Lars Olsson

Start  /  Sverige  /  Örebro län  /  Örebro  /  Lars Olsson
Profilbild för Lars Olsson
Säljarfavorit
Lars Olsson
4.9 / 5
(305 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
23 st
67 508 000 kr

Bakgrund

Lars Olsson jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2010-07-15. Lars har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Lars har enligt vår statistik haft 29 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 76 333 000 kr.

Presentation

Att sälja och köpa bostad är bland de största affärerna man gör under sin livstid. Det är en ära för mig som mäklare att få vara behjälplig under denna period i ert liv. Engagemang, positivism och kunskap ser jag som viktiga delar i mitt arbete. Mitt incitament är att ge både säljare och köpare de bästa av förutsättningar för en lyckad affär, samt att göra ett så bra arbete så att ni vill rekommendera mig till era vänner och bekanta. Jag har valt att arbeta på Notar för att det tveklöst är det mäkleri jag själv skulle söka mig till för att sälja min bostad.

——————————————————————————————-
Lars Olsson har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2010. Sedan 2013 har Lars drivit Notar i Örebro Län.

År 2016, 2017, 2018 och 2020 fick Lars utmärkelsen Örebros mest rekommenderade mäklare och 2019 blev det en andraplats i samma kategori.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Lars.

29 jul 2021

"Lars är en flexibel och resursrik mäklare som ser till hitta lösningar som passar både säljare och köpare. Vi kan varmt rekommendera Lars"
säljare på Kärleksstigen 61

20 jul 2021

"Jag är väldigt nöjd med valet av mäklare, kan varmt rekommendera Lars som mäklare till andra säljare. "
säljare på Kornellvägen 26

12 jul 2021

"Lars är mycket erfaren, kunnig, effektiv och väldigt lätt att ha att göra med. Han ingav stort förtroende och vi kände oss trygga med att lämna försäljningen i hans händer och den gick över förväntan. Kan varmt rekommendera Lars!"
säljare på Ollonborrstigen 8

02 jul 2021

"Lars är professionell och ärlig, med glimten i ögat! Mycket kundvänlig och vi är väldigt nöjda."
säljare på Idrottsvägen 12

23 jun 2021

"Väldigt nöjda, från början till slut kände vi oss trygga. Kan varmt rek Lars Olsson för er försäljning!"
säljare på Löksätter 420

21 jun 2021

"Mycket nöjd med Lars. Han tog hand om försäljningen på ett sätt som inte fick mig att känna mig som bara en i mängden utan tog sig tid och var bra påläst. "
säljare på Björkmansgatan 8

16 jun 2021

"Lars är en mycket trevlig och bra mäklare som lyssnade och gav bra uppdateringar. Kan varmt rekommendera Lars till andra som har tänkt sälja i framtiden."
säljare på Bonstorpsvägen 10

28 maj 2021

"Så himla nöjd med Lars Olssons insats, väldigt snabb på bollen gällande hela processen. Känslan var att han fanns tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan, bokade in de som hörde sig omgående med kort varsel för att öka mina möjligheter till försäljning. Märktes att det fanns stor kompetens och lång erfarenhet, med många bra kreativa tips och tricks."
säljare på Termikgatan 45A

28 maj 2021

"Superduktig och enormt trevlig! Kan varmt rekomenderas!"
säljare på Surbrunnsgränd 88

27 maj 2021

"Engagerad, kunnig och skicklig mäklare som levererar. Tack."
säljare på Peppargatan 22

01 apr 2021

"Väldigt bra mäklare! Alltid tillgänglig för frågor! Väldigt engagerad och tog hand om husförsäljningen på bästa sätt! "
säljare på Erikslundsvägen 7

31 mar 2021

"Jag har anlitat Lars tidigare. Han är duktig och kompetent och valde därför honom igen. Svarar alltid i telefon och på mejl och är trevlig, hjälpsam och glad. "
säljare på Studievägen 33

15 mar 2021

"Mycket trevlig och duktig mäklare med bra driv och energi. Det blev en snabb och smidig affär."
säljare på Peppargatan 46

10 mar 2021

"En kundorienterad mäklare som kan marknaden och som sätter både säljare och köparen intressen i första rum. Trygg, kunnig och transparent genom hela säljprocessen och alltid tillgänglig, 24/7. "
säljare på Surbrunnsgränd 6

08 mar 2021

"Lars är en mäklare som ser till att just du känner dig bekräftad. Han åsidosätter sin egen person och tillgodoser dina önskningar.
Jag är återkommande kund till Lars och kommer fortsättningsvis vara det. Lars vinnande koncept är hans lyhördhet, ödmjukhet och engagemang för att hjälpa till. "
säljare på Kornellvägen 41M

