Magnus Holmberg

Profilbild för Magnus Holmberg
Magnus Holmberg
5.0 / 5
(55 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
10 st
164 775 000 kr

Bakgrund

Magnus Holmberg jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 1995-09-29. Magnus har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Magnus har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 86 865 000 kr.

Presentation

Över 2000 sålda bostadsrätter under 25 år. Möt Magnus Holmberg.
Glad och målinriktad fastighetsmäklare sedan 1993, som älskar affärer. Makalöst kunnig och påläst i alla delar av affären, vilket skapar en trygg och smidig försäljning för både säljare och köpare. Jag ser fram mot er kontakt så jag kan berätta om konsten att sälja er bostadsrätt till högsta möjliga pris. Välkomna!

Mäklarbyrå


Säljare om Magnus.

03 okt 2023

"Magnus är så bra!"
säljare på Frejgatan 47

12 aug 2023

"Vi är väldigt nöjda med vår mäklares insats och engagemang. "
säljare på Styrmansgatan 13

30 mar 2023

"Magnus är den bästa mäklaren du kan ha. Trevlig och proffsig. Så nöjd med min försäljning! "
säljare på Styrmansgatan 15

15 feb 2023

"Jag har tidigare varit köpare av lägenhet som han sålde, jag var så nöjd med honom även i det läget att jag valde att anlita honom när jag skulle sälja lägenheten igen. "
säljare på Birger Jarlsgatan 119

15 feb 2023

"Det här är den andra lägenheten jag säljer med Magnus och med Magnus som mäklare blir man aldrig besviken. Han är extremt lyhörd i kombination med ett enormt engagemang. Trots en mer utmanande marknad och ett högt utsatt pris, så lyckades Magnus sälja min lägenhet på kort tid och till det höga pr..."
"Det här är den andra lägenheten jag säljer med Magnus och med Magnus som mäklare blir man aldrig besviken. Han är extremt lyhörd i kombination med ett enormt engagemang. Trots en mer utmanande marknad och ett högt utsatt pris, så lyckades Magnus sälja min lägenhet på kort tid och till det höga priset vi annonserat lägenheten för. I framtiden kommer jag definitivt att sälja med Magnus igen!
"
Läs mer
säljare på Artillerigatan 50

10 feb 2023

"Vi har svårt att tänka oss en bättre mäklare. Vi blev rekommenderade att kontakta Magnus och det blev mycket bra."
säljare på Observatoriegatan 14

10 feb 2023

"Magnus rekommenderas STARKT "
säljare på Eastmansvägen 8A

17 nov 2022

"Magnus är extremt professionellt, kunnig och kommunikativ i sitt yrke! Aldrig upplevt ett sådant engagemang hos en mäklare. Vi är supernöjda med Magnus som mäklare och kan endast ge vara allra bästa rekommendationer! "
säljare på Torsgränd 4

17 nov 2022

"Magnus är en fantastisk mäklare. Sålde min första lägenhet till mig och hjälpte mig med försäljningen av denna. Förklarade hela processen och svarade på alla mina frågor. Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Birkagatan 16C

03 nov 2022

"Jag hade en riktigt underbar upplevelse att arbeta med Magnus och Poneh för att köpa och sälja min lägenhet. Med deras hjälp såldes min lägenhet efter första visningen. Innan dess jobbade jag även med en annan mäklare men tyvärr gick det inte bra. I den goda reala uppskattningsförsäljningsperiode..."
"Jag hade en riktigt underbar upplevelse att arbeta med Magnus och Poneh för att köpa och sälja min lägenhet. Med deras hjälp såldes min lägenhet efter första visningen. Innan dess jobbade jag även med en annan mäklare men tyvärr gick det inte bra. I den goda reala uppskattningsförsäljningsperioden verkar varje mäklare vara framgångsrik! Men i en dålig försäljningstid, såsom inflation, kan bara en bra mäklare hjälpa dig!
Jag rekommenderar starkt Magnus och Poneh, de är bäst i Stockholm. De ska inte bara överföra meddelandet. De står för säljarnas bästa! De kan vara de enda mäklarna som faktiskt skriver ut och sprider fysiska annonser och släpper dem i brevlådor. Du kan lita på Magnus och Poneh för deras smak inom styling, fotografier och professionalism. Tack så mycket!"
Läs mer
säljare på Studentbacken 1

