Linnea Ragnevad

Profilbild för Linnea Ragnevad
Säljarfavorit
Linnea Ragnevad
4.9 / 5
(157 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
19 st
108 660 000 kr

Bakgrund

Linnea Ragnevad jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-10-07. Linnea har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Linnea har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 109 805 000 kr.

Presentation

Hej Brommabo!

Om jag själv skulle välja mäklare inför en försäljning hade jag valt en som först och främst älskar sitt jobb! Jag hade också velat ha en mäklare som är engagerad och närvarande i min affär, men som också är intresserad av personerna som är inblandade i affären. En som inte bara såg till pengarna utan till mig som person och till vad som är viktigt för mig, för det måste inte bara vara slutpriset som är viktigt när man ska sälja (även om det förstås ofta är det viktigaste). Jag hade valt någon som jag kunde ringa till och be om råd och hjälp precis på samma sätt som jag vill ringa till en vän, där jag alltid kan lita på att alla svar jag får på mina frågor utgår från mitt bästa. Utan minsta tvekan hade jag valt någon som jobbar stenhårt och fokuserat mot våra uppsatta mål, som har ett naturligt driv och som alltid har en smart plan för de olika svårigheter man kan ställas inför.

Du förstår säkert att detta är de riktlinjer jag själv jobbar efter varje år, vecka, dag och timme. Hör av dig så berättar jag mer hur jag kan hjälpa just dig att göra bästa tänkbara försäljning!

Mäklarbyrå


Säljare om Linnea.

26 jan 2023

"Linnea är riktigt vass och jag kan varmt rekommendera andra att kontakta henne inför sitt mäklarval. Framförallt bra lokalkännedom, positiv inställning och bred kunskap. Tog även hjälp av Linnea för mitt köp och allting gick superbra!!!"
säljare på Limonitvägen 10

18 jan 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Linnea, professionell, tydlig, lyhörd och vänlig. Kände mig trygg med henne genom hela processen. Skulle absolut anlita henne igen. "
säljare på Kinnekullevägen 30A

08 dec 2022

"Linnea Ragnevad har agerat på bästa sätt i alla sammanhang i samband med min bostadsförsäljning. Jag ger henne de bästa rekommendationer. Glad, positiv, trevlig, tillmötesgående, professionell och hjälpsam.
"
säljare på Beckomberga Ängsväg 39

24 nov 2022

"Jag kan med varmt hjärta rekommendera Linnea. Hon är en mycket kompetent och lydhör måklare som har varit mycket engagerad under hela processen.
Hon har delat med sig av information kontinuerlig i processen och man känner at hon ger alt för at man som kund ska bli nöjd.
Jag är väldigt nöjd med Li..."
"Jag kan med varmt hjärta rekommendera Linnea. Hon är en mycket kompetent och lydhör måklare som har varit mycket engagerad under hela processen.
Hon har delat med sig av information kontinuerlig i processen och man känner at hon ger alt för at man som kund ska bli nöjd.
Jag är väldigt nöjd med Linneas arbete!"
Läs mer
säljare på Beckomberga Allé 4

11 nov 2022

"Snabbt och smidigt, annonsering behövdes inte. Jag är väldigt nöjd."
säljare på Beckomberga Skogsväg 2

01 nov 2022

"Linnea uppfyllde alla våra förväntningar, vi är toppennöjda! "
säljare på Beckomberga Allé 27

29 okt 2022

"Linnea är engagerad och kunnig. När det är dom viktigast tar hon ansvar. Supernöjd."
säljare på Söderberga Allé 10

12 okt 2022

"Jag är jättenöjd. Linnea Ragnevad är toppen mäklare och jag vill varmt rekommendera henne till er som går i tankar om att sälja er bostad. Linnea uppfyllde mina förväntningar på hur en mäklare ska agera och bemöta sina kunder. Hon är en superproffsig och trevlig mäklare. Kändes tryggt att låta he..."
"Jag är jättenöjd. Linnea Ragnevad är toppen mäklare och jag vill varmt rekommendera henne till er som går i tankar om att sälja er bostad. Linnea uppfyllde mina förväntningar på hur en mäklare ska agera och bemöta sina kunder. Hon är en superproffsig och trevlig mäklare. Kändes tryggt att låta henne hantera försäljningen av min bostad. Hon gjorde verkligen sitt uttersta och jag uppskattar verkligen hennes stora engagemang!"
Läs mer
säljare på Snörmakarvägen 4

