Lars Clevnert

Profilbild för Lars Clevnert
Lars Clevnert
4.9 / 5
(129 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
6 st
2 st
41 920 000 kr

Bakgrund

Lars Clevnert jobbar på Vision Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2001-07-04. Lars har fått in 2 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Lars har enligt vår statistik haft 6 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 51 150 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2001 och är ägare av Vision Mäkleri vilket jag grundade 2005. Med mångårig och gedigen erfarenhet förmedlar jag framgångsrikt bostadsrätter och villor i hela Stockholm.

Min drivkraft ligger i att hela tiden överträffa mina kunders högt ställda krav och förväntningar samt vara en värdefull och närvarande mäklare genom hela affären. Denna inställning har genererat många rekordförsäljningar samt ett värdefullt kontaktnät av nöjda köpare och säljare vilka återkommer när de än en gång ska byta boende.

Jag är verksam i Vasastan, Östermalm, Kungsholmen, Södermalm samt i ytterstaden. Dessutom säljer jag villor, fritidshus och övriga fastigheter i hela Storstockholm.

Lars har arbetat som mäklare sedan 2001 och har erfarenhet från några av Stockholms största mäklarbyråer.2005 startade han upp Vision Mäkleri och är idag verksam i Vasastan, Östermalm, Kungsholmen, Södermalm samt villaförsäljning i närförort.

Säljare om Lars.

31 maj 2024

"Överlägset Stockholms bästa och trevligaste mäklare!"
säljare på Kummelnäsvägen 52A

31 maj 2024

"Vi är otroligt nöjda med Lars och hans insats. Påläst, erfaren och positiv genom hela processen. Han får utan tvekan vår varmaste rekommendation! "
säljare på Odengatan 14A

31 maj 2024

"Lars har varit engagerad, professionell, uppdaterat oss, varit lätt att få tag på, trevlig och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera Lars."
säljare på Norrtullsgatan 47

15 sep 2023

"Lars är oerhört proffsig och engagerad. Hela mäklartjänsten har präglats av hans erfarenhet, kunnande och lyhördhet.
Vi kan skarpt rekommendera Lars som mäklare."
säljare på Husarviksgatan 4

31 mar 2023

"Vi köpte och sålde samma lägenhet med Lars, och vi (både först i rollen som köpare och senare i rollen som säljare) har i varje process känt stort förtroende för honom. Lars är en kompetent mäklare med märkbar lång erfaren som verkligen gör sitt yttersta för att skapa en bra affär och upplevelse ..."
"Vi köpte och sålde samma lägenhet med Lars, och vi (både först i rollen som köpare och senare i rollen som säljare) har i varje process känt stort förtroende för honom. Lars är en kompetent mäklare med märkbar lång erfaren som verkligen gör sitt yttersta för att skapa en bra affär och upplevelse för alla parter, säljare som köpare. Han är påläst, duktig på att sätta rätt förväntningar, överträffa dem (i fallet där vi sålde) samt är tillgänglig och lyhörd. Lars är otroligt bra att resonera med. Vi kan verkligen rekommendera Lars, spec för lgh försäljningar i Vasastan (som vår lägenhet var). "
Läs mer
säljare på Eastmansvägen 11

19 okt 2022

"Lars är mycket dedikerad och är mycket mån om att känna till objektet och närområdet. Kan varmt rekommendera Lars."
säljare på Medevigatan 4

07 sep 2022

"Jag hade inte kunnat välja en bättre mäklare än Lars när jag valde att sälja min lägenhet. Han var snabb, tydlig, engagerad och gav en trygg känsla genom hela processen. Mycket nöjd!"
säljare på Arbetargatan 28C

11 apr 2022

"Lars är helt fantastisk!"
säljare på Eastmansvägen 11

09 apr 2022

"Lars är en seriös och engagerad mäklare som jag absolut rekommenderar vidare. Allt har funkat jättebra med Lars och jag känner mig jätte nöjd."
säljare på Roslagsgatan 28

07 apr 2022

"Väldigt bra! Rekommenderas varmt."
säljare på Åsvägen 4

04 jun 2021

"Lars är den bästa mäklaren jag träffat och levererade långt över våra förväntningar från start till mål. Vid val av mäklare så stod han tydligt ut från mängden, med en oerhörd professionalism, kompetens och ett förtroende ingivande intryck. Dessutom är han väldigt sympatisk, lyhörd och hjälpsam -..."
"Lars är den bästa mäklaren jag träffat och levererade långt över våra förväntningar från start till mål. Vid val av mäklare så stod han tydligt ut från mängden, med en oerhörd professionalism, kompetens och ett förtroende ingivande intryck. Dessutom är han väldigt sympatisk, lyhörd och hjälpsam - precis den typ av mäklare som man både vill anlita som säljare och framförallt möta som köpare. Jag kan inte ge annat än mina varmaste rekommendationer, Lars är killen som gör drömmar till verklighet! Ni har inte råd att inte anlita honom."
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 8

