Magnus Larsson

Profilbild för Magnus Larsson
Säljarfavorit
Magnus Larsson
4.9 / 5
(207 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
40 st
389 845 000 kr

Bakgrund

Magnus Larsson jobbar på Bostadsrättsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 1999-09-01. Magnus har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Magnus har enligt vår statistik haft 48 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 371 135 000 kr.

Presentation

Jag började som fastighetsmäklare hos Bostadsrättsspecialisten 1999. Jag är en av Stockholms mest anlitade och mest högpresterande mäklare med ett tydligt fokus på försäljningsresultat och nöjda kunder. Med stort engagemang, ödmjukhet, passion och en brinnande målmedvetenhet i varje affär, vilket resulterat i fina rekommendationer och mängder av återkommande kunder, så vill jag att alla, köpare som säljare, ska känna sig som vinnare.

Mäklarbyrå


Säljare om Magnus.

10 jan 2021

"Magnus gick ”above and beyond” från start till mål och överträffade våra förväntningar! "
säljare på Valhallavägen 174

26 dec 2020

"Magnus Larsson är den bästa mäklaren, vi har anlitat honom flera ggr o det har alltid blivit mycket goda resultat."
säljare på Karlaplan 17A

11 dec 2020

"Magnus is the best Mäklare in Stockholm! We were very happy with the result he achieved with our apartment.
He was extremely professional/charming, full of good positive energy, and very easy to work with. Throughout the entire process he was very transparent and had a lot of integrity with both buyers abs sellers.
The whole process was very easy from start to finish. We strongly recommend Magnus!"
säljare på Karlbergsvägen 9

10 dec 2020

"Magnus är mycket professionell, pålitlig, erfaren, humoristisk och väluppfostrad!"
säljare på Nybrogatan 73A

07 dec 2020

"Altså wow! Magnus har visat sig vara en av de vassaste mäklarna i stan. Inte nog med att slutpriset blev över förväntan så har Magnus uppdaterat oss från första mötet till signering. Han har varit lyhörd och drivande vilket vi har uppskattat men samtidigt haft fötterna på jorden och varit noggrann med alla detaljer. Vi rekommenderar Magnus varmt till er som vill sälja er bostad och få högsta möjliga pris och en trevlig process."
säljare på Wittstocksgatan 28

26 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Magnus insats och engagemang "
säljare på Pontonjärgatan 27

25 nov 2020

"Ett fullblodsproffs! Magnus har en sällsynt och stark kombination av urstarkt engagemang, hängivenhet och förmåga att bygga starka relationer - både med säljare och köpare. Det är roligt och tryggt att sälja lägenhet med Magnus. Han har en stark integritet och en transparent och ärlig approach. Vi behöver aldrig mer fundera på vilken mäklare vi ska använda oss av i kommande försäljningar. Magnus rekommenderas starkt!"
säljare på Norrtullsgatan 25D

18 nov 2020

"Magnus är en utav den bästa mäklaren vi någonsin har träffat! Från första mötet var han omtänksamt, förstående och helt med på våra synpunkter och värderingar. Vi skulle och rekommenderar honom till varje person vi känner som ska sälja.
Han gav oss inga förfalska föhoppningar utan ett mål som han skulle göra allt i sin makt för att fullfölja - vilket han gjorde och lite till!
Magnus är en mäklare man önskar att man egentligen var kompis pga hans härliga energi och värme. Han vet vad han gör och han är ett geni! "
säljare på Dalagatan 86H

12 nov 2020

"Vi är helt klart nöjda med Magnus och hans insats när han sålde vår lägenhet. Han var lyhörd, lättillgänglig och en trygg punkt i affären."
säljare på Linnégatan 60

27 okt 2020

"Bästa mäklaren i norra europa "
säljare på Rådmansgatan 25A

14 okt 2020

"Stans bästa mäklare! Han höll oss informerad dagligen. Den dagen vi ska sälja igen kommer vi att kontakta honom igen.
"
säljare på Karlavägen 86

30 sep 2020

"Vi har både köpt av och sålt med Magnus, vid båda tillfällena kände vi oss fullständigt trygga. Magnus är extremt engagerad och förtroendegivande med en härlig personlighet. Hans positiva energi lyfter en och skapar en trygg känsla. Världsklass helt enkelt."
säljare på Hagagatan 16

23 sep 2020

"Magnus är en professionell, kunnig och extremt engagerad mäklare som vet precis vad han pratar om. Både jag och min man är mäklare och kunde inte valt någon bättre till våran egen försäljning. Magnus ingav mycket stort förtroende. Kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Karlbergsvägen 20A