03 okt 2022

"Trevlig, tillgänglig och engagerad. "
säljare på Almstigen 4

23 sep 2022

"Linnea är en otroligt trevlig, lyhörd och proffsig mäklare! Jag kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Beckomberga Ängsväg 24

15 sep 2022

"Linnea gjorde verkligen både det stora och det lilla extra vid min försäljning! Tydlig tidplan, tydlig info, svarade alltid när jag hörde av mig, tog alla mina egna förslag i beaktning. Tack för ett bra samarbete! "
säljare på Beckomberga Ängsväg 16

26 aug 2022

"Kan verkligen rekommendera Linnea, hon är kunnig, engagerad, energisk och mycket trevlig! "
säljare på Spångavägen 49

15 aug 2022

"Mycket engagerad och proffsig mäklare. "
säljare på Bäckbornas väg 25

12 aug 2022

"Jag tycker att Linnea besitter en ovanligt fin, inkännande och flexiblel inställning till vad detta med bostadsförsäljning innebär..
Jag kände mig alltid lyssnad på och respekterad. Det kändes tryggt att jobba m Linnea, och hon är lätt att tycka om!"
säljare på Gustav III:s väg 66

05 aug 2022

"Jag har, ännu en gång, anlitat Linnea Ragnevad för att sälja min lägenhet i Bromma. Jag rekommenderar Linnea till 100%. Hon är ödmjuk, lyhörd och samtidigt drivande, vilket är bra både för mig som säljare och för köparen. Linnea ligger hela tiden steget före, vilket gör att man får fullt förtroen..."
"Jag har, ännu en gång, anlitat Linnea Ragnevad för att sälja min lägenhet i Bromma. Jag rekommenderar Linnea till 100%. Hon är ödmjuk, lyhörd och samtidigt drivande, vilket är bra både för mig som säljare och för köparen. Linnea ligger hela tiden steget före, vilket gör att man får fullt förtroende och har tillit till att hon har koll på ALLT! En extra eloge för de små detaljerna, såsom de små informationslapparna som låg utspridda i lägenheten under visningen (ex. busshållplats utanför porten). Jag rekommenderar att anlita Linnea!"
Läs mer
säljare på Dalgången 3B

05 aug 2022

"Väldigt kunnig och engagerad.
Efter 6 bostadsförsäljngar, den bästa mäklare vi haft och kan därmed varmt rekommendera Linnea Ragnevad."
säljare på Beckombergavägen 220

23 jun 2022

"Vi kontaktade Linnéa då hon sålt en likadan lägenhet som vår för ett bra pris.
efter att vi träffat henne och visat vår lägenhet var den såld efter 6 dagar.
Inget hemnet.
Vi är så tacksamma "
säljare på Beckomberga Ängsväg 47

03 jun 2022

"Vi hade ett jättebra team work och samma målbild, vilket ledde till ett lyckat resultat. "
säljare på Styresman Sanders väg 6

19 maj 2022

"Linnea var vänlig och professionell . Hon visade stort intresse och tålamod och lyssnade på mina önskemål. "
säljare på Follingbogatan 16

15 maj 2022

"Linnea har varit grym från start till mål! Smidig försäljning som gick i lås snabbare än förväntat. Hon har varit engagerad och haft en bra och öppen dialog vilket ledde till en fin försäljning på förhand.
Från en säljare med höga krav för att nå avslut, lyckades hon matcha detta.
Kunde inte val..."
"Linnea har varit grym från start till mål! Smidig försäljning som gick i lås snabbare än förväntat. Hon har varit engagerad och haft en bra och öppen dialog vilket ledde till en fin försäljning på förhand.
Från en säljare med höga krav för att nå avslut, lyckades hon matcha detta.
Kunde inte valt en bättre mäklare till min försäljning!"
Läs mer
säljare på Knypplerskevägen 7

12 maj 2022

"Linnea är väldigt kunnig, välorganiserad och förtroendeingivande. Vi är jätte nöjda med försäljningen som fungerade snabbt och smidigt och prismässigt motsvarade våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Linnea."
säljare på Beckomberga Allé 6

11 maj 2022

"Väldigt driven och kunnig mäklare."
säljare på Beckomberga Ängsväg 22

05 maj 2022

"Väldigt bra mäklare
Ett stort plus för att mäklaren återkopplade regelbundet, var kunnig och påläst."
säljare på Beckomberga Allé 6

