Linda Olin

Profilbild för Linda Olin
Linda Olin
4.9 / 5
(56 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
6 st
77 855 000 kr

Bakgrund

Linda Olin jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2007-08-23. Linda har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Linda har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt radhus och villor och motsvarar ett värde på 113 455 000 kr.

Presentation

Engagerad fastighetsmäklare verksam i Vällingby, Spånga och Hässelby. Jag kommer från Norge men bor sedan 2009 på Vällingbyhöjden och kan tala mycket varmt för våra tre områden. Har arbetat som mäklare sedan 2007 och driver nu Länsförsäkringar Fastighetsförmedling tillsammans med mina kompanjoner. Vårt varumärke är mycket starkt och vi får höga omdömen av våra kunder, såväl köpare, säljare som spekulanter. Hög kvalité, personligt och uppriktigt engagemang samt modern teknik är mina framgångsfaktorer.

Säljare om Linda.

07 apr 2024

"På en svår marknad med få köpare, skapade hon ett bra erbjudande som en köpare nappade på (men grannen fick inte sålt)."
säljare på Rättar Vigs väg 75

07 apr 2024

"Närvarande och engagerad från första mötet till sista dagen med kontrakt skrivningen. "
säljare på Arbrågatan 36

05 apr 2024

"Linda är kunnig, trevlig, omsorgsfull och snabb. Allt som en mäklare ska vara. "
säljare på Hammarbrinken 5

04 apr 2024

"Linda sålde bostaden till oss 2012 och vi anlitade henne med glädje och fullt förtroende när det nu var dags för försäljning. Kompetent, vänlig, tydlig och bra svar på våra frågor. "
säljare på Sjöbacken 57

13 feb 2024

"I den situationen jag var i (dödsbo/arv) så hade jag mycket stöd av Linda Olin med sin kunskap som mäklare och sociala kompetens med kännedom i området och dessutom alltid glad & positiv,för mig var hon rätt mäklare på alla sätt och vis."
säljare på Torplyckegränd 178

25 sep 2023

"Vi hade 4 mäklare här och Linda var det självklara valet. Hon var från första sekund inkännande för vår situation, empatisk, uppmärksam plus otroligt lätt att tycka om. Vi är så nöjda och skulle välja om henne igen och igen framåt!"
säljare på Björnbodavägen 51

30 aug 2023

"Mycket professionell och skicklig vilket gjorde att processen kändes trygg hela vägen. "
säljare på Bruntegatan 16

30 aug 2023

"Linda är en mycket erfaren och kompetent mäklare som ger ett bra stöd under hela försäljningsprocessen. Rekommenderar henne varmt!
"
säljare på Sorselevägen 33

19 jun 2022

"Kompetent och kunnig. Dessutom supertrevlig."
säljare på Timrågatan 6

05 jun 2022

"Kan varmt rekommendera Linda!
"
säljare på Astrakangatan 137

04 jun 2022

"Fantastiskt mäklare på alla sätt.Vi kunde inte fått bättre mäklare. Rekommenderar alla som ska sälja att ta Linda! "
säljare på Ängsullsvägen 157

04 jun 2022

"Västerorts bästa mäklare! Linda är en riktigt stjärna så proffsig och kunnig. Kunde inte ha valt en bättre mäklare."
säljare på Basgränd 104

04 jun 2022

"Linda är engagerad, målinriktad och lätt att ha att göra med! Rekommenderas varmt!"
säljare på Arbrågatan 3

04 maj 2022

"Efter att både ha köpt av och sålt med Linda har jag varit på båda sidor av affären. I båda fall har Linda varit proffsig, lyhörd och gjort ett superbra intryck. "
säljare på Lyckselevägen 160

26 jan 2022

"Linda är en fantastisk mäklare, men kanske ännu mer viktigt en genuint god människa som gör sitt absolut bästa i alla situationer. Vi är otroligt nöjda med Lindas service, driv och vilja att göra det bästa för oss - och jag kan ge henne alla mina bästa rekommendationer!"
"Linda är en fantastisk mäklare, men kanske ännu mer viktigt en genuint god människa som gör sitt absolut bästa i alla situationer. Vi är otroligt nöjda med Lindas service, driv och vilja att göra det bästa för oss - och jag kan ge henne alla mina bästa rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Ramselegatan 19

