Magnus Larsson

Profilbild för Magnus Larsson
Magnus Larsson
4.9 / 5
(263 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
13 st
294 440 000 kr

Bakgrund

Magnus Larsson jobbar på Bostadsrättsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 1999-09-01. Magnus har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Magnus har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 267 025 000 kr.

Presentation

Jag började som fastighetsmäklare hos Bostadsrättsspecialisten 1999. Jag är en av Stockholms mest anlitade och mest högpresterande mäklare med ett tydligt fokus på försäljningsresultat och nöjda kunder. Med stort engagemang, ödmjukhet, passion och en brinnande målmedvetenhet i varje affär, vilket resulterat i fina rekommendationer och mängder av återkommande kunder, så vill jag att alla, köpare som säljare, ska känna sig som vinnare.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Magnus.

07 apr 2022

"Har gjort några lägenhesaffärer vid det här laget och Magnus är tveklöst den mest professionella, engagerade, pålästa och överlag bästa mäklare jag stött på"
säljare på Observatoriegatan 16

23 mar 2022

"Magnus är helt enkelt bäst på det han gör.
Vi har anlitat honom i flera affärer, där alla varit mycket framgångsrika för oss."
säljare på Grevgatan 70

04 mar 2022

"Magnus är superbra på alla sätt. Proffsig, tydlig och trevlig genom hela processen! "
säljare på Upplandsgatan 62

03 mar 2022

"Jag hade inte helt realistiska förväntningar på köpesumman, emotsades inte direkt av mäklaren.
Närvarande och positiv i processen."
säljare på Skeppargatan 79

11 feb 2022

"Magnus hade total kontroll från början till slut. Slutpriset blev mycket över förväntan tack vara Magnus fingertoppskänsla med köparen. Har nu både köpt och sålt via Magnus och rekommenderar honom med eftertryck"
säljare på Kristinebergs Strand 31

22 jan 2022

"Magnus är extremt kunnig, trevlig och väldigt engagerad. I försäljningsprocessen var han mycket flexibel och kunde på kort tid byta strategi för att anpassa visningarna utifrån visat intresse. Våra förväntningar på försäljningspriset överträffades med råge! Det är andra gången vi anlitar Magnus och har varit lika nöjda båda gångerna. Rekommenderas starkt!"
säljare på Skeppargatan 92

03 dec 2021

"Magnus är en krigare med stort hjärta och bra strategitänk. Kan bara rekommendera"
säljare på Döbelnsgatan 63

02 dec 2021

"Är orimligt nöjd med Magnus! En riktig stjärna med charm, grit och skills! 10/10!!!"
säljare på Tegnérgatan 5A

09 sep 2021

"Seriös, har kunskap, kommunikativ, social trevlig, får försäljningsprocessen att löpa på. Bra förväntningar och realistisk målbild med strävan att nå ett bra resultat."
säljare på Kristinebergs Strand 3

07 sep 2021

"Magnus stod på tårna under hela processen. Vi var nervösa eftersom vi köpt nytt innan vi sålt. Magnus coachade oss till det köpet, vilket vi är mycket glada över. Vi lyckades köpa vår drömlägenhet! Nästa dag var verkligheten ifatt och vi skulle sätta igång med försäljningen av vår nuvarande. Magnus visade en enorm styrka i sitt breda kontaktnät och erfarenhet i hur en process ska fortlöpa. 70 prospekt trycktes upp till förhandsvisning, vi trodde han var galen.. Men 2,5h höll visningen på och alla prospekt tog slut, budgivningen började strax därefter och 24h senare var bostaden såld till ett pris vi endast kunnat drömma om. Detta var andra gången vi anlitade Magnus vid en försäljning och vi är återigen extremt nöjda. Tack!"
säljare på Sandhamnsgatan 75C

26 aug 2021

"Magnus gjort allt för att vi skulle lyckas med försäljningen. Det gick trögt och han gav inte upp, hittade nya vägar och var ihärdig. Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Kungstensgatan 57

20 aug 2021

"Stylisten gjorde inte ett utmärkt jobb. Lite för låg nivå!"
säljare på Grev Turegatan 59C

17 jun 2021

"Magnus håller engagemanget uppe från start till mål i din försäljning. Han springer verkligen ”den extra milen” för att säljaren ska bli nöjd. Kommer att anlita Magnus igen när det blir dags. "
säljare på Birger Jarlsgatan 103B

12 jun 2021

"Stockholms bästa mäklare, Bauer Supreme....."
säljare på Skeppargatan 100

28 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Magnus alla dagar i veckan. Så proffsig och seriös!"
säljare på Sandhamnsgatan 49

21 maj 2021

"Förtroendeingivande, proffsig och personlig med god förmåga att balansera båda parternas intressen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Magnus Larsson!"
säljare på Döbelnsgatan 31

21 apr 2021

"Magnus var ett proffs från början till slut!"
säljare på Frejgatan 20

10 apr 2021

"Supernöjd med Magnus och skulle tveklöst anlita honom igen!"
säljare på Heleneborgsgatan 13C

