Magnus Mattiasson

Profilbild för Magnus Mattiasson
Magnus Mattiasson
4.8 / 5
(112 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
9 st
0 st
28 620 000 kr

Bakgrund

Magnus Mattiasson jobbar på Hemm Mäkleri AB och är registrerad mäklare sedan 2003-06-24. Magnus har enligt vår statistik haft 3 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt villor och motsvarar ett värde på 9 800 000 kr.

Presentation

Med mer än 20 års erfarenhet från fastighetsmäklarbranschen har jag ett stort kontaktnät och god lokalkännedom.

Sedan sommaren 2020 har jag lämnat min roll som ägare i SkandiaMäklarna Borås, ett kontor som jag startade för drygt 10 år sedan.

Nu driver jag tillsammans med mina kollegor istället HEMM Mäkleri - ett fristående mäklarkontor där jag kan fortsätta att leverera skräddarsydda lösningar med kundens bästa i fokus. Fortfarande som fastighetsmäklare och ägare men med ytterligare fokus på allt det roliga i en affär, för många den största som man gör i livet.

Jag arbetar fortsatt med inriktning mot villor, bostadsrätter, hyreshus och kommersiella fastigheter i Borås med omnejd. Statistiken på hittamäklare inkluderar tyvärr varken nyproduktion eller kommersiella fastigheter.

När man köper/säljer sin bostad så är det oftast en av livets största affärer, då är det viktigt att man har en kunnig, engagerad och inte minst målinriktad fastighetsmäklare. Detta tillsammans med ett stort personligt engagemang (om möjligt marknadens mest engagerade mäklare:)) och service kan jag erbjuda er. Om ni ger mig förtroendet att hjälpa till med er försäljning så kommer jag göra allt för att er affär skall bli så framgångsrik som möjligt.

"Non job facts" - Fågelskådande akvarist med intresse för historia, arkeologi och natur. Uppvuxen och bosatt på Byttorp men tillbringar sommaren i Stranninge/Halland. Reser gärna med familjen (Linda, Lovisa och Miranda. Har hunden och katten tur får dom också åka med..) på kortare och längre resor när tillfälle ges - dvs. ej söndagar då det är visning ;).

Gillar mat och god dryck, skaldjur toppar listan året om.

Hade min första anställning på Sverige Fastigheter, parallellt med gymnasiet för en massa år sedan. Har även jobbat ett tag på Svensk Fastighetsförmedling men har sedan millenieskiftet drivit eget företag inom fastighetsmäklarbranschen igen. Drivit SkandiaMäklarna - Den ledande kvalitetsmäklare, sedan 2009 och har sedan dess legat i topp på listor över de bäst betalda bostadspriserna i Borås. Från och med sommaren/hösten 2020 tog jag nästa kliv genom att starta HEMM Mäkleri - en fristående fastighetsmäklare med inrikting och fokus på helheten och allt det positiva som kommer genom ett bostadsbyte.

Kontakta mig gärna för ett förutsättningslöst möte så skall jag berätta mer om på vilket jag sätt jag ser till så att ni blir så nöjda som det bara går och i möjligaste mån även ser till så att du/ni får bäst betalt vid just er försäljning.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Magnus.

30 jun 2022

"Magnus var alltid lätt att få tag på, lyhörd på våra önskemål och funderingar, förmedlade positiv energi, kan varmt rekommendera Magnus."
säljare på Sjöhagsvägen 29

21 dec 2021

"Trevlig och engagerad mäklare, samt kunde förklara försäljningsprocessen på ett tydligt sätt och höll oss uppdaterade!"
säljare på Södra Kyrkogatan 57A

12 okt 2021

"Kan varmt rekommendera Magnus, väldigt driven och engagerad. Hjälper till med alla frågor man kan tänkas ha kring en försäljning och lätt att ha att göra med. Toppen :)"
säljare på Kobackavägen 6

12 okt 2021

" Magnus du är bäst på ditt jobb."
säljare på Sjöbogatan 52

11 okt 2021

"Mycket duktig mäklare och prickade slutpriset över förväntan. Bästa mäklaren! Tveka inte att kontakta honom. "
säljare på Sonatgatan 25C