18 apr 2021

"Jag är väldigt nöjd med Lars, mycket proffsig och kompetent. Kan varmt rekommendera honom som mäklare."
säljare på Upplandsgatan 63A

16 apr 2021

"Fantastiskt proffsig insats från början till slut. Kan varmt rekommendera Lars för försäljningsuppdrag av liknande karaktär. "
säljare på Starrängsringen 65

09 nov 2020

"Lars är otroligt proffsig och lyhörd. Tydlig, återkopplar och påläst! Vet hur man framgångsrikt säljer ett objekt. Under hela processen höll han oss informerade och lugna. Rekommenderar Lars och Vision starkt!"
säljare på Döbelnsgatan 42A

09 okt 2020

"Proffsig och lyhörd, kom med bra tips ang styling. Tydlig och pedagogisk vid kontraktsskrivning. Kommer absolut anlita Lars nästa gång vi ska sälja bostad! "
säljare på Hagagatan 50A

06 okt 2020

"Väldigt professionell, tydlig och vet vad som krävs för att sälja objektet. Lugn och pålitlig och bra att ta upp olika frågor med. Rekommenderas starkt!"
säljare på Norr Mälarstrand 100

30 sep 2020

"Lars var professionell och påläst från starten, ger sunda och pålitliga synpunkter och tips genom hela processen. Vi har genomfört flertalet försäljningar med Lars som mäklare, och är väldigt nöjda med samtliga utfall."
säljare på Sandhamnsgatan 75C

18 sep 2020

"Vision Fastighetsmäkleri levererar igen! Vi både köper & säljer mer än gärna via Vision. Lars överträffade våra förväntningar. Vi hade kort om tid och hade mycket press på oss vid försäljningen, Lars fick oss att känna oss trygga med försäljningen och hela processen. Finns få mäklare på marknaden..."
"Vision Fastighetsmäkleri levererar igen! Vi både köper & säljer mer än gärna via Vision. Lars överträffade våra förväntningar. Vi hade kort om tid och hade mycket press på oss vid försäljningen, Lars fick oss att känna oss trygga med försäljningen och hela processen. Finns få mäklare på marknaden som ger sånt förtroende som Lars gav oss. "
Läs mer
säljare på Västmannagatan 22

15 sep 2020

"Lars har lång erfarenhet och ger ett väldigt trevligt, kunnigt och seriöst bemötande och har dessutom alltid givit snabba svar. Jag är jättenöjd och rekommenderar varmt."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29A

07 sep 2020

"Kommunikativ hundra procent. Uppskattar det total egna ansvaret genom hela affären. Upfyllde det som diskuterades från början till slut mycket bra. "
säljare på Eastmansvägen 11

03 sep 2020

"Säljer jag lägenheter i Stockholm igen kommer jag fortsatt vända mig till Lars. Strategi, taktik, lokalkännedom och marknadsuppdateringar kändes otroligt genomtänkt rakt igenom. Rekommenderas starkt!"
säljare på Norrbackagatan 26

01 sep 2020

"Mycket engagerad, kunnig och förtroendeingivande."
säljare på Bergsgatan 31

29 aug 2020

"Lars är väldigt kompetent, professionell och gav stor trygghet vid försäljningen. Väldigt lyhörd och tydlig i all kommunikation. Alltid snabb återkoppling och ett väldigt trevligt bemötande. Kan varmt rekommenderas!
"
säljare på Sankt Paulsgatan 28C

11 jun 2020

"Smidigt, effektivt, allt gick enligt plan. Bra kommunikation i hela processen. Kan starkt rekommendera Lars till alla som söker mäklare. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29A

05 jun 2020

"Vi är otroligt nöjda med Lars. Genuin, engagerad och grym. Har känt oss trygga med Lars genom hela processen och väldigt nöjda med resultatet av försäljningen. "
säljare på Karlbergsvägen 80A

04 jun 2020

"Lars är väldigt förtroendegivande och ger ett seriöst intryck. Vi litade på hans rekommendationer vilket i slutänden ledde till ett försäljningspris som vida översteg våra förväntningar."
säljare på Döbelnsgatan 42A

30 maj 2020

"Lars är mycket professionell, driven och en otroligt duktig mäklare! Han är trevlig och tillgänglig mot både köpare och säljare och finns som ett tryggt stöd genom hela processen.Jag har både köpt och sålt med hjälp av Lars och kommer garanterat att göra det igen / Lotta"
"Lars är mycket professionell, driven och en otroligt duktig mäklare! Han är trevlig och tillgänglig mot både köpare och säljare och finns som ett tryggt stöd genom hela processen.Jag har både köpt och sålt med hjälp av Lars och kommer garanterat att göra det igen / Lotta"
Läs mer
säljare på Banérgatan 31A

28 maj 2020

"Mycket engagerad, proffsig, trygg och driven"
säljare på Dalagatan 23

07 maj 2020

"Pålitlig"
säljare på Rörstrandsgatan 25

21 apr 2020

"Lars har ett enormt engagemang och är en mycket proffsig mäklare. Han är säljtekniskt extremt duktig och har ett engagemang som få mäklare har. Vi kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Hantverkargatan 85

