Madeleine Jansson

Profilbild för Madeleine Jansson
Madeleine Jansson
4.8 / 5
(162 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
0 st
22 379 000 kr

Bakgrund

Madeleine Jansson jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2015-09-16. Madeleine har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 21 495 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan sommaren 2015 och jag började min karriär i Malmö men valde sommaren 2021 att flytta tillbaka hem till Nyköping och fortsätta arbeta här.

Alla försäljningar är unika och jag har kunskapen om vad som är bäst för just din försäljning och känsla att skapa en trygg och lyckad bostadsaffär för alla parter. Det viktigaste målet för mig är att både säljare och köpare ska känna sig så nöjda med mitt arbete att jag är det självklara valet av fastighetsmäklare vid framtida bostadsförsäljningar.

Går du i försäljningstankar, eller bara vill prata om bostadsmarknaden, tveka inte att kontakta mig så berättar jag hur vi tillsammans får din bostad såld!

Säljare om Madeleine.

04 jan 2023

"Ett alltid positivt och trevligt bemötande , ingav stort förtroende, alltid redo att hjälpa till, påminde hela tiden om att jag fick höra av mig om det var något, kände mig sedd och hörd av en väldigt trevlig och social mäklare som man kände att man kunde ringa när man ville. Hon hade alltid tid ..."
"Ett alltid positivt och trevligt bemötande , ingav stort förtroende, alltid redo att hjälpa till, påminde hela tiden om att jag fick höra av mig om det var något, kände mig sedd och hörd av en väldigt trevlig och social mäklare som man kände att man kunde ringa när man ville. Hon hade alltid tid att lyssna och återkopplade fort"
Läs mer
säljare på Brunnsgatan 46C

03 okt 2022

"Nöjd med mäklarens engagemang "
säljare på Östanvägen 7

09 jun 2022

"Vi är supernöjda med Madeleine! Hon är driven och väldigt engagerad."
säljare på Östra Kvarngatan 26

19 apr 2022

"Högsta budet backade och då tog mäklaren tag i det på ett förtjänstfullt sätt.
vi är jättenöjda."
säljare på Kaprisvägen 11B

16 apr 2022

"Madeleine var helt fantastiskt, det gick fort och lätt och hon var hur proffsig som helst. Kan verkligen rekommendera henne till andra."
säljare på Höders väg 28

01 apr 2022

"Fantastisk snabb affär och kändes tryggt hela vägen. Får högsta betyg i bemötandet och hela affären! "
säljare på Brandholmsvägen 50

11 mar 2022

"Mycket proffsig, trevlig och kunnig!"
säljare på Sågaregatan 4A

14 feb 2022

"Det var en svårare marknad att sälja i men Madeleine gjorde ett bra jobb och fick lägenheten såld utan större problem. Väldigt nöjd. "
säljare på Fotbollsvägen 9

27 jan 2022

"Rekommenderar att anlita Madeleine vid försäljning, alltid redo att svara på frågor och är väldigt informativ."
säljare på Annebergsgatan 2D

20 dec 2021

"Bara bra saker att säga, super!!"
säljare på Hagtornsvägen 15

12 nov 2021

"Slutpriset drog iväg över förväntan, lite oväntat för min del och mäklaren. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Bönstavägen 18

11 nov 2021

"tydligt, smidigt, trevligt och bra. Tack!"
säljare på Strandparksvägen 7C

17 jun 2021

"Madeleine har varit väldigt bra under denna processen. Pga. renovering av lägenhten mitt i försäljningsprocessen var lägenheten tvungen att tas bort från marknaden och under denna tiden så var Madeleine tålmodig och hörde av sig med jämna mellanrum för att uppdatera sig om det gick. Under själva ..."
"Madeleine har varit väldigt bra under denna processen. Pga. renovering av lägenhten mitt i försäljningsprocessen var lägenheten tvungen att tas bort från marknaden och under denna tiden så var Madeleine tålmodig och hörde av sig med jämna mellanrum för att uppdatera sig om det gick. Under själva försäljningsprocessen höll Madeleine mig uppdaterad på situationen. Detta var väldigt viktigt och något jag sätter högt pris på då jag inte längre bor i Sverige och inte heller kunde ta mig till Sverige pga. pandemien. "
Läs mer
säljare på Ellstorpsgatan 2C

