Magnus Jonzon

Profilbild för Magnus Jonzon
Magnus Jonzon
4.9 / 5
(118 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
23 st
8 st
96 040 000 kr

Bakgrund

Magnus Jonzon jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2005-05-02. Magnus har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Magnus har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 78 400 000 kr.

Presentation

Ordning & reda med glädje och fullfart!

Om mig?

Ja, det viktigaste att veta är att jag verkligen gillar mitt jobb och att jag hoppas och tror att jag är riktigt duktig på det jag gör.

Varför? Först och främst älskar jag när det händer saker, att dagligen få träffa och hjälpa nya intressanta människor och inte minst älskar jag att prata. Då jag nu har jobbat som mäklare i 12 år, under finansiella upp och nedgångar och under mer än en tredjedel av mitt liv har man verkligen lärt sig att inte lämna något åt ödet och att ha turen med sig endast handlar om att göra förarbetet rätt och noggrant. Jag har varit kontorschef på ett av Notars största innerstad kontor och delägare sedan 2007 samt varit den mäklare som sålt flest antal lägenheter på Södermalm de senaste åren enligt hittamäklare.se. Under 2016 hade jag lyckan och äran att få sälja en av Stockholms dyraste lägenheter för 200 000 sek per kvm. (http://www.affarsvarlden.se/bostad-fastighet/boprisrekord-pa-sodermalm-i-stockholm-6801228)

Vad mer det finns att veta om mig? Massor, men här kommer lite basics. Jag är nästan alltid glad och gillar att få folk omkring mig att må bra. Mångårig erfarenhet av restaurangliv något som jag verkligen uppskattar nu då man lärt sig att arbeta med många olika typer av människor. Parallellt med mitt arbete har jag tagit en master i ekonomi vid Stockholms Universitet då jag har velat fördjupa min förståelse för bostadsmarknaden, bostadsrättsföreningar och årsredovisningar för att kunna prestera så bra som möjligt i min roll som mäklare, kontorschef och delägare.

Något annat man kan vilja veta om mig? Det får jag hoppas men jag älskar som sagt att prata så det är bara att fråga.

Säljarnas ord:

”Alltid trevlig och påläst! Men viktigast tydlig och ärlig kontakt. Närvarande och snabb på att besvara frågor. ”
- Cecilia Köpare

”Hans tillgänglighet var exemplarisk och han svarade snabbt och var vänlig och tillmötesgående. Bra intryck överlag!”
- Kiljan Köpare

”Ger ett väldigt förtroendeingivande intryck både till säljare och köpare. Tar sig tid att prata igenom alla detaljer. ”
- Brodde Säljare

”Jag tycker Magnus gav ett säkert intryck med stor erfarenhet. Min bild är även att Magnus hade bra kontakt med köparna. Magnus höll mig även informerad på ett mycket bra sätt och jag är väldigt nöjd med utfallet av försäljningen!”
- Fredrik Säljare

”Jag har sålt med Magnus 2 gånger och han har lyckats förträffa våra förväntningar vid båda tillfällen. Jag kan starkt rekommendera Magnus.”
- Martin Säljare

Mäklarbyrå


Säljare om Magnus.

16 sep 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Magnus"
säljare på Klippgatan 14B

30 maj 2022

"Har både köpt och sålt med Magnus. Han är trevlig, snabb och kompetent. Rekommenderas."
säljare på Torsgatan 41

17 maj 2022

"Jag köpte lägenheten av Magnus och det var självklart för mig att det var han som skulle sälja den 6 år senare. Jag upplevde honom som alltigenom professionell och trovärdig som företrädare för både säljare och köpare. Jag var nöjd när jag köpte lägenheten och nöjd när jag sålde. Jag kan varmt re..."
"Jag köpte lägenheten av Magnus och det var självklart för mig att det var han som skulle sälja den 6 år senare. Jag upplevde honom som alltigenom professionell och trovärdig som företrädare för både säljare och köpare. Jag var nöjd när jag köpte lägenheten och nöjd när jag sålde. Jag kan varmt rekommendera Magnus för er bostadsaffär. // Johan Eklind, arkitekt"
Läs mer
säljare på Södermannagatan 21

01 apr 2022

"Magnus var mycket kompetent och lyhörd. Lyssnade in oss säljare, var tydlig genom hela processen.
Kommer definitivt rekommendera honom till alla mina vänner."
säljare på Kungsholms Strand 109

