Kristoffer Cedergren

Profilbild för Kristoffer Cedergren
Kristoffer Cedergren
4.9 / 5
(239 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
10 st
188 880 000 kr

Bakgrund

Kristoffer Cedergren jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2008-06-26. Kristoffer har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Kristoffer har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 116 985 000 kr.

Presentation

2017 blev det år Kristoffer, för fjärde året i rad, fick förtroendet från flest bostadsägare av alla mäklare i Lund och förmedlade bostäder till ett värde av ca 237 miljoner. Kristoffer har även fått den stora äran att ta emot den prestigefyllda utmärkelsen "Årets Mäklare". Han jobbar nästan uteslutande på rekommendationer från tidigare kunder. Kristoffer har sedan 2008 varit fastighetsmäklare på Bjurfors med specialisering på villor och bostadsrätter i Lund med omnejd. Med flera års erfarenhet inom sälj- och servicebranschen har han ett brinnande engagemang för bostäder. Kristoffers mål är inte bara att göra dig som kund nöjd utan att även gå steget längre och överträffa dina förväntningar.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020

Säljare om Kristoffer.

29 aug 2022

"Kristoffer Cedergren är en mäklare med stort personligt engagemang. Han är professionell, engagerad, motiverad och har en förmåga till att etablera en tillitsfull relation med kunden. Han är också träffsäker när det gäller köpeskilling och bedömning av marknaden. Det är andra gången jag möter Kri..."
"Kristoffer Cedergren är en mäklare med stort personligt engagemang. Han är professionell, engagerad, motiverad och har en förmåga till att etablera en tillitsfull relation med kunden. Han är också träffsäker när det gäller köpeskilling och bedömning av marknaden. Det är andra gången jag möter Kristoffer i samband med en bostadsaffär och jag kan anlita honom igen, igen och igen."
Läs mer
säljare på Allégatan 19C

05 aug 2022

"Väldig hjälpsam och kunnig person. Vi rekommenderar honom till dom som tänker sälja sin bostad."
säljare på Lycko-Pers väg 15

28 jul 2022

"Mäklaren var väldigt smidig att ha att göra med och levde helt och fullt upp till mina förväntningar!"
säljare på Spolegatan 24

27 jul 2022

"Kristoffer var mycket engagerad och hade hög energi under hela processen. "
säljare på Södra vägen 15

27 jul 2022

"Jag kunde inte haft en bättre mäklare. Så otroligt nöjd! "
säljare på Skolgatan 2

21 jun 2022

"Behöver jag köpa eller sälja igen, så kommer jag vända mig till Kristoffer. Proffs både som mäklare och som person! "
säljare på Revingegatan 4B

21 jun 2022

"Mycket duktig och engagerad mäklare som vi var mycket nöjda med. Fotografen lyckades dock inte fullt ut. "
säljare på Tullgatan 9

31 maj 2022

"Kristoffer är Skånes bästa fastighetsmäklare. Han är väldigt trevlig, smart och hjälpsam. Han hjälpte oss att sälja vår lägenhet på mindre än två veckor och till bästa pris. Han har enorm expertis och kommer definitivt att arbeta med honom i framtiden. "
"Kristoffer är Skånes bästa fastighetsmäklare. Han är väldigt trevlig, smart och hjälpsam. Han hjälpte oss att sälja vår lägenhet på mindre än två veckor och till bästa pris. Han har enorm expertis och kommer definitivt att arbeta med honom i framtiden. "
Läs mer
säljare på Jordabalksvägen 21

31 maj 2022

"Kristoffer är en toppenmäklare, han sålde lägenheten till mig och jag valde att anställa honom som mäklare nu när jag sålde samma lägenhet. Han är tydlig, trevlig och alltid redo att svara på alla frågor, stora som små, som man kan tänkas ha! Man känner sig trygg i säljprocessen när man har Krist..."
"Kristoffer är en toppenmäklare, han sålde lägenheten till mig och jag valde att anställa honom som mäklare nu när jag sålde samma lägenhet. Han är tydlig, trevlig och alltid redo att svara på alla frågor, stora som små, som man kan tänkas ha! Man känner sig trygg i säljprocessen när man har Kristoffer som stöd, och det kommer från någon som aldrig sålt en lägenhet förut. "
Läs mer
säljare på Lilla Södergatan 17A

27 maj 2022

"Supernöjd med allting. Affären gick snabbt och smidigt. "
säljare på Rudeboksvägen 84

20 maj 2022

"5 av 5! Prestationen talade för sig själv!
"
säljare på Margaretavägen 5A

08 apr 2022

"Kristoffer är en genuin och otroligt duktig mäklare som tog sig tid för både oss som säljare och våra köpare. Vi har hittat vår mäklare för alla framtida bostadsaffärer!"
säljare på Blåvingevägen 90