14 jun 2021

"Proffsig och alltid snabba svar….tusen tack "
säljare på Per Wickenbergsgatan 3

31 maj 2021

"Madeleine förmedlade min bostad på ett proffsigt och smidigt sätt. Hon engagerade sig i försäljningen och gjorde hela upplevelsen väldigt trygg."
säljare på Sofierogatan 6B

06 maj 2021

"Andra gången Madeleine hjälper mig med köp/försäljning av bostad och lika nöjd nu som sist. Lätt att prata med och alltid tillänglig om man har några frågor eller funderingar. Hon la upp en bra plan för hela försäljningens gång och uppdaterade mig med jämna mellanrum så jag alltid var med på vad ..."
"Andra gången Madeleine hjälper mig med köp/försäljning av bostad och lika nöjd nu som sist. Lätt att prata med och alltid tillänglig om man har några frågor eller funderingar. Hon la upp en bra plan för hela försäljningens gång och uppdaterade mig med jämna mellanrum så jag alltid var med på vad som hände. En toppen mäklare och någon jag absolut skulle vända mig till igen! "
Läs mer
säljare på Sallerupsvägen 30

18 mar 2021

"Jag sålde min 1.5a på Ellstorp i Malmö med hjälp av Madeleine. Jag är otroligt nöjd över hela processen, den blev såld innan första visningen till ett rekordpris! Jag tycker att Madeleine är en skicklig kommunikatör - informativ, har en fingertoppskänsla för att känna av läget och ett trevligt pe..."
"Jag sålde min 1.5a på Ellstorp i Malmö med hjälp av Madeleine. Jag är otroligt nöjd över hela processen, den blev såld innan första visningen till ett rekordpris! Jag tycker att Madeleine är en skicklig kommunikatör - informativ, har en fingertoppskänsla för att känna av läget och ett trevligt personligt bemötande. lägenhetsbeskrivningen var också klockren. Jag som inte har så bra koll på det här med bostadsaffärer kände att jag var i trygga händer, jag var aldrig orolig utan det var alltid tydligt för mig vad det var som skulle hända härnäst och vad min uppgift var i det hela. Madeleine omger sig av skickliga kollegor som gjorde ett utomordentligt jobb gällande stylingen och fotograferingen. Om jag kommer sälja min bostad igen ser jag gärna att det är Madeleine som förmedlar den!"
Läs mer
säljare på Idaborgsgatan 57C

11 jan 2021

"Jag både köpte och sålde min lägenhet med Madeleine. Jag har varit nöjd båda gångerna. Extra plus att Madeleine vid försäljningen erbjöd sig att hålla i avtalsskrivningen på hennes lediga dag. Uppskattade verkligen att hon gjorde det där lilla extra för mig som säljare. "
"Jag både köpte och sålde min lägenhet med Madeleine. Jag har varit nöjd båda gångerna. Extra plus att Madeleine vid försäljningen erbjöd sig att hålla i avtalsskrivningen på hennes lediga dag. Uppskattade verkligen att hon gjorde det där lilla extra för mig som säljare. "
Läs mer
säljare på Nobelvägen 38

08 jan 2021

"Hej, Har haft Madeleine som mäklare. Jag hittade henne på en skylt i området där jag en gång ägde en lägenhet, kollade upp henne och såg att hon haft hög kvm pris på sina avslut jämfört med andra mäklare i området och, med facit i hand satte hon försäljningsrekord med min lägenhet. Hon lyckades s..."
"Hej, Har haft Madeleine som mäklare. Jag hittade henne på en skylt i området där jag en gång ägde en lägenhet, kollade upp henne och såg att hon haft hög kvm pris på sina avslut jämfört med andra mäklare i området och, med facit i hand satte hon försäljningsrekord med min lägenhet. Hon lyckades sälja till högsta kvm pris i området. Min upplevelse har varit mycket positiv, hon är duktig på att kommunicera och få en att känna att man är med i processen. Rekommenderar henne starkt!"
Läs mer
säljare på Idaborgsgatan 57D

