Linn Andersson

Profilbild för Linn Andersson
Linn Andersson
4.8 / 5
(216 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
32 st
122 800 000 kr

Bakgrund

Linn Andersson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2015-07-06. Linn har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Linn har haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 138 265 000 kr.

Presentation

Jag jobbar lokalt på Norra Älvstranden med försäljning av bostadsrätter sedan 2015.

Jag är väldigt stolt över att vara den mest aktiva och rekommenderade mäklaren på Norra Älvstranden sedan flera år tillbaka och kommer fortsätta jobba hårt för att göra mina kunder nöjda. För mig är det viktigt att vara kompetent och driven med ett oerhört brett kontaktnät.

Valet att arbeta på Norra Älvstranden var självklart för mig då jag känner till området mycket väl. Det är ett fantastisk område med närhet till vattnet och dessutom med spännande framtidsplaner.
Att vara lokal på sin marknad och ha en tät kontakt med sina kunder och spekulanter är viktigt för mig för att nå absolut bäst resultat för mina säljare.

Jag brinner för mitt jobb och gör alltid mitt yttersta för att alla parter ska känna sig nöjda i bostadsaffären.

Jag har i grunden en ekonomiexamen från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning mot företagsekonomi och management. Jag har efter detta läst påbyggnadsutbildningen för fastighetsmäklare vid Högskolan i Halmstad.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Linn.

15 maj 2020

"Supernöjd med Linn! Hon är väldigt engagerad, målinriktad, positiv, lyhörd! Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Ostindiefararen 19

15 maj 2020

"Vi har haft kontakt med Linn i flera år nu (dels då vi letat efter nytt boende i området och även planerat försäljningen av vår lägenhet under en längre tid). Kan inte tänka mig en bättre mäklare! Linn är superproffsig och ett fantastiskt stöd i många lägen.
Toppbetyg från oss, kan VARMT rekommendera henne!! "
säljare på Gjutaregatan 3

06 maj 2020

"Vi är mycket nöjda med Linns insats. Snabb, tydlig och kunnig.
Vi kan verkligen rekommendera Linn Andersson!"
säljare på Bratteråsgatan 66

15 apr 2020

"Linn var superb! Hon levererade med råge och under en osäker tid (covid-19) var hon super engagerad och verkligen gav sitt allt för oss. Hon är absolut bäst i Eriksberg/Sannegårdshamnen. Vi hade valt henne alla gånger om inte bara för hennes kämparglöd och expertis utan också för hennes transparens, ärlighet samt vänlighet!"
säljare på Stenbocksgatan 9

03 apr 2020

"Vi kan absolut rekommendera Linn! Hon gjorde ett toppenjobb med att sälja vår lägenhet."
säljare på Ångaren Ediths gata 9

01 apr 2020

"om inte panepidemin hade uppstått så hade slutpriset säkert motsvarat den nivån vi gick ut med"
säljare på Ostindiefararen 47

01 apr 2020

"Linn gjorde ett mycket bra jobb genom hela processen. Vi sålde i en hyfsat turbulent marknad men Linn var alltid tydlig och rak i kommunikation kring hur vi skulle jobba framåt.
Väldigt hög tillgänglighet, bra driv och fantastiskt bra att kommunicera med!
Kan varmt rekommendera Linn!"
säljare på Ångaren Ernas gata 11

10 mar 2020

"Vi har varit nöjda med Linn från första mötet till avslutad affär. Linn är väl påläst och jobbar hårt. Väljer gärna Linn igen"
säljare på Maj På Malös gata 40

04 mar 2020

"Linn är en fantastisk mäklare som engagerar sig i objektet och får både säljare och köpare att känna sig trygga och nöjda. Rekommenderas!"
säljare på Ceresplatsen 3

03 mar 2020

"Linn är oerhörd engagerad, tydlig och mycket förtroendeingivande!!
Vi skulle definitivt anlita henne igen! "
säljare på Monsungatan 48

