Magnus Weideskog

Profilbild för Magnus Weideskog
Magnus Weideskog
4.8 / 5
(113 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
3 st
0 st
34 750 000 kr

Bakgrund

Magnus Weideskog jobbar på Tradition Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2012-03-28. Magnus har enligt vår statistik haft 3 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och tomter/mark och motsvarar ett värde på 24 600 000 kr.

Presentation

Mitt intresse för människor och relationer har drivit mig till mäklaryrket. Tidigare har mitt liv kretsat kring musiken och jag har bl.a. hunnit med att spela på Sollidens scen inför 20 000 personer och blivit nominerad till en Grammis. Jag tror att det viktigaste som mäklare är att vara öppen, tydlig och engagerad. Trots att det är bostäder vi förmedlar så är människan alltid det viktigaste i affären. På Tradition jobbar vi med förmedling av villor och bostadsrätter i hela Stockholm.

Jag har hjälpt mina kunder att byta boende i Stockholm, i elva års tid. Nu driver jag Tradition Fastighetsmäkleri och säljer lägenheter och villor över hela Stockholm. Jag bygger mina affärer på goda referenser och personliga rekommendationer.

Med hjälp av mitt personliga engagemang, min erfarenhet och Traditions heltäckande marknadsföring så kan jag hjälpa dig att nå dina mål med försäljningen. Tillsammans skräddarsyr vi min tjänst så att du får allt det du och ditt boende behöver för att maximera försäljningen. Jag hjälper till med allt ifrån styling, besiktningar, fotografering med proffsfotograf, genomarbetat marknadsmaterial och alla visningar som krävs!

Jag är oerhörd glad över att vara en frekvent rekommenderad mäklare enligt den oberoende sidan: hittamaklare.se/magnus.weideskog

Säljare om Magnus.

01 jun 2023

"Vi är supernöjda med Magnus "
säljare på Strömmadalsvägen 22

22 maj 2023

"Det är tredje gången vi säljer med Magnus och vi är lika nöjda varje gång!
/Robin"
säljare på Svarta Backen 15B

31 mar 2023

"Grym rakt igenom hela processen. Kan verkligen rekommendera Magnus. "
säljare på Njordvägen 12

22 mar 2023

"Vi är jättenöjda med försäljningen och Magnus hjälp. Kompetent, rak, tydlig och höll en strukturerad och bra process från start till mål. "
säljare på Svarta Backen 15A

21 mar 2022

"Fantastisk! Rekommenderas!"
säljare på Tärnkobbsvägen 16

25 sep 2021

"Magnus är verkligen grym!! "
säljare på Tre Liljor 5B

25 feb 2021

"Magnus hade sålt grannens hus för några år sedan med bra resultat, så för oss var det självklart att pröva honom vid vår försäljning. Han är kunnig, mycket engagerad och trevlig samt proffsig. Försäljningspriset var långt över förväntan. Såväl vi som köparna kände oss trygga och lyckliga efter ge..."
"Magnus hade sålt grannens hus för några år sedan med bra resultat, så för oss var det självklart att pröva honom vid vår försäljning. Han är kunnig, mycket engagerad och trevlig samt proffsig. Försäljningspriset var långt över förväntan. Såväl vi som köparna kände oss trygga och lyckliga efter genomförd affär. "
Läs mer
säljare på Tornstigen 8

19 okt 2020

"Magnus har ett väldigt proffsigt bemötande och är väldigt duktig på sitt jobb. Vi kommer garanterat använda han igen. "
säljare på Stjernströms väg 11

11 okt 2020

"Magnus är väldigt trevlig & lyhörd. Han är serviceminded & mycket kunnig på sitt jobb, kan varmt rekommendera honom. En mäklare som verkligen värnar om kundkontakten & jobbar långsiktigt!"
säljare på Slipgatan 11

09 okt 2020

"Supernöjd med hela processen! Seriös och driven mäklare //Cecilia"
säljare på Tellusborgsvägen 33

09 okt 2020

"Mycket nöjd med Magnus"
säljare på Helgdagsvägen 15

13 maj 2020

"Magnus är kanon. I en ganska tuff marknad med stor osäkerhet pga Corona sålde Magnus vår lägenhet på fem dagar från att den kom ut på hemnet, dessutom till ett pris som vida översteg våra förväntningar. Magnus höll oss uppdaterade kontinuerligt genom hela processen. Kan varmt rekommendera Magnus ..."
"Magnus är kanon. I en ganska tuff marknad med stor osäkerhet pga Corona sålde Magnus vår lägenhet på fem dagar från att den kom ut på hemnet, dessutom till ett pris som vida översteg våra förväntningar. Magnus höll oss uppdaterade kontinuerligt genom hela processen. Kan varmt rekommendera Magnus för alla som ska sälja sin bostad.
/Robin "
Läs mer
säljare på Kocksgatan 25

