Magnus Jonzon

Profilbild för Magnus Jonzon
Magnus Jonzon
4.9 / 5
(162 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
11 st
131 790 000 kr

Bakgrund

Magnus Jonzon jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2005-05-02. Magnus har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Magnus har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och tomter/mark och motsvarar ett värde på 128 860 000 kr.

Presentation

Ordning & reda med glädje och fullfart!

Om mig?

Ja, det viktigaste att veta är att jag verkligen gillar mitt jobb och att jag hoppas och tror att jag är riktigt duktig på det jag gör.

Varför? Först och främst älskar jag när det händer saker, att dagligen få träffa och hjälpa nya intressanta människor och inte minst älskar jag att prata. Då jag nu har jobbat som mäklare i 18 år, under finansiella upp och nedgångar och under mer än en tredjedel av mitt liv har man verkligen lärt sig att inte lämna något åt ödet och att ha turen med sig endast handlar om att göra förarbetet rätt och noggrant. Jag har varit kontorschef på ett av Notars största innerstad kontor och delägare sedan 2007 samt varit den mäklare som sålt flest antal lägenheter på Södermalm de senaste åren enligt hittamäklare.se. Under 2016 hade jag lyckan och äran att få sälja en av Stockholms dyraste lägenheter för 200 000 sek per kvm. (http://www.affarsvarlden.se/bostad-fastighet/boprisrekord-pa-sodermalm-i-stockholm-6801228)

Vad mer det finns att veta om mig? Massor, men här kommer lite basics. Jag är nästan alltid glad och gillar att få folk omkring mig att må bra. Mångårig erfarenhet av restaurangliv något som jag verkligen uppskattar nu då man lärt sig att arbeta med många olika typer av människor. Parallellt med mitt arbete har jag tagit en master i ekonomi vid Stockholms Universitet då jag har velat fördjupa min förståelse för bostadsmarknaden, bostadsrättsföreningar och årsredovisningar för att kunna prestera så bra som möjligt i min roll som mäklare.

Något annat man kan vilja veta om mig? Det får jag hoppas men jag älskar som sagt att prata så det är bara att fråga.

Säljarnas ord:

”Alltid trevlig och påläst! Men viktigast tydlig och ärlig kontakt. Närvarande och snabb på att besvara frågor. ”
- Cecilia Köpare

”Hans tillgänglighet var exemplarisk och han svarade snabbt och var vänlig och tillmötesgående. Bra intryck överlag!”
- Kiljan Köpare

”Ger ett väldigt förtroendeingivande intryck både till säljare och köpare. Tar sig tid att prata igenom alla detaljer. ”
- Brodde Säljare

”Jag tycker Magnus gav ett säkert intryck med stor erfarenhet. Min bild är även att Magnus hade bra kontakt med köparna. Magnus höll mig även informerad på ett mycket bra sätt och jag är väldigt nöjd med utfallet av försäljningen!”
- Fredrik Säljare

”Jag har sålt med Magnus 2 gånger och han har lyckats förträffa våra förväntningar vid båda tillfällen. Jag kan starkt rekommendera Magnus.”
- Martin Säljare

Mäklarbyrå


Säljare om Magnus.

02 maj 2024

"Magnus är lätt att samarbeta med tydlig och effektiv. "
säljare på Tjärhovsgatan 52

01 maj 2024

"Jag är oerhört imponerad av Magnus engagemang i varje dialog, både med mig som säljare och med varje spekulant. Hans gedigna erfarenhet gör sig till märkbar i hans professionalism, expertis och skicklighet. Kommunikationen har varit genomgående tydlig, han är alltid tillgänglig och dessutom allti..."
"Jag är oerhört imponerad av Magnus engagemang i varje dialog, både med mig som säljare och med varje spekulant. Hans gedigna erfarenhet gör sig till märkbar i hans professionalism, expertis och skicklighet. Kommunikationen har varit genomgående tydlig, han är alltid tillgänglig och dessutom alltid supertrevlig. Svårt att hitta en bättre mäklare. Rekommenderas till 100%."
Läs mer
säljare på Helgalunden 13

18 apr 2024

"Vår försäljning med Magnus kändes trygg från början till slut. Han är trevlig, effektiv och skicklig - rekommenderas varmt."
säljare på Nackagatan 14

29 mar 2024

"Magnus är en genuin och bra person med lång erfarenhet som inger trygghet i hela processen."
säljare på Gotlandsgatan 71

22 feb 2024

"Andra gången jag säljer med Magnus och supernöjd med insatsen även denna gång. Han har hög tillgänglighet och fokus på rätt saker. Kan verkligen rekommendera Magnus."
säljare på Maria Prästgårdsgata 17

