Kristoffer Cedergren

Profilbild för Kristoffer Cedergren
Kristoffer Cedergren
4.9 / 5
(267 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
54 st
4 st
202 740 000 kr

Bakgrund

Kristoffer Cedergren jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2008-06-26. Kristoffer har fått in 4 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Kristoffer har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 76 720 000 kr.

Presentation

Kristoffer är en av Lunds främsta mäklare, och hans imponerande framgångshistorik talar för sig själv. Genom flera års förtroendefullt samarbete har han byggt upp en oslagbar relation med bostadsägare och förmedlat bostäder till ett värde av otroliga 250 miljoner kronor årligen. Med över 1000 bostäder sålda är han en mästare i sitt yrke.

Kristoffers skicklighet och engagemang har inte bara belönats med kunders lojalitet utan även med den eftertraktade titeln "Årets Mäklare". Att han år 2021 också utnämndes till Senior partner säger allt om hans enastående prestationer.

Men det mest imponerande är att Kristoffer i stort sett enbart förlitar sig på personliga rekommendationer från sina tidigare kunder. Det är ett klart bevis på den tillit och det förtroende han har byggt upp genom åren.

Sedan 2008 har Kristoffer dedikerat sig till fastighetsmäkleri på Bjurfors med specialisering på villor och bostadsrätter i Lund och dess omgivningar. Om du vill ha en mäklare med enastående track record, kontakta Kristoffer idag för att dra nytta av hans oslagbara kunskaper och erfarenhet. Din bostadsaffär kommer inte bara bli framgångsrik, den kommer att bli enastående.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2020

Säljare om Kristoffer.

13 apr 2024

"Vi har sålt med Kristoffer tidigare och precis som då , gjorde han oss aldrig besvikna. En otroligt skicklig , lyhörd , trygg mäklare som vi kommer fortsätta rekommendera till alla ! En mäklare som i alla situationer ser till att säljaren är nöjd ! TACK K!
"
"Vi har sålt med Kristoffer tidigare och precis som då , gjorde han oss aldrig besvikna. En otroligt skicklig , lyhörd , trygg mäklare som vi kommer fortsätta rekommendera till alla ! En mäklare som i alla situationer ser till att säljaren är nöjd ! TACK K!
"
Läs mer
säljare på Prins Augusts gata 22

26 mar 2024

"Han är en underbar människa, jag tvekade inte alls att välja honom. En god människa märker man direkt. Hade fult för troende för honom. "
säljare på Tre Högars väg 26B

27 sep 2023

"Otroligt snabbt och smidigt. Mycket nöjda med resultatet."
säljare på Knut Den Stores Torg 1B

07 aug 2023

"Allt fungerade jättebra med Kristoffer som var mkt professionell. "
säljare på Måsvägen 14B

07 aug 2023

"Trevlig, lätt att ha att göra med."
säljare på Stora Tvärgatan 42

19 jul 2023

"Kristoffer är engagerad och snabb på att återkoppla så fort jag hade frågor, jag är mycket nöjd med både resultat och engagemang."
säljare på Kung Oskars väg 3

30 jun 2023

"Livets mäklare! Trots våra höga förväntningar, lämnade Kristoffer inget mer att önska! En professionell, effektiv, positiv men framförallt trygg mäklare som på ett lungt sätt har väglett oss genom hela processen! Kristoffer är rutinerad och driven med gedigen erfarenhet, samtidigt som han bidra..."
"Livets mäklare! Trots våra höga förväntningar, lämnade Kristoffer inget mer att önska! En professionell, effektiv, positiv men framförallt trygg mäklare som på ett lungt sätt har väglett oss genom hela processen! Kristoffer är rutinerad och driven med gedigen erfarenhet, samtidigt som han bidrar med det lilla extra. Vi har fått tag på vårt drömboende, men hade kunnat köpa och sälja skjul bara för att behålla kontakten med Kristoffer ! Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 1

24 apr 2023

"Kristoffer truly exceeded our expectations. Being new to the process we really appreciate how he explained everything well at every step of the process. He reacts fast and adapts well to unexpected changes. Friendly and easy to work with. We had a smooth and positive experience. We highly recomme..."
"Kristoffer truly exceeded our expectations. Being new to the process we really appreciate how he explained everything well at every step of the process. He reacts fast and adapts well to unexpected changes. Friendly and easy to work with. We had a smooth and positive experience. We highly recommend Kristoffer, we think he is the best!"
Läs mer
säljare på Solvändan 11D