13 maj 2020

"Magnus Weideskog på Tradition är otroligt tillmötesgående och skicklig mäklare som kan sin sak. Vi har anlitat denna mäklare från Tradition vid en tidigare husförsäljning och han levererar varje gång. Tryggt, prisvärt och enkelt med ett slutpris både säljare och köpare är nöjda med. Stort tack!"
"Magnus Weideskog på Tradition är otroligt tillmötesgående och skicklig mäklare som kan sin sak. Vi har anlitat denna mäklare från Tradition vid en tidigare husförsäljning och han levererar varje gång. Tryggt, prisvärt och enkelt med ett slutpris både säljare och köpare är nöjda med. Stort tack!"
Läs mer
säljare på Gamla Landsvägen 9

07 apr 2020

"Magnus är en exceptionell mäklare som är lätt att tycka om och få förtroende för. Vi kände oss väldigt trygga och väl omhändertagna under hela processen. "
säljare på Folkungagatan 67

25 feb 2020

"Tydlig och professionell - både för köpare och säljare. Rekommenderas varmt"
säljare på Sportvägen 5

20 feb 2020

"Mycket professionell och strukturerad.
Magnus var väldigt ärlig med mot oss och säljarna vilket känns mycket bra. Han hanterade även budgivningen på ett mycket bra sätt. Vi kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Frejgatan 4

30 jan 2020

"Mäklarens insats genomfördes i en mycket positiv anda - hanteringen av vårt ärende var både inkännande och pragmatisk, både reflekterande och effektiv. Under trygg och kompetent handledning gick vår försäljning på så sätt i mål. Vi vill därför varmt rekommendera mäklaren Magnus Weideskog."
"Mäklarens insats genomfördes i en mycket positiv anda - hanteringen av vårt ärende var både inkännande och pragmatisk, både reflekterande och effektiv. Under trygg och kompetent handledning gick vår försäljning på så sätt i mål. Vi vill därför varmt rekommendera mäklaren Magnus Weideskog."
Läs mer
säljare på Skepparbacken 3A

18 sep 2019

"Återkopplade hela tiden och lät oss få veta hur allt låg till, något vi uppskattade då det är en nervös tid och man gärna vill veta vad som händer."
säljare på Tollarevägen 4

16 jun 2019

"Nu har vi både köpt och sålt via Magnus och han har gjort ett kanonjobb i båda affärerna. Rekommenderas starkt! "
säljare på Finnbergsvägen 12

12 jun 2019

"Rekommenderas! "
säljare på Blå Blomvägen 14

09 maj 2019

"Magnus tog sig an vårt uppdrag med en god portion positiv energi och levererade annons/bilder under mycket kort tid. Han är kunnig, engagerad, vänlig, lyhörd och tålmodig. Han följde upp och höll oss informerade. Givet en ganska sval marknad sydde han till slut ihop vår försäljning. "
"Magnus tog sig an vårt uppdrag med en god portion positiv energi och levererade annons/bilder under mycket kort tid. Han är kunnig, engagerad, vänlig, lyhörd och tålmodig. Han följde upp och höll oss informerade. Givet en ganska sval marknad sydde han till slut ihop vår försäljning. "
Läs mer
säljare på Sten Stures väg 33

18 apr 2019

"Magnus överträffade våra förväntningar som vanligt! Han fick även väldigt positiv feedback från våra köpare och intressenter som var väldigt nöjda med hans bemötande. Vi kommer absolut anlita Magnus till vår nästa bostadsförsäljning! "
säljare på Åkerbyvägen 120

27 feb 2019

"Kunde inte blivit bättre! Supernöjda!"
säljare på Henriksdalsringen 111

22 okt 2018

"Trevligt med en engagerad mäklare som går "all in""
säljare på Marinstadsvägen 14

09 jun 2018

"Mycket nöjd med Magnus insats! Han var mycket lyhörd och professionell. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Birger Jarlsgatan 46B