21 jan 2024

"Magnus var en fantastisk mäklare, från början till försäljning.
Han var lyhörd inför våra önskemål samtidigt som han hela tiden var realistiskt och gav oss en sann bild av marknaden. Magnus lovade ingenting som han visste han ha inte faktiskt kunde leverera.
Magnus lyssnade och vägledde oss gen..."
"Magnus var en fantastisk mäklare, från början till försäljning.
Han var lyhörd inför våra önskemål samtidigt som han hela tiden var realistiskt och gav oss en sann bild av marknaden. Magnus lovade ingenting som han visste han ha inte faktiskt kunde leverera.
Magnus lyssnade och vägledde oss genom hela processen. Han visade på god kännedom kring marknaden och han gav oss det pris vi önskade få ut på vår bostad.
Vi är verkligen nöjda med Magnus som mäklare och rekommenderar honom varmt för andra som vill sälja deras bostad. "
Läs mer
säljare på Bondegatan 63

29 nov 2023

"Trevlig mäklare som var ärlig och gav en rättvis bild av förväntningar, samt bra erfarenhet."
säljare på Bondegatan 29

19 okt 2023

"Jag tror ärligt att det inte finns en bättre mäklare att tillgå i Sverige"
säljare på Blåmesvägen 22

15 sep 2023

"Magnus är en rapp och rolig mäklare med koll på ekonomi, bostäder och människor. Han guidade igenom oss i en svajig marknad på ett proffsigt sätt och med ett gott resultat! "
säljare på Jakobsdalsvägen 4

08 sep 2023

"Fantastisk engagerad, trevlig och duktig mäklare. Oerhört tydlig och lätt att ställa frågor till med snabba svar. "
säljare på Östgötagatan 85

12 jun 2023

"Magnus var engagerad och pedagogisk igenom hela processen, vilket gjorde att det kändes tryggt att sälja min första bostadsrätt med honom."
säljare på Selmedalsvägen 4

12 jun 2023

"Rekommenderar Magnus varmt. Transparent, noggrann och väldigt kunnig mäklare. Kändes tryggt igenom hela processen. "
säljare på Robert Almströmsgatan 4

11 jun 2023

"Vi är mycket nöjda!"
säljare på Storsvängen 3

09 jun 2023

"Detta är andra gången vi har en köp/sälj-upplevelse med Magnus, vi fick ett stort förtroende för honom som spekulanter till en lägenhet som han visade, vilken vi sedan köpte. Därefter har vi valt att anlita honom även till denna försäljningen. Det känns otroligt skönt att veta att man har en dedi..."
"Detta är andra gången vi har en köp/sälj-upplevelse med Magnus, vi fick ett stort förtroende för honom som spekulanter till en lägenhet som han visade, vilken vi sedan köpte. Därefter har vi valt att anlita honom även till denna försäljningen. Det känns otroligt skönt att veta att man har en dedikerad expert som man kan lita på genom processens olika delar. För mig är flytt = ångest - fram till dess att Magnus kom in i bilden och Inger trygghet genom att arbeta självständigt utan involvera mig i varenda liten detalj. Vi kommer inte att jobba med någon annan mäklare framöver. Han vet precis vad vi behöver, och troligtvis skarp nog att anpassa det efter ditt behov också. Kan varmt rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Tobaksspinnargatan 10

25 apr 2023

"Mycket bra mäklare som är lyhörd och gör det lilla extra för ett så bra resultat som möjligt. "
säljare på Fendergatan 13

04 apr 2023

"En helt fantastisk mäklare som jag absolut kan rekommendera på alla sätt! Jag är supernöjd!!"
säljare på Norrtullsgatan 36

17 mar 2023

"Dette var 2e gangen vi brukte Magnus som mäklare, og han kommer være den vi bruker ved neste salg også. Finnes ingen bedre! "
säljare på Ruddammsbacken 28

17 dec 2022

"Överlag bra, tydlig i början och bra idéer med bilder och presentation. Tyvärr upplevde vi stundtals vissa kommunikationsbrister, främst kring att få löpande uppdateringar mer regelbundet. Tuff period som vi sålde i som gjorde processen mer långdragen, vilket gjorde att kommunikationen blev lite..."
"Överlag bra, tydlig i början och bra idéer med bilder och presentation. Tyvärr upplevde vi stundtals vissa kommunikationsbrister, främst kring att få löpande uppdateringar mer regelbundet. Tuff period som vi sålde i som gjorde processen mer långdragen, vilket gjorde att kommunikationen blev lite lidande. "
Läs mer
säljare på Finn Malmgrens väg 4B

18 okt 2022

"Det märktes att Magnus har rutin. Lugnt o tryggt i osäker marknad. Han var väldigt analytisk o han kunde både visa lugn o köra med högt tempo när det behövdes."
säljare på Hallandsgatan 24

16 sep 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Magnus"
säljare på Klippgatan 14B