04 maj 2022

"Grym!"
säljare på Bäckbornas väg 13

29 apr 2022

"Vi är väldigt glada över att ha haft Linnea som mäklare. Hon hjälpte oss på bästa sätt genom hela processen."
säljare på Tunnlandsvägen 46

18 apr 2022

"Hade en smidig och snabb försäljning med Linnea, kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Klädesvägen 28

14 apr 2022

"Linnea är väldigt professionell och kunnig både gällande yrket man också området. Hon är inlyssnande, tydlig, driven och känns genuin vilket gör att det känns tryggt att ha henne som min mäklare.
Jag kan varmt rekommendera henne och skulle själv ha henne som mäklare igen!
"
"Linnea är väldigt professionell och kunnig både gällande yrket man också området. Hon är inlyssnande, tydlig, driven och känns genuin vilket gör att det känns tryggt att ha henne som min mäklare.
Jag kan varmt rekommendera henne och skulle själv ha henne som mäklare igen!
"
Läs mer
säljare på Beckomberga Allé 12

06 apr 2022

"Professionell, glad, trevlig, serviceminded, mån om mig som kund, sälinriktad och ja, helt enkelt super! "
säljare på Follingbogatan 26

06 apr 2022

"Jag kan varmt rekommendera Linnea. Hon är super på alla sätt. Finns ingen del i processen som hon inte har full koll på och driver igenom på bästa sett. Hon håller en informerad i alla skeden, och gör allt hon kan för att både säljare och köpare ska känna sig trygga och i rätt händer. Skulle jag ..."
"Jag kan varmt rekommendera Linnea. Hon är super på alla sätt. Finns ingen del i processen som hon inte har full koll på och driver igenom på bästa sett. Hon håller en informerad i alla skeden, och gör allt hon kan för att både säljare och köpare ska känna sig trygga och i rätt händer. Skulle jag behöva en mäklare igen, så är Linnea den första jag kommer kontakta. Tveka inte att välja Linnea, ni kommer inte ångra er!"
Läs mer
säljare på Klädesvägen 28

31 mar 2022

"Enkelt och smidigt från start, sedan alltid tillgänglig och närvarande!
Linnea var väldigt involverande i sitt tankesätt utan att stänga dörren för våra egna tankar och idéer kring exempelvis annons, prissättning och andra strategiska saker. "
säljare på Annedalsvägen 42

30 mar 2022

"Linnea är entusiasmerande, engagerad och mycket trevlig. Hon är väl förberedd och tydlig i sin information."
säljare på Styresman Sanders väg 8

06 mar 2022

"Min man och jag är otroligt nöjda att vi valde att anlitade Linnea för att sälja vår lägenhet. Linnea är en mycket trevlig, professionell och trovärdig mäklare. Slutpriset överträffade våra förväntningar vilket inte hade varit möjligt utan Linnea, hennes kommunikativa förmåga och gedigna arbete. ..."
"Min man och jag är otroligt nöjda att vi valde att anlitade Linnea för att sälja vår lägenhet. Linnea är en mycket trevlig, professionell och trovärdig mäklare. Slutpriset överträffade våra förväntningar vilket inte hade varit möjligt utan Linnea, hennes kommunikativa förmåga och gedigna arbete.
Det vi verkligen tyckte om var hennes glada och positiva men realistiska tillvägagångssätt, samt hennes engagemang som genomsyrade hela försäljningen.
Vi rekommenderar varmt Linnea! "
Läs mer
säljare på Beckomberga Skogsväg 4

04 mar 2022

"Duktig på att förhandla med både oss säljare och spekulanter, engagerad in i det sista. Kreativ och modig i budgivningen, lyssnade på våra önskemål som säljare. "
säljare på Follingbogatan 24

03 mar 2022

"Jag & min sambo anlitade Linnea i samband med att vi skulle sälja vår lägenhet. Linnea skötte försäljningen utomordentligt väl. Mycket professionell och noggrann från start med bl.a. fotografering och beskrivning av lägenheten. Vi kan varmt rekommendera Linnea till alla som skall sälja eller köpa..."
"Jag & min sambo anlitade Linnea i samband med att vi skulle sälja vår lägenhet. Linnea skötte försäljningen utomordentligt väl. Mycket professionell och noggrann från start med bl.a. fotografering och beskrivning av lägenheten. Vi kan varmt rekommendera Linnea till alla som skall sälja eller köpa bostad."
Läs mer
säljare på Beckomberga Ängsväg 24

