Madeleine Christov

Profilbild för Madeleine Christov
Säljarfavorit
Madeleine Christov
4.9 / 5
(79 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
13 st
104 150 000 kr

Bakgrund

Madeleine Christov jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2019-05-13. Madeleine har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2024. Madeleine har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 135 620 000 kr.

Presentation

Med mig som din fastighetsmäklare får du en mäklare med över 10 års erfarenhet inom mäklarbranschen och som alltid ger 110% i varje bostadsaffär.
Jag lägger stor vikt vid att se till att mina kunder känner sig trygga under hela försäljningsproccessen och anpassar affären efter deras individuella behov.
Hög service och närvaro anser jag är en viktig hörnsten i detta arbete. Att jag även älskar detta yrke är ytterligare en viktig komponent i min yrkesroll som fastighetsmäklare vilket speglas i det arbete jag lägger ned i samtliga affärer. För mig är varje bostadsförsäljning och kund unik!

En till av mina styrkor är att jag aldrig ger upp. Mitt driv, envishet och engagemang gör att jag inte ger upp förrän vi har nått våra mål. Om du inte är nöjd, är inte jag det!

Jag eftersträvar nöjda och återkommande kunder. Välkommen att kontakta mig.

Säljare om Madeleine.

10 jul 2024

"Madeleine är en mycket kompetent mäklare. Tydlig, rak i sin konversation, lyhörd, kom med mycket bra idéer, återkopplade hela tiden och det gick alltid att få kontakt med henne. Jag känner att Madeleine verkligen brinner för sin sitt yrke.
Kan varmt rekommendera henne. Om jag någon gång ska s..."
"Madeleine är en mycket kompetent mäklare. Tydlig, rak i sin konversation, lyhörd, kom med mycket bra idéer, återkopplade hela tiden och det gick alltid att få kontakt med henne. Jag känner att Madeleine verkligen brinner för sin sitt yrke.
Kan varmt rekommendera henne. Om jag någon gång ska sälja en fastighet igen så kommer jag att använda mig av Madeleine. "
Läs mer
säljare på Valhallavägen 47

23 maj 2024

"Engagerad, kunnig, professionell och mycket god lokalkännedom"
säljare på Gästrikegatan 3

09 maj 2024

"Madeleine var en otrolig mäklare. Alltid tillgänglig, lyhörd, smart och genuin. Skulle rekommendera henne till alla. Hon gör det lilla extra för dig som säljare. "
säljare på Roslagsgatan 23B

02 apr 2024

"Det är andra gången vi anlitar Madeleine som mäklare och skulle göra det igen om vi skulle sälja på nytt. Hon är en föredömlig mäklare. "
säljare på Hagaesplanaden 63

21 mar 2024

"Bättre än bäst "
säljare på Valhallavägen 155

17 mar 2024

"Väldigt engagerad, seriös och professionell mäklare. Tog in flera för att jämföra och är glad över att jag gick på magkänslan och valde Madeleine. Hon ringde nästan varje dag för att hålla mig uppdaterad i vad som hände under processen. "
säljare på Valhallavägen 47

17 mar 2024

"Trots stentuff marknad var hon målmedveten och kom med nya spekulanter och sålde lgh till ett pris jag var mycket nöjd med, kommer att använda mig av henne igen och då skulle det bli tredje gången. Väldig engagerad, positiv och driven samt att hon återkopplar blixtsnabbt vilket för mig är viktigt..."
"Trots stentuff marknad var hon målmedveten och kom med nya spekulanter och sålde lgh till ett pris jag var mycket nöjd med, kommer att använda mig av henne igen och då skulle det bli tredje gången. Väldig engagerad, positiv och driven samt att hon återkopplar blixtsnabbt vilket för mig är viktigt. Välj Madeleine....du kommer att bli 100% nöjd."
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 37