24 mar 2022

"Kan rekommendera Magnus Jonzon varmt. En erfaren, engagerad och socialt kompetent mäklare. Jag som förstagångssäljare uppskattade särskilt att han tog sig tid att förklara olika saker och ge mig den förståelse för processen som jag behövde för att kunna fatta olika beslut. Kan utan överdrift säga..."
"Kan rekommendera Magnus Jonzon varmt. En erfaren, engagerad och socialt kompetent mäklare. Jag som förstagångssäljare uppskattade särskilt att han tog sig tid att förklara olika saker och ge mig den förståelse för processen som jag behövde för att kunna fatta olika beslut. Kan utan överdrift säga att han är en mäklare som ger det "lilla extra" som man behöver för att känna sig trygg och nöjd som säljare. "
Läs mer
säljare på Läckövägen 24

10 mar 2022

"Proffsigt och sympatiskt bemötande rakt igenom. Öga för detaljer och hade en plan genom hela processen, som också löpande justerades efter läget. "
säljare på Hornsgatan 70

16 feb 2022

"Jag upplevde Magnus som mycket professionell och priset han levererade var en bra bit över mina förväntningar."
säljare på Grindsgatan 52

08 feb 2022

"Magnus är väldigt trevlig, engagerad och kompetent. Han var alltid tillgänglig och jag upplevde att han hade stenkoll under hela processen. "
säljare på Ringvägen 131

03 feb 2022

"Otroligt lättsam och trygg mäklare som skötte vårt uppdrag på ett sätt som gjorde det väldigt enkelt för oss. Kommer rekommendera Magnus till de vi känner samt höra av oss själva om vi skulle behöva hjälp igen."
säljare på Krukmakargatan 33A

01 feb 2022

"Magnus sålde våran lägenhet på mindre än en vecka från första samtal till signering. En engagerad och resultatinriktad mäklare. Trevlig och social med ett stort kontaktnät som utstrålar tillit. Vi skulle rekommendera Magnus till alla som går i säljtankar!"
"Magnus sålde våran lägenhet på mindre än en vecka från första samtal till signering. En engagerad och resultatinriktad mäklare. Trevlig och social med ett stort kontaktnät som utstrålar tillit. Vi skulle rekommendera Magnus till alla som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Bondegatan 5A

01 feb 2022

"Jag kan rekommendera alla att använda Magnus. Genom en kombination av professionalism, marknadskännedom och genomförandekraft fick vi till en mycket bra försäljning. Magnus skapade förtroende för affären direkt med sin kompetens och erfarenhet. "
säljare på Sågargatan 14

28 jan 2022

"Magnus är kunnig, snabb och resultatinriktad. Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera Magnus. "
säljare på Gotlandsgatan 64

10 nov 2021

"Väldigt proffsig och engagerad. Kan starkt rekommendera Magnus som mäklare."
säljare på Kransbindarvägen 35

09 okt 2021

"Jag har anlitat Magnus Jonzon flertalet gånger och är otroligt nöjd. Magnus är mycket kompetent och ger alltid det där lilla extra som är så otroligt mycket värt i köp- och säljprocessen. Jag kan varmt rekommendera dig att anlita Magnus Jonzon!"
säljare på Ploggatan 16

07 okt 2021

"Jag hade den stora glädjen att ha Magnus som mäklare vid försäljning av min lägenhet. Kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen, och han fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar.
Ser fram emot att få anlita Magnus igen vid framtida försäljningar.
jag ger Magnus mina..."
"Jag hade den stora glädjen att ha Magnus som mäklare vid försäljning av min lägenhet. Kände mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen, och han fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar.
Ser fram emot att få anlita Magnus igen vid framtida försäljningar.
jag ger Magnus mina varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Kransbindarvägen 35

06 okt 2021

"Vi är otroligt nöjda med Magnus som mäklare. Han fick oss att känna oss trygga & väl uppdaterade genom hela processen. Det är andra gången som vi anlitat Magnus & vi kommer att vilja ha honom som mäklare även i framtiden! "
säljare på Kronobergsgatan 18

29 aug 2021

"Magnus är väldigt enkel att ha att göra med. Informativ, trevlig, lyhörd och kunnig. Kan verkligen rekommendera honom som mäklare!!!! :)"
säljare på Tavastgatan 5

17 aug 2021

"Vill bara rikta ett stort tack till Magnus! Kändes tryggt och proffsigt ända från start."
säljare på Fridhemsgatan 10A

27 jul 2021

"Över förväntan!"
säljare på Tjurbergsgatan 34

24 jun 2021

"Magnus är superduktig. Kunnig, kompetent och engagerad. "
säljare på Kocksgatan 55

09 jun 2021

"Blev lite dyrt med trappa givet att vi ankrade våra förväntningar rätt lågt."
säljare på Ringvägen 151

05 jun 2021

"Magnus var mycket kunnig,, lyhörd och proffsig. Rekommenderar honom starkt."
säljare på Högbergsbacken 1

28 apr 2021

"Mycket kunnig om området. Hanterade processen effektivt och med mycket engagemang. Trevlig att arbeta med och duktig att landa slutpriset ratt."
säljare på Kocksgatan 45D

22 apr 2021

"Funkade superbra och nöjd med slutresultatet. Kan varmt rekommendera.

