Linda Bundsen

Profilbild för Linda Bundsen
Linda Bundsen
4.8 / 5
(130 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
19 st
199 735 000 kr

Bakgrund

Linda Bundsen jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2009-11-18. Linda har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Linda har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 178 825 000 kr.

Presentation

Att sälja eller köpa sin bostad är den största affären de flesta gör i sitt liv. Varje bostadsaffär är unik. Genom min erfarenhet och kunskap om bostadsaffärer vill jag att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela processen. Skillnaden mellan att göra en bra affär, eller en riktigt lyckad består av noggranna förberedelser. Det krävs saklig information och flexibilitet för att anpassa sig efter kundens behov. Genom personligt engagemang, lite drygt 5 års erfarenhet och ett NKI på 9,8 % tror jag att vi kan skapa bäst förutsättningar för just din bostadsaffär. Min ambition är att hjälpa mina köpare och säljare till en långsiktig och lyckad bostadsaffär. Jag säljer en till två bostäder per vecka i Lorensberg och besöker dagligen kunder som vill ha hjälp med allt ifrån värdering till stylingtips. Det jag älskar mest med Lorensberg är restauranglivet, parkerna och pulsen.

Säljare om Linda.

13 maj 2021

"Linda Bundsen har en unik kombination av egenskaper som gör henne helt perfekt för sitt uppdrag som mäklare. Hon är kunnig, inkännande och otroligt engagerad.
En annan viktig egenskap som Linda har, är att hon skapar en lugn atmosfär runt sig som inger trygghet både för oss och för köparen. Linda ägnade mer tid åt oss än vad vi hade kunnat föreställa oss ...
Vi är mer än nöjda och mycket tacksamma över vårt val av Linda som mäklare!"
säljare på Skånegatan 35B

11 maj 2021

"Linda är en alldeles utmärkt säljare, särskilt på dyra, unika projekt. Hon inger direkt ett stort förtroende och har dessutom en skarp psykologisk blick som ju ibland kan vara helt avgörande om affären skall gå i lås eller ej. Vi tycker båda att vi hade tur som träffade Linda, vi både köpte lägenhet och sålde hus med hennes bistånd..."
säljare på Källstången 37

08 maj 2021

"En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!"
säljare på Hälleflundregatan 32

24 mar 2021

"Linda är en mycket kompetent och väldigt trevlig mäklare. Ett säkert kort om du vill sälja!"
säljare på Tegnérsgatan 22

24 mar 2021

"återkommer gärna vid nästa affär"
säljare på Engelbrektsgatan 57

18 mar 2021

"Linda är fantastik! Helt omöjligt att inte tycka om henne och hennes ”proffsighet”. Fantastiskt driven och professionell. Rekommenderar varmt!"
säljare på Burgårdsgatan 10B

11 sep 2020

"Linda är professionell och fick mig som säljare känna mig trygg genom hela processen.
Linda kan området jag sålde i innan och utan och skapar goda relationer med förening och köpare."
säljare på Skånegatan 31

05 jun 2020

"Den stylist (Mia) som mäklaren förmedlade kändes helt fel för oss. Inte alls lyhörd och behaglig. Vi tycker inte heller det är särskilt proffsigt av denne stylist att referera till sin Instagram där denne blandar professionellt innehåll med privata foton."
säljare på Skånegatan 35C

25 maj 2020

"Om man vill ha en trygg mäklare som är snäppet vassare mäklare än alla andra på marknaden just nu ska man välja Linda. "
säljare på Burgårdsgatan 10

22 apr 2020

"Det är andra gången vi jobbar med Linda, vi har köpt en lägenhet hon har mäklat och sålt en lägenhet via henne. Hon är väldigt målmedveten men extremt lyhörd för vad vi önskar , hon jobbar väldigt snabbt och når resultat snabbt. Hon har järnkoll på området hon säljer i och väldigt bra känsla för alla parters prisnivå. Utöver allt ovan är Linda en väldigt behaglig person att arbeta med. "
säljare på Nilssonsberg 26

