Linn Göhlin

Profilbild för Linn Göhlin
Säljarfavorit
Linn Göhlin
4.9 / 5
(481 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
58 st
31 st
182 830 000 kr

Bakgrund

Linn Göhlin jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2015-07-06. Linn har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Linn har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 162 335 000 kr.

Presentation

Jag jobbar lokalt på Norra Älvstranden med försäljning av bostadsrätter sedan 2015.

* Flest försäljningar och rekommendationer på Norra Älvstranden
2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 och 2023. Helt enkelt din lokala mäklare!

Jag är väldigt stolt över att vara den mest aktiva och rekommenderade mäklaren på Norra Älvstranden sedan flera år tillbaka och kommer fortsätta jobba hårt för att göra mina kunder nöjda. För mig är det att skapa en trygg process för både köpare och säljare med en genomtänkt försäljningsplan.
Med mitt stora kontaktnät kan jag bidra till ett kvalitativt kundregister och smidiga affärer för både köpare och säljare, inte minst när marknaden är tuffare och det är ännu viktigare att vara lokal på sin marknad.

Valet att arbeta på Norra Älvstranden var självklart för mig då jag känner till området mycket väl. Det är ett fantastisk område med närhet till vattnet och dessutom med spännande framtidsplaner.
Att vara lokal på sin marknad och ha en tät kontakt med sina kunder och spekulanter är viktigt för mig för att nå absolut bäst resultat för mina säljare.

Jag brinner för mitt jobb och gör alltid mitt yttersta för att alla parter ska känna sig nöjda i bostadsaffären och jaga nya prisrekord!

Jag har i grunden en ekonomiexamen från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning mot företagsekonomi och management. Jag har efter detta läst påbyggnadsutbildningen för fastighetsmäklare vid Högskolan i Halmstad.

Mäklarbyrå


Säljare om Linn.

22 maj 2024

"Linn är en fantastiskt bra mäklare. Hon kan marknaden, hon är lyhörd, driven och engagerad. "
säljare på Stenbocksgatan 9

21 maj 2024

"Linn är väldigt effektiv, lyhörd och noggrann. Hon jobbar snabbt och återkopplar olikt många andra mäklare.
Otroligt nöjd med Linn som sålde vår bostad på mindre än 1 månad.
Kan inget annat än att rekomendera Linn ifall man vill sälja sin bostad till bästa möjliga pris snabbt. "
"Linn är väldigt effektiv, lyhörd och noggrann. Hon jobbar snabbt och återkopplar olikt många andra mäklare.
Otroligt nöjd med Linn som sålde vår bostad på mindre än 1 månad.
Kan inget annat än att rekomendera Linn ifall man vill sälja sin bostad till bästa möjliga pris snabbt. "
Läs mer
säljare på Lindholmshamnen 23

21 maj 2024

"Linn är en mycket trevlig person att ha att göra med. Ger ett trevligt, lugnt och proffesionellt intryck. Jag har bara positiv känsla för henne!"
säljare på Astris gata 76

24 apr 2024

"Skulle rekommendera Linn för alla som ska sälja sin bostad i Eriksberg! Hon har allt en mäklare ska ha; professionell, taktisk och lyhörd. Hon gav goda råd och vi kände oss trygga i hela processen. Både vi som säljare och köpare var väldigt nöjda med hennes insats vilket kändes roligt och viktigt..."
"Skulle rekommendera Linn för alla som ska sälja sin bostad i Eriksberg! Hon har allt en mäklare ska ha; professionell, taktisk och lyhörd. Hon gav goda råd och vi kände oss trygga i hela processen. Både vi som säljare och köpare var väldigt nöjda med hennes insats vilket kändes roligt och viktigt. Linn har den bästa kombinationen för en mäklare; strukturerad med is i magen samtidigt som hon är en tävlingsmänniska vilket speglar de goda resultat hon gör. "
Läs mer
säljare på Ostindiefararen 13

18 apr 2024

"Linn gjorde ett strålande jobb från första mötet till försäljning. Hon tog sig tiden att förstå vad som var viktigt för oss, och lyckades agera på denna information vid rätt tillfälle. Under hela processen har Linn upprätthållit kontakt utan att det känts påtvingat eller stressande. Vi rekommende..."
"Linn gjorde ett strålande jobb från första mötet till försäljning. Hon tog sig tiden att förstå vad som var viktigt för oss, och lyckades agera på denna information vid rätt tillfälle. Under hela processen har Linn upprätthållit kontakt utan att det känts påtvingat eller stressande. Vi rekommenderar henne starkt, till både säljare och köpare!"
Läs mer
säljare på Götaverksgatan 37

