Lars Östblom

Profilbild för Lars Östblom
Lars Östblom
5.0 / 5
(27 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
3 st
0 st
14 625 000 kr

Bakgrund

Lars Östblom jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2004-08-04.

Presentation

Med 18 år i branschen, varav 14 år som franchisetagare och ägare av kontoren i Vasastan och på Östermalm, vet jag vilka förutsättningar som krävs för att skapa lyckade bostadsförsäljningar. För mig är framförallt mötet med kunden som gör yrket fastighetsmäklare så fascinerande. Varje möte är speciellt och varje situation unik och det gör alltid arbetet omväxlande och varierande. Vad som däremot är konstant är att jag ALLTID ska göra det där lilla extra för kunden för det är först då som bästa möjliga resultat för såväl säljare som köpare uppnås. Det är de högt ställda kraven, både från mig själv och från mina kunder, som får mig att kontinuerligt prestera på allra högsta nivå. Energi, hängivenhet och service blir därför de grundstenar som genomsyrar mitt arbete. Resultatet har blivit många nöjda och återkommande kunder under åren.

Säljare om Lars.

24 maj 2017

"Lars är en mycket kompetent och erfaren mäklare, som vi gärna rekommenderar. Vi har anlitat Lars flera gånger och alltid känt oss mycket nöjda och trygga i att vi gjort en bra affär. "
säljare på Rådmansgatan 84

19 maj 2017

"Lars är en mycket professionell och konsulterande mäklare, hans långa erfarenhet märks tydligt genom hela affären som präglas av "Win - win or no deal" mentalitet från start till slut. Jag är mycket nöjd med Lars insats och kan varmt rekommendera att anlita honom."
"Lars är en mycket professionell och konsulterande mäklare, hans långa erfarenhet märks tydligt genom hela affären som präglas av "Win - win or no deal" mentalitet från start till slut. Jag är mycket nöjd med Lars insats och kan varmt rekommendera att anlita honom."
Läs mer
säljare på Hagagatan 20A

03 maj 2017

"Lars var tydlig och engagerad från första stund! Kan verkligen rekommendera honom till alla som söker mäklare i innerstan. "
säljare på Tomtebogatan 49A

16 mar 2017

"Vi är väldigt nöjda med Lars. Påläst, tydlig, inspirerande, lagom säljig men framförallt väldigt förtroendeingivande. Kändes väldigt tryggt att lämna över försäljningen till honom. Kan varmt rekommendara Lars!"
säljare på Västmannagatan 71A

13 dec 2016

"Jag valde Lars för att han sålde in visionen varför en köpare skulle investera i en lägenhet I området (jämför Simon Sinec TED talk om why?) Det går inte att hitta en proffsigare, trevligare eller bättre mäklare. Den relation han byggde med mig som säljare och den relation han byggde upp med pote..."
"Jag valde Lars för att han sålde in visionen varför en köpare skulle investera i en lägenhet I området (jämför Simon Sinec TED talk om why?) Det går inte att hitta en proffsigare, trevligare eller bättre mäklare. Den relation han byggde med mig som säljare och den relation han byggde upp med potentiella köpare, gjorde att jag och köparna kände oss trygga vilket också återspeglas I slutpriset som kom upp I nivåer jag bara kunde drömma om! Jag har redan rekommenderat Lars vidare till grannar som ska sälja I framtiden. Tack Lars"
Läs mer
säljare på Dannemoragatan 16A

11 okt 2016

"Jag har använt mig av många olika mäklarbyråer för mina lägenhetsaffärer, HusmanHagberg i Vasastan är utan tvivel den bästa och jag kommer aldrig vända mig någon annan stans igen.
Vettig prissättning och helt löjligt hög professionalism och erfarenhet. Jag har både köpt och sålt med mäklaren ..."
"Jag har använt mig av många olika mäklarbyråer för mina lägenhetsaffärer, HusmanHagberg i Vasastan är utan tvivel den bästa och jag kommer aldrig vända mig någon annan stans igen.
Vettig prissättning och helt löjligt hög professionalism och erfarenhet. Jag har både köpt och sålt med mäklaren Lars Östblom, mina försäljningar har legat långt över medelsnittet för stadsdelen vid varenda tillfälle. Han är gatusmart, professionell och en trygg part för både köpare och säljare."
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 36

11 okt 2016

"Lars är toppen, trots lite oväntad situation tycker jag han löste allt väldigt bra."
säljare på Torsgatan 70

21 sep 2016

"Mycket bra mäklare."
säljare på Dalagatan 39

21 sep 2016

"En utmärkt fastighetsmäklare som tog oss igenom bostadsaffären på ett tryggt och bra sätt. Tog även väl hand om våra köpare. "
säljare på Östermalmsgatan 83

21 sep 2016

"har Guidat mig under mina köp & försäljning bra under det senaste åren så jag kan varmt rekommendera Lars till er som letar eller ska sälja bostad"
säljare på Norrbackagatan 30

24 aug 2016

"Underbar människa, lagom hal lagom seriös (kanon mäklare)"
säljare på Västmannagatan 31

24 aug 2016

"Toppklass"
säljare på Döbelnsgatan 13

22 aug 2016

"Super trevlig mäklare som jag varmt rekommenderar! Har både köpt och sålt tillsammans med Lars och det fungerade klockrent i båda fallen!"
säljare på Västmannagatan 17C

Statistik och försäljning.

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
0
Försäljningsvärde
0 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
26 av 27 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
25 av 27 säljare
Lars var tydlig och höll mig uppdaterad
27 av 27 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Lars på kartan.

321 tidigare bostäder
27 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan Odenplan
3 rum, 82 m²
Utropspris: 9 975 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan Sibirien
3 rum, 57 m²
Utropspris: 4 650 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan Odenplan
3 rum, 69 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan Hagastaden
1 rum, 31,5 m²
Utropspris: 2 950 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan Rödabergen
3,5 rum, 89 m²
Utropspris: 8 250 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.