11 okt 2021

"Löste uppkommande problem smidigt och höll säljaren på gott humör.
Mycket snygg annons med relevant bildmaterial och lagom (inte allt för svulstig) text..
Rekommenderas till det allra bästa!"
säljare på Tursagatan 25C

08 jun 2021

"Borås bästa mäklare - både före, under och efter (deklaration) fsg. Rekommenderas starkt!!!"
säljare på Kyrkoherdevägen 10

13 apr 2021

"Vi är jättenöjda med Hemm Mäkleri AB, kan varmt rekommendera dom till andra."
säljare på Sörmarksgränden 12

13 apr 2021

"Mycket duktig och engagerad mäklare med ett brett kontaktnät. Hans slutpris stämde väldigt väl överens med var vi hamnade. Det var lätt och smidigt och han fanns tillgänglig för frågor när som."
säljare på Götebacka 7

12 apr 2021

"Väldigt nöjd, trevliga och proffsiga. Enkla att ha och göra med. Kan varmt rekommendera Hemm Mäkleri! "
säljare på Bergakungsgatan 12F

09 apr 2021

"Vi har köpt och sålt med stor hjälp av Magnus och kommer fortsätta använda honom vid eventuella framtida försäljningar.
"
säljare på Hestra Ringväg 12C

09 apr 2021

"Riktigt bra rakt igenom hela processen "
säljare på Slåttervägen 8

24 nov 2020

"Engagerad och aktiv i sitt arbete"
säljare på Gingri Stockabo 1

24 nov 2020

"Vi är supernöjda med mäklarens insats och skulle inte tveka att anlita honom igen."
säljare på Åsakroken 57

14 maj 2020

"Trots ”Coronakrisen” gick försäljningen snabbt. Hade bra kontakt med mäklaren sedan tidigare då han sålt den nya lägenheten till mig och hans byrå har sålt flera lägenheter i min nuvarande förening. Han håller även i försäljningen i nybyggnationen i kvarteret intill! Jag fick många positiva komme..."
"Trots ”Coronakrisen” gick försäljningen snabbt. Hade bra kontakt med mäklaren sedan tidigare då han sålt den nya lägenheten till mig och hans byrå har sålt flera lägenheter i min nuvarande förening. Han håller även i försäljningen i nybyggnationen i kvarteret intill! Jag fick många positiva kommentarer angående annonsen från vänner o bekanta!"
Läs mer
säljare på Lagercrantz Plats 7B

12 maj 2020

"Är jättenöjd med försäljningen av mitt hus.
"
säljare på Göteborgsvägen 34

30 apr 2020

"Vi är jättenöjda med Magnus!"
säljare på Kellgrensgatan 23A

30 apr 2020

"Fantastisk mäklare som alltid går att få tag i om man undrar något, även kväll och helg. Professionell där det tydligt märksatt han gjort detta länge och är duktig på det han gör. "
säljare på Talgoxvägen 6

29 apr 2020

"Magnus var engagerad från start till mål och gav det lilla extra för att möta våra förväntningar.
Jag har köpt hus av Magnus och använt mig av honom vid två husförsäljningar och varit helnöjd som både köpare och säljare. Om jag i framtiden säljer hus en tredje gång är valet av mäklare givet."
"Magnus var engagerad från start till mål och gav det lilla extra för att möta våra förväntningar.
Jag har köpt hus av Magnus och använt mig av honom vid två husförsäljningar och varit helnöjd som både köpare och säljare. Om jag i framtiden säljer hus en tredje gång är valet av mäklare givet."
Läs mer
säljare på Vävargatan 7A

22 mar 2020

"Kanonbra."
säljare på Barrgränd 17

21 mar 2020

"Magnus var mycket professionell och det kändes tryggt under hela försäljningsperioden.
Jag kan varmt rekommendera Magnus och SkandiaMäklarna. "
säljare på Mellomgårdsgatan 15

19 mar 2020

"Magnus Mattiasson är en mycket duktig mäklare som vi varmt rekommendera
Magnus gav tipps vid försäljningen några enkla förbättrings åtgärder.
Vi är nöjda
Jan / Kerstin
Jan / Kerstin"
säljare på Mikrogatan 28

