Linnea Mott

Profilbild för Linnea Mott
Säljarfavorit
Linnea Mott
4.9 / 5
(192 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
28 st
112 810 000 kr

Bakgrund

Linnea Mott jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-07-17. Linnea har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2023. Linnea har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 150 295 000 kr.

Presentation

Med lång erfarenhet inom säljyrken, fastighetsbranschen och min passion för att hjälpa människor att hitta drömhem, är jag väl förberedd på att hjälpa er att sälja eller köpa bostad. Jag är en person som alltid sätter kundens behov först och jag strävar efter att alltid ge bästa möjliga service. Jag har ett gediget nätverk av kontakter och jag är alltid beredd att gå den extra milen för att hitta den perfekta lösningen för mina kunder.

Om ni är intresserade av att sälja eller köpa bostad, tveka inte att kontakta mig så pratar vi mer om era mål och önskemål.

Meriter:
-Hjorthagens mest anlitade mäklare 2023
-Hjorthagens mest anlitade mäklare 2020
-Hjorthagens mest anlitade mäklare 2019
-Mäklare sen 2017
-Lång erfarenhet av sälj och serviceyrken

Med vänlig hälsning
Linnea Mott

Säljare om Linnea.

26 mar 2024

"Linnea är superkunnig på området och väldigt professionell. Hon gjorde processen smidig och vi hade fullt förtroende för henne från första stund och blev mycket nöjda med resultatet. Rekommenderar henne VERKLIGEN! "
säljare på Furusundsgatan 8

07 mar 2024

"Trevlig, positiv och omdömesgill"
säljare på Artillerigatan 87

14 feb 2024

"Linnea får högsta betyg alla kategorier! Hon är otroligt kunnig, lyhörd, kommunikativ och framförallt engagerad från start till mål. Rekommenderar henne varmt till alla som önskar en professionell, trygg och driven mäklare. Supernöjda! "
säljare på Smedsbacksgatan 26

05 feb 2024

"Väldigt nöjd! Kan varmt rekommendera både Linnea och mäklarfirman Alicia Edelman. Lätt att ha att göra med och mycket kompetent. "
säljare på Untravägen 23

26 jan 2024

"Postiv, målinriktad och professionell,
Vi köpte och sålde samma vecka vilket hanterades på ett mycket smidigt sätt,
"
säljare på Smedsbacksgatan 8

14 jan 2024

"Linnea var super duktig, tydlig och hjälpsam från första sekunden. Från vårt första möte var hon otroligt hjälpsam och hade ett extra öga på varje detalj. Hon har varit tydlig och informativ i varje steg i försäljningen och gjorde det till ett grym och smidig upplevelse för oss. Jag kan varmt rek..."
"Linnea var super duktig, tydlig och hjälpsam från första sekunden. Från vårt första möte var hon otroligt hjälpsam och hade ett extra öga på varje detalj. Hon har varit tydlig och informativ i varje steg i försäljningen och gjorde det till ett grym och smidig upplevelse för oss. Jag kan varmt rekommendera Linnea, en riktig stjärna!"
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 376

20 nov 2023

"Bättre mäklare går inte att hitta! Linnea är otroligt professionell och enkel att kommunicera och samarbeta med. Hon har svar på alla frågor man kan tänkas ha så man känner sig trygg igenom hela processen. Kan varmt rekommendera Linnea!"
säljare på Väpnarstigen 10

11 nov 2023

"Linnea skapade ett lugn hos både köpare och säljare i en marknad där alla är oroade. Hon var helt enkelt skitduktig - kunde allt om lägenheten och området och lämnade ingenting till slumpen. Vi har redan rekommenderat henne till alla. "
säljare på Älvkarleövägen 12

31 okt 2023

"Linnea hjälpte oss superbra hela vägen från värdering till försäljning. Hon har otrolig kunskap om området och sålde vår bostad inom en vecka utan annonsering.
Vi vill starkt rekommendera Linnea! "
säljare på Lanforsvägen 27

20 sep 2023

"Linnea var till fantastisk hjälp av försäljningen av min lägenhet och jag kan varmt rekommendera henne. Hon har ett sådant driv och engagemang som varit såå tacksamt. Är supernöjd och kan verkligen intyga att hon är "Queen of Hjorthagen". "
säljare på Krångedevägen 27