07 feb 2020

"Jag kan varmt rekommendera Lars! Kände mig trygg genom hela processen."
säljare på Körsbärsvägen 6

16 jan 2020

"Lars är mycket kompetent, kunnig och lyhörd. Vi har anlitat honom flera gånger och alltid varit lika nöjda med hans tydliga och korrekta stil. Vi kan varmt rekommendera Lars!"
säljare på Starrängsringen 25

26 apr 2019

"Mycket proffesionell, effektiv och trevlig!"
säljare på Norrtullsgatan 41

10 apr 2019

"Vi känner oss rakt igenom supernöjda med Lars, trots en svikande marknad så jobbade han oförtröttligt vidare."
säljare på Nybohovsbacken 35K

11 nov 2018

"Lars var oerhört professionell i sitt bemötande, var lätt att jobba med och hade en rak och enkel kommunikation genom hela processen vilket gjorde att jag kunde lita på honom till fullo. Detta gjorde att vi lånet enkelt sätt kunde ta de viktiga besluten och genomföra en snabb och smärtfri process..."
"Lars var oerhört professionell i sitt bemötande, var lätt att jobba med och hade en rak och enkel kommunikation genom hela processen vilket gjorde att jag kunde lita på honom till fullo. Detta gjorde att vi lånet enkelt sätt kunde ta de viktiga besluten och genomföra en snabb och smärtfri process fram till avslut. Har jobbat med ett flertal mäklare och Lars är mina ögon vida bättre än någon av de andra. "
Läs mer
säljare på Bergtoravägen 13

07 sep 2018

"Våra förväntningar infriades på bästa sätt. Strategisk, lyhörd, realistisk och välinformerad. "
säljare på Tomtebogatan 29

11 maj 2018

"Mycket engagerad och kändes tryggt att lämna försäljningen i Lars händer! "
säljare på Luntmakargatan 63

03 maj 2018

"Driven o målinriktad o jämkade samman så att säljare o köpare + mäklare kom ur affären med bra känsla "
säljare på Sankt Eriksgatan 82

28 feb 2018

"Ett bostadsköp är bland det största man gör i livet och då behöver man någon man kan lita på till 100% - och den känslan uppfylldes till 110% "
säljare på Bråvallagatan 8

22 jan 2018

"Fastighetsmäklare Lars Clevnert har i samband med försäljning av bostadsrätt visat prov på synnerligen professionalism och engagemang. Jag kan varmt rekommendera honom till liknande uppdrag. "
säljare på Karlbergsvägen 69B

24 nov 2017

"Super nöjd med Lars, trygg och lugn och ger ett riktigt proffsigt intryck."
säljare på Birger Jarlsgatan 76

15 nov 2017

"Levererade en högkvalité rakt igenom hela processen."
säljare på Klädesvägen 32

21 sep 2017

"Toppenbra"
säljare på Åsvägen 5

28 jun 2017

"Mycket nöjd med Lars som min mäklare, driven, engagerad och målinriktad!"
säljare på Rörstrandsgatan 27

30 maj 2017

"Jag var mkt nöjd med Lars insats under hela processen och kan varmt rekommendera honom vidare."
säljare på Frödingsvägen 2

21 mar 2017

"Bästa mäklaren vi anlitat."
säljare på Rörstrandsgatan 13

20 feb 2017

"Mycket nöjd med Lars som min mäklare, driven, engagerad och målinriktad!"
säljare på Floragatan 10

26 jan 2017

"Jag är otroligt nöjd med Lars som mäklare. Han var lyhörd för min önskemål, noggrann och levererade ett resultat långt över mina förväntningar! Kan varmt rekommendera honom om du ska sälja din bostad."
säljare på Förrådsgatan 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
5
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
2
Försäljningar
6
Försäljningsvärde
51 150 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
124 av 127 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
127 av 129 säljare
Lars var tydlig och höll mig uppdaterad
128 av 128 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Lars på kartan.

264 tidigare bostäder
3 bostäder till salu
129 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Bostäder

10 250 000 kr
3 rum, 82 m²
125 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 031 kr/mån
4 rum, 85 m²
Lägenhet, Stockholm
4 056 kr/mån
4 rum, 93 m²
Lägenhet, Stockholm
4 778 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 560 000 kr
Villa Viby
+ 585 000 kr
5 rum, 118 m²
Utropspris: 6 975 000 kr
7 150 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 400 000 kr
3 rum, 62 m²
Utropspris: 6 750 000 kr
9 750 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 1 255 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är otroligt nöjda med Lars och hans insats. Påläst, erfaren och positiv genom hela processen. Han får utan tvekan vår varmaste rekommendation! "
10 040 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 590 000 kr
3 rum, 93 m²
Utropspris: 9 450 000 kr
6 400 000 kr
Lägenhet Sundbyberg
-1 100 000 kr
4 rum, 105 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.