Linnea Ragnevad

Profilbild för Linnea Ragnevad
Säljarfavorit
Linnea Ragnevad
4.9 / 5
(177 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
69 st
25 st
162 795 000 kr

Bakgrund

Linnea Ragnevad jobbar på Svenska Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2019-10-07. Linnea har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Linnea har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 148 362 000 kr.

Presentation

Hej Brommabo!

Om jag själv skulle välja mäklare inför en försäljning hade jag valt en som först och främst älskar sitt jobb! Jag hade också velat ha en mäklare som är engagerad och närvarande i min affär, men som också är intresserad av personerna som är inblandade i affären. En som inte bara såg till pengarna utan till mig som person och till vad som är viktigt för mig, för det måste inte bara vara slutpriset som är viktigt när man ska sälja (även om det förstås ofta är det viktigaste). Jag hade valt någon som jag kunde ringa till och be om råd och hjälp precis på samma sätt som jag vill ringa till en vän, där jag alltid kan lita på att alla svar jag får på mina frågor utgår från mitt bästa. Utan minsta tvekan hade jag valt någon som jobbar stenhårt och fokuserat mot våra uppsatta mål, som har ett naturligt driv och som alltid har en smart plan för de olika svårigheter man kan ställas inför.

Du förstår säkert att detta är de riktlinjer jag själv jobbar efter varje år, vecka, dag och timme. Hör av dig så berättar jag mer hur jag kan hjälpa just dig att göra bästa tänkbara försäljning!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Linnea.

31 maj 2023

"Jag rekommenderar Linnea Ragnevad som din mäklare.
Jag har både köpt och sålt med hennes hjälp!
Kompetent!"
säljare på Beckomberga Ängsväg 22

30 maj 2023

"Linnea är väldigt proffsig, kunnig och helt enkelt väldigt bra på sitt jobb. Hon är en av de absolut bästa mäklarna vi har träffat under åren. Vi är väldigt nöjda med hela processen!"
säljare på Beckomberga Allé 15

09 maj 2023

"Proffsig, lugn, vänlig och tydlig."
säljare på Knypplerskevägen 12

02 maj 2023

"I would like to highly recommend Linnea Ragnevad from SMH Bromma to be the choice of broker for selling apartments. Professional, good listener, and easy to communicate. "
säljare på Söderberga Allé 14

30 apr 2023

"alltid god tillgänglighet och trevligt bemötande..."
säljare på Beckombergavägen 216

14 apr 2023

"Linnéa Ragnevad skötte vår försäljning exemplariskt både mot oss som säljare men även mot köparen, vilket vi tycker är viktigt. Jag kan varmt rekommendera henne. Otroligt engagemang och proffsigt bemötande genom hela försäljningen. Kanonmäklare! Vi är så otroligt nöjda!"
"Linnéa Ragnevad skötte vår försäljning exemplariskt både mot oss som säljare men även mot köparen, vilket vi tycker är viktigt. Jag kan varmt rekommendera henne. Otroligt engagemang och proffsigt bemötande genom hela försäljningen. Kanonmäklare! Vi är så otroligt nöjda!"
Läs mer
säljare på Bällstavägen 242A

13 apr 2023

"Mycket nöjd med mäklarens insats, bra, tydlig och snabb kommunikation samt ett bra resultat. "
säljare på Beckomberga Ängsväg 22

04 apr 2023

"It was very pleasant of working together with Linnea to sell my apartment recently. From the initial consultation to the closing, she was professional, knowledgeable, informative.
There were not many people showed up in the viewing at beginning due to the slow market. But Linnea showed her perse..."
"It was very pleasant of working together with Linnea to sell my apartment recently. From the initial consultation to the closing, she was professional, knowledgeable, informative.
There were not many people showed up in the viewing at beginning due to the slow market. But Linnea showed her perseverance and energy. She tried different strategies actively to attract new people in the bidding, and made sure that I got the best possible price for my apartment.
Linnea was an excellent communicator, perfect English speaking, very recommended especially for English speaking people. "
Läs mer
säljare på Knypplerskevägen 5