"
säljare på Hallandsgatan 46A

18 feb 2021

"Detta är tredje gången vi säljer med Magnus och han har alltid gjort ett toppenjobb. Han skapar stort förtroende för både säljare och köpare och jag skulle gärna sälja med eller köpa av Magnus igen."
säljare på Karlbergsvägen 72A

11 nov 2020

"Vi kom i kontakt med Magnus när vi köpte vår nuvarande lägenhet och fick stort förtroende för honom redan då. Därför kände vi att vi ville kontakta honom igen när det var vår tur att sälja. Vi blev kontaktade av andra mäklare också som vi träffade, men vi kände att Magnus stack ut genom att både ..."
"Vi kom i kontakt med Magnus när vi köpte vår nuvarande lägenhet och fick stort förtroende för honom redan då. Därför kände vi att vi ville kontakta honom igen när det var vår tur att sälja. Vi blev kontaktade av andra mäklare också som vi träffade, men vi kände att Magnus stack ut genom att både se och lyfta upp det bästa med vårt boende i annonseringstexten samt att han hjälpte oss med planering och strategi (i vårt fall kring hur vi skulle agera med att fotografera för att ha allt klart etc.).
Tack vare detta kunde vi direkt lägga ut vår lägenhet till försäljning när vi hittat vårt nästa boende och med Magnus hjälp gick affären otroligt snabbt och smidigt.
Vi är jättenöjda och rekommenderar varmt Magnus!"
Läs mer
säljare på Vanadisvägen 4I

02 nov 2020

"Köpte min lägenhet via Magnus och valde att anlita honom igen när jag själv skulle sälja. Magnus är erfaren och engagerad som mäklare, både som säljare och köpare upplever man honom som rak, trygg och transparent. Allt ihop med en positiv och avslappnad attityd. "
"Köpte min lägenhet via Magnus och valde att anlita honom igen när jag själv skulle sälja. Magnus är erfaren och engagerad som mäklare, både som säljare och köpare upplever man honom som rak, trygg och transparent. Allt ihop med en positiv och avslappnad attityd. "
Läs mer
säljare på Åsögatan 184

29 okt 2020

"Både köpt och sålt med Magnus som mäklare och kan varmt rekommendera. Proffsig, kunnig och tillgänglig. "
säljare på Folkungagatan 97

15 okt 2020

"Superbra på alla sätt! Jag har blivit uppdaterad med vad som händer i alla delar av processen. Jag ger mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Norrbackagatan 44

11 okt 2020

"Mycket professionellt och förtroendeingivande bemötande, från första kontakten och under processen. Min uppfattning var även att både jag som säljare och köparen möttes av en tydlig och transparent kommunikation under överlåtelsen!"
säljare på Lundagatan 40B

23 sep 2020

"Magnus är en tydlig och kommunikativ fastighetsmäklare som på bästa tänkbara sätt hjälpte mig med min försäljning."
säljare på Erstagatan 13

23 sep 2020

"Väldigt nöjd med Magnus, processen kändes trygg från början till slut och jag uppskattar tydlighet och transparens från Magnus i alla steg. I slutet knöts säcken ihop och försäljningen överträffade mina förväntningar. Rekommenderar varmt."
säljare på Folkungagatan 67

01 sep 2020

"Det är inte första gången vi anlitar Magnus och definitivt inre sista.
Engagerad, lyssnande och rimlig. Skapar trygghet hos både köpare och säljare."
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

23 jul 2020

"Han är på riktigt enkelt Stockholms bästa mäklare. Han behöver inte Instagram och liknande för att hävda sin förträfflighet. Han låter resultat tala. "
säljare på Fleminggatan 35

27 jun 2020

"Vi är verkligen nöjda med hur vår försäljning sköttes från start till mål. Det var professionellt, sköttes med mycket engagemang och kändes väldigt tryggt. "
säljare på Varvsgatan 1B

03 jun 2020

"Mycket professionell i sitt agerande. Kan varmt rekommendera till andra."
säljare på Telefonvägen 5