24 feb 2022

"Mycket lätt att få kontakt med och svarade snabbt på alla upptänkliga frågor.
Ett mycket trevligt sätt. Bra tempo i processen"
säljare på Spjutgränden 10

10 feb 2022

"Kristoffer är en väldigt duktig mäklare som jag gärna rekommenderar. Han är tillgänglig, snabb, bra energi och duktig på hantera båda säljare och köpare. Jag har i mina försäljningar blivit väldigt nöjd med båda försäljningsprocessen och slutpriset, vilket jag tackar Kristoffer för!"
"Kristoffer är en väldigt duktig mäklare som jag gärna rekommenderar. Han är tillgänglig, snabb, bra energi och duktig på hantera båda säljare och köpare. Jag har i mina försäljningar blivit väldigt nöjd med båda försäljningsprocessen och slutpriset, vilket jag tackar Kristoffer för!"
Läs mer
säljare på Finalgatan 3

08 feb 2022

"Flexibel och engagerad försäljningsinsats!"
säljare på Getingevägen 58A

08 feb 2022

"I recommend Kristopher very highly. I know him as a buyer and as a seller and in both interactions I was more than satisfy. Kristopher has an excellent knowledge of the house market and recommended a realistic price for the sale. He was efficient, and responded promptly to my needs and enquires. ..."
"I recommend Kristopher very highly. I know him as a buyer and as a seller and in both interactions I was more than satisfy. Kristopher has an excellent knowledge of the house market and recommended a realistic price for the sale. He was efficient, and responded promptly to my needs and enquires. And he is a very nice and friendly guy and a pleasure to deal with him."
Läs mer
säljare på Lagerbrings väg 2B

24 jan 2022

"Kristoffer Cedergren upplevdes charmig och socialt kompetent! Han har gjort mycket bra insats!! Toppen!"
säljare på Tunavägen 51C

24 jan 2022

"Anledningen till svaret ”Nej” på en del frågor är att lägenheten oväntat såldes direkt när den lades ut som ”kommande objekt”. Priset blev mycket högre än jag förväntade mig, vilket var mycket positivt."
säljare på Revingegatan 4C

16 jan 2022

"Kristoffer var mycket professionell och skötte allt väldigt smidigt. Kan absolut rekommenderas!"
säljare på Karl XII-gatan 20A

13 dec 2021

"Kristoffer ingav förtroende med gott bemötande och god kommunikation tillsammans med en lagom dos humor. "
säljare på Kakelvägen 6A

07 dec 2021

"Jag kan varmt rekommendera Kristoffer Cedergren - han har skött om allt på bästa sätt vilket resulterat i en smidig och lyckad försäljning!"
säljare på Dag Hammarskjölds väg 1E

21 nov 2021

"Jag kan varmt rekommendera Kristoffer som mäklare!
Han är otroligt professionell och serviceminded. Han är lyhörd och engagerad och vi hade ett bra samarbete från början till slut. Han är grym!
"
säljare på Bankgatan 11A

09 nov 2021

"Väldigt engagerad och trevlig. "
säljare på Rudeboksvägen 153

29 okt 2021

"Jag kan helhjärtat och utan reservation rekommendera Kristoffer som nyttjade hela sitt stora närverk i vår försäljning och levererade långt över förväntan. Effektiv, kunnig, professionell och dessutom väldigt trevlig. "
säljare på Karlavägen 1N

21 okt 2021

"Skicklig och ödmjuk mäklare som osjälviskt krigar in i det sista för att göra sina kunder nöjda!"
säljare på Fagottgränden 17A

20 okt 2021

"Kristoffer är en mycket kompetent och energisk mäklare. Han har genomfört två försäljningar åt oss i år med mycket bra resultat. Kristoffer är trevlig och har god hand med spekulanterna. Vi kan varmt rekommendera honom både till hus och lägenhetsförsäljningar."
"Kristoffer är en mycket kompetent och energisk mäklare. Han har genomfört två försäljningar åt oss i år med mycket bra resultat. Kristoffer är trevlig och har god hand med spekulanterna. Vi kan varmt rekommendera honom både till hus och lägenhetsförsäljningar."
Läs mer
säljare på Eldaregatan 2A

13 okt 2021

"Kunde inte vara med nöjd med Kristoffers insats!"
säljare på Fagottgränden 15A

27 sep 2021

"Kristoffer är en väldigt kunnig, proffsig och lätt att samarbeta med. Allt från första mötet till försäljningen har gått jättebra. Rekomenderar starkt Kristoffer till er som vill sälja er bostad i Lund-området!"
säljare på Södra vägen 17

