Lotta Svensson

Profilbild för Lotta Svensson
Säljarfavorit
Lotta Svensson
4.8 / 5
(77 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
19 st
11 st
63 275 000 kr

Bakgrund

Lotta Svensson jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2004-06-18. Lotta har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2024. Lotta har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 99 975 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 - jag anslöt mig till Fastighetsbyrån på Hisingen 2013 och har nu hittat hem.

Då jag är född och uppvuxen i Småland ca 4 mil från Älmhult har IKEA alltid varit en plats som besöktes regelbundet i unga år. Mitt intresse för inredning började då.

Jag har även lång erfarenhet av service/försäljning och som mäklare får jag kombinera allt detta och även nosa på juridiken som alltid lockat. Det är svårt att hitta en bättre kombination. Mina kunder uppskattar att jag är rak, ärlig och påläst.

Min erfarenhet skapar trygghet i en av de största affärerna vi gör i livet och tror jag är grunden till min framgång. Sedan 2008 bor jag med sambo och katt i en 60-tals villa på Hisingen. Vi åker gärna på solsemester den mörkare årstiden och sommartid hänger vi vid havet eller utforskar vandrings och kajakleder runt om i Sverige. En dröm som jag ännu inte uppfyllt är att åka kanalbåt i England - det verkar häftigt.

Hör av dig om du har funderingar kring nuvarande boendesituation eller om du vill att jag hjälper dig att hitta drömbostaden på vår underbara ö - jag är bra på att leta upp guldkorn.

Arbetet som fastighetsmäklare är en underbar kombination av möten mellan människor, ekonomi, juridik och inredning. Med min erfarenhet och engagemang hoppas jag få möjligheten att även hjälp dig att hitta hem på vår underbara ö.

Säljare om Lotta.

30 nov 2023

"Mkt nöjd, o har fått ett trevligt o professionellt bemötande och hjälp under hela processen "
säljare på Sankt Olofsgatan 56

09 nov 2023

"Kan varmt rekommendera Lotta! Fick mycket hjälp i processen då försäljningen skedde på distans. Trevlig, professionell och sakkunning! "
säljare på Östra Gunnesgärde 7A

07 nov 2023

"Vi är mycket nöjda med Lotta, från start till mål! Trots tuffa utmaningar så överträffade hon våra förväntningar resultatmässigt. Lotta har även varit väldigt hjälpsam under lång tid innan vi beslutade oss för att sälja och visat att hon tror på långsiktiga relationer med nöjda kunder. Det gjorde..."
"Vi är mycket nöjda med Lotta, från start till mål! Trots tuffa utmaningar så överträffade hon våra förväntningar resultatmässigt. Lotta har även varit väldigt hjälpsam under lång tid innan vi beslutade oss för att sälja och visat att hon tror på långsiktiga relationer med nöjda kunder. Det gjorde att vi fastnade för henne. "
Läs mer
säljare på Kockhedsvägen 8

07 nov 2023

"Med tanke på att marknaden med den höga ränteläget så har vår mäklare verkligen jobbat för att få igenom en affär, men ibörjan var vi alla lite för optimistiska med prisbilden därav ett nej på svaret. Men utifrån gammal statistik så är det svårt att avgöra."
"Med tanke på att marknaden med den höga ränteläget så har vår mäklare verkligen jobbat för att få igenom en affär, men ibörjan var vi alla lite för optimistiska med prisbilden därav ett nej på svaret. Men utifrån gammal statistik så är det svårt att avgöra."
Läs mer
säljare på Lilla Mosstuvevägen 6

07 nov 2023

"Lotta har gjort ett bra och engagerat försäljningsuppdrag i krävande tider
Tommy"
säljare på Lilla Gerrebackavägen 21

25 feb 2023

"Rekommenderar verkligen Lotta - hon är fantastisk på alla sätt! Skulle valt henne tusen gånger om.
Hon kom in i bilden efter att vi hade försökt att få sålt vårt hus i ett halvårs tid utan resultat. Vi köpte nytt innan vi sålt det gamla. I samma veva som vi skulle sälja rasade huspriset och ränt..."
"Rekommenderar verkligen Lotta - hon är fantastisk på alla sätt! Skulle valt henne tusen gånger om.
Hon kom in i bilden efter att vi hade försökt att få sålt vårt hus i ett halvårs tid utan resultat. Vi köpte nytt innan vi sålt det gamla. I samma veva som vi skulle sälja rasade huspriset och räntor och annat skenade uppåt. Tiden var emot oss, läget på marknaden var emot oss och det fanns en rad andra uppförsbackar och vi hade fullständigt tappat hoppet. Men in kommer Lotta med energi, envishet, kreativitet, empati och ett jäklar anamma. Hon gav aldrig upp! Peppade, fanns alltid tillgänglig, höll oss hela tiden uppdaterade och tröttnade aldrig trots åtskilliga visningar. Nu är huset äntligen sålt - tack Lotta! Du är fantastisk!"
Läs mer
säljare på Enebacken 4