23 feb 2022

"Jag kände otrolig tillit för Linnea under hela processen, hon är kunnig, lyhörd, trevlig och mycket planerande i sitt arbete. Rekomenderar henne varmt! "
säljare på Mariehällstorget 7

21 feb 2022

"Linnea är en otroligt proffsig och kunnig mäklare. Hon känns trygg i sin roll och vi har känt fullt förtroende för henne genom hela processen. Affären kom till avslut snabbt och smidigt. Vi rekommenderar henne varmt! "
säljare på Beckombergavägen 216

16 feb 2022

"Linnea är en fantastisk mäklare, professionell och kunnig. Hon har ett härligt engagemang och förmedlade ett lugn som kan vara skönt att känna inför en bostadsaffär. Känslan vid kontraktsskrivningen var att både säljare och köpare kände sig som vinnare. "
"Linnea är en fantastisk mäklare, professionell och kunnig. Hon har ett härligt engagemang och förmedlade ett lugn som kan vara skönt att känna inför en bostadsaffär. Känslan vid kontraktsskrivningen var att både säljare och köpare kände sig som vinnare. "
Läs mer
säljare på Follingbogatan 28

16 feb 2022

"Linnea har stenkoll på området och vad som gäller. Rekommenderas varmt! "
säljare på Follingbogatan 10

11 feb 2022

"Supernöjd med vår mäklare Linnea! Hon skötte försäljningen proffsigt och engagerat! Vi rekommenderar varmt att anlita Linnea som mäklare. "
säljare på Bävervägen 44

03 feb 2022

"Så enormt imponerad av hur Linnea på ett professionellt sätt hjälpt mig från första kontakt till försäljning. Oerhört tacksam för hennes expertis! Onekligen den bästa mäklaren jag haft att göra med! "
säljare på Knypplerskevägen 9

26 jan 2022

"Är helt väldigt nöjd med Linnea. Hon gav ärliga och tydliga råd kring hur vi skulle gå till väga med lägenheten innan försäljningen. Lätt att få tag på och kände jag kunde bolla ideer samt ställa frågor till henne när som helst.
Vi valde mellan de mäklare som sålt bäst i området och jag är väldi..."
"Är helt väldigt nöjd med Linnea. Hon gav ärliga och tydliga råd kring hur vi skulle gå till väga med lägenheten innan försäljningen. Lätt att få tag på och kände jag kunde bolla ideer samt ställa frågor till henne när som helst.
Vi valde mellan de mäklare som sålt bäst i området och jag är väldigt glad att vi gick vidare med just Linnea.
Rekomenderar alla som vill ha en lättsam, professionell och engagerad mäklare att välja henne! "
Läs mer
säljare på Styresman Sanders väg 6

20 jan 2022

"Väldigt nöjd med Linnea och hela försäljningen av min lägenhet. Hon är trovärdig, professionell och har bra områdeskoll. Hela processen gick snabbt och tog inte mer tid eller energi från mig än nödvändigt. Allt gick över förväntan måste jag säga, från uppdragsstart till färdigt avtal. Det absolut..."
"Väldigt nöjd med Linnea och hela försäljningen av min lägenhet. Hon är trovärdig, professionell och har bra områdeskoll. Hela processen gick snabbt och tog inte mer tid eller energi från mig än nödvändigt. Allt gick över förväntan måste jag säga, från uppdragsstart till färdigt avtal. Det absolut högsta arvodet jag betalat, men det var det utan tvekan värt. "
Läs mer
säljare på Styresman Sanders väg 8

15 jan 2022

"Linnea hjälpte till att sälja våran lägenhet i Beckomberga. Hon är duktig! Vi är så nöjda av val av mäklare och jag rekommenderar henne till alla andra.
/Angelica och Jonas"
säljare på Beckomberga Ängsväg 22

