Lena Brissman Janhäll

Profilbild för Lena Brissman Janhäll
Lena Brissman Janhäll
(0 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
0 st
0 st
0 kr

Bakgrund

Lena Brissman Janhäll jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 1998-09-07.

Presentation

Lena är född och uppvuxen i porslinsstaden Lidköping, men bor numera i Sisjön och är registrerad fastighetsmäklare sedan 1998. Idag sitter Lena på många stolar på kontoret, varav mäklandet av fastigheter utgör en av alla hennes sysslor. Hon tar också ett stort administrativt ansvar och finns på plats på kontoret som bollplank för sina anställda. När det kommer till fastighetsaffärer specialiserar sig Lena på nyproduktion.

Som certifierad säljare av nyproduktion sedan 2012 har Lena arbetat med många olika byggherrar, och projektens Nöjd Kund-Index har visat mycket goda siffror när Svensk Fastighetsförmedling och Lena har anlitats. Hon hjälper gärna till med marknadsplaner, och tar olika stort ansvar beroende på vilka förutsättningar och behov som finns. Att Lena är välstrukturerad, tydlig, kunnig och jordnära är något som hennes tidigare kunder ofta uttrycker och uppskattar.

Med sitt mångåriga delägarskap är Lena till själ och hjärta ett med Svensk Fastighetsförmedling. En fantastisk fördel som Lena ser med varumärket är obundenheten till banker och försäkringsbolag. ”Vi har möjligheten att helt utgå från varje enskild situation när vi hjälper våra kunder att sy ihop den mest fördelaktiga affären."

Se rekommendationer från mina tidigare säljare och köpare:
https://www.reco.se/svensk-fastighetsformedling-goteborg-vaster/lena-brissman-janhall

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Bli första säljare att lämna ett omdöme om Lena!

Lena på kartan.

136 tidigare bostäder

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Sisjön
2 rum, 52 m²
3 095 000 kr
Lägenhet Sisjödal
2 rum, 65 m²
Utropspris: 3 095 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Sisjödal
2 rum, 65 m²
Utropspris: 3 200 000 kr
3 320 000 kr
Lägenhet Västra Göteborg
2 rum, 65 m²
Utropspris: 3 320 000 kr
3 320 000 kr
Lägenhet Västra Göteborg
2 rum, 65 m²
Utropspris: 3 320 000 kr

Relaterade områden.

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.