Lisa Ivarsson

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Lisa Ivarsson
Profilbild för Lisa Ivarsson
Säljarfavorit
Lisa Ivarsson
4.8 / 5
(115 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
10 st
26 310 000 kr

Bakgrund

Lisa Ivarsson jobbar på Våningen & Villan och är registrerad mäklare sedan 2017-11-13. Lisa har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2021. Lisa har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 33 710 000 kr.

Presentation

En driven och engagerad mäklare som alltid sätter god service i första hand. Att kunden känner sig trygg är en viktig aspekt genom processen, och Lisa finns tillgänglig för dig vid minsta lilla fundering kring uppdraget. Med kundens önskemål, lyhördhet och tydlig återkoppling kommer hon hjälpa dig i din kanske viktigaste affär i livet. Genom en utbildning från Malmö högskola och med Våningen & Villans fantastiska verktyg kommer Lisa göra allt för att du ska känna dig nöjd i din bostadsförsäljning.

Mäklarbyrå


Säljare om Lisa.

14 maj 2022

"Lisa var super!!!"
säljare på Idaborgsgatan 55B

31 jan 2022

"Lisa är toppen och har överträffat mina förväntningar! Oerhört proffsig och lätt att tycka om. Jag kommer anlita Lisa igen vid framtida försäljningar!"
säljare på Karlshamnsgatan 5B

12 nov 2021

"Det var ett stort nöje att bli representerad av Lisa. Lisa är professionell, lyhörd, kommunikativ och engagerad genom hela processen. Hennes lugn gör att annars stressiga beslut blir betydligt lättare att hantera. Hon demonstrerade mycket driv och ihärdighet när vi hade oturen att två budgivare b..."
"Det var ett stort nöje att bli representerad av Lisa. Lisa är professionell, lyhörd, kommunikativ och engagerad genom hela processen. Hennes lugn gör att annars stressiga beslut blir betydligt lättare att hantera. Hon demonstrerade mycket driv och ihärdighet när vi hade oturen att två budgivare blev nekade lån i sista stund av orsaker utom Lisas kontroll. Hon jobbade lugnt och tålmodigt vidare och i slutändan lyckades sälja lägenheten till ett pris över förväntan. Rekommenderar henne å det varmaste!"
Läs mer
säljare på Ellstorpsgatan 3B

04 nov 2021

"Professionell "
säljare på Sallerupsvägen 32B

19 okt 2021

"Jag kan stolt säga att jag har samarbetat med Malmös absoluta bästa mäklare.
Efter första samtalet kände vi wow! Vilket lugn, proffessionalitet, kompetens och passion för yrket.
Jag har anlitat flertalet mäklare och ingen slår Lisa!
Jag rekommenderar Lisa till alla som vill uppleva en exception..."
"Jag kan stolt säga att jag har samarbetat med Malmös absoluta bästa mäklare.
Efter första samtalet kände vi wow! Vilket lugn, proffessionalitet, kompetens och passion för yrket.
Jag har anlitat flertalet mäklare och ingen slår Lisa!
Jag rekommenderar Lisa till alla som vill uppleva en exceptionell bostadsaffär. "
Läs mer
säljare på Byggmästaregatan 79D

22 sep 2021

"Fantastiskt mäklare!"
säljare på Ellstorpsgatan 4D

20 sep 2021

"Mycket nöjd med Lisa som mäklare. Väldigt kunnig och aktiv vilket resulterade i en smidig affär med ett resultat över mina förväntningar. Jag kände mig trygg genom hela processen och kan starkt rekommendera Lisa. "
säljare på Idaborgsgatan 57A

02 sep 2021

"Lisa uppfyllde våra förväntningar med råge. Vi kan varmt rekommendera henne och ska vi sälja i framtiden så är det till Lisa vi ringer:)"
säljare på Ingenjörsgatan 16

25 aug 2021

"Lisa gjorde ett toppenjobb!
Över alla förväntningar!"
säljare på Ryttaregatan 1B

12 aug 2021

"Lisa gjorde helt enkelt ett toppen jobb!"
säljare på Idaborgsgatan 57D

06 aug 2021

"Fantastisk insats av Lisa! Vi kommer rekommendera henne till alla våra vänner som går i säljtankar. "
säljare på Trelleborgsgatan 4A

