! Åkersbergad bästa mäklare !"
säljare på Vallvägen 12

27 jun 2022

"Jag är mycket nöjd"
säljare på Hackstavägen 14B

19 maj 2022

"Pålitlig och kunnig mäklare. "
säljare på Bergavägen 74

11 apr 2022

"Väldigt bra mäklare rekommenderar verkligen"
säljare på Skolvägen 20A

08 apr 2022

"Malin är oerhört proffsig, engagerad, lyhörd och tillgänglig! Vi hade haft ögonen på Malin ett tag - hon levde verkligen upp till våra förväntningar. Vi är supernöjda med hennes arbete och hur smidigt och snabbt vår husförsäljning gick."
säljare på Vivelvägen 16B

23 feb 2022

"Hon är väldigt engagerad, glad och trevlig. "
säljare på Hackstavägen 12A

26 jan 2022

"Malin är en drömmäklare. Hon är så trevlig, förtroendeingivande, kunnig, driven, hårt arbetande och kommunikativ. Vi kände oss i helt trygga händer och sålde till drömpris. Kommer definitivt att anlita henne även nästa gång. "
säljare på Skolvägen 18A

21 jan 2022

"Fantastiskt bra mäklare, lyhörd, trevlig och satte rätt förväntningar. Malin lyckades sälja vårt hus innan visning vilket vi var väldigt nöjda med! "
säljare på Fritz Janssons väg 7

06 dec 2021

"Malin är professionell, lyhörd och lösningsfokuserad. Hennes goda energier gjorde försäljningen av min fastighet lönsam och noggrann.
Kan varmt rekommendera Malin Fuierer som mäklare!"
säljare på Hantverksvägen 43

10 nov 2021

"Kan varmt rekommenderas!!!!"
säljare på Skogsstjärnevägen 22B

30 okt 2021

"Jag landade nästan på intensiven med en hjärtattack så spännande det var under hela processen - i synnerhet resultatet av försäljningen! Gracias Bästa Malin "
säljare på Sorterarvägen 5

15 okt 2021

"Väldigt nöjd med val av mäklare. Sökte en driven, noggrann och engagerad mäklare, detta var nått jag verkligen fick! Malin var alltid lätt att få tag i och svarade snabbt på sms eller telefonsamtal. En mäklare som inte ligger på latsidan, en mäklare som verkligen brinner för sitt jobb och är mån ..."
"Väldigt nöjd med val av mäklare. Sökte en driven, noggrann och engagerad mäklare, detta var nått jag verkligen fick! Malin var alltid lätt att få tag i och svarade snabbt på sms eller telefonsamtal. En mäklare som inte ligger på latsidan, en mäklare som verkligen brinner för sitt jobb och är mån om att både säljare och köpare ska bli nöjda.
Malin lyckades få upp slutpriset till en nivå jag inte trodde var möjlig. Snyggt jobbat ! "
Läs mer
säljare på Runöbacken 1

22 sep 2021

"Malin är kompetent, genuint engagerad och representativ. "
säljare på Slussbrovägen 4

06 sep 2021

"Mycket nöjd så här långt, allt är ännu inte klart."
säljare på Storängsvägen 11B

01 sep 2021

"Vill man har en mäklare som är engagerad och gör det där lilla extra för dig när du säljer ska man definitivt välja Malin "
säljare på Bergavägen 8J

20 aug 2021

"Supernöjd, överträffade redan högt ställda förväntningar! Professionell, bra återkoppling och framförallt riktigt bra mäklarjobb"
säljare på Lavettvägen 28

30 jul 2021

"Mäklaren var helt suverän på alla sätt. Vi kände stor tillit och trygghet för henne och hon är otroligt kompetent. Alltid väldigt trevlig när vi hade frågor och funderingar. Om vi flyttar i framtiden kommer vi vilja ha samma mäklare och vi rekommenderar henne starkt till alla."
"Mäklaren var helt suverän på alla sätt. Vi kände stor tillit och trygghet för henne och hon är otroligt kompetent. Alltid väldigt trevlig när vi hade frågor och funderingar. Om vi flyttar i framtiden kommer vi vilja ha samma mäklare och vi rekommenderar henne starkt till alla."
Läs mer
säljare på Runvägen 5

27 jun 2021

"Jag är jättenöjd med försäljning av vår lägenhet. Det gjordes så professionellt och smidigt ."
säljare på Åkersbergavägen 1A

16 jun 2021

"Professionell, pålitlig och personlig, kunnig och lyhörd, lugn, engagerad och effektiv, tog Malin oss med på en bra transparent resa till framgångsrikt avslut."
säljare på Riddarvägen 72

