Lotta Röhnisch

Profilbild för Lotta Röhnisch
Lotta Röhnisch
4.9 / 5
(126 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
4 st
75 345 000 kr

Bakgrund

Lotta Röhnisch jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2011-02-17. Lotta har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Lotta har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 45 065 000 kr.

Presentation

Lotta har inte skrivit någon presentation.

Säljare om Lotta.

21 feb 2024

"Lotta är väldigt trevlig, proffsig och gör jobbet. Har känt stort förtroende för henne under hela processen."
säljare på Folkungagatan 74A

01 feb 2024

"Vi är så glada att vi valde att ta hjälp av Lotta i försäljningen av vår trea på Södermalm. Hon var lyhörd och gav det stöd och den vägledning vi behövde genom hela processen. Särskilt imponerade är vi av hennes förståelse för marknaden, fingertoppskänsla i kontakten med intresserade budgivare oc..."
"Vi är så glada att vi valde att ta hjälp av Lotta i försäljningen av vår trea på Södermalm. Hon var lyhörd och gav det stöd och den vägledning vi behövde genom hela processen. Särskilt imponerade är vi av hennes förståelse för marknaden, fingertoppskänsla i kontakten med intresserade budgivare och förmåga att skapa förtroende hos alla inblandade. I vårt fall resulterade det i en snabb och smidig affär med nöjda såväl köpare som säljare. Vill ni ha en mäklare som gör det lilla extra kan vi varmt rekommendera Lotta."
Läs mer
säljare på Sköldgatan 1

01 dec 2023

"Rekommenderar Lotta varmt. Proffsig, trevlig, påläst, lätt att ha att göra med, erfaren. Kom i kontakt med henne genom en rekommendation som stämde 100%. Bra val av mäklare i en tuff marknad. "
säljare på Malmgårdsvägen 6

24 nov 2023

"Vi köpte objektet av Lotta Rönish. Redan då såg vi en kompetent person på rätt plats i yrkeslivet. Vid den senare försäljningen var det enkelt att välja mäklare.
Lite komiskt kanske; men Eric Ohlsson var inte det starka varumärket vi valde - det stod Lotta för själv. Den enskilt största privata a..."
"Vi köpte objektet av Lotta Rönish. Redan då såg vi en kompetent person på rätt plats i yrkeslivet. Vid den senare försäljningen var det enkelt att välja mäklare.
Lite komiskt kanske; men Eric Ohlsson var inte det starka varumärket vi valde - det stod Lotta för själv. Den enskilt största privata affären du gör i livet är boendet. Att personkemi, social kompetens, erfarenhet och tydlighet är viktiga är det ingen tvekan om. Lotta Rönish briljerar i alla discipliner. En sällsynt mäklare med en stark personlighet. En person som både köpare och säljare känner förtroende för. Viktigt att nämna är Lottas sätt att driva processen - målinriktad med tydligt driv så att affären blir av."
Läs mer
säljare på Ormbergsvägen 20

22 nov 2023

"Vi är så otroligt nöjda med Lotta’s insats! Tack vare henne fick vi en smidig process med högre utdelning än förväntat! Lotta är otroligt proffsig, kunnig och hade vårt fulla förtroende genom hela processen. Vi kommer definitivt välja Lotta vid vår nästa försäljning! "
"Vi är så otroligt nöjda med Lotta’s insats! Tack vare henne fick vi en smidig process med högre utdelning än förväntat! Lotta är otroligt proffsig, kunnig och hade vårt fulla förtroende genom hela processen. Vi kommer definitivt välja Lotta vid vår nästa försäljning! "
Läs mer
säljare på Reimersholmsgatan 41

23 jun 2023

"Superbra! Kunnig, trovärdig och erfaren. "
säljare på Färgargårdstorget 34

06 feb 2023

"Förtroendeingivande, tydlig och trevlig! Kommer absolut välja Lotta när det är dags för försäljning igen. "
säljare på Timmermansgatan 37

03 dec 2022

"Lotta är min favvomäklare: ärlig, rak, sympatisk och engagerad"
säljare på Bergsundsgatan 21