13 jan 2022

"Linnea var lyhörd och förstod direkt vad jag behövde och önskade. Jag fick ett jättepositivt intryck redan första gången vi träffades och det intrycket har fortsatt genom hela säljprocessen. Superfin att samarbeta med. Effektiv och ordningsam, professionell och tålmodig och framförallt varm och t..."
"Linnea var lyhörd och förstod direkt vad jag behövde och önskade. Jag fick ett jättepositivt intryck redan första gången vi träffades och det intrycket har fortsatt genom hela säljprocessen. Superfin att samarbeta med. Effektiv och ordningsam, professionell och tålmodig och framförallt varm och trygg som person. Allt har gått otroligt smidigt, tack vare tydlig och öppen dialog. Det gick så smidigt att hon hittade en köpare innan lägenheten hamnade på Hemnet och jag slapp visningar och budgivningar. Vi hamnade väldigt nära min ”önskenivå” och på ett rimligt belopp över min ”lägstanivå” prismässigt. Lägenheten låg ute på SMHs hemsida som kommande objekt. Vilket passade mig perfekt. Linnea är driven och målfokuserad utan att vara för ”på” och hon har stor kännedom om området Söderberga och Beckomberga. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer. En fantastisk mäklare helt enkelt!"
Läs mer
säljare på Söderberga Allé 21

12 jan 2022

"Linnea har varit mycket professionell genomgående i hela försäljningsprocessen. Om det gick att ge ett högre betyg än 5 hade jag gjort det! "
säljare på Björnsonsgatan 138

10 jan 2022

"Linnea var väldigt professionell men ändå på ett kamratligt sätt. Gjorde redan från start klart hur hon såg på hela försäljningen och att hon skulle leda oss rätt och ge råd baserat på hennes erfarenhet från området där vår lägenhet är belägen.
Det som vi verkligen tycket om var hennes snabba åte..."
"Linnea var väldigt professionell men ändå på ett kamratligt sätt. Gjorde redan från start klart hur hon såg på hela försäljningen och att hon skulle leda oss rätt och ge råd baserat på hennes erfarenhet från området där vår lägenhet är belägen.
Det som vi verkligen tycket om var hennes snabba återkoppling vid frågor, snabbhet i budgivnings processen och hela tiden med en glad och serviceinriktad inställning
Om ni ska sälja eller köpa kan vi varmt rekommendera Linnea som mäklare, vi kan säga att vi gjorde absolut rätt val när vi anlitade henne för vår försäljning av bostad
"
Läs mer
säljare på Beckomberga Ängsväg 41

12 dec 2021

"Hon va väldigt proffsig i sitt jobb och väldigt social och lyssnade på vad säljaren hade för önskemål. "
säljare på Beckomberga Ängsväg 4

07 dec 2021

"Linnea skötte försäljningen av min lägenhet på ett effektivt och inlyssnande sätt och och slutpriset överträffade mina förväntningar. Detta hade inte varit möjligt utan Linneas goda kontaktnät och kommunikativa förmåga. Rekommenderar henne varmt och skulle använda henne igen varje dag i veckan!"
"Linnea skötte försäljningen av min lägenhet på ett effektivt och inlyssnande sätt och och slutpriset överträffade mina förväntningar. Detta hade inte varit möjligt utan Linneas goda kontaktnät och kommunikativa förmåga. Rekommenderar henne varmt och skulle använda henne igen varje dag i veckan!"
Läs mer
säljare på Styresman Sanders väg 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
109 805 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
147 av 154 säljare
Linnea satte rätt förväntningar på slutpriset
129 av 153 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
146 av 151 säljare
Linnea var tydlig och höll mig uppdaterad
155 av 156 säljare

Linnea på kartan.

218 tidigare bostäder
33 bostäder till salu
156 rekommendationer

33 bostäder till salu.

Bostäder

4 250 000 kr
3 rum, 66 m²
64 393 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 235 kr/mån
2 rum, 52,5 m²
Lägenhet, Stockholm
3 094 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 27 m²
110 925 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 663 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 72 m²
55 486 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 709 kr/mån
4 950 000 kr
4 rum, 103,5 m²
48 058 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 412 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 950 000 kr
Lägenhet Bromma
-45 000 kr
3 rum, 93,5 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
2 340 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 345 000 kr
1 rum, 39,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
3 795 000 kr
Lägenhet Bromma
3 rum, 74 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Linnea är riktigt vass och jag kan varmt rekommendera andra att kontakta henne inför sitt mäklarval. Framförallt bra lokalkännedom, positiv inställning och bred kunskap. Tog även hjälp av Linnea för mitt köp och allting gick superbra!!!"
3 550 000 kr
Lägenhet Bromma
2 rum, 65 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 995 000 kr
Lägenhet Bromma
3 rum, 74 m²
Utropspris: 2 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.