Magnus Helin

Profilbild för Magnus Helin
Magnus Helin
4.9 / 5
(74 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
9 st
2 st
155 350 000 kr

Bakgrund

Magnus Helin jobbar på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och är registrerad mäklare sedan 2007-04-24. Magnus har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Magnus har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och parhus och motsvarar ett värde på 70 075 000 kr.

Presentation

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Säljare om Magnus.

05 jun 2024

"Genom hela försäljningsprocessen har Magnus visat stor kompetens, lyhördhet och driv! Han har mycket god lokalkännedom, duktig på återkoppling och är driven och engagerad i att föra processen framåt och i hamn. Han är dessutom väldigt trevlig och lätt att samarbeta med. I den utmanande marknad so..."
"Genom hela försäljningsprocessen har Magnus visat stor kompetens, lyhördhet och driv! Han har mycket god lokalkännedom, duktig på återkoppling och är driven och engagerad i att föra processen framåt och i hamn. Han är dessutom väldigt trevlig och lätt att samarbeta med. I den utmanande marknad som fortfarande råder, så har Magnus gjort sitt yttersta och navigerat denna med bravur. Våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Finn Malmgrensgatan 2

24 maj 2024

"Professionell med mycket kunskap om området. Lugn och saklig och inlyssnande till våra önskemål och behov. Snabb att återkoppla med relevant information under hela processen. Helt perfekt! "
säljare på Esbjörns väg 12

06 okt 2023

"Magnus är driven på ett trevligt sätt och lämnar inget åt slumpen. Svarar alltid i telefon!"
säljare på Förtroligheten 2A

05 okt 2023

"Mycket bra samarbete genom hela processen trots en tuff tid på bostadsmarknaden"
säljare på Karsegårdsvägen 29

12 sep 2023

"Magnus gjorde en strålande insats. Vi är mycket nöjda med sammarbetet och kan verkligen rekommendera att jobba med Magnus!"
säljare på Viveka Seldahls gata 8

05 jul 2023

"Professionell och fokuserad hela processen"
säljare på Hackspettsgatan 27

07 dec 2022

"Magnus är en mycket trevlig, lyhörd och kunnig mäklare.
I dagens marknad behöver mäklaren ha erfarenhet över tid vilket vi kände oss trygga i med Magnus. Förutom att Magnus är mycket lätt att nå och alltid vänlig, kunde vi även bolla våra funderingar med honom. Vi kan varmt rekommendera Magnus oc..."
"Magnus är en mycket trevlig, lyhörd och kunnig mäklare.
I dagens marknad behöver mäklaren ha erfarenhet över tid vilket vi kände oss trygga i med Magnus. Förutom att Magnus är mycket lätt att nå och alltid vänlig, kunde vi även bolla våra funderingar med honom. Vi kan varmt rekommendera Magnus och kommer definitivt anlita honom i eventuella framtida fastighetsaffärer!"
Läs mer
säljare på Olivedalsgatan 8

24 nov 2022

"Mycket engagerad , lyhörd och aktiv , lätt att bolla ideer med. Kunnig och saklig kan varmt rekommenderas. "
säljare på Laboratoriegatan 26

22 nov 2022

"Mäklaren : Magnus Helin är Toppen du känner dej trygg i hans händer : ordning tydlig hjälpsam man kan lämna över nycklarna han fixar o upplyser under resans gång . Det är med varm hand vi rek honom "
säljare på Södra vägen 43

14 sep 2022

"Magnus var jättebra från början till slut. Kunnig, lugn och förtroendeingivande. Vi sålde huset på förhand tack vare hans omfattande kundregister. Vi kan absolut rekommendera honom. "
säljare på Jakobshöjdsvägen 12

13 sep 2022

"Trots de rätt eländiga tiderna på bostadsmarknaden löste sig allt.
Vi trivdes verkligen med Magnus på alla punkter."
säljare på Skagens Fyrs väg 7B

29 jun 2022

"Kan bara lämna våra absolut högsta rekommendationer. Magnus finns alltid där och ligger hela tiden steget före. Tryggt och informativt samt grym kommunikation & teamwork. "
säljare på Olof Skötkonungsgatan 4

21 jun 2022

"mäklaren kan verkligen rekommenderas. Gjorde vad man kan förvänta plus mycket därutöver."
säljare på Wadmansgatan 13

19 maj 2022

"Välskriven folder!"
säljare på Postvägen 12

14 dec 2021

"Kan varmt rekommenderas, positiv engagerad realism genomsyrade ärendet. Påläst, driven och inte för mycket "babbel""
säljare på Amundövik 16

22 jun 2021

"Mäklaren tog stort ansvar och var lyhörd så att både köpare och säljare kände sig trygga. Lotsade igenom alla steg inför försäljning och knöt ihop säcken så att besiktning, styling, visning samt kontraktsskrivning flöt på utan problem. "
säljare på Hemstigen 6

