Linn Andersson

Profilbild för Linn Andersson
Säljarfavorit
Linn Andersson
4.9 / 5
(359 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
36 st
136 955 000 kr

Bakgrund

Linn Andersson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2015-07-06. Linn har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Linn har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 175 760 000 kr.

Presentation

Jag jobbar lokalt på Norra Älvstranden med försäljning av bostadsrätter sedan 2015.

Jag är väldigt stolt över att vara den mest aktiva och rekommenderade mäklaren på Norra Älvstranden sedan flera år tillbaka och kommer fortsätta jobba hårt för att göra mina kunder nöjda. För mig är det viktigt att vara kompetent och driven med ett oerhört brett kontaktnät.

Valet att arbeta på Norra Älvstranden var självklart för mig då jag känner till området mycket väl. Det är ett fantastisk område med närhet till vattnet och dessutom med spännande framtidsplaner.
Att vara lokal på sin marknad och ha en tät kontakt med sina kunder och spekulanter är viktigt för mig för att nå absolut bäst resultat för mina säljare.

Jag brinner för mitt jobb och gör alltid mitt yttersta för att alla parter ska känna sig nöjda i bostadsaffären.

Jag har i grunden en ekonomiexamen från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning mot företagsekonomi och management. Jag har efter detta läst påbyggnadsutbildningen för fastighetsmäklare vid Högskolan i Halmstad.

Mäklarbyrå


Säljare om Linn.

22 maj 2022

"Nu har jag både köpt och sålt lägenhet med Linn och varit mycket nöjd båda gångerna. Linn har hållit mig uppdaterad hela vägen och är snabb på att svara via sms/mail vilket har känts tryggt. Linn gjorde verkligen ”det lilla extra” och resultatet av försäljningen blev bättre än väntat, jag kan verkligen rekommendera Linn!"
säljare på Östra Eriksbergsgatan 84

18 maj 2022

"Vi visste redan innan vi skulle sälja att vi ville ha Linn som mäklare. Linn har utan tvekan bäst lokalkännedom, hon är engagerad och har öppen dialog under hela processen. Vi rekommenderar henne starkt! "
säljare på Ceresplatsen 12

18 maj 2022

"Vi har både köpt och sålt med Linn och har känt oss trygga både som säljare och köpare. Hon svarar alltid och är mycket engagerad i att hjälpa till. Linn är väldigt pedagogisk och ger realistiska förväntningar av en försäljning. Linn är en supertrevlig mäklare som vi varmt rekommenderar. "
säljare på Bratteråsgatan 66

12 maj 2022

"Super duktig, kunnig, erfaren, lyhörd, effektiv. Allt en mäklare ska vara. "
säljare på Bratteråsgatan 50

11 maj 2022

"Fantastiskt nöjda med Linn som mäklare genom två försäljningar! "
säljare på Ceresplatsen 12

11 maj 2022

"Vi hade en mardröms resa med en annan mäklare från annan byrå. Fick tipsat om Linn som sålde lägenheten vi inte fått sålt på 3 månader på 2 veckor, efter första visningen. Linn var fantastisk och proffsig, inget snack, visade med hela handen och det var precis vad vi behövde.
Vi kan äntligen gå vidare med våra liv. Rekommenderar 100%. "
säljare på Bratteråsgatan 60

03 maj 2022

"Jag vill köpa en lägenhet bara för att kunna sälja den igen med Linn."
säljare på Götaverksgatan 20

09 apr 2022

"It is my pleasure to recommend Linn Andersson.
Now when I review the whole process of selling my apartment, I should say that I have gotten perfect impression about her professional operation. I remember many details, but what I would like to mention here is that we are super satisfied with final price and we became super happy with Linn's help.
Look forward to collaborating with Linn again."
säljare på Stenbocksgatan 11

08 apr 2022

"Linn sålde min lägenhet inom några dagar från att vi skrev avtal, precis med det upplägg jag önskade mig. Svårt att se att det kan bli bättre än såhär."
säljare på Östra Eriksbergsgatan 87

27 mar 2022

"Otroligt engagemang från start till mål. Vi kände oss så trygga genom hela försäljningen. Rekommenderar till alla som ska sälja. "
säljare på Östra Eriksbergsgatan 81

21 mar 2022

"Linn is a great agent, and she speaks perfect English. She is very capable and has great knowledge.
She is very fast responding all our questions and could come up with solutions all the time.
It's also very easy to like her, since she is very transparent and communitive all the time.
Fully recommend her! "
säljare på Ostindiefararen 19

18 mar 2022

"Recommend Linn!
It is the third time that I cooperate with Linn and I am impressed again by her accurate judgement, high efficient communication and professional suggestions in each step. Finally I got a nice result. So, I recommend Linn."
säljare på Götaverksgatan 26

21 feb 2022

"Kunde inte valt en bättre mäklare för försäljningen av vår lägenhet! Vi är så nöjda! Hela processen gick väldigt smidigt. Hade vi frågor eller funderingar var Linn där och svarade och supporterade oss. Även mycket nöjd med servicen och val av stylist och fotograf. Linn sprider väldigt härlig energi, är lyhörd och engagerad. Kan verkligen rekommendera Linn för dig som går i säljtankar!"
säljare på Stenbocksgatan 9

