Krister Nilsson

Profilbild för Krister Nilsson
Krister Nilsson
4.8 / 5
(140 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
10 st
9 st
52 585 000 kr

Bakgrund

Krister Nilsson jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2004-07-06. Krister har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Krister har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt radhus och villor och motsvarar ett värde på 62 695 000 kr.

Presentation

Krister är en rutinerad mäklare och det inte han vet om fastigheter är inte värt att veta. Han ger aldrig upp förrän hans egna högt ställda mål med bostadsförmedlingen är uppnådda och kanske är det hans småländska rötter som gjort honom så arbetsam och enträgen.

Säljare om Krister.

14 maj 2024

"Professionell, stor erfarenhet, kunnig, engagerad, effektiv. Fick bra konkreta råd vad som borde göras och inte behövde göras inför försäljningen. Lade upp en bra och realistisk tidsplan som visade sig stämma. "
säljare på Stensprängaregatan 7

22 mar 2024

"LÄTT NÅBAR, SNABB I RESONS"
säljare på Lundgrensgatan 8

21 mar 2024

"Krister är lyhörd, professionell och ständigt närvarande. Rekommenderas!"
säljare på Häradsgatan 22B

19 mar 2024

"Kompetent. Lyckades få många att komma på visning. "
säljare på Sofiagatan 21

19 mar 2024

"Vårt livs bästa beslut!
Vid val av mäklare vid försäljningen av vårt hus beslutade vi oss för att välja Krister och Stadshem. Vi är så tacksamma för det beslutet. Vi hade kort om tid och behövde en allert mäklarfirma. Vi fick precis vad vi behövde, besiktning och fantastisk fotografering inom 2..."
"Vårt livs bästa beslut!
Vid val av mäklare vid försäljningen av vårt hus beslutade vi oss för att välja Krister och Stadshem. Vi är så tacksamma för det beslutet. Vi hade kort om tid och behövde en allert mäklarfirma. Vi fick precis vad vi behövde, besiktning och fantastisk fotografering inom 24 h och huset låg redo för försäljning strax därefter.
Krister tillsammans med hela gänget på Stadshem guidade oss genom hela processen att göra rätt val i olika skeden. Vi är övertygade om att det var just valet av Krister och Stadshem som gjorde affären till vad den blev. Fantastiskt arbete, rätt vägledning och lugn genom hela processen. Underlag, bilder och helheten blev fantastisk.
Tack för allt ! "
Läs mer
säljare på Matildebergsgatan 42B

08 dec 2023

"Engagerad och svarade alltid snabbt."
säljare på Gamla Björlandavägen 38C

02 dec 2023

"Krister Nilsson inger stort förtroende genom sin erfarenhet och kunskap.
Han är lättillgänglig - återkopplar alltid när vi sökt honom.
Krister N är kunnig, trevlig och positiv.
Vi kan varmt rekommendera KN vid försäljning av fastighet!
Vi har känt oss trygga genom hela processen!
// Birgitta ..."
"Krister Nilsson inger stort förtroende genom sin erfarenhet och kunskap.
Han är lättillgänglig - återkopplar alltid när vi sökt honom.
Krister N är kunnig, trevlig och positiv.
Vi kan varmt rekommendera KN vid försäljning av fastighet!
Vi har känt oss trygga genom hela processen!
// Birgitta och Lars Salsborn"
Läs mer
säljare på Kummelgatan 10

19 okt 2023

"Krister har varit lyhörd genom hela säljprocessen. Han har gett oss råd om vad vi kan göra för att optimera huset inför försäljning samtidigt som han har tagit våra åsikter i beaktande. Vi har anlitat Krister vid tidigare försäljningar och då har han också lyckats nå avslut på bästa möjliga sätt...."
"Krister har varit lyhörd genom hela säljprocessen. Han har gett oss råd om vad vi kan göra för att optimera huset inför försäljning samtidigt som han har tagit våra åsikter i beaktande. Vi har anlitat Krister vid tidigare försäljningar och då har han också lyckats nå avslut på bästa möjliga sätt. Han är mycket kunnig och erfaren och vi kan varmt rekommendera honom när ni skall sälja."
Läs mer
säljare på Målaregatan 4