31 mar 2022

"Vi kommer att rekommendera Magnus till ALKA som ska sälja eller köpa. Bättre än bäst ! "
säljare på Körsbärsvägen 10

24 mar 2022

"Magnus är en fantastiskt bra mäklare, otroligt bra kunskap och marknadsinsyn. Vi har både köpt och sålt med honom och har enbart positiva erfarenheter. Jag kan varmt rekommendera honom och skulle utan tvekan använda honom igen. "
säljare på Bengt Färjares väg 34

23 feb 2022

"Riktigt engagerad och kunnig mäklare som jag skulle rekommendera alla dagar!"
säljare på Odengatan 36

18 feb 2022

"Kompetent, positiv, proaktiv, snabb med återkoppling"
säljare på Rådmansgatan 21

17 feb 2022

"Magnus har från första kontakten varit otroligt lyhörd, kunnig och lätt att ha att göra med. Han hade under hela processen våra behov i fokus och alltid ett trevligt bemötande. Magnus ställde även upp med tips & hjälp vid vårt köp av nästa bostad. "
säljare på Medevigatan 4

11 jan 2022

"Mäklaren skötte uppdraget på ett föredömligt sätt. Han kommunicerade med mig så fort något hänt i försäljningsprocessen."
säljare på Tulegatan 46

21 dec 2021

"Vi är otroligt nöjda med Magnus insats. Magnus är rak, tydlig, realistisk, lyhörd och väldigt trevlig att ha att göra med. Utan tvekan rekommenderar vi dig som säljare att anlita Magnus för din framtida försäljning!"
säljare på Birger Jarlsgatan 74

09 sep 2021

"Som säljare kände jag genom hela försäljningsprocessen en stor trygghet med Magnus, en mycket kompetent och lyhörd mäklare. Vi hade en utmärkt dialog och den målbild vi satte uppfylldes tack vare Magnus engagemang. Dessutom blev det en snabb och smidig affär. Jag rekommenderar honom starkt och ko..."
"Som säljare kände jag genom hela försäljningsprocessen en stor trygghet med Magnus, en mycket kompetent och lyhörd mäklare. Vi hade en utmärkt dialog och den målbild vi satte uppfylldes tack vare Magnus engagemang. Dessutom blev det en snabb och smidig affär. Jag rekommenderar honom starkt och kommer definitivt att anlita Magnus vid framtida försäljningar. "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 60

07 sep 2021

"Det var ett sant nöje att arbeta med Magnus, vi kan varmt rekommendera honom! De kvaliteter som jag tycker står ut inkluderar otroligt motiverad, väldigt påläst, mycket kommunikativ och tillgänglig genom hela processen. Vidare var Magnus hela tiden snabb på bollen, byggde bra relationer med kunde..."
"Det var ett sant nöje att arbeta med Magnus, vi kan varmt rekommendera honom! De kvaliteter som jag tycker står ut inkluderar otroligt motiverad, väldigt påläst, mycket kommunikativ och tillgänglig genom hela processen. Vidare var Magnus hela tiden snabb på bollen, byggde bra relationer med kunder, flexibel vad gällde att möta våra och kunders önskemål och mycket mera. På det hela taget så var vi mycket nöjda med Magnus insats och kommer gladeligen utse honom till mäklare igen nästa gång vi ska sälja."
Läs mer
säljare på Odengatan 43

13 aug 2021

"Kändes tryggt hela vägen till försäljning! Mycket nöjd med slutpriset "
säljare på Döbelnsgatan 52

19 jan 2021

"Magnus var mer än hjälpsam i alla steg och gjorde allt vi kunde önska för att få lägenheten såld till vårt målpris"
säljare på Snickarbacken 5

18 jan 2021

"Mycket proffsig försäljning , vi kände oss trygga och omhändertagna hela vägen genom processen. Magnus rekommenderas å det varmaste."
säljare på Industrigatan 2A

06 nov 2020

"Proffsig, påläst och effektiv. "
säljare på Falugatan 18

30 okt 2020

"Magnus gjorde ett fantastiskt jobb vid försäljningen av min bostad och överträffade mina förväntningar. Visade stort engagemang, proffsighet och jobbade stenhårt för att uppnå bästa resultat. Han har hög servicekänsla för både säljare & köpare. Kan varmt rekommendera Magnus, en bättre mäklare går..."
"Magnus gjorde ett fantastiskt jobb vid försäljningen av min bostad och överträffade mina förväntningar. Visade stort engagemang, proffsighet och jobbade stenhårt för att uppnå bästa resultat. Han har hög servicekänsla för både säljare & köpare. Kan varmt rekommendera Magnus, en bättre mäklare går inte att hitta i Stockholm! "
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 47B