21 sep 2020

"Jag är själv mäklare och i samma område som Magnus, och för mig blev det ett enkelt val. Magnus levde upp till exakt alla förväntningar jag hade och lite till - affären gick supersmidigt och snabbt och till ett pris jag var nöjd med. Nästa gång jag ska sälja är Magnus mitt självklara val! 5 av 5 på allt."
säljare på Birger Jarlsgatan 110

20 sep 2020

"Världsklass. Magnus har det bästa av två världar: Erfaren, trygg och synnerligen kunnig men samtidigt en fantastisk glädje, energinivå och ger det lilla extra i varje steg. Magnus förmåga att bygga relationer i processen ihop med hans starka integritet skapar en bra upplevelse för både säljare och köpare. Det var en fröjd att arbeta tillsammans med Magnus som levererade på alla plan! Rekommenderas varmt! "
säljare på Gästrikegatan 18A

17 sep 2020

"Magnus är stans bästa mäklare! En skicklig, engagerad och lyhörd mäklare som ger allt och får både säljare och köpare att känna sig trygga genom hela processen. Kan varmt rekommendera honom till alla."
säljare på Grev Turegatan 59A

15 sep 2020

"Magnus är fantastisk som mäklare. Balanserad och mån om att försäljningsprocessen skall gå korrekt till för alla parter i syfta att priset och övriga villkor verkligen skall passa både säljare och köpare!"
säljare på Norra Agnegatan 43

12 sep 2020

"Magnus rekommenderas starkt. Social, engagerad, påläst och målmedveten."
säljare på Tyskbagargatan 9

29 aug 2020

"Trygg, seriös och kunnig. Mycket driven och positiv mäklare som uppskattas av både köpare och av oss som säljare.
Vi kan varmt rekommendera Magnus Larsson"
säljare på Sturegatan 19

22 aug 2020

"Otroligt lyhörd och engagerad mäklare som gav goda råd längs hela processen. Bästa mäklare vi har haft."
säljare på Nybrogatan 75C

19 aug 2020

"Magnus var positiv och engagerad genom hela processen. Han var lätt att få tag på och såg till att involvera och informera oss. Han hade höga ambitioner från start och våra högt ställda förväntningar på honom infriades. Vår uppfattning är att han var mån om att både säljare och köpare i slutändan skulle vara nöjda."
säljare på Kronobergsgatan 18

18 jun 2020

"Magnus gjorde i vanlig ordning ett toppenjobb med vår lägenhet. Helt fantastiskt engagemang från start till slut. Finns ingen bättre mäklare än Magnus, han tar sig tiden till köpare och säljare på ett sätt jag inte sett tidigare."
säljare på Västmannagatan 95

05 jun 2020

"Du är en toppen mäklare Magnus
Kommer garanterat anlita dig vid senare tillfälle
Med vänlig hälsning, Mikael Hernesten "
säljare på Tavastgatan 31

24 maj 2020

"Vi var väldigt nöjda med Magnus insats i samband med vår lägenhetsförsäljning. Magnus var lyhörd, engagerad och vi litade till fullo på hans omdöme vilket resulterade i en fin försäljning av vår lägenhet. Vi rekommenderar Magnus starkt om du letar efter en engagerad mäklare! "
säljare på Surbrunnsgatan 31A

26 apr 2020

"Vi sålde vår trea i Vasastan efter att oron i spåren av Corona precis börjat sprida sig på bostadsmarknaden. Vi är mycket nöjda med Magnus insats som med sin trygga, lugna och optimistiska inställning skötte försäljningen mycket bra. Det märktes tydligt att Magnus har lång erfarenhet av mäklaryrket. Vi kan varmt rekommendera Magnus och kommer också att göra det till vänner och bekanta som funderar på att sälja sin bostad."
säljare på Kammakargatan 64A

19 mar 2020

"Coronaviruset hade en dämpande effekt på marknaden vilket medförde att vi gemensamt ändrade strategi som påverkade slutpriset."
säljare på Torsgatan 68

12 mar 2020

"Mycket nöjd med Magnus insats. Han är otroligt responsiv och har is i magen när det krävs."
säljare på Rådmansgatan 59

28 feb 2020

"Kompetent, erfaren och bra energi! Kände fullt förtroende från start till slut. Kan varmt rekommendera Magnus. "
säljare på John Ericssonsgatan 15

21 feb 2020

"Vi har sålt två gånger med Magnus och han har gjort ett fantastiskt bra jobb båda gångerna. Vi kan varmt rekommendera Magnus!"
säljare på Blanchegatan 4

31 jan 2020

"Utan tvekan den bästa mäklaren i Stockholm! "
säljare på Jutas Backe 5

12 jan 2020

"En mäklare som gör det lilla extra för både säljaren och köparen. Flexibel, förtroendeingivande och driven. Rekommenderas varmt. "
säljare på Kungsholmsgatan 54