29 sep 2023

"Vi är väldigt nöjda med Stadshem som helhet. Mäklaren gjorde upp en tydlig planering som gjorde att hela försäljningen gick snabbt och smidigt. Fin och proffsig bostadsannons och ett slutpris som vi är mer än nöjda med. Vi hade valt Stadshem igen och kommer absolut rekommendera Krister till andra!"
"Vi är väldigt nöjda med Stadshem som helhet. Mäklaren gjorde upp en tydlig planering som gjorde att hela försäljningen gick snabbt och smidigt. Fin och proffsig bostadsannons och ett slutpris som vi är mer än nöjda med. Vi hade valt Stadshem igen och kommer absolut rekommendera Krister till andra!"
Läs mer
säljare på Bokbindaregatan 28

28 sep 2023

"Gav ett stort förtroende hela vägen, var lugn och saklig och seriös "
säljare på Prinsgatan 4B

02 sep 2023

"Mäklaren var mycket professionell och erfaren. Bedömde den något fallande marknaden så att inga orealistiska förväntningar byggdes upp."
säljare på Sjätte Villavägen 9

14 jun 2023

"Vi kan varmt rekommendera Krister som mäklare. Han har mycket god kunskap och lång erfarenhet. Vi har haft ett stort förtroende för honom genom hela försäljningsprocessen. Han har imponerat på oss med sitt stora engagemang, fina bemötande och tillgänglighet."
"Vi kan varmt rekommendera Krister som mäklare. Han har mycket god kunskap och lång erfarenhet. Vi har haft ett stort förtroende för honom genom hela försäljningsprocessen. Han har imponerat på oss med sitt stora engagemang, fina bemötande och tillgänglighet."
Läs mer
säljare på Kattfotsgatan 16

10 maj 2023

"Krister hade koll på läget och gjorde vår affär smidig."
säljare på Växelmyntsgatan 17G

12 apr 2023

"Synnerligen professionell insats. Vi blev väldigt omsorgsfullt omhändertagna och fick mycket bra och tydlig feedback på alla våra frågor och frågeställningar. Det märks att Krister har en stor erfarenhet och kunskap vilket gav oss en stor trygghet under hela processen. Vi kan varmt rekommendera K..."
"Synnerligen professionell insats. Vi blev väldigt omsorgsfullt omhändertagna och fick mycket bra och tydlig feedback på alla våra frågor och frågeställningar. Det märks att Krister har en stor erfarenhet och kunskap vilket gav oss en stor trygghet under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Krister Nilsson som mäklare."
Läs mer
säljare på Skårsgatan 20

08 feb 2023

"Krister Nilsson är en mycket skicklig och kunnig mäklare med lång erfarenhet. Han ser till att hålla sig väl uppdaterad med marknaden och pratar mycket med sina kollegor. Krister har känts mycket lugn och trygg när vi har sålt i en skakig period. Vi har fått mycket bra råd tips och hjälp där Kris..."
"Krister Nilsson är en mycket skicklig och kunnig mäklare med lång erfarenhet. Han ser till att hålla sig väl uppdaterad med marknaden och pratar mycket med sina kollegor. Krister har känts mycket lugn och trygg när vi har sålt i en skakig period. Vi har fått mycket bra råd tips och hjälp där Krister med Stort tålamod har svarat på våra frågor som dyker upp. Det är alltid lätt att få tag i Krister, han svarar snabbt på både mail och sms och ringer upp direkt om han varit upptagen i annat samtal. Han är dessutom en trevlig prick :)
Vi har hela tiden känt att Krister förstår vad vi vill med försäljningen och känner att han har drivit på processen på ett mycket bra sätt.
Marknaden till trots så fick vi begärt pris.
Våra varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Örgryte Stomgata 83

29 jan 2023

"Husförsäljningen blev lyckad, vi är väldigt nöjda!"
säljare på Rudenschöldsgatan 3

22 dec 2022

"Trevlig och proffsig! Lyckades får ett bra pris trots tuffa tider på marknaden. Anlitar gärna Krister igen! "
säljare på Guldgubbegatan 4D

