Linn Andersson

Profilbild för Linn Andersson
Säljarfavorit
Linn Andersson
4.8 / 5
(322 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
23 st
68 515 000 kr

Bakgrund

Linn Andersson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2015-07-06. Linn har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Linn har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 113 570 000 kr.

Presentation

Jag jobbar lokalt på Norra Älvstranden med försäljning av bostadsrätter sedan 2015.

Jag är väldigt stolt över att vara den mest aktiva och rekommenderade mäklaren på Norra Älvstranden sedan flera år tillbaka och kommer fortsätta jobba hårt för att göra mina kunder nöjda. För mig är det viktigt att vara kompetent och driven med ett oerhört brett kontaktnät.

Valet att arbeta på Norra Älvstranden var självklart för mig då jag känner till området mycket väl. Det är ett fantastisk område med närhet till vattnet och dessutom med spännande framtidsplaner.
Att vara lokal på sin marknad och ha en tät kontakt med sina kunder och spekulanter är viktigt för mig för att nå absolut bäst resultat för mina säljare.

Jag brinner för mitt jobb och gör alltid mitt yttersta för att alla parter ska känna sig nöjda i bostadsaffären.

Jag har i grunden en ekonomiexamen från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning mot företagsekonomi och management. Jag har efter detta läst påbyggnadsutbildningen för fastighetsmäklare vid Högskolan i Halmstad.

Mäklarbyrå


Säljare om Linn.

29 nov 2021

"gick snabbt och smidigt!"
säljare på Miraallén 31

29 nov 2021

"Arbetar engagerat och målinriktat för att få ut högsta möjliga pris . Dessutom väldigt trevlig och lätt att ha och göra med ."
säljare på Ångaren Indias gata 2

29 okt 2021

"Mycket duktig,drivande och hjälpsam på alla sätt. Supertrevlig också. "
säljare på Barken Beatrices gata 8

14 okt 2021

"Vi har haft kontakt med Linn som både köpare och säljare. Uppskattar att hon är mån om båda parter. Superbra i återkoppling, att lugna orolig säljare och det går snabbt om man önskar! "
säljare på Östra Eriksbergsgatan 87

30 sep 2021

"Linn sålde vår lägenhet i Eriksberg. Vi var väldigt nöjda genom hela processen, från första mötet tills påskrivet kontrakt. Kan varmt rekommendera Linn som mäklare."
säljare på Bratteråsbacken 35

28 sep 2021

"Har haft Linn som mäklare både som säljare och köpare och är helnöjd! Hon är ett proffs som är lätt att ha att göra med. "
säljare på Astris gata 82

25 sep 2021

"Vi är oerhört nöjda med Linn och Bjurfors som mäklare.
Linn var lätt att jobba med, höll vad hon lovat och kommunicerade när det behövdes för att stämma av."
säljare på Götaverksgatan 24

07 sep 2021

"Vi är nöjda, miljöbilder från närområdet lämnade en del att önska, annonsen var en del språkliga missar/stavfel. Annars är vi mycket nöjda "
säljare på Lindholmsvägen 15

15 jul 2021

"Fint att hon hade redan intressenter som hon kunde höra av sig till. Allt gick mycket snabbt och smidigt."
säljare på Ostindiefararen 45

13 jul 2021

"Med god kunskap om området, föreningen och marknaden så kändes det som absolut rätt val av mäklare. Efter affären var klar så överträffades mina förväntningar för slutpris och under hela budgivningsprocessen så var jag hela tiden väl informerad om läget. Om jag skulle sälja igen skulle jag kontakta Linn direkt."
säljare på Monsungatan 34

06 jul 2021

"En ok insats, inte jätte bra och inte jätte dålig!"
säljare på Bratteråsgatan 64

06 jul 2021

"Hon är jätte trevlig, noggrant och har allt i ordning! Alltid förbered och någon som man kan lita på :)
Vi var jätte nöjda och kändes så att vi säljer med vår vän och inte mäklare! "
säljare på Astris gata 64

06 jul 2021

"Det är inte första gången vi använder oss utav Linn när vi ska sälja bostad och vi känner oss mycket trygga med henne. Proffsig, engagerad och duktig på att göra affärer! Kan verkligen rekommendera henne. "
säljare på Lindholmsallén 59

23 jun 2021

"Linn is THE top broker in Eriksberg. She helped us buy and sell the apartment. She made the impossible possible for us! With her exceptional, charming character and expert knowledge of the market we achieved highest sales prices. We can fully recommend her and look forward to work with her in future. Thank you, Linn, we could not have imagined a better broker :) "
säljare på Monsungatan 81