17 mar 2023

"Linnea är kunnig och påläst om föreningen och området. "
säljare på Beckomberga Ängsväg 49

15 mar 2023

"Jag måste säga att jag är mycket nöjd med Linnea som mäklare! Hon har hjälpt oss att sälja vår pappas lägenhet och hela processen har varit mycket smidig och stressfri. Att sälja en fastighet kan vara en utmanande uppgift, men Linnea har gjort ett fantastiskt jobb med att hjälpa oss genom hela pr..."
"Jag måste säga att jag är mycket nöjd med Linnea som mäklare! Hon har hjälpt oss att sälja vår pappas lägenhet och hela processen har varit mycket smidig och stressfri. Att sälja en fastighet kan vara en utmanande uppgift, men Linnea har gjort ett fantastiskt jobb med att hjälpa oss genom hela processen. Hon är kunnig, pålitlig och har verkligen gjort allt för att säkerställa att vi får ett bra resultat. Jag kan starkt rekommendera Linnea som mäklare till någon som söker en professionell och engagerad mäklare. Tack Linnea för allt ditt arbete och för att göra hela försäljningsprocessen så smidig och enkel för oss!"
Läs mer
säljare på Beckombergavägen 216

16 feb 2023

"Linnéa Ragnevad var otroligt proffsig, tydlig och trevlig. Jag rekommenderar henne varmt!
"
säljare på Nockeby Kyrkväg 2

15 feb 2023

"Linnea Ragnevad är en utmärkt mäklare med stor kunskap om Bromma, som sätter rätt förväntan hos mig som kund och som är lättillgänglig, tydlig och leveranssäker. En toppenmäklare helt enkelt!"
säljare på Beckomberga Skogsväg 6

12 feb 2023

"Linnea Ragnevad gjorde en bra insats och vi är mycket nöjda med tanke på hur marknaden ser ut. "
säljare på Follingbogatan 8

26 jan 2023

"Linnea är riktigt vass och jag kan varmt rekommendera andra att kontakta henne inför sitt mäklarval. Framförallt bra lokalkännedom, positiv inställning och bred kunskap. Tog även hjälp av Linnea för mitt köp och allting gick superbra!!!"
säljare på Limonitvägen 10

18 jan 2023

"Jag kan verkligen rekommendera Linnea, professionell, tydlig, lyhörd och vänlig. Kände mig trygg med henne genom hela processen. Skulle absolut anlita henne igen. "
säljare på Kinnekullevägen 30A

08 dec 2022

"Linnea Ragnevad har agerat på bästa sätt i alla sammanhang i samband med min bostadsförsäljning. Jag ger henne de bästa rekommendationer. Glad, positiv, trevlig, tillmötesgående, professionell och hjälpsam.
"
säljare på Beckomberga Ängsväg 39

24 nov 2022

"Jag kan med varmt hjärta rekommendera Linnea. Hon är en mycket kompetent och lydhör måklare som har varit mycket engagerad under hela processen.
Hon har delat med sig av information kontinuerlig i processen och man känner at hon ger alt för at man som kund ska bli nöjd.
Jag är väldigt nöjd med Li..."
"Jag kan med varmt hjärta rekommendera Linnea. Hon är en mycket kompetent och lydhör måklare som har varit mycket engagerad under hela processen.
Hon har delat med sig av information kontinuerlig i processen och man känner at hon ger alt för at man som kund ska bli nöjd.
Jag är väldigt nöjd med Linneas arbete!"
Läs mer
säljare på Beckomberga Allé 4

11 nov 2022

"Snabbt och smidigt, annonsering behövdes inte. Jag är väldigt nöjd."
säljare på Beckomberga Skogsväg 2