10 sep 2020

"Magnus hjälpte oss till en mycket snabb och smidig försäljning i lite oroliga coronavirustider. Kan bara rekommendera honom, tog uppdraget på största allvar, gav verkligen allt, kändes det som, skötte det hela med den typen av finess som skiljer de riktiga proffsen från resten.
Magnus lade ner m..."
"Magnus hjälpte oss till en mycket snabb och smidig försäljning i lite oroliga coronavirustider. Kan bara rekommendera honom, tog uppdraget på största allvar, gav verkligen allt, kändes det som, skötte det hela med den typen av finess som skiljer de riktiga proffsen från resten.
Magnus lade ner mycket tid på att själv kontrollera allt i huset mycket noggrant (!), såg till att ett team av fackmän var och en gjorde sitt, från besiktning till styling och foto, allt så smidigt som möjligt, och skötte visningarna exemplariskt. Personligen gillar jag den lite mer lågmälda profilen vår annonstext fick, utan onödigt "säljande" formuleringar. Detaljerna satt perfekt på plats, kvalitet helt enkelt..."
Läs mer
säljare på Skytteskogsgatan 4

05 jun 2020

"Väldigt lyhörd för mig som kund och mina önskemål! Snabb och utförlig återkoppling genom hela processen. Förtroendeingivande "
säljare på Hvitfeldtsgatan 1

31 jan 2020

"Magnus Helin är bäst i stan "
säljare på Carlandersplatsen 4

28 nov 2019

"Det var en positiv upplevelse att sälja med hjälp av Magnus och foldern och bilmaterialet var bland det bästa jag sett!"
säljare på Bäckegatan 29A

06 mar 2019

"Mäklaren var utöver ovan bra i förhandlings skedet och kompetent att få till ett avslut "
säljare på Dybecksgatan 14

11 jan 2019

"Mycket påläst mäklare och intresserad av att göra en så trygg och bra affär som möjligt, både för säljare och köpare. Supernöjda! "
säljare på Liedbergsgatan 5

10 sep 2018

"Magnus agerade mycket professionellt genom hela fasen, så jag kan verkligen rekommendera honom. En mycket trevlig bekantskap."
säljare på Rangeltorpsgatan 25

28 jun 2018

"Kunnig , målmedveten ,engagerad,noggrann och trevlig.
"
säljare på Hälleflundregatan 24

25 apr 2018

"Magnus Helin som mäklare och vi som säljare hade en mycket enkel och bra dialog under hela processen. Magnus finns alltid tillgänglig och kändes mycket intresserad av vår försäljning. Vi är mycket nöjda med helheten och vi kan lämna våra varmaste rekommendationer. "
"Magnus Helin som mäklare och vi som säljare hade en mycket enkel och bra dialog under hela processen. Magnus finns alltid tillgänglig och kändes mycket intresserad av vår försäljning. Vi är mycket nöjda med helheten och vi kan lämna våra varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Rangeltorpsgatan 27

07 dec 2017

"Jag har haft Magnus som mäklare både som köpare och säljare. Jag kan rekommendera honom."
säljare på Drakenbergsgatan 26

13 okt 2017

"Försäljningen gick fort och visningarna kunde ställas in. Priset blev högre än vad vi förväntat oss."
säljare på Kallkällegatan 25

19 apr 2017

"Magnus hade med sig en fotograf och för team Magnus/fotografen fick man direkt stort förtroende för. Magnus var lätt att få kontakt med inte minst i det känsliga förhandlingsläget. "
säljare på Förtroligheten 17

19 mar 2017

"Bra information och möte före val av mäklare. Säljprocessen gick smidigt med bra kommunikation under försäljningen. Trevligt och engagerat bemötande av Magnus. Resultatet mötte våra förväntningar. Vi rekommenderar Magnus."
säljare på Överåsgatan 18D

10 nov 2016

"Bra på snabb återkoppling. Artig o korrekt"
säljare på Olaus Petrigatan 26

04 nov 2016

"Magnus är en kompetent och trevlig mäklare som gärna använder mig av i framtiden."
säljare på Nedre Furuskogsvägen 25

04 nov 2016

"Magnus är tydlig, saklig, lugn, stabil, förtroendeingivande, kompetent. Magnus visar definitivt INTE någon "brötig" säljarattityd. Jag har redan rekommenderat andra att välja honom. / Gunilla Gedin"
säljare på Jan Johanssons gata 8

31 okt 2016

"Bara varma rekommendationer! "
säljare på Fägatan 21

26 okt 2016

"Magnus Helin var "engagerad till tusen" och gav verkligen valuta för arvodet. Han är självklart vårt förstaval om vi skall avyttra vår nya lägenhet på Eriksberg eller sommarhus på Tjörn."
säljare på Förtroligheten 22

25 okt 2016

"Vi kan rekommendera denna mäklare; gjorde ett gediget arbete; kompetent, empatisk och lätt att samarbeta med."
säljare på Guntoftavägen 188B

25 okt 2016

"Utmärkt arbetsinsats."
säljare på Olof Wijksgatan 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
4
Parhus
1
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
70 075 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
71 av 74 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
72 av 73 säljare
Magnus var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 74 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Magnus på kartan.

156 tidigare bostäder
72 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Örgryte
9 rum, 284 m²
Utropspris: 21 500 000 kr
Slutpris saknas
Villa Örgryte
Utropspris: 8 000 000 kr
Slutpris saknas
Villa Örgryte
8 rum, 238 m²
Utropspris: 16 500 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Örgryte
6 rum, 286 m²
Utropspris: 16 900 000 kr
Slutpris saknas
Villa Örgryte
9 rum, 349 m²
Utropspris: 30 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.