Krister Nilsson

Profilbild för Krister Nilsson
Krister Nilsson
4.8 / 5
(112 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
18 st
7 st
115 820 000 kr

Bakgrund

Krister Nilsson jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2004-07-06. Krister har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Krister har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och kedjehus och motsvarar ett värde på 145 745 000 kr.

Presentation

Krister är en rutinerad mäklare och det inte han vet om fastigheter är inte värt att veta. Han ger aldrig upp förrän hans egna högt ställda mål med bostadsförmedlingen är uppnådda och kanske är det hans småländska rötter som gjort honom så arbetsam och enträgen.

Säljare om Krister.

12 aug 2022

"Vi är väldigt nöjda med Kristers insats. Bra kommunikation och proffsigt hanterat från start till mål."
säljare på Sollum 218

11 aug 2022

"Trots tUffa tider så käämpade Krister vidare med ett gott hiumör och proffsig attityd och ett gott samarbete"
säljare på Bååthsgatan 23

10 aug 2022

"Mäklaren tog sig tid att förstå den bostad som skulle säljas och rekommenderade väldigt bra förberedelser inför försäljningen som visade upp bostadens alla fördelar och presenterade den från dess bästa sida. Mäklaren var enkel att samarbeta med och förklarade tydligt hur försäljningen skulle gå ..."
"Mäklaren tog sig tid att förstå den bostad som skulle säljas och rekommenderade väldigt bra förberedelser inför försäljningen som visade upp bostadens alla fördelar och presenterade den från dess bästa sida. Mäklaren var enkel att samarbeta med och förklarade tydligt hur försäljningen skulle gå till och vad som var viktigt för mig som säljare att tänka på. Allt material som producerades såg väldigt bra ut. Jag skulle gärna använda mäklaren igen! "
Läs mer
säljare på Carl Skottsbergs gata 98A

10 aug 2022

"Krister är mycket kunnig, trevlig och lyhörd. Han höll oss väl informerade under processens gång. Vi kan helhjärtat rekommendera honom och Stadshem som mäklare."
säljare på Allmänna vägen 52B

09 aug 2022

"Svårt att värdera insatsen rättvisande eftersom försäljningen kom i en olycklig tid, med besked om räntehöjning och sviktande marknad."
säljare på Drottninggatan 24

09 aug 2022

"Krister svarade alltid snabbt på alla meddelanden och gav bra svar. Känner att han lyckades bra med försäljningen under tider med stigande ränta och osäkerheter."
säljare på Gamla Björlandavägen 34B

09 aug 2022

"När vi beslutat att sälja vårt hus så kände vi en viss oro för negativa omvärldsfaktorer, såsom krig, stigande inflation och räntor mm. Vi insåg att det var viktigt att anlita en trygg och erfaren mäklare och kom fram till att Krister har de egenskaper som vi sökte efter, dvs erfaren, kunnig, eng..."
"När vi beslutat att sälja vårt hus så kände vi en viss oro för negativa omvärldsfaktorer, såsom krig, stigande inflation och räntor mm. Vi insåg att det var viktigt att anlita en trygg och erfaren mäklare och kom fram till att Krister har de egenskaper som vi sökte efter, dvs erfaren, kunnig, engagerad, informativ , strukturerad och trygg. Kristers resultat överträffade våra förväntningar och hela processen löpte smidigt från början till slut. Vi vill varmt rekommendera Krister. "
Läs mer
säljare på Balsamingatan 35

19 mar 2022

"Krister är kompetent och engagerad och jag kan rekommendera honom som mäklare."
säljare på Tolvskillingsgatan 14A

02 mar 2022

"Vi gillar Kristers mognad och erfarenhet."
säljare på Olof Skötkonungsgatan 40

28 feb 2022

"Sålde inte bara ett hus utan förstod att det var ett hem."
säljare på Föreningsvägen 19

10 feb 2022

"Krister är lyhörd, tålmodig och trovärdig. Bra på att guida oss då oklara situationer uppstod. Dessutom generös med tips på hantverkare."
säljare på Björkfeldtsgatan 2