10 mar 2020

"Grym - bästa mäklaren. "
säljare på Tegnérsgatan 15

29 nov 2019

"Mäklarens insats var utmärkt. 4 istället för 5 pga stylistens insats var lite konstig först (man hade dekorerat med playboy-Bunny bilder, jag är väldigt glad att jag hann se och _ändra_ detta).
Foton inte jätteimponerande heller faktiskt. För 35.000 för styling hoppas i a fall jag på mer. Jag gick själv in och fixade till belysning, dammsög mattor mm. Hade jag kunnat pruta på stylingen hade jag gjort det. "
säljare på Tegnérsgatan 9B

15 nov 2019

"Mycket trevlig, modern och snabb mäklare - detta gillade jag :-)"
säljare på Södra vägen 51

05 nov 2019

"Kunde inte blivit bättre, långt över förväntan!
"
säljare på Tegnérsgatan 11B

22 jul 2019

"För flera år sedan då min process började för att köpa ny lägenhet var jag i kontakt med flera mäklare och Linda var den som jag kände störst förtroende för. Hennes positiva sätt passade mig och hon var oerhört lätt att ha att göra med och det blev också genom henne som jag hittade min drömlägenhet. Sen när jag skulle sälja min gamla lägenhet tyckte jag inte att det var någon tvekan om att jag skulle välja henne och jag blev supernöjd med försäljningen av lägenheten genom henne. "
säljare på Hedåsgatan 14

23 maj 2019

"Baserat på förutsättningarna tycker jag att Linda gjorde ett fint jobb. "
säljare på Hedåsgatan 4A

29 jan 2019

"Jag har sålt en del projekt genom åren. Linda är den bästa mäklare jag har haft."
säljare på Berzeliigatan 26

22 nov 2018

"Vi har både köpt och sålt av Linda Bundsen och varit lika nöjda båda gångerna. "
säljare på Tegnérsgatan 11A

22 nov 2018

"Mycket nöjda"
säljare på Tegnérsgatan 11B

21 nov 2018

"Linda är helt enkelt den bästa mäklare vi någånsin har varit I kontakt med, hon är bäst , vi mycket nöjda är , det var betydligt högre arvode än de anadra men det var värt"
säljare på Olof Wijksgatan 2B

19 nov 2018

"Linda visar helt klart ett större engagemang och är mer säljinriktad än övriga mäklare jag har träffat."
säljare på Engelbrektsgatan 53

23 jul 2018

"Mkt bra mäklare."
säljare på Lundgrens Trappor 4

17 jul 2018

"En snabb obeskrivlig drömresa med konstant ståpäls!
Försäljningen överträffade alla förväntningar både tids- och prismässigt. "
säljare på Engelbrektsgatan 67

04 maj 2018

"Linda är enastående, hon var en fröjd att ha att göra med. "
säljare på Olof Wijksgatan 2A

26 apr 2018

"Otroligt nöjd med Lindas insats, bästa mäklaren! / Hannah Liljegren "
säljare på Kopparslagaregatan 15A

16 feb 2018

"Extremt nöjd med alla steg i försäljningen. Linda vet vad hon gör, är professionell och tydlig."
säljare på Örnehufvudsgatan 17

04 sep 2017

"Lindar en toppen tjej :)"
säljare på Södra vägen 71

12 aug 2017

"Lite osäker på stylingen ?
Hur mycket gav den ?
Det får vi aldrig reda på :)"
säljare på Södra vägen 71

14 maj 2017

"Vi är helnöjda,"
säljare på Engelbrektsgatan 57

12 maj 2017

"Målmedveten och rak i kommunikationen. Tror inte att någon annan mäklare hade lyckats bättre med vår försäljning."
säljare på Eklandagatan 23C

06 maj 2017

"Den bästa mäklarna jag haft. Är dyrare men du får det du betalar för och det extra äter upp det högre slutpris som Linda fixar..."
säljare på Sten Sturegatan 17

18 apr 2017

"Linda har varit helt fantastisk så proffsig !"
säljare på Kungsportsavenyen 14

20 feb 2017

"Linda gick verkligen "the extra mile" för att få både mig som säljare och köparen nöjd. Kan varmt rekommendera Linda!"
säljare på Chalmersgatan 3

