Louise Häggberg

Profilbild för Louise Häggberg
Louise Häggberg
4.9 / 5
(158 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
8 st
100 980 000 kr

Bakgrund

Louise Häggberg jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-09-07. Louise har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Louise har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 101 080 000 kr.

Presentation

En bostadsförsäljning kan sannolikt vara ditt livs största affär, därför är det viktigt att du låter rätt fastighetsmäklare representera dig och din bostad, det ska kännas tryggt och enkelt.

Louise är en fastighetsmäklare som inte nöjer sig i första taget och som drivs av både kundnöjdhet och rekordpriser - detta i kombination med kunskap, envishet och marknadsledande mäklarfirma ger dig alla förutsättningar för en riktigt lyckad bostadsaffär.

Louise är en av kommunens mest rekommenderade fastighetsmäklare som både bor och är verksam här: valet är enkelt.

Säljare om Louise.

13 mar 2024

"
"Av alla mäklare jag har träffat som potentiell köpare har Louise varit den mest pålästa och haft bäst koll på detaljerna kring fastigheten/föreningen. Det kändes självklart att välja Louise som mäklare. Louise är både professionell och utstrålar positiv energi. Jag är mycket nöjd med hela försä..."
"
"Av alla mäklare jag har träffat som potentiell köpare har Louise varit den mest pålästa och haft bäst koll på detaljerna kring fastigheten/föreningen. Det kändes självklart att välja Louise som mäklare. Louise är både professionell och utstrålar positiv energi. Jag är mycket nöjd med hela försäljningsprocessen och skulle verkligen rekommendera att sälja med Louise.""
Läs mer
säljare på Marknadsvägen 141

12 mar 2024

"Louise är engagerad, driftig och kunnig. Vi köpte vår lägenhet via henne för 2 år sedan och när det nu var dags för att sälja den så var det en självklarhet att vi skulle ha Louise som mäklare. Lägenheten såldes på mindre än 1 vecka(!). Vi kommer att rekommendera Louise till alls vi känner och om..."
"Louise är engagerad, driftig och kunnig. Vi köpte vår lägenhet via henne för 2 år sedan och när det nu var dags för att sälja den så var det en självklarhet att vi skulle ha Louise som mäklare. Lägenheten såldes på mindre än 1 vecka(!). Vi kommer att rekommendera Louise till alls vi känner och om vi någon gång ska flytta tillbaka till Täby igen så vet vi vem vi kommer att ringa det första vi gör.
Louise ÄR den bästa mäklaren i Täby! "
Läs mer
säljare på Klövervallsvägen 47B

21 nov 2023

"Vänlig och trevlig som hörde av sig till intressenter för att följa upp deras visning av lägenheten. Samt återkopplade till regelbundet till mig."
säljare på Radarvägen 7

05 okt 2023

"Var väldigt hjälpsam, lyhörd, och anpassningsbar kring försäljningen."
säljare på Radarvägen 8

04 okt 2023

"Försäljningen gick som på räls trots den kärva tiden. Jag hamnade i ett oväntat och knivigt läge under budgivningen. Louise gav mig kloka och relevanta råd i den situationen.Hon visade prov på sin erfarenhet och sitt kunnande. Jag blev helnöjd med slutresultatet. Hon mycket bra statistik på höga..."
"Försäljningen gick som på räls trots den kärva tiden. Jag hamnade i ett oväntat och knivigt läge under budgivningen. Louise gav mig kloka och relevanta råd i den situationen.Hon visade prov på sin erfarenhet och sitt kunnande. Jag blev helnöjd med slutresultatet. Hon mycket bra statistik på höga slutpriser i det område jag sålde i. Jag var så nöjd att jag valde att köpa en ny bostad genom henne. Både som säljare och köpare kände jag att hon var ärlig och transparent ."
Läs mer
säljare på Ytterspåret 15

03 okt 2023

"Mycket nöjd med den hjälp vi fått av Louise under hela processen. Lyhörd, kunnig, glad och alltid driven att ge det lilla extra. Rekommenderar Louise varmt! "
säljare på Järnvägsallén 1A

03 okt 2023

"All recommendations, very approachable and dedicated to her work. He does his job very well"
säljare på Radarvägen 11

21 sep 2023

"Louise är superproffsig och lätt att ha att göra med. Lyhörd och engagerad! "
säljare på Källtorpsvägen 20