03 feb 2022

"Jag bestämde mig för Krister på Stadshem på rekommendationer och jag blev omhändertagen på allra bästa sätt i varje del av processen. Krister var delaktig i varje steg så att jag kunde fatta rätt beslut från början till slut. Jag kan verkligen rekommendera Krister och Stadshem som ombud för mig b..."
"Jag bestämde mig för Krister på Stadshem på rekommendationer och jag blev omhändertagen på allra bästa sätt i varje del av processen. Krister var delaktig i varje steg så att jag kunde fatta rätt beslut från början till slut. Jag kan verkligen rekommendera Krister och Stadshem som ombud för mig både ekonomisk och i alla mina angelägenheter. "
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 8A

03 feb 2022

"Vi blev mycket väl omhändertagna och mäklaren lotsade oss genom säljprocessens alla delar på ett sätt som fick oss att känna trygghet. Helhetsbedömningen är mycket bra, en smidig försäljning med godkänt slutresultat."
säljare på Sedumgatan 3

03 feb 2022

"Driven mäklare med höga ambitioner. "
säljare på Knipeflogsgatan 1D

03 feb 2022

"Vi har både köpt och sålt hus av Krister, och vi uppskattar hans arbete från båda sidor. Det som utmärker Krister är hans noggrannhet, målmedvetenhet och fokus. Här är bara det bästa gott nog. Hans rekommendationer grundar sig i lång erfarenhet vilket känns tryggt, och visade sig även stämma väld..."
"Vi har både köpt och sålt hus av Krister, och vi uppskattar hans arbete från båda sidor. Det som utmärker Krister är hans noggrannhet, målmedvetenhet och fokus. Här är bara det bästa gott nog. Hans rekommendationer grundar sig i lång erfarenhet vilket känns tryggt, och visade sig även stämma väldigt väl med utfallet. Säljer vi hus igen, då säljer vi med Krister!"
Läs mer
säljare på Kaprifolgatan 3

28 dec 2021

"Krister är en erfaren och duktig mäklare som kan sin sak. Han guidade oss igenom försäljningsprocessen på ett sätt som kändes väldigt bra. Varje gång vi hade frågor så var han lätt att nå vilket vi värderar högt, och alltid mycket professionell i sitt bemötande. Slutpriset blev över förväntan och..."
"Krister är en erfaren och duktig mäklare som kan sin sak. Han guidade oss igenom försäljningsprocessen på ett sätt som kändes väldigt bra. Varje gång vi hade frågor så var han lätt att nå vilket vi värderar högt, och alltid mycket professionell i sitt bemötande. Slutpriset blev över förväntan och vi är mer än nöjda! "
Läs mer
säljare på Lekarevägen 6

17 dec 2021

"En mycket bra och proffsig hantering från början till slut. Kan verkligen rekommendera Krister! "
säljare på Balsamingatan 36

30 sep 2021

"När vi skulle sälja vårt hus träffade vi flera mäklare för att ta del av deras tankar kring säljprocessen. För oss var det ingen tvekan om att vi skulle välja Krister Nilsson på Stadshem som vår mäklare. Han är oerhört förtroendeingivande. Han är kunnig, driven, trygg och intresserad av husen han..."
"När vi skulle sälja vårt hus träffade vi flera mäklare för att ta del av deras tankar kring säljprocessen. För oss var det ingen tvekan om att vi skulle välja Krister Nilsson på Stadshem som vår mäklare. Han är oerhört förtroendeingivande. Han är kunnig, driven, trygg och intresserad av husen han förmedlar. Den kombinationen är svårslagen, att både vara intresserad och driven av själva säljprocessen men också vara genuint intresserad av objekten han förmedlar.
Alla moment med objektbeskrivning och bilder, visningar, budgivning och kontraktskrivning höll högsta kvalitet genom hela processen.
Försäljningen av vårt hus har verkligen överträffat våra förväntningar! "
Läs mer
säljare på Sankt Sigfridsgatan 75

17 sep 2021

"Krister var toppen att jobba tillsammans med från början till slut. Han är kunnig, engagerad och vi har känt ett stort förtroende för honom hela vägen. Vi rekommenderar honom å det varmaste."
säljare på Jättekullegatan 14