17 apr 2024

"Linn är proffsig, trevlig och lätt att ha att göra med. Med sitt breda kontaktnät och goda kännedom om marknaden på Eriksberg fick hon till en snabb affär. Vi är jättenöjda! "
säljare på Bratteråsgatan 62

17 apr 2024

"Linn känns mycket förtroendefull. Raka och snabba svar och hon agerade utefrån vad som var bäst för oss som säljare på ett mycket trevligt sätt.
Bonus var att det var mycket humor och skratt men ändå seriöst :)"
säljare på Norra Skeppspromenaden 3

16 apr 2024

"Linn är otroligt hjälpsam, lyhörd, driven, proffesionell och väldigt trevlig att ha och göra med. Det är en svår och otacksam marknad just nu men med Linn har det aldrig känts oroligt. Hon har uppdaterat oss när det behövts, varit ärlig och genuin. "
säljare på Lindholmshamnen 18

02 apr 2024

"Är nöjd att vår mäklarr genomförde flera visningar under 2023-2023. Är mycket nöjd att hon fann en köpare under en period av ekonomisk nedgång och i en nästan nära död marknad. Uthållighet och gnista! "
säljare på Bratteråsgatan 40

29 mar 2024

"Jag är väldigt nöjd med Linn och hur hon har hanterat försäljningsprocessen från början till slut. Lyhörd, trygg och professionell. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Astris gata 60

28 mar 2024

"Strukturerad och seriös mäklare, en tuff marknad att jobba med men vi lyckades till slut komma till ett avslut. "
säljare på Monsungatan 71

20 mar 2024

"Linn var lyhörd för våra önskemål men också ärlig och förtroendeingivande. Det märks att hon har stor erfarenhet av att sälja i vårt område. Proffsig, trevlig och tydlig i kontakten med både oss och köparna. Hon lovade inget hon inte kunde hålla och gav raka besked. Vi var väldigt nöjda. "
"Linn var lyhörd för våra önskemål men också ärlig och förtroendeingivande. Det märks att hon har stor erfarenhet av att sälja i vårt område. Proffsig, trevlig och tydlig i kontakten med både oss och köparna. Hon lovade inget hon inte kunde hålla och gav raka besked. Vi var väldigt nöjda. "
Läs mer
säljare på Bratteråsgatan 52

20 mar 2024

"Gav bra uppdateringar och kämpade med försäljningen i den dåliga marknaden."
säljare på Ceresplatsen 13

20 mar 2024

"Linn var helt grym, oerhört snabb process och försäljning, det hela gick mycket snabbare än vad vi hade föreställt oss."
säljare på Ostindiefararen 37

11 mar 2024

"Linn är professionell, lyhörd, engagerad och väldigt kunnig. Linn var tydlig i sin kommunikation och återkopplade löpande under hela processen. Kände mig trygg under processen, kan varmt rekommendera Linn."
säljare på Monsungatan 77

07 mar 2024

"Snabb, smidig och enkel som person! Mycket bra!!"
säljare på Bratteråsgatan 40

06 mar 2024

"Vi vill absolut rekommendera Linn för hennes enastående arbete med försäljningen av vår lägenhet. Från första mötet visade hon sig professionellt , engagerade och kunnig. Hon guidade oss genom hela försäljnings processen på ett effektivt och vänligt sätt och gav oss kloka råd och tips. Vi uppskat..."
"Vi vill absolut rekommendera Linn för hennes enastående arbete med försäljningen av vår lägenhet. Från första mötet visade hon sig professionellt , engagerade och kunnig. Hon guidade oss genom hela försäljnings processen på ett effektivt och vänligt sätt och gav oss kloka råd och tips. Vi uppskattar särskilt hennes lyhördhet och tillgänglighet, hon fanns alltid där för att svara på frågor och hantera eventuella krångligheter. Tack vare hennes hårda insats och dedikation såldes våra bostad till ett rimligt pris med tanke på situationen och speciella marknaden. Vi kommer att definitivt vända oss till Linn och Bjurfors igen i framtiden och rekommenderar dem starkt till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklare."
Läs mer
säljare på Bratteråsgatan 40

