Krister Nilsson

Profilbild för Krister Nilsson
Säljarfavorit
Krister Nilsson
4.9 / 5
(81 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
11 st
111 250 000 kr

Bakgrund

Krister Nilsson jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2004-07-06. Krister har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2021. Krister har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och radhus och motsvarar ett värde på 164 445 000 kr.

Presentation

Krister är en rutinerad mäklare och det inte han vet om fastigheter är inte värt att veta. Han ger aldrig upp förrän hans egna högt ställda mål med bostadsförmedlingen är uppnådda och kanske är det hans småländska rötter som gjort honom så arbetsam och enträgen.

Säljare om Krister.

07 maj 2021

"Krister har på ett mycket förtroendeingivande och professionellt sätt ledsagat mig genom hela försäljningsprocessen. Han är erfaren, trygg och har haft ett behagligt bemötande från början till slut. Jag har känt mig lugn och kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Kobbehallsvägen 23

10 mar 2021

"Professionell hantering genom hela försäljningsprocessen. Krister är mycket engagerad och hans erfarenhet är värdefull."
säljare på Vidkärrsgatan 22

07 mar 2021

"Vi var mycket nöjda med Kristers insats. Det kändes bra att ha en trygg och erfaren mäklare som kunde visa vårt objekt på bästa vis. "
säljare på Gamla Skarpetegen 14

25 feb 2021

"Vi var otroligt nöjda med Krister som vår mäklare. Krister är mycket förtroendeingivande, engagerad och noggrann. Han är kunnig, trygg och rolig. Stadshems fantastiska paketering, tillsammans med Krister engegemang och brillianta fotograf och textförfattare, visar omsorg för tidstypiska detaljer och lyfter fram de unika och historiska värdena om huset. "
säljare på Blåklockegatan 14

05 feb 2021

"Ambitiös och bra mäklare som inger förtroende. Trots en först strulig köpare så löste sig affären till slut väldigt bra och smidigt tack vare Kristers insats!"
säljare på Stamrotesvägen 5

31 jan 2021

"Jag hade verkligen tur som hittade Krister! Han var trevlig och mycket informativ, lätt att få kontakt med och medverkade i allra hösta grad till en mycket lyckat husförsäljning. Gav mig dessutom den information jag behövde för att hela tiden känna mig inkluderad i husförsäljningen."
säljare på Björkekärrsgatan 4

30 jan 2021

"Mycket kunnig och engagerad. Jag kan verkligen rekommendera Krister Nilsson. Han gjorde ett toppenjobb från första kontakten till avslutad affär. Vi ger Krister Nilsson 10 av 10 möjliga i betyg.
"
säljare på Renvägen 30

27 jan 2021

"Mycket nöjd med Krister, kunnig, engagerad och målinriktad!"
säljare på Birkagatan 9

18 nov 2020

"Vi rekommenderar starkt denna mäklare.
Krister skötte sitt uppdrag på ett föredömligt sätt. "
säljare på Guldregnsgången 1

12 okt 2020

""Krister är engagerad, kunnig, noggrann, hjälpsam, flexibel, tillgänglig och resultatinriktad. Stadshem och Krister lägger stort engagemang på förberedelser, vilket leder till att huset presenteras på ett sätt som verkligen gör det rättvisa. Krister, fotograf, textförfattare och stylist visar omsorg om detaljer, och lyfter fram de unika och historiska värdena om huset. Det är svårt att se att någon annan mäklare i Göteborg skulle göra ett bättre arbete. Har du ett äldre hus i Göteborg med omnejd ska du anlita Krister! "
säljare på Tulebergsvägen 21

04 okt 2020

"Krister var engagerad, kunnig och inlyssnande. Krister tillsammans med stylister och fotograf presenterade vårt radhus på ett sätt som verkligen gjorde det rättvisa. Krister satte en bra plan och tidsschema som följdes och han gjorde jobbet som krävs för ett bra resultat. Kristers erfarenhet för att han vet vilka detaljer som är viktiga för ett bra resultat."
säljare på Kattfotsgatan 8