18 feb 2024

"Det var andra gången vi sålde med Madeleine och vi är återigen mer än nöjda! Hon är genuin och gör både köpare och säljare trygga. Hon gav bra rådgivning inför försäljningen och skötte hela processen proffesionellt och flexibelt. "
säljare på Gästrikegatan 14

07 feb 2024

"Highly recommended. I find Madeleine very driven and she has good eyes about the details. I really appreciate her help in the selling process of the apartment and appreciate her advice along the way. "
säljare på Roslagsgatan 47

24 jan 2024

"Vill ni ha en mäklare som gör den absolut mest helhjärtade insatsen för att sälja just er lägenhet så ska ni välja Madeleine. Madeleine är en betryggande person att ha för sin bostadsaffär både för köpare och säljare. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Idungatan 10

16 jan 2024

"Madeleine har levererat överförväntan både när vi sålt och köpt via henne. Påläst, trevlig, förtroendegivande och seriös. Höll avtalade tider, tillgänglig på telefon och mejl. Hon är framåt utan att vara för ”på”. Det är något som jag som både köpare och säljare uppskattar. Vi kommer använda oss ..."
"Madeleine har levererat överförväntan både när vi sålt och köpt via henne. Påläst, trevlig, förtroendegivande och seriös. Höll avtalade tider, tillgänglig på telefon och mejl. Hon är framåt utan att vara för ”på”. Det är något som jag som både köpare och säljare uppskattar. Vi kommer använda oss av Madeleine nästa gång vi ska sälja igen. 10 poäng!! "
Läs mer
säljare på Gästrikegatan 5A

20 nov 2023

"Madeleine är otroligt duktig och kunnig. Rekommenderar starkt!"
säljare på Bråvallagatan 8

20 nov 2023

"Svår marknad att sälja i trots detta bra resultat."
säljare på Torsgatan 5

18 okt 2023

"Madeleine gjorde ett utmärkt arbete i alla steg under processen. Hennes engagemang och förmåga sträcker sig långt utöver det vanliga!"
säljare på Furusundsgatan 11

09 okt 2023

"Madeleine var professionell, kommunikativ och engagerad genom hela processen. Hon ingav ett stort förtroende vilket gjorde att jag som kund kände mig trygg. Jag var alltid informerad om allt som hände och hon jobbade hårt och drog i alla trådar för att få till en bra försäljning. Hon var även väl..."
"Madeleine var professionell, kommunikativ och engagerad genom hela processen. Hon ingav ett stort förtroende vilket gjorde att jag som kund kände mig trygg. Jag var alltid informerad om allt som hände och hon jobbade hårt och drog i alla trådar för att få till en bra försäljning. Hon var även väldigt flexibel och kunde se nya vägar som passade bra för just den här processen. Vi kom i mål och jag är supernöjd. Kan varmt rekommendera Madeleine! "
Läs mer
säljare på Torsgatan 70

28 jun 2023

"Madeleine Christov gjorde ett fantastiskt jobb från början till slut. Hon skräddarsydde min försäljning efter objekt och marknadsförutsättningar. Under processen var hon lyhörd, kommunicerande, effektiv och engagerad. Hon jobbade hårt och in i det sista för att försäljningen skulle bli så bra som..."
"Madeleine Christov gjorde ett fantastiskt jobb från början till slut. Hon skräddarsydde min försäljning efter objekt och marknadsförutsättningar. Under processen var hon lyhörd, kommunicerande, effektiv och engagerad. Hon jobbade hårt och in i det sista för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Ett riktigt fynd! "
Läs mer
säljare på Vanadisvägen 31B

18 apr 2023

"Madeleine har varit otroligt engagerad genom hela säljprocessen. Från första mötet till att försäljningen var avslutad har hon hållit oss välinformerade och fått oss att känna trygghet i processen samt våra beslut. Hon har kontinuerligt uppdaterat oss om status, oavsett om det hänt något nytt kri..."
"Madeleine har varit otroligt engagerad genom hela säljprocessen. Från första mötet till att försäljningen var avslutad har hon hållit oss välinformerade och fått oss att känna trygghet i processen samt våra beslut. Hon har kontinuerligt uppdaterat oss om status, oavsett om det hänt något nytt kring försäljningen eller inte. Vi kan varmt rekommendera Madeleine! "
Läs mer
säljare på Artillerigatan 72B