30 mar 2021

"Vi är otroligt nöjda med att vi anlitade Magnus vid vår försäljning. Vi hade fått honom rekommenderad av vänner och han levde verkligen upp till förväntningarna. Magnus är proffsig, engagerad, lyhörd och inbringar ett stort förtroende. Vi kan starkt rekommendera Magnus! "
säljare på Karlbergsvägen 35A

28 mar 2021

"Kom i kontakt med Magnus när jag var spekulant och blev väldigt imponerad av hur han jobbade. När det var dags att sälja så var valet självklart! Kommer absolut välja Magnus nästa gång jag säljer. Lyhörd, trevlig och pålitlig. Rekommenderar varmt! "
säljare på Regeringsgatan 95

18 mar 2021

"Magnus har allt. Han är engagerad, lyhörd, erfaren och jobbar med ärlighet och transparens. Smutskastar inga i branschen utan förhåller sig professionell. För mig given vid kommande affärer. Har själv konsulterat Magnus för 3-4 lägenheter och vidarebefordrat till mina vänner som även dem är särskilt nöjda. "
säljare på Kommendörsgatan 40A

12 mar 2021

"Magnus är en Stjärna!
Det är svår att med ord utrycka vad som gör Magnus till den fantastiska fastighetsmäklare han är. Sannolikt är det en kombination av alla års erfarenhet som skapar tryggheten och rutinen som krävs för att nå riktigt bra resultat tillsammans med den glöd och genuina engagemang Magnus har för att leverera det absolut bästa möjliga resultatet. Utöver att sträva efter ett bra resultat märker man att Magnus vill att alla parter ska få ett bra bemötande. Det känns bra att som säljare känna sig trygg i att såväl spekulanter som köpare får ett bra bemötande. Kan inte ge Magnus annat än det högsta möjliga betyget!"
säljare på Brahegatan 58

25 feb 2021

"Mycket trevligt bemötande, lätt att få tag på, engagerad.
Kan varmt rekommendera Magnus!"
säljare på Grevgatan 57A

22 feb 2021

"Magnus Larsson är en mycket proffsig bostadsmäklare och som jag upplever tänker både på säljare likväl som köpare. Lyhörd och mycket kompetent när det gäller Sthlms bostadsmarknad. Kanske den bästa jag har haft kontakt med genom ett antal bostadsaffärer i Sthlm."
säljare på Fridhemsgatan 62

11 feb 2021

"Det är otroligt tryggt och kul att ha med Magnus att göra. Han är proffsig, serviceinriktad och extremt driven som mäklare. Vi har anlitat Magnus flertalet gånger och är alltid mer än nöjda med resultatet!"
säljare på Upplandsgatan 63A

08 feb 2021

"Vi är mycket nöjda med Magnus jobb, trevlig och proffsig, han kan verkligen Kungsholmen. Kände oss trygga hela processen och kan varmt rekommendera honom"
säljare på Parkgatan 6

29 jan 2021

"Magnus är en fantastisk mäklare som sticker ut i branschen. Han är lyhörd, noggrann och en formidabel strateg. Kan inte annat än att ge våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Upplandsgatan 13A

10 jan 2021

"Magnus gick ”above and beyond” från start till mål och överträffade våra förväntningar! "
säljare på Valhallavägen 174

26 dec 2020

"Magnus Larsson är den bästa mäklaren, vi har anlitat honom flera ggr o det har alltid blivit mycket goda resultat."
säljare på Karlaplan 17A

11 dec 2020

"Magnus is the best Mäklare in Stockholm! We were very happy with the result he achieved with our apartment.
He was extremely professional/charming, full of good positive energy, and very easy to work with. Throughout the entire process he was very transparent and had a lot of integrity with both buyers abs sellers.
The whole process was very easy from start to finish. We strongly recommend Magnus!"
säljare på Karlbergsvägen 9

10 dec 2020

"Magnus är mycket professionell, pålitlig, erfaren, humoristisk och väluppfostrad!"
säljare på Nybrogatan 73A

07 dec 2020

"Altså wow! Magnus har visat sig vara en av de vassaste mäklarna i stan. Inte nog med att slutpriset blev över förväntan så har Magnus uppdaterat oss från första mötet till signering. Han har varit lyhörd och drivande vilket vi har uppskattat men samtidigt haft fötterna på jorden och varit noggrann med alla detaljer. Vi rekommenderar Magnus varmt till er som vill sälja er bostad och få högsta möjliga pris och en trevlig process."
säljare på Wittstocksgatan 28

26 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Magnus insats och engagemang "
säljare på Pontonjärgatan 27

25 nov 2020

"Ett fullblodsproffs! Magnus har en sällsynt och stark kombination av urstarkt engagemang, hängivenhet och förmåga att bygga starka relationer - både med säljare och köpare. Det är roligt och tryggt att sälja lägenhet med Magnus. Han har en stark integritet och en transparent och ärlig approach. Vi behöver aldrig mer fundera på vilken mäklare vi ska använda oss av i kommande försäljningar. Magnus rekommenderas starkt!"
säljare på Norrtullsgatan 25D

