Magnus Jonzon

Profilbild för Magnus Jonzon
Säljarfavorit
Magnus Jonzon
4.9 / 5
(57 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
18 st
124 725 000 kr

Bakgrund

Magnus Jonzon jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2005-05-02. Magnus har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2020. Magnus har haft 26 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 128 535 000 kr.

Presentation

Ordning & reda med glädje och fullfart!

Om mig?

Ja, det viktigaste att veta är att jag verkligen gillar mitt jobb och att jag hoppas och tror att jag är riktigt duktig på det jag gör.

Varför? Först och främst älskar jag när det händer saker, att dagligen få träffa och hjälpa nya intressanta människor och inte minst älskar jag att prata. Då jag nu har jobbat som mäklare i 12 år, under finansiella upp och nedgångar och under mer än en tredjedel av mitt liv har man verkligen lärt sig att inte lämna något åt ödet och att ha turen med sig endast handlar om att göra förarbetet rätt och noggrant. Jag har varit kontorschef på ett av Notars största innerstad kontor och delägare sedan 2007 samt varit den mäklare som sålt flest antal lägenheter på Södermalm de senaste åren enligt hittamäklare.se. Under 2016 hade jag lyckan och äran att få sälja en av Stockholms dyraste lägenheter för 200 000 sek per kvm. (http://www.affarsvarlden.se/bostad-fastighet/boprisrekord-pa-sodermalm-i-stockholm-6801228)

Vad mer det finns att veta om mig? Massor, men här kommer lite basics. Jag är nästan alltid glad och gillar att få folk omkring mig att må bra. Mångårig erfarenhet av restaurangliv något som jag verkligen uppskattar nu då man lärt sig att arbeta med många olika typer av människor. Parallellt med mitt arbete har jag tagit en master i ekonomi vid Stockholms Universitet då jag har velat fördjupa min förståelse för bostadsmarknaden, bostadsrättsföreningar och årsredovisningar för att kunna prestera så bra som möjligt i min roll som mäklare, kontorschef och delägare.

Något annat man kan vilja veta om mig? Det får jag hoppas men jag älskar som sagt att prata så det är bara att fråga.

Säljarnas ord:

”Alltid trevlig och påläst! Men viktigast tydlig och ärlig kontakt. Närvarande och snabb på att besvara frågor. ”
- Cecilia Köpare

”Hans tillgänglighet var exemplarisk och han svarade snabbt och var vänlig och tillmötesgående. Bra intryck överlag!”
- Kiljan Köpare

”Ger ett väldigt förtroendeingivande intryck både till säljare och köpare. Tar sig tid att prata igenom alla detaljer. ”
- Brodde Säljare

”Jag tycker Magnus gav ett säkert intryck med stor erfarenhet. Min bild är även att Magnus hade bra kontakt med köparna. Magnus höll mig även informerad på ett mycket bra sätt och jag är väldigt nöjd med utfallet av försäljningen!”
- Fredrik Säljare

”Jag har sålt med Magnus 2 gånger och han har lyckats förträffa våra förväntningar vid båda tillfällen. Jag kan starkt rekommendera Magnus.”
- Martin Säljare

Mäklarbyrå


Säljare om Magnus.

15 okt 2020

"Superbra på alla sätt! Jag har blivit uppdaterad med vad som händer i alla delar av processen. Jag ger mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Norrbackagatan 44

11 okt 2020

"Mycket professionellt och förtroendeingivande bemötande, från första kontakten och under processen. Min uppfattning var även att både jag som säljare och köparen möttes av en tydlig och transparent kommunikation under överlåtelsen!"
säljare på Lundagatan 40B

23 sep 2020

"Magnus är en tydlig och kommunikativ fastighetsmäklare som på bästa tänkbara sätt hjälpte mig med min försäljning."
säljare på Erstagatan 13

23 sep 2020

"Väldigt nöjd med Magnus, processen kändes trygg från början till slut och jag uppskattar tydlighet och transparens från Magnus i alla steg. I slutet knöts säcken ihop och försäljningen överträffade mina förväntningar. Rekommenderar varmt."
säljare på Folkungagatan 67

01 sep 2020

"Det är inte första gången vi anlitar Magnus och definitivt inre sista.
Engagerad, lyssnande och rimlig. Skapar trygghet hos både köpare och säljare."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

23 jul 2020

"Han är på riktigt enkelt Stockholms bästa mäklare. Han behöver inte Instagram och liknande för att hävda sin förträfflighet. Han låter resultat tala. "
säljare på Fleminggatan 35