14 apr 2021

"Mkt nöjd med Malin på HusmanHagberg! Har både köpt och sålt via henne. Hon är driven, inlyssnande, tillgänglig, engagerad och stöttande.
Blev en snabb och smidig försäljning med ett försäljningspris över förväntan.
Kan varmt rekommendera Malin om ni vill sälja er bostad. Kommer anlita Malin Fui..."
"Mkt nöjd med Malin på HusmanHagberg! Har både köpt och sålt via henne. Hon är driven, inlyssnande, tillgänglig, engagerad och stöttande.
Blev en snabb och smidig försäljning med ett försäljningspris över förväntan.
Kan varmt rekommendera Malin om ni vill sälja er bostad. Kommer anlita Malin Fuierer igen i framtiden! "
Läs mer
säljare på Andromedavägen 8

20 mar 2021

"Malin är en väldigt professionell, erfaren och kompetent mäklare med hög faktor av pålitlighet och trygghet. Malin återkopplar snabbt och har bra kontakter till tex besiktningsfirmor, fotografer och stylister. Vi är 100% nöjda med valet av mäklare och rekommenderar henne varmt till andra hussälja..."
"Malin är en väldigt professionell, erfaren och kompetent mäklare med hög faktor av pålitlighet och trygghet. Malin återkopplar snabbt och har bra kontakter till tex besiktningsfirmor, fotografer och stylister. Vi är 100% nöjda med valet av mäklare och rekommenderar henne varmt till andra hussäljare eller köpare! Det gick väldigt smidigt när vi skulle sälja vårt hus. "
Läs mer
säljare på Översättravägen 54

11 mar 2021

"Malin är magisk, både som mäklare och person. Andra gången jag har haft förmånen att anlita henne och är mer än super nöjd!"
säljare på Sörahemsvägen 49

17 jan 2021

"Malin visade ett stort engangemang, lyhördhet samt en hög kompetens och servicenivå. Kan varmt rekommendera Malin"
säljare på Norra Skogsrundan 93

29 dec 2020

"Bästa mäklaren! Så enkel att jobba med. Tydlig, ärlig och anpassar sig efter säljarens nivå och ambitioner. Väldigt driven och smart i sitt sätt att alltid hitta framgångsrika vägar för både säljare och köpare.
Skulle även rekommendera köpare/spekulanter att ta kontakt med Malin för att hitta rä..."
"Bästa mäklaren! Så enkel att jobba med. Tydlig, ärlig och anpassar sig efter säljarens nivå och ambitioner. Väldigt driven och smart i sitt sätt att alltid hitta framgångsrika vägar för både säljare och köpare.
Skulle även rekommendera köpare/spekulanter att ta kontakt med Malin för att hitta rätt bostad då mycket säljs utanför öppen marknad och hon har bra koll och bra kontakter. "
Läs mer
säljare på Otto Bondes väg 87

18 dec 2020

"Trevlig, nåbar, lätt att samarbeta med och professionell!"
säljare på Hackstavägen 8C

01 nov 2020

"Väldigt positiv o driven mäklare."
säljare på Armborstvägen 24

29 okt 2020

"Malin oerhört kunnig, hjälpsam och strukturerad.
Vill ni ha en bra mäklare, som förstår dina behov och ser till att levererar det du vill ha. Så är det Malin Fuierer, ni skall välja.....
Bra känsla från första mötet till avslut, TACK Malin...."
säljare på Hackstavägen 8C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
13
Lägenhet
11
Radhus
9
Parhus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
164 393 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
275 av 285 säljare
Malin satte rätt förväntningar på slutpriset
247 av 284 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
284 av 287 säljare
Malin var tydlig och höll mig uppdaterad
291 av 291 säljare

Malin på kartan.

470 tidigare bostäder
19 bostäder till salu
292 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Bostäder

7 495 000 kr
5 rum, 185 m²
40 513 kr/m²
Villa, Österåker
6 495 000 kr
7 rum, 180 m²
36 083 kr/m²
Villa, Österåker
3 995 000 kr
5 rum, 157 m²
25 445 kr/m²
Radhus, Österåker
1 995 000 kr
2 rum, 61 m²
32 704 kr/m²
Lägenhet, Österåker
3 512 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 43 m²
53 372 kr/m²
Lägenhet, Österåker
3 361 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Säby Gård
7 rum, 140 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östra Kanalstaden
4 rum, 114 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
7 150 000 kr
Radhus Österskär
+ 155 000 kr
6 rum, 162 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
6 300 000 kr
Villa Västra Skärgårdsstad
+ 105 000 kr
5 rum, 128 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 900 000 kr
Lägenhet Åkersberga Centrum
-95 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Malin Fuierer skötte hela försäljningen på ett professionellt och effektivt sätt.
Allt gick smidigt och bra. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.