18 nov 2020

"Magnus är en utav den bästa mäklaren vi någonsin har träffat! Från första mötet var han omtänksamt, förstående och helt med på våra synpunkter och värderingar. Vi skulle och rekommenderar honom till varje person vi känner som ska sälja.
Han gav oss inga förfalska föhoppningar utan ett mål som han skulle göra allt i sin makt för att fullfölja - vilket han gjorde och lite till!
Magnus är en mäklare man önskar att man egentligen var kompis pga hans härliga energi och värme. Han vet vad han gör och han är ett geni! "
säljare på Dalagatan 86H

12 nov 2020

"Vi är helt klart nöjda med Magnus och hans insats när han sålde vår lägenhet. Han var lyhörd, lättillgänglig och en trygg punkt i affären."
säljare på Linnégatan 60

27 okt 2020

"Bästa mäklaren i norra europa "
säljare på Rådmansgatan 25A

14 okt 2020

"Stans bästa mäklare! Han höll oss informerad dagligen. Den dagen vi ska sälja igen kommer vi att kontakta honom igen.
"
säljare på Karlavägen 86

30 sep 2020

"Vi har både köpt av och sålt med Magnus, vid båda tillfällena kände vi oss fullständigt trygga. Magnus är extremt engagerad och förtroendegivande med en härlig personlighet. Hans positiva energi lyfter en och skapar en trygg känsla. Världsklass helt enkelt."
säljare på Hagagatan 16

23 sep 2020

"Magnus är en professionell, kunnig och extremt engagerad mäklare som vet precis vad han pratar om. Både jag och min man är mäklare och kunde inte valt någon bättre till våran egen försäljning. Magnus ingav mycket stort förtroende. Kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Karlbergsvägen 20A

21 sep 2020

"Jag är själv mäklare och i samma område som Magnus, och för mig blev det ett enkelt val. Magnus levde upp till exakt alla förväntningar jag hade och lite till - affären gick supersmidigt och snabbt och till ett pris jag var nöjd med. Nästa gång jag ska sälja är Magnus mitt självklara val! 5 av 5 på allt."
säljare på Birger Jarlsgatan 110

20 sep 2020

"Världsklass. Magnus har det bästa av två världar: Erfaren, trygg och synnerligen kunnig men samtidigt en fantastisk glädje, energinivå och ger det lilla extra i varje steg. Magnus förmåga att bygga relationer i processen ihop med hans starka integritet skapar en bra upplevelse för både säljare och köpare. Det var en fröjd att arbeta tillsammans med Magnus som levererade på alla plan! Rekommenderas varmt! "
säljare på Gästrikegatan 18A

17 sep 2020

"Magnus är stans bästa mäklare! En skicklig, engagerad och lyhörd mäklare som ger allt och får både säljare och köpare att känna sig trygga genom hela processen. Kan varmt rekommendera honom till alla."
säljare på Grev Turegatan 59A

15 sep 2020

"Magnus är fantastisk som mäklare. Balanserad och mån om att försäljningsprocessen skall gå korrekt till för alla parter i syfta att priset och övriga villkor verkligen skall passa både säljare och köpare!"
säljare på Norra Agnegatan 43

12 sep 2020

"Magnus rekommenderas starkt. Social, engagerad, påläst och målmedveten."
säljare på Tyskbagargatan 9

29 aug 2020

"Trygg, seriös och kunnig. Mycket driven och positiv mäklare som uppskattas av både köpare och av oss som säljare.
Vi kan varmt rekommendera Magnus Larsson"
säljare på Sturegatan 19

22 aug 2020

"Otroligt lyhörd och engagerad mäklare som gav goda råd längs hela processen. Bästa mäklare vi har haft."
säljare på Nybrogatan 75C

19 aug 2020

"Magnus var positiv och engagerad genom hela processen. Han var lätt att få tag på och såg till att involvera och informera oss. Han hade höga ambitioner från start och våra högt ställda förväntningar på honom infriades. Vår uppfattning är att han var mån om att både säljare och köpare i slutändan skulle vara nöjda."
säljare på Kronobergsgatan 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
267 025 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
250 av 256 säljare
Magnus satte rätt förväntningar på slutpriset
224 av 261 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
254 av 255 säljare
Magnus var tydlig och höll mig uppdaterad
258 av 259 säljare

Magnus på kartan.

850 tidigare annonser
4 bostäder till salu
261 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

4 895 000 kr
2 rum, 37 m²
132 297 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 029 kr/mån
4 495 000 kr
2 rum, 36 m²
124 861 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 470 kr/mån
9 995 000 kr
3 rum, 67 m²
149 179 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 843 kr/mån
3 rum, 62 m²
Lägenhet, Stockholm
3 774 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Vilande / ej såld
Lägenhet Norrmalm
2 rum, 70 m²
5 550 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 155 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 5 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
12 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 5 000 kr
4 rum, 115 m²
Utropspris: 12 495 000 kr
17 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
-190 000 kr
4 rum, 133 m²
Utropspris: 17 690 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 71 m²
Utropspris: 7 995 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.