01 dec 2022

"Lousie höll hög nivå från första kontakt och hela vägen till försäljning. När marknaden var skakig lyckades Louise ändå sälja till det pris vi hoppades på, tack vare hennes breda kontaktnät. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Marknadsvägen 245

01 dec 2022

"Louise Häggberg är mycket trevlig och sympatisk person, lätt att ha att göra med, lätt att tycka om.
Vi är mycket nöjda med hennes insats och yrkesskicklighet."
säljare på Grimvägen 6

30 jun 2022

"Som tidigare mäklare själv och väl medveten om försäljningsprocessen. Så levererade Louise med kvalitet i varje moment och jag kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Mörbyleden 14

28 jun 2022

"Louise är proffesionell, kompetent och har en positiv energi! En vecka efter en snygg ”kommande” annons ordnade hon en privat visning och efter snabbt och målmedvetet arbete landade vi i en affär vi känner oss mycket nöjda med. Vi kommer absolut kontakta Louise igen vid nästa bostadsaffär och kan..."
"Louise är proffesionell, kompetent och har en positiv energi! En vecka efter en snygg ”kommande” annons ordnade hon en privat visning och efter snabbt och målmedvetet arbete landade vi i en affär vi känner oss mycket nöjda med. Vi kommer absolut kontakta Louise igen vid nästa bostadsaffär och kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Grindtorps Skolgränd 32

27 maj 2022

"Trevlig, kompetent och uppdaterade mig hela tiden.
Rekommenderas till 100%.
Mvh
Agneta Silfver
"
säljare på Gustaf Bergs väg 17A

26 maj 2022

"Louise är trevlig, glad och positiv! Hon är en fantastisk mäklare, kompetent, kunnig, lyhörd och svarade på alla våra frågor. Lätt att få tag på. Vi rekommenderar Louise varmt till alla."
säljare på Skolvägen 20

28 apr 2022

"Louise var professionell, kunnig, trygg, trevlig och enkel att kommunicera med. Hon upplevdes som genuint intresserad och vi var väldigt nöjda med henne."
säljare på Mantalsvägen 21

20 apr 2022

"Supernöjda!! Louise var otroligt engagerad, proffsig samt flexibel och lyhörd för våra behov. Från början till slut förmedlade Louise energi och skapade ett stort förtroende, otroligt nöjda och rekommenderar stark att vända sig till Louise vid försäljning av er bostad!"
"Supernöjda!! Louise var otroligt engagerad, proffsig samt flexibel och lyhörd för våra behov. Från början till slut förmedlade Louise energi och skapade ett stort förtroende, otroligt nöjda och rekommenderar stark att vända sig till Louise vid försäljning av er bostad!"
Läs mer
säljare på Näsbydalsvägen 14

20 apr 2022

"Mycket noggrann och trevlig mäklare. Lätt att tycka om. Sålde innan visning pga mäklarens register av intressenter vilket i mitt fall var mycket uppskattat. "
säljare på Marknadsvägen 119

20 apr 2022

"Louise var engagerad, kunnig, rak i kommunikationen, engagerad, kommunikativ och rolig att ha att göra med."
säljare på Östra Banvägen 68

30 mar 2022

"Louise Häggberg är väldigt professionell och kompetent. Hon engagerar sig i sina uppdrag och sätter realistiska förväntningar. Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med en mäklare än vad jag är med Louise! "
säljare på Hägernäsvägen 4

23 mar 2022

"Jag hade kontakt med Louise innan jag bestämde sälja sitt bostad när jag satt i styrelsen i BRF . Då sålde vi lägenhet som ägdes av förening . Louise visade sig väldigt duktig mäklare och ändå valde jag någon annan när det var dags att sälja min egen bostad . Mäklare som jag anlitade misslyckades..."
"Jag hade kontakt med Louise innan jag bestämde sälja sitt bostad när jag satt i styrelsen i BRF . Då sålde vi lägenhet som ägdes av förening . Louise visade sig väldigt duktig mäklare och ändå valde jag någon annan när det var dags att sälja min egen bostad . Mäklare som jag anlitade misslyckades . efter jag ringde Louise såldes lägenhet efter första visning för det summa jag önskade från första början . Jag starkt rekommenderar Louise . Borde anlita denna fantastiska och duktiga mäklare från början . "
Läs mer
säljare på Klövervallsvägen 47B

