Love Fält

Profilbild för Love Fält
Love Fält
4.8 / 5
(59 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
23 st
78 478 000 kr

Bakgrund

Love Fält jobbar på Bülow & Lind och är registrerad mäklare sedan 2020-04-03. Love har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Love har enligt vår statistik haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 68 000 000 kr.

Presentation

Malmötjej med ett stort kontaktnät och ett genuint intresse för människor. Mina två främsta egenskaper är att jag aldrig ger upp och att jag har en positiv inställning - allt går att lösa!

Med stort engagemang, lyhördhet och fingertoppskänsla guidar jag dig igenom din bostadsaffär. Tillsammans lägger vi upp en lämplig strategi för att kunna nå bästa möjliga slutresultat. En riktigt lyckad bostadsaffär för mig är när säljare och köpare vill rekommendera mig vidare och anlitar mig igen vid nästa flytt.

På min fritid umgås jag gärna med vänner och familj, ledig tid spenderas med fördel åt att besöka nya platser. Jag drivs av att ständigt upptäcka nya saker och träffa nya människor. Något som ligger mig varmt om hjärtat är träning. Detta kombinerat med en vinnarskalle av rang har resulterat i mitt stora intresse för kampsport.

Varmt välkommen att kontakta mig om du planerar på att byta bostad.

Säljare om Love.

05 jan 2022

"Jag uppfattade Love som en väldigt genuin och kunnig mäklare, rekommenderar vidare till vänner!"
säljare på Lundavägen 79B

12 dec 2021

"Not only she is very professional and talented but she is good friendly natured person as well whom you can discuss alot of things , Since i am an expat living in Sweden and i am totally new to Buy and sell of Apartment in Sweden , she help me alot with it. And making my processing very very smooth..
I have no issues in hiring her again... 5-Stars from me. "
säljare på Fredriksgatan 7B

01 dec 2021

"Även väldigt nöjda med stylist och fotograf som mäklaren anlitade"
säljare på Norra Skolgatan 1

23 nov 2021

"Love hjälpte mig hela vägen genom köp och försäljning på ett mycket engagerat sätt. Jag rekommenderar verkligen henne! "
säljare på Rudeboksvägen 656

04 nov 2021

"Vi är jättenöjda med Loves insats, från första kontakten fram till att försäljningen var klar!
Även andra kringtjänster som lägenhetsstyling och fotografering har varit jättebra vad gäller kommunikation och resultat. Det enda som skulle kunna vara ett krux var att bostaden värderades något lågt i förhållande till vad slutpriset blev, vilket också innebar ett dyrare mäklararvode. Men det har det varit värt och hellre ett "realistiskt" lågt utgångspris än att mäklaren målar upp drömscenarion från början.
Att visningarna ledde till flera spekulanter visar också på att Love lyckats förmedla allt positivt med vår f.d. lägenhet till de som varit intresserade, samtidigt som vi som säljare har varit trygga med att det är ordning på allt vad gäller marknadsföring och juridik."
säljare på Lönngatan 46A

19 okt 2021

"Love gjorde en bostadsaffär som till en början kändes tung att flyta på hur bra som helst. Hon var förtroendeingivande och coachade när jobbiga beslut behövde tas. Love gav oss ett bra intryck redan från början och kändes som en mäklare som skulle kunna prata med alla potentiella köpare, gamla som unga, ensamstående som par. Kan varmt rekommendera Love, flexibel och energisk mäklare som inte stressar i processen utan låter säljaren arbeta i sin takt. "
säljare på Fågelhundsvägen 49

27 sep 2021

"Love mötte alla mina förväntningar, och lyckades matcha ett slutpris där jag som säljare var otroligt nöjd. Hon hade en bra strategi, och lade all energi för att jag som kund skulle få en fantastisk upplevelse. Rekommenderar starkt! "
säljare på Långgårdsgatan 1