01 dec 2022

"Lotta är en mycket kompetent och engagerad mäklare. Professionell, målinriktad, engagerad och mån om att hålla mig som säljare uppdaterad. Därtill väldigt trevlig, social och förtroendeingivande. Tar sig tid och är alltid tillgänglig och mån om att jag som säljare ska känna mig trygg i processen...."
"Lotta är en mycket kompetent och engagerad mäklare. Professionell, målinriktad, engagerad och mån om att hålla mig som säljare uppdaterad. Därtill väldigt trevlig, social och förtroendeingivande. Tar sig tid och är alltid tillgänglig och mån om att jag som säljare ska känna mig trygg i processen. Mycket uppskattat som säljare. Särskilt i rådande marknad. Jag kommer att anlita Lotta i framtida försäljningar och kommer att rekommendera henne till vänner och bekanta som söker en riktigt kompetent och bra mäklare."
Läs mer
säljare på Hornsgatan 66

25 nov 2022

"Lotta Röhnisch är den bästa mäklare vi någonsin anlitat. Otroligt professionell och lyhörd. Hon har hela tiden satt oss säljare i första rummet samtidigt som hon haft ett mycket proffesionellt bemötande av alla spekulanter. Trots brinnande kris med räntehöjningar och inflation gjorde vi en fantas..."
"Lotta Röhnisch är den bästa mäklare vi någonsin anlitat. Otroligt professionell och lyhörd. Hon har hela tiden satt oss säljare i första rummet samtidigt som hon haft ett mycket proffesionellt bemötande av alla spekulanter. Trots brinnande kris med räntehöjningar och inflation gjorde vi en fantastisk affär tack vare henne. Det är imponerande!"
Läs mer
säljare på Smiths väg 6A

25 nov 2022

"Superbra"
säljare på Tvärvägen 18

23 nov 2022

"Kan verkligen rekommendera Lotta som mäklare. Hon är mycket kompetent och guidade oss genom försäljningen på bästa sätt. Gav goda råd och var samtidigt lyhörd. Vi är helnöjda! "
säljare på Blekingegatan 59

04 okt 2022

"Lotta är en komplett mäklare, riktigt bra i alla avseenden och har verkligen örat mot rälsen när det gäller att läsa marknaden, men det som verkligen står ut är hennes fingertoppskänsla vid hantering av spekulanter.
Jag har tidigare också köpt i process där hon mäklade och jag vet därför att h..."
"Lotta är en komplett mäklare, riktigt bra i alla avseenden och har verkligen örat mot rälsen när det gäller att läsa marknaden, men det som verkligen står ut är hennes fingertoppskänsla vid hantering av spekulanter.
Jag har tidigare också köpt i process där hon mäklade och jag vet därför att hon får både köpare och säljare att känna sig väldigt trygga. "
Läs mer
säljare på Fatburs Brunnsgata 33A

04 okt 2022

"Kan varmt rekommendera Lotta. Oerhört proffsig och engagerad. "
säljare på Timmermansgatan 33

30 jun 2022

"Otroligt proffsig, trevlig, kompetent och erfaren. Snabb på att uppdatera oss om läget efter visningar mm. Hon gjorde ett väldigt bra jobb i budgivningen och vi fick intrycket av att hon hade en tydlig och väl genomtänkt plan. Lotta ligger kanske en aning högre i pris än många andra, men vi är öv..."
"Otroligt proffsig, trevlig, kompetent och erfaren. Snabb på att uppdatera oss om läget efter visningar mm. Hon gjorde ett väldigt bra jobb i budgivningen och vi fick intrycket av att hon hade en tydlig och väl genomtänkt plan. Lotta ligger kanske en aning högre i pris än många andra, men vi är övertygade om att den lilla extra pengen tjänades in i hennes hantering av budgivningen. Vi är supernöjda! "
Läs mer
säljare på Sickla Allé 39

29 apr 2022

"Lotta är jätteproffsig och duktig mäklare som har många års rutin och erfarenhet som speglar hela processen. Mycket trevlig, tydlig och enkel att arbeta med. Kan Mariatorget väldigt väl och samarbetar med grym fotograf! Vi är super nöjda med Lotta!"
säljare på Maria Prästgårdsgata 19A

21 mar 2022

"Hårt arbetande mäklare med ett öga för detaljer. Väldigt nöjd rakt igenom. "
säljare på Swedenborgsgatan 6A

24 feb 2022

"Lotta är på alla vis fantastisk. Strukturerad, lyhörd, tydlig och verkligen en person man kan luta sig mot under processen. Ska jag sälja igen så kommer jag att anlita Lotta."
säljare på Timmermansgatan 33