02 okt 2020

"Krister Nilsson är helt enkelt lysande för sin uppgift. Kunnig, engagerad, lyhörd, trygg, närvarande, bra att resonera med, målinriktad mot ett resultat som ska kännas bra för både säljare och köpare och det tror jag att han, liksom i vårt fall, lyckas med varje gång. Krister visade sig ha en sällsynt förmåga att göra en för oss tuff process som att skiljas från ett älskat släkthus till en glädjefylld och lärorik upplevelse. Han visade en sådan omsorg också om huset och dess historia och kunde lyfta fram de kulturhistoriska värdena. Att som säljare få sitt hus med historia dokumenterat i text och bild i en vacker pappersskrift var unikt och värdefullt, en dokumentation som kommer att sparas i bokhyllan. Detta var även mycket uppskattat av våra köpare. Slutligen en eloge till Kristers förmåga att omge sig med skickliga medarbetare som också tycktes smittade av hans positiva energi och arbetsglädje."
säljare på Torpavägen 14

09 sep 2020

"Vi kontaktade bara Krister som mäklare för vår bostad. Detta för han sålt många bostäder i vårt område på ett bra sätt. Vi upplevde att Krister har en stor erfarenhet och slussade oss på ett bra sätt genom försäljningen. Vi är nöjda."
säljare på Blacktjärnsgatan 2B

06 sep 2020

"Saklig i dialog vilket hjälpte enormt för rätt beslut i hela processen. Gjorde verkligen vårt objekt rättvisa. "
säljare på Hyvelspånsgatan 10

02 sep 2020

"Bra kontakt med köpare och rätade ut de frågetecken som fanns på ett lugnt och sakligt sätt. Gav bra tips inför försäljningen som bidrog till att få en snygg presentation i annons, prospekt och på visningar. Skönt med en mäklare många års erfarenhet av försäljning och med goda kunskaper av äldre hus. "
säljare på Sehlstedtsgatan 3

02 sep 2020

"Värderingen stämde ej. Vi fick mer betalt!"
säljare på Gamla Partillevägen 21

16 mar 2020

"Vi var otroligt nöjda med Krister som vår mäklare. Professionellt bemötande och stor kunskap om marknaden gjorde att vi kända oss trygga under hela vägen.
Alt kändes väldigt lätt och allt skedde utan i princip någon ansträngning alls ifrån vår sida. Krister tog hand om allt!

Att vi dessutom slog försäljningsrekord i vårt område gjorde inte saken sämre!"
säljare på Övre Olskroksgatan 6

13 mar 2020

"Krister är en erfaren, ordningsam och engagerad mäklare. Han kan sin bransch, är pålitlig o noggrann. Kan varmt rekommendera Krister som mäklare! "
säljare på Kaprifolievägen 14

13 dec 2019

"Krister är fantastisk! Han är engagerad och jobbar verkligen för att åstadkomma det bästa resultatet ur alla perspektiv. Lyhörd och ett skarpt sinne för målgrupp, situation, timing och lägenhetens potential. Bra bollplank i allt som rör försäljningen!"
säljare på Kungsgatan 7B

06 dec 2019

"Vi är mycket nöjda att vi valde Krister till att sälja vår lägenhet, han har tagit sig tid igenom hela processen för frågor och råd, och han höll oss alltid uppdaterade. Vi kommer kontakta Krister när det är dags för oss att flytta nästa gång. "
säljare på Brämaregatan 1D

05 dec 2019

"Nöjda med resultatet! "
säljare på Slåttängsgatan 12

13 nov 2019

"Mycket nöjda med Krister som mäklare vid vår försäljning av huset. Han visade ett stort personligt engagemang vilket gav en trygghet under hela processen."
säljare på Geteryggsgatan 4

01 nov 2019

"Mycket trevlig och enkel att prata med. Pedagogisk och hjälpsam genom processen. Alltid lätt att nå om man undrade något.
Helnöjd! "
säljare på Grovsmedsgatan 26

10 okt 2019

"Krister tog oss lugnt genom säljprocessen. Han överdrev inte det förväntade slutpriset och kunde svara på alla våra frågor."
säljare på Teggatan 8

01 okt 2019

"Jag är väldigt nöjd med valet av Krister som mäklare!
Alltid "på tårna" i alla kommunikation :)
Hade flera mäklare i åtanke när det var dags att sälja men valet av Krister var självklart - bidragande faktorer var hans kunnigheten kring äldre hus och förståelse för dess charm, engagemanget och Stadshems fantastiska presentationer.
Krister var även väldigt lyhörd kring vilka förutsättningar vår försäljning krävde, genom flexibilitet med tidplan, kontakt med flera säljande parter, vägledande i juridiska frågor och fungerade som "spindeln i nätet" på ett ypperligt sätt.
Har mött Krister både som köpare och säljare - och kan utifrån det verkligen rekommendera honom och Stadshem."
säljare på Tingberg Gossagården 103