13 jun 2021

"Linn är professionell och strukturerad men också en otroligt trevlig person som är lätt att tycka om. Vi är mycket nöjda över det jobb hon gjorde för oss och där hon lyckades se till att vi fick sålt vår lägenhet på förhand innan visning. "
säljare på Ångaren Ernas gata 2

11 jun 2021

"Vi är jätte nöjda med framförallt hur smidigt allt gick. Från första mötet till försäljning och kontraktsskrivning. Vi är väldigt glada att vi valde Linn som vår mäklare! "
säljare på Lindholmsallén 55

02 jun 2021

"Trevlig,kunnig,nogrann"
säljare på Astris gata 96

29 maj 2021

"Fantastiskt trevlig och förtroendeingivande. Kommer välja Linn även nästa gång! "
säljare på Miraallén 1

27 maj 2021

"Linn gör precis de man vill ha ut av sin mäklare. Hon lyssnar vad man säger. Hon svarar eller återkommer när man hör av sig på kort tid. Engagerad med tips vid styling. Strukturerad i sitt arbetsmetodens. Skicklig vid förhandling av pris mot köparen.
5+ använder gärna Linn nästa gång också."
säljare på Östra Eriksbergsgatan 83

20 maj 2021

"Vi hade mycket bra hjälp av Linn vid försäljning av vår lägenhet. Linn har väldigt bra kunskap om området och framförallt fungerade samarbetet bra, med tydlig struktur och kommunikation. "
säljare på Bratteråsbacken 37

20 maj 2021

"Den bästa mäklaren vi haft och vi har haft många."
säljare på Monsungatan 42

20 maj 2021

"Så nöjd med Linn som mäklare. Glad, Trevlig och lättsam att jobba med. Rekommenderar starkt! Kanon Nöjd med slutpriset :) "
säljare på Ostindiefararen 19

09 apr 2021

"Linn är mycket engagerad och kunnig och fick vår lägenhet såld på kort tid, till ett pris som vi är mycket nöjda med."
säljare på Barken Storegrunds gata 1

28 mar 2021

"Linn är väldigt proffsig mäklare, rekommenderar!"
säljare på Bratteråsgatan 44

27 mar 2021

"Linn var under hela processen engagerad och driven och arbetade för ett så bra slutresultat som möjligt. Hon var inlyssnande och kom med bra input. Vi är jättenöjda med hennes insats!"
säljare på Miraallén 1

26 mar 2021

"Riktigt duktig mäklare som hela tiden höll oss informerade. Kan verkligen rekommendera henne till andra. "
säljare på Bratteråsgatan 66

19 mar 2021

"Vi är jättenöjda med Linn som mäklare och kan varmt rekommendera henne vidare! Hon höll en tät dialog, var engagerad och gav oss ett försäljning som överträffade våra förväntningar."
säljare på Ceresplatsen 2

15 mar 2021

"Jag har använt mig av Linn flera gånger, både sålt och köpt via henne och hon är verkligen som gjort för detta jobb. Jag är alltid lika nöjd, blivit uppdaterad om nya eventuella köpare och har alltid fått en känsla av att Linn gör allt för att både köpare och säljare ska bli nöjda. Jag rekommenderar bara Linn till folk som ska sälja, hon är verkligen en perfekt mäklare som har stenkoll och gör allt och lite till för sina kunder! "
säljare på Monsungatan 42

15 mar 2021

"Super nöjd med Linn . Kände mig trygg i hela processen och skulle stark rekommendera henne till alla jag känner
Super professionell i sin roll !"
säljare på Verkmästaregatan 1

04 mar 2021

"Har haft hjälp av Linn både som köpare och som säljare. Är väldigt nöjd! Linn är taktisk, proffsig och jag som kund känner mig trygg. Linn gjorde processen smidig och det ledde till ett försäljningspris långt över förväntan. "
säljare på Monsungatan 100

23 feb 2021

"Inlyssnande, ärlig och engagerad."
säljare på Bratteråsgatan 64

23 feb 2021

"Linn är engagerad, lyhörd och driven.
Hon arbetar proaktivt och tar de intiativ som krävs för att uppnå resultat. Vi är mycket nöjda med Linns insats vid vår bostadsförsäljning! "
säljare på Bratteråsgatan 62

11 feb 2021

"Jag kan varmt rekommendera Linn. Hon är en duktig mäklare och gjorde ett otroligt bra jobb med försälning av bostanden. Hon är engagerade, lyhörd och hjälpsam och försäljningen gick väldigt smidig. "
säljare på Bratteråsgatan 50