21 dec 2022

"Mäklaren gav ett lugnt och engagerat intryck. Säljprocessen upplevdes seriös."
säljare på Föreningsgatan 8A

20 dec 2022

"Kunde inte fått bättre hjälp i dessa tider. Lyhörd, tillgänglig och med glimten i ögat fanns Krister där genom hela processen och även efteråt, supernöjd rakt igenom!"
säljare på Skogsrydsgatan 23B

12 aug 2022

"Vi är väldigt nöjda med Kristers insats. Bra kommunikation och proffsigt hanterat från start till mål."
säljare på Sollum 218

11 aug 2022

"Trots tUffa tider så käämpade Krister vidare med ett gott hiumör och proffsig attityd och ett gott samarbete"
säljare på Bååthsgatan 23

10 aug 2022

"Mäklaren tog sig tid att förstå den bostad som skulle säljas och rekommenderade väldigt bra förberedelser inför försäljningen som visade upp bostadens alla fördelar och presenterade den från dess bästa sida. Mäklaren var enkel att samarbeta med och förklarade tydligt hur försäljningen skulle gå ..."
"Mäklaren tog sig tid att förstå den bostad som skulle säljas och rekommenderade väldigt bra förberedelser inför försäljningen som visade upp bostadens alla fördelar och presenterade den från dess bästa sida. Mäklaren var enkel att samarbeta med och förklarade tydligt hur försäljningen skulle gå till och vad som var viktigt för mig som säljare att tänka på. Allt material som producerades såg väldigt bra ut. Jag skulle gärna använda mäklaren igen! "
Läs mer
säljare på Carl Skottsbergs gata 98A

10 aug 2022

"Krister är mycket kunnig, trevlig och lyhörd. Han höll oss väl informerade under processens gång. Vi kan helhjärtat rekommendera honom och Stadshem som mäklare."
säljare på Allmänna vägen 52B

09 aug 2022

"Svårt att värdera insatsen rättvisande eftersom försäljningen kom i en olycklig tid, med besked om räntehöjning och sviktande marknad."
säljare på Drottninggatan 24

09 aug 2022

"Krister svarade alltid snabbt på alla meddelanden och gav bra svar. Känner att han lyckades bra med försäljningen under tider med stigande ränta och osäkerheter."
säljare på Gamla Björlandavägen 34B

09 aug 2022

"När vi beslutat att sälja vårt hus så kände vi en viss oro för negativa omvärldsfaktorer, såsom krig, stigande inflation och räntor mm. Vi insåg att det var viktigt att anlita en trygg och erfaren mäklare och kom fram till att Krister har de egenskaper som vi sökte efter, dvs erfaren, kunnig, eng..."
"När vi beslutat att sälja vårt hus så kände vi en viss oro för negativa omvärldsfaktorer, såsom krig, stigande inflation och räntor mm. Vi insåg att det var viktigt att anlita en trygg och erfaren mäklare och kom fram till att Krister har de egenskaper som vi sökte efter, dvs erfaren, kunnig, engagerad, informativ , strukturerad och trygg. Kristers resultat överträffade våra förväntningar och hela processen löpte smidigt från början till slut. Vi vill varmt rekommendera Krister. "
Läs mer
säljare på Balsamingatan 35

19 mar 2022

"Krister är kompetent och engagerad och jag kan rekommendera honom som mäklare."
säljare på Tolvskillingsgatan 14A

02 mar 2022

"Vi gillar Kristers mognad och erfarenhet."
säljare på Olof Skötkonungsgatan 40

28 feb 2022

"Sålde inte bara ett hus utan förstod att det var ett hem."
säljare på Föreningsvägen 19

10 feb 2022

"Krister är lyhörd, tålmodig och trovärdig. Bra på att guida oss då oklara situationer uppstod. Dessutom generös med tips på hantverkare."
säljare på Björkfeldtsgatan 2

