Linda Blomberg

Profilbild för Linda Blomberg
Säljarfavorit
Linda Blomberg
4.8 / 5
(72 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
14 st
109 725 000 kr

Bakgrund

Linda Blomberg jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2009-12-10. Linda har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2020. Linda har haft 25 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 127 740 000 kr.

Presentation

Ett steg till en lysande försäljning är att välja rätt fastighetsmäklare!

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Tyresö sedan 2010. Jag är lyckligt lottad som både bor och arbetar i vår vackra kommun. Jag kan Tyresö och dess bostadsmarknad på mina fem fingrar. Det i kombination med flera år i branschen och försäljningar av olika typer av hem har gett mig goda kunskaper och erfarenhet att på bästa sätt vägleda köpare och säljare genom sin största affär. Tack vare detta så har jag flertalet återvändande kunder, vilket är det absolut bästa och roligaste kvittot på att jag gjort ett bra arbete!

Mitt mål som mäklare är att förmedla bostäder på ett sätt att jag överträffar kundernas förväntningar och att både köpare och säljare ska känna sig trygga genom hela processen. Flexibilitet, målmedvetenhet och ett personligt engagemang ser jag som nyckeln till en lyckad affär.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Jag har varit i fastighetsbranschen sedan år 2004. Mellan 2004-2009 arbetade jag som ombildningskonsult med ombildningar från hyresrätt till bostadsrätt.
2009 - fastighetsmäklare.
2016 - franchisetagare

Mäklarbyrå


Säljare om Linda.

23 sep 2020

"Linda har stor yrkesskicklighet och inger stort förtroende hos både säljare och köpare. Hon har mycket god förmåga att skapa intresse och är entuasmerande!.Hon är lätt att få tag i och svarar på alla frågor med stort tålamod. Hon visat på stort engagemang och höll i flera extravisningar för vår bostad vilket gav resultat i form av fler budgivare. Vi är så nöjda man kan bli med Linda och kan varmt rekommendera henne till alla som går i säljatankar. "
säljare på Vårlöksvägen 35A

04 sep 2020

"Linda hjälpte oss både med köp och sälj av bostad, vi är extremt nöjda med hennes professionalism och engagemang. Vi har under hela tiden haft en tät kommunikation, vilket har fått oss att känna oss väldigt trygga genom processerna. Linda är en genuint härlig person som vi varmt kan rekommendera!"
säljare på Björkängsgränd 4

27 aug 2020

"Vi valde Linda p.g.a. hur imponerade vi blivit av hennes insatser i objekt vi tittat på innan vi sålde själva. Hon har ett otroligt engagemang och är mycket kunnig på den lokala marknaden. "
säljare på Kryddgårdsgränd 18

21 aug 2020

"Vi är jätte glada att vi valde Linda som våran mäklare. Hon är glad, trevlig och kompetent. Vi är verkligen supernöjda och kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Långsjövägen 9

25 jun 2020

"Vi är supernöjda med Våran försäljning ,allt jättebra. Rekommenderar Linda varmt!"
säljare på Stallvägen 30

22 jun 2020

"Linda var trevlig, tillitsfull och professionell. Toppen mäklare!"
säljare på Skolvägen 31

04 jun 2020

"Duktig och kunnig med ett trevligt och engagerat sätt mot oss som uppdragsgivare men lika proffsigt bemötande gentemot köparna."
säljare på Erstaviksvägen 7C

22 maj 2020

"Linda är engagerad och driven som ser till att jobba hårt för att det skall bli bra för hennes klienter. Vi är nöjda med försäljningen och Lindas hantering av ett par extra visningar som krävdes iom Coronatider. "
säljare på Marsvägen 13B

17 maj 2020

"Skulle vi behöva sälja en bostad igen så är Linda ett givet val. Grymt duktig inom sitt område med härlig energi och alltid tillgänglig. Hon fick oss att känna oss trygga i hela processen och vi är supernöjda med hennes insats. "
säljare på Vitmossvägen 3

28 apr 2020

"Vi valde Linda eftersom hon gav intrycket av att vara påläst, kunnig och erfaren men samtidigt verkade vara framåtlutad och hungrig.
Allt detta stämde och Linda skötte hela försäljningen mycket professionellt.
Vi involverades i den mån vi önskade och var med och ta de beslut som krävdes genom att resonera fram vad vi gemensamt ansåg var bäst väg framåt.
Vi kände aldrig någon tvivel i att Linda inte gjorde allt för en lyckad försäljning så vi kan varmt rekommendera att anlita henne."
säljare på Evalundsvägen 8

