Malin Banger

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Malin Banger
Profilbild för Malin Banger
Säljarfavorit
Malin Banger
4.9 / 5
(109 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
16 st
45 020 000 kr

Bakgrund

Malin Banger jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2017-07-18. Malin har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Malin har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 41 861 000 kr.

Presentation

Min bakgrund av flera år som säljare inom handels har kommit mig väl till pass i mitt yrke som mäklare, som jag länge drömt om att bli.

Jag som mäklare vill arbeta långsiktigt och skapa varaktiga relationer. Med stark drivkraft är mitt mål att överträffa dina förväntningar och göra dig så nöjd att du rekommenderar mig till dina nära och kära. Jag tror att nyckeln till en lyckad bostadsaffär är att med mitt arbetssätt skapa trygghet för både säljare och köpare genom hela förmedlingsprocessen.

Hur ser din boendesituation ut? Önskar du en kostnadsfri värdering, hjälp att skapa bevakning av din drömbostad eller hjälp att granska årsredovisning eller besiktningsprotokoll i samband med ev. framtida köp? Då är du varmt välkommen att kontakta mig i ett tidigt skede så skapar vi den bästa lösningen utifrån ditt nuläge.

Mäklarbyrå


Säljare om Malin.

10 feb 2021

"Riktigt bra mäklare som verkligen hade koll på området där vi skulle sälja.
Litade verkligen på henne hon överträffade våra förväntningar."
säljare på Stabby Allé 11E

27 dec 2020

"Väldigt nöjd med Malins arbete. Hon var hela tiden mycket lättsam och samtidigt oerhört engagerad och lyhörd.
Som numera boende på annan ort hjälpte Malin även till med mycket när jag inte hade möjlighet att vara på plats. "
säljare på Lindsbergsgatan 9C

12 dec 2020

"Mäklaren var väldigt proffsig, engagerad, tillmötesgående, inkännande och ambitiös."
säljare på Drabantvägen 4

10 dec 2020

"Mäklaren lyssnade i mycket hög grad på säljarens behov av tydlighet, integritet och oro inför försäljning och vann på detta sätt snabbt säljarens förtroende. Mäklaren har också lagt ner mycket energi på att säljaren skulle kunna ha sitt boende kvar och kunna känna sig trygg under hela processen.
"
säljare på Verkmästargatan 9

18 nov 2020

"Det goda intrycket vi fick vid första samtalet bekräftades vid alla följande kontakter. Vi fick en realistisk bild av försäljningschanserna och processen. "
säljare på Östra Ågatan 73D

18 nov 2020

"Otroligt bra och härlig, jag är så nöjd! Det var ett rent nöje att få ha Malin som mäklare!"
säljare på Rosendalsvägen 20

28 sep 2020

"Vi är väldigt nöjda med Malin som mäklare. Lyhörd, trevlig och kompetent. Till skillnad från många andra mäklare vi träffat på visningar så beaktade Malin rådande situation och höll en 2h och 20min lång visning med endast två sällskap i taget, något både vi som säljare uppskattade och något vi tror att även spekulanter uppskattar.
Kort och gott en suverän mäklare!"
säljare på Norbyvägen 46C

07 sep 2020

"Mycket trevlig, hade tid för alla frågor. Glad och positiv. Fick information direkt något hänt. Känner mig mycket nöjd och kan varmt rekommendera henne till alla."
säljare på Sankt Johannesgatan 31B

22 jul 2020

"Jag är väldigt nöjd med Malins insats"
säljare på Lidnersgatan 35

09 jun 2020

"Trevlig, proffsig och driven mäklare som vi är väldigt glada att vi anlitade."
säljare på Hälleborgsgatan 15D

04 jun 2020

"Mycket nöjd med försäljningen "
säljare på Viktor Rydbergsgatan 36

18 maj 2020

"Professionellt bemötande från första möte till avtalsskrivning.
Malin var väldigt engagerad i att beskrivning, fotografering och annonsering av objektet skulle bli bra. Ett gediget arbete lades ner på att kontakta alla tänkbara intressenter inför och efter visning.
Har fått ett mycket bra helhetsintryck av Malin som även engagerat sig i och stöttat oss i vårt nya bostadsköp."
säljare på Eksoppsvägen 35

18 maj 2020

"Mycket nöjd med Malin. Hon jobbade hårt och höll mig uppdaterad. Ingav förtroende.
Bra planering med försäljningen."
säljare på Godtemplarvägen 13

16 maj 2020

"Malin är lyhörd, intresserad, tillgänglig och arbetar hårt! "
säljare på Gotlandsresan 99

15 maj 2020

"Korrekt utfört!"
säljare på Frodegatan 17B

15 maj 2020

"Malin gjorde allt som man kan förvänta sig av en bra mäklare."
säljare på Egilsgatan 13B