17 nov 2020

"Otroligt duktig mäklare! Rekommenderas varmt. Kunnig, proffsig, tillgänglig och realistisk. Kommer absolut anlita Madeleine igen vid försäljning av nästa bostadsaffär. Hon lyssnar in vad man önskar och vill, detta leverar hon med ödmjukhet och kompetens. Att inte glömma är hennes engagemang, hon ..."
"Otroligt duktig mäklare! Rekommenderas varmt. Kunnig, proffsig, tillgänglig och realistisk. Kommer absolut anlita Madeleine igen vid försäljning av nästa bostadsaffär. Hon lyssnar in vad man önskar och vill, detta leverar hon med ödmjukhet och kompetens. Att inte glömma är hennes engagemang, hon ger 110% skulle jag säga."
Läs mer
säljare på Sofierogatan 4A

22 jun 2020

"Professionell och kunnig. Noga med att informera om vad som händer. Tillgänglig vid frågor och lyhörd."
säljare på Sofierogatan 1

10 jun 2020

"Vi valde Madeleine som vår mäklare för att vi visste att hon var marknadsledande i området vi sålde i, och efter hennes säljinsats så är det inte svårt att förstå varför. Hon har god lokalkännedom, har en gedigen pool av potentiella köpare och förstår målgruppen i området. Dessutom är hon fantast..."
"Vi valde Madeleine som vår mäklare för att vi visste att hon var marknadsledande i området vi sålde i, och efter hennes säljinsats så är det inte svårt att förstå varför. Hon har god lokalkännedom, har en gedigen pool av potentiella köpare och förstår målgruppen i området. Dessutom är hon fantastiskt trevlig, hjälpsam och lyhörd. Det som gör Madeleine till en mäklare som skiljer sig från mängden är att hon berkligen bryr sig om en som köpare och är så himla mån om både slutresultatet, och att man ska må bra igenom processen. Hon hjälpte oss verkligen igenom en lång och jobbig säljprocess mitt uppe i en pandemi, och med ett fantastiskt resultat. Tack Madeleine!"
Läs mer
säljare på Sallerupsvägen 30

21 apr 2020

"Madeleine har ett stort engagemang och är en väldigt kunnig och proffsig mäklare. Som säljare kände jag mig trygg från start till mål. Tydlig och bra information. Lätt att kommunicera med och jag upplevde att även min köpare uppskattade det. Rekommenderar gärna Madeleine! "
"Madeleine har ett stort engagemang och är en väldigt kunnig och proffsig mäklare. Som säljare kände jag mig trygg från start till mål. Tydlig och bra information. Lätt att kommunicera med och jag upplevde att även min köpare uppskattade det. Rekommenderar gärna Madeleine! "
Läs mer
säljare på Nicoloviusgatan 5B

17 apr 2020

"Fantastiskt duktig och kunnig mäklare. Mycket nöjd över lag. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Ellstorpsgatan 4K

10 mar 2020

"Nöjd med min försäljning. Engagerad och målinriktad mäklare, har sålt lägenheter till mig och två vänner med gott resultat. Skulle absolut rekommendera Madeleine vidare. "
säljare på Idaborgsgatan 57B

02 mar 2020

"Engagerad och tillgänglig "
säljare på Sofierogatan 6C

11 feb 2020

"Jag är väldigt nöjd med Madeleine som mäklare. Hon fick mig att känna mig väldigt trygg och säker i min försäljning. Hon är väldigt trevlig och kunnig i sitt jobb. Hon hade alltid tid att hjälpa mig när jag behövde henne och hon satte alltid mig i fokus. Jag kommer rekommendera henne till alla ja..."
"Jag är väldigt nöjd med Madeleine som mäklare. Hon fick mig att känna mig väldigt trygg och säker i min försäljning. Hon är väldigt trevlig och kunnig i sitt jobb. Hon hade alltid tid att hjälpa mig när jag behövde henne och hon satte alltid mig i fokus. Jag kommer rekommendera henne till alla jag vet ska sälja eller köpa en lägenhet. "
Läs mer
säljare på Ellstorpsgatan 2A