26 sep 2019

"Göteborgs bästa mäklare!
Kristers stora engagemang, tydlighet, proffsighet gjorde att jag kände mig så trygg från början till slut! Förklarade bra så man kände att man var med under hela processen. Krister var noggran och väl förbered.
Mycket målinriktad och återkopplade hela tiden om vad som hände.
Kontaktade Stadshem för fyra år sedan när tankarna kom att jag skall sälja mitt hus och hade även träffat andra mäklare från olika mäklarföretag. Efter en träff med Krister och hans kunnande visste jag vem som kunde sälja mitt hus på bästa och tryggaste sätt.
Så blev det också!
Är överväldigad och mycket nöjd med allt från start till slut!
Krister har ett mycket förtroendeingivande, lugnt sätt och är supertrevlig!
Rekommenderar honom på det varmaste!"
säljare på Toltorpsgatan 7

07 sep 2019

"Vi är nöjda med hur försäljningen gick till från början till slut. "
säljare på Övre Olskroksgatan 6

05 jul 2019

"Krister är mer än en mäklare. Han går in på djupet, är ärlig med vad som krävs för att nå toppresultat och han ger sig inte förrän han och säljaren är mer än nöjda. Som säljare bör man dock inse att man själv måste bidra tillsammans med mäklaren för bästa möjliga resultat. Är man villig att göra detta finns det ingen bättre mäklare än Krister att göra det med.
Han starka sidor förutom att vara målinriktad och väldigt erfaren är hans lugn och trygghet, något jag tror en köpare verkligen uppskattar. Hans sätt att vara och agera sträcker sig således även ut till köparen.
Vill du sälja till maxpris och samtidigt få en nöjd köpare så rekommenderar vi stark Krister. Han kommer göra det lilla extra som krävs och har god fingertoppskänsla för objekten!
Ps, han har god humor med :)"
säljare på Jyllandsgatan 22

23 jun 2019

"Krister är oerhört professionell i alla avseenden, mån om bästa möjliga resultat och gör verkligen sitt yttersta för att nå dit. Som säljare upplever jag fullt förtroende för Krister och det märks att han har en lång och bred erfarenhet; inkännande, proffsig förhandlare och mån om att alla parter ska känna sig nöjda vid avslutad affär."
säljare på Floravägen 1

25 maj 2019

"Vi sålde ett stort hus på 243 kvm boarea + 96 kvm biarea i populära Kungsladugård i Göteborg. Vi valde Stadshem på rekommendationer och Krister Nilsson visade sig vara en mycket kunnig och engagerad mäklare som verkligen lade ner stor energi på att vårat hus skulle presenteras på bästa möjliga sätt. Vi fick mycket goda råd för att sälja vårat hus och även stor hjälp i vårt letande efter en fin central lägenhet. Vi kan oförbehållsamt rekommendera Krister Nilsson och har svårt att tänka oss att vi skulle ha kunnat göra ett bättre val. En trevlig och allt igenom positiv erfarenhet. "
säljare på Kålgården 6

02 maj 2019

"Krister är oerhört engagerad, lyhörd och professionell. Han fanns alltid tillgänlig vid frågor och funderingar. Krister höll mig uppdaterad och informerad genom hela försäljningen vilket skapde trygghet och förtroende. Ger honom de bästa av rekommendationer och kommer anlita honom igen vid min nästa försäljning!"
säljare på Kristinehöjdsgatan 5

01 maj 2019

"Krister var lätt att kommunicera med och snabb på att svara. Hans bemötande var professionellt. Han var engagerad i försäljningen och hjälpte oss med de frågor vi hade. Vi är väldigt nöjda och kan verkligen rekommendera andra att välja honom vid försäljning av sin bostad."
säljare på Fornminnesvägen 12

12 mar 2019

"Skulle absolut rekommendera Krister till er som ska sälja ett charmigt gammalt hus. Som komplement till vad andra skrivit vill jag särskilt lovorda teamet runt Krister med textförfattare, fotograf och stylist som alla gjorde ett helt fantastiskt jobb. "
säljare på Västerängsgatan 15

10 feb 2019

"Både vi som säljare och vår köpare delade uppfattningen om att Krister skötte en otroligt givande och professionell försäljning av vår Villa. Bästa förmedlingen hittills i bostadskarriären. "
säljare på Göketorpsgatan 14

07 feb 2019

"Har ej träffats ännu en sista gång så går ej ge slutomdöme"
säljare på Höbärgningsgatan 4