22 apr 2023

"Kristoffer var mycket proffsig genom hela processen, från vårt första möte och genom hela affären. Vi fick ett stort förtroende för Kristoffer, han var realistisk i sin bedömning av försäljningsvärdet, höll vad han lovade, gav oss mycket bra tips under resans gång. Fullblodsproffs genom hela affä..."
"Kristoffer var mycket proffsig genom hela processen, från vårt första möte och genom hela affären. Vi fick ett stort förtroende för Kristoffer, han var realistisk i sin bedömning av försäljningsvärdet, höll vad han lovade, gav oss mycket bra tips under resans gång. Fullblodsproffs genom hela affären.
Vi pratade med ett par kompisar som anlitade Kristoffer i deras försäljning av bostadsrätt och dom var som vi mycket nöjda."
Läs mer
säljare på Lokföraregatan 9B

01 apr 2023

"En superduktig, kunnig och professionell mäklare. Är så nöjd med hela säljprocessen. Kommer definitivt rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad. "
säljare på Järnåkravägen 15D

18 mar 2023

"Ni har ingenting att ångra över ett val av Kristoffer som Er mäklare!"
säljare på Sommarlovsvägen 7B

29 aug 2022

"Kristoffer Cedergren är en mäklare med stort personligt engagemang. Han är professionell, engagerad, motiverad och har en förmåga till att etablera en tillitsfull relation med kunden. Han är också träffsäker när det gäller köpeskilling och bedömning av marknaden. Det är andra gången jag möter Kri..."
"Kristoffer Cedergren är en mäklare med stort personligt engagemang. Han är professionell, engagerad, motiverad och har en förmåga till att etablera en tillitsfull relation med kunden. Han är också träffsäker när det gäller köpeskilling och bedömning av marknaden. Det är andra gången jag möter Kristoffer i samband med en bostadsaffär och jag kan anlita honom igen, igen och igen."
Läs mer
säljare på Allégatan 19C

05 aug 2022

"Väldig hjälpsam och kunnig person. Vi rekommenderar honom till dom som tänker sälja sin bostad."
säljare på Lycko-Pers väg 15

28 jul 2022

"Mäklaren var väldigt smidig att ha att göra med och levde helt och fullt upp till mina förväntningar!"
säljare på Spolegatan 24

27 jul 2022

"Kristoffer var mycket engagerad och hade hög energi under hela processen. "
säljare på Södra vägen 15

27 jul 2022

"Jag kunde inte haft en bättre mäklare. Så otroligt nöjd! "
säljare på Skolgatan 2

21 jun 2022

"Behöver jag köpa eller sälja igen, så kommer jag vända mig till Kristoffer. Proffs både som mäklare och som person! "
säljare på Revingegatan 4B

21 jun 2022

"Mycket duktig och engagerad mäklare som vi var mycket nöjda med. Fotografen lyckades dock inte fullt ut. "
säljare på Tullgatan 9

31 maj 2022

"Kristoffer är Skånes bästa fastighetsmäklare. Han är väldigt trevlig, smart och hjälpsam. Han hjälpte oss att sälja vår lägenhet på mindre än två veckor och till bästa pris. Han har enorm expertis och kommer definitivt att arbeta med honom i framtiden. "
"Kristoffer är Skånes bästa fastighetsmäklare. Han är väldigt trevlig, smart och hjälpsam. Han hjälpte oss att sälja vår lägenhet på mindre än två veckor och till bästa pris. Han har enorm expertis och kommer definitivt att arbeta med honom i framtiden. "
Läs mer
säljare på Jordabalksvägen 21

31 maj 2022

"Kristoffer är en toppenmäklare, han sålde lägenheten till mig och jag valde att anställa honom som mäklare nu när jag sålde samma lägenhet. Han är tydlig, trevlig och alltid redo att svara på alla frågor, stora som små, som man kan tänkas ha! Man känner sig trygg i säljprocessen när man har Krist..."
"Kristoffer är en toppenmäklare, han sålde lägenheten till mig och jag valde att anställa honom som mäklare nu när jag sålde samma lägenhet. Han är tydlig, trevlig och alltid redo att svara på alla frågor, stora som små, som man kan tänkas ha! Man känner sig trygg i säljprocessen när man har Kristoffer som stöd, och det kommer från någon som aldrig sålt en lägenhet förut. "
Läs mer
säljare på Lilla Södergatan 17A