12 apr 2023

"Madeleine har varit en fantastisk person att ha att göra med. Positiv, målinriktad och går gång på gång den extra milen. Vi både köper och säljer gärna med Madeleine i framtiden."
säljare på Valhallavägen 129

01 apr 2023

"Madeleine är en mycket engagerad mäklare som både jobbar hårt och är bra på att kommunicera och hålla kunden uppdaterad. Hon är driven, enormt målinriktad och åstadkommer toppenresultat. Jag kände genom hela processen att hon var engagerad, kunnig om bostadsmarknaden och skicklig på relationer oc..."
"Madeleine är en mycket engagerad mäklare som både jobbar hårt och är bra på att kommunicera och hålla kunden uppdaterad. Hon är driven, enormt målinriktad och åstadkommer toppenresultat. Jag kände genom hela processen att hon var engagerad, kunnig om bostadsmarknaden och skicklig på relationer och förhandling. Min bild är att hon är betydligt mer "på" och aktiv än andra mäklare jag har haft erfarenhet av. Jag rekommenderar henne varmt."
Läs mer
säljare på Rödabergsbrinken 14

16 jan 2023

"Madeleine är mycket kompetent, trevlig och engagerad. Hon kan varmt rekommenderas."
säljare på Torbjörn Klockares gata 23

15 dec 2022

"Tror inte man kan hitta en bättre mäklare! "
säljare på Karlbergsvägen 76

01 sep 2022

"Madeleline är en riktig kämpe! Tuff marknad men lyckades få till en lyckosam försäljning. Bra jobbat!"
säljare på Storskärsgatan 3

24 aug 2022

"Madeleine lade ner mycket tid och engagemang på oss. Sammantaget en bra process och det kändes tryggt att ha Madeleine som mäklare. Hon är skicklig, har bra minne, kan kommunikation och är allmänt proffsig."
säljare på Norrbackagatan 17

06 sep 2021

"Under åren sa har jag träffat/jobbat med många mäklare både delvis bor i Sverige och på Storbritannien. Mycket som lovas och lite som levereras av vissa av de.
Jag måste nog att Madeleine var alldeles utmärkt rakt genom. Hon visste om min livs situation som utländsk Svensk här i England. Myck..."
"Under åren sa har jag träffat/jobbat med många mäklare både delvis bor i Sverige och på Storbritannien. Mycket som lovas och lite som levereras av vissa av de.
Jag måste nog att Madeleine var alldeles utmärkt rakt genom. Hon visste om min livs situation som utländsk Svensk här i England. Mycket har hänt sen vi har haft Brexit och nu under senaste tiden Corona /Covid 19. Hon har visat ett enormt tålamod och förståelse under hela processen. Hon var alltid till hands och vägledde mig under säljprocessen. Hennes förväntningar och förslag var genomtänkta och oftast 'spot on'.
Så fort något hände så var hon på telefonen/emailen direkt for att informera mig. Det kändes rätt från första mötet som jag och min partner som är engelska hade med Madeleine. Hon var ytterst hjälpsam, professional, och konsekvent.
Jag är till och med imponerad att hon även använde sig av utmärkta och duktiga medarbetare (städerskor, fotografer, etc..
Slutligen så tog det inte många dagar att sälja lagenheten och ordna med allting.
Madeleine's flexibilitet och ''attention to details'' var imponerande. Även om tillträdesdatumet är om några veckor (kontraktet är påskrivet) och saker och ting kan hända så tvekar jag inte att rekommendera Madeleine som både en utomordentlig duktig mäklare men även som en kunnig/sharp fastighetskonsult om hon bestämmer sig for att andra arbetsvinkeln (??). Hennes omhändertagande var omtänksamt, ärligt men framförallt realistiskt. Hon hade skrivit på sin profil att hon altid ger 110% av sig själv vid varje tillfälle, men jag skulle nog ''multiplicera denna siffra'' med faktor 10 for att reflektera verkligheten. Jag har redan gett hennes mäklaruppgifter till mina kollegor i England som är utländsk svenskar (framförallt UK) med fastigheter eller andra investeringar runt omkring i Sverige.
"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 55