23 sep 2021

"Vi har både köpt och sålt av Kristoffer och har varit väldigt nöjda i bägge fall. Lugn, tydlig och väldigt bra i återkoppling. Dessutom är Kristoffer lyhörd och ger ett tryggt intryck."
säljare på Soldat Friares gata 14

07 sep 2021

"Vi kunde inte varit mer nöjda! Allt under och inför försäljning kändes strålande. Bra, tydlig och effektiv kommunikation. Synd att man flyttar så långt, vill anlita Kristoffer igen inför framtida försäljningar! "
säljare på Södra vägen 15

01 sep 2021

"Mycket kunnig, proffsig och engagerad"
säljare på Karlavägen 1Q

27 aug 2021

"Mycket proffsigt och med stor erfarenhet. Vi är mycket nöjda med bostadsrättsköpet , som Kristoffer förmedlade."
säljare på Williamsvägen 12

27 aug 2021

"Kristoffer var till stor hjälp när vi sålde vår lägenhet. Som mäklare agerade han oerhört professionellt genom hela processen och som säljare kan vi inte vara mer nöjda med hur försäljningen genomfördes. "
säljare på Vildgåsvägen 3C

08 aug 2021

"Vi köpte vår bostadsrätt av Kristoffer för 3 år sedan.
Det var självklart att ge honom förtroendet att även sälja bostaden nu. Vi är mycket nöjda med vår kontakt med Kristoffer."
säljare på Bankgatan 9B

07 aug 2021

"Med sin kunskap om bostadsmarknaden och sitt trevliga och lugna sätt fick Kristoffer mig att känna mig trygg genom hela affären. Jag har både sålt och köpt genom Kristoffer och rekommenderar starkt andra att kontakta honom inför en bostadsaffär. "
säljare på Kobjersvägen 9B

06 aug 2021

"Snabbt och smidigt framförallt!"
säljare på Kung Oskars väg 41

27 jul 2021

"Jag har tidigare köpt en lägenhet av Kristoffer och blev redan då imponerad av hans driv. När jag nu skulle sälja min lägenhet var valet inte svårt. Kristoffer är rak och tydlig i sin kommunikation och satte från början rimliga förväntningar på försäljningen. Värderingen kändes helt rätt och slut..."
"Jag har tidigare köpt en lägenhet av Kristoffer och blev redan då imponerad av hans driv. När jag nu skulle sälja min lägenhet var valet inte svårt. Kristoffer är rak och tydlig i sin kommunikation och satte från början rimliga förväntningar på försäljningen. Värderingen kändes helt rätt och slutpriset var i linje med mitt mål. Jag är överlag väldigt nöjd med Kristoffer."
Läs mer
säljare på Bankgatan 13

22 jul 2021

"Kristoffer är en mycket kompetent mäklare och vi är supernöjda med hans arbete. Kan varmt rekommendera honom för liknande uppdrag."
säljare på Knut Den Stores Torg 1B

17 jun 2021

"Supernöjd med hela processen!"
säljare på Tellusgatan 6A

25 maj 2021

"Kristoffer är en mycket engagerad person, hans personlighet gör det lätt att få kontakt med honom, han är en jordnära person, Kristoffer är en förstående person och hans vänlighet, kunnighet och professionalitet gör att man litar 100% på honom och hans uppdrag. Vi kommer absolut att rekommendera..."
"Kristoffer är en mycket engagerad person, hans personlighet gör det lätt att få kontakt med honom, han är en jordnära person, Kristoffer är en förstående person och hans vänlighet, kunnighet och professionalitet gör att man litar 100% på honom och hans uppdrag. Vi kommer absolut att rekommendera Kristoffer som mäklare för vårt grannskap och nära bekanta och vänner.
Vi är för evigt tacksamma att ha anlitat Kristoffer. "
Läs mer
säljare på Ernst Wigforss gata 8

25 maj 2021

"Fantastisk mäklare! Oerhört engagerad, professionell och målmedveten - alltid tillgänglig och bra återkoppling. Kunde verkligen inte ha en bättre mäklare. Försäljningen gick snabbt och smidigt med ett slutpris över förväntan. Samtidigt ser Kristoffer till att både säljare och köpare är nöjda vilk..."
"Fantastisk mäklare! Oerhört engagerad, professionell och målmedveten - alltid tillgänglig och bra återkoppling. Kunde verkligen inte ha en bättre mäklare. Försäljningen gick snabbt och smidigt med ett slutpris över förväntan. Samtidigt ser Kristoffer till att både säljare och köpare är nöjda vilket känns tryggt.
Vi tvekar inte på att anlita Kritoffer i framtiden igen, och kan starkt rekommendera er alla att välja Kristoffer!"
Läs mer
säljare på Skarpskyttevägen 18B

