Love Fält

Profilbild för Love Fält
Love Fält
4.8 / 5
(149 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
71 st
17 st
114 915 000 kr

Bakgrund

Love Fält jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2020-04-03. Love har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Love har enligt vår statistik haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 66 341 500 kr.

Presentation

Malmötjej med ett stort kontaktnät och ett genuint intresse för människor. Mina två främsta egenskaper är att jag aldrig ger upp och att jag har en positiv inställning - allt går att lösa!

Med stort engagemang, lyhördhet och fingertoppskänsla guidar jag dig igenom din bostadsaffär. Tillsammans lägger vi upp en lämplig strategi för att kunna nå bästa möjliga slutresultat. En riktigt lyckad bostadsaffär för mig är när säljare och köpare vill rekommendera mig vidare och anlitar mig igen vid nästa flytt.

På min fritid umgås jag gärna med vänner och familj, ledig tid spenderas med fördel åt att besöka nya platser. Jag drivs av att ständigt upptäcka nya saker och träffa nya människor. Något som ligger mig varmt om hjärtat är träning. Detta kombinerat med en vinnarskalle av rang har resulterat i mitt stora intresse för kampsport.

Varmt välkommen att kontakta mig om du planerar på att byta bostad.

Säljare om Love.

06 maj 2024

"Love var professionell på alla plan."
säljare på Saarisvägen 12A

15 mar 2024

"Love var väldig snäll och varm person samtidig professionell "
säljare på Segevångsgatan 17A

12 feb 2024

"Love är en riktigt duktig och pålitlig mäklare, hon är tydlig och rak på sak vilket jag tyckte om.
Hon höll mig som säljare uppdaterad med allt som var av vikt för mig att veta, trots att jag inte var en aktiv säljare så gjorde Love fält att affären kändes smidig, säker och enkel! "
"Love är en riktigt duktig och pålitlig mäklare, hon är tydlig och rak på sak vilket jag tyckte om.
Hon höll mig som säljare uppdaterad med allt som var av vikt för mig att veta, trots att jag inte var en aktiv säljare så gjorde Love fält att affären kändes smidig, säker och enkel! "
Läs mer
säljare på Lönngatan 46C

15 jan 2024

"Love var fantastiskt duktig som mäklare på alla sätt och vis. Kommunikation, kännedom för området, kontakt nätverk samt strategi för försäljning. Trots en tuff marknad gjorde hon det bästa möjliga av situationen och hanterade allt extremt professionellt. "
"Love var fantastiskt duktig som mäklare på alla sätt och vis. Kommunikation, kännedom för området, kontakt nätverk samt strategi för försäljning. Trots en tuff marknad gjorde hon det bästa möjliga av situationen och hanterade allt extremt professionellt. "
Läs mer
säljare på Östervärnsgatan 16B

15 jan 2024

"Mina svar säger väl allt!!"
säljare på Argogatan 4

10 jan 2024

"Love är en fantastisk mäklare som både gjorde det tydligt och smidigt att sälja min lägenhet — på budgivning och till ett väldigt bra pris. Hon har bra med kontakter vilket gjorde att visningarna var fulla. Jag rekommenderar henne varmt!"
säljare på Lönngatan 56D

19 nov 2023

"Väldigt lätt att samarbeta med, var alltid inlyssnande och tydlig. Mycket fin kommunikation. Som säljare kände jag mig trygg under processen med min mäklare trots väldigt svår marknadnatt sälja i."
säljare på Lönngatan 40F

16 nov 2023

"Mycket nöjd med helheten som hon hanterade försäljningen av bostaden "
säljare på Köpenhamnsvägen 13A

09 nov 2023

"Love är lugn och väldigt kunnig. Jag fick lätt ett förtroende för henne."
säljare på Bodekullsgatan 33B

11 okt 2023

"Bra kommunikation. Lyssnande, men ändå integritet att stå för sina bedömningar."
säljare på Rolfsgatan 12B

