Lena Svensson

Profilbild för Lena Svensson
Lena Svensson
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
1 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Lena Svensson jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2005-09-14. Lena har enligt vår statistik haft 2 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt radhus och kedjehus och motsvarar ett värde på 12 950 000 kr.

Presentation

Lena har varit fastighetsmäklare i ett imponerande antal år. ”Mäklarjobbet är en livsstil, något jag lever med.” Erfarenheterna har gjort henne till ett ess när det kommer till att uppfatta behov och önskemål och hon skräddarsyr rutinerat bostadsaffären utifrån dig som kund. Åren i branschen har också gjort att hon är kunnig, lyhörd och lösningsorienterad. De många fastighetsaffärerna har gett henne förmånen att få följa människors liv och livsförändringar. Att kunderna kommer tillbaka till Lena när livet har ändrat riktning och nya behov leder till byte av bostad är ett gott kvitto på förtroende, såväl från köpare som från säljare.

Att sälja en fastighet kan vara klurigt, men många är de kunder som vittnar om hur duktig Lena är på att vägleda i en av livets största affärer. Att finnas tillgänglig och leverera bäst betalt och en trygg affär, är motton för henne.

Med alla sina år som mäklare, bara i västra Göteborg, har Lena en utmärkt lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Hon har alltid spenderat somrarna i området, eftersom familjen haft sommarstuga i Askim. Västra Göteborg upplever hon som en idyllisk plats att leva på, med bara en kvarts resa in till stan men samtidigt så många otroligt fina badplatser att välja och vraka mellan.

Se rekommendationer från mina tidigare säljare och köpare på Reco.

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Radhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
2
Försäljningsvärde
12 950 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Bli första säljare att lämna ett omdöme om Lena!

Lena på kartan.

315 tidigare bostäder
1 bostad till salu

1 bostad till salu.

Bostäder

Tomt/Mark, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Fiskebäck
4 rum, 130 m²
Utropspris: 5 900 000 kr
Slutpris saknas
Villa Askim
6 rum, 115 m²
Utropspris: 5 975 000 kr
6 350 000 kr
Radhus Påvelund
-150 000 kr
7 rum, 152 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
6 600 000 kr
Kedjehus Åkered
+ 150 000 kr
7 rum, 159 m²
Utropspris: 6 450 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Kannebäck
4 rum, 108 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.