02 jun 2018

"Fokuserad o envis:-)"
säljare på Sankt Eriksgatan 1

25 maj 2018

"Denne unge man är värd en omväg. Fem stjärnor Mäklarguiden."
säljare på Slipgatan 11

23 maj 2018

"Han fick inte möjligheten att driva budgivning. Kanske beroende på marknadsläget. Vi är nöjda med resultatet av försäljningen men undrar lite över hur mycket han eggade de övriga spekulanterna som inte ville komma till utgångsbudet. Återigen vi är nöjda med resultatet och Magnus gav oss bra feedb..."
"Han fick inte möjligheten att driva budgivning. Kanske beroende på marknadsläget. Vi är nöjda med resultatet av försäljningen men undrar lite över hur mycket han eggade de övriga spekulanterna som inte ville komma till utgångsbudet. Återigen vi är nöjda med resultatet och Magnus gav oss bra feedback och rekommendationer"
Läs mer
säljare på Hornsgatan 100

16 mar 2018

"Magnus är en mycket trevlig och kunnig mäklare som jag varm kan rekommendera!"
säljare på Karolinska vägen 9

22 okt 2017

"• lyhörd • kompetent • driven • informativ • socialt stark • inkännande • flexibel • engagerad • tydlig • service mindes. Rekommenderas! "
säljare på Baltzar von Platens gata 4

12 okt 2017

"Engagerad, transparent, lyhörd och en allmänt trevlig uppsyn. Lätt att tycka om både av mig som kund och köparen."
säljare på Grev Magnigatan 17B

10 jul 2017

"Magnus är mycket seriös och avlyssnande. Han har mycket bra relation till spekulanter och har hanterat uppdraget på ett synnerligen professionellt sätt."
säljare på Mäster Mikaels gata 1A

19 jun 2017

"Jättebra mäklaren som jag starkt kan rekommendera! Våran först försäljning och den skötte han hur bra som helst! "
säljare på Bygränd 2D

01 jun 2017

"Toppen mäklare som levererade från start till mål, lugn, sansad och ödmjuk inför uppgiften. Kan varmt rekommendera Magnus på tradition. "
säljare på Svartmesvägen 2

03 maj 2017

"Magnus levererade hög kvalitet som vanligt. Gav han full handlingsfrihet då jag var inne i en intensiv jobbperiod. Kände mig helt trygg med det speciellt eftersom Magnus på ett tydligt sätt levererade löpande uppdateringar till mig. Stark rekommendation!"
"Magnus levererade hög kvalitet som vanligt. Gav han full handlingsfrihet då jag var inne i en intensiv jobbperiod. Kände mig helt trygg med det speciellt eftersom Magnus på ett tydligt sätt levererade löpande uppdateringar till mig. Stark rekommendation!"
Läs mer
säljare på Lanforsvägen 45

10 apr 2017

"Magnus hade en strategi för genomförandet och höll sig till den, vilket resulterade i en mycket lyckad försäljning!"
säljare på Saltsjögränd 8

10 apr 2017

"Magnus var inte så pådrivande så att jag sätter en 5:a för detta. Han var pådrivande utan att var att vara påträngande, vilket är alldeles för vanligt i mäklarbranschen. Detta kändes bättre.
Det kunde ha varit bra meden skylt utanför husentrén med uppgiften "Lägenhet till salu och kontakta mäkl..."
"Magnus var inte så pådrivande så att jag sätter en 5:a för detta. Han var pådrivande utan att var att vara påträngande, vilket är alldeles för vanligt i mäklarbranschen. Detta kändes bättre.
Det kunde ha varit bra meden skylt utanför husentrén med uppgiften "Lägenhet till salu och kontakta mäklaren..." så kunde fler i närområdet lättare hittat objektet. De som funderar men ännu inte studerat Hemnet t.ex. Fler intressenter hade kanske kommit med då.
Eftersom vi ville ha individuellt bokade visningstider hade detta nog varit extra bra. Vår tanke är att i detta område är det troligen mer ovanligt att man bokar tider för visning så det kan vara extra bra med en annan informationskanal också. I andra områden/sammanhang är det mer vanligt med personligt bokade tider i stället för "drop-in"."
Läs mer
säljare på Glanshammarsgatan 23

