Magnus Josefsson

Profilbild för Magnus Josefsson
Magnus Josefsson
5.0 / 5
(12 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
5 st
0 st
30 500 000 kr

Bakgrund

Magnus Josefsson jobbar på Alvhem Mäkleri & Interiör och är registrerad mäklare sedan 2005-01-18. Magnus har enligt vår statistik haft 4 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 47 975 000 kr.

Presentation

Jag kunde lika gärna blivit besiktningsman, fotograf, inredare eller copywriter (som jag faktiskt har utbildat mig till). Eftersom jag brinner för samtliga steg som ingår i processen av att förmedla en bostad så föll det sig helt naturligt att bli mäklare, där får jag ju chansen att vara med och påverka alla de bitar som intresserar mig. Samtidigt som man får förmånen att hjälpa människor med en av deras viktigaste affärer i livet, det känns både stimulerande och inspirerande.

Har arbetat som mäklare i drygt 15 år nu och som det känns nu blir det nog 15 år till, för detta är det roligaste jag vet och jag går till jobbet varje dag med ett leende på läpparna. Mitt huvudfokus är äldre, vackra hus i klassiska stadsdelar i Göteborg såsom Örgryte, Bagaregården, Kålltorp, Landala Egnahem, Änggården, Kungsladugård och Johannebergs villastad m.fl. Samt givetvis fastigheter i liknande områden runt om Göteborg med omnejd, för vackra hus åker jag gärna långt!
Dessa hus kan jag med min erfarenhet och gedigna kunskap, tillsammans med Alvhems väl beprövade och framgångsrika koncept, ta fram den fulla potentialen i.

Min filosofi är att varje ny kontakt kan vara inledningen på en livslång affärsrelation och därför agerar jag utifrån det i allt jag gör.
Jag har genom åren haft många återkommande kunder och det är väldigt roligt att få följa dem genom livets olika faser, samtidigt som det är ett kvitto på att de är nöjda med min insats.

För mig är alla lika viktiga oavsett om man är säljare, köpare, nyfiken förälder eller en spekulant som bara vill lära sig mer om hur det går till vid en bostadsaffär.
Så oavsett om ni behöver hjälp och råd i ert livs största affär eller bara vill ställa en enkel fråga är ni välkomna att kontakta mig!

Säljare om Magnus.

27 apr 2021

"Supernöjda med Magnus. Trevlig, kunnig, lyhörd & besitter stor kunskap om bostadsmarknaden"
säljare på Änggårdsgatan 47

09 feb 2020

"Magnus är väldigt professionell och dessutom både trevlig och enkel att kommunicera med. Jag hade definitivt rekommenderat honom som mäklare! "
säljare på Stora Gårda 15

08 feb 2020

"Bra kommunikation, snabba uppdateringar, positiv personlighet."
säljare på Olof Skötkonungsgatan 43

07 feb 2020

"Magnus Josefsson var oerhört proffsig! Ifrån första kontakt till överlämnande kände vi oss trygga och väl bemötta. Kan inte nog framhäva hans skicklighet.
Rekommenderar honom verkligen!"
säljare på Kärralundsgatan 14

07 feb 2020

"Mäklarens värdering stämde inte för budgivningen gick långt över våra förväntningar, så det blev ett väldigt positivt utfall. Magnus har varit otroligt duktig och hjälpsam under hela processen och även efter avslutad affär med att följa upp och bistå med skatteunderlag och liknande. Han får vår s..."
"Mäklarens värdering stämde inte för budgivningen gick långt över våra förväntningar, så det blev ett väldigt positivt utfall. Magnus har varit otroligt duktig och hjälpsam under hela processen och även efter avslutad affär med att följa upp och bistå med skatteunderlag och liknande. Han får vår starkaste rekommendationer +++++"
Läs mer
säljare på Skårsgatan 73

06 feb 2020

"Kompetent och kändes trygg. Ingen fråga var för liten för att svaras på. Erbjöd extra tjänster och tipsade om övriga som var involverade innan försäljningen blev av."
säljare på Skårsgatan 85

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
3
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
4
Försäljningsvärde
47 975 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
12 av 12 säljare
Magnus satte rätt förväntningar på slutpriset
10 av 12 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
12 av 12 säljare
Magnus var tydlig och höll mig uppdaterad
12 av 12 säljare

Magnus på kartan.

118 tidigare annonser
1 bostad till salu
12 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

8 rum, 200 m²
Villa, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Parhus Östra Centrum
Slutpris saknas
Radhus Toltorp
5 rum, 128 m²
Utropspris: 7 000 000 kr
Slutpris saknas
Villa Östra Centrum
7 rum, 161 m²
Utropspris: 13 300 000 kr
Slutpris saknas
Villa Östra Centrum
7 rum, 156 m²
Utropspris: 10 200 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Östra Centrum
6 rum, 140 m²
Utropspris: 11 800 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.