Lisa Almgren

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Täby  /  Lisa Almgren
Profilbild för Lisa Almgren
Lisa Almgren
4.9 / 5
(20 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
7 st
4 st
52 680 000 kr

Bakgrund

Lisa Almgren jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2007-10-11. Lisa har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Lisa har enligt vår statistik haft 8 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 69 825 000 kr.

Presentation

Hör av dig till mig!

Hej!
Vad roligt att du vill veta lite mer om mig. Sen tolv år tillbaka bor jag med min familj i Gribbylund. Ett helt underbart område som jag vill bo kvar i väldigt länge. Det är här jag tycker det är roligast att arbeta. Jag trivs så bra och känner till allt som är värt att veta, att jag kan övertyga köpare att vilja bo bättre än ngn annan. Och det blir trovärdigt, eftersom jag själv bor här. Om du ska du sälja, bör du kontakta mig!

Jag hatar att förlora och älskar nöjda kunder! En kombination som jag tror är optimalt i mitt yrke. Jag vill alltid överträffa båda mina egna och kundens mål/förväntningar. För att överträffa en kunds förväntningar är det inte bara slutpriset utan resan mot en avklarad affär. Bra kommunikation, tillgänglighet och engagemang är de tre viktigaste egenskaperna en mäklare bör ha för en lyckad bostadsaffär.

Jag klev in i branschen 2006 och började direkt arbeta på Mäklarhuset och här har jag blivit kvar. Vårt fokus på att ha nöjda kunder och sätta denne i centrum är något jag gillar och som är viktigt för mig även privat. En ödmjuk inställning och förståelse för den press det innebär för kunden att sälja och köpa en bostad för miljontals kronor är viktigt att inse och tänka på. 2017 växlade jag upp och blev kontorschef och delägare i vårt kontor i Täby, en spännande utmaning, nu ska inte bara jag leverera utan nu ska jag få mina kollegor att leverera och ha nöjda kunder också :-)!

Säljare om Lisa.

25 mar 2022

"Lisa's high energy levels, clarity of conviction and excellent market knowledge were a tremendous help during our sales process. Lisa was a fabulous support through the process, compensating for our limited local language and market knowledge, with clear articulation and concise explanations of i..."
"Lisa's high energy levels, clarity of conviction and excellent market knowledge were a tremendous help during our sales process. Lisa was a fabulous support through the process, compensating for our limited local language and market knowledge, with clear articulation and concise explanations of issues throughout.
A great sales experience."
Läs mer
säljare på Timotejvägen 13

09 dec 2021

"Vi kan bara rekommendera Lisa till det allra bästa!
Hon är förtroendeingivande, tydlig och ärlig. Lättsam och enormt fokuserad. Hon lyssnar på oss, på våra funderingar och guidar oss rätt. Uppdaterar oss i processen och dessutom stöttar oss i vårt nya köp av bostad! Fem stjärnor till Lisa och Mäk..."
"Vi kan bara rekommendera Lisa till det allra bästa!
Hon är förtroendeingivande, tydlig och ärlig. Lättsam och enormt fokuserad. Hon lyssnar på oss, på våra funderingar och guidar oss rätt. Uppdaterar oss i processen och dessutom stöttar oss i vårt nya köp av bostad! Fem stjärnor till Lisa och Mäklarhuset!"
Läs mer
säljare på Armévägen 68

27 okt 2021

"Mycket nöjd!"
säljare på Alliansvägen 90

26 maj 2021

"Lisa har varit fantastisk från början till slut och jag kände mig väldigt trygg med att ha henne som min mäklare. Hon är väldigt kompetent i sitt yrke och gav alltid bra förslag på hur vi bäst kunde gå tillväga med försäljningen och fanns alltid till hands för frågor jag hade. Jag är supernöjd me..."
"Lisa har varit fantastisk från början till slut och jag kände mig väldigt trygg med att ha henne som min mäklare. Hon är väldigt kompetent i sitt yrke och gav alltid bra förslag på hur vi bäst kunde gå tillväga med försäljningen och fanns alltid till hands för frågor jag hade. Jag är supernöjd med hela processen och skulle absolut rekommendera henne som mäklare. "
Läs mer
säljare på Kometvägen 19

12 maj 2021

"Lisa är mycket engagerad och duktig
Mäklare hon tar sig tid att lyssna på våra önskemål
Jag både köpte och sålde genom Lisa
Och jag ger henne högsta betyg rakt igenom"
säljare på Åkerbyvägen 102

02 maj 2021

"Jag kan varmt rekommendera Lisa Almgren, Mäklarhuset Täby. Hon uppfyllde mer än väl alla mina förväntningar och på hur en bra mäklare ska vara. Tillgänglig, lyhörd, kunnig och alltigenom professionell."
säljare på Furuvägen 27

17 mar 2021

"Vi träffade Lisa efter rekommendation. Lisa visade mycket stort engagemang och kunnande och visade att hon var beredd att satsa mycket tid och energi på vår försäljning vilket hon även har gjort. Hon har haft tät dialog med oss genom hela resan, gett tydliga rekommendationer men samtidigt lyssnat..."
"Vi träffade Lisa efter rekommendation. Lisa visade mycket stort engagemang och kunnande och visade att hon var beredd att satsa mycket tid och energi på vår försäljning vilket hon även har gjort. Hon har haft tät dialog med oss genom hela resan, gett tydliga rekommendationer men samtidigt lyssnat in våra önskemål. Försäljningspriset blev till slut högre än vad Lisa vågade ge förhoppningar om. Vi har genom hela resan kännt oss trygga tack vare Lisa och vi skulle varmt rekommendera henne. "
Läs mer
säljare på Armévägen 32

26 feb 2021

"Mäklarhuset i Täby har överträffat våra redan höga förväntningar. Trygga och professionella har de månat om en affär där alla blir nöjda. Vi har fått stor nytta av deras erfarenhet och det har varit till stor hjälp för oss i våra val och beslut."
säljare på Götavägen 125

28 okt 2020

"Lisa var kanonbra. Lyssnade, positiv, tålmodig o super att resonera med"
säljare på Alliansvägen 98

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
3
Radhus
2
Parhus
1
Lägenhet
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
69 825 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
19 av 19 säljare
Lisa satte rätt förväntningar på slutpriset
18 av 20 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
19 av 19 säljare
Lisa var tydlig och höll mig uppdaterad
20 av 20 säljare

Lisa på kartan.

25 tidigare annonser
1 bostad till salu
20 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

7 rum, 236 m²
Villa, Täby

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Gribbylund
6 rum, 169 m²
Utropspris: 11 995 000 kr
15 050 000 kr
Villa Gribbylund
+ 1 050 000 kr
250 m²
Utropspris: 14 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 300 000 kr
Kedjehus Gribbylund
+ 305 000 kr
134 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 200 000 kr
Lägenhet Södra Gribbylund
+ 405 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
12 750 000 kr
Villa Löttingelund
+ 1 750 000 kr
7 rum, 200 m²
Utropspris: 11 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lisa's high energy levels, clarity of conviction and excellent market knowledge were a tremendous help during our sales process. Lisa was a fabulous support through the process, compensating for our limited local language and market knowledge, with clear articulation and concise explanations of issues throughout.
A great sales experience."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.