22 jan 2020

"Madeleine är professionell, positiv och driver processen framåt på ett mycket bra sätt. Vi köpte bostadsrätten för två år sedan av Madeleine och det var naturligt för oss att välja Madeleine nu när vi skulle sälja."
säljare på Solters Plan 1C

20 jan 2020

"Väldigt bra och kompetent mäklare, från början till slut. Tydlig i sitt sätt att förmedla hur processen skulle gå till från början till slut, och avslutade bostadsförsäljningen snabbt och smidigt. Återigen supernöjda med allt som försäljningen innebar. Kan bara rekomendera vidare!"
"Väldigt bra och kompetent mäklare, från början till slut. Tydlig i sitt sätt att förmedla hur processen skulle gå till från början till slut, och avslutade bostadsförsäljningen snabbt och smidigt. Återigen supernöjda med allt som försäljningen innebar. Kan bara rekomendera vidare!"
Läs mer
säljare på Nöbbelövs Torg 2

21 nov 2019

"Jag sålde en etta i Ellstorp och Madeleine var hela tiden klar och tydlig och lyssnade på just mina önskemål. Allt fungerade bra hela vägen, så jag ja varmt rekommendera henne! Anders Stolt"
säljare på Sallerupsvägen 32F

20 nov 2019

"Kändes som en trygg och pålitlig affär med Madeleine "
säljare på Scheelegatan 2A

30 okt 2019

"Supernöjd och kan varmt rekommendera "
säljare på Regementsgatan 27D

22 okt 2019

"Försäljningen av min lägenhet överträffade mina förväntningar. Den gick snabbt och smidigt precis som jag önskade. Madeleine spred ett lugn genom försäljningen och det kändes stabilt hela vägen."
säljare på Ellstorpsgatan 3D

12 okt 2019

"Har fått ett trevligt och proffsigt bemötande hela vägen genom. Jag fick en lägenhet såld väldigt snabbt till et pris strax över vad jag förväntade. Det hela gick väldigt smidigt. Ett plus också för tillgängligheten att svara på frågor etc. I stort är jag mycket nöjd med hur det sköttes."
"Har fått ett trevligt och proffsigt bemötande hela vägen genom. Jag fick en lägenhet såld väldigt snabbt till et pris strax över vad jag förväntade. Det hela gick väldigt smidigt. Ett plus också för tillgängligheten att svara på frågor etc. I stort är jag mycket nöjd med hur det sköttes."
Läs mer
säljare på Västra Stallmästaregatan 34B

28 jun 2019

"Mycket engagerad och uppdaterade / informerade löpande. Mycket bra och detta gäller även kollegan Lisa Ivarsson."
säljare på Branteviksgatan 5B

30 maj 2019

"Det kändes tryggt att anlita Madeleine. Hon hade koll på läget, gav goda råd, rak kommunikation och hon hade mitt bästa för ögonen."
säljare på Slöjdgatan 5A

18 apr 2019

"Jag är jättenöjd med hur väl allt sköttes utav Madeleine, hon var väldigt kunnig på området och föreningen, allting sköttes väldigt smidigt och det gick väldigt fort från det att jag bestämde mig för att sälja till dess att bostaden var såld. Hon höll mig väl uppdaterad om hur allt gick och gav ö..."
"Jag är jättenöjd med hur väl allt sköttes utav Madeleine, hon var väldigt kunnig på området och föreningen, allting sköttes väldigt smidigt och det gick väldigt fort från det att jag bestämde mig för att sälja till dess att bostaden var såld. Hon höll mig väl uppdaterad om hur allt gick och gav överlag väldigt bra service."
Läs mer
säljare på Nobelvägen 147K

13 apr 2019

"Lyhörd, personlig och samtidigt professionell. Madeleine ingav förtroende. Hon var ärlig, lugn och hade stor kunskap inom brancher."
säljare på Ellstorpsgatan 3D