22 sep 2023

"Tack vare Love fick jag sålt min lägenhet snabbt och till ett bra pris trots rådande omständigheter med hög konkurrens. "
säljare på Östervärnsgatan 16A

15 sep 2023

"Proffsig och tydligt "
säljare på Lönngatan 60E

20 jul 2023

"Mycket perfekt mäklare, hade koll på området och föreningen, klara ritlinjer om upplägg på annonsen. Kunnig i sin roll som mäklare"
säljare på Båstadsgatan 15

27 jun 2023

"Love har verkligen varit toppen! Det som var viktigast för mig var att jag skulle få bestämma hur snabbt allt skulle gå och Love lät mig göra det utan att pusha åt någon riktning. Hon var alltid väldigt tydlig med vilka alternativ jag hade och höll mig uppdaterad i allt som skedde. Kan verkligen ..."
"Love har verkligen varit toppen! Det som var viktigast för mig var att jag skulle få bestämma hur snabbt allt skulle gå och Love lät mig göra det utan att pusha åt någon riktning. Hon var alltid väldigt tydlig med vilka alternativ jag hade och höll mig uppdaterad i allt som skedde. Kan verkligen rekommendera!"
Läs mer
säljare på Lönngatan 52C

21 jun 2023

"Love har varit fantastisk!
Professionell och trygg. Hon har hela tiden hållit oss uppdaterade om processen. Vi har känt fullt förtroende för Love från första stund tills lägenheten var såld."
säljare på Lönngatan 38C

11 jun 2023

"Love var mycket engagerad genom hela försäljningsprocessen och peppade mig till att fortsätta ha visningar och att fortsätta tro att det kommer gå när jag började ge upp hoppet i den tröga marknaden vi befinner oss i. Tack vare Love fick jag igen pengarna jag gav för lägenheten trots den dåliga b..."
"Love var mycket engagerad genom hela försäljningsprocessen och peppade mig till att fortsätta ha visningar och att fortsätta tro att det kommer gå när jag började ge upp hoppet i den tröga marknaden vi befinner oss i. Tack vare Love fick jag igen pengarna jag gav för lägenheten trots den dåliga bostadsmarknaden och pågående räntehöjningar osv. Jag är väldigt nöjd!"
Läs mer
säljare på Baskemöllegatan 3B

11 apr 2023

"Väldigt duktig och kunnig, allting hände snabbt och smidigt! Rekommenderar stark Love som mäklare. Bästa mäklaren!"
säljare på Storgatan 12B

11 apr 2023

"Oj, oj, oj vilken mäklare. Mycket nöjd. Love var mycket professionell i alla lägen. Lyssnade av och kom med bra råd. Kan verkligen rekommendera!"
säljare på Östra Farmvägen 38A

12 jan 2023

"Mäklaren var lungn lyhörd jordnära, engagerad och lätt att prata med."
säljare på Karolingatan 8

11 nov 2022

"Utmärkt"
säljare på Monbijougatan 22

04 okt 2022

"Love Fält har ett varmt bemötande och har varit väldigt tillmötesgående av mina krav. Hon höll mig ständigt underrättad genom hela processen och lyckades få till en bra försäljning i ett tufft marknadsklimat. Jag är väldigt nöjd med att ha haft Love som min mäklare."
"Love Fält har ett varmt bemötande och har varit väldigt tillmötesgående av mina krav. Hon höll mig ständigt underrättad genom hela processen och lyckades få till en bra försäljning i ett tufft marknadsklimat. Jag är väldigt nöjd med att ha haft Love som min mäklare."
Läs mer
säljare på Amiralsgatan 74A

22 sep 2022

"Love är en fantastisk mäklare."
säljare på Kronetorpsgatan 66A

13 sep 2022

"Trevlig och kompetent mäklare. Lätt att kommunicera med och jag fick alltid svar på mina frågor."
säljare på Kronetorpsgatan 54B