24 mar 2020

"Jag anlitade Linda vid en tidigare bostadsförsäljning och var mycket nöjd då. Lika nöjd blev jag denna gång...Linda är proffsig, lyhörd och alltid glad och trevlig. Jag känner mig helt trygg i hennes vana mäklarhänder. "
säljare på Sikvägen 19

11 mar 2020

"Linda kan jag starkt rekommendera. Väldigt tydlig och bra. Lätt att ha och göra med. Otroligt driven och alltid med ett leende på läpparna som lätt smittar av sig. Jag är fantastiskt nöjd med hennes insats vid försäljningen av min lägenhet! "
säljare på Siklöjevägen 15

17 feb 2020

"Linda var under hela försäljningsprocessen en klippa att luta sig emot. Hon ingav förtroende, var kunnig och har en erfarenhet på många för oss okända områden. Linda gav bra råd inför fotografering och visning. Linda var lyhörd för våra önskemål men var även beredd att argumentera för annat förslag som hon tyckte var bättre och som i slutändan också visade sig vara bättre.Utöver alla dessa positiva omdömen är Linda mycket socialt kompetent och har ett mycket trevligt och glatt sätt."
säljare på Sofiebergsvägen 23

03 dec 2019

"Supersmidig och snabb försäljning! Linda skötte det jättebra, fina bilder god lokalkännedom och trevlig! Jag kan varmt rekommendera Linda"
säljare på Bollmoravägen 124

29 nov 2019

"Det sägs att det är viktigt att göra ett bra första intryck och det lyckades Linda med på ett par sekunder, hon inger stort förtroende och agerar professionellt. Då vi själva inte hade någon erfarenhet kring allt juridiska kring denna försäljning (av dödsbo) så hjälpte Linda till med alla dokument som behövdes för att genomföra allt.
Utan att tveka så rekommenderar jag Linda till er alla som går i försäljningstankar."
säljare på Dyviksuddsvägen 2

06 nov 2019

"Linda var mycket kompetent, inkännande och strukturerad i sitt arbete. Hon var duktig på att hålla kontakten under försäljningen och hålla mig uppdaterad om läget och hur allt går till. Hon lyckades också överträffa det förväntade försäljningspriset. Jag kan rekommendera henne varmt.
/Pehr"
säljare på Njupkärrsvägen 64

28 okt 2019

"Linda får högsta betyg i alla hänseenden. Påläst, snabba svar och kunnig i såväl juridiska som allmänna frågor. Hennes personliga sätt och erfarenheter ingav genast förtroende vid både köp- och säljsituationen. Hjälpsam med goda råd t ex vid visning av vårt hus. Hon gladdes tillsammans med oss när affärerna gick i lås. Vi vill verkligen varmt rekommendera Linda när det gäller bostadsaffärer. "
säljare på Korallvägen 22

20 sep 2019

"Linda och helene va helt klart bäst
Så lyhörda och possitiva.Kan med varm hand rekommendera båda linda och Helene"
säljare på Krokusvägen 2

20 sep 2019

"Vi anlitade Linda Blomberg till att sälja våran lägenhet, Linda är genuint trevlig, glad, inger stort förtroende, känns erfaren och professionell. Hela försäljningen flöt på väldigt smidigt. Linda är lyhörd och gör sitt yttersta för att alla ska bli så nöjda som möjligt.
Att sälja sin bostad kan ju vara lite stressande men med Linda blev det endast en positiv och spännande upplevelse! Vi kommer definitivt kontakta Linda om vi säljer igen."
säljare på Vinkelhaksvägen 9

11 sep 2019

"Fick bra tips!
Trevlig, lätt att prata med och man känner sig trygg med försäljningen!"
säljare på Sikvägen 24

10 sep 2019

"Tog kontakt tidigt, något år innan jag bestämde mig för att sälja, för att förstå hur säljprocessen går till. Jag fick goda råd och kunde åtgärda en del brister i huset innan det blev dags för försäljning. Tacksam för att säljprocessen blev tydlig och för all hjälp under besluts- och sälj-genomförandet. Alltid trevligt att ringa Linda."
säljare på Klintvägen 26

27 aug 2019

"Det här är andra gången vi vänt oss till samma mäklarkontor och precis som förra gången kom vi till ett snabbt avslut och fick ett bra pris. Vi kommer absolut att återvända om det blir någon ny bostadsaffär och kan varmt rekommendera Linda till andra, Linda är trygg och mycket kompetent i sitt arbete."
säljare på Vidablicksvägen 80