14 mar 2020

"Väldigt, väldigt hög kompetens och väldigt träffsäker gällande marknad och har mycket god förmåga att hitta potentialen i objektet han ska sälja.
Min försäljning blev väldigt positiv och det var mycket tack vare Magnus"
säljare på Riddargränd 11

08 jan 2020

"Magnus har en bra servicegrad, är lösningsorienterad samt har hög tillgänglighet."
säljare på Nygatan 3

04 jun 2019

"Super nöjda, både som köpare (3 år sedan) och nu som säljare! Magnus är proffsig och har väldigt mycket energi, vilket smittar av sig och skapar god stämning! "
säljare på Döbelnsgatan 114C

04 jun 2019

"Magnus är lysande seriös och smidig"
säljare på Vindelgatan 30

04 jun 2019

"Magnus va en mycket engagerad mäklare som höll given deadline , levererade resultat efter önskemål och lyssna både till säljares och köpares behov."
säljare på Sjöhagsvägen 61

25 mar 2019

"Jag är mycket nöjd med Magnus försäljning av vårt hus. Magnus har det som jag önskar från en mäklare - både som säljare och köpare av ett hus.
Magnus är kunnig, driven, får saker att hända, har en förmåga att leverera på det han säger och har en vilja att göra en bra och sund affär för alla part..."
"Jag är mycket nöjd med Magnus försäljning av vårt hus. Magnus har det som jag önskar från en mäklare - både som säljare och köpare av ett hus.
Magnus är kunnig, driven, får saker att hända, har en förmåga att leverera på det han säger och har en vilja att göra en bra och sund affär för alla parter (klart att jag som säljare vill ha så mycket som möjligt för mitt hus men inte till vilket pris som helst utan affären måste även vara sund och enkel). Han har dessutom en positiv inställning och är beredd att lösa de där extra sakerna, och gå den extra milen, för att det ska bli enkelt för dig som säljare (fixa energideklarationen, kontakta hantverkaren som behövs, ta den extra visningen, etc).
Med andra ord ger jag Magnus mina bästa rekommendationer och kommer att använda honom igen vid en framtida försäljning.
"
Läs mer
säljare på Lundaskogsvägen 38

12 nov 2018

"Vi är helnöjda med Magnus!
Inför försäljningen utav vår bostadsrätt träffade vi flera mäklare, men det var ingen tvekan att Magnus var mäklaren för oss!
Väldigt god lokalkännedom, stenkoll på marknaden, men framförallt så är han väldigt trevlig och lätt att ha å göra med.
10/10 i betyg alla daga..."
"Vi är helnöjda med Magnus!
Inför försäljningen utav vår bostadsrätt träffade vi flera mäklare, men det var ingen tvekan att Magnus var mäklaren för oss!
Väldigt god lokalkännedom, stenkoll på marknaden, men framförallt så är han väldigt trevlig och lätt att ha å göra med.
10/10 i betyg alla dagar i veckan.
Tack för ett mycket bra jobb!"
Läs mer
säljare på Nämndemansgatan 51A

12 nov 2018

"Hela försäljningsprocessen flöt på väldigt smidigt. Magnus såg till att vi blev väldigt nöjda med försäljningen."
säljare på Lagercrantz Plats 7A

12 nov 2018

"Mycket bra mäklare som fanns tillgänglig alla tider på dygnet, alla dagar i veckan. Klockrent!"
säljare på Kungsgatan 60

30 okt 2018

"Lite för höga ambitioner i prisbild från början från både oss och mäklare gör att det inte blir högsta betyg. Målbilden var >3,1 MSEK. resultatet 2,9 MSEK. Om det beror på marknadsläge, tillfälligheter eller att mäklaren inte har gjort sitt absoluta yttersta är svår att bedöma. Jag tror på fallan..."
"Lite för höga ambitioner i prisbild från början från både oss och mäklare gör att det inte blir högsta betyg. Målbilden var >3,1 MSEK. resultatet 2,9 MSEK. Om det beror på marknadsläge, tillfälligheter eller att mäklaren inte har gjort sitt absoluta yttersta är svår att bedöma. Jag tror på fallande ordning. "
Läs mer
säljare på Sparregatan 16

22 aug 2018

"En utmaning att sälja över sommarveckorna, men tillsammans löste vi som säljare och mäklare det mkt bra :)"
säljare på Hästhagsgatan 21