03 mar 2020

"Superbra! Levererar en perfekt försäljning med ett väldigt bra helhetsintryck. "
säljare på Monsungatan 42

16 feb 2020

"Linn är mycket proffsig och kan varmt rekommenderas. Allt hon sa att hon skulle göra gjorde hon plus mer därtill. Hon är en toppen mäklare och vi kommer garanterat att anlita henne igen nästa gång."
säljare på Ostindiefararen 7

11 feb 2020

"Linn är väldigt kompetent och gör det väldigt lätt att förstå försäljningsprocessen.. "
säljare på Lindholmsallén 59

04 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Linn. Kommer absolut anlita henne igen!"
säljare på Bratteråsgatan 64

31 jan 2020

"Inte billigast, men bäst!
Linn levererade och levde upp till våra förväntningar.
Hela processen var mycket behaglig för både oss och köparen.
.
Hon är ärlig och mycket förtroendeingivande, proffisionell och enkel att tycka om. Samtidigt som vi har varit lagom inkluderade under alla steg i processen.
Vi kan varmt rekommendera Linn till dig som ska sälja din bostad.
"
säljare på Bratteråsgatan 46

31 jan 2020

"Mycket nöjd med Linn, proffsig och duktig mäklare som gjorde ett jättefint jobb med att hitta köpare och göra ett avslut på affären som vi var nöjda med. "
säljare på Lindholmshamnen 40

29 jan 2020

"Very competent and strategic, I think she could do anything :-) "
säljare på Monsungatan 80

26 nov 2019

"Vi är mycket nöjda med Linn som mäklare! Linn höll oss hela tiden uppdaterade och var professionell.
Kan rekommendera henne vid en bostadsförsäljning!"
säljare på Östra Eriksbergsgatan 81

14 nov 2019

"Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare. Linn överträffade våra förväntningar. Hon var mycket engagerad, hade tydliga mål som resulterade i snabb och smärtfri försäljning.
Varmaste rekommendationer! "
säljare på Bratteråsbacken 39

05 nov 2019

"Supermotiverad och inspirerande mäklare! "
säljare på Bratteråsgatan 54

27 okt 2019

"Linn gjorde ett jättebra jobb och höll oss uppdaterade under vägen och hon hade en bra plan för försäljningen. Hon är tydlig, stod på sig och skarp. Linn är enkel att skapa en god relation till och vi kände oss väldigt trygga med henne. Kan varmt rekommendera Linn vid försäljning!
"
säljare på Arbetaregatan 27

27 okt 2019

"Andra gången som vi anlitar Linn vid försäljning av bostad. Linn är oerhört engagerad och lyhörd. Man känner stor tillit till henne och den kompetens som hon har.
Engagerad, lyhörd och ödmjuk är ord som beskriver Linn. "
säljare på Astris gata 64

15 okt 2019

"Professional suggestions and operation, quick response, good plan and strong background in Eriksberg, are my impression about Linn Andersson. Would like to recommend her."
säljare på Sörhallstorget 29

12 okt 2019

"Efter 5 jobbiga månader med en annan mäklare där allt blev fel så vände vi oss till Linn och jag tar tillbaka alla tankar jag hade om att mäklaren inte kan spela så stor roll. Tack Linn för att du gjorde försäljningen så lätt och odramatisk med din personlighet och kunnighet.
Linn sålde våran lägenhet på förhand innan bilderna kommit ut och det märks verkligen hur proffsig och kunnig Linn är. Allting från första mötet tills det var skrivit på tog bara några veckor och med ett slutpris som som vi är så nöjda med!
Ska ni sälja eran lägenhet i Eriksberg så är det Linn ni ska ha. "
säljare på Ostindiefararen 19

03 okt 2019

"Linn upplevs både professionell och inlyssnande. Träffade flera mäklare innan jag valde Linn där min upplevelsen att Linn lyssnade mer på mig än att som mäklare promota sig själv/sin firma. Hon var också den som konkret såg detaljer som skulle lyfta min bostad som ingen annan nämnde. "
säljare på Monsungatan 48