27 jun 2020

"Vi är verkligen nöjda med hur vår försäljning sköttes från start till mål. Det var professionellt, sköttes med mycket engagemang och kändes väldigt tryggt. "
säljare på Varvsgatan 1B

03 jun 2020

"Mycket professionell i sitt agerande. Kan varmt rekommendera till andra."
säljare på Telefonvägen 5

03 jun 2020

"Magnus gav ett stort engagemang, förtroende och närvaro under hela säljprocessen. Vi kan starkt rekommendera honom!"
säljare på John Ericssonsgatan 7

28 maj 2020

"Magnus var mycket engagerad och inlyssnande under hela processen. Bra vägledning vad gäller värdering och jag kände mig trygg under hela försäljningen."
säljare på Svarvargatan 10

14 maj 2020

"Magnus har varit transparent , ödmjuk, tillgänglig och superengagerad från start. VI har känt oss väldig trygga i att ha full insyn och en ärlig dialog hela vägen. Då vi också köpte av honom fick vi samma intryck från en köpares perspektiv vilket kanske inte alltid är fallet med andra mäklare. Rekommenderar honom varmt!
"
säljare på Tollareslingan 3

28 apr 2020

"Alltid tillgänglig, tydliga svar och väldigt hjälpsam överlag. Rekommenderas varmt."
säljare på Beckbrännarbacken 6

25 apr 2020

"Trygghet, tilltro och flexibilitet hela vägen. För alla parter. Svårt att välja någon annan mäklare vid nästa försäljning!"
säljare på Barkerivägen 2

20 apr 2020

"Sålde i Coronatider men helt klart ett bra utfört jobb. Snabb, flexibel, lyhörd och resultatorienterad!"
säljare på Erstagatan 26

02 apr 2020

"- Mycket professionell
- Lyssnad och var väldigt tydlig och förklarade
- Håll mig informerad löpande och agerade proaktivt för att undvika överraskningar"
säljare på Magnus Ladulåsgatan 51

26 mar 2020

"Magnus är en väldigt ödmjuk och genuin mäklare som ingav stort förtroende och gjorde att mäklarskrået såg väldigt lätt ut. Vilket enligt mig är ett tydligt tecken på ett väl utvecklat affärsmannaskap. Jag kan väldigt varmt rekommendera Magnus för din nästa bostadsförsäljning. "
säljare på Eriksdalsgatan 54

20 mar 2020

"Jag vill ge Magnus toppbetyg! En helt fantastisk mäklare på hela resan, en mäklare jag starkt vill rekommendera! "
säljare på Rödabergsgatan 4

20 mar 2020

"Magnus har varit väldigt tydlig, engagerad, tålmodig och proffsig. Jag har fått mycket snabba svar under hela processen och verkligen kunnat bolla tankar och en del oro med honom. Kan inte tänka mig en bättre mäklare då ingenting var negativt."
säljare på Sofiagatan 1

16 mar 2020

"I en svår situation lyckades Magnus ändå få en affär på en för stunden ok mivå"
säljare på Timmermansgatan 37

05 mar 2020

"Trevligaste mäklaren vi träffat. Lyhörd, uppriktig och smidig att samarbeta med. Inget knussel. Vi är supernöjda!"
säljare på Hornsgatan 85

27 feb 2020

"Vill du ha en mäklare som är saklig, engagerad, lyhörd och kunnig ska du välja Magnus! Det var otroligt tryggt för mig att sälja med Magnus då han har ett förtroendeingivande sätt att vara och jag kände mig trygg hela vägen fram till kontraktskrivning. Skulle rekommendera alla att anlita Magnus. "
säljare på Levertinsgatan 1

27 nov 2019

"Jättebra och engagerad! Skulle verkligen rekommendera andra att anlita Magnus som mäklare."
säljare på Maria Prästgårdsgata 12A

27 jun 2019

"Jag upplevde Magnus Jonzon som en mycket engagerad och professionell mäklare. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Borgmästargatan 9

03 jun 2019

"Mycket nöjd med Magnus insats! Proffsig, trevlig, engagerad. Rekommenderar varmt. "
säljare på Beckbrännarbacken 1

10 apr 2017

"Magnus är en jättetrevlig person och samtidigt professionell i sitt yrke. Allt som allt är vi väldigt nöjda med hela processen, från första till sista mötet! "
säljare på Gotlandsgatan 64