23 apr 2020

"Malin är en mäklare för alla lägen! Lyhörd, okomplicerad och effektiv, men framför allt duktig på alla moment. Hon var till stor hjälp vid försäljningen av vår lägenhet och skakade fram stor mängd intressenter och fick affären i hamn trots bakomliggande coronakaos. Malin höll i flertalet visningar, fixade privatvisningar och höll kontakt med alla. Det märktes att hon gjorde det lilla extra. Vi är mycket nöjda och skulle rekommendera Malin i alla väder och lägen! "
säljare på Odensgatan 4B

20 apr 2020

"Stort engagemang, hög tillgänglighet och målfokuserad. Lyhörd, lätt att kommunicera med och dessutom mycket trevlig. Vi kände oss trygga med Malin under hela processen. "
säljare på Gröna gatan 31C

16 apr 2020

"Mäklaren får högsta betyg av oss. Engagerad, kunnig, positiv och allmänt hjälpsam. Kan verkligen rekommendera Malin Banger och Mäklarhuset."
säljare på Kungsgatan 32

08 apr 2020

"Engagerad och intresserad av personens behov, inte bara av att sälja."
säljare på Gräslöksgatan 16

20 mar 2020

"Malin är en toppenbra mäklare. Inlyssnande, klok och lagom driven. Det enda hon hade fel på var bedömningen av värdet på huset, men det är jag såklart bara glad för eftersom det blev mycket högre än vi hade vågat hoppas. "
säljare på Betgatan 49

19 mar 2020

"Redan innan vi träffade Malin hade vi blivit varmt rekommenderade av företag som samarbetar med Mäklarhuset att vi skulle vända oss till Malin och hennes kollegor. Direkt vid första träffen kände vi att vi hade träffat rätt mäklare för oss! Malin är helt enkelt väldigt lätt att tycka om och känna sig bekväm med!
Tack vare tipsen vi fick redan vid första träffen kunde vi direkt börja på förberedelser inför försäljningen. Den stylist som sedan besökte oss gav detaljerade råd som var enkla att följa och gav stort resultat. Fotografen fick fram otroliga bilder av lägenheten och annonsen som publicerades bara någon dag senare såg fantastisk ut!
Hela försäljningen från första träffen med Malin fram till kontraktskrivning tog bara en månad. Trots det var vi hela tiden trygga med exakt vad som skulle ske i vilken ordning och på vilket sätt. Förutom att förbereda lägenheten inför fotografering och visning behövde vi faktiskt aldrig fundera något på själva försäljningen. Det kändes som att allt som behövde hända skedde nästan automatiskt tack vare hur Malin med kollegor skötte allting åt oss.
Vi är kort sagt otroligt nöjda med Malin, hennes kollegor och Mäklarhuset som företag! Vi vidarebefordrar därför mer än gärna den varma rekommendationen!"
säljare på Leopoldsgatan 4

18 mar 2020

"Väldig lätt att prata med, lyhörd och mkt engagerad. Vi är jättenöjda! "
säljare på Gamla Uppsalagatan 9A

01 mar 2020

"Vi har anlitat Malin Banger och Mäklarhuset för att sälja vår lägenhet. Malin har agerat föredömligt, professionellt med god kunskap, lugnt och trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera Malin och Mäklarhuset. "
säljare på Gustaf Kjellbergs väg 3B

20 feb 2020

"Trevlig och kompetent! "
säljare på Norbyvägen 46B

07 feb 2020

"Rekommenderar Malin till alla. Snabb på att svara, kunnig och kompetent."
säljare på Apelgatan 7D

06 nov 2019

"Fantastisk, flera skäl men främst för hennes engagemang som känns genuin men även hennes vilja att ständigt återkoppla. Du behöver inte ens börja tänka...det har Malin redan gjort åt dig och återkopplar med förslag eller svar på dina funderingar. Malin är verkligen duktig och uppskattad."
säljare på Ljustret 28

29 okt 2019

"Jättetrevlig, tydlig och driven. Toppen mäklare."
säljare på Lidnersgatan 37

24 sep 2019

"Mkt nöjd med ALLT"
säljare på Lindsbergsgatan 5C

14 sep 2019

"Jag kan rekommendera Malin till andra som går i säljtankar. Hon är mån om en bra affär för både säljare och köpare. Vill att alla ska förstå processen och innehåll."
säljare på Stabby Allé 11E

03 jul 2019

"Sålde vår lägenhet genom Malin som visade proffsigt bemötande från första stund och fortsatte med snabb återkoppling och bra service genom hela köpet. Rekommenderas. / Alf & Berith"
säljare på Luthagsesplanaden 12B

28 maj 2019

"Malin ger ett professionellt intryck, är saklig och bra på att informera i alla steg. Jag skulle definitivt anlita henne igen."
säljare på Salagatan 30A