17 okt 2021

"Linda Olin är en mycket erfaren mäklare som har stenkoll på västerort. I vår husförsäljning valde vi Linda som mäklare för att hon är den bästa när det gäller funkishus i detta område. Linda är trevlig och ett tryggt bollplank i försäljningsprocessen och lämnar inget åt slumpen. Rekommenderar Lin..."
"Linda Olin är en mycket erfaren mäklare som har stenkoll på västerort. I vår husförsäljning valde vi Linda som mäklare för att hon är den bästa när det gäller funkishus i detta område. Linda är trevlig och ett tryggt bollplank i försäljningsprocessen och lämnar inget åt slumpen. Rekommenderar Linda starkt!"
Läs mer
säljare på Neptunistigen 36

15 okt 2021

"Vi är mycket nöjda! Priset är liiite högt och att budgivningen skulle skena iväg var svårt för alla att förutse. Allt med annonsen var bra, men texten behövde lite väl mycket bearbetning av oss som kund, utöver kontroll av fakta, för det priset. I övrigt är vi otroligt nöjda! Så bra service, god ..."
"Vi är mycket nöjda! Priset är liiite högt och att budgivningen skulle skena iväg var svårt för alla att förutse. Allt med annonsen var bra, men texten behövde lite väl mycket bearbetning av oss som kund, utöver kontroll av fakta, för det priset. I övrigt är vi otroligt nöjda! Så bra service, god kunskap och fantastiskt bemötande! Vi slog alla rekord med råge och vi är jätteglada! Tack Linda!"
Läs mer
säljare på Lyckselevägen 194

04 sep 2021

"Linda är mycket engagerad och kompetent. Hon är väl insatt och kan ge bra information om alla delar kring hus och försäljning till både säljare och köpare. Jag kan verkligen rekommendera Linda för en trygg och proffsig säljprocess. "
säljare på Lyckselevägen 176

01 sep 2021

"Linda var kunnig, professionell men ändå personlig."
säljare på Vidholmsbackarna 84

01 sep 2021

"Linda ledde oss genom vår försäljning på ett tryggt och engagerat sätt. Allt var så smidigt."
säljare på Bollnäsbacken 33

31 aug 2021

"Linda gav redan från första mötet ett trevligt och kompetent intryck. Hon ordnade alla steg i försäljning så att de passade med vårt tuffa schema. Hela processen gick mycket bra och priser vi fick ut överträffade med råge våra förväntningar. Vi har redan rekommenderat henne till bekanta till oss ..."
"Linda gav redan från första mötet ett trevligt och kompetent intryck. Hon ordnade alla steg i försäljning så att de passade med vårt tuffa schema. Hela processen gick mycket bra och priser vi fick ut överträffade med råge våra förväntningar. Vi har redan rekommenderat henne till bekanta till oss som har börjar fundera på att sälja sitt radhus."
Läs mer
säljare på Ryttmästarvägen 90

01 jun 2021

"Mycket professionell, kunnig och ett nöje att ha att göra med."
säljare på Njurundagatan 17

29 apr 2021

"Trevlig och engagerad. Gav bra information från start till mål.
Lätt att få kontakt med vid flera olika tillfällen. "
säljare på Björnmossevägen 41

28 apr 2021

"Lindas personlighet och erfarenhet som mäklare är utmärkande och professionell. Med en träffsäkerhet om marknaden gjorde att vi kände oss trygga helt igenom uppdraget även om att sälja sin bostad är en berg- och dalbana av känslor. "
säljare på Basgränd 72