31 maj 2018

"Snabb o bra insats av driven o kunnig mäklare.
"
säljare på Almenäsvägen 49

31 maj 2018

"Viktigt med engagerade och sympatiska mäklare"
säljare på Sörmarksliden 11

22 okt 2017

"Kanonbra! Tack! "
säljare på Stenbocksgatan 8

20 okt 2017

"Mattias är en mycket bra o kompetent mäklare, som jag varmt kan rekommendera/ Birgitta "
säljare på Hästhagsgatan 19

20 okt 2017

"Mycket bra!"
säljare på Häggatan 13

30 aug 2017

"Mäklaren glömde skicka bilderna till oss inför publicering på Hemnet att godkänna samt att han aldrig skicka när bostadsrätten låg ute på hemnet "
säljare på Fjällgatan 48B

26 aug 2017

"en bra upplevelse i en stor affär"
säljare på Yregården 2

05 jul 2016

"Magnus Mattiasson har gjort ett jättebra jobb och jag är mer än nöjd. Han är ärlig och väldigt driven. Är glad att jag valde Magnus som min mäklare då han höll sitt ord hela vägen. Borås bästa mäklare helt klart! "
säljare på Sandgärdsgatan 28

10 maj 2016

"Lyhörd och förberedd samt höll god kontakt under pågående försäljning. Tillmötesgående vid allt det praktiska som följde vid försäljningen. Ett mycket väl utfört arbete och förtroendeingivande från start."
säljare på Sjöhagsvägen 61

09 maj 2016

"DET ÄR SÅHÄR DET SKA GÅ TILL. MAGNUS ÄR ENGAGERAD, TRYGG ENTUSIASTISK OCH PROFFSIG I SITT SÄTT ATT HANTERA AFFÄREN. VI KÖPTE HUSET AV HONOM FÖR 5 ÅR SEDAN OCH SÅLDE HUSET MED HONOM NU, OCH HAN KOMMER FÅ SKÖTA NÄSTA AFFÄR LIKASÅ. JAG REKOMENDERAR STARKT MAGNUS SOM MÄKLARE VARE SIG DU SÄLJER ELLER ..."
"DET ÄR SÅHÄR DET SKA GÅ TILL. MAGNUS ÄR ENGAGERAD, TRYGG ENTUSIASTISK OCH PROFFSIG I SITT SÄTT ATT HANTERA AFFÄREN. VI KÖPTE HUSET AV HONOM FÖR 5 ÅR SEDAN OCH SÅLDE HUSET MED HONOM NU, OCH HAN KOMMER FÅ SKÖTA NÄSTA AFFÄR LIKASÅ. JAG REKOMENDERAR STARKT MAGNUS SOM MÄKLARE VARE SIG DU SÄLJER ELLER KÖPER FASTIGHET. MIKAEL RYDIN BORÅS 2016-05-09"
Läs mer
säljare på Vinkelvägen 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
3
Försäljningsvärde
9 800 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.7 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.6 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
108 av 111 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
106 av 107 säljare
Magnus var tydlig och höll mig uppdaterad
109 av 111 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Magnus på kartan.

897 tidigare bostäder
30 bostäder till salu
111 rekommendationer

30 bostäder till salu.

Bostäder

2 995 000 kr
Gård, Borås
2 995 000 kr
3 rum, 88,1 m²
34 034 kr/m²
Lägenhet, Borås
3 858 kr/mån
1 945 000 kr
2 rum, 55 m²
35 363 kr/m²
Lägenhet, Borås
5 417 kr/mån
1 895 000 kr
3 rum, 60,4 m²
31 583 kr/m²
Lägenhet, Borås
3 675 kr/mån
4 rum, 106,8 m²
32 971 kr/m²
Lägenhet, Borås
5 825 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Lägenhet Borås
3 rum, 88,1 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
Slutpris saknas
Villa Kristineberg
8 rum, 210 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
3 900 000 kr
Villa Gingri
-395 000 kr
137 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
Slutpris saknas
Villa Brämhult
6 rum, 150 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
Slutpris saknas
Villa Norrby
7 rum, 175 m²
Utropspris: 3 175 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.