06 feb 2019

"Det kändes tidigt för oss att samarbetet med Krister och Stadshem var proffesionellt och tryggt och att vi var viktiga som kunder. Krister var snabb och engagerad under hela processen och alltid tillgänglig och stöttade i frågor både under och efter försäljningsuppdraget. Vi är mycket nöjda och ger de varmaste rekommendationer till att anlita Krister!"
säljare på Uddevallagatan 13

06 feb 2019

"Krister är saklig och kompetent. Ger förtroende inte minst vid större affärer. Han mäklade även huset som vi köpte på ett mycket proffsigt sätt"
säljare på Pontus Wiknersgatan 9

06 feb 2019

"Svårt att säga. Vi hade en speciell situation under försäljningen. Som förhalade försäljningen.
Inget som mäklaren var inblandad i.
Försäljningen försenades av detta, vi fick senarelägga försäljningen. Mäklaren var med på
allt & hjälpte till på ett trevligt sätt!"
säljare på Buavägen 16

05 feb 2019

"Vi fick som kunder höra av oss och fråga om tidplan, efter besked från stylist om fotograferingstillfälle. Det bidrog till viss osäkerhet kring den fortsatta processen. Som helhet nöjda. Erfaren och trygg mäklare som bidrog till snabbt avslut. "
säljare på Mimersvägen 13

05 feb 2019

"Mäklararvoden är aldrig rimliga, men det låg inte över andras."
säljare på Daltorpsgatan 35

05 feb 2019

"Allt fungerade perfekt med Krister och vi är mycket nöjda med hans engagemang och tillgänglighet. Rekommenderas ! "
säljare på Räntmästaregatan 21C

05 feb 2019

"Vi är mycket nöjda med presentationen, visningen och försäljningen av vår bostad. Krister har lång och bred erfarenhet och tillgång till bra stöd i allt från inredare, fotograf och besiktningsman. Stadshems presentationer och bilder står ut bland andra. Vår försäljning gick mycket smidigt och vi skulle göra samma val idag igen. "
säljare på Sågbladsgatan 11

04 feb 2019

"Krister Nilsson är lugn och kompetent. Han var generös med sitt stöd när jag behövde det. Jag vill gärna ha honom som en vän långt efter att våra affärsarbeten är avslutade."
säljare på Mäster Bengtsgatan 10

04 feb 2019

"Krister hade mycket hög tillgänglighet under hela processen! Snabb återkoppling. "
säljare på Askims Stenblocksväg 12

04 feb 2019

"Krister kan sin sak och han brinner för sitt jobb! Han är proffsig. Vi kände att vi var i trygga händer när vi sålde vår lilla pärla! "
säljare på Bogärdesgatan 6

04 feb 2019

"Han arbetar långsiktigt. Har haft kontakt med honom ett antal åt tidigare för en värdesbedömning."
säljare på Bogärdesgatan 19

08 apr 2018

"Vi är otroligt nöjda med Krister och har rekommenderat honom till våra vänner som anlitat honom. "
säljare på Sankt Olofsgatan 33

05 apr 2018

"Mycket proffsigt bemötande. Alltid kontaktbar oavsett tid på dygnet. Lugn, sansad och saklig. Vi kunde inte fått en bättre mäklare."
säljare på Aleforsvägen 28

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
20
Radhus
1
Lägenhet
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
164 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
78 av 79 säljare
Krister satte rätt förväntningar på slutpriset
60 av 80 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
81 av 81 säljare
Krister var tydlig och höll mig uppdaterad
80 av 81 säljare

Krister på kartan.

219 tidigare annonser
1 bostäder till salu
81 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

8 650 000 kr
6 rum, 189 m²
45 767 kr/m²
Villa, Härryda

Tidigare försäljningar.

Annonser

8 050 000 kr
Villa Härlanda
+ 1 200 000 kr
6 rum, 136 m²
Utropspris: 6 850 000 kr
6 050 000 kr
Villa Hisingen
+ 1 550 000 kr
5 rum, 72 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 825 000 kr
Villa Aspenäs
+ 1 450 000 kr
6 rum, 104 m²
Utropspris: 6 375 000 kr
14 650 000 kr
Villa Västra Göteborg
+ 4 400 000 kr
8 rum, 212 m²
Utropspris: 10 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Krister har på ett mycket förtroendeingivande och professionellt sätt ledsagat mig genom hela försäljningsprocessen. Han är erfaren, trygg och har haft ett behagligt bemötande från början till slut. Jag har känt mig lugn och kan varmt rekommendera honom. "
7 515 000 kr
Villa Västra Göteborg
+ 540 000 kr
6,5 rum, 87 m²
Utropspris: 6 975 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.