12 sep 2022

"nöjd med Love fin person, visar förståelse lyssnar "
säljare på Sölvesborgsgatan 3D

09 sep 2022

"Jag tvivlade på om vi verkligen kunde få priset. Men Love och hennes team levererade på ett proffsigt och kommunikativt sätt. Vi är helnöjda med allt. Jag kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Trelleborgsgatan 18

24 aug 2022

"Love är en fantastisk mäklare, för en första säljare som mig gav hon mig bra svar på alla min frågor och höll mig informerad under hela processen. Kan varmt rekommendera Love!"
säljare på Runslingan 12B

07 aug 2022

"Fantastiskt engagerad och drivande mäklare som var mycket skicklig, lätt att diskutera med och och var en mycket god lyssnare!"
säljare på Norra Bulltoftavägen 69B

28 jul 2022

"Love är engagerad, kunnig och saklig "
säljare på Eriksfältsgatan 83B

21 jun 2022

"Love var mycket professionell och tillmötesgående under hela processen. Hon var lätt att få tag på och höll oss uppdaterade helatiden. Utöver att hon är grym som mäklare, så är hon en fantastisk människa som alltid har ett leende på läpparna. "
säljare på Berguvsgatan 9B

22 mar 2022

"Love var väldigt hjälpsam och lyhörd. Jag kände jag fick hjälp och stöd när det behövdes i processen."
säljare på Lugna gatan 1

03 feb 2022

"Loves satte ett utgångspris som kändes ytterst rimligt. Slutpriset blev över förväntan. Positivt överraskad över vilken smidig affär det blev och den smidiga kommunikationen med mäklaren. Hon lyfte verkligen fram det unika och fina med min lägenhet på ett sånt sätt vid värderingen som gjorde att ..."
"Loves satte ett utgångspris som kändes ytterst rimligt. Slutpriset blev över förväntan. Positivt överraskad över vilken smidig affär det blev och den smidiga kommunikationen med mäklaren. Hon lyfte verkligen fram det unika och fina med min lägenhet på ett sånt sätt vid värderingen som gjorde att jag tog beslutet att låta henne förmedla min lägenhet väldigt snabbt.
5/5 mäklare!"
Läs mer
säljare på Nobeltorget 7

01 feb 2022

"Grymt nöjd! Love är driven, duktig och trevlig. Väldigt engagerad och kunde på ett på ett väldigt bra sätt presentera en plan/strategi, förklara och diskutera. Jättebra dialog under hela processen och kan helt enkelt inte bli bättre. "
säljare på Backgatan 93

01 feb 2022

"Superbra mäklare. Bra kommunikation och bra upplägg som efter hand justerades då förutsättningarna ändrades. Mjuk behaglig stil men snabb och beslutsam i agerande. "
säljare på Lotsgatan 206

30 jan 2022

"Love gjorde ett jättebra jobb, men kände att det kanske inte fanns tillräckligt med kunder i mäklarfirmans register, så jag fick inte sålt lägenheten i första skedet, utan fick lägga upp den på nytt efter ett par månader."
säljare på Änggatan 5

05 jan 2022

"Jag uppfattade Love som en väldigt genuin och kunnig mäklare, rekommenderar vidare till vänner!"
säljare på Lundavägen 79B

12 dec 2021

"Not only she is very professional and talented but she is good friendly natured person as well whom you can discuss alot of things , Since i am an expat living in Sweden and i am totally new to Buy and sell of Apartment in Sweden , she help me alot with it. And making my processing very very smoo..."
"Not only she is very professional and talented but she is good friendly natured person as well whom you can discuss alot of things , Since i am an expat living in Sweden and i am totally new to Buy and sell of Apartment in Sweden , she help me alot with it. And making my processing very very smooth..
I have no issues in hiring her again... 5-Stars from me. "
Läs mer
säljare på Fredriksgatan 7B