28 jan 2021

"Ska du sälja din lägenhet på Eriksberg är Linn det självklara valet. Hon har varit professionell, lyhörd och engagerad från vårt första möte. Vi kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Sagolandsvägen 4

18 jan 2021

"Lyhörd, ödmjuk och väldigt insatt i området där vi sålde. Vi tog Linns råd till oss och blev extremt nöjda med slutresultatet! "
säljare på Bratteråsgatan 66

15 dec 2020

"Kan varmt rekommendera Linn till andra som är i sälj tankar. Proffsig, förtroendegivande och duktig. Om vi kommer sälja igen kommer vi välja Linn. Vi har köpt av henne tidigare så har erfarenhet från båda perspektiv. "
säljare på Norra Skeppspromenaden 13

14 dec 2020

"Linn var mycket bra och professionell samtidigt som hon gör det lilla extra som gör att man verkligen känner sig 100% trygg och litar på henne fullt ut.
Hon är väldigt lätt att prata med och ser/hör en som säljare.
Vi rekommenderar Linn till alla, hon såg till att vi fick budet vi önskade och hon kämpar hårt för det!"
säljare på Östra Eriksbergsgatan 73

07 dec 2020

"Proffsig och med ett rakt bemötande som vi uppskattade. Lycka till Linn med nya spännande affärer!"
säljare på Ångaren Indias gata 11

30 nov 2020

"Försäljningen gick oväntat snabbt. Trevlig, driven och professionell!!"
säljare på Lindholmsallén 55

18 nov 2020

"Linn gjorde en svår process för mig lätt och hanterbart. Hon är väldigt ansvarfull och kompetet. Under försäljnings processen kunde jag påverka med mina åsikter och tankar och hon supporterade mig på bästa sätt. Jag är tacksam att hon hanterade uppdraget på så sätt att både jag och köparen var nöjda."
säljare på Bratteråsgatan 42

29 okt 2020

"Linn hade väldigt bra kännedom om området, höll oss uppdaterade och informerade om läget på bostadsmarknaden, vi hade en bra dialog och kommunikation igenom hela processen. Professionell, lyhörd och jättetrevlig i sitt bemötande! Vi är jättenöjda med att ha valt Linn som mäklare vid vår försäljning. "
säljare på Monsungatan 24

20 okt 2020

"Duktig och engagerad mäklare!"
säljare på Sagolandsvägen 6

14 okt 2020

"Lyhörd, engagerad och resultatdriven. Kändes bra från första träffen ända till försäljningskontraktet!"
säljare på Bratteråsbacken 35

12 okt 2020

"Mycket bra och ihärdig. Kan varmt rekommenderas"
säljare på Östra Eriksbergsgatan 84

12 okt 2020

"Linn är en toppen mäklare som ser till kundens bästa. Jag är mer än nöjd! "
säljare på Ångaren Indias gata 5

24 sep 2020

"Linn är en fantastiskt bra mäklare "
säljare på Ceresplatsen 2

11 sep 2020

"När jag sökte bostad så var jag på många visningar. Har än idag inte träffat än mer påläst, professionell och ärlig mäklare. Jag köpte min bostad via Linn och nu när det var dags att sälja så sökte vi upp Linn direkt! Jag visste att hon skulle ge samma känsla till kunderna som tittar på vår bostad som jag fick.
Precis som förväntat så levererar hon!! Det enda tråkiga är att du inte jobbar i Malmö. Flyttar vi tillbaka till Göteborg så är det Linn vi kommer att söka oss till. "
säljare på Bratteråsbacken 33

04 sep 2020

"Mycket duktig och kompetent mäklare. Kan varmt rekommendera Linn!"
säljare på Barken Beatrices gata 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
113 570 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
289 av 314 säljare
Linn satte rätt förväntningar på slutpriset
281 av 322 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
310 av 319 säljare
Linn var tydlig och höll mig uppdaterad
318 av 321 säljare

Linn på kartan.

372 tidigare annonser
1 bostäder till salu
318 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 200 000 kr
1 rum, 30 m²
73 333 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 489 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 610 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 415 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Eriksberg
3 rum, 79 m²
2 800 000 kr
Lägenhet Lindholmen
2 rum, 40 m²
4 550 000 kr
Lägenhet Eriksberg
+ 55 000 kr
2 rum, 64,5 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
5 300 000 kr
Lägenhet Sannegårdshamnen
3 rum, 87 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.