25 aug 2021

"Love Falt was excellent and thorough professional ! She was helpful and used her knowledge and experience for the benefit of us the sellers and the buyers. "
säljare på Finalgatan 17B

15 aug 2021

"Det blev en snabb och smidig försäljning i hård konkurrens!"
säljare på Bokbindaregatan 4

01 jul 2021

"Love är mycket kunnig och lätt att samarbeta med. Vi är mycket nöjda med hennes engagemang vid försäljningen av vår lägenhet."
säljare på Simrishamnsgatan 38

16 jun 2021

"Love var fantastisk och överträffade våra förväntningar hela tiden. Hon var så proffsig, tillgänglig under hela processen , och galet entusiastisk med en massa positiv energi.
Vi var supernöjda med hennes insats och kommer rekommendera henne till alla vi känner. En solklar stjärna! "
säljare på Dalaplan 4A

16 jun 2021

"Love kändes driven och såg verkligen potentialen i lägenheten. Hon sade gång på gång att det inte skulle bli några problem med att få igen vad vi fått ge för den när vi köpte den 2017, men när visningarna var klara fanns endast en budgivare som lagt sig vid utgångspriset och Love var plötsligt rättså på om att vi skulle acceptera detta trots att vi värderat den mycket högre. Vi var ute i god tid och kunde hålla fler visningar, men kände oss pressade att satsa på denna enda spekulant. Vi lyckades förhandla upp priset litegrand, så det kändes ok tillslut, men kan inte hjälpa att jag kände mig lite lurad och besviken att hon antingen missbedömt läget eller överdrivit medvetet för att vi skulle välja henne? "
säljare på Dag Hammarskjölds väg 8B

09 jun 2021

"Utvärderade flertalet mäklare innan vi slutligen valde Love. Helt klart rätt val!"
säljare på Flensburgsgatan 3A

31 maj 2021

"Bättre mäklare kan man nog inte hitta. lätt att prata med o visste mycket . Förklarade lugnt o städat hur det skulle gå till . Svåra frågor så sa hon det fixar jag o det fixar jag med .Så sätta sej i gungstolen o vänta bara . Ordnade fotografering fotograf o satte ihop en bra annons som man kände trygghet i . Sa inte en gång hur duktig hon var eller hur mycket hon hade sålt i området . Till skillnad från andra mäklare som gärna belyste sej själv . O naturligtvis högre i pris med för dom var så duktiga . Även om Love var billigast o gick ut med pris som var närmast slutsumman . Så hade hon fått sälja då där var inget skryt hur duktig hon var . Men det har vi förstått att Love ser till att det blir 2 nöjda parter . O hon sätter sej själv i sista rummet . O inte som dom andra mäklarna . som sätter skambud som utgång o ska tjäna på mellanskillnaden procent på några hundratusen .NU kommer jag att fortsätta o tipsa om Love till sådana som går i sälj tankar . Tack Love för en snabb o smidig Affär O naturligtvis 5 stjärnor +++++ "
säljare på Tordönsvägen 4M

28 maj 2021

"Mycket duktig och trevlig mäklare. Lyhörd både på säljare och köpare.
Presenterade sig på ett verkligen trevligt sätt. Inte som de andra mäklare jag har varit i kontakt med. "
säljare på Lönngatan 46F

24 maj 2021

"Love är en otroligt engagerad och kompetens mäklare. Supersmidig process och kan rekommenderar Love varmt till alla! "
säljare på Gässlingavägen 3A

19 maj 2021

"Love fick det att kännas enkelt, säkert och roligt att sälja bostad. Kände mig trygg och välinformerade genom hela processen"
säljare på Vitemöllegatan 5F

06 apr 2021

"En mäklare i världsklass, Respekt!!
Imponerade av Loves lugna/tydliga sätt att kommunicera och ett fantasktiskt lokalkännedom.
Det blir Loves som tar hand om min nästa sälj.
"
säljare på Västra Skrävlingevägen 187

11 mar 2021

"Professionell i sin roll och lätt att ha att göra med. Rekommenderas varmt"
säljare på Tornfalksgatan 4A

