Lina Nilsson

Profilbild för Lina Nilsson
Lina Nilsson
4.9 / 5
(37 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
27 st
5 st
57 715 000 kr

Bakgrund

Lina Nilsson jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2020-06-01. Lina har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Lina har enligt vår statistik haft 2 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt villor och motsvarar ett värde på 4 530 000 kr.

Presentation

Bostadsaffären är i många fall din största affär. Därför är det viktigt att känna trygghet i hela processen och veta att du har en mäklare du kan lita på med högsta tillgänglighet. Där finns jag! Med min breda utbildning som både fastighetsmäklare och nationalekonom vet jag hur bostadsbranschen och samhällets ekonomi flyter samman. Genom denna kunskap kan jag snabbt ställa om till den marknad som råder just nu och ge dig de absolut bästa förutsättningarna för att du ska lyckas med din bostadsaffär!

Jag som person är aktiv med ett ständigt leende på läpparna, vilket också speglar mina affärer. Du är alltid delaktig och tar del av all information, både som köpare och säljare. För mig är varje affär unik, det innebär att jag lägger ner extra tid på sådant som berör just din försäljning eller ditt köp.

Mina kunder älskar mitt engagemang och driv vilket gör att både köpare och säljare blir vinnare i bostadsaffären.

Kontakta mig för att veta hur jag kan hjälpa just dig!

Säljare om Lina.

23 dec 2022

"Lina gjorde en enastående arbetsinsats. "
säljare på Rönngatan 8

23 dec 2022

"Ett otroligt bra driv och bra information längst hela försäljningen. "
säljare på Månstigen 1

05 dec 2022

"Lina har varit professionell, lugn och trygg från början till slut, och vi är supernöjda med den hjälp och rådgivning vi har fått under hela försäljningsprocessen. Alltid tillgänglig och med ett leende på läpparna. Högsta betyg rakt igenom helt enkelt! Kan varmt rekommendera henne och teamet på H..."
"Lina har varit professionell, lugn och trygg från början till slut, och vi är supernöjda med den hjälp och rådgivning vi har fått under hela försäljningsprocessen. Alltid tillgänglig och med ett leende på läpparna. Högsta betyg rakt igenom helt enkelt! Kan varmt rekommendera henne och teamet på HusmanHagberg.
"
Läs mer
säljare på Stenhuggargatan 3

16 aug 2022

"Otroligt varm och lyhörd person! Lina var en trygghet i en process som innebär att sälja sitt hem. Det kändes bra i alla lägen och vi fick dessutom lägenheten såld bara dagar efter första visningen till en pris vi är väldigt nöjda med. Rekommenderar alla att boka Lina! Bättre mäklare i Jönköping ..."
"Otroligt varm och lyhörd person! Lina var en trygghet i en process som innebär att sälja sitt hem. Det kändes bra i alla lägen och vi fick dessutom lägenheten såld bara dagar efter första visningen till en pris vi är väldigt nöjda med. Rekommenderar alla att boka Lina! Bättre mäklare i Jönköping är nog svårt att hitta! "
Läs mer
säljare på Humlevägen 4

03 feb 2022

"Lina var lyhörd, snabbtänkt, kommunikativ och tydlig vilket gjorde detta till en väldigt smidig affär för både mig och köparen. Hon var också alltid tillgänglig & lättsam. Rekommenderar absolut till andra säljare!"
säljare på Kortebovägen 7

03 feb 2022

"Lina är sympatisk, positiv och en duktig mäklare. Rekommenderar :) "
säljare på Brunnsgatan 8C

02 feb 2022

"Otroligt nöjd av min försäljning. Lina är en drivande, energifylld och arbetsvillig tjej. Kan starkt rekommendera henne! "
säljare på Veragatan 10

25 okt 2021

"Lina stod ut bland mäklarna vi träffade, hon kom väl förberedd och presenterade en väl genomtänk försäljningsplan utefter vår bostad. Hon var lyhörd för våra önskemål och vi fick stöd och guidning under hela resan. Vi gjorde en fantastisk affär tack vare Linas driv och hårda jobb."
"Lina stod ut bland mäklarna vi träffade, hon kom väl förberedd och presenterade en väl genomtänk försäljningsplan utefter vår bostad. Hon var lyhörd för våra önskemål och vi fick stöd och guidning under hela resan. Vi gjorde en fantastisk affär tack vare Linas driv och hårda jobb."
Läs mer
säljare på Fornkullegatan 6A