18 feb 2022

"Linn Andersson is the best broker at Eriksberg, no doubts about it!"
säljare på Norra Skeppspromenaden 15

16 feb 2022

"Mycket bra mäklare. Kan verkligen rekommendera. "
säljare på Ångaren Indias gata 5

16 feb 2022

"Bästa mäklaren på Norra Älvstranden! Gjort två försäljningar och två bostadsköp tillsammans med Linn och varje affär har gått otroligt smidigt till. Jag är mycket nöjd och kommer fortsätta välja Linn vid framtida bostadsaffärer."
säljare på Ceresplatsen 2

24 jan 2022

"Vi är supernöjda med Linns insats vid försäljningen av vår lägenhet! Rekommenderar verkligen henne om ni går i säljtankar. Hon är driven, engagerad, professionell men samtidigt väldigt lyhörd. "
säljare på Ceresplatsen 13

28 dec 2021

"Kan inte bli bättre!"
säljare på Maj På Malös gata 38

28 dec 2021

"Vi letade länge efter rätt mäklare. När vi träffade Linn kände vi direkt att hon var rätt för oss. Nu i efterhand kan vi se att det blev precis så bra som vi hade trott och hoppats.
Linn har guidat och fått oss att känna trygghet genom hela försäljningen och inte minst sålt till rekord pris."
säljare på Monsungatan 48

13 dec 2021

"Vi var mycket nöjda med Linn under vår försäljning. Hon hade bra svar på alla våra frågor, kändes kunnig och väldigt bra koll på marknaden. Hon gav oss även stylingtips inför förhandsvisningen. Framförallt hittade hon rätt köpare direkt så försäljningen gick mycket snabbare å enklare än vi vågat hoppats på. "
säljare på Ångaren Ernas gata 1

29 nov 2021

"gick snabbt och smidigt!"
säljare på Miraallén 31

29 nov 2021

"Arbetar engagerat och målinriktat för att få ut högsta möjliga pris . Dessutom väldigt trevlig och lätt att ha och göra med ."
säljare på Ångaren Indias gata 2

29 okt 2021

"Mycket duktig,drivande och hjälpsam på alla sätt. Supertrevlig också. "
säljare på Barken Beatrices gata 8

14 okt 2021

"Vi har haft kontakt med Linn som både köpare och säljare. Uppskattar att hon är mån om båda parter. Superbra i återkoppling, att lugna orolig säljare och det går snabbt om man önskar! "
säljare på Östra Eriksbergsgatan 87

30 sep 2021

"Linn sålde vår lägenhet i Eriksberg. Vi var väldigt nöjda genom hela processen, från första mötet tills påskrivet kontrakt. Kan varmt rekommendera Linn som mäklare."
säljare på Bratteråsbacken 35

28 sep 2021

"Har haft Linn som mäklare både som säljare och köpare och är helnöjd! Hon är ett proffs som är lätt att ha att göra med. "
säljare på Astris gata 82

25 sep 2021

"Vi är oerhört nöjda med Linn och Bjurfors som mäklare.
Linn var lätt att jobba med, höll vad hon lovat och kommunicerade när det behövdes för att stämma av."
säljare på Götaverksgatan 24

07 sep 2021

"Vi är nöjda, miljöbilder från närområdet lämnade en del att önska, annonsen var en del språkliga missar/stavfel. Annars är vi mycket nöjda "
säljare på Lindholmsvägen 15

15 jul 2021

"Fint att hon hade redan intressenter som hon kunde höra av sig till. Allt gick mycket snabbt och smidigt."
säljare på Ostindiefararen 45

13 jul 2021

"Med god kunskap om området, föreningen och marknaden så kändes det som absolut rätt val av mäklare. Efter affären var klar så överträffades mina förväntningar för slutpris och under hela budgivningsprocessen så var jag hela tiden väl informerad om läget. Om jag skulle sälja igen skulle jag kontakta Linn direkt."
säljare på Monsungatan 34

06 jul 2021

"En ok insats, inte jätte bra och inte jätte dålig!"
säljare på Bratteråsgatan 64

06 jul 2021

"Hon är jätte trevlig, noggrant och har allt i ordning! Alltid förbered och någon som man kan lita på :)
Vi var jätte nöjda och kändes så att vi säljer med vår vän och inte mäklare! "
säljare på Astris gata 64

06 jul 2021

"Det är inte första gången vi använder oss utav Linn när vi ska sälja bostad och vi känner oss mycket trygga med henne. Proffsig, engagerad och duktig på att göra affärer! Kan verkligen rekommendera henne. "
säljare på Lindholmsallén 59

23 jun 2021

"Linn is THE top broker in Eriksberg. She helped us buy and sell the apartment. She made the impossible possible for us! With her exceptional, charming character and expert knowledge of the market we achieved highest sales prices. We can fully recommend her and look forward to work with her in future. Thank you, Linn, we could not have imagined a better broker :) "
säljare på Monsungatan 81