27 maj 2022

"Supernöjd med allting. Affären gick snabbt och smidigt. "
säljare på Rudeboksvägen 84

20 maj 2022

"5 av 5! Prestationen talade för sig själv!
"
säljare på Margaretavägen 5A

08 apr 2022

"Kristoffer är en genuin och otroligt duktig mäklare som tog sig tid för både oss som säljare och våra köpare. Vi har hittat vår mäklare för alla framtida bostadsaffärer!"
säljare på Blåvingevägen 90

24 feb 2022

"Mycket lätt att få kontakt med och svarade snabbt på alla upptänkliga frågor.
Ett mycket trevligt sätt. Bra tempo i processen"
säljare på Spjutgränden 10

10 feb 2022

"Kristoffer är en väldigt duktig mäklare som jag gärna rekommenderar. Han är tillgänglig, snabb, bra energi och duktig på hantera båda säljare och köpare. Jag har i mina försäljningar blivit väldigt nöjd med båda försäljningsprocessen och slutpriset, vilket jag tackar Kristoffer för!"
"Kristoffer är en väldigt duktig mäklare som jag gärna rekommenderar. Han är tillgänglig, snabb, bra energi och duktig på hantera båda säljare och köpare. Jag har i mina försäljningar blivit väldigt nöjd med båda försäljningsprocessen och slutpriset, vilket jag tackar Kristoffer för!"
Läs mer
säljare på Finalgatan 3

08 feb 2022

"Flexibel och engagerad försäljningsinsats!"
säljare på Getingevägen 58A

08 feb 2022

"I recommend Kristopher very highly. I know him as a buyer and as a seller and in both interactions I was more than satisfy. Kristopher has an excellent knowledge of the house market and recommended a realistic price for the sale. He was efficient, and responded promptly to my needs and enquires. ..."
"I recommend Kristopher very highly. I know him as a buyer and as a seller and in both interactions I was more than satisfy. Kristopher has an excellent knowledge of the house market and recommended a realistic price for the sale. He was efficient, and responded promptly to my needs and enquires. And he is a very nice and friendly guy and a pleasure to deal with him."
Läs mer
säljare på Lagerbrings väg 2B

24 jan 2022

"Kristoffer Cedergren upplevdes charmig och socialt kompetent! Han har gjort mycket bra insats!! Toppen!"
säljare på Tunavägen 51C

24 jan 2022

"Anledningen till svaret ”Nej” på en del frågor är att lägenheten oväntat såldes direkt när den lades ut som ”kommande objekt”. Priset blev mycket högre än jag förväntade mig, vilket var mycket positivt."
säljare på Revingegatan 4C

16 jan 2022

"Kristoffer var mycket professionell och skötte allt väldigt smidigt. Kan absolut rekommenderas!"
säljare på Karl XII-gatan 20A

13 dec 2021

"Kristoffer ingav förtroende med gott bemötande och god kommunikation tillsammans med en lagom dos humor. "
säljare på Kakelvägen 6A

07 dec 2021

"Jag kan varmt rekommendera Kristoffer Cedergren - han har skött om allt på bästa sätt vilket resulterat i en smidig och lyckad försäljning!"
säljare på Dag Hammarskjölds väg 1E

21 nov 2021

"Jag kan varmt rekommendera Kristoffer som mäklare!
Han är otroligt professionell och serviceminded. Han är lyhörd och engagerad och vi hade ett bra samarbete från början till slut. Han är grym!
"
säljare på Bankgatan 11A

09 nov 2021

"Väldigt engagerad och trevlig. "
säljare på Rudeboksvägen 153

29 okt 2021

"Jag kan helhjärtat och utan reservation rekommendera Kristoffer som nyttjade hela sitt stora närverk i vår försäljning och levererade långt över förväntan. Effektiv, kunnig, professionell och dessutom väldigt trevlig. "
säljare på Karlavägen 1N

21 okt 2021

"Skicklig och ödmjuk mäklare som osjälviskt krigar in i det sista för att göra sina kunder nöjda!"
säljare på Fagottgränden 17A

20 okt 2021

"Kristoffer är en mycket kompetent och energisk mäklare. Han har genomfört två försäljningar åt oss i år med mycket bra resultat. Kristoffer är trevlig och har god hand med spekulanterna. Vi kan varmt rekommendera honom både till hus och lägenhetsförsäljningar."
"Kristoffer är en mycket kompetent och energisk mäklare. Han har genomfört två försäljningar åt oss i år med mycket bra resultat. Kristoffer är trevlig och har god hand med spekulanterna. Vi kan varmt rekommendera honom både till hus och lägenhetsförsäljningar."
Läs mer
säljare på Eldaregatan 2A