03 feb 2022

"Jag bestämde mig för Krister på Stadshem på rekommendationer och jag blev omhändertagen på allra bästa sätt i varje del av processen. Krister var delaktig i varje steg så att jag kunde fatta rätt beslut från början till slut. Jag kan verkligen rekommendera Krister och Stadshem som ombud för mig b..."
"Jag bestämde mig för Krister på Stadshem på rekommendationer och jag blev omhändertagen på allra bästa sätt i varje del av processen. Krister var delaktig i varje steg så att jag kunde fatta rätt beslut från början till slut. Jag kan verkligen rekommendera Krister och Stadshem som ombud för mig både ekonomisk och i alla mina angelägenheter. "
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 8A

03 feb 2022

"Vi blev mycket väl omhändertagna och mäklaren lotsade oss genom säljprocessens alla delar på ett sätt som fick oss att känna trygghet. Helhetsbedömningen är mycket bra, en smidig försäljning med godkänt slutresultat."
säljare på Sedumgatan 3

03 feb 2022

"Driven mäklare med höga ambitioner. "
säljare på Knipeflogsgatan 1D

03 feb 2022

"Vi har både köpt och sålt hus av Krister, och vi uppskattar hans arbete från båda sidor. Det som utmärker Krister är hans noggrannhet, målmedvetenhet och fokus. Här är bara det bästa gott nog. Hans rekommendationer grundar sig i lång erfarenhet vilket känns tryggt, och visade sig även stämma väld..."
"Vi har både köpt och sålt hus av Krister, och vi uppskattar hans arbete från båda sidor. Det som utmärker Krister är hans noggrannhet, målmedvetenhet och fokus. Här är bara det bästa gott nog. Hans rekommendationer grundar sig i lång erfarenhet vilket känns tryggt, och visade sig även stämma väldigt väl med utfallet. Säljer vi hus igen, då säljer vi med Krister!"
Läs mer
säljare på Kaprifolgatan 3

28 dec 2021

"Krister är en erfaren och duktig mäklare som kan sin sak. Han guidade oss igenom försäljningsprocessen på ett sätt som kändes väldigt bra. Varje gång vi hade frågor så var han lätt att nå vilket vi värderar högt, och alltid mycket professionell i sitt bemötande. Slutpriset blev över förväntan och..."
"Krister är en erfaren och duktig mäklare som kan sin sak. Han guidade oss igenom försäljningsprocessen på ett sätt som kändes väldigt bra. Varje gång vi hade frågor så var han lätt att nå vilket vi värderar högt, och alltid mycket professionell i sitt bemötande. Slutpriset blev över förväntan och vi är mer än nöjda! "
Läs mer
säljare på Lekarevägen 6

17 dec 2021

"En mycket bra och proffsig hantering från början till slut. Kan verkligen rekommendera Krister! "
säljare på Balsamingatan 36

30 sep 2021

"När vi skulle sälja vårt hus träffade vi flera mäklare för att ta del av deras tankar kring säljprocessen. För oss var det ingen tvekan om att vi skulle välja Krister Nilsson på Stadshem som vår mäklare. Han är oerhört förtroendeingivande. Han är kunnig, driven, trygg och intresserad av husen han..."
"När vi skulle sälja vårt hus träffade vi flera mäklare för att ta del av deras tankar kring säljprocessen. För oss var det ingen tvekan om att vi skulle välja Krister Nilsson på Stadshem som vår mäklare. Han är oerhört förtroendeingivande. Han är kunnig, driven, trygg och intresserad av husen han förmedlar. Den kombinationen är svårslagen, att både vara intresserad och driven av själva säljprocessen men också vara genuint intresserad av objekten han förmedlar.
Alla moment med objektbeskrivning och bilder, visningar, budgivning och kontraktskrivning höll högsta kvalitet genom hela processen.
Försäljningen av vårt hus har verkligen överträffat våra förväntningar! "
Läs mer
säljare på Sankt Sigfridsgatan 75

17 sep 2021

"Krister var toppen att jobba tillsammans med från början till slut. Han är kunnig, engagerad och vi har känt ett stort förtroende för honom hela vägen. Vi rekommenderar honom å det varmaste."
säljare på Jättekullegatan 14