30 maj 2022

"Har både köpt och sålt med Magnus. Han är trevlig, snabb och kompetent. Rekommenderas."
säljare på Torsgatan 41

17 maj 2022

"Jag köpte lägenheten av Magnus och det var självklart för mig att det var han som skulle sälja den 6 år senare. Jag upplevde honom som alltigenom professionell och trovärdig som företrädare för både säljare och köpare. Jag var nöjd när jag köpte lägenheten och nöjd när jag sålde. Jag kan varmt re..."
"Jag köpte lägenheten av Magnus och det var självklart för mig att det var han som skulle sälja den 6 år senare. Jag upplevde honom som alltigenom professionell och trovärdig som företrädare för både säljare och köpare. Jag var nöjd när jag köpte lägenheten och nöjd när jag sålde. Jag kan varmt rekommendera Magnus för er bostadsaffär. // Johan Eklind, arkitekt"
Läs mer
säljare på Södermannagatan 21

01 apr 2022

"Magnus var mycket kompetent och lyhörd. Lyssnade in oss säljare, var tydlig genom hela processen.
Kommer definitivt rekommendera honom till alla mina vänner."
säljare på Kungsholms Strand 109

24 mar 2022

"Kan rekommendera Magnus Jonzon varmt. En erfaren, engagerad och socialt kompetent mäklare. Jag som förstagångssäljare uppskattade särskilt att han tog sig tid att förklara olika saker och ge mig den förståelse för processen som jag behövde för att kunna fatta olika beslut. Kan utan överdrift säga..."
"Kan rekommendera Magnus Jonzon varmt. En erfaren, engagerad och socialt kompetent mäklare. Jag som förstagångssäljare uppskattade särskilt att han tog sig tid att förklara olika saker och ge mig den förståelse för processen som jag behövde för att kunna fatta olika beslut. Kan utan överdrift säga att han är en mäklare som ger det "lilla extra" som man behöver för att känna sig trygg och nöjd som säljare. "
Läs mer
säljare på Läckövägen 24

10 mar 2022

"Proffsigt och sympatiskt bemötande rakt igenom. Öga för detaljer och hade en plan genom hela processen, som också löpande justerades efter läget. "
säljare på Hornsgatan 70

16 feb 2022

"Jag upplevde Magnus som mycket professionell och priset han levererade var en bra bit över mina förväntningar."
säljare på Grindsgatan 52

08 feb 2022

"Magnus är väldigt trevlig, engagerad och kompetent. Han var alltid tillgänglig och jag upplevde att han hade stenkoll under hela processen. "
säljare på Ringvägen 131

03 feb 2022

"Otroligt lättsam och trygg mäklare som skötte vårt uppdrag på ett sätt som gjorde det väldigt enkelt för oss. Kommer rekommendera Magnus till de vi känner samt höra av oss själva om vi skulle behöva hjälp igen."
säljare på Krukmakargatan 33A

01 feb 2022

"Magnus sålde våran lägenhet på mindre än en vecka från första samtal till signering. En engagerad och resultatinriktad mäklare. Trevlig och social med ett stort kontaktnät som utstrålar tillit. Vi skulle rekommendera Magnus till alla som går i säljtankar!"
"Magnus sålde våran lägenhet på mindre än en vecka från första samtal till signering. En engagerad och resultatinriktad mäklare. Trevlig och social med ett stort kontaktnät som utstrålar tillit. Vi skulle rekommendera Magnus till alla som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Bondegatan 5A

01 feb 2022

"Jag kan rekommendera alla att använda Magnus. Genom en kombination av professionalism, marknadskännedom och genomförandekraft fick vi till en mycket bra försäljning. Magnus skapade förtroende för affären direkt med sin kompetens och erfarenhet. "
säljare på Sågargatan 14

28 jan 2022

"Magnus är kunnig, snabb och resultatinriktad. Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Magnus. "
säljare på Gotlandsgatan 64

10 nov 2021

"Väldigt proffsig och engagerad. Kan starkt rekommendera Magnus som mäklare."
säljare på Kransbindarvägen 35

09 okt 2021

"Jag har anlitat Magnus Jonzon flertalet gånger och är otroligt nöjd. Magnus är mycket kompetent och ger alltid det där lilla extra som är så otroligt mycket värt i köp- och säljprocessen. Jag kan varmt rekommendera dig att anlita Magnus Jonzon!"
säljare på Ploggatan 16

07 okt 2021

"Jag hade den stora glädjen att ha Magnus som mäklare vid försäljning av min lägenhet. Kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen, och han fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar.
Ser fram emot att få anlita Magnus igen vid framtida försäljningar.
jag ger Magnus mina..."
"Jag hade den stora glädjen att ha Magnus som mäklare vid försäljning av min lägenhet. Kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen, och han fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar.
Ser fram emot att få anlita Magnus igen vid framtida försäljningar.
jag ger Magnus mina varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Kransbindarvägen 35