18 feb 2024

"Vi är mycket nöjda med Linn som mäklare. Hon har sålt vår bostadsrätt i Eriksberg på ett professionellt och smidigt sätt. Hon har varit lyhörd för våra önskemål och gett oss goda råd under hela processen. Hon har också visat en utmärkt kännedom av området och marknaden. Dessutom har hon varit tål..."
"Vi är mycket nöjda med Linn som mäklare. Hon har sålt vår bostadsrätt i Eriksberg på ett professionellt och smidigt sätt. Hon har varit lyhörd för våra önskemål och gett oss goda råd under hela processen. Hon har också visat en utmärkt kännedom av området och marknaden. Dessutom har hon varit tålmodig och förstående mot oss som småbarnsföräldrar, som inte alltid har haft tid eller energi att fatta snabba beslut. Vi kan varmt rekommendera Linn till alla som vill sälja sin bostad i Eriksberg."
Läs mer
säljare på Ostindiefararen 5

03 feb 2024

"Vi var jättenöjda med Linn som var en trygg punkt genom hela processen. Vi hade bra dialog och hon är kunnig och engagerad och har superkoll på området! "
säljare på Götaverksgatan 24

02 feb 2024

"Linn är en fantastisk mäklare! Vi bytte till Linn efter att haft en period med annan mäklare där magkänslan inte kändes bra och förtroendet inte fanns där. Trots en väldigt skakig och dålig bostadsmarknad där vi kämpade med flera visningar utan resultat så kände vi oss som säljare trygga i att Li..."
"Linn är en fantastisk mäklare! Vi bytte till Linn efter att haft en period med annan mäklare där magkänslan inte kändes bra och förtroendet inte fanns där. Trots en väldigt skakig och dålig bostadsmarknad där vi kämpade med flera visningar utan resultat så kände vi oss som säljare trygga i att Linn var ansvarig för vår försäljning. Det finns mycket gott att säga om Linn men jag sammanfattar det med att : trots att vi sålde lägenheten till ett lägre pris än vad den var värderad till så är vi mycket nöjda med Linns insats under försäljningsprocessen. Anlita Linn om ni vill känna er trygga under er försäljning (framförallt i en skakig bostadsmarknad). "
Läs mer
säljare på Ångaren Indias gata 5

02 jan 2024

"Väldigt effektiv"
säljare på Lodjursstråket 1

29 dec 2023

"Lyhörd, ärlig och framåt"
säljare på Monsungatan 42

22 dec 2023

"Linn är en mycket professionell o erfaren mäklare som verkligen överträffade våra förväntningar, vi kan verkligen rekommendera Linn! "
säljare på Bratteråsgatan 44

22 dec 2023

"Trevlig, lyhörd, tillmötesgående. Linn var en person som var lätt att känna förtroende för och som skötte försäljningen av pappas lägenhet på allra bästa sätt."
säljare på Vintergatan 11

01 dec 2023

"Engagerad och lyhörd, hon är lätt att få tag på och tar sig tid för att lyssna in - grym helt enkelt!"
säljare på Monsungatan 34

19 nov 2023

"Hon höll bra dialog med alla intressenter och höll mig uppdaterad kring försäljningen under hela processen."
säljare på Lindholmshamnen 36

16 nov 2023

"Rak och lätt att arbeta med. Gav realistiska förväntningar på pris (som införlivades) till skillnad från andra mäklare jag hade kontakt med. Lätt att få tag på och höll mig uppdaterad under hela processen."
säljare på Norra Skeppspromenaden 9

25 sep 2023

"Flera av våra vänner rekommenderade Linn och vi kände även från vårt första möte att det kändes både rätt och tryggt. Vi fick en snabb försäljning och allt gick väldigt smidigt.
Tack vare Linn slapp vi all stress vi trodde vi skulle få.
Stort tack till Linn! "
"Flera av våra vänner rekommenderade Linn och vi kände även från vårt första möte att det kändes både rätt och tryggt. Vi fick en snabb försäljning och allt gick väldigt smidigt.
Tack vare Linn slapp vi all stress vi trodde vi skulle få.
Stort tack till Linn! "
Läs mer
säljare på Astris gata 96

23 sep 2023

"Linn är en mäklare i världsklass! Proffsig, kunnig och trevlig :)"
säljare på Ostindiefararen 45

22 sep 2023

"Linn var stjärna av alla olika slags rang. Hon var lyhörd, respektfull & tillmötesgående. Rak & ärlig vilket jag som säljare värderade högt. Kunde inte tänka mig en bättre mäklare.
Hatten av för Linn. "
säljare på Astris gata 60

22 sep 2023

"Vi har anlitat Linn som vår mäklare för andra gången och är supernöjda. Alltid trevlig, glad och professionell. En rak och ärlig tjej, vilket vi uppskattar! Hade haft fullt förtroende att anlita henne en tredje gång, då hon är bäst på det hon gör. :) "
"Vi har anlitat Linn som vår mäklare för andra gången och är supernöjda. Alltid trevlig, glad och professionell. En rak och ärlig tjej, vilket vi uppskattar! Hade haft fullt förtroende att anlita henne en tredje gång, då hon är bäst på det hon gör. :) "
Läs mer
säljare på Bratteråsbacken 37

