Magnus Larsson

Profilbild för Magnus Larsson
Säljarfavorit
Magnus Larsson
4.9 / 5
(301 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
14 st
299 375 000 kr

Bakgrund

Magnus Larsson jobbar på Tradition Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 1999-09-01. Magnus har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2023. Magnus har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 205 825 000 kr.

Presentation

Jag började som fastighetsmäklare hos Bostadsrättsspecialisten 1999. Jag är en av Stockholms mest anlitade och högpresterande mäklare med ett tydligt fokus på försäljningsresultat och nöjda kunder. Med stort engagemang, ödmjukhet, passion, en brinnande målmedvetenhet och "business mind" i varje affär, vilket resulterat i fina rekommendationer och mängder av återkommande kunder, så vill jag att alla, köpare som säljare, ska känna sig som vinnare.

Från och med hösten 2023 är jag en del av Tradition Mäkleri.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Magnus.

04 jul 2023

"Magnus är en enastående bra mäklare!"
säljare på Wivalliusgatan 15

26 maj 2023

"Det är andra gången vi anlitade Magnus och han leverade - igen! Han är lyhörd, otroligt trevlig och schysst mot alla partner. Att han dessutom lyckades sätta ett otroligt kvadratmeterpris i en svår marknad gör ju inte saken sämre. "
säljare på Karlbergsvägen 55

11 maj 2023

"Kan absolut rekommendera Magnus till alla. Målinriktad, erfaren och kunnig inom sitt yrke."
säljare på Luntmakargatan 54B

15 mar 2023

"Magnus är en otroligt ödmjuk, lugn och förtroendeingivande mäklare. Hans fokus på trygghet och känsla, för både säljare o köpare, istället för snabba pengar är otroligt skönt. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Baltzar von Platens gata 7C

13 mar 2023

"Magnus är superbra och vi kan absolut rekommendera Magnus.
Dock delegerade han alldeles för mycket facetime mot spekulanter och övriga frågor till sin assistent (som säkerligen också är en kompetent mäklare), men inte i närheten av lika duktig säljare. Vi hade hellre sett mer av Magnus och mind..."
"Magnus är superbra och vi kan absolut rekommendera Magnus.
Dock delegerade han alldeles för mycket facetime mot spekulanter och övriga frågor till sin assistent (som säkerligen också är en kompetent mäklare), men inte i närheten av lika duktig säljare. Vi hade hellre sett mer av Magnus och mindre av assistenten i möten med spekulanter. "
Läs mer
säljare på Vegagatan 13

14 feb 2023

"Supernöjda!
Bra bemötande. Snabb återkoppling.
"
säljare på Norrtullsgatan 25C

05 feb 2023

"Gedigen och erfaren!"
säljare på Upplandsgatan 17C

26 jan 2023

"Detta var vår andra försäljning med Magnus, det finns en anledning till varför vi är återkommande kunder, han är väldigt tydlig i kommunikationen, sätter en bra plan hur arbetet ska ske. Allt följs upp på ett föredömligt sätt. Rekommenderas varmt! "
säljare på Kungstensgatan 57

20 jan 2023

"Magnus är en oerhört kompetent mäklare. Utan tvekan är det hans långa erfarenhet som gör att han vågar låta affären ta den tid den behöver. Hans utomordentliga kommunikativa förmåga gör att han alltid håller oss uppdaterade med vad som blir nästa steg och var vi ligger i processen. Med Magnus som..."
"Magnus är en oerhört kompetent mäklare. Utan tvekan är det hans långa erfarenhet som gör att han vågar låta affären ta den tid den behöver. Hans utomordentliga kommunikativa förmåga gör att han alltid håller oss uppdaterade med vad som blir nästa steg och var vi ligger i processen. Med Magnus som mäklare kan man lugnt sitta i baksätet och njuta av åkturen mot sitt nya boende."
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 34

25 nov 2022

"Magnus är med sin långa erfarenhet och sin person den bästa mäklaren ni kan få!
I en marknad som just nu är väldigt ostadig, med räntehöjningar, inflation etc, lyckades Magnus verkligen överträffa alla våra förväntningar!
Vi fick ett otroligt pris på vår lägenhet, det bästa på söder just nu och ..."
"Magnus är med sin långa erfarenhet och sin person den bästa mäklaren ni kan få!
I en marknad som just nu är väldigt ostadig, med räntehöjningar, inflation etc, lyckades Magnus verkligen överträffa alla våra förväntningar!
Vi fick ett otroligt pris på vår lägenhet, det bästa på söder just nu och vi kände oss så trygga med honom hela vägen. När inget annat säljs, såldes våran lägenhet för rekordpris just nu!
Han är förstående, otroligt kunnig och proffsig och vill verkligen allas bästa! Går in med hela sig i att detta ska bli så bra som möjligt verkligen.
Han svarar alltid på samtal och mail och vi kände att Magnus verkligen gjorde allt för att göra detta till en superbra försäljning, både för oss och för köparen. OCH, Det är det som i slutändan gör att någon köper och man ror affären i hamn.
Magnus är utan tvekan den bästa mäklaren i Stockholm! Den absolut bästa! "
Läs mer
säljare på Katarina Bangata 52