15 sep 2021

"Krister hjälpte oss med försäljningen av vår villa.
Vi upplevde honom som både professionell och kunnig inom sitt gebit med mycket energi, men även lyhörd för våra önskemål. Han var lätt att få tag på och att kommunicera med.
Allt flöt på väldigt smidigt.
Vi kan varmt rekommendera honom."
"Krister hjälpte oss med försäljningen av vår villa.
Vi upplevde honom som både professionell och kunnig inom sitt gebit med mycket energi, men även lyhörd för våra önskemål. Han var lätt att få tag på och att kommunicera med.
Allt flöt på väldigt smidigt.
Vi kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Saltholmsgatan 14

06 sep 2021

"Det har varit en fantastisk resa att sälja vårt hem. Från ångest till ett otroligt fint äventyr . Detta tack vare Krister Nilsson på Stadshem.
Började med ett fint möte i vårt hem där Krister förklarade hela processen. Därefter kommer hans otroligt skickliga fotograf och gjorde ett så fantastiskt..."
"Det har varit en fantastisk resa att sälja vårt hem. Från ångest till ett otroligt fint äventyr . Detta tack vare Krister Nilsson på Stadshem.
Började med ett fint möte i vårt hem där Krister förklarade hela processen. Därefter kommer hans otroligt skickliga fotograf och gjorde ett så fantastiskt fint arbete. Vi fick hjälp med styling, som vi gjorde själva med stöd från Krister och fotograf.
När vi kände oss oroliga fanns Krister där och berättade hur allt hela tiden gick framåt.
Efter visningen fick vi en utförlig genomgång på hur det låg till.
Vi fick mer än förväntat av både betalt och trygghet.
Om vi någon gång i framtiden ska sälja vår lägenhet, som vi ska flytta in i, så ringer vi Krister på Stadshem
Tack."
Läs mer
säljare på Kleva 210

28 aug 2021

"Krister överträffade våra förväntningar; vi fick mer betalt än vad vi vågade hoppas på! Krister är otroligt målinriktad och siktar högt. Krister var cool-lugn igenom hela processen och man märker tydligt att han har 20 års erfarenhet av branschen. Allt kändes väldigt stress-fritt vilket var otrol..."
"Krister överträffade våra förväntningar; vi fick mer betalt än vad vi vågade hoppas på! Krister är otroligt målinriktad och siktar högt. Krister var cool-lugn igenom hela processen och man märker tydligt att han har 20 års erfarenhet av branschen. Allt kändes väldigt stress-fritt vilket var otroligt skönt eftersom en husförsäljning i sig är både nervigt och omtumlande… Krister = BRA betalt! "
Läs mer
säljare på Dalgångsgatan 25

29 jun 2021

"Mäklaren tog sig tid att träffa oss flera gånger innan vi skrev avtal, vilket undanröjde oklarheter och missförstånd.
Han satte sig in i husets speciella 30-tals karaktär och läge och betonade detta i marknadsföringen.
I samband med fotografering, stayling, visning och försäljning visade han stor..."
"Mäklaren tog sig tid att träffa oss flera gånger innan vi skrev avtal, vilket undanröjde oklarheter och missförstånd.
Han satte sig in i husets speciella 30-tals karaktär och läge och betonade detta i marknadsföringen.
I samband med fotografering, stayling, visning och försäljning visade han stort eget engagemang.
Vi har fått många positiva kommentarer från vänner och grannar om de proffsiga bilderna i annonsen på nätet."
Läs mer
säljare på Harebacken 4B

28 jun 2021

"Vi rekommenderar varmt Krister till alla som vill sälja sin bostad. En mer driven och ambitiös mäklare med siktet på målet finns inte denna sidan stan. När vi vacklade höll Krister fokus och ingjöt lugn. Vid en ev. framtida försäljning igen är det utan tvekan Krister vi kontaktar. "
"Vi rekommenderar varmt Krister till alla som vill sälja sin bostad. En mer driven och ambitiös mäklare med siktet på målet finns inte denna sidan stan. När vi vacklade höll Krister fokus och ingjöt lugn. Vid en ev. framtida försäljning igen är det utan tvekan Krister vi kontaktar. "
Läs mer
säljare på Ormebäcksgatan 5E