25 feb 2021

"Kan varmt rekommendera Lars till framtida säljare. Kompetent, trevlig, lyhörd och professionell."
säljare på Hidingsta 528

10 dec 2020

"Värderingen stämde inte med det slutpriset pga yttre faktorer (Corona) och alltså inte mäklarens kompetens.
Lars är trevlig och varm, och ger ett mycket gott, förtroendeingivande och kompetent intryck!"
säljare på Rådmansgatan 10

30 okt 2020

"Trots rådande pandemi som påverkar marknaden samt en väldigt speciell bostadsrätt så lyckades Lasse hitta rätt köpare. Det har tagit längre tid än väntat och planerat men det har sina förklaringar (läs ovan). En väl fungerande process samt en bra stylist var också en framgångsfaktor. "
säljare på Kaptensgatan 2A

29 okt 2020

"Jag upplevde min mäklare som mycket engagerad och kunnig. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Eyragatan 2C

21 okt 2020

"Lars är en mycket trevlig, seriös och kompetent mäklare som från första kontakt visade ett stort personligt intresse och engagemang både för uppdraget och för mig som kund. Genom hela processen har Lars varit snabb, enkel och tydlig i all kommunikation och förutom att han skötte försäljningsuppdraget alldeles lysande har han varit ytterst hjälpsam och tillgänglig för råd och diskussioner längd vägen.
Med tanke på det stora förtroende jag som säljare fick för Lars är det sannolikt att de potentiella köparna kände samma sak och att detta blev grunden för en mycket lyckad försäljning. Lars är ett givet förstahandsval nästa gång jag behöver köpa eller sälja en fastighet!"
säljare på Lektorpsvägen 7

29 sep 2020

"Lars har hjälp mig mycket med prissättning annons och få sålt på mitt underbara hus. Är otroligt nöjd med Lars insats. Tack Lars för responsen och hjälpen.
Daniel Lutabäcksvägen 15"
säljare på Lutabäcksvägen 15

16 sep 2020

"Enkelt och kompetent hanterat. "
säljare på Oskarsparken 7

03 aug 2020

"Vi är väldigt nöjda över att ha haft Lars som mäklare under vår försäljning av lägenhet. Han är lyhörd, har god kontakt och vi har känt oss trygga under hela processen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Kyrkvärdsvägen 1

09 jul 2020

" Han ringde alltid upp snabbt om jag sökt honom, men naturligt hade han visningar ibland när jag ringde. Han återkopplade direkt efter visningar och höll mig underrättad under hela försäljningsprocessen. Mycket bra."
säljare på Eyragatan 2D

29 jun 2020

"Det kändes som vi förstod varandra på alla områden. Jag vill därför varmt rekommendera Lasse."
säljare på Alunvägen 13

17 jun 2020

"Vi har anlitat Lars vid 2 försäljningar hittills och han har vid båda tillfällena överträffat våra förväntningar. Han är engagerad, lyhörd, lojal och oerhört professionell. Vi har som säljare vid båda tillfällena känt oss trygga och säkra från början till slut. Vi kan varmt rekommendera andra säljare att anlita Lars och ni kommer inte bli besvikna!
"
säljare på Dröjabacken 45

01 jun 2020

"Lars skapar förtroende. Kunnig, erfaren och informerar snabbt om läget i försäljningsprocessen. Har anlitat honom flera gånger med mycket bra resultat. En förstklassig mäklare."
säljare på Södra Grev Rosengatan 58B

30 maj 2020

"Kanon duktigt . "
säljare på Anna Lenah Elgströms väg 31

10 maj 2020

"Lars Olsson är underbar! "
säljare på Adress saknas

10 maj 2020

"Att slutpriset inte stämde beror inte på mäklaren utan situationen runt i området.
Den här är en förklaring till frågan om slutpris och ska inte visas i samband med försäljningen. Det fanns ingen rad att förklara vissa svar."
säljare på Peppargatan 38

09 apr 2020

"Även till stor hjälp att hitta ett nytt boende."
säljare på Källstigen 6

23 mar 2020

"Topp klass!"
säljare på Änggatan 29

12 mar 2020

"I djungeln av mäklare så hittade vi ett guldkorn. Driven, målinriktad med en glimt i ögat. Mycket trevlig och höll oss uppdaterade om vad som hände hela tiden. Allt gick väldigt snabbt och smidigt. "
säljare på Ollonborrstigen 10

24 feb 2020

"Engagerad, professionell och ärlig. Rekommenderas!"
säljare på Surbrunnsgränd 44