19 okt 2021

"Jag har fått mycket bra hjälp från start, fotografering, värdering och en annons på kommande gjorde att jag kunde gå vidare i min takt. När det blev skarpt läge igen var mäklaren genast med och gav både råd och information om hur jag kunde förhålla mej. Stort tack till Lina och hennes kollega Ama..."
"Jag har fått mycket bra hjälp från start, fotografering, värdering och en annons på kommande gjorde att jag kunde gå vidare i min takt. När det blev skarpt läge igen var mäklaren genast med och gav både råd och information om hur jag kunde förhålla mej. Stort tack till Lina och hennes kollega Amanda för en mycket lyckad försäljning."
Läs mer
säljare på Huskvarnavägen 92B

02 okt 2021

"Att sälja sitt barndoms- och föräldrahem är en process som handlar om så mycket mer än slutpriset. Då är det viktigt att bli varmt och respektfullt bemött i både känslor och praktiska funderingar. Lina var precis lagom stöttande och inlyssnande och såg till att allt flöt på på ett oerhört smidigt..."
"Att sälja sitt barndoms- och föräldrahem är en process som handlar om så mycket mer än slutpriset. Då är det viktigt att bli varmt och respektfullt bemött i både känslor och praktiska funderingar. Lina var precis lagom stöttande och inlyssnande och såg till att allt flöt på på ett oerhört smidigt sätt."
Läs mer
säljare på Odlargatan 41

15 sep 2021

"Lina är mycket professionell och känner till marknaden väl.
Hon är lätt att få tag på och är noga med att följa upp och höra av sig.
Vi är mycket nöjda."
säljare på Höjdgatan 5B

05 jul 2021

"Lina var toppen och super driven och lyhörd och mån om att jag var med i processen och fick ett riktigt bra pris .
En riktigt bra mäklare lugn förstående och givande som jag skulle rekommendera varmt till mina vänner."
säljare på Lönnholmsgatan 6B

16 jun 2021

"Kunnig och målinriktad med härligt engagemang. Alltid trevlig och lyhörd. Känner oss väldigt nöjda med hennes jobb och rekommenderar gärna till andra som söker en bra mäklare. "
säljare på Wilhelm Thams väg 3B

11 jun 2021

"Mycket lyhörd för hur och när visningar skulle ske utefter mina önskemål. Mycket trevlig och lätt att ha att göra med."
säljare på Hagstensgatan 3A

12 maj 2021

"Lina är både driven och lyhörd och gav oss det lilla extra då vår situation var lite speciell."
säljare på Häradsvägen 8

25 apr 2021

"Lina var oerhört engagerad , tydlig och väldigt enkel i hela försäljningsprocessen. Hon agerade alltid väldigt proffsigt vilket gjorde att jag hade hela tiden stort förtroende för henne. "
säljare på Östra Storgatan 166

23 apr 2021

"Helt nöjd med husman hagberg"
säljare på Strågatan 13

23 apr 2021

"Lina var påläst, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Var noga med att hålla oss uppdaterade genom hela processen! Tog sig tid att svara på frågor. Rekommenderar Lina om ni ska sälja en fastighet! "
säljare på Rönngatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
2
Försäljningsvärde
4 530 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
34 av 35 säljare
Lina satte rätt förväntningar på slutpriset
30 av 36 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
37 av 37 säljare
Lina var tydlig och höll mig uppdaterad
37 av 37 säljare

Lina på kartan.

219 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
37 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

3 475 000 kr
4 rum, 99 m²
35 101 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
5 978 kr/mån
1 rum, 32,2 m²
Lägenhet, Jönköping
2 469 kr/mån
2 650 000 kr
3 rum, 88 m²
30 113 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
5 254 kr/mån
1 600 000 kr
2 rum, 53 m²
30 188 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
3 732 kr/mån
2 195 000 kr
4 rum, 97 m²
22 628 kr/m²
Lägenhet, Jönköping
4 817 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Amerika
3 rum, 71,4 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Kålgården
4 rum, 99 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kålgården
4 rum, 99 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bäckalyckan
3 rum, 86,5 m²
Utropspris: 3 100 000 kr
Slutpris saknas
Villa Huskvarna Söder
6 rum, 115 m²
Utropspris: 3 550 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lina gjorde en enastående arbetsinsats. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.