07 maj 2021

"Krister har på ett mycket förtroendeingivande och professionellt sätt ledsagat mig genom hela försäljningsprocessen. Han är erfaren, trygg och har haft ett behagligt bemötande från början till slut. Jag har känt mig lugn och kan varmt rekommendera honom. "
"Krister har på ett mycket förtroendeingivande och professionellt sätt ledsagat mig genom hela försäljningsprocessen. Han är erfaren, trygg och har haft ett behagligt bemötande från början till slut. Jag har känt mig lugn och kan varmt rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Kobbehallsvägen 23

10 mar 2021

"Professionell hantering genom hela försäljningsprocessen. Krister är mycket engagerad och hans erfarenhet är värdefull."
säljare på Vidkärrsgatan 22

07 mar 2021

"Vi var mycket nöjda med Kristers insats. Det kändes bra att ha en trygg och erfaren mäklare som kunde visa vårt objekt på bästa vis. "
säljare på Gamla Skarpetegen 14

25 feb 2021

"Vi var otroligt nöjda med Krister som vår mäklare. Krister är mycket förtroendeingivande, engagerad och noggrann. Han är kunnig, trygg och rolig. Stadshems fantastiska paketering, tillsammans med Krister engegemang och brillianta fotograf och textförfattare, visar omsorg för tidstypiska detaljer ..."
"Vi var otroligt nöjda med Krister som vår mäklare. Krister är mycket förtroendeingivande, engagerad och noggrann. Han är kunnig, trygg och rolig. Stadshems fantastiska paketering, tillsammans med Krister engegemang och brillianta fotograf och textförfattare, visar omsorg för tidstypiska detaljer och lyfter fram de unika och historiska värdena om huset. "
Läs mer
säljare på Blåklockegatan 14

05 feb 2021

"Ambitiös och bra mäklare som inger förtroende. Trots en först strulig köpare så löste sig affären till slut väldigt bra och smidigt tack vare Kristers insats!"
säljare på Stamrotesvägen 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Radhus
5
Villa
3
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
62 695 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
132 av 137 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
139 av 139 säljare
Krister var tydlig och höll mig uppdaterad
136 av 140 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Krister på kartan.

293 tidigare bostäder
3 bostäder till salu
140 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Bostäder

3 000 000 kr
4 rum, 48 m²
62 500 kr/m²
Villa, Kungälv
11 rum, 212 m²
Villa, Göteborg
3 850 000 kr
2 rum, 64 m²
60 156 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 346 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 300 000 kr
Villa Ekebäck
+ 1 300 000 kr
5 rum, 107 m²
Utropspris: 7 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Professionell, stor erfarenhet, kunnig, engagerad, effektiv. Fick bra konkreta råd vad som borde göras och inte behövde göras inför försäljningen. Lade upp en bra och realistisk tidsplan som visade sig stämma. "
10 010 000 kr
Radhus Fredriksdal
+ 2 910 000 kr
6 rum, 124 m²
Utropspris: 7 100 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vårt livs bästa beslut!
Vid val av mäklare vid försäljningen av vårt hus beslutade vi oss för att välja Krister och Stadshem. Vi är så tacksamma för det beslutet. Vi hade kort om tid och behövde en allert mäklarfirma. Vi fick precis vad vi behövde, besiktning och fantastisk fotografering inom 24 h och huset låg redo för försäljning strax därefter.
Krister tillsammans med hela gänget på Stadshem guidade oss genom hela processen att göra rätt val i olika skeden. Vi är övertygade om att det var just valet av Krister och Stadshem som gjorde affären till vad den blev. Fantastiskt arbete, rätt vägledning och lugn genom hela processen. Underlag, bilder och helheten blev fantastisk.
Tack för allt ! "
5 060 000 kr
Radhus Högsbohöjd
+ 675 000 kr
5 rum, 92 m²
Utropspris: 4 385 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 925 000 kr
Radhus Strömmensberg
+ 425 000 kr
5 rum, 112 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kompetent. Lyckades få många att komma på visning. "
8 000 000 kr
Villa Bosgården
+ 500 000 kr
6 rum, 130 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Krister är lyhörd, professionell och ständigt närvarande. Rekommenderas!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.