10 mar 2021

"Jag är mycket nöjd med Love som mäklare. Försäljningen gick snabbt och smidigt, precis som jag ville och jag kan därför starkt rekommendera henne till andra!"
säljare på Hyllie Allé 4

21 feb 2021

"Love är helt fantastisk, kan varmt rekommendera henne."
säljare på Södra Förstadsgatan 121C

08 dec 2020

"Engagerad & lyhörd mäklare.
Avslappnad att ha att göra med. "
säljare på Västra Skrävlingevägen 91

01 dec 2020

"Det var första gången jag sålde en lägenhet, men vågar ändå påstå att Love är en fenomenal mäklare. Skulle jag sälja en bostad igen, så skulle jag utan tveka fråga om Love ville samarbeta igen.
I min jakt på rätt mäklare träffade jag fyra olika, och det var något speciellt med Love från början. Love var lugn, bra på att lyssna och kom med förslag och information som var lätt att förstå. Jag fick ett riktigt bra första intryck - en bra vibe helt enkelt.
Jag är så glad att Love fanns där i processen från start till slut. Ja, alltså, jag kan inget annat än rekommendera Love. 5 av 5 stjärnor helt klar, så enkelt är det."
säljare på Eslövsgatan 11

26 okt 2020

"Smidig och lättarbetad mäklare med god koll på det väsentliga. "
säljare på Sunnanväg 6N

15 okt 2020

"Love är en fantastisk mäklare som verkligen är lyhörd för kundens behov och önskemål. Jag skulle verkligen rekommendera henne! Lätt att få tag på och svarade på alla våra frågor. Väljer ni Love, kommer ni inte att bli besvikna! "
säljare på Kolsyregatan 16

01 okt 2020

"Jag har ägt ett relativt stort antal bostäder genom åren och kommit i kontakt med flera mäklare i samband med köp och försäljningar. Love är den bästa mäklare jag hittills haft att göra med; snabb, effektiv, trevlig och lätt att få kontakt med och hela tiden mycket professionell. "
säljare på Grisslevägen 4

04 aug 2020

"Love var väldigt lyhörd och skapade de bästa förutsättningarna för försäljningen. Hon var lätt att kommunicera med och svarade snabbt på sms och samtal. Hon tog sig an försäljningen med energi och behöll den genom hela processen. Jag kan starkt rekommendera Love."
säljare på Fredriksgatan 7B

18 jul 2020

"Love is professional and was dedicated to make everything in her control to provide the highest chances for our apartment to be sold: Styling / Photo/ follow up ...etc
All with smile on her face and personality that make us very relax and confident "
säljare på John Ericssons väg 53C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
68 000 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
58 av 59 säljare
Love satte rätt förväntningar på slutpriset
49 av 59 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
57 av 58 säljare
Love var tydlig och höll mig uppdaterad
59 av 59 säljare

Love på kartan.

96 tidigare annonser
3 bostäder till salu
59 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 095 000 kr
1,5 rum, 39,3 m²
28 076 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 110 kr/mån
1 395 000 kr
2 rum, 67 m²
20 820 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 366 kr/mån
1 199 000 kr
1 rum, 33 m²
36 333 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 014 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Centrala staden
2,5 rum, 63 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Limhamn-Bunkeflo
4,5 rum, 126 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
3 100 000 kr
Lägenhet Sockerbruket
+ 205 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
850 000 kr
Lägenhet Veberöd
-45 000 kr
2 rum, 53,5 m²
Utropspris: 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Not only she is very professional and talented but she is good friendly natured person as well whom you can discuss alot of things , Since i am an expat living in Sweden and i am totally new to Buy and sell of Apartment in Sweden , she help me alot with it. And making my processing very very smooth..
I have no issues in hiring her again... 5-Stars from me. "
870 000 kr
Lägenhet Södra Innerstaden
1 rum, 38 m²
Utropspris: 870 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.