22 jan 2021

"Vi är jättenöjda med Linda. Vi kände oss mycket bekväma i processen och fick veta vad som skulle hända och fick fortlöpande information om status. Det kändes tryggt att jobba med Linda. Hon samarbetade också med mycket duktiga fotografer som tillsammans med henne kunde lyfta fram det bästa med vå..."
"Vi är jättenöjda med Linda. Vi kände oss mycket bekväma i processen och fick veta vad som skulle hända och fick fortlöpande information om status. Det kändes tryggt att jobba med Linda. Hon samarbetade också med mycket duktiga fotografer som tillsammans med henne kunde lyfta fram det bästa med vårt hus och vi blev väldigt nöjda med försäljningsmaterialet. Förutom en mycket bra process är vi mycket nöjda med slutresultatet och Linda har hittat en köpare som vi tror kommer att tycka att deras nya bostad är perfekt för dem."
Läs mer
säljare på Hasselagränd 18

21 jan 2021

"Linda var mkt engagerad och hjälpte oss både m egen försäljning och som bollplank vid egen försäljnig. Ärlig, glad och energisk. Aldrig inställsam och aldrig pressande."
säljare på Strömsundsgatan 18

17 sep 2020

"Vi kände oss helt trygga med Linda från start till mål. Hon fanns alltid tillgänglig för frågor och uppdaterade oss så fort det fanns något nytt vi behövde veta. Vi tror inte att det finns en annan mäklare som kan marknaden och husen i området så bra som Linda."
"Vi kände oss helt trygga med Linda från start till mål. Hon fanns alltid tillgänglig för frågor och uppdaterade oss så fort det fanns något nytt vi behövde veta. Vi tror inte att det finns en annan mäklare som kan marknaden och husen i området så bra som Linda."
Läs mer
säljare på Vällingbyvägen 98

24 mar 2020

"Linda är väldigt engagerad och driven. Det är lätt att känna sig nöjd med affären när man vet att mäklaren ansträngt sig för att det ska bli så bra som möjligt."
säljare på Tornedalsgatan 20

18 jan 2020

"Vi är väldigt nöjda med den hjälp vi fått av Linda Olin. Stort engagemang och kunskap och att hon har mycket god lokalkännedom adderar verkligen värde!"
säljare på Bollnäsbacken 29

24 nov 2019

"Vi anlitade Linda efter att ha träffat henne på visningar då hon verkade trevlig, professionell och engagerad i husen. Det visade sig stämma väl!"
säljare på Enbärsgränd 6

12 nov 2019

"Linda var lätt att prata med och förklarade allt på ett bra sätt."
säljare på Abiskovägen 20

28 okt 2019

"Mycket engagerad och kunnig. Jättebra lokalkännedom och många försäljningar i området. Kommunikativ och påläst."
säljare på Spireabågen 113

11 maj 2019

"Linda har hela paketet, jobbar innovativt samt hittar en mycket bra balans mellan köpare och säljare. Hon lämnar inget åt slumpen, otroligt seriös och ambitiös.
Skulle rekommendera henne till både köpare och säljare.
"
säljare på Sleipnergatan 13

29 jan 2019

"Vi var väldigt nöjda med Lindas insats. Det roligaste var dock att vi fick väldigt positiva kommentarer från köparna och andra som besökt visningarna. "
säljare på Oviksgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Radhus
11
Villa
6
Lägenhet
3
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
113 455 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
53 av 55 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
55 av 55 säljare
Linda var tydlig och höll mig uppdaterad
56 av 56 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Linda på kartan.

463 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
56 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

1 350 000 kr
1 rum, 26 m²
51 923 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 742 kr/mån
4 475 000 kr
4 rum, 125 m²
35 800 kr/m²
Radhus, Stockholm
5 395 000 kr
5 rum, 112 m²
48 169 kr/m²
Radhus, Stockholm
2 095 000 kr
2 rum, 54 m²
38 796 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 612 kr/mån
4 975 000 kr
6 rum, 136 m²
36 580 kr/m²
Parhus, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 750 000 kr
Radhus Vällingbyhöjden
+ 375 000 kr
4 rum, 102 m²
Utropspris: 5 375 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Nälsta
3 rum, 79 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Vällingby
6 rum, 83 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Vällingby
5 rum, 93 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vällingby Centrum
1 rum, 26 m²
Utropspris: 1 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.