13 jun 2021

"Linn är professionell och strukturerad men också en otroligt trevlig person som är lätt att tycka om. Vi är mycket nöjda över det jobb hon gjorde för oss och där hon lyckades se till att vi fick sålt vår lägenhet på förhand innan visning. "
säljare på Ångaren Ernas gata 2

11 jun 2021

"Vi är jätte nöjda med framförallt hur smidigt allt gick. Från första mötet till försäljning och kontraktsskrivning. Vi är väldigt glada att vi valde Linn som vår mäklare! "
säljare på Lindholmsallén 55

02 jun 2021

"Trevlig,kunnig,nogrann"
säljare på Astris gata 96

29 maj 2021

"Fantastiskt trevlig och förtroendeingivande. Kommer välja Linn även nästa gång! "
säljare på Miraallén 1

27 maj 2021

"Linn gör precis de man vill ha ut av sin mäklare. Hon lyssnar vad man säger. Hon svarar eller återkommer när man hör av sig på kort tid. Engagerad med tips vid styling. Strukturerad i sitt arbetsmetodens. Skicklig vid förhandling av pris mot köparen.
5+ använder gärna Linn nästa gång också."
säljare på Östra Eriksbergsgatan 83

20 maj 2021

"Vi hade mycket bra hjälp av Linn vid försäljning av vår lägenhet. Linn har väldigt bra kunskap om området och framförallt fungerade samarbetet bra, med tydlig struktur och kommunikation. "
säljare på Bratteråsbacken 37

20 maj 2021

"Den bästa mäklaren vi haft och vi har haft många."
säljare på Monsungatan 42

20 maj 2021

"Så nöjd med Linn som mäklare. Glad, Trevlig och lättsam att jobba med. Rekommenderar starkt! Kanon Nöjd med slutpriset :) "
säljare på Ostindiefararen 19

09 apr 2021

"Linn är mycket engagerad och kunnig och fick vår lägenhet såld på kort tid, till ett pris som vi är mycket nöjda med."
säljare på Barken Storegrunds gata 1

28 mar 2021

"Linn är väldigt proffsig mäklare, rekommenderar!"
säljare på Bratteråsgatan 44

27 mar 2021

"Linn var under hela processen engagerad och driven och arbetade för ett så bra slutresultat som möjligt. Hon var inlyssnande och kom med bra input. Vi är jättenöjda med hennes insats!"
säljare på Miraallén 1

26 mar 2021

"Riktigt duktig mäklare som hela tiden höll oss informerade. Kan verkligen rekommendera henne till andra. "
säljare på Bratteråsgatan 66

19 mar 2021

"Vi är jättenöjda med Linn som mäklare och kan varmt rekommendera henne vidare! Hon höll en tät dialog, var engagerad och gav oss ett försäljning som överträffade våra förväntningar."
säljare på Ceresplatsen 2

15 mar 2021

"Jag har använt mig av Linn flera gånger, både sålt och köpt via henne och hon är verkligen som gjort för detta jobb. Jag är alltid lika nöjd, blivit uppdaterad om nya eventuella köpare och har alltid fått en känsla av att Linn gör allt för att både köpare och säljare ska bli nöjda. Jag rekommenderar bara Linn till folk som ska sälja, hon är verkligen en perfekt mäklare som har stenkoll och gör allt och lite till för sina kunder! "
säljare på Monsungatan 42

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
175 760 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
324 av 349 säljare
Linn satte rätt förväntningar på slutpriset
314 av 358 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
345 av 355 säljare
Linn var tydlig och höll mig uppdaterad
354 av 357 säljare

Linn på kartan.

430 tidigare annonser
21 bostäder till salu
355 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Annonser

6 195 000 kr
3 rum, 99 m²
62 575 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
6 509 kr/mån
1,5 rum, 46 m²
Lägenhet, Göteborg
2 414 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 75 m²
53 266 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 625 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 66 m²
48 409 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 995 kr/mån
3 rum, 80,5 m²
Lägenhet, Göteborg
4 552 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 600 000 kr
Lägenhet Sannegårdshamnen
+ 405 000 kr
3 rum, 85,5 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
3 700 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 205 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
3 410 000 kr
Lägenhet Lindholmen
+ 315 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 3 095 000 kr
3 425 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 230 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har både köpt och sålt med Linn och har känt oss trygga både som säljare och köpare. Hon svarar alltid och är mycket engagerad i att hjälpa till. Linn är väldigt pedagogisk och ger realistiska förväntningar av en försäljning. Linn är en supertrevlig mäklare som vi varmt rekommenderar. "
2 850 000 kr
Lägenhet Eriksberg
1 rum, 31 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Nu har jag både köpt och sålt lägenhet med Linn och varit mycket nöjd båda gångerna. Linn har hållit mig uppdaterad hela vägen och är snabb på att svara via sms/mail vilket har känts tryggt. Linn gjorde verkligen ”det lilla extra” och resultatet av försäljningen blev bättre än väntat, jag kan verkligen rekommendera Linn!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.