01 dec 2021

"Även väldigt nöjda med stylist och fotograf som mäklaren anlitade"
säljare på Norra Skolgatan 1

23 nov 2021

"Love hjälpte mig hela vägen genom köp och försäljning på ett mycket engagerat sätt. Jag rekommenderar verkligen henne! "
säljare på Rudeboksvägen 656

04 nov 2021

"Vi är jättenöjda med Loves insats, från första kontakten fram till att försäljningen var klar!
Även andra kringtjänster som lägenhetsstyling och fotografering har varit jättebra vad gäller kommunikation och resultat. Det enda som skulle kunna vara ett krux var att bostaden värderades något lågt ..."
"Vi är jättenöjda med Loves insats, från första kontakten fram till att försäljningen var klar!
Även andra kringtjänster som lägenhetsstyling och fotografering har varit jättebra vad gäller kommunikation och resultat. Det enda som skulle kunna vara ett krux var att bostaden värderades något lågt i förhållande till vad slutpriset blev, vilket också innebar ett dyrare mäklararvode. Men det har det varit värt och hellre ett "realistiskt" lågt utgångspris än att mäklaren målar upp drömscenarion från början.
Att visningarna ledde till flera spekulanter visar också på att Love lyckats förmedla allt positivt med vår f.d. lägenhet till de som varit intresserade, samtidigt som vi som säljare har varit trygga med att det är ordning på allt vad gäller marknadsföring och juridik."
Läs mer
säljare på Lönngatan 46A

19 okt 2021

"Love gjorde en bostadsaffär som till en början kändes tung att flyta på hur bra som helst. Hon var förtroendeingivande och coachade när jobbiga beslut behövde tas. Love gav oss ett bra intryck redan från början och kändes som en mäklare som skulle kunna prata med alla potentiella köpare, gamla so..."
"Love gjorde en bostadsaffär som till en början kändes tung att flyta på hur bra som helst. Hon var förtroendeingivande och coachade när jobbiga beslut behövde tas. Love gav oss ett bra intryck redan från början och kändes som en mäklare som skulle kunna prata med alla potentiella köpare, gamla som unga, ensamstående som par. Kan varmt rekommendera Love, flexibel och energisk mäklare som inte stressar i processen utan låter säljaren arbeta i sin takt. "
Läs mer
säljare på Fågelhundsvägen 49

27 sep 2021

"Love mötte alla mina förväntningar, och lyckades matcha ett slutpris där jag som säljare var otroligt nöjd. Hon hade en bra strategi, och lade all energi för att jag som kund skulle få en fantastisk upplevelse. Rekommenderar starkt! "
säljare på Långgårdsgatan 1

25 aug 2021

"Love Falt was excellent and thorough professional ! She was helpful and used her knowledge and experience for the benefit of us the sellers and the buyers. "
säljare på Finalgatan 17B

15 aug 2021

"Det blev en snabb och smidig försäljning i hård konkurrens!"
säljare på Bokbindaregatan 4

01 jul 2021

"Love är mycket kunnig och lätt att samarbeta med. Vi är mycket nöjda med hennes engagemang vid försäljningen av vår lägenhet."
säljare på Simrishamnsgatan 38

16 jun 2021

"Love var fantastisk och överträffade våra förväntningar hela tiden. Hon var så proffsig, tillgänglig under hela processen , och galet entusiastisk med en massa positiv energi.
Vi var supernöjda med hennes insats och kommer rekommendera henne till alla vi känner. En solklar stjärna! "
"Love var fantastisk och överträffade våra förväntningar hela tiden. Hon var så proffsig, tillgänglig under hela processen , och galet entusiastisk med en massa positiv energi.
Vi var supernöjda med hennes insats och kommer rekommendera henne till alla vi känner. En solklar stjärna! "
Läs mer
säljare på Dalaplan 4A