15 sep 2021

"Krister hjälpte oss med försäljningen av vår villa.
Vi upplevde honom som både professionell och kunnig inom sitt gebit med mycket energi, men även lyhörd för våra önskemål. Han var lätt att få tag på och att kommunicera med.
Allt flöt på väldigt smidigt.
Vi kan varmt rekommendera honom."
"Krister hjälpte oss med försäljningen av vår villa.
Vi upplevde honom som både professionell och kunnig inom sitt gebit med mycket energi, men även lyhörd för våra önskemål. Han var lätt att få tag på och att kommunicera med.
Allt flöt på väldigt smidigt.
Vi kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Saltholmsgatan 14

06 sep 2021

"Det har varit en fantastisk resa att sälja vårt hem. Från ångest till ett otroligt fint äventyr . Detta tack vare Krister Nilsson på Stadshem.
Började med ett fint möte i vårt hem där Krister förklarade hela processen. Därefter kommer hans otroligt skickliga fotograf och gjorde ett så fantastiskt..."
"Det har varit en fantastisk resa att sälja vårt hem. Från ångest till ett otroligt fint äventyr . Detta tack vare Krister Nilsson på Stadshem.
Började med ett fint möte i vårt hem där Krister förklarade hela processen. Därefter kommer hans otroligt skickliga fotograf och gjorde ett så fantastiskt fint arbete. Vi fick hjälp med styling, som vi gjorde själva med stöd från Krister och fotograf.
När vi kände oss oroliga fanns Krister där och berättade hur allt hela tiden gick framåt.
Efter visningen fick vi en utförlig genomgång på hur det låg till.
Vi fick mer än förväntat av både betalt och trygghet.
Om vi någon gång i framtiden ska sälja vår lägenhet, som vi ska flytta in i, så ringer vi Krister på Stadshem
Tack."
Läs mer
säljare på Kleva 210

28 aug 2021

"Krister överträffade våra förväntningar; vi fick mer betalt än vad vi vågade hoppas på! Krister är otroligt målinriktad och siktar högt. Krister var cool-lugn igenom hela processen och man märker tydligt att han har 20 års erfarenhet av branschen. Allt kändes väldigt stress-fritt vilket var otrol..."
"Krister överträffade våra förväntningar; vi fick mer betalt än vad vi vågade hoppas på! Krister är otroligt målinriktad och siktar högt. Krister var cool-lugn igenom hela processen och man märker tydligt att han har 20 års erfarenhet av branschen. Allt kändes väldigt stress-fritt vilket var otroligt skönt eftersom en husförsäljning i sig är både nervigt och omtumlande… Krister = BRA betalt! "
Läs mer
säljare på Dalgångsgatan 25

29 jun 2021

"Mäklaren tog sig tid att träffa oss flera gånger innan vi skrev avtal, vilket undanröjde oklarheter och missförstånd.
Han satte sig in i husets speciella 30-tals karaktär och läge och betonade detta i marknadsföringen.
I samband med fotografering, stayling, visning och försäljning visade han stor..."
"Mäklaren tog sig tid att träffa oss flera gånger innan vi skrev avtal, vilket undanröjde oklarheter och missförstånd.
Han satte sig in i husets speciella 30-tals karaktär och läge och betonade detta i marknadsföringen.
I samband med fotografering, stayling, visning och försäljning visade han stort eget engagemang.
Vi har fått många positiva kommentarer från vänner och grannar om de proffsiga bilderna i annonsen på nätet."
Läs mer
säljare på Harebacken 4B

28 jun 2021

"Vi rekommenderar varmt Krister till alla som vill sälja sin bostad. En mer driven och ambitiös mäklare med siktet på målet finns inte denna sidan stan. När vi vacklade höll Krister fokus och ingjöt lugn. Vid en ev. framtida försäljning igen är det utan tvekan Krister vi kontaktar. "
"Vi rekommenderar varmt Krister till alla som vill sälja sin bostad. En mer driven och ambitiös mäklare med siktet på målet finns inte denna sidan stan. När vi vacklade höll Krister fokus och ingjöt lugn. Vid en ev. framtida försäljning igen är det utan tvekan Krister vi kontaktar. "
Läs mer
säljare på Ormebäcksgatan 5E