18 sep 2023

"Vi anlitade Linnea för att sälja vår lägenhet, redan från dag ett gick in med stort engagemang och förtroende. Letar du efter en mäklare som ser till era behov/önskemål men är ändå rak och ärlig hela vägen? Då ska ni anlita Linnea som er mäklare.
Vi kunde inte vara gladare och nöjdare med Linnea..."
"Vi anlitade Linnea för att sälja vår lägenhet, redan från dag ett gick in med stort engagemang och förtroende. Letar du efter en mäklare som ser till era behov/önskemål men är ändå rak och ärlig hela vägen? Då ska ni anlita Linnea som er mäklare.
Vi kunde inte vara gladare och nöjdare med Linnea och försäljningen. "
Läs mer
säljare på Johan Enbergs väg 7

13 sep 2023

"Linnea är en fantastisk mäklare, generös med tips och råd och ett riktigt bra bollplank. Vi rekommenderar henne varmt."
säljare på Smedsbacksgatan 16

08 sep 2023

"Linnea är engagerad, driven och lätt att ha att göra med. Infriade våra förväntningar och mer därtill."
säljare på Furusundsgatan 8

28 aug 2023

"Från första mötet tills att kontraktet var skrivet har vi haft en mycket bra dialog med Linnea som har varit en klippa. Hon har god lokalkännedom, är omdömesgill, positiv och metodisk. Dessutom är hon alltid tillgänglig för frågor. Det har känns mycket tryggt att ha Linnea som mäklare vid försälj..."
"Från första mötet tills att kontraktet var skrivet har vi haft en mycket bra dialog med Linnea som har varit en klippa. Hon har god lokalkännedom, är omdömesgill, positiv och metodisk. Dessutom är hon alltid tillgänglig för frågor. Det har känns mycket tryggt att ha Linnea som mäklare vid försäljningen av vår bostad och vi kan varmt rekommendera andra att anlita henne!"
Läs mer
säljare på Skogvaktargatan 4A

31 jul 2023

"Linnea var fantasikt. Drivande, höll oss uppdaterad under hela processen, possetiv och gav inte upp."
säljare på Adress saknas

28 jun 2023

"Tryggt med en mäklare som kan området väl."
säljare på Wenströmsvägen 10

09 jun 2023

"Queen of Hjorthagen. Otroligt nöjd med Linneas support genom säljprocessen, vi rekommenderar starkt Linnea! Hon är väl förberedd, snabb, driven, ärlig, kunnig och lyhörd för uppgiften. Linnea har ett väletablerat nätverk av kontakter kring Hjorthagen som gjorde vår säljprocess mycket smidig! "
"Queen of Hjorthagen. Otroligt nöjd med Linneas support genom säljprocessen, vi rekommenderar starkt Linnea! Hon är väl förberedd, snabb, driven, ärlig, kunnig och lyhörd för uppgiften. Linnea har ett väletablerat nätverk av kontakter kring Hjorthagen som gjorde vår säljprocess mycket smidig! "
Läs mer
säljare på Artemisgatan 79

08 maj 2023

"Vi var väldigt nöjda med Linnea som hjälpte oss mycket inför försäljning och var engagerad med visningar och egna initiativ under försäljningen. Vi blev också nöjda med priset samt dialogen med köparen via Linnea."
säljare på Motalavägen 21

04 maj 2023

"Supernöjd med Linnea! Personlig, energifylld och ärlig. Uppskattar verkligen hennes närvaro och transparens i hela processen. "
säljare på Motalavägen 19

29 apr 2023

"Allt var super! Väldigt tillmötesgående, proffsig och väldigt vänlig. Klockren mäklare för området, kan allt vilket gjorde processen väldigt smidig."
säljare på Wenströmsvägen 10

28 apr 2023

"Utan att överdriva har Linnea ändrat min syn på mäklaryrket. Fantastiskt kunnig, engagerad och arbetsvillig som få. Rekommenderas väldigt varmt!"
säljare på Motalavägen 29

21 apr 2023

"Linnea är en mycket duktig mäklare med bra koll på sitt område som dessutom agerar skyndsamt och efter ens önskemål!"
säljare på Smedsbacksgatan 16

20 apr 2023

"Linnea är lyhörd, inkännande och en fantastisk försäljare. Jag är mer än nöjd med Linneas insats! Rekommenderar verkligen Linnea! Hon är kommunikativ, varm, en duktig förhandlare och otroligt driver och fylld av energi. "
säljare på Råsundavägen 167

14 mar 2023

"Linnea var grym från start till slut! Affären skedde snabbt och smidigt till ett slutpris över våra förväntningar. Kan stark rekommendera henne som mäklare!"
säljare på Motalavägen 11