21 apr 2021

"Lisa har ett stort engagemang och är en väldigt kunnig och proffsig mäklare. Vi är otroligt nöjda över hela processen och lägenheten blev såld efter första visningen till ett rekordpris! Om vi säljer vår bostad igen ser vi gärna att det är Lisa som förmedlar den!"
"Lisa har ett stort engagemang och är en väldigt kunnig och proffsig mäklare. Vi är otroligt nöjda över hela processen och lägenheten blev såld efter första visningen till ett rekordpris! Om vi säljer vår bostad igen ser vi gärna att det är Lisa som förmedlar den!"
Läs mer
säljare på Lägatan 17

24 mar 2021

"Allt lätt , smidigt och jättebra. "
säljare på Ehrensvärdsgatan 9

17 mar 2021

"Jag har sålt min lägenhet via Lisa, och allt från första mötet till avslutad försäljning har gått snabbt och utan problem.
Lisa är väldigt bra med att svara på frågor och funderingar och lätt att komma i kontakt med. Det märks att Lisa är en duktig och driven mäklare och saker och ting flöt på vä..."
"Jag har sålt min lägenhet via Lisa, och allt från första mötet till avslutad försäljning har gått snabbt och utan problem.
Lisa är väldigt bra med att svara på frågor och funderingar och lätt att komma i kontakt med. Det märks att Lisa är en duktig och driven mäklare och saker och ting flöt på väldigt bra."
Läs mer
säljare på Lönngatan 36B

12 feb 2021

"Supertrevlig, proffsig, smart, säljande och engagerad, blir inte bättre än så här!"
säljare på Falsterbogatan 22A

09 nov 2020

"Använt samma mäklare innan och var en av många anledningar till varför jag valde att ta hjälp av Lisa igen, då de finns många positiva sider med henne både social kompetens och yrkesmässig. "
säljare på Ahrenbergsgatan 8

05 nov 2020

"Jeg syntes generelt det er for dyrt at sælge en bolig"
säljare på Lönngatan 40D

26 okt 2020

"Ønske Lise alt held og Lykke "
säljare på Bolagsgatan 3

02 okt 2020

"Lisa gjorde ett jättebra jobb! Rekommenderas varmt! "
säljare på Östra Stallmästaregatan 9B

24 aug 2020

"Jag har haft med mäklare att göra och det har alltid lämnat någon form utav frågetecken, men inte med Lisa! Hon var underbar, svarade alltid var tillmötesgående och väldigt enkel med att göra. Förutom att hon är extremt ambitiös och kunnig i sin sak. Jag rekommenderar henne starkt och kommer att ..."
"Jag har haft med mäklare att göra och det har alltid lämnat någon form utav frågetecken, men inte med Lisa! Hon var underbar, svarade alltid var tillmötesgående och väldigt enkel med att göra. Förutom att hon är extremt ambitiös och kunnig i sin sak. Jag rekommenderar henne starkt och kommer att förmodligen att anlita henne igen i framtiden!"
Läs mer
säljare på Lönngatan 58E

13 aug 2020

"Lisa was great, we were very happy with her competence and her communication with us. We absolutely recommend her!"
säljare på Storgatan 41A

11 aug 2020

"Jättenöjd med samarbetet med Lisa. Hon lyssnade och förstod, gav rimliga förväntningar och gav relevanta tips och råd. Uppskattade hennes tålamod, energi och bra guidning genom försäljningsperioden."
säljare på Mariedalsvägen 55B

30 jun 2020

"Bästa mäklaren! Tillmötesgående och mycket engagerad och proffessionell. Väldigt nöjd med hennes återkoppling, hon svarade snabbt och var tydligen i hela processen. Jag kommer rekommendera henne till alla i mitt nätverk!"
säljare på Lundavägen 79C

22 jun 2020

"Extremt nöjd!"
säljare på Möllevångstorget 3B

22 jun 2020

"Grym mäklare, Lisa var väldigt professionell, alltid tillmötesgående och engagerad. Rekommenderas varmt!"
säljare på Möllevångstorget 3A

03 apr 2020

"
Tack!
Det har varit ett privilegium att ha dig nära i allt detta, för mig, svåra processer. Jag är mycket tacksam för det arbete du har gjort och hur du har gjort det mycket lättare för mig. Och så snabbt gick det !! Från mig får du högsta betyg och jag kommer att rekommendera dig till alla..."
"
Tack!
Det har varit ett privilegium att ha dig nära i allt detta, för mig, svåra processer. Jag är mycket tacksam för det arbete du har gjort och hur du har gjort det mycket lättare för mig. Och så snabbt gick det !! Från mig får du högsta betyg och jag kommer att rekommendera dig till alla relevanta. Jag rekommenderade dig redan till min granne som du träffade."
Läs mer
säljare på Lönngatan 40E