01 apr 2017

"Magnus är en kompetent och driven mäklare med gedigen erfarenhet. Hans lugna arbetssätt gör det lätt för mig som säljare att känna mig trygg genom hela processen. Dessutom blev jag väligt nöjd med slutpriset för min lägenhet. Kan varmt rekommendera Magnus. "
säljare på Nybrogatan 75C

15 mar 2017

"
Magnus har hjälpt mig vid två tillfällen, både vid köp av lägenhet och försäljning. Magnus är dels väldigt trevlig och visar stort engagemang, både från min vinkel som köpare och även som säljare. Dels är han lyhörd och väldigt hjälpsam. Han är även förtroendeingivande och öppen i sin kommunikation. Magnus har mitt fulla förtroende och jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Tjurbergsgatan 34

09 mar 2017

"Jag var initialt i kontakt med 4 olika mäklarfirmor och Magnus utmärkte sig både genom att vara den mest förtroendeingivande när det gällde att "sälja in" lägenheten, och den som var mest positiv/optimistisk (ärligast?) när det gällde slutpriset. Vi var i slutändan mycket nöjda med försäljningen och är övertygade om att Magnus hade en viktig del i den med sin positiva energi och kreativa blick för att sälja in alternativa planlösningar etc"
säljare på Ringvägen 87B

08 mar 2017

"Proffsig, engagerad och tillgänglig. Allt från fotografering och förhandsvisning till kontraktsskrivning har funkat smidigt. Vi kommer definitivt anlita Magnus även vid nästa försäljning. "
säljare på Ernst Ahlgrens väg 7

08 mar 2017

"Levde upp till mina höga förväntningar. Kan varmt rekommendera Magnus. "
säljare på Skånegatan 74

08 mar 2017

"Påläst, hjälpsam och väldigt driven. Hade bra tips för home styling. Hjälpte till med hela processen. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Klippgatan 14F

07 mar 2017

"Seriös, målinriktad, ärlig, tydlig och trevlig!"
säljare på Bondegatan 5A

06 mar 2017

"Magnus imponerade redan i första mötet och kom med bra idéer för hur jag kunde tänka inför försäljning. Små enklare upprustningar som gör stor skillnad vid försäljning.
Han visade ett stort engagemang i försäljningen och överträffade mina förväntningar.
Jag kan varmt rekommendera Magnus. "
säljare på Vanadisvägen 7

06 mar 2017

"Otroligt proffsig mäklare. Mycket insatt och engagerad. Tydlig kommunikation och information fortlöpande genom hela processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Folkungagatan 118

06 mar 2017

"Har sålt flera gånger med Magnus med väldigt bra resultat.
Han är alltid proffsig, trevlig och lätt att ha att göra med.
Kan varmt rekommendera Magnus."
säljare på Dalgränd 60

06 mar 2017

"Mycket trevlig, kunnig och driven. Kunde svara på många frågor som vi hade eftersom vi sålde genom dödsbo. Rekommenderar honom med det högsta betyget."
säljare på Gruvbacken 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
128 535 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
57 av 57 säljare
Magnus satte rätt förväntningar på slutpriset
50 av 57 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
57 av 57 säljare
Magnus var tydlig och höll mig uppdaterad
57 av 57 säljare

Magnus på kartan.

796 tidigare annonser
4 bostäder till salu
57 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

2 895 000 kr
2 rum, 38 m²
76 184 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 025 kr/mån
3 475 000 kr
1,5 rum, 42 m²
82 738 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 455 kr/mån
2 750 000 kr
1 rum, 33,2 m²
83 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 800 kr/mån
7 500 000 kr
3 rum, 80 m²
93 750 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 101 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Katarina
2 rum, 33 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
3 600 000 kr
Lägenhet Vasastan Birkastan
+ 605 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Superbra på alla sätt! Jag har blivit uppdaterad med vad som händer i alla delar av processen. Jag ger mina varmaste rekommendationer. "
3 210 000 kr
Lägenhet Katarina
+ 360 000 kr
2 rum, 31 m²
Utropspris: 2 850 000 kr
2 800 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 405 000 kr
1 rum, 40 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 800 000 kr
Lägenhet Maria
+ 505 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket professionellt och förtroendeingivande bemötande, från första kontakten och under processen. Min uppfattning var även att både jag som säljare och köparen möttes av en tydlig och transparent kommunikation under överlåtelsen!"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.