26 maj 2019

"Mycket engagerad mäklare som gör sitt yttersta för en lyckad försäljning. Lyssnar väl på säljarens önskemål angående tex val av bilder osv. Bra agerande vid budgivningen för både säljare samt köpare, god och engagerande kommunikation. Lättillgänglig och tog sin tid vid samtliga möten. Vi rekommenderar verkligen vår mäklare vid husförsäljningar och är mycket nöjda."
säljare på Skoby 331

02 maj 2019

"Malin har varit väldigt flexibel, engagerad, informerande och tillmötesgående. Vi kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Herman Flodkvists väg 8

01 maj 2019

"Mäklaren var inte billigast men valdes för att hon kändes bäst. "
säljare på Tiundagatan 38

12 apr 2019

"Vi är väldigt nöjda och vi kan rekommendera Malin för nya objekt"
säljare på Rasbokils-Tibble 79

03 apr 2019

"Malin är väldigt engagerad och positiv. Hon håller dig väl informerad och jobbar strukturerat. En bra mäklare"
säljare på Luthagsesplanaden 11

05 mar 2019

"Rekommenderar gärna Malin. Detta är 3:dje försäljningen vi har genomfört med tre olika mäklare och Malin sticker ut på ett mycket positivt sätt. Målfocuserad och engagerad med förmågan att lyssna och ta del föra att sedan ständigt uppdatera. Att det sedan inte gick att förutse försäljningsvärdet är försvarbart då statistiken i området lyste med sin frånvaro. Tacksamma för att Malin knöt ihop säcken på, för oss, mycket bra sätt!"
säljare på Almstigen 44

22 jan 2019

"Pigg, enerigisk och korrekt mäklare! Mycket socialt kompetent och kunnig. "
säljare på Kungsängsesplanaden 2B

06 nov 2018

"mäklaren gick ut med ett lite för högt pris och skulle nog ha angivit att huset var i behov av renovering. Annars var allting mycket bra. "
säljare på Vretalundsvägen 17

05 nov 2018

"Mycket duktig mäklare. Skulle jag sälja igen skulle jag välja henne som mäklare. "
säljare på Bäverns gränd 24

06 sep 2018

"Malin var/är väldigt kunnig, tydlig, strukturerad, driven, engagerad och härlig och enkel att samarbeta med i min bostadsförsäljning. "
säljare på Banérgatan 8B

03 jul 2018

"Fantastiskt bemötande och ett engagemang som jag alldrig upplevt med andra mäklare.
Väldigt nöjda är vi och kommer att varmt rekommendera Malin Banger som mäklare."
säljare på Stormgatan 12

07 jun 2018

"Tillmötesgående och lättillgänglig. Gott första intryck, bra presentation."
säljare på Siktargatan 24

04 apr 2018

"Mycket trevlig. Förtroendeingivande. Fick mig och min fru att känna oss trygga i vår försäljning."
säljare på Trevlingevägen 21

16 nov 2017

"Jag skulle rekommendera Malin. Hon gjorde ett bra jobb med att få min bostad såld även fast marknaden för att sälja lägenheter var sval.
Hon var väldigt engagerad och höll mig uppdaterade på intressenter och hur försäljningen gick. När intresset av min bostad var lågt så tog hon aktiva åtgärder för att försöka få bostaden såld."
säljare på Centralvägen 38

05 okt 2017

"Malin har varit kompetent, snabb och drivande under hela säljprocessen som har varit snabb eftersom hon har haft en redan upparbetad kundbas som gjort försäljningen effektiv vilket vi efterfrågade. Hon har samtidigt kunnat hantera säljare och köpare på ett tydligt och bra sett. Vi är mycket nöjda."
säljare på Torkelsgatan 30E

28 sep 2017

"Min mäklare fick mig att känna mig trygg i de olika stegen i försäljningen av min lägenhet. Jag upplevde det som att hon gjorde lite mer än jag hade förväntat . Jag kan verkligen rekommendera Malin!"
säljare på Hjalmar Brantingsgatan 5A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
41 861 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
100 av 107 säljare
Malin satte rätt förväntningar på slutpriset
82 av 109 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
107 av 108 säljare
Malin var tydlig och höll mig uppdaterad
108 av 109 säljare

Malin på kartan.

146 tidigare annonser
3 bostäder till salu
109 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 395 000 kr
3 rum, 79 m²
42 974 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
4 759 kr/mån
1 395 000 kr
1 rum, 41 m²
34 024 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 305 kr/mån
1 595 000 kr
4 rum, 93 m²
17 150 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
5 635 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Främre Luthagen
1 rum, 41,6 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Industristaden
1 rum, 34,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Luthagen
2 rum, 66 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Ulleråker
3 rum, 87,3 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Årsta
5 rum, 101 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.