14 jul 2021

"Jag är jättenöjd med Lotta! Det var snabba puckar. Jättetrevlig och professionell."
säljare på Ringvägen 14

14 jun 2021

"Kände mig mycket trygg med Lotta som mäklare."
säljare på Åmänningevägen 54

19 apr 2021

"Lotta gjorde ett bra jobb, engagerad, övertygande och med bra insikter.
Kan tycka att rekommendationen av styling var så där. Har ingen erfarenhet av det, men kan tycka att det var lite haffsigt gjort. Stilen i sig kan jag inte bedöma, men lampsladdar som hänger mm. Ja kanske gjort det lite lätt ..."
"Lotta gjorde ett bra jobb, engagerad, övertygande och med bra insikter.
Kan tycka att rekommendationen av styling var så där. Har ingen erfarenhet av det, men kan tycka att det var lite haffsigt gjort. Stilen i sig kan jag inte bedöma, men lampsladdar som hänger mm. Ja kanske gjort det lite lätt för sig. Dessutom att inte plocka undan det som visats direkt när det är klart är ett minus, bör inte ta mer än en timma att göra det, men det ser ut att ta närmare en vecka!"
Läs mer
säljare på Ringvägen 41B

18 mar 2021

"Fenomenalt driven, kunnig och engagerad. Rekommenderas VARMT!"
säljare på Kocksgatan 40

11 jan 2021

"Fantastisk mäklare! Proffsigt men personligt bemötande "
säljare på Stig Lindbergs gata 17A

22 dec 2020

"Bästa mäklaren! Så härlig och lätt att gilla samtidigt som hon är otroligt proffsig!"
säljare på Vegagatan 8

20 okt 2020

"Otroligt nöjd från start till mål!"
säljare på Knypplerskevägen 29

06 okt 2020

"Fick Lotta rekommenderad för oss från en granne och från första telefonsamtalet var det lätt att tycka om och få förtroende för henne. Höll kontakten i två år innan vi valde att sälja och Lotta var hela tiden inlyssnande och peppande men aldrig pushig. Hon har en mycket personlig och engagerad t..."
"Fick Lotta rekommenderad för oss från en granne och från första telefonsamtalet var det lätt att tycka om och få förtroende för henne. Höll kontakten i två år innan vi valde att sälja och Lotta var hela tiden inlyssnande och peppande men aldrig pushig. Hon har en mycket personlig och engagerad ton vilket vi har uppskattat och gjort att vi inte känner oss som en i mängden och ”ytterligare en visning som ska genomföras”. Hon höll oss uppdaterade under hela processen och kom med mycket uppskattad input men lät oss också veta att vi inte behövde oroa oss för vissa saker där hennes kunskap och erfarenhet tog över. Vi kände oss 100% trygga och nöjda med Lotta, något som även köparna verkar vara.
Har redan rekommenderat Lotta till vänner och kommer absolut anlita henne igen vid ev kommande försäljning. "
Läs mer
säljare på Timmermansgatan 43

29 nov 2018

"Supernöjd med Lotta! Hon var väldigt professionell i sitt arbete och höll vad hon lovade! Jag kommer definitivt använda henne i framtiden också. Levererade bra i en svår marknad!"
säljare på Roslagsgatan 28

26 okt 2018

"Fokuserad från dag ett till avtalsskrivning. Höll mig väl uppdaterad och planerade flera steg framåt vid varje avstämning. Pricksäker bedömning av marknaden och en snabb process. Mycket nöjd! "
säljare på Östgötagatan 87B

19 sep 2018

"Väldigt kompetent, engagerad och resultatinriktad. Vi är supernöjda!"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 38

12 sep 2018

"Lotta är väldigt trygg i sin roll och ger kloka råd genom hela resan. Hon är engagerad och kunnig och dessutom en riktigt härlig person som det är lätt att tycka om. Nästa gång jag ska sälja en bostad finns det inga tvivel om att jag vill att Lotta tar hand om affären."
"Lotta är väldigt trygg i sin roll och ger kloka råd genom hela resan. Hon är engagerad och kunnig och dessutom en riktigt härlig person som det är lätt att tycka om. Nästa gång jag ska sälja en bostad finns det inga tvivel om att jag vill att Lotta tar hand om affären."
Läs mer
säljare på Borgmästargatan 4A