14 dec 2019

"Magnus är kanon! Bästa mäklaren i stan!!!! "
säljare på Grevgatan 49

29 nov 2019

"Vi är mycket nöjd med Magnus som sålde vår lägenhet på Söder. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Hornsgatan 154

07 okt 2019

"Magnus är helt klart Stockholms bästa mäklare! Både som säljare och köpare känner man sig 100% trygg med Magnus. Han kan marknaden och hittar rätt köpare."
säljare på Vanadisvägen 30

28 sep 2019

"Är super nöjd med Magnus insats gällande min försäljning. Blev ett högt slutpris även denna gång, han sålde min förra lägenhet också. Har känt mig trygg genom hela processen. Han är en engagerad, kunnig, lyhörd och driven mäklare som gör sitt yttersta för att få till en bra försäljning. Kommer definitivt anlita honom igen. Rekommenderar honom starkt. "
säljare på Parkgatan 6

28 sep 2019

"Magnus är klockren! Tar alla samtal, springer de där extra stegen, ärlig mot budgivare och skulle aldrig köra fula knep eller ta genvägar för att få in provisionen lite enklare. Samtidigt är han mån om säljaren och ger de råd han tror är bäst, så inte lägenheten visas om för många gånger och blir ”kall” där tidiga intressenter tröttnar och hoppar av. Magnus erfarenhet kan varmt rekommenderas. Här går att fylla på med mycket mer, men säger bara prova själv och se vilken energi Magnus har."
säljare på Dalagatan 24

13 jun 2019

"Effektiv, säljorienterad, trevlig och serviceinriktad."
säljare på Styrmansgatan 57

31 maj 2019

"Mycket bra koll på denna adress"
säljare på Kristinebergs Strand 29

25 maj 2019

"Kommer rekommendera Magnus till alla som ska sälja sin bostad. Otroligt professionell och oerhört trevlig. Hade höga förväntningar men han var till och med bättre än förväntningarna.
Tack Magnus! "
säljare på Tomtebogatan 11A

25 maj 2019

"Fantastisk mäklare!!
Rekommenderas starkt!!
Magnus gjorde en oerhörd arbetsinsats under kort tid. Mycket duktig och trevlig.
Calle och Seija"
säljare på Dalagatan 44

15 maj 2019

"Bästa mäklaren! "
säljare på Holländargatan 26A

11 maj 2019

"Kunnig, engagerad, driven och supertrevlig från första mötet till avslut. Högsta betyg till Magnus!"
säljare på Sankt Eriksplan 15

28 mar 2019

"Alltid extremt nöjd gällande allt när jag anlitar Magnus som mäklare. Tack ännu en ggn till en bra försäljning! "
säljare på Karlavägen 29A

08 mar 2019

"5 av 5 hela vägen in i mål"
säljare på Kristinebergs Strand 31

31 jan 2019

"Nu har vi sålt lägenhet med Bostadsrättsspecialisten två gånger och blir det en tredje lägenhetsförsäljning så vet vi vilken mäklarfirma vi väljer. Vi kan varmt rekommendera Magnus. Han är engagerad, resultatinriktad och beredd att lägga in en extra växel för att få till en bra försäljning."
säljare på Sveavägen 115

17 nov 2018

"Det har varit jätte bra. "
säljare på Majorsgatan 4

08 nov 2018

"Har valt att använda samma mäklare som vi köpte vår bostadsrätt av och kommer använda honom igen om jag skall sälja en bostadsrätt inne i stan i framtiden!"
säljare på Södra Agnegatan 26A

24 okt 2018

"Utöver det vanliga!!"
säljare på Gumshornsgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
48

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
48
Försäljningsvärde
371 135 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
195 av 207 säljare
Magnus satte rätt förväntningar på slutpriset
177 av 207 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
199 av 207 säljare
Magnus var tydlig och höll mig uppdaterad
203 av 207 säljare

Magnus på kartan.

746 tidigare annonser
2 bostäder till salu
205 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

9 950 000 kr
3 rum, 84 m²
118 452 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 655 kr/mån
9 750 000 kr
3 rum, 91 m²
107 142 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 132 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 600 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 850 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 425 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 730 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 5 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 875 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 880 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Magnus gick ”above and beyond” från start till mål och överträffade våra förväntningar! "
12 500 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 2 005 000 kr
3 rum, 88 m²
Utropspris: 10 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 800 000 kr
Lägenhet Östermalm
-175 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 6 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Magnus Larsson är den bästa mäklaren, vi har anlitat honom flera ggr o det har alltid blivit mycket goda resultat."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.