Linnea Ragnevad

Profilbild för Linnea Ragnevad
Säljarfavorit
Linnea Ragnevad
4.8 / 5
(74 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
28 st
158 390 000 kr

Bakgrund

Linnea Ragnevad jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-10-07. Linnea har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Linnea har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 176 530 000 kr.

Presentation

Hej Brommabo!

Om jag själv skulle välja mäklare inför en försäljning hade jag valt en som först och främst älskar sitt jobb! Jag hade också velat ha en mäklare som är engagerad och närvarande i min affär, men som också är intresserad av personerna som är inblandade i affären. En som inte bara såg till pengarna utan till mig som person och till vad som är viktigt för mig, för det måste inte bara vara slutpriset som är viktigt när man ska sälja (även om det förstås ofta är det viktigaste). Jag hade valt någon som jag kunde ringa till och be om råd och hjälp precis på samma sätt som jag vill ringa till en vän, där jag alltid kan lita på att alla svar jag får på mina frågor utgår från mitt bästa. Utan minsta tvekan hade jag valt någon som jobbar stenhårt och fokuserat mot våra uppsatta mål, som har ett naturligt driv och som alltid har en smart plan för de olika svårigheter man kan ställas inför.

Du förstår säkert att detta är de riktlinjer jag själv jobbar efter varje år, vecka, dag och timme. Hör av dig så berättar jag mer hur jag kan hjälpa just dig att göra bästa tänkbara försäljning!

Mäklarbyrå


Säljare om Linnea.

18 okt 2021

"Linnea gjorde vår förberedelse för och försäljning av lägenheten smidig och enkel. Hon var snabb med att komma till avslut med ett pris som vi var nöjda med och hon var flexibel. "
säljare på Strålgatan 19

09 okt 2021

"Är mycket nöjd med Linnéa Ragnevad som mäklare! Det de kunde gjort bättre är att sätta upp skyltar i området och på dörren mycket tidigare."
säljare på Beckombergavägen 216

06 okt 2021

"Linnea är professionell, kunnig och tillmötesgående. Hon var tillgänglig mer än förväntat och hon höll mig uppdaterad och kom med rekommendationer längst försäljningsprocessen. "
säljare på Wergelandsgatan 46G

24 sep 2021

"Linnea did great job during the sale! We were in a very difficult situation having to move to another country while we were selling the apartment and her help and flexible approach made it possible! "
säljare på Beckombergavägen 212

24 sep 2021

"Linnea var strålande under hela vår försäljningsprocess. Vi valde Linnea efter att varit i kontakt med en handfull andra mäklare då hon var den som hade godast kännedom om marknaden samt bäst förståelse kring hur objektet skulle marknadsföras. Hon anpassade sig efter vad vi tyckte var viktigt och vi hade god kommunikation under hela processen. Hennes gedigna jobb med att hitta rätt kund för objektet gjorde stor skillnad i slutändan och alla våra förväntningar överträffades. Kommer vända mig till Linnea igen om jag någon gång ska köpa/sälja i området."
säljare på Nockeby Torg 25

20 sep 2021

"Proffsig och väl förbered. Bidrog till en mycket smidig och enkel försäljning."
säljare på Beckomberga Allé 6

15 sep 2021

"Linnea är en proffsig och ambitiös mäklare som vi rekommenderar att anställa, framförallt om man vill sälja i Bromma då hon kan området väl. Hon hade en bra försäljningsplan och var ihärdig vilket ledde till ett resultat som nådde våra förväntningar! Tack!"
säljare på Adolfsbergsvägen 26

01 sep 2021

"Linnea har varit ett stort stöd för oss i vår försäljning, men även vid köp av vår nya bostad. Ärlig och tydlig kommunikationen under hela processen. Resultatet blev för oss långt över förväntan och det var verkligen tack vare Linneas engagemang! "
säljare på Sigrid Undsets gata 16

24 aug 2021

"Linnea has very positive energy and was very informative throughout the whole process. Also she speaks English very well so as a foreign seller, I felt very safe and comfortable working with Linnea. Highly recommend Linnea!"
säljare på Klädesvägen 20

30 jul 2021

"Linnéa var genomgående professionell, informerande och energisk. Det kändes tryggt och roligt att samarbeta! "
säljare på Solbergsvägen 47

05 jul 2021

"Engagerad mäklare som kunde mycket om området och föreningen. Visste vilka saker man skulle lyfta för visningar. hade en bra plan för lägenheten. Ansträngde sig med både förvisningar och en större visning. "
säljare på Gubbkärrsvägen 19A

30 jun 2021

"Linnea genomförde min försäljning med högsta kompetens och på ett strukturerat sätt där hon höll mig delaktig och informerad hela vägen. Positiv och lyhörd, effektiv och proffsig - jag rekommenderar Linnea till alla som letar efter en mäklare, superproffs!"
säljare på Beckombergavägen 213

29 jun 2021

"Vi är otroligt nöjda med Linneas insats. Vi upplevde Linnea som väldigt kompetent, driven och lyhörd. Slutresultatet blev över våra förväntningatar. "
säljare på Gustav III:s väg 52