22 okt 2022

"Kompetent, erfaren och enkel att ha att göra med!"
säljare på Upplandsgatan 48

16 okt 2022

"Stockholms bästa mäklare!!!!!!!"
säljare på Tomtebogatan 21

03 okt 2022

"Magnus var väldigt kunnig, alltid tillgänglig, lätt att jobba med, samt alltid på gott humör! Skulle rekommendera till alla som behöver en mäklare!"
säljare på Västmannagatan 30A

01 sep 2022

"Förträfflig dialog och genomgående transparens i kommunikation och antaganden. Rekommenderar Magnus å det varmaste, speciellt i utmanande situationer. Kompetent, erfaren och ett bra bollplank i alla förekommande frågor från såväl säljare som köpare. "
säljare på Grev Turegatan 78

18 aug 2022

"I en mycket svår marknad guidade Magnus oss fram till ett avslut som både vi och köparen kunde känna sig trygga med."
säljare på Kungsgatan 75

12 aug 2022

"Magnus har en enastående och smittande entusiasm och energi. Ingen kunde som han hitta det som var unikt med vårt objekt och paketera sitt erbjudande därefter, kombinerat med en grym förmåga att hitta vad som är viktigt för både oss som säljare samt affärens många köpkandidater och basera sitt up..."
"Magnus har en enastående och smittande entusiasm och energi. Ingen kunde som han hitta det som var unikt med vårt objekt och paketera sitt erbjudande därefter, kombinerat med en grym förmåga att hitta vad som är viktigt för både oss som säljare samt affärens många köpkandidater och basera sitt upplägg på det och individanpassa sitt mäkleri i varje given situation.
Att han dessutom har lång erfarenhet från alla typer av marknadssentiment skapade en väldigt bra trygghet trots att vi under resan fick vara med om krigsupptakt i Ukraina, inflationspeak och räntekaos."
Läs mer
säljare på Sandhamnsgatan 75F

22 maj 2022

"Magnus är väldigt driven, positiv och ”på”.
Samtidigt väldigt inkännande."
säljare på Döbelnsgatan 58

07 apr 2022

"Har gjort några lägenhesaffärer vid det här laget och Magnus är tveklöst den mest professionella, engagerade, pålästa och överlag bästa mäklare jag stött på"
säljare på Observatoriegatan 16

23 mar 2022

"Magnus är helt enkelt bäst på det han gör.
Vi har anlitat honom i flera affärer, där alla varit mycket framgångsrika för oss."
säljare på Grevgatan 70

04 mar 2022

"Magnus är superbra på alla sätt. Proffsig, tydlig och trevlig genom hela processen! "
säljare på Upplandsgatan 62

03 mar 2022

"Jag hade inte helt realistiska förväntningar på köpesumman, emotsades inte direkt av mäklaren.
Närvarande och positiv i processen."
säljare på Skeppargatan 79

11 feb 2022

"Magnus hade total kontroll från början till slut. Slutpriset blev mycket över förväntan tack vara Magnus fingertoppskänsla med köparen. Har nu både köpt och sålt via Magnus och rekommenderar honom med eftertryck"
säljare på Kristinebergs Strand 31

22 jan 2022

"Magnus är extremt kunnig, trevlig och väldigt engagerad. I försäljningsprocessen var han mycket flexibel och kunde på kort tid byta strategi för att anpassa visningarna utifrån visat intresse. Våra förväntningar på försäljningspriset överträffades med råge! Det är andra gången vi anlitar Magnus o..."
"Magnus är extremt kunnig, trevlig och väldigt engagerad. I försäljningsprocessen var han mycket flexibel och kunde på kort tid byta strategi för att anpassa visningarna utifrån visat intresse. Våra förväntningar på försäljningspriset överträffades med råge! Det är andra gången vi anlitar Magnus och har varit lika nöjda båda gångerna. Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Skeppargatan 92

03 dec 2021

"Magnus är en krigare med stort hjärta och bra strategitänk. Kan bara rekommendera"
säljare på Döbelnsgatan 63