01 nov 2022

"Linnea uppfyllde alla våra förväntningar, vi är toppennöjda! "
säljare på Beckomberga Allé 27

29 okt 2022

"Linnea är engagerad och kunnig. När det är dom viktigast tar hon ansvar. Supernöjd."
säljare på Söderberga Allé 10

12 okt 2022

"Jag är jättenöjd. Linnea Ragnevad är toppen mäklare och jag vill varmt rekommendera henne till er som går i tankar om att sälja er bostad. Linnea uppfyllde mina förväntningar på hur en mäklare ska agera och bemöta sina kunder. Hon är en superproffsig och trevlig mäklare. Kändes tryggt att låta he..."
"Jag är jättenöjd. Linnea Ragnevad är toppen mäklare och jag vill varmt rekommendera henne till er som går i tankar om att sälja er bostad. Linnea uppfyllde mina förväntningar på hur en mäklare ska agera och bemöta sina kunder. Hon är en superproffsig och trevlig mäklare. Kändes tryggt att låta henne hantera försäljningen av min bostad. Hon gjorde verkligen sitt uttersta och jag uppskattar verkligen hennes stora engagemang!"
Läs mer
säljare på Snörmakarvägen 4

03 okt 2022

"Trevlig, tillgänglig och engagerad. "
säljare på Almstigen 4

23 sep 2022

"Linnea är en otroligt trevlig, lyhörd och proffsig mäklare! Jag kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Beckomberga Ängsväg 24

15 sep 2022

"Linnea gjorde verkligen både det stora och det lilla extra vid min försäljning! Tydlig tidplan, tydlig info, svarade alltid när jag hörde av mig, tog alla mina egna förslag i beaktning. Tack för ett bra samarbete! "
säljare på Beckomberga Ängsväg 16

26 aug 2022

"Kan verkligen rekommendera Linnea, hon är kunnig, engagerad, energisk och mycket trevlig! "
säljare på Spångavägen 49

15 aug 2022

"Mycket engagerad och proffsig mäklare. "
säljare på Bäckbornas väg 25

12 aug 2022

"Jag tycker att Linnea besitter en ovanligt fin, inkännande och flexiblel inställning till vad detta med bostadsförsäljning innebär..
Jag kände mig alltid lyssnad på och respekterad. Det kändes tryggt att jobba m Linnea, och hon är lätt att tycka om!"
säljare på Gustav III:s väg 66

05 aug 2022

"Jag har, ännu en gång, anlitat Linnea Ragnevad för att sälja min lägenhet i Bromma. Jag rekommenderar Linnea till 100%. Hon är ödmjuk, lyhörd och samtidigt drivande, vilket är bra både för mig som säljare och för köparen. Linnea ligger hela tiden steget före, vilket gör att man får fullt förtroen..."
"Jag har, ännu en gång, anlitat Linnea Ragnevad för att sälja min lägenhet i Bromma. Jag rekommenderar Linnea till 100%. Hon är ödmjuk, lyhörd och samtidigt drivande, vilket är bra både för mig som säljare och för köparen. Linnea ligger hela tiden steget före, vilket gör att man får fullt förtroende och har tillit till att hon har koll på ALLT! En extra eloge för de små detaljerna, såsom de små informationslapparna som låg utspridda i lägenheten under visningen (ex. busshållplats utanför porten). Jag rekommenderar att anlita Linnea!"
Läs mer
säljare på Dalgången 3B

05 aug 2022

"Väldigt kunnig och engagerad.
Efter 6 bostadsförsäljngar, den bästa mäklare vi haft och kan därmed varmt rekommendera Linnea Ragnevad."
säljare på Beckombergavägen 220

23 jun 2022

"Vi kontaktade Linnéa då hon sålt en likadan lägenhet som vår för ett bra pris.
efter att vi träffat henne och visat vår lägenhet var den såld efter 6 dagar.
Inget hemnet.
Vi är så tacksamma "
säljare på Beckomberga Ängsväg 47