22 feb 2023

"Kunde inte varit bättre. "
säljare på Arbogagatan 18

06 okt 2022

"Lotta var rätt kaxig i hur hon satte värderingen men kunskapen hon har om området och professionalismen i alla detaljer gör att hon levererade trots en tuff marknad. "
säljare på Rösebergsgatan 9

01 sep 2021

"Jag har tidigare köpt av Lotta och tycker hon är tydlig kunnig realistisk och väldigt trevlig. Jag har stort förtroende för henne och precis så som en mäklare skall vara! Jag skulle välja henne igen om tillfälle ges."
säljare på Väderskeppsgatan 16

24 aug 2021

"Trevlig, effektiv och tydlig. Förtroendeingivande!"
säljare på Körsbärsgatan 18

20 jul 2021

"En jordnära, förnuftig och naturligt trevlig mäklare."
säljare på Lilla Myrekärrsvägen 34

21 jun 2021

"En utmärkt mäklare! "
säljare på Skändlavägen 44C

15 jun 2021

"Har inte svarat på frågan om mäklarens värdering och slutpriset. Inser att det är svårt att göra en riktigt värdering eftersom huset i sig är värt det pris hon satt men att området vi bor inte är attraktivt. Priset kom inte upp i det pris hon satte men det kan vara otur eller timing också. Vi är ..."
"Har inte svarat på frågan om mäklarens värdering och slutpriset. Inser att det är svårt att göra en riktigt värdering eftersom huset i sig är värt det pris hon satt men att området vi bor inte är attraktivt. Priset kom inte upp i det pris hon satte men det kan vara otur eller timing också. Vi är MYCKET nöjda med Lottas, både vad gäller hennes behagliga och lugna sätt och hennes arbete. Valet av Lotta var självklart efter att vi köpt ett hus där hon var mäklare."
Läs mer
säljare på Skaldegatan 1

03 maj 2021

"Förtroendeingivande och jättetrevlig mäklare. Rak och tydlig dialog under hela processen där allting har gått bra enligt våra förväntningar. "
säljare på Landstormsgatan 11

27 jan 2021

"Lyhörd och inkännande.
Väldigt nöjda."
säljare på Pärongatan 2

22 nov 2020

"Sålde min mammas hus på distans och Lotta var ett stort stöd för alla praktiska aspekter inför och under försäljningen. Uppskattade särskilt att Lotta tog sig tid att lyssna av och inte bara forcera. Kan varmt rekommendera Lotta."
säljare på Klaravägen 7

18 okt 2020

"Lotta är mycket kunnig,erfaren och lyhörd i sitt yrkesutövande.Dessutom realistisk och jordnära som person.Vi är mycket nöjda med det arbete hon gjort/ gör för att vi ska vara nöjda med resultatet"
säljare på Dan Anderssons gata 6A

09 okt 2020

"Huset var svårt att värdera, men Lotta satte rimliga förväntningar. Professionell, tillmötesgående, lugn och trygg. Rak och ärlig dialog. Dedikerad och drivande. Allt det vi sökte i en fastighetsmäklare. Rekommenderas starkt!"
säljare på Brantbacken 10B

10 sep 2020

"Lotta hjälpte oss av sälja vår villa
Hon såg värdet i allt som vi lagt ner på huset och värdesatte sådant som andra mäklare struntade i
Hon ger sitt yttersta för att bemöta både säljare och köpare
på ett professionellt sätt
Inte den "jobbiga" sälja typen som man inte får förtroende för
Vi ä..."
"Lotta hjälpte oss av sälja vår villa
Hon såg värdet i allt som vi lagt ner på huset och värdesatte sådant som andra mäklare struntade i
Hon ger sitt yttersta för att bemöta både säljare och köpare
på ett professionellt sätt
Inte den "jobbiga" sälja typen som man inte får förtroende för
Vi är mycket nöjda ! "
Läs mer
säljare på Ella Hillbäcks gata 8