02 dec 2021

"Är orimligt nöjd med Magnus! En riktig stjärna med charm, grit och skills! 10/10!!!"
säljare på Tegnérgatan 5A

09 sep 2021

"Seriös, har kunskap, kommunikativ, social trevlig, får försäljningsprocessen att löpa på. Bra förväntningar och realistisk målbild med strävan att nå ett bra resultat."
säljare på Kristinebergs Strand 3

07 sep 2021

"Magnus stod på tårna under hela processen. Vi var nervösa eftersom vi köpt nytt innan vi sålt. Magnus coachade oss till det köpet, vilket vi är mycket glada över. Vi lyckades köpa vår drömlägenhet! Nästa dag var verkligheten ifatt och vi skulle sätta igång med försäljningen av vår nuvarande. Magn..."
"Magnus stod på tårna under hela processen. Vi var nervösa eftersom vi köpt nytt innan vi sålt. Magnus coachade oss till det köpet, vilket vi är mycket glada över. Vi lyckades köpa vår drömlägenhet! Nästa dag var verkligheten ifatt och vi skulle sätta igång med försäljningen av vår nuvarande. Magnus visade en enorm styrka i sitt breda kontaktnät och erfarenhet i hur en process ska fortlöpa. 70 prospekt trycktes upp till förhandsvisning, vi trodde han var galen.. Men 2,5h höll visningen på och alla prospekt tog slut, budgivningen började strax därefter och 24h senare var bostaden såld till ett pris vi endast kunnat drömma om. Detta var andra gången vi anlitade Magnus vid en försäljning och vi är återigen extremt nöjda. Tack!"
Läs mer
säljare på Sandhamnsgatan 75C

26 aug 2021

"Magnus gjort allt för att vi skulle lyckas med försäljningen. Det gick trögt och han gav inte upp, hittade nya vägar och var ihärdig. Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Kungstensgatan 57

20 aug 2021

"Stylisten gjorde inte ett utmärkt jobb. Lite för låg nivå!"
säljare på Grev Turegatan 59C

17 jun 2021

"Magnus håller engagemanget uppe från start till mål i din försäljning. Han springer verkligen ”den extra milen” för att säljaren ska bli nöjd. Kommer att anlita Magnus igen när det blir dags. "
säljare på Birger Jarlsgatan 103B

12 jun 2021

"Stockholms bästa mäklare, Bauer Supreme....."
säljare på Skeppargatan 100

28 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Magnus alla dagar i veckan. Så proffsig och seriös!"
säljare på Sandhamnsgatan 49

21 maj 2021

"Förtroendeingivande, proffsig och personlig med god förmåga att balansera båda parternas intressen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Magnus Larsson!"
säljare på Döbelnsgatan 31

21 apr 2021

"Magnus var ett proffs från början till slut!"
säljare på Frejgatan 20

10 apr 2021

"Supernöjd med Magnus och skulle tveklöst anlita honom igen!"
säljare på Heleneborgsgatan 13C

30 mar 2021

"Vi är otroligt nöjda med att vi anlitade Magnus vid vår försäljning. Vi hade fått honom rekommenderad av vänner och han levde verkligen upp till förväntningarna. Magnus är proffsig, engagerad, lyhörd och inbringar ett stort förtroende. Vi kan starkt rekommendera Magnus! "
"Vi är otroligt nöjda med att vi anlitade Magnus vid vår försäljning. Vi hade fått honom rekommenderad av vänner och han levde verkligen upp till förväntningarna. Magnus är proffsig, engagerad, lyhörd och inbringar ett stort förtroende. Vi kan starkt rekommendera Magnus! "
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 35A

28 mar 2021

"Kom i kontakt med Magnus när jag var spekulant och blev väldigt imponerad av hur han jobbade. När det var dags att sälja så var valet självklart! Kommer absolut välja Magnus nästa gång jag säljer. Lyhörd, trevlig och pålitlig. Rekommenderar varmt! "
säljare på Regeringsgatan 95

18 mar 2021

"Magnus har allt. Han är engagerad, lyhörd, erfaren och jobbar med ärlighet och transparens. Smutskastar inga i branschen utan förhåller sig professionell. För mig given vid kommande affärer. Har själv konsulterat Magnus för 3-4 lägenheter och vidarebefordrat till mina vänner som även dem är särsk..."
"Magnus har allt. Han är engagerad, lyhörd, erfaren och jobbar med ärlighet och transparens. Smutskastar inga i branschen utan förhåller sig professionell. För mig given vid kommande affärer. Har själv konsulterat Magnus för 3-4 lägenheter och vidarebefordrat till mina vänner som även dem är särskilt nöjda. "
Läs mer
säljare på Kommendörsgatan 40A