03 jun 2022

"Vi hade ett jättebra team work och samma målbild, vilket ledde till ett lyckat resultat. "
säljare på Styresman Sanders väg 6

19 maj 2022

"Linnea var vänlig och professionell . Hon visade stort intresse och tålamod och lyssnade på mina önskemål. "
säljare på Follingbogatan 16

15 maj 2022

"Linnea har varit grym från start till mål! Smidig försäljning som gick i lås snabbare än förväntat. Hon har varit engagerad och haft en bra och öppen dialog vilket ledde till en fin försäljning på förhand.
Från en säljare med höga krav för att nå avslut, lyckades hon matcha detta.
Kunde inte val..."
"Linnea har varit grym från start till mål! Smidig försäljning som gick i lås snabbare än förväntat. Hon har varit engagerad och haft en bra och öppen dialog vilket ledde till en fin försäljning på förhand.
Från en säljare med höga krav för att nå avslut, lyckades hon matcha detta.
Kunde inte valt en bättre mäklare till min försäljning!"
Läs mer
säljare på Knypplerskevägen 7

12 maj 2022

"Linnea är väldigt kunnig, välorganiserad och förtroendeingivande. Vi är jätte nöjda med försäljningen som fungerade snabbt och smidigt och prismässigt motsvarade våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Linnea."
säljare på Beckomberga Allé 6

11 maj 2022

"Väldigt driven och kunnig mäklare."
säljare på Beckomberga Ängsväg 22

05 maj 2022

"Väldigt bra mäklare
Ett stort plus för att mäklaren återkopplade regelbundet, var kunnig och påläst."
säljare på Beckomberga Allé 6

04 maj 2022

"Grym!"
säljare på Bäckbornas väg 13

29 apr 2022

"Vi är väldigt glada över att ha haft Linnea som mäklare. Hon hjälpte oss på bästa sätt genom hela processen."
säljare på Tunnlandsvägen 46

18 apr 2022

"Hade en smidig och snabb försäljning med Linnea, kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Klädesvägen 28

14 apr 2022

"Linnea är väldigt professionell och kunnig både gällande yrket man också området. Hon är inlyssnande, tydlig, driven och känns genuin vilket gör att det känns tryggt att ha henne som min mäklare.
Jag kan varmt rekommendera henne och skulle själv ha henne som mäklare igen!
"
"Linnea är väldigt professionell och kunnig både gällande yrket man också området. Hon är inlyssnande, tydlig, driven och känns genuin vilket gör att det känns tryggt att ha henne som min mäklare.
Jag kan varmt rekommendera henne och skulle själv ha henne som mäklare igen!
"
Läs mer
säljare på Beckomberga Allé 12

06 apr 2022

"Professionell, glad, trevlig, serviceminded, mån om mig som kund, sälinriktad och ja, helt enkelt super! "
säljare på Follingbogatan 26

06 apr 2022

"Jag kan varmt rekommendera Linnea. Hon är super på alla sätt. Finns ingen del i processen som hon inte har full koll på och driver igenom på bästa sett. Hon håller en informerad i alla skeden, och gör allt hon kan för att både säljare och köpare ska känna sig trygga och i rätt händer. Skulle jag ..."
"Jag kan varmt rekommendera Linnea. Hon är super på alla sätt. Finns ingen del i processen som hon inte har full koll på och driver igenom på bästa sett. Hon håller en informerad i alla skeden, och gör allt hon kan för att både säljare och köpare ska känna sig trygga och i rätt händer. Skulle jag behöva en mäklare igen, så är Linnea den första jag kommer kontakta. Tveka inte att välja Linnea, ni kommer inte ångra er!"
Läs mer
säljare på Klädesvägen 28

31 mar 2022

"Enkelt och smidigt från start, sedan alltid tillgänglig och närvarande!
Linnea var väldigt involverande i sitt tankesätt utan att stänga dörren för våra egna tankar och idéer kring exempelvis annons, prissättning och andra strategiska saker. "
säljare på Annedalsvägen 42