16 feb 2022

"Louise har varit trygg, proffsig och tydlig genom hela processen vid försäljningen. Hon är härlig att samarbeta med och vi rekommenderar henne starkt! "
säljare på Källtorpsvägen 7

31 jan 2022

"Louise är en fantastisk mäklare och vi kunde inte vara mer nöjda med hennes insats vid försäljningen av vår bostad. Hon var engagerad, lätt tillgänglig, lyhörd för våra önskemål & uppdaterade oss hela tiden genom hela processen. "
säljare på Ropgränd 40

17 jan 2022

"Louise är en kunnig, noggrann och professionell mäklare. Hon har ett mycket trevligt bemötande och jag kan verkligen varmt rekommendera henne om/när du ska sälja ditt boende."
säljare på Hägerneholmsvägen 6A

06 dec 2021

"best broker ever "
säljare på Tallåsvägen 6

30 nov 2021

"Vi är väldigt nöjda med Louise! Vi sålde efter att ha köpt och hade därför tidsgräns på försäljningen vilket gjorde oss lite stressade, men Louise försäkrade oss om att allt skulle gå bra - vilket det också gjorde. Snabbt, smidigt, tryggt och enkelt!"
säljare på Radarvägen 12

30 nov 2021

"Louise var väldigt bra i första mötet. Påläst och hade relevanta argument för att hon var lämpligast att sälja vår lägenhet. Under processen var hon lyhörd och flexibel för våra behov. Vi behövde exempelvis fotografera i två omgångar och det var inga problem att orda det. Hon var tydlig med vilke..."
"Louise var väldigt bra i första mötet. Påläst och hade relevanta argument för att hon var lämpligast att sälja vår lägenhet. Under processen var hon lyhörd och flexibel för våra behov. Vi behövde exempelvis fotografera i två omgångar och det var inga problem att orda det. Hon var tydlig med vilken strategi hon föreslog men öppen för om vi ville annat. Jag har bara positiva erfarenheter av Louise. "
Läs mer
säljare på Sippvägen 15A

29 nov 2021

"Louise är en fantastiskt professionell, engagerad och entusiastisk mäklare. Allt gick extremt smidigt och hon hade full kontroll under hela försäljningsprocessen. Hon är lyhörd, alert och lösningsorienterad. Vi rekommenderar varmt Louise till alla som vill sälja eller köpa sin bostad genom henne...."
"Louise är en fantastiskt professionell, engagerad och entusiastisk mäklare. Allt gick extremt smidigt och hon hade full kontroll under hela försäljningsprocessen. Hon är lyhörd, alert och lösningsorienterad. Vi rekommenderar varmt Louise till alla som vill sälja eller köpa sin bostad genom henne. Hon överträffade verkligen våra högt ställda förväntningar. Garanterat Täbys bästa mäklare!"
Läs mer
säljare på Slottsvägen 34

29 nov 2021

"Louise har stor kännedom om området då hon har bott här. Hon har ett stort engagemang och man känner sig väl omhändertagen. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare "
säljare på Hägernäsvägen 2

14 okt 2021

"Louise lyssnar på kundens behov, svarar på alla tänkbara frågor och ger ett mycket professionellt intryck."
säljare på Innerspåret 2

13 okt 2021

"Supernöjd med Louise, hon är proffsig, kompetent och trevlig att samarbeta med! :)"
säljare på Långkärrsvägen 5

15 sep 2021

"Mycket trevlig, visade hög professionalitet, var lyhörd och hela tiden alert. Vi är mycket nöjda."
säljare på Erikslundsvägen 132

15 sep 2021

"Vi hade ingen allmänn visning"
säljare på Attundagränd 3

15 sep 2021

"Riktigt bra bemötande och lägenheten sålde till ett bra pris! Louise rekommenderas varmt!"
säljare på Hangarvägen 1

15 sep 2021

"Löpande bra kommunikation och någon att vända sig till vid minsta lilla fundering gällande försäljande. Tryggt och enkelt! "
säljare på Radarvägen 31

15 sep 2021

"Louis is the one of the best broker in Täby with advanced knowledge of the neighbouring. She helped from valuation to final contract sealing, all in good control and always takes her customer as priority.
Recommended her to several of my friends and one who also speak highly about her profession."
"Louis is the one of the best broker in Täby with advanced knowledge of the neighbouring. She helped from valuation to final contract sealing, all in good control and always takes her customer as priority.
Recommended her to several of my friends and one who also speak highly about her profession."
Läs mer
säljare på Enbacken 37