06 okt 2021

"Vi är otroligt nöjda med Magnus som mäklare. Han fick oss att känna oss trygga & väl uppdaterade genom hela processen. Det är andra gången som vi anlitat Magnus & vi kommer att vilja ha honom som mäklare även i framtiden! "
säljare på Kronobergsgatan 18

29 aug 2021

"Magnus är väldigt enkel att ha att göra med. Informativ, trevlig, lyhörd och kunnig. Kan verkligen rekommendera honom som mäklare!!!! :)"
säljare på Tavastgatan 5

17 aug 2021

"Vill bara rikta ett stort tack till Magnus! Kändes tryggt och proffsigt ända från start."
säljare på Fridhemsgatan 10A

27 jul 2021

"Över förväntan!"
säljare på Tjurbergsgatan 34

24 jun 2021

"Magnus är superduktig. Kunnig, kompetent och engagerad. "
säljare på Kocksgatan 55

09 jun 2021

"Blev lite dyrt med trappa givet att vi ankrade våra förväntningar rätt lågt."
säljare på Ringvägen 151

05 jun 2021

"Magnus var mycket kunnig,, lyhörd och proffsig. Rekommenderar honom starkt."
säljare på Högbergsbacken 1

28 apr 2021

"Mycket kunnig om området. Hanterade processen effektivt och med mycket engagemang. Trevlig att arbeta med och duktig att landa slutpriset ratt."
säljare på Kocksgatan 45D

22 apr 2021

"Funkade superbra och nöjd med slutresultatet. Kan varmt rekommendera.

"
säljare på Hallandsgatan 46A

18 feb 2021

"Detta är tredje gången vi säljer med Magnus och han har alltid gjort ett toppenjobb. Han skapar stort förtroende för både säljare och köpare och jag skulle gärna sälja med eller köpa av Magnus igen."
säljare på Karlbergsvägen 72A

11 nov 2020

"Vi kom i kontakt med Magnus när vi köpte vår nuvarande lägenhet och fick stort förtroende för honom redan då. Därför kände vi att vi ville kontakta honom igen när det var vår tur att sälja. Vi blev kontaktade av andra mäklare också som vi träffade, men vi kände att Magnus stack ut genom att både ..."
"Vi kom i kontakt med Magnus när vi köpte vår nuvarande lägenhet och fick stort förtroende för honom redan då. Därför kände vi att vi ville kontakta honom igen när det var vår tur att sälja. Vi blev kontaktade av andra mäklare också som vi träffade, men vi kände att Magnus stack ut genom att både se och lyfta upp det bästa med vårt boende i annonseringstexten samt att han hjälpte oss med planering och strategi (i vårt fall kring hur vi skulle agera med att fotografera för att ha allt klart etc.).
Tack vare detta kunde vi direkt lägga ut vår lägenhet till försäljning när vi hittat vårt nästa boende och med Magnus hjälp gick affären otroligt snabbt och smidigt.
Vi är jättenöjda och rekommenderar varmt Magnus!"
Läs mer
säljare på Vanadisvägen 4I

02 nov 2020

"Köpte min lägenhet via Magnus och valde att anlita honom igen när jag själv skulle sälja. Magnus är erfaren och engagerad som mäklare, både som säljare och köpare upplever man honom som rak, trygg och transparent. Allt ihop med en positiv och avslappnad attityd. "
"Köpte min lägenhet via Magnus och valde att anlita honom igen när jag själv skulle sälja. Magnus är erfaren och engagerad som mäklare, både som säljare och köpare upplever man honom som rak, trygg och transparent. Allt ihop med en positiv och avslappnad attityd. "
Läs mer
säljare på Åsögatan 184

29 okt 2020

"Både köpt och sålt med Magnus som mäklare och kan varmt rekommendera. Proffsig, kunnig och tillgänglig. "
säljare på Folkungagatan 97

15 okt 2020

"Superbra på alla sätt! Jag har blivit uppdaterad med vad som händer i alla delar av processen. Jag ger mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Norrbackagatan 44

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18
Mark
3
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
128 860 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
159 av 162 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
158 av 161 säljare
Magnus var tydlig och höll mig uppdaterad
161 av 162 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Magnus på kartan.

994 tidigare bostäder
3 bostäder till salu
162 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Bostäder

2,5 rum, 57 m²
Lägenhet, Stockholm
4 119 kr/mån
3 595 000 kr
1,5 rum, 34,5 m²
105 735 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 241 kr/mån
4 195 000 kr
Tomt/Mark, Värmdö

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
3 rum, 80 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
1 rum, 29,2 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
9 060 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 310 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 7 750 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 250 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 2 550 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Maria/Gamla Stan/Högalid
3 rum, 89 m²
Utropspris: 6 450 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.