03 jun 2021

"Madeleine är mycket driven, lyhörd och målinriktad. Hon är mycket professionell, påläst och sympatisk. Jag rekommenderar er varmt att använda Madeleine som mäklare om ni ska sälja bostad."
säljare på Grev Turegatan 80

19 apr 2021

"Driven lyhörd insats. Gjorde det lilla extra med ytterligare visningar som ledde till att två budgivare kom in efter den öppna visningen vilket innebar att lägenheten gick upp till rätt pris. "
säljare på Norrbackagatan 26

10 apr 2021

"Madeleine ger ett proffsigt, engagerat och trevligt första intryck och det håller i sig genom hela processen. Träffa henne en snabbis och se, hon är precis så bra som hon verkar. "
säljare på Birkagatan 16B

07 mar 2021

"Trevlig, engagerad och målinriktad.
"
säljare på Birger Jarlsgatan 115B

20 okt 2020

"Ärlig, förtroendeingivande och lyhörd mäklare. "
säljare på Norrbackagatan 26A

16 sep 2020

"Rekommenderar helhjärtat Madeleine! En fantastisk mäklare som bemöter köpare och säljare lika väl. Dessutom fick vi ett toppenpris för vår lägenhet. Tack"
säljare på Birkagatan 16A

20 aug 2020

"Mäklaren, Madeleines insats var helt föredömlig! Jag, lite till åren, kände mig trygg under hela processen som var snabb och effektiv. Hon var alltid vänlig, tålmodig och
oerhört positiv! Högsta beröm! "
säljare på Döbelnsgatan 42A

29 jul 2020

"Madeleine hjälpte oss att tajma försäljningen på en turbulent marknad och var mycket lyhörd och effektiv i alla steg."
säljare på Roslagsgatan 47

25 jan 2020

"En superbra mäklare! Kunnig, trevlig och service minded person. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Mälartorget 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
135 620 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
72 av 75 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
75 av 77 säljare
Madeleine var tydlig och höll mig uppdaterad
77 av 77 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Madeleine på kartan.

140 tidigare bostäder
21 bostäder till salu
79 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 94,5 m²
Lägenhet, Stockholm
5 517 kr/mån
2 rum, 61 m²
Lägenhet, Stockholm
3 688 kr/mån
2 rum, 46 m²
Lägenhet, Stockholm
2 705 kr/mån
3 rum, 69,5 m²
Lägenhet, Stockholm
5 606 kr/mån
2 rum, 39 m²
Lägenhet, Stockholm
2 324 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Östermalm
2 rum, 56 m²
3 725 000 kr
Lägenhet Vasastan Rödabergen
+ 550 000 kr
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 3 175 000 kr
5 250 000 kr
Lägenhet Vasastan Rödabergen
+ 400 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 4 850 000 kr
7 300 000 kr
Lägenhet Vasastan Odenplan
2 rum, 52 m²
2 450 000 kr
Lägenhet Östermalm Norra Djurgården
+ 455 000 kr
1 rum, 20 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Madeleine är en mycket kompetent mäklare. Tydlig, rak i sin konversation, lyhörd, kom med mycket bra idéer, återkopplade hela tiden och det gick alltid att få kontakt med henne. Jag känner att Madeleine verkligen brinner för sin sitt yrke.
Kan varmt rekommendera henne. Om jag någon gång ska sälja en fastighet igen så kommer jag att använda mig av Madeleine. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.