31 jan 2020

"Vi är supernöjda med Lars, det är tredje gången vi anlitar honom, och han har överträffat våra förväntningar alla gångerna. Extra plus för servicen, tillgängligheten, noggrannheten och att han alltid levererar. "
säljare på Olofsgatan 11

30 jan 2020

"Första gången jag använder mig av Lars, nästa gång jag säljer något kommer jag bara använad Lars igen."
säljare på Rangeltorp 309

30 jan 2020

"Glädje och engagemang på topp infor min försäljning. Kunnig, trovärdig och med viljan att göra det lilla extra. Kan verkligen rekommendera Lars om du går i säljtankar kring din bostad. Verkligen jättenöjd med hans insats!
/Fredrik"
säljare på Strombergsgatan 2

24 jan 2020

"Super nöjd med Lars! En jätteduktig mäklare! "
säljare på Södra Grev Rosengatan 58A

10 dec 2019

"Kan varmt rekommendera Lars, mycket engagerad och pålitlig. Hade tidigare anlitat annan mäklarfirman, den mäklaren lyckades tyvärr inte sälja vår lägenhet på 2 år. Då bestämde vi oss för att anlita Lars. Han lyckades sälja lägenheten på så kort tid. Väldigt snabb och engagerad. Kommer att defentivt anlita honom igen om jag säljer på nytt."
säljare på Kornellvägen 12

21 nov 2019

"Wow, Så nöjd med jobbet som Lars gjort.
Han var lugn och självsäker vilket gjorde att man själv inte stressade upp sig under försäljningen."
säljare på Sveavägen 2A

01 nov 2019

"Lars är kanon! Han är driven, lättillgänglig och engagerad.
Han höll oss underrättade kontinuerligt under hela processen och man kände sig trygg med sin försäljning.
Vi är supernöjda och kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Oskarsvägen 23

22 okt 2019

"Lars hanterade både säljare och köpare proffsigt "
säljare på Västra Storgatan 98

21 okt 2019

"Jätte tack Lars för hjälpen otroligt nöjd med priset och att de gick så fort.
Och bra att du hela tiden meddelade så jag hade koll.
Daniel "
säljare på Anhaltsvägen 9

09 okt 2019

"Lars är driven men inte för på, ödmjuk attityd och lätt att tycka om. "
säljare på Bonstorpsvägen 14

20 sep 2019

"Mycket positiv upplevelse. Vi kände oss trygga. Tyvärr hann vi inte se hela Lars kapacitet eftersom lägenheten såldes innan visning."
säljare på Karlsgatan 32Y

12 sep 2019

"Lars var professionell, serviceinriktad, trevlig och engagerad. Rekommenderas! "
säljare på Bonstorpsvägen 62

06 sep 2019

"Lars är en jordnära och trevlig person som vi verkligen gillade att jobba ihop med!"
säljare på Manillagatan 30

20 aug 2019

"Örebros bästa mäklare utan snack, rekommenderar starkt!"
säljare på Peppargatan 23

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17
Villa
6
Radhus
2
Fritidshus
2
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
29
Försäljningsvärde
76 333 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
297 av 302 säljare
Lars satte rätt förväntningar på slutpriset
272 av 302 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
296 av 300 säljare
Lars var tydlig och höll mig uppdaterad
303 av 304 säljare

Lars på kartan.

496 tidigare annonser
2 bostäder till salu
305 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
3 rum, 73 m²
30 068 kr/m²
Lägenhet, Örebro
4 258 kr/mån
10 000 000 kr
Villa, Örebro

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 760 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 170 000 kr
1 rum, 38 m²
Utropspris: 1 590 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 000 000 kr
Tomt/Mark Bondsätter
+ 100 000 kr
Utropspris: 3 900 000 kr
680 000 kr
Fritidshus Ekeby-Almby
-45 000 kr
3 rum,
Utropspris: 725 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lars är en flexibel och resursrik mäklare som ser till hitta lösningar som passar både säljare och köpare. Vi kan varmt rekommendera Lars"
998 000 kr
Lägenhet Bettorp
1 rum, 34 m²
Utropspris: 998 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är väldigt nöjd med valet av mäklare, kan varmt rekommendera Lars som mäklare till andra säljare. "
3 605 000 kr
Kedjehus Adolfsberg
+ 910 000 kr
5 rum, 109 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lars är mycket erfaren, kunnig, effektiv och väldigt lätt att ha att göra med. Han ingav stort förtroende och vi kände oss trygga med att lämna försäljningen i hans händer och den gick över förväntan. Kan varmt rekommendera Lars!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.