02 okt 2019

"Vi är otroligt nöjda över att vi valde Linn som mäklare. Vi stötte på Linn i form av köpare första gången och kände direkt att det fanns ett stort engagemang och en omtanke för både kund och säljare. Därför var hon ett självklart val när vi sedan skulle sälja vår lägenhet. Om du vill ha en driven, engagerad, lyhörd och duktig mäklare ska du välja Linn. Vi har bara positiva erfarenheter och rekommenderar henne varmt! "
säljare på Östra Eriksbergsgatan 73

26 sep 2019

"Linn har varit toppen under försäljningen av min lägenhet. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Lindholmsallén 51

17 sep 2019

"Linn har visat ett stort engagemang genom hela processen, ifrån första bokade möte till slutlig försäljning. Hon har haft ett professionellt förhållningssätt, tydlig kommunikation och bra bemötande. Vi är väldigt nöjda med Linn som mäklare och kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Ceresplatsen 3

11 sep 2019

"Linn är kompetent som mäklare, lätt att ha och göra med och kan sitt område (Eriksberg/Sannegården)"
säljare på Ångaren Ernas gata 10

02 sep 2019

"Första möte med mäklaren var den 11 juli, den 15 juli var bostaden såld med papper påskriva. Får man ändå anse som en lyckad försäljning. "
säljare på Östra Eriksbergsgatan 87

02 sep 2019

"Linn är en är en lätt och skötsam mäklare som verkar ha god uppsikt om det område hon säljer i! Verkar också vara en person med en bra målinriktning och tar tag i sitt jobb på ett fantastiskt sätt.
Mycket nöjd att få haft Linn som min mäklare för denna försäljningen utav min bostad. Skulle varmt rekommendera henne för andra! "
säljare på Bratteråsgatan 72

13 aug 2019

"Jag kan varmt rekommendera Linn som mäklare, hon är initiativ rik, målinriktad, god kommunikations förmåga, noggrann, och har ett glatt och vänligt bemötande.
Sammanfattningsvis kan man säga att hon gör att en stor affär för säljaren blir till en enkel resa.
"
säljare på Manövergången 3

08 jul 2019

"Linn överträffade våra förväntningar med en snabb försäljning innan vår lägenhet var ute på marknaden. Hennes stora kontaktnät är ovärderligt! "
säljare på Astris gata 94

04 jun 2019

"Linn har varit fantastisk! Det tog lite tid för oss att ta steget till försäljning, men Linn hade tålamod och när det väl var dags så flöt allt på superbra! Kan verkligen rekommendera Linn! "
säljare på Östra Eriksbergsgatan 73

24 maj 2019

"En fantastiskt professionell mäklare, som hade allt man kunde förvänta sig och lite därtill. En riktig klippa att luta sig emot när man skulle ro iland en stor och vansklig bostadsaffär.Jag är mer än nöjd."
säljare på Styrfarten 2A

02 maj 2019

"Linn är en otroligt duktig mäklare med brett kontaktnät och har god koll på området. Tar sig tid och gör det där lilla extra för att man verkligen ska lyckas med sin försäljning. Rekommenderas starkt!"
säljare på Bratteråsgatan 42

24 apr 2019

"Vi är mycket nöjda med Linn Andersson. Hon har ett stort engagemang och driv som tillsammans med ett stort kontaktnät bidrog till att vi fick en snabb och smidig försäljning till ett pris vi inte riktigt hade vågat hoppas på. "
säljare på Sannegårdsgatan 28

09 apr 2019

"Linn var väldigt påläst, snabb på att svara och gav ett professionellt och lugnt intryck. En mäklare jag kan rekommendera. "
säljare på Norra Skeppspromenaden 11

04 apr 2019

"Linn var mycket trevlig, utåtriktad, lyhörd, kunnig, engagerad, proffsig och effektiv. Hon fångade vårt intresse snabbt genom sitt genuina sätt att bemöta oss och vi kände oss hela tiden väldigt trygga eftersom hon gav oss realistiska förhoppningar som vi verkligen märkte att hon ville överträffa. Rekommenderar starkt Linn!!!"
säljare på Östra Eriksbergsgatan 87