22 sep 2023

"Linn är helt fantastisk! Vi har både köpt 2 lägenheter och sålt 2 via henne. Det var inget tvivel om att vi ville ha henne som vår mäklare vid senaste försäljningen.
Med ett brett kontaktnät, snabba affärer och tydlig kommunikation arbetar hon professionellt mot både köpare och säljare. Med Linn..."
"Linn är helt fantastisk! Vi har både köpt 2 lägenheter och sålt 2 via henne. Det var inget tvivel om att vi ville ha henne som vår mäklare vid senaste försäljningen.
Med ett brett kontaktnät, snabba affärer och tydlig kommunikation arbetar hon professionellt mot både köpare och säljare. Med Linn kände vi oss trygga vid försäljningen av vår lägenhet."
Läs mer
säljare på Ceresplatsen 2

10 sep 2023

"Linn är One Of a Kind! Hon är lyhörd, snäll, driven och sist men inte minst BÄSTA mäklare i Eriksberg!
Linn har mycket erfarenhet inom sitt område, hon lyssnar på dig till 100%! Vill du lyckats med att sälja din bostad välj helt enkelt Linn Göhlin! "
säljare på Monsungatan 72

09 jul 2023

"Min granne rekommenderade Linn till mig efter att dom inte ha lyckats sälja sin lägenhet med en annan mäklare på 6 månader. Linn överträffade alla våra förväntningar, lägenheten blev såld efter första visningen. Mycket imponerande, särskilt under dessa tider när flera har svårt att få sålt.
St..."
"Min granne rekommenderade Linn till mig efter att dom inte ha lyckats sälja sin lägenhet med en annan mäklare på 6 månader. Linn överträffade alla våra förväntningar, lägenheten blev såld efter första visningen. Mycket imponerande, särskilt under dessa tider när flera har svårt att få sålt.
Stort tack till Linn!"
Läs mer
säljare på Götaverksgatan 20

30 jun 2023

"Linn är en mycket lyhörd och engagerad mäklare. Linn har även ett stort kontaktnät som är guld värt som bostadsmäklare. Linn är trevlig, social och kunnig vilket gör henne till ett perfekt val då man ska sälja eller köpa. Som jag själv anlitat henne för i båda fallen.
Jag kan verkligen rekommende..."
"Linn är en mycket lyhörd och engagerad mäklare. Linn har även ett stort kontaktnät som är guld värt som bostadsmäklare. Linn är trevlig, social och kunnig vilket gör henne till ett perfekt val då man ska sälja eller köpa. Som jag själv anlitat henne för i båda fallen.
Jag kan verkligen rekommendera Linn!
"
Läs mer
säljare på Ostindiefararen 5

30 jun 2023

"Professionell och påläst kan verkligen rekommendera Linn."
säljare på Monsungatan 72

30 jun 2023

"Linn är helt fantastisk! Både som person och i sin yrkesroll som mäklare. Engagerad, målinriktad och lyhörd. Linn får givetvis mina allra varmaste rekommendationer! "
säljare på Lindholmsallén 26B

28 jun 2023

"Utomordentligt genomfört på alla plan! Bara att njuta av resan. "
säljare på Ångaren Indias gata 11

27 jun 2023

"Mycket smidig försäljning"
säljare på Ångaren Indias gata 12

27 jun 2023

"Driftig och effektiv, bara plus rätt igenom."
säljare på Lindholmsallén 26B

13 jun 2023

"Linn är en fantastisk mäklare med stor kunskap inom området hon säljer. Hon är tydlig och väldigt kommunikativ, genom att återkoppla kontinuerligt genom försäljnings processen.
Hon har ett gott humör och alltid ett leende på läpparna.
Jag rekommenderar starkt henne som mäklare!"
"Linn är en fantastisk mäklare med stor kunskap inom området hon säljer. Hon är tydlig och väldigt kommunikativ, genom att återkoppla kontinuerligt genom försäljnings processen.
Hon har ett gott humör och alltid ett leende på läpparna.
Jag rekommenderar starkt henne som mäklare!"
Läs mer
säljare på Götaverksgatan 20