01 sep 2020

"Det har varit enkelt och roligt att jobba med Lotta. Hon är stabil, trygg och ett bra bollplank genom hela processen. Lottas engagemang och driv i processen är vi mycket nöjda med."
säljare på Hinnebäcksgatan 67

01 sep 2020

"Heja Lotta. Verkar jobba 7 dgr i veckan dygnet runt :)
Kan hon inte själv fixar hon fram någon annan."
säljare på Almhöjdsvägen 47

02 jul 2020

"Bra service genom hela processen. Hela tiden tillgänglig för att svara på våra frågor.
Jag rekommenderar varmt Lotta Svensson."
säljare på Legendgatan 26

09 apr 2020

"Vi uppskattade den raka, ärliga och tydliga framtoningen. Vi fick ärliga svar på våra frågor. Hade även bra koll på stylingbitarna. Kompetent och lättillgänglig. Lätt att arbeta med och håller bra tempo.
"
säljare på Putsegårdsgatan 4

20 feb 2020

"Vi känner stort förtroende för Lotta och är nöjda över valet att låta henne guide oss genom försäljningen. Lyssnade på våra tankar och hjälpte oss med stort och smått på ett proffesionellt och personligt sätt. "
säljare på Stavstigen 5

09 dec 2019

"Proffsigt hantering!! Mycket nöjd"
säljare på Grimåsvägen 27

08 dec 2019

"Engagerat och lätt att samarbeta med. Gav tips inför presenterandet av fastigheten. Lätt att nå.
Alltid bekräftande. Trevlig som person.
"
säljare på Tångedal 67

05 dec 2019

"Trevlig, förtroendeingivande och seriös "
säljare på Maskrosgatan 2

01 feb 2018

"Veldig hyggelig og imøtekommende. God hjelp med problemer vi hadde som norske.
Løste de problemer som var. Kan trygt anbefales.
"
säljare på Ellesbo Hasselbacke 12

18 aug 2017

"När vi skulle sälja huset bjöd vi hem två oberoende mäklare vid olika tillfällen (Länsförsäkringar och Fastighetsbyrån) och utan tvekan fastnade vi för Lotta Svensson.
Lotta är kompetent, högkvalificerad, kunnig och proffsig. Hon tar sig tid och lyssnar, är lyhörd, kommer alltid med förslag på l..."
"När vi skulle sälja huset bjöd vi hem två oberoende mäklare vid olika tillfällen (Länsförsäkringar och Fastighetsbyrån) och utan tvekan fastnade vi för Lotta Svensson.
Lotta är kompetent, högkvalificerad, kunnig och proffsig. Hon tar sig tid och lyssnar, är lyhörd, kommer alltid med förslag på lösningar samt alltid ett steg före. Hon ställer krav på säljaren samtidigt uppfyller själv sitt uppdrag väl och ambitiöst. Lotta är ärlig och skapade förtroende hos oss ganska fort. Vi kommer definitivt rekommendera henne till vänner och grannar."
Läs mer
säljare på Legendgatan 92

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
14
Radhus
5
Parhus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
99 975 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
73 av 73 säljare
Lotta satte rätt förväntningar på slutpriset
52 av 73 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
74 av 74 säljare
Lotta var tydlig och höll mig uppdaterad
77 av 77 säljare

Lotta på kartan.

303 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
77 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 92 m²
Radhus, Göteborg
6 rum, 111 m²
Villa, Göteborg
4 rum, 129 m²
Villa, Göteborg
6 500 000 kr
6 rum, 104 m²
62 500 kr/m²
Villa, Göteborg
5 rum, 110 m²
Villa, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 000 000 kr
Radhus Bräcke
-95 000 kr
4 rum, 72 m²
Utropspris: 4 095 000 kr
3 995 000 kr
Parhus Skogome
-155 000 kr
5 rum, 130 m²
Utropspris: 4 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 050 000 kr
Villa Tuve
-245 000 kr
5 rum, 150 m²
Utropspris: 6 295 000 kr
5 925 000 kr
Villa Länsmansgården
-225 000 kr
5 rum, 134 m²
Utropspris: 6 150 000 kr
5 150 000 kr
Villa Helgered
-450 000 kr
6 rum, 111 m²
Utropspris: 5 600 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.