28 jun 2021

"Linnea var väldigt lyhörd inför våra behov, och sålde verkligen in vad hon erbjöd som mäklare. Och hon levererade!"
säljare på Beckomberga Allé 4

25 jun 2021

"Vi är väldigt nöjda! Framförallt med engagemanget och energin som Linnea visade under hela processen."
säljare på Attundavägen 2B

10 jun 2021

"Linnea är korrekt, seriös och dessutom trevlig att ha att göra med. Hon är en person som trots/ tack vare sin ungdom inger förtroende.
"
säljare på Beckomberga Ängsväg 22

28 maj 2021

"Linnea gjorde ett grymt bra jobb. Trygg med fantastiskt driv genom hela processen vilket ledde till en mycket bra affär för både köpare och säljare!"
säljare på Beckombergavägen 213

22 maj 2021

"Linnea gjorde ett fantastiskt jobb och jag skulle rekommendera henne till alla!"
säljare på Follingbogatan 24

18 maj 2021

"Genomproffsig, bra engagemang och affärsmässig hela vägen."
säljare på Bergenhielmsvägen 10D

17 maj 2021

"Otroligt duktig mäklare, som jag skulle starkt rekommendera till andra säljare. Garanterat Brommas bästa mäklare. Ni kommer inte förlora på att välja henne. Super nöjd. "
säljare på Gubbkärrsvägen 19B

06 maj 2021

"Linnea är driven, lyhörd och flexibel. Allt som allt en toppenmäklare!"
säljare på Klas Klättermus gata 7

31 mar 2021

"Linnea lyssnade in och förstod hur vi ville att vår försäljning skulle gå till, genom god lokalkännedom och brett kundregister kunde vi sälja lägenheten utan visning och till bra pris."
säljare på Follingbogatan 28

30 mar 2021

"Vi kan varmt rekommendera Linnea, hon var proffsig, engagerad och trygg. En stor fördel är också hennes goda kännedom om området och breda kontaktnät."
säljare på Beckomberga Ängsväg 22

18 mar 2021

"Linnea had great energy in terms of pushing the house for sale. Good efforts to bridge the speculators "
säljare på Björnsonsgatan 142

01 mar 2021

"Kanske var hon lite för snabb och driven men sett till resultatet för mig gjorde hon ett bra slutresultat
"
säljare på Beckomberga Allé 27

22 jan 2021

"Linnea Ragnevad har varit väldigt duktig på sitt jobb. Hon har ett professionellt och bra bemötande. Bortsett från sin breda kunskap om branschen. Rekommenderar henne varmt!
/En nöjd kund"
säljare på Nockeby Backe 4

21 jan 2021

"Linnea var driven, lyhörd och hade väldigt bra områdeskännedom. Vi kände att hela säljprocessen var tydlig och trygg och vi är glada att vi gjorde resan med Linnea! "
säljare på Bällstavägen 54

20 jan 2021

"Oerhört trevlig och god dialog från början till slut, där man kände att inga frågor var dumma och alla var med på samma ”noter”, så att säga.
Tack Linnea!"
säljare på Gubbkärrsvägen 29F

28 okt 2020

"Linnéa är en väldigt driven, hungrig och förtroendegivande mäklare som fanns med oss genom hela säljprocessen vilket borgar trygghet för oss som säljare. Påläst, kunnig, social och engagerad."
säljare på Karen Blixens gata 5

20 okt 2020

"Vi ger våra varmaste rekommendationer till Linnea Ragnevad. Linnea är engagerad, kunnig och målmedveten. "
säljare på Styresman Sanders väg 3A

17 okt 2020

"Linnea Ragnevad provided a realistic, pleasant and smooth sale of our apartment. She had the right speculators and established an efficient process to the sale. We were very happy with her and the final result. We would recommend her anytime and looking forward to work with her again, when the time comes! "
säljare på Beckomberga Ängsväg 22

08 okt 2020

"Professionell och kunnig."
säljare på Karlsbodavägen 40

01 okt 2020

"Linnea sålde min lägenhet med bravur! Hela processen har varit smidig då Linnea har skött allting professionellt och alltid med glimten i ögat. Linnea har varit lätt att nå och alltid funnits till hands vid alla sorters frågor. Kan varmt rekommendera Linnea vidare, personligare och mer engagerad mäklare är svårt att hitta!"
säljare på Klas Klättermus gata 7

01 okt 2020

"Lyhörd, tydlig, drivande, övertygande säker på sin sak och kunde samla en måttlig kundbas i relativt svåra/turbulanta bostadsmarknadstider. Osäkerhet från vår sida blev lungnande av hennes hjälpsam och tålmodig aggerande. "
säljare på Söderberga Allé 64

30 sep 2020

"Driven och trevlig mäklare. Rekommenderas!"
säljare på Beckomberga Ängsväg 20

10 sep 2020

"Sålde min lägenhet med Linnea av en slump. Det var den bästa slumpen 2020"
säljare på Galonvägen 18