09 jun 2023

"Linn har varit en stjärna från första stund. Vi började först vår försäljning med en annan mäklare men kände oss snabbt väldigt besvikna. Vi bytte senare till Linn vilket vi ångrar att vi inte gjorde tidigare. Linn var precis den vi sökte och vilken markant skillnad det var på hennes sätt att job..."
"Linn har varit en stjärna från första stund. Vi började först vår försäljning med en annan mäklare men kände oss snabbt väldigt besvikna. Vi bytte senare till Linn vilket vi ångrar att vi inte gjorde tidigare. Linn var precis den vi sökte och vilken markant skillnad det var på hennes sätt att jobba. Hon är så otroligt lyhörd, peppande och fin på alla sätt. Gav oss information och höll oss uppdaterade hela tiden. Vi hann aldrig ha några funderingar alls vilket var så otroligt skönt. Linn är FANTASTISK och förtjänar all cred hon kan få. "
Läs mer
säljare på Götaverksgatan 20

25 maj 2023

"Kunnig, strukturerad och lätt att göra med. Rekommenderar Linn!!"
säljare på Miraallén 1

12 maj 2023

"Det är andra gången jag säljer en bostad med hjälp av Linn och hon var återigen exemplarisk. Jag kommer för alltid ta hjälp av Linn när jag ska sälja för hon är bäst på att sälja i området! Linn levererar och det finns bara positivt att säga om henne, hon är självklar i sin roll och får mig som s..."
"Det är andra gången jag säljer en bostad med hjälp av Linn och hon var återigen exemplarisk. Jag kommer för alltid ta hjälp av Linn när jag ska sälja för hon är bäst på att sälja i området! Linn levererar och det finns bara positivt att säga om henne, hon är självklar i sin roll och får mig som säljare att känna mig helt trygga inför, under och efter försäljning. "
Läs mer
säljare på Monsungatan 34

12 maj 2023

"Bra dialog rakt igenom processen och vi navigerade en marknad som var svårtolkad på ett bra sätt som vi upplevde det."
säljare på Bratteråsgatan 70

10 maj 2023

"Proffsig och engagerad. Tydlig och realistisk. Flexibel och trevlig. "
säljare på Vintergatan 11

04 maj 2023

"Vi var så himla nöjda med Linn genom hela processen! Hon har skött allt med största engagemang och tryggt guidat oss i hur vi bäst ska gå tillväga under rådande marknadsläge. Hennes insats gjorde att vi fick en snabb och smidig affär med ett slutpris vi känner oss jättenöjda med. Stor eloge till ..."
"Vi var så himla nöjda med Linn genom hela processen! Hon har skött allt med största engagemang och tryggt guidat oss i hur vi bäst ska gå tillväga under rådande marknadsläge. Hennes insats gjorde att vi fick en snabb och smidig affär med ett slutpris vi känner oss jättenöjda med. Stor eloge till Linn!"
Läs mer
säljare på Sörhallstorget 31

02 maj 2023

"Köpte min lägenhet av samma mäklare som fått sälja den. Kanon trevlig och jätteduktig. Lätt att prata med, lyhörd och svarar snabbt på alla frågor. Rekommenderas varmt! "
säljare på Astris gata 76

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
162 335 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
438 av 468 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
462 av 473 säljare
Linn var tydlig och höll mig uppdaterad
476 av 479 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Linn på kartan.

590 tidigare bostäder
31 bostäder till salu
476 rekommendationer

31 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 84,1 m²
Lägenhet, Göteborg
4 687 kr/mån
2 245 000 kr
1,5 rum, 40 m²
56 125 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 337 kr/mån
5 495 000 kr
4 rum, 94 m²
58 457 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 195 kr/mån
3 rum, 107 m²
Lägenhet, Göteborg
6 050 kr/mån
3 395 000 kr
2 rum, 68 m²
49 926 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 813 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 950 000 kr
Lägenhet Sannegårdshamnen
+ 455 000 kr
4 rum, 123 m²
Utropspris: 5 495 000 kr
4 250 000 kr
Lägenhet Eriksberg
-45 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Eriksberg
3 rum, 93 m²
2 495 000 kr
Lägenhet Lindholmen
2 rum, 40 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Linn är väldigt effektiv, lyhörd och noggrann. Hon jobbar snabbt och återkopplar olikt många andra mäklare.
Otroligt nöjd med Linn som sålde vår bostad på mindre än 1 månad.
Kan inget annat än att rekomendera Linn ifall man vill sälja sin bostad till bästa möjliga pris snabbt. "
3 100 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 105 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Linn är en mycket trevlig person att ha att göra med. Ger ett trevligt, lugnt och proffesionellt intryck. Jag har bara positiv känsla för henne!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.