01 jul 2018

"Lotta är oerhört proffsig och engagerad. Kan marknaden bra, har alltid ett bra bemötande, får både säljare och köpare att känna sig trygga med henne och ser verkligen till att få ut det bästa slutpriset. Rekommenderas starkt!"
säljare på Ormbergsvägen 7

09 jun 2018

"Tack för hjälp!"
säljare på Maria Prästgårdsgata 4

27 apr 2018

"Vi hade kontakt med flera mäklare innan vi valde Lotta. Det som gjorde att Lotta stack ut var att hon var extremt snabb på att höra av sig, hon hade en plan för vår lägenhet som föll oss i smaken, och hon försökte inte sälja på oss massa tillägg utan berättade lugnt om vilka alternativ som fanns ..."
"Vi hade kontakt med flera mäklare innan vi valde Lotta. Det som gjorde att Lotta stack ut var att hon var extremt snabb på att höra av sig, hon hade en plan för vår lägenhet som föll oss i smaken, och hon försökte inte sälja på oss massa tillägg utan berättade lugnt om vilka alternativ som fanns men att hon gjorde samma jobb oavsett vilket vi valde.
Vår slutsats är att Lotta är en fantastisk mäklare, väldigt professionell, duktig på att sälja, men även lyhörd och som vet vad som funkar för just din lägenhet. Vi rekommenderar henne starkt!
"
Läs mer
säljare på Fatburs Brunnsgata 33A

30 mar 2018

"Jag kan varmt rekomendera Lotta som mäklare. Jag blev rekommenderad Lotta av en annan och hon uppfyllde de förväntningar som fanns och lite till. Hon är en mycket kunnig mäklare, hon är noggrann, lyhörd och ärlig i sitt arbete. Vi hade en öppen dialog och det var lätt och bolla olika frågeställni..."
"Jag kan varmt rekomendera Lotta som mäklare. Jag blev rekommenderad Lotta av en annan och hon uppfyllde de förväntningar som fanns och lite till. Hon är en mycket kunnig mäklare, hon är noggrann, lyhörd och ärlig i sitt arbete. Vi hade en öppen dialog och det var lätt och bolla olika frågeställningar med Lotta framförallt hade vi roligt på vägen. "
Läs mer
säljare på Ormbergsvägen 20

28 mar 2018

"Skulle välja Lotta igen alla gånger!"
säljare på Doktor Abelins gata 4

21 feb 2018

"Lotta var väldigt engagerad genom hela processen trots en skakig marknad som gjorde att lägenheten inte såldes till önskat slutpris i den första vändan. I andra vändan jobbade hon hårt för att jag skulle få ut det mesta trots svårt läge, hon gav bra tips på förbättringar som kunde göras i lägenhe..."
"Lotta var väldigt engagerad genom hela processen trots en skakig marknad som gjorde att lägenheten inte såldes till önskat slutpris i den första vändan. I andra vändan jobbade hon hårt för att jag skulle få ut det mesta trots svårt läge, hon gav bra tips på förbättringar som kunde göras i lägenheten och bearbetade de intresserade köparna ordentligt samtidigt som hon höll mig ständigt uppdaterad om händelseförloppet, detta trots att vi efter första vändan hade insett att vi inte skulle komma upp i den nivån som berättigade till provision. Proffsigt och trevligt från början till slut."
Läs mer
säljare på Gaveliusgatan 8

19 feb 2018

"Fick stort förtroende för Lotta när jag träffade henne på en visning av en annan bostad och beslutade att anlita henne. Hon var, till skillnad från andra mäklare, inte påstridig eller "pushig" att skulle skriva kontrakt omedelbart. Inför fotografering och visning fick jag även goda råd om jag beh..."
"Fick stort förtroende för Lotta när jag träffade henne på en visning av en annan bostad och beslutade att anlita henne. Hon var, till skillnad från andra mäklare, inte påstridig eller "pushig" att skulle skriva kontrakt omedelbart. Inför fotografering och visning fick jag även goda råd om jag behövde anlita stylingtjänster eller inte. Med tanke på förändringarna på bostadsmarknaden gav hon mig rimliga förväntningar inför försäljningen. Förväntningarna överträffades vilket gladde både henne och framför allt mig. "
Läs mer
säljare på Hunnebergsvägen 7