07 maj 2021

"Krister har på ett mycket förtroendeingivande och professionellt sätt ledsagat mig genom hela försäljningsprocessen. Han är erfaren, trygg och har haft ett behagligt bemötande från början till slut. Jag har känt mig lugn och kan varmt rekommendera honom. "
"Krister har på ett mycket förtroendeingivande och professionellt sätt ledsagat mig genom hela försäljningsprocessen. Han är erfaren, trygg och har haft ett behagligt bemötande från början till slut. Jag har känt mig lugn och kan varmt rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Kobbehallsvägen 23

10 mar 2021

"Professionell hantering genom hela försäljningsprocessen. Krister är mycket engagerad och hans erfarenhet är värdefull."
säljare på Vidkärrsgatan 22

07 mar 2021

"Vi var mycket nöjda med Kristers insats. Det kändes bra att ha en trygg och erfaren mäklare som kunde visa vårt objekt på bästa vis. "
säljare på Gamla Skarpetegen 14

25 feb 2021

"Vi var otroligt nöjda med Krister som vår mäklare. Krister är mycket förtroendeingivande, engagerad och noggrann. Han är kunnig, trygg och rolig. Stadshems fantastiska paketering, tillsammans med Krister engegemang och brillianta fotograf och textförfattare, visar omsorg för tidstypiska detaljer ..."
"Vi var otroligt nöjda med Krister som vår mäklare. Krister är mycket förtroendeingivande, engagerad och noggrann. Han är kunnig, trygg och rolig. Stadshems fantastiska paketering, tillsammans med Krister engegemang och brillianta fotograf och textförfattare, visar omsorg för tidstypiska detaljer och lyfter fram de unika och historiska värdena om huset. "
Läs mer
säljare på Blåklockegatan 14

05 feb 2021

"Ambitiös och bra mäklare som inger förtroende. Trots en först strulig köpare så löste sig affären till slut väldigt bra och smidigt tack vare Kristers insats!"
säljare på Stamrotesvägen 5

31 jan 2021

"Jag hade verkligen tur som hittade Krister! Han var trevlig och mycket informativ, lätt att få kontakt med och medverkade i allra hösta grad till en mycket lyckat husförsäljning. Gav mig dessutom den information jag behövde för att hela tiden känna mig inkluderad i husförsäljningen."
"Jag hade verkligen tur som hittade Krister! Han var trevlig och mycket informativ, lätt att få kontakt med och medverkade i allra hösta grad till en mycket lyckat husförsäljning. Gav mig dessutom den information jag behövde för att hela tiden känna mig inkluderad i husförsäljningen."
Läs mer
säljare på Björkekärrsgatan 4

30 jan 2021

"Mycket kunnig och engagerad. Jag kan verkligen rekommendera Krister Nilsson. Han gjorde ett toppenjobb från första kontakten till avslutad affär. Vi ger Krister Nilsson 10 av 10 möjliga i betyg.
"
säljare på Renvägen 30

27 jan 2021

"Mycket nöjd med Krister, kunnig, engagerad och målinriktad!"
säljare på Birkagatan 9

18 nov 2020

"Vi rekommenderar starkt denna mäklare.
Krister skötte sitt uppdrag på ett föredömligt sätt. "
säljare på Guldregnsgången 1

12 okt 2020

""Krister är engagerad, kunnig, noggrann, hjälpsam, flexibel, tillgänglig och resultatinriktad. Stadshem och Krister lägger stort engagemang på förberedelser, vilket leder till att huset presenteras på ett sätt som verkligen gör det rättvisa. Krister, fotograf, textförfattare och stylist visar oms..."
""Krister är engagerad, kunnig, noggrann, hjälpsam, flexibel, tillgänglig och resultatinriktad. Stadshem och Krister lägger stort engagemang på förberedelser, vilket leder till att huset presenteras på ett sätt som verkligen gör det rättvisa. Krister, fotograf, textförfattare och stylist visar omsorg om detaljer, och lyfter fram de unika och historiska värdena om huset. Det är svårt att se att någon annan mäklare i Göteborg skulle göra ett bättre arbete. Har du ett äldre hus i Göteborg med omnejd ska du anlita Krister! "
Läs mer
säljare på Tulebergsvägen 21