24 okt 2020

"Stans bästa i mina ögon "
säljare på Jarlaplan 4

23 okt 2020

"Duktig, trevlig, engagerad och förtroendeingivande. Professionell och serviceminded mot såväl säljare som köpare. Går den extra milen. Har anlitat Magnus tre gånger under ett decennium och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Sibyllegatan 51

01 jul 2020

"Bra och trevlig kontakt.
Höll mig som säljare väldigt informerad.
Magnus försökte få besked och nya bud från varje potentiell köpare.
Påläst och insatt om lägenheten och föreningen.
Jag träffade honom först när jag tittade på en lägenhet och var väldigt nöjd även då!"
"Bra och trevlig kontakt.
Höll mig som säljare väldigt informerad.
Magnus försökte få besked och nya bud från varje potentiell köpare.
Påläst och insatt om lägenheten och föreningen.
Jag träffade honom först när jag tittade på en lägenhet och var väldigt nöjd även då!"
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 19

13 jun 2020

"Vi kom i kontakt med Magnus när vi köpte vår lägenhet och efter den processen var det ett lätt val för oss att välja Magnus som mäklare när vi själva skulle sälja. Han är professionell, förtroendeingivande och engagerad genom hela processen, Trots osäkra coronatider lyckades han överträffa våra f..."
"Vi kom i kontakt med Magnus när vi köpte vår lägenhet och efter den processen var det ett lätt val för oss att välja Magnus som mäklare när vi själva skulle sälja. Han är professionell, förtroendeingivande och engagerad genom hela processen, Trots osäkra coronatider lyckades han överträffa våra förväntningar med slutpriset. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Magnus."
Läs mer
säljare på Mariebergsgatan 19

14 jan 2020

"Bästa mäklaren!
5/5"
säljare på Eriksbergsgatan 36

14 jan 2020

"Magnus är super proffsig och kunnig, fantastisk på att kommunicera och återkoppla."
säljare på Ingemarsgatan 3B

29 nov 2019

"Mycket tydlig och proffesionell både i sin roll som mäklare och person."
säljare på Birger Jarlsgatan 118B

21 feb 2019

"Mer än nöjd i alla avseenden."
säljare på Folkungagatan 108

19 feb 2019

"Hög energi och tydlig kommunikation. "
säljare på Bengt Färjares väg 34

08 feb 2019

"Jätteduktig, pålitlig och lätt att samarbeta med. Jag har anlitat samma mäklare flera gånger. Han har bra områdeskännedom samt känner till bostads rättsföreningen bra."
säljare på Herkulesgatan 22

06 feb 2019

"Magnus är otroligt proffsig, tålmodig, intresserad i båda parters (köpare/säljare) situation och att de ska vara informerade, trygga och nöjda med en så stor transaktion som bostadsköp innebär. Magnus gör det lilla extra som gör hela processen smidigt och enkel."
"Magnus är otroligt proffsig, tålmodig, intresserad i båda parters (köpare/säljare) situation och att de ska vara informerade, trygga och nöjda med en så stor transaktion som bostadsköp innebär. Magnus gör det lilla extra som gör hela processen smidigt och enkel."
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
86 865 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
55 av 55 säljare
Magnus satte rätt förväntningar på slutpriset
50 av 54 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
55 av 55 säljare
Magnus var tydlig och höll mig uppdaterad
55 av 55 säljare

Magnus på kartan.

454 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
55 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 132 m²
Lägenhet, Stockholm
3 719 kr/mån
9 500 000 kr
4 rum, 109 m²
87 155 kr/m²
Lägenhet, Danderyd
7 425 kr/mån
7 995 000 kr
3 rum, 55 m²
145 363 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 325 kr/mån
5 795 000 kr
2 rum, 63 m²
91 984 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 101 kr/mån
7 295 000 kr
2 rum, 47 m²
155 212 kr/m²
Lägenhet, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
1 rum, 34 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 41 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Skärsätra
3 rum, 69,5 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
6 000 000 kr
Lägenhet Östermalm
-195 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 42 m²
Utropspris: 5 895 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.