03 jun 2020

"Magnus gav ett stort engagemang, förtroende och närvaro under hela säljprocessen. Vi kan starkt rekommendera honom!"
säljare på John Ericssonsgatan 7

28 maj 2020

"Magnus var mycket engagerad och inlyssnande under hela processen. Bra vägledning vad gäller värdering och jag kände mig trygg under hela försäljningen."
säljare på Svarvargatan 10

14 maj 2020

"Magnus har varit transparent , ödmjuk, tillgänglig och superengagerad från start. VI har känt oss väldig trygga i att ha full insyn och en ärlig dialog hela vägen. Då vi också köpte av honom fick vi samma intryck från en köpares perspektiv vilket kanske inte alltid är fallet med andra mäklare. Re..."
"Magnus har varit transparent , ödmjuk, tillgänglig och superengagerad från start. VI har känt oss väldig trygga i att ha full insyn och en ärlig dialog hela vägen. Då vi också köpte av honom fick vi samma intryck från en köpares perspektiv vilket kanske inte alltid är fallet med andra mäklare. Rekommenderar honom varmt!
"
Läs mer
säljare på Tollareslingan 3

28 apr 2020

"Alltid tillgänglig, tydliga svar och väldigt hjälpsam överlag. Rekommenderas varmt."
säljare på Beckbrännarbacken 6

25 apr 2020

"Trygghet, tilltro och flexibilitet hela vägen. För alla parter. Svårt att välja någon annan mäklare vid nästa försäljning!"
säljare på Barkerivägen 2

20 apr 2020

"Sålde i Coronatider men helt klart ett bra utfört jobb. Snabb, flexibel, lyhörd och resultatorienterad!"
säljare på Erstagatan 26

02 apr 2020

"- Mycket professionell
- Lyssnad och var väldigt tydlig och förklarade
- Håll mig informerad löpande och agerade proaktivt för att undvika överraskningar"
säljare på Magnus Ladulåsgatan 51

26 mar 2020

"Magnus är en väldigt ödmjuk och genuin mäklare som ingav stort förtroende och gjorde att mäklarskrået såg väldigt lätt ut. Vilket enligt mig är ett tydligt tecken på ett väl utvecklat affärsmannaskap. Jag kan väldigt varmt rekommendera Magnus för din nästa bostadsförsäljning. "
"Magnus är en väldigt ödmjuk och genuin mäklare som ingav stort förtroende och gjorde att mäklarskrået såg väldigt lätt ut. Vilket enligt mig är ett tydligt tecken på ett väl utvecklat affärsmannaskap. Jag kan väldigt varmt rekommendera Magnus för din nästa bostadsförsäljning. "
Läs mer
säljare på Eriksdalsgatan 54

20 mar 2020

"Jag vill ge Magnus toppbetyg! En helt fantastisk mäklare på hela resan, en mäklare jag starkt vill rekommendera! "
säljare på Rödabergsgatan 4

20 mar 2020

"Magnus har varit väldigt tydlig, engagerad, tålmodig och proffsig. Jag har fått mycket snabba svar under hela processen och verkligen kunnat bolla tankar och en del oro med honom. Kan inte tänka mig en bättre mäklare då ingenting var negativt."
säljare på Sofiagatan 1

16 mar 2020

"I en svår situation lyckades Magnus ändå få en affär på en för stunden ok mivå"
säljare på Timmermansgatan 37

05 mar 2020

"Trevligaste mäklaren vi träffat. Lyhörd, uppriktig och smidig att samarbeta med. Inget knussel. Vi är supernöjda!"
säljare på Hornsgatan 85

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
78 400 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
116 av 118 säljare
Magnus satte rätt förväntningar på slutpriset
103 av 118 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
115 av 118 säljare
Magnus var tydlig och höll mig uppdaterad
118 av 118 säljare

Magnus på kartan.

906 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
118 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

5 975 000 kr
3 rum, 70 m²
85 357 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 963 kr/mån
4 550 000 kr
2 rum, 47 m²
96 808 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 752 kr/mån
3 695 000 kr
1,5 rum, 43 m²
85 930 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 085 kr/mån
1 rum, 22,5 m²
Lägenhet, Stockholm
1 069 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 025 000 kr
Lägenhet Maria
+ 30 000 kr
2,5 rum, 51 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 305 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kan verkligen rekommendera Magnus"
3 925 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 175 000 kr
1,5 rum, 41 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 850 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 100 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 5 000 kr
1 rum, 22,5 m²
Utropspris: 2 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.