04 okt 2020

"Krister var engagerad, kunnig och inlyssnande. Krister tillsammans med stylister och fotograf presenterade vårt radhus på ett sätt som verkligen gjorde det rättvisa. Krister satte en bra plan och tidsschema som följdes och han gjorde jobbet som krävs för ett bra resultat. Kristers erfarenhet för ..."
"Krister var engagerad, kunnig och inlyssnande. Krister tillsammans med stylister och fotograf presenterade vårt radhus på ett sätt som verkligen gjorde det rättvisa. Krister satte en bra plan och tidsschema som följdes och han gjorde jobbet som krävs för ett bra resultat. Kristers erfarenhet för att han vet vilka detaljer som är viktiga för ett bra resultat."
Läs mer
säljare på Kattfotsgatan 8

02 okt 2020

"Krister Nilsson är helt enkelt lysande för sin uppgift. Kunnig, engagerad, lyhörd, trygg, närvarande, bra att resonera med, målinriktad mot ett resultat som ska kännas bra för både säljare och köpare och det tror jag att han, liksom i vårt fall, lyckas med varje gång. Krister visade sig ha en säl..."
"Krister Nilsson är helt enkelt lysande för sin uppgift. Kunnig, engagerad, lyhörd, trygg, närvarande, bra att resonera med, målinriktad mot ett resultat som ska kännas bra för både säljare och köpare och det tror jag att han, liksom i vårt fall, lyckas med varje gång. Krister visade sig ha en sällsynt förmåga att göra en för oss tuff process som att skiljas från ett älskat släkthus till en glädjefylld och lärorik upplevelse. Han visade en sådan omsorg också om huset och dess historia och kunde lyfta fram de kulturhistoriska värdena. Att som säljare få sitt hus med historia dokumenterat i text och bild i en vacker pappersskrift var unikt och värdefullt, en dokumentation som kommer att sparas i bokhyllan. Detta var även mycket uppskattat av våra köpare. Slutligen en eloge till Kristers förmåga att omge sig med skickliga medarbetare som också tycktes smittade av hans positiva energi och arbetsglädje."
Läs mer
säljare på Torpavägen 14

09 sep 2020

"Vi kontaktade bara Krister som mäklare för vår bostad. Detta för han sålt många bostäder i vårt område på ett bra sätt. Vi upplevde att Krister har en stor erfarenhet och slussade oss på ett bra sätt genom försäljningen. Vi är nöjda."
säljare på Blacktjärnsgatan 2B

06 sep 2020

"Saklig i dialog vilket hjälpte enormt för rätt beslut i hela processen. Gjorde verkligen vårt objekt rättvisa. "
säljare på Hyvelspånsgatan 10

02 sep 2020

"Bra kontakt med köpare och rätade ut de frågetecken som fanns på ett lugnt och sakligt sätt. Gav bra tips inför försäljningen som bidrog till att få en snygg presentation i annons, prospekt och på visningar. Skönt med en mäklare många års erfarenhet av försäljning och med goda kunskaper av äldre ..."
"Bra kontakt med köpare och rätade ut de frågetecken som fanns på ett lugnt och sakligt sätt. Gav bra tips inför försäljningen som bidrog till att få en snygg presentation i annons, prospekt och på visningar. Skönt med en mäklare många års erfarenhet av försäljning och med goda kunskaper av äldre hus. "
Läs mer
säljare på Sehlstedtsgatan 3

02 sep 2020

"Värderingen stämde ej. Vi fick mer betalt!"
säljare på Gamla Partillevägen 21

16 mar 2020

"Vi var otroligt nöjda med Krister som vår mäklare. Professionellt bemötande och stor kunskap om marknaden gjorde att vi kända oss trygga under hela vägen.
Alt kändes väldigt lätt och allt skedde utan i princip någon ansträngning alls ifrån vår sida. Krister tog hand om allt!

Att vi dessutom sl..."
"Vi var otroligt nöjda med Krister som vår mäklare. Professionellt bemötande och stor kunskap om marknaden gjorde att vi kända oss trygga under hela vägen.
Alt kändes väldigt lätt och allt skedde utan i princip någon ansträngning