21 aug 2019

"Kände mig trygg att ha henne som mäklare. Alltid tillgänglig och aldrig svår att få tag på. Var tydlig genom hela processen och uppdaterade mig hela tiden om potentiella köpare och budgivning. Hon svarade gärna på frågor och förklarade. Allting gick snabbt och när vi skrev alla papper vid försäljningen gick hon grundligt igenom alla punkter. Profesionell och kunnig på alla sätt och vis och trevlig som person också."
säljare på Sikvägen 9

24 jul 2019

"Jag är oerhört nöjd med Lindas prestation och kan varmt rekommendera henne till er som söker en erfaren mäklare som lyssnar in vad ni förväntar er och som levererar. Jag har lugnt kunnat luta mig tillbaka medans hon har skött hela säljprocessen på ett mycket kunnigt,proffsigt och trevligt sätt. Välj Linda och ni blir inte besvikna!"
säljare på Granitvägen 28B

19 jun 2019

"Bra och kunnig mäklare som levererade en snabb affär."
säljare på Kråkvägen 18

13 maj 2019

"Jag anlitade Linda för försäljning av mitt hus efter att jag hade köpt en annan fastighet som Linda förmedlade. Jag fick ett väldigt bra intryck av henne redan från början och den bilden förstärktes under tiden för vårt samarbete. Linda är väldigt proffsig, har god kännedom om området, alltid trevlig och informativ. Uppskattade att få direkt återkoppling efter genomförd visning och hon var lätt att få tag på när jag hade några frågor. Kan absolut rekommendera Linda! "
säljare på Klövbergsvägen 28

13 maj 2019

"Linda är oerhört trevlig och kunnig. Har haft stort förtroende för henne under hela processen, både vid köp av ny lägenhet och försäljning av min tidigare. Linda är väldigt lätt att kommunicera med, hon håller en kontinuerligt uppdaterad och är alltid saklig i sina utlåtanden. Hon är väldigt driven vid visningar och i möten med köpare. Hade inte kunnat önska något mer av henne som mäklare. Rekommenderas varmt. "
säljare på Granitvägen 18A

09 maj 2019

"Linda är otroligt proffsig och trevlig. Med henne som mäklare är man i trygga händer. Högsta betyg!"
säljare på Bovägen 7A

08 maj 2019

"Varmt, glatt och entusiastiskt bemötande. Kan verkligen rekommendera Linda. "
säljare på Kyndelgränd 47

21 apr 2019

"Linda var mäklare för vår radhusförsäljning och det är vi otroligt nöjda med!
Vi har känt oss trygga genom hela processen, vilket mycket beror av professionell, tydlig och varm kommunikation från Linda. Samt ett stort engagemang från Lindas sida!
Vi har varit delaktiga i alla delar av försäljningsprocessen och Linda har alltid stämt av med oss båda inkommande och utgående information och gett oss sakliga och relevanta råd när vi har efterfrågat det.
Tack för hjälpen med vår försäljning!"
säljare på Björnmossegången 32

17 apr 2019

"Linda är väldigt engagerad och lätt att få tag på! Återkopplar snabbt efter visning och bud.
Trevlig och social! Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Långsjövägen 111

03 mar 2019

"Detta var andra gången vi hade Linda som mäklare. Vi har varit i kontakt med henne både som köpare och säljare. Vid båda tillfällena hade hon väldigt bra energi och gav ett proffsigt intryck. Dessutom har hon väldigt god lokalkännedom och kan lyfta allt positivt med området. Hon höll oss väl informerade genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Linda som mäklare."
säljare på Renlavsgången 304

25 feb 2019

"Linda Blomberg var mycket proffsig genom hela säljprocessen. Jag är mycket nöjd med henne och skulle absolut rekommendera henne till andra!"
säljare på Njupkärrsvägen 56

29 jan 2019

"Trevlig, engagerad och proffsig. Strålande insats. "
säljare på Björnmossegången 168

10 dec 2018

"Andra gången vi anlitat Linda och vi är lika nöjda som första gången. Absolut vårat förstahandsval vid nästa försäljning. "
säljare på Önskegången 87