18 feb 2018

"Alltigenom bra, dessutom trevlig."
säljare på Maria Prästgårdsgata 22

17 feb 2018

"Kan varmt rekommendera Lotta, hon var helt fantastisk och superserviceinriktad! "
säljare på Folkungagatan 101

20 nov 2017

"Mycket bra på att ta människor. "
säljare på Fatburs Brunnsgata 33A

04 nov 2017

"Fantastisk och mycket professionell.
"
säljare på Östgötagatan 34

16 maj 2017

"Lotta är all time high. Vi fick ett mycket bra första intryck av Lotta men hon överträffade sig själv varje gång vi hade hade kontakt. Jag är själv fd säljchef, ganska kräsen och skarpsynt med andra ord, och Lotta är utan tvekan en mäklare av högsta rang alla områden du kan önska av en säljare. L..."
"Lotta är all time high. Vi fick ett mycket bra första intryck av Lotta men hon överträffade sig själv varje gång vi hade hade kontakt. Jag är själv fd säljchef, ganska kräsen och skarpsynt med andra ord, och Lotta är utan tvekan en mäklare av högsta rang alla områden du kan önska av en säljare. Lotta är mycket smart, hon vet exakt hur hon ska spela sina kort, hon har ett starkt karriärsdriv, hon är definitivt kompetent och förtjänar sitt förtroende omgående. Hon är dessutom supertrevlig, du kommer vilja bjuda henne på middag. Jag vet att jag översäljer nu men hon är värd det. Har du träffat Lotta så vet du exakt vad jag menar. Elsa Lantz"
Läs mer
säljare på Blekingegatan 59

16 maj 2017

"Lotta är i våra ögon en stjärnmäklare. Det är enbart tack vare Lotta som vi fick ett så lyckat slutresultat som överträffade alla våra förväntningar."
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 50

11 maj 2017

"Fantastisk mäklare på alla sätt, kände mig så trygg! "
säljare på Östgötagatan 85

03 maj 2017

"Lotta är helt suverän. Erfaren, kunnig, trygg och urtrevlig. Jag kan verkligen rekommendera att anlita Lotta."
säljare på Östgötagatan 85

02 mar 2017

"Jag är mycket nöjd med Lottas arbete i samband med försäljningen av vår lägenhet och jag kan varmt rekomendera henne. Vi fick bra betalt för lägenheten men även om vi inte fått det hade jag varit nöjd eftersom alla delar i processen fungerat utan minsta problem. Lotta har en seriös och profession..."
"Jag är mycket nöjd med Lottas arbete i samband med försäljningen av vår lägenhet och jag kan varmt rekomendera henne. Vi fick bra betalt för lägenheten men även om vi inte fått det hade jag varit nöjd eftersom alla delar i processen fungerat utan minsta problem. Lotta har en seriös och professionell framtoning, hon är engagerad och lämnar ingenting åt slumpen. "
Läs mer
säljare på Fatburs Kvarngata 27

14 feb 2017

"Bästa mäklaren jag varit i kontakt med. Korrekt, proffsig och mycket trevlig. Kommer aldrig att sälja m någon annan. Högsta betyg."
säljare på Finn Malmgrens väg 17

10 feb 2017

"Lotta är både kunnig och förtroendeingivande. Hon har varit till stort stöd både i vår försäljnings- och köpprocess. Vi kan varmt rekommendera Lotta. "
säljare på Bondegatan 45

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
45 065 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
117 av 121 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
124 av 124 säljare
Lotta var tydlig och höll mig uppdaterad
126 av 126 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Lotta på kartan.

301 tidigare bostäder
5 bostäder till salu
126 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 87 m²
Lägenhet, Stockholm
5 614 kr/mån
1,5 rum, 49 m²
Lägenhet, Stockholm
3 051 kr/mån
3 rum, 87 m²
Lägenhet, Stockholm
5 181 kr/mån
4 rum, 117 m²
Lägenhet, Stockholm
4 187 kr/mån
9 995 000 kr
5 rum, 108,7 m²
92 546 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
7 703 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Reimersholme
2 rum, 71,5 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Birkastan
4 rum, 95 m²
Utropspris: 10 650 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Nockeby
1 rum, 38 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Mariatorget
2 rum, 49 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Reimersholme
2 rum, 70 m²
Utropspris: 5 795 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.