11 mar 2023

"Allting var jättebra! Vi rekommenderar Linnea."
säljare på Wenströmsvägen 4

02 mar 2023

"Linnea var lyhörd och jag kände mig väldigt trygg genom hela försäljningen samt visningarna. Linnea hörde mina frågor och bollade mer än gärna om frågor och funderingar som jag hade. Från första mötet så var Linnea professionell och jag kände väldigt tidigt att det var just hon som skulle kunna g..."
"Linnea var lyhörd och jag kände mig väldigt trygg genom hela försäljningen samt visningarna. Linnea hörde mina frågor och bollade mer än gärna om frågor och funderingar som jag hade. Från första mötet så var Linnea professionell och jag kände väldigt tidigt att det var just hon som skulle kunna ge min lägenhet den chansen som jag ville att den skulle få. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Artemisgatan 55

23 feb 2023

"Linnea var supertrevlig, professionell och alltid enkel att få tag på. Dessutom såg hon ständigt till att jag fick informationen jag behövde utan att ens behöva fråga om det. Dessutom förhandlade hon väl åt mig i slutet. Allt som allt var jag supernöjd! "
"Linnea var supertrevlig, professionell och alltid enkel att få tag på. Dessutom såg hon ständigt till att jag fick informationen jag behövde utan att ens behöva fråga om det. Dessutom förhandlade hon väl åt mig i slutet. Allt som allt var jag supernöjd! "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 120

12 feb 2023

"Vi har både köpt och sålt bostad genom Linnea varpå vi upplevt kontakten med henne både som köpare och säljare. Utifrån hennes breda nätverk av kunder så behövde vi inte ens lägga ut våran lägenhet på Hemnet för att få den såld. Linnea har levererat det som varit viktigt för oss dvs alltid nåbar,..."
"Vi har både köpt och sålt bostad genom Linnea varpå vi upplevt kontakten med henne både som köpare och säljare. Utifrån hennes breda nätverk av kunder så behövde vi inte ens lägga ut våran lägenhet på Hemnet för att få den såld. Linnea har levererat det som varit viktigt för oss dvs alltid nåbar, snabba svar, kommunikativ, professionell från start till kontraktsskrivning. Vi kan varmt rekommendera Linnea som mäklare. "
Läs mer
säljare på Skogvaktargatan 4A

11 feb 2023

"Vi sålde under en tuff period med många osäkerheter som påverkade försäljningen. Vi lyssnade till Linneas rekommendation att ha lite is i mage och sålde lägenheten för det önskade priset med tanke på marknaden på den tiden. Hon var professionell och reagerade snabbt. Ibland hade vi önskat oss lit..."
"Vi sålde under en tuff period med många osäkerheter som påverkade försäljningen. Vi lyssnade till Linneas rekommendation att ha lite is i mage och sålde lägenheten för det önskade priset med tanke på marknaden på den tiden. Hon var professionell och reagerade snabbt. Ibland hade vi önskat oss lite mer detaljerade information men vi fick det när vi efterfrågade. "
Läs mer
säljare på Krångedevägen 29

20 jan 2023

"Linnea är toppen och gjorde ett utmärkt arbete! Kan verkligen rekommendera henne. "
säljare på Älvkarleövägen 20

18 jan 2023

"Väldigt bra jobb med allt"
säljare på Skogvaktargatan 4A

26 nov 2022

"Från första mötet upplevde vi Linnea som mycket professionell, lyhörd, trevlig, tydlig och svarade omgående på sms och samtal. Kan varmt rekommendera Linnea då vi upplevde att hela processen blev enkel, smidig och snabb på det sättet hon arbetar.
"
säljare på Enköpingsvägen 9D

19 nov 2022

"Linnea var en riktigt härlig mäklare och gjorde ett bra intryck från första mötet som höll i sig genom hela processen. Hon gav bra input på hur marknaden ser ut idag och var bra att bolla med både för att göra en försäljningsplan men också tips på styling inför fotografering. Försäljningen tog 4 ..."
"Linnea var en riktigt härlig mäklare och gjorde ett bra intryck från första mötet som höll i sig genom hela processen. Hon gav bra input på hur marknaden ser ut idag och var bra att bolla med både för att göra en försäljningsplan men också tips på styling inför fotografering. Försäljningen tog 4 dagar från att min lägenhet lades ut på hemnet vilket såklart är ett stort plus.
Linnea höll helt enkelt Mottet :)"
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 103

17 nov 2022

"Linnea är mycket positiv, engagerad, transparent och proffsig. Jag skulle absolut anlita henne igen. "
säljare på Artemisgatan 18