26 feb 2019

"Jag blev bemött på ett väldigt bra sätt av mäklaren. Hon följde mina önskemål och fick ut lägenheten snabbt till försäljning. Hon bemötte även köparen på ett bra sätt vilket är viktigt. I det stora hela är jag nöjd. "
säljare på Örsholmsgången 8C

01 dec 2018

"Grymt nöjd med allt. "
säljare på Eriksdalsgatan 7B

30 nov 2018

"Positiv, kunnig och driven mäklare från våningen och villan. Svarar alltid i telefon, förmedlar ny information på ett effektivt vis. Ger 100% och är flexibel. Givet insatsen och utfallet efter försäljningen kan det relativt höga arvodet ändå motiveras!"
"Positiv, kunnig och driven mäklare från våningen och villan. Svarar alltid i telefon, förmedlar ny information på ett effektivt vis. Ger 100% och är flexibel. Givet insatsen och utfallet efter försäljningen kan det relativt höga arvodet ändå motiveras!"
Läs mer
säljare på Erikstorpsgatan 26A

06 okt 2018

"Hon var kunnig och lyhörd, och vi är nöjda med processen. "
säljare på Glasbrukskajen 8B

12 aug 2018

"Jag fick precis all den hjälp jag behövde för att snabbt och lätt skulle få sålt min lägenhet till ett pris jag var nöjd med. Klar och tydlig kommunikation och ett effektivt arbete. Varma rekommendationer."
säljare på Bodekullsgången 21A

07 jun 2018

"Bra bra bra! Professionell och koll på läget vilket resulterade i en snabb och bekväm affär med en bra vinst i slutändan. "
säljare på Idaborgsgatan 57D

11 maj 2018

"Både jag och sambon har sålt våra lägenheter med Madeleine och vi är båda mycket nöjda. Hon är engarerad och lyssnar på ens behov och önskemål. Båda lägenheterna blev sålda snabbt och till pris vi är mycket nöjda med. Hade vi haft fler lägenheter att sälja hade vi alla gånger valt Madeleine som m..."
"Både jag och sambon har sålt våra lägenheter med Madeleine och vi är båda mycket nöjda. Hon är engarerad och lyssnar på ens behov och önskemål. Båda lägenheterna blev sålda snabbt och till pris vi är mycket nöjda med. Hade vi haft fler lägenheter att sälja hade vi alla gånger valt Madeleine som mäklare igen! "
Läs mer
säljare på Fågelbacksgatan 35

02 maj 2018

"Madeleine gjorde det enkelt att välja mäklare då hon tog ansvar för alla detaljer av processen inkl styling/staging. För oss som säljare var det minimalt med arbete."
säljare på Eriksdalsgatan 5A

28 mar 2018

"En fantastisk mäklare som gjorde ett superbra jobb. Vi är mycket nöjda."
säljare på Vimmerbyvägen 5

24 mar 2018

"Mycket nöjd med allt. Lägenheten såldes snabbt. Bra information under tiden."
säljare på Ellstorpsgatan 1A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
21 495 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
146 av 156 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
155 av 157 säljare
Madeleine var tydlig och höll mig uppdaterad
162 av 162 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Madeleine på kartan.

266 tidigare bostäder
14 bostäder till salu
161 rekommendationer

14 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 59,5 m²
Lägenhet, Nyköping
1 345 000 kr
2 rum, 53,5 m²
25 377 kr/m²
Lägenhet, Nyköping
2 rum, 41 m²
Lägenhet, Nyköping
1 495 000 kr
5 rum, 105 m²
14 238 kr/m²
Villa, Nyköping
795 000 kr
2 rum, 63 m²
12 619 kr/m²
Lägenhet, Nyköping

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 490 000 kr
Lägenhet Högbrunn
-285 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 1 775 000 kr
500 000 kr
Lägenhet Frösäng
-95 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 595 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Arnö
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
280 000 kr
Lägenhet Oxelösund
+ 85 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 195 000 kr
200 000 kr
Lägenhet Centrala Oxelösund
-35 000 kr
1 rum, 35,5 m²
Utropspris: 235 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.