15 sep 2021

"Mycket professionell, trevlig och positiv. Lätt att samarbeta med."
säljare på Attundavägen 12

26 aug 2021

"Louise är en lysande mäklare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Häradsgränd 6

21 jun 2021

"Trevlig, duktig och påläst mäklare. Kommer absolut ta kontakten igen om vi behöver mäklare i framtiden"
säljare på Klövervallsvägen 3A

08 jun 2021

"Louise är fantastisk. Kunde inte önska mig en bättre mäklare! Snabb, proffsig och empatisk. "
säljare på Radarvägen 29

04 jun 2021

"Louise är en lyhörd och engagerad mäklare som alltid siktar högt. Vid minsta osäkerhet fanns hon tillgänglig med snabba svar. Hennes driv och vilja ledde till en rekordförsäljning!
Jag är otroligt tacksam att jag valde Louise som mäklare! "
säljare på Näsbydalsvägen 10

25 maj 2021

"Louise var supertrevlig. Personlig, proffsig och engagerad."
säljare på Långkärrsvägen 17

14 maj 2021

"Louise är kompetent, proffsig och har stor lokalkännedom. Detta i kombination med otroligt engagemang och hög social kompetens. Inom en vecka hade hon lyckats få vår lägenhet såld till det slutpriset vi önskade och dessutom endast via länsfast spekulantregister så vi slapp Hemnet och öppna visnin..."
"Louise är kompetent, proffsig och har stor lokalkännedom. Detta i kombination med otroligt engagemang och hög social kompetens. Inom en vecka hade hon lyckats få vår lägenhet såld till det slutpriset vi önskade och dessutom endast via länsfast spekulantregister så vi slapp Hemnet och öppna visningar, prestationen 10/10! "
Läs mer
säljare på Grindtorps Skolgränd 44

24 mar 2021

"Med Louise goda lokalkännedom och breda kontaktnät är vi nöjda med vår försäljning. "
säljare på Hägernäsvägen 3

17 mar 2021

"Jättenöjd med att ha Louise som mäklare, hon hade stenkoll på allt och det kändes väldigt tryggt och bra under hela processen! Skulle absolut rekommendera andra till att välja Louise som mäklare! "
säljare på Biblioteksgången 4

10 mar 2021

"Varm, trevlig och målinriktad. "
säljare på Lillkalmarvägen 17

18 feb 2021

"Helt nöjd med mäklaren, smidig, lätt att göra med, kan med lätthet rekommendera för andra som vill sälja fastigheter, "
säljare på Holmgårdsvägen 4

09 feb 2021

"Man känner ett förtroende för henne direkt. Rak, vänlig och tydlig. Hon är också väldigt kunnig och lyhörd."
säljare på Mantalsvägen 41

08 feb 2021

"Mäklaren inger någon att lita på.
Hon är påläst och uppdaterade mig under hela försäljningen.
Hon är trevlig och lätt att tycka om.
Engagerad och arbetar bra."
säljare på Radarvägen 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Radhus
2
Parhus
2
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
101 080 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
149 av 151 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
153 av 153 säljare
Louise var tydlig och höll mig uppdaterad
155 av 155 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Louise på kartan.

291 tidigare bostäder
19 bostäder till salu
158 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Bostäder

9 495 000 kr
7 rum, 175 m²
54 257 kr/m²
Villa, Täby
2 995 000 kr
4 rum, 91 m²
32 912 kr/m²
Lägenhet, Täby
5 495 kr/mån
143 m²
Kedjehus, Täby
3 rum, 80 m²
Lägenhet, Täby
4 880 kr/mån
2 rum, 46 m²
Lägenhet, Täby
4 309 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 350 000 kr
Lägenhet Täby Centrum
-45 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
1 895 000 kr
Lägenhet Roslags Näsby
-100 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 575 000 kr
Lägenhet Hägernäs
-120 000 kr
1,5 rum, 33,8 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
5 000 000 kr
Lägenhet Täby Centrum
+ 5 000 kr
5 rum, 124 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
3 650 000 kr
Lägenhet Täby Centrum
-145 000 kr
4 rum, 89 m²
Utropspris: 3 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.