16 jun 2021

"Love kändes driven och såg verkligen potentialen i lägenheten. Hon sade gång på gång att det inte skulle bli några problem med att få igen vad vi fått ge för den när vi köpte den 2017, men när visningarna var klara fanns endast en budgivare som lagt sig vid utgångspriset och Love var plötsligt rä..."
"Love kändes driven och såg verkligen potentialen i lägenheten. Hon sade gång på gång att det inte skulle bli några problem med att få igen vad vi fått ge för den när vi köpte den 2017, men när visningarna var klara fanns endast en budgivare som lagt sig vid utgångspriset och Love var plötsligt rättså på om att vi skulle acceptera detta trots att vi värderat den mycket högre. Vi var ute i god tid och kunde hålla fler visningar, men kände oss pressade att satsa på denna enda spekulant. Vi lyckades förhandla upp priset litegrand, så det kändes ok tillslut, men kan inte hjälpa att jag kände mig lite lurad och besviken att hon antingen missbedömt läget eller överdrivit medvetet för att vi skulle välja henne? "
Läs mer
säljare på Dag Hammarskjölds väg 8B

09 jun 2021

"Utvärderade flertalet mäklare innan vi slutligen valde Love. Helt klart rätt val!"
säljare på Flensburgsgatan 3A

31 maj 2021

"Bättre mäklare kan man nog inte hitta. lätt att prata med o visste mycket . Förklarade lugnt o städat hur det skulle gå till . Svåra frågor så sa hon det fixar jag o det fixar jag med .Så sätta sej i gungstolen o vänta bara . Ordnade fotografering fotograf o satte ihop en bra annons som man kände..."
"Bättre mäklare kan man nog inte hitta. lätt att prata med o visste mycket . Förklarade lugnt o städat hur det skulle gå till . Svåra frågor så sa hon det fixar jag o det fixar jag med .Så sätta sej i gungstolen o vänta bara . Ordnade fotografering fotograf o satte ihop en bra annons som man kände trygghet i . Sa inte en gång hur duktig hon var eller hur mycket hon hade sålt i området . Till skillnad från andra mäklare som gärna belyste sej själv . O naturligtvis högre i pris med för dom var så duktiga . Även om Love var billigast o gick ut med pris som var närmast slutsumman . Så hade hon fått sälja då där var inget skryt hur duktig hon var . Men det har vi förstått att Love ser till att det blir 2 nöjda parter . O hon sätter sej själv i sista rummet . O inte som dom andra mäklarna . som sätter skambud som utgång o ska tjäna på mellanskillnaden procent på några hundratusen .NU kommer jag att fortsätta o tipsa om Love till sådana som går i sälj tankar . Tack Love för en snabb o smidig Affär O naturligtvis 5 stjärnor +++++ "
Läs mer
säljare på Tordönsvägen 4M

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37
Radhus
1
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
66 341 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
143 av 147 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
144 av 145 säljare
Love var tydlig och höll mig uppdaterad
146 av 146 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Love på kartan.

295 tidigare bostäder
51 bostäder till salu
148 rekommendationer

51 bostäder till salu.

Bostäder

1 495 000 kr
2 rum, 60 m²
24 916 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 146 kr/mån
745 000 kr
1 rum, 22,5 m²
33 863 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 938 kr/mån
995 000 kr
2,5 rum, 53 m²
18 773 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 234 kr/mån
995 000 kr
1,5 rum, 47 m²
21 170 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 696 kr/mån
1 395 000 kr
2 rum, 52 m²
26 826 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 937 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Västra Sorgenfri
2 rum, 35 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
5 700 000 kr
Lägenhet Centrum
-295 000 kr
4 rum, 98 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
845 000 kr
Lägenhet Segevång
2 rum, 38 m²
Utropspris: 845 000 kr
1 395 000 kr
Lägenhet Nobeltorget
2 rum, 49 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
2 700 000 kr
Lägenhet Dalaplan
-200 000 kr
3 rum, 92,7 m²
Utropspris: 2 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.