28 nov 2018

"Vi anlitade Linda för att sälja vårt hus då hon har god lokalkännedom om Skälsätra och har sålt flera hus i området, det var faktiskt hennes parhäst Helene som sålde huset till oss några år tidigare :)
Linda är väldigt trevlig och kompetent, och gav direkt ett mycket gott intryck vid det första mötet. Hon gav oss ett bra stöd under hela försäljningsprocessen och gav oss uppdateringar efter visningarna och under budgivningen så att vi var insatta i hur det gick. Hon gav oss även en värdering som visade sig stämma väldigt bra med slutpriset. Vi var även nöjda med fotografierna och den besiktningsman hon rekommenderade.
Det enda som inte gick riktigt som förväntat var att det behövdes några korrigeringar av objektbeskrivning och planritning i annonsen innan den var redo att läggas ut, och att annonsen inledningsvis inte visade att huset var försäkrat mot dolda fel, men det visade sig bero på ett fel hos leverantören Vitec.
Vi kan varmt rekommendera Linda till andra som är i färd med att sälja sitt hus, ni kommer inte att bli besvikna!"
säljare på Långsjövägen 125

20 sep 2018

"Suverän"
säljare på Myggdalsvägen 3

15 jul 2018

"Vi är så nöjda med Linda Blomberg & hennes arbete när hon sålde vårt hus. Hon var duktig på att hålla oss uppdaterade & informerade oss om affärens gång på ett bra & proffesionellt sätt. Fantastiskt duktig på behovsanalys & hon lyckades hitta en köpare som passade oss perfekt. Kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Breviksvägen 168

18 jun 2018

"Kommer aldrig att välja en annan mäklare
Hon är bäst "
säljare på Diamantgången 229

29 maj 2018

"viktigt med en mäklare som kan hålla huvudet kallt och vara positiv men saklig när försäljningen drar ut på tiden. Linda skötte sitt uppdrag strålande."
säljare på Utsiktsvägen 15A

25 apr 2018

"Linda är lätt att tycka om men otroligt svår att få tag i per telefon. "
säljare på Diamantgången 227

29 mar 2018

"Linda är väldigt trevlig och engagerad och målinriktad, mötet känns personligt och hjärtligt! Jag kan varmt rekommendera henne vidare! "
säljare på Vallmovägen 5

16 feb 2018

"Riktigt professionell, strukturerad och väldigt resultatorienterad och har en bra känsla för detaljer. "
säljare på Lyckogången 31

29 jan 2018

"Hon är super bra..."
säljare på Bergvägen 1

20 sep 2017

"Linda var på alla punkter en bra mäklare som vi gärna rekommenderar till andra. "
säljare på Sikvägen 53

10 sep 2017

"Engagerd, kunnig och professionel. Jag har lämnat utvärdering tidigare. Så jag är inte nöjd med er som utför utvärderingen. P-O"
säljare på Ullbergsvägen 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
14
Lägenhet
7
Radhus
2
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
127 740 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
68 av 72 säljare
Linda satte rätt förväntningar på slutpriset
62 av 72 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
71 av 72 säljare
Linda var tydlig och höll mig uppdaterad
70 av 72 säljare

Linda på kartan.

270 tidigare annonser
4 bostäder till salu
72 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

6 995 000 kr
9 rum, 117 m²
59 786 kr/m²
Villa, Tyresö
2 095 000 kr
4 rum, 80 m²
26 187 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
5 038 kr/mån
2 395 000 kr
2 rum, 62,3 m²
38 629 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
2 880 kr/mån
3 645 000 kr
4 rum, 104 m²
35 048 kr/m²
Lägenhet, Tyresö
5 633 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 000 000 kr
Tomt/Mark Skälsätra
+ 505 000 kr
Utropspris: 3 495 000 kr
7 800 000 kr
Villa Trollbäcken
+ 1 050 000 kr
6 rum, 160 m²
Utropspris: 6 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Linda har stor yrkesskicklighet och inger stort förtroende hos både säljare och köpare. Hon har mycket god förmåga att skapa intresse och är entuasmerande!.Hon är lätt att få tag i och svarar på alla frågor med stort tålamod. Hon visat på stort engagemang och höll i flera extravisningar för vår bostad vilket gav resultat i form av fler budgivare. Vi är så nöjda man kan bli med Linda och kan varmt rekommendera henne till alla som går i säljatankar. "
3 925 000 kr
Lägenhet Strandängarna
+ 330 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Linda hjälpte oss både med köp och sälj av bostad, vi är extremt nöjda med hennes professionalism och engagemang. Vi har under hela tiden haft en tät kommunikation, vilket har fått oss att känna oss väldigt trygga genom processerna. Linda är en genuint härlig person som vi varmt kan rekommendera!"
7 105 000 kr
Villa Trollbäcken
+ 910 000 kr
4 rum, 140 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Kryddgårdsgränd
+ 405 000 kr
4 rum, 89 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi valde Linda p.g.a. hur imponerade vi blivit av hennes insatser i objekt vi tittat på innan vi sålde själva. Hon har ett otroligt engagemang och är mycket kunnig på den lokala marknaden. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.