03 mar 2017

"Jag har både köpt av Magnus och sålt med Magnus.
Han är både professionell och personlig i sitt bemötande. Han är dessutom ärlig och rak i sin kommunikation med spekulanter vilket jag som kund och spekulant uppskattade väldigt mycket.
Jag rekommenderar honom varmt som mäklare!"
"Jag har både köpt av Magnus och sålt med Magnus.
Han är både professionell och personlig i sitt bemötande. Han är dessutom ärlig och rak i sin kommunikation med spekulanter vilket jag som kund och spekulant uppskattade väldigt mycket.
Jag rekommenderar honom varmt som mäklare!"
Läs mer
säljare på Borgargatan 6

17 feb 2017

"Positiv, engagerad, Lyhörd, med god lokalkännedom, rekommenderas varmt!"
säljare på Njordvägen 19

14 feb 2017

"Vi tycker att Magnus omedelbart gav intrycket av att vara engagerad och målinriktad, med god känsla för detaljer och hur objektet skulle presenteras."
säljare på Bruksstigen 2

10 feb 2017

"Magnus Weideskog är en fenomenalt skicklig mäklare"
säljare på Trollstigen 17

10 feb 2017

"Magnus är tillgänglig, trevlig och ordentlig. Allt man vill ha från en mäklare."
säljare på Barnhemsvägen 5

02 nov 2016

"Jag valde Magnus för att han kändes erfaren men fortfarande "hungrig". Så här med facit ett rätt analys/beslut. Blev imponerad över hans strategiska tänkande och tydliga vägledning. "
säljare på Tjurbergsgatan 34

27 okt 2016

"Otroligt engagerad mäklare som satte sig in i mitt unika objekt genom att läsa på om vad byggrätterna i området tillät etc. Kan varmt rekommendera Magnus!!"
säljare på Näckdjupsvägen 19

25 okt 2016

"En fantastisk mäklare som jag kan rekommendera till alla. Är i mina ögon Sveriges bästa mäklare. Grymt duktig och otroligt lyhörd. blev inspirerad att själv bli mäklare efter att jag sett Magnus agera. 5 plus från min sida"
säljare på Svandammsvägen 36

10 okt 2016

"Ta tradition och Magnus Weideskog som din mäklare. Det kommer du aldrig att ångra!"
säljare på Blåhammarvägen 15

07 okt 2016

"Vi är mycket nöjda med Magnus insats gällande försäljningarna av våra lägenheter. Engagerad, serviceinriktad, driven och ambitiös är bara några av dom positiva adjektiv som utmärker Magnus, men det främsta är nog Magnus engagemang för båda parter i försäljnigen och där han gör ett mycket trovärdi..."
"Vi är mycket nöjda med Magnus insats gällande försäljningarna av våra lägenheter. Engagerad, serviceinriktad, driven och ambitiös är bara några av dom positiva adjektiv som utmärker Magnus, men det främsta är nog Magnus engagemang för båda parter i försäljnigen och där han gör ett mycket trovärdigt och seriöst intryck på parterna, man får helt enkelt ett mycket bra och positiv känsla från första kontakt!"
Läs mer
säljare på Tollarevägen 26

07 okt 2016

"Vi är mycket nöjda med Magnus insats gällande försäljningarna av våra lägenheter. Engagerad, serviceinriktad, driven och ambitiös är bara några av dom positiva adjektiv som utmärker Magnus, men det främsta är nog Magnus engagemang för båda parter i försäljnigen och där han gör ett mycket trovärdi..."
"Vi är mycket nöjda med Magnus insats gällande försäljningarna av våra lägenheter. Engagerad, serviceinriktad, driven och ambitiös är bara några av dom positiva adjektiv som utmärker Magnus, men det främsta är nog Magnus engagemang för båda parter i försäljnigen och där han gör ett mycket trovärdigt och seriöst intryck på parterna, man får helt enkelt ett mycket bra och positiv känsla från första kontakt! "
Läs mer
säljare på Barnhemsvägen 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
2
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
3
Försäljningsvärde
24 600 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
111 av 113 säljare
Magnus satte rätt förväntningar på slutpriset
104 av 113 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
108 av 111 säljare
Magnus var tydlig och höll mig uppdaterad
112 av 112 säljare

Magnus på kartan.

250 tidigare bostäder
112 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Gamla Herrviksnäs
11 rum,
Utropspris: 17 750 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Saltsjö Boo
Utropspris: 8 500 000 kr
Slutpris saknas
Villa Saltsjö Boo
7 rum, 127 m²
Utropspris: 8 500 000 kr
Slutpris saknas
Villa Lilla Björknäs
7 rum, 335 m²
Slutpris saknas
Villa Lilla Björknäs
6 rum, 192 m²
Utropspris: 20 000 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.