13 mar 2020

"Lisa är en fantastisk mäklare som lyssnade på våra önskemål och jobbade hårt för att tillfredsställa våra mål. Snabb och tydlig återkoppling samt ett vänligt bemötande. Vi kommer rekommendera henne till alla vi känner. "
säljare på Lönngatan 58A

27 dec 2019

"lisa is an excellent realtor. she is skilled and able to understand the seller's wishes. she is highly recommended"
säljare på Ärenprisgatan 22A

11 dec 2019

"Super trevlig och alltid svara på frågor och på telefon, återkoppla snabb och enkelt. "
säljare på Ärenprisgatan 22D

20 nov 2019

"Lisa är en stjärna ❤"
säljare på Västra Skrävlingevägen 201

04 nov 2019

"Lite dåligt förberedd med diverse frågor som spekulanterna hade. Bortsett från det är vi väldigt nöjda!"
säljare på Stensåkervägen 364

10 okt 2019

"Mäklaren prisvärd. Jeg svarede "Nej". Dette gælder ikke kun Lisa, det gælder alle mäklare."
säljare på Torekovsgatan 18D

22 maj 2019

"Effektiv och professionell, rekommenderas!"
säljare på Toftängsgatan 7C

27 feb 2019

"Väldigt ödmjuk och trevlig , en varm positiv tjej som gjorde ett otroligt bra jobb "
säljare på Signalgatan 17

21 nov 2018

"Lisa är mycket hjälpsam, trevlig och kompetent och har hjälpt mig att hitta smidiga lösningar för både försäljning, överlåtelse och flytt. "
säljare på Sölvesborgsgatan 9

03 nov 2018

"Fick förtroende för henne. Snabb i kommunikationen "dygnet runt".
Seriös o lättsam.
Osv
"
säljare på Sölvesborgsgatan 3C

01 okt 2018

"Tycker Lisa var bra och engagerad, men självklart är jag lite missnöjd med att bostadsaffären blev en förlustaffär. Men det tror jag inte ligger inom Lisas kontroll, kanske snarae det nytillkomna amorteringskravet och att det fanns många lgh samtidigt på samma gata. men det vet jag inte......"
"Tycker Lisa var bra och engagerad, men självklart är jag lite missnöjd med att bostadsaffären blev en förlustaffär. Men det tror jag inte ligger inom Lisas kontroll, kanske snarae det nytillkomna amorteringskravet och att det fanns många lgh samtidigt på samma gata. men det vet jag inte......"
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 15B

13 sep 2018

"Bra service "
säljare på Norra Bulltoftavägen 73B

21 jun 2018

"Högsta rekommendationer !"
säljare på Sofierogatan 3B

16 jan 2018

"Snabbt och smidigt!"
säljare på Klubbegatan 4C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
16
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
33 710 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
110 av 115 säljare
Lisa satte rätt förväntningar på slutpriset
87 av 110 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
114 av 114 säljare
Lisa var tydlig och höll mig uppdaterad
114 av 114 säljare

Lisa på kartan.

205 tidigare annonser
5 bostäder till salu
115 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 820 000 kr
3 rum, 68 m²
26 764 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 168 kr/mån
4 495 000 kr
4 rum, 114 m²
39 429 kr/m²
Villa, Malmö
1 395 000 kr
2 rum, 47 m²
29 680 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 524 kr/mån
995 000 kr
2 rum, 46,5 m²
21 630 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 496 kr/mån
1 195 000 kr
2 rum, 43 m²
27 790 kr/m²
Lägenhet, Mörbylånga
2 626 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 875 000 kr
Lägenhet Ellstorp
+ 180 000 kr
2 rum, 57,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lisa var super!!!"
2 100 000 kr
Lägenhet Lorensborg
+ 105 000 kr
3 rum, 74,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 135 000 kr
Lägenhet Ellstorp
+ 40 000 kr
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 325 000 kr
Lägenhet Ellstorp
+ 75 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 195 000 kr
Lägenhet Ellstorp
1 rum, 34 m²
Utropspris: 1 195 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.