30 aug 2020

"Jag rekommenderar Linnea Ragnevad för att hon var professionell, driven och samtidigt mycket ödmjuk, i samband med försäljningen av min lägenhet. Några egenskaper som är viktiga, både för säljare och köpare när man säljer och köper sin bostad."
säljare på Dalgången 3B

19 aug 2020

"Linnea var en fantastisk mäklare i brådskande samt konstiga (pågående pandemi) tider när vi bestämde oss väldigt snabbt att flytta till Åland pga ett nytt jobb. Uppskattade hennes direktion och insats under hela processen. Värmt rekommenderas."
säljare på Söderberga Allé 14

12 jul 2020

"Linnea på Mäklarhuset Mariehäll/Annedal/Bromma hjälpte mig sälja min 1'a. Tog en gratis värdering lite på måfå, och fick ett gott intryck av Linnea. Vi gjorde upp med allt som skulle göras, vilken tidsplan och vilken hjälp med homestyling som behövdes. Allt gick smidigt men sedan slog Covid-19 till och det var en del intresse på lägenheten men ingen som ville buda. Vi hade 10 visningar, en del privata och onlinevisningar, så Linnea försökte hitta sätt att nå ut till folk. Till slut hittade vi en köpare. Skulle gärna anlita Linnea Ragnevad gen."
säljare på Agatvägen 28

06 jul 2020

"Toppenbra arbete rakt igenom trots att datumen blev lite utmanade!"
säljare på Karlsbodavägen 44

03 jul 2020

"Linnea var super trevlig och hade ett lugnt bemötande. Jag uppfattade Linnea som rak och ärlig vilket jag uppskattar ,det var därför jag valde Linnea. "
säljare på Gubbkärrsvägen 29R

25 maj 2020

"Tyvärr hamnade vår försäljning mitt i coronakrisen och vi kunde därför inte få ut det pris vi förväntat oss när vi inledde försäljningen av bostaden. Mäklaren var ett bra stöd i försäljningsprocessen som inte blev riktigt som vi förväntat oss."
säljare på Beckomberga Allé 15

22 apr 2020

"Vi kontaktade/ testade först en mäklare från annan konkurrerande byrå, men med Linnea kände vi alla direkt att det stämde.
Engagerad, uppmärksam, förtroendeingivande. Pedagogisk. Förtrogen med området. Förmedlande en känsla av möjlighetsrymd, närvaro, värme, energi.
Vi kommer sannolikt anlita henne igen! "
säljare på Tunnlandsvägen 85

29 mar 2020

"Linnea Ragnevad visade stort intresse och engagemang från första mötet tills att försäljningen var i hamn. Hon visade på stor lokal kunskap, hon var väl förberedd, såg till att vi fick bra bilder till annonsen och hon var lyhörd inför mina förväntningar kring försäljningen. Är totalt sett mycket nöjd med Linnea och vårt samarbete kring försäljningen av min lägenhet."
säljare på Karlsbodavägen 40

22 mar 2020

"Vi tycker Linnea skötte hela våran försäljning mycket bra, en privat visning sen var det klart!
Vi fick det vi önska och är super nöjda!
Kan starkt rekommendera! "
säljare på Beckomberga Ängsväg 16

20 feb 2020

"Vi var nöjda med Linneas rådgivande, bemötande, engagemang och slutpriset vi fick för lägenheten. Vi kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Beckomberga Allé 5

12 feb 2020

"Mycket nöjd med hela försäljningen. Mäklarinsatsen, engagemanget, effektiviteten, lätta kommunikationen och slutpriset!"
säljare på Björkbacksvägen 32

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37
Parhus
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
176 530 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
71 av 73 säljare
Linnea satte rätt förväntningar på slutpriset
57 av 72 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
68 av 70 säljare
Linnea var tydlig och höll mig uppdaterad
72 av 73 säljare

Linnea på kartan.

100 tidigare annonser
5 bostäder till salu
73 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

3 895 000 kr
3 rum, 83 m²
46 927 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 940 kr/mån
2 995 000 kr
3 rum, 57 m²
52 543 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 000 kr/mån
2 450 000 kr
2 rum, 52 m²
47 115 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 567 kr/mån
2 995 000 kr
3 rum, 66 m²
45 378 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 828 kr/mån
3 795 000 kr
3 rum, 77 m²
49 285 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 600 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 200 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 505 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Lilla Essingen
+ 505 000 kr
1 rum, 22 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Linnea gjorde vår förberedelse för och försäljning av lägenheten smidig och enkel. Hon var snabb med att komma till avslut med ett pris som vi var nöjda med och hon var flexibel. "
1 850 000 kr
Lägenhet Bromma
1 rum, 32 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Linnea är professionell, kunnig och tillmötesgående. Hon var tillgänglig mer än förväntat och hon höll mig uppdaterad och kom med rekommendationer längst försäljningsprocessen. "
5 300 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 305 000 kr
4 rum, 89 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Är mycket nöjd med Linnéa Ragnevad som mäklare! Det de kunde gjort bättre är att sätta upp skyltar i området och på dörren mycket tidigare."
2 330 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 35 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 295 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.