15 maj 2021

"Mycket engagerad, professionell mäklare med hög kompetens. Dock tycker jag att han borde vara rädd om sin fritid och ta lite paus emellanåt från mäkleriet."
säljare på Lagerbrings väg 5D

11 maj 2021

"Jag rekommenderar Kristoffer starkt! Han är en trevlig, kunnig och seriös kille som värnar om både säljaren och köparen på ett bra och balanserat sätt. "
säljare på Bantorget 11B

29 apr 2021

"Kristoffer gjorde ett mycket bra jobb vid försäljningen av min lägenhet! Han fick dit riktigt många spekulanter och lyckades nå ett slutpris som vi som säljare var mycket nöjda med! Han har en superhärlig approach och känns verkligen engagerad! Jag kan varmt rekommendera Kristoffer som mäklare!"
"Kristoffer gjorde ett mycket bra jobb vid försäljningen av min lägenhet! Han fick dit riktigt många spekulanter och lyckades nå ett slutpris som vi som säljare var mycket nöjda med! Han har en superhärlig approach och känns verkligen engagerad! Jag kan varmt rekommendera Kristoffer som mäklare!"
Läs mer
säljare på Bantorget 13D

28 apr 2021

"Kristoffers hantering av försäljningen var otroligt rask, positiv och omdömesgill och slutresultatet överträffade våra förväntningar. Han var väldigt trevlig och lätt att ha att göra med och kom med goda råd. Jag vill varmt rekommendera Kristoffer för den som går i bostadsbytestankar. Detta var a..."
"Kristoffers hantering av försäljningen var otroligt rask, positiv och omdömesgill och slutresultatet överträffade våra förväntningar. Han var väldigt trevlig och lätt att ha att göra med och kom med goda råd. Jag vill varmt rekommendera Kristoffer för den som går i bostadsbytestankar. Detta var andra gången Kristoffer förmedlade en bostad åt oss och skulle en tredje gång bli aktuell hoppas vi att Kristoffer har möjlighet att hjälpa oss även då."
Läs mer
säljare på Bankgatan 28A

22 apr 2021

"Vi var väldigt nöjda med vår mäklare i alla steg som finns under en försäljning. "
säljare på Flormansgatan 2B

20 apr 2021

"Kristoffer är en fantastiskt engagerad mäklare, och jag kände verkligen att han gjorde allt han kunde och lite till för att min försäljning skulle bli bra. Jag kommer rekommendera honom för alla som frågar efter en bra mäklare."
säljare på Qvantenborgsvägen 3A

14 apr 2021

"Valet att anlita Kristoffer som mäklare föll tämligen enkelt då min sambo och jag båda blev helt sålda av hans lättsamhet och positivitet det första mötet! Sedan att han skötte hela processen supersnyggt - var alltid tillgänglig för frågor och jobbade hårt för att sälja till rätt pris, gör att vi..."
"Valet att anlita Kristoffer som mäklare föll tämligen enkelt då min sambo och jag båda blev helt sålda av hans lättsamhet och positivitet det första mötet! Sedan att han skötte hela processen supersnyggt - var alltid tillgänglig för frågor och jobbade hårt för att sälja till rätt pris, gör att vi gladeligen rekommenderar honom till andra!"
Läs mer
säljare på Lagerbrings väg 8C

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23
Villa
4
Kedjehus
3
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
116 985 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
230 av 236 säljare
Kristoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
210 av 235 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
227 av 232 säljare
Kristoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
235 av 237 säljare

Kristoffer på kartan.

944 tidigare bostäder
24 bostäder till salu
239 rekommendationer

24 bostäder till salu.

Bostäder

2 395 000 kr
3 rum, 61,5 m²
39 262 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 317 kr/mån
4 500 000 kr
7 rum, 114 m²
39 473 kr/m²
Villa, Eslöv
1 995 000 kr
2 rum, 67 m²
29 776 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 057 kr/mån
10 000 000 kr
5 rum, 185 m²
54 054 kr/m²
Lägenhet, Lund
9 908 kr/mån
7 500 000 kr
6 rum, 154 m²
48 701 kr/m²
Lägenhet, Lund
9 761 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Råbylund
5 rum, 100 m²
Utropspris: 3 600 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Väster
-195 000 kr
4 rum, 79 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
3 000 000 kr
Lägenhet Centrum
-195 000 kr
2,5 rum, 67 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
2 175 000 kr
Lägenhet Sofiaparken
-120 000 kr
2 rum, 61,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
4 200 000 kr
Kedjehus Norra Fäladen
-795 000 kr
4 rum, 111 m²
Utropspris: 4 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.