13 okt 2021

"Kunde inte vara med nöjd med Kristoffers insats!"
säljare på Fagottgränden 15A

27 sep 2021

"Kristoffer är en väldigt kunnig, proffsig och lätt att samarbeta med. Allt från första mötet till försäljningen har gått jättebra. Rekomenderar starkt Kristoffer till er som vill sälja er bostad i Lund-området!"
säljare på Södra vägen 17

23 sep 2021

"Vi har både köpt och sålt av Kristoffer och har varit väldigt nöjda i bägge fall. Lugn, tydlig och väldigt bra i återkoppling. Dessutom är Kristoffer lyhörd och ger ett tryggt intryck."
säljare på Soldat Friares gata 14

07 sep 2021

"Vi kunde inte varit mer nöjda! Allt under och inför försäljning kändes strålande. Bra, tydlig och effektiv kommunikation. Synd att man flyttar så långt, vill anlita Kristoffer igen inför framtida försäljningar! "
säljare på Södra vägen 15

01 sep 2021

"Mycket kunnig, proffsig och engagerad"
säljare på Karlavägen 1Q

27 aug 2021

"Mycket proffsigt och med stor erfarenhet. Vi är mycket nöjda med bostadsrättsköpet , som Kristoffer förmedlade."
säljare på Williamsvägen 12

27 aug 2021

"Kristoffer var till stor hjälp när vi sålde vår lägenhet. Som mäklare agerade han oerhört professionellt genom hela processen och som säljare kan vi inte vara mer nöjda med hur försäljningen genomfördes. "
säljare på Vildgåsvägen 3C

08 aug 2021

"Vi köpte vår bostadsrätt av Kristoffer för 3 år sedan.
Det var självklart att ge honom förtroendet att även sälja bostaden nu. Vi är mycket nöjda med vår kontakt med Kristoffer."
säljare på Bankgatan 9B

07 aug 2021

"Med sin kunskap om bostadsmarknaden och sitt trevliga och lugna sätt fick Kristoffer mig att känna mig trygg genom hela affären. Jag har både sålt och köpt genom Kristoffer och rekommenderar starkt andra att kontakta honom inför en bostadsaffär. "
säljare på Kobjersvägen 9B

06 aug 2021

"Snabbt och smidigt framförallt!"
säljare på Kung Oskars väg 41

27 jul 2021

"Jag har tidigare köpt en lägenhet av Kristoffer och blev redan då imponerad av hans driv. När jag nu skulle sälja min lägenhet var valet inte svårt. Kristoffer är rak och tydlig i sin kommunikation och satte från början rimliga förväntningar på försäljningen. Värderingen kändes helt rätt och slut..."
"Jag har tidigare köpt en lägenhet av Kristoffer och blev redan då imponerad av hans driv. När jag nu skulle sälja min lägenhet var valet inte svårt. Kristoffer är rak och tydlig i sin kommunikation och satte från början rimliga förväntningar på försäljningen. Värderingen kändes helt rätt och slutpriset var i linje med mitt mål. Jag är överlag väldigt nöjd med Kristoffer."
Läs mer
säljare på Bankgatan 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20
Villa
5
Radhus
4
Parhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
4
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
76 720 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
256 av 263 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
253 av 258 säljare
Kristoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
260 av 262 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Kristoffer på kartan.

1047 tidigare bostäder
49 bostäder till salu
267 rekommendationer

49 bostäder till salu.

Bostäder

2 350 000 kr
2 rum, 53 m²
44 339 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 283 kr/mån
6 200 000 kr
5 rum, 112 m²
55 357 kr/m²
Radhus, Lund
6 500 000 kr
5 rum, 139 m²
46 762 kr/m²
Kedjehus, Lund
5 590 000 kr
3 rum, 67 m²
83 432 kr/m²
Villa, Lund
2 400 000 kr
1 rum, 35 m²
68 571 kr/m²
Lägenhet, Lund
1 826 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Löberöd
7 rum, 138 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Arenaparken
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
Slutpris saknas
Parhus Gunnesbo
5 rum, 137 m²
Utropspris: 6 650 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Nilstorp
3 rum, 61,5 m²
Utropspris: 2 455 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
3 rum, 70,6 m²
Utropspris: 4 500 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.