20 apr 2022

"Trevlig och kunnig"
säljare på Wenströmsvägen 6

23 jun 2021

"Blev i slutändan riktigt bra, även om det tog tid innan det blev en säljsituation. "
säljare på Wenströmsvägen 4

09 maj 2021

"Effektiv, kunnig, pålitlig och snabb. "
säljare på Hedinsgatan 13

17 mar 2021

"Linnea var positiv, engerad och proffessionell under hela försäljningsprocessen. Jag skulle absolut anlita Linnea igen!
"
säljare på Untravägen 25

12 jan 2021

"Kan varmt rekommendera Linnea"
säljare på Krångedevägen 27

26 nov 2020

"Linnea är lyhörd, målinriktad, ödmjuk och väldigt trevlig att ha att göra med. Alltid tillgänglig för frågor och funderingar.
Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Sandhamnsgatan 42E

15 nov 2020

"Linnea jobbar mycket aktivt, erbjuder extravisningar för de spekulanter som önskar det, är lyhörd och uppdaterade oss direkt så snart någon ny info fanns. Suveränt engagemang plus ett proffsigt och trevligt sätt. Tack för en bra försäljning!"
säljare på Smedsbacksgatan 16

02 nov 2020

"Om jag hade fått önska hade det varit bra om vi haft lite mer tid (några extra minuter) inför visningarna. Då vet jag som säljare att jag tänkt rätt inför dem. Är nöjd med bostadsannonsen på alla punkter men saknade en uppdaterad planlösning (den befintliga tyckte jag avvek för mycket)."
"Om jag hade fått önska hade det varit bra om vi haft lite mer tid (några extra minuter) inför visningarna. Då vet jag som säljare att jag tänkt rätt inför dem. Är nöjd med bostadsannonsen på alla punkter men saknade en uppdaterad planlösning (den befintliga tyckte jag avvek för mycket)."
Läs mer
säljare på Hubertusgatan 6

28 okt 2020

"Linnea var en stjärna genom hela processen. Lugn, tillgänglig och professionell. Linneas långa erfarenhet från Hjorthagen och därmed breda spekulant-register ledde både till flera förhandsvisningar och bra bud. Vi sålde i en volatil marknad vilket gjorde att den initiala pris-förväntan var något ..."
"Linnea var en stjärna genom hela processen. Lugn, tillgänglig och professionell. Linneas långa erfarenhet från Hjorthagen och därmed breda spekulant-register ledde både till flera förhandsvisningar och bra bud. Vi sålde i en volatil marknad vilket gjorde att den initiala pris-förväntan var något hög. Givet situationen lyckades Linnea ändå använda sin expertis till att stänga affären på en nivå som vi som säljare var väldigt nöjda med. Rekommenderar verkligen Linnea om man vill ha en mäklare som är tillgänglig, jobbar hårt och har is i magen även i oväntade situationer!"
Läs mer
säljare på Untravägen 7

07 sep 2020

"Linnea hade väldigt bra kunskap och erfarenhet om området vi sålde i och lyckades hitta rätt köpare trots höga krav och önskemål från oss som säljare. Rekommenderar henne verkligen! "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29A

28 aug 2020

"Proffsig, trygg och gjorde en bra affär."
säljare på Untravägen 17

22 aug 2020

"Linnea är fantastiskt duktig på det hon gör. Alltid anträffbar och hjälpte oss till en lyckad bostadsaffär. Rekommenderar starkt!"
säljare på Ahlsellvägen 18

29 jun 2020

"Linnea var bra, men försäljningen gick fort, vilket jag var lite oförberedd på. Efter försäljningen gick assistenten Tindra in, hon gjorde ett sämre jobb."
säljare på Skogvaktargatan 4

18 jun 2020

"Mycket professionell mäklare som verkligen arbetade hårt för att få min lägenhet såld. Kan absolut rekommendera! "
säljare på Furusundsgatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
150 295 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
179 av 186 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
180 av 185 säljare
Linnea var tydlig och höll mig uppdaterad
191 av 191 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Linnea på kartan.

247 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
191 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

2 895 000 kr
2 rum, 40,5 m²
72 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 678 kr/mån
5 995 000 kr
3 rum, 77,5 m²
77 857 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 185 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 44,2 m²
72 613 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 553 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 44,2 m²
72 613 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 735 kr/mån
2 450 000 kr
1 rum, 33 m²
74 242 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 249 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Gärdet
2 rum, 64 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hjorthagen
2 rum, 44,2 m²
Utropspris: 3 245 000 kr
4 175 000 kr
Lägenhet Gärdet
-70 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 4 245 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Hjorthagen
2 rum, 46 m²
Utropspris: 4 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 295 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 300 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.