30 mar 2022

"Linnea är entusiasmerande, engagerad och mycket trevlig. Hon är väl förberedd och tydlig i sin information."
säljare på Styresman Sanders väg 8

06 mar 2022

"Min man och jag är otroligt nöjda att vi valde att anlitade Linnea för att sälja vår lägenhet. Linnea är en mycket trevlig, professionell och trovärdig mäklare. Slutpriset överträffade våra förväntningar vilket inte hade varit möjligt utan Linnea, hennes kommunikativa förmåga och gedigna arbete. ..."
"Min man och jag är otroligt nöjda att vi valde att anlitade Linnea för att sälja vår lägenhet. Linnea är en mycket trevlig, professionell och trovärdig mäklare. Slutpriset överträffade våra förväntningar vilket inte hade varit möjligt utan Linnea, hennes kommunikativa förmåga och gedigna arbete.
Det vi verkligen tyckte om var hennes glada och positiva men realistiska tillvägagångssätt, samt hennes engagemang som genomsyrade hela försäljningen.
Vi rekommenderar varmt Linnea! "
Läs mer
säljare på Beckomberga Skogsväg 4

04 mar 2022

"Duktig på att förhandla med både oss säljare och spekulanter, engagerad in i det sista. Kreativ och modig i budgivningen, lyssnade på våra önskemål som säljare. "
säljare på Follingbogatan 24

03 mar 2022

"Jag & min sambo anlitade Linnea i samband med att vi skulle sälja vår lägenhet. Linnea skötte försäljningen utomordentligt väl. Mycket professionell och noggrann från start med bl.a. fotografering och beskrivning av lägenheten. Vi kan varmt rekommendera Linnea till alla som skall sälja eller köpa..."
"Jag & min sambo anlitade Linnea i samband med att vi skulle sälja vår lägenhet. Linnea skötte försäljningen utomordentligt väl. Mycket professionell och noggrann från start med bl.a. fotografering och beskrivning av lägenheten. Vi kan varmt rekommendera Linnea till alla som skall sälja eller köpa bostad."
Läs mer
säljare på Beckomberga Ängsväg 24

23 feb 2022

"Jag kände otrolig tillit för Linnea under hela processen, hon är kunnig, lyhörd, trevlig och mycket planerande i sitt arbete. Rekomenderar henne varmt! "
säljare på Mariehällstorget 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
148 362 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
166 av 174 säljare
Linnea satte rätt förväntningar på slutpriset
145 av 173 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
166 av 171 säljare
Linnea var tydlig och höll mig uppdaterad
174 av 176 säljare

Linnea på kartan.

251 tidigare bostäder
30 bostäder till salu
175 rekommendationer

30 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
2 rum, 56 m²
44 553 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 656 kr/mån
3 250 000 kr
2 rum, 46 m²
70 652 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 966 kr/mån
2 rum, 56 m²
Lägenhet, Stockholm
4 317 kr/mån
3 495 000 kr
3 rum, 70 m²
49 928 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 171 kr/mån
3 995 000 kr
5 rum, 114 m²
35 043 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 902 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 995 000 kr
Lägenhet Bromma
3 rum, 80 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag rekommenderar Linnea Ragnevad som din mäklare.
Jag har både köpt och sålt med hennes hjälp!
Kompetent!"
5 700 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 205 000 kr
4 rum, 90,5 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Linnea är väldigt proffsig, kunnig och helt enkelt väldigt bra på sitt jobb. Hon är en av de absolut bästa mäklarna vi har träffat under åren. Vi är väldigt nöjda med hela processen!"
3 600 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 105 000 kr
3,5 rum, 70 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 600 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 350 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 260 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 365 000 kr
3 rum, 74 m²
Utropspris: 3 895 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.