22 mar 2019

"Andra gången jag anlitar Linn som mäklare och även denna gång är jag supernöjd. Linn är mycket engagerad, lyhörd och involverar dig i hela processen. Jag rekommenderar henne verkligen. En riktig solstråle! "
säljare på Astris gata 60

05 mar 2019

"Brett kontaktnät. Väldigt kunnig och påläst kring område samt förening. Mycket duktig mäklare, rekommenderar verkligen!! :) "
säljare på Bratteråsgatan 46

05 mar 2019

"Linn är en fantastik mäklare som
Lyssnar på sin kund och ger tips utifrån sin erfarenhet. Allt gick och lätt och smidigt till och det är det man önskar som
Kund när man ska sälja. Tack Linn"
säljare på Monsungatan 77

13 feb 2019

"Kunnig, engagerad, charmig, objektiv, trovärdig,suveränt skicklig"
säljare på Vintergatan 3

12 dec 2018

"Kan varmt rekommendera Linn! Jag sålde lägenheten på distans i en kämpigare tid att sälja lägenheter. Hon var otrolig med att få mig att känna mig trygg i min försäljning och gjorde allt för att den skulle lyckas. Linn gav rimliga förhoppningar om slutpris, hon lyckades till och med toppa över mina förväntningar!
Vill man ha en mäklare som verkligen ger 110% och är fullt ärlig i sin försäljning både gentemot mig som säljare och kunder ska man välja Linn. Jag hade valt Linn om jag skulle sälja igen. "
säljare på Östra Eriksbergsgatan 76

04 nov 2018

"it is such a pleasure to work with Linn. Professional service and personal communication, in the end, we were able to see our apartment before the showing and with the right market price."
säljare på Ostindiefararen 13

09 okt 2018

"Superproffsig, driven och trevlig mäklare!"
säljare på Monsungatan 40

28 sep 2018

"Linn var otroligt hjälpsam under hela processen. Hon var även till stor hjälp med de frågor vi hade gällande köpet av vår nya bostad, vilket var mycket uppskattat."
säljare på Astris gata 66

17 sep 2018

"Linn var mkt kompetent och vi kände oss väldigt trygga genom hela processen!"
säljare på Monsungatan 42

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
138 265 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
195 av 216 säljare
Linn satte rätt förväntningar på slutpriset
186 av 216 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
209 av 216 säljare
Linn var tydlig och höll mig uppdaterad
214 av 216 säljare

Linn på Instagram.

Linn på kartan.

258 tidigare annonser
5 bostäder till salu
212 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

3 490 000 kr
2 rum, 62,5 m²
56 290 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 922 kr/mån
2 690 000 kr
2 rum, 52,2 m²
51 730 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 379 kr/mån
2 190 000 kr
1,5 rum, 36 m²
60 833 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 301 kr/mån
3 490 000 kr
2 rum, 66 m²
52 878 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 516 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 79,5 m²
50 569 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 346 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 000 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 5 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 5 000 kr
1,5 rum, 41 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
2 435 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 45 000 kr
1,5 rum, 37 m²
Utropspris: 2 390 000 kr
2 790 000 kr
Lägenhet Lindholmen
2 rum, 50 m²
Utropspris: 2 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi har haft kontakt med Linn i flera år nu (dels då vi letat efter nytt boende i området och även planerat försäljningen av vår lägenhet under en längre tid). Kan inte tänka mig en bättre mäklare! Linn är superproffsig och ett fantastiskt stöd i många lägen.
Toppbetyg från oss, kan VARMT rekommendera henne!! "
2 255 000 kr
Lägenhet Eriksberg
-135 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 390 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supernöjd med Linn! Hon är väldigt engagerad, målinriktad, positiv, lyhörd! Rekommenderar henne starkt! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.