12 mar 2021

"Magnus är en Stjärna!
Det är svår att med ord utrycka vad som gör Magnus till den fantastiska fastighetsmäklare han är. Sannolikt är det en kombination av alla års erfarenhet som skapar tryggheten och rutinen som krävs för att nå riktigt bra resultat tillsammans med den glöd och genuina engageman..."
"Magnus är en Stjärna!
Det är svår att med ord utrycka vad som gör Magnus till den fantastiska fastighetsmäklare han är. Sannolikt är det en kombination av alla års erfarenhet som skapar tryggheten och rutinen som krävs för att nå riktigt bra resultat tillsammans med den glöd och genuina engagemang Magnus har för att leverera det absolut bästa möjliga resultatet. Utöver att sträva efter ett bra resultat märker man att Magnus vill att alla parter ska få ett bra bemötande. Det känns bra att som säljare känna sig trygg i att såväl spekulanter som köpare får ett bra bemötande. Kan inte ge Magnus annat än det högsta möjliga betyget!"
Läs mer
säljare på Brahegatan 58

25 feb 2021

"Mycket trevligt bemötande, lätt att få tag på, engagerad.
Kan varmt rekommendera Magnus!"
säljare på Grevgatan 57A

22 feb 2021

"Magnus Larsson är en mycket proffsig bostadsmäklare och som jag upplever tänker både på säljare likväl som köpare. Lyhörd och mycket kompetent när det gäller Sthlms bostadsmarknad. Kanske den bästa jag har haft kontakt med genom ett antal bostadsaffärer i Sthlm."
"Magnus Larsson är en mycket proffsig bostadsmäklare och som jag upplever tänker både på säljare likväl som köpare. Lyhörd och mycket kompetent när det gäller Sthlms bostadsmarknad. Kanske den bästa jag har haft kontakt med genom ett antal bostadsaffärer i Sthlm."
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 62

11 feb 2021

"Det är otroligt tryggt och kul att ha med Magnus att göra. Han är proffsig, serviceinriktad och extremt driven som mäklare. Vi har anlitat Magnus flertalet gånger och är alltid mer än nöjda med resultatet!"
säljare på Upplandsgatan 63A

08 feb 2021

"Vi är mycket nöjda med Magnus jobb, trevlig och proffsig, han kan verkligen Kungsholmen. Kände oss trygga hela processen och kan varmt rekommendera honom"
säljare på Parkgatan 6

29 jan 2021

"Magnus är en fantastisk mäklare som sticker ut i branschen. Han är lyhörd, noggrann och en formidabel strateg. Kan inte annat än att ge våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Upplandsgatan 13A

10 jan 2021

"Magnus gick ”above and beyond” från start till mål och överträffade våra förväntningar! "
säljare på Valhallavägen 174

26 dec 2020

"Magnus Larsson är den bästa mäklaren, vi har anlitat honom flera ggr o det har alltid blivit mycket goda resultat."
säljare på Karlaplan 17A

11 dec 2020

"Magnus is the best Mäklare in Stockholm! We were very happy with the result he achieved with our apartment.
He was extremely professional/charming, full of good positive energy, and very easy to work with. Throughout the entire process he was very transparent and had a lot of integrity with both..."
"Magnus is the best Mäklare in Stockholm! We were very happy with the result he achieved with our apartment.
He was extremely professional/charming, full of good positive energy, and very easy to work with. Throughout the entire process he was very transparent and had a lot of integrity with both buyers abs sellers.
The whole process was very easy from start to finish. We strongly recommend Magnus!"
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 9

10 dec 2020

"Magnus är mycket professionell, pålitlig, erfaren, humoristisk och väluppfostrad!"
säljare på Nybrogatan 73A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
205 825 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
285 av 291 säljare
Magnus satte rätt förväntningar på slutpriset
253 av 298 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
290 av 291 säljare
Magnus var tydlig och höll mig uppdaterad
296 av 297 säljare

Magnus på kartan.

916 tidigare bostäder
3 bostäder till salu
299 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Bostäder

11 250 000 kr
3 rum, 83 m²
135 542 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 212 kr/mån
16 950 000 kr
5 rum, 139 m²
121 942 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
8 072 kr/mån
4 975 000 kr
2 rum, 40 m²
124 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 332 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Odenplan
3 rum, 62 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm Lärkstan
2 rum, 45 m²
Utropspris: 5 395 000 kr
11 300 000 kr
Lägenhet Tegnérlunden
-195 000 kr
3 rum, 87 m²
Utropspris: 11 495 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Birkastan
4 rum, 104 m²
Utropspris: 14 000 000 kr
5 550 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 155 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 5 395 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.