08 dec 2016

"Linda är en otroligt duktig mäklare som gör allt i sin mlr för att lyckas med en bra bostadsförsäljning för alla parter."
säljare på Chalmersgatan 25

28 nov 2016

"Stor kännedom om området och väl insatt i föreningen! Bra uppfattning om prisnivå. Beredd att göra stor insats för att sälja till rätt pris. Mkt stort engagemang! "
säljare på Tegnérsgatan 11A

13 okt 2016

"Grymt nöjd med hur Linda tog hand om min affär! Hon satte rätt förväntning och gav mig bra feedback under hela resans gång. Hennes positiva attityd och utstrålning gjorde att hon överträffade min förväntning på slutpriset. "
säljare på Södra vägen 6B

21 sep 2016

"Effektiv målmedveten och ärlig.
"
säljare på Sten Sturegatan 17

16 aug 2016

"Att kommsion / avgift för dyrare objekt borde förhandlas bättre av mig som säljare , en tanke samtidigt som jag är nöjd "
säljare på Götabergsgatan 9

13 aug 2016

"Linda Bundsen var extremt lätttillgänglig inledningsvis och tog mycket god tid på sig att svara på frågor. Efter att hon fick uppdraget blev hon mycket mindre lätttillgänglig.
MEN, hon knäckte föreningsrekordet och överraskade alla som tyckte hon inte skulle kunna sälja min bostad för det priset! Detta speciellt efter flera misslyckanden med en annan god mäklare från svensk Fastighetsförmedling. Hennes tidigare mycket lyckade försäljningar samt rekommendationer, överensstämde mycket väl med mina erfarenheter med henne.
Linda Bundsen är en OTROLIG professionell och kompetent mäklare, som trots sitt mycket höga mäklararvode, är värd vartenda öre, och mycket mer! Jag har träffat väldigt många mäklare innan, men Linda spelar enligt min övertygelse i en helt annan liga!
"
säljare på Cederbourgsgatan 9

10 aug 2016

"Linda sålde vår 9-rums villa- Linda lyckades nå budgivning i ett tufft läge; Vi hade högs prisförväntningar, huset lockade endast en smal kundkrets och låg i ett område där Linda aldrig arbetat i förr. Trots detta nådde Linda budgivning och vi är nöjda med affären. Linda får mina varmaste rekommendationer."
säljare på Båtsmansvägen 2

09 aug 2016

"Linda gjorde ett fantastiskt arbete och jag har personligen svårt att se att det skulle gå att göra bättre. Såsom Linda jobbade med objektet , jobbar ett superproffs Med vänlig hälsning christer sunrydh"
säljare på Olof Wijksgatan 2

08 aug 2016

"Aktiv, proffessionell och kunnig. Förtroendegivande och pålitlig. Jag är väldigt nöjd med Linda. "
säljare på Haga Östergata 26

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
178 825 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.6 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
115 av 125 säljare
Linda satte rätt förväntningar på slutpriset
117 av 128 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
125 av 125 säljare
Linda var tydlig och höll mig uppdaterad
121 av 129 säljare

Linda på kartan.

380 tidigare annonser
2 bostäder till salu
126 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

4 900 000 kr
3 rum, 82 m²
59 756 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 671 kr/mån
3 500 000 kr
2 rum, 60 m²
58 333 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 430 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Lorensberg
3 rum, 105 m²
Utropspris: 7 350 000 kr
8 450 000 kr
Lägenhet Nedre Johanneberg
+ 100 000 kr
4 rum, 130 m²
Utropspris: 8 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 800 000 kr
Lägenhet Lorensberg
+ 250 000 kr
2 rum, 88 m²
Utropspris: 4 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Lorensberg
3 rum, 94 m²
Utropspris: 5 950 000 kr
3 850 000 kr
Lägenhet Lorensberg
+ 150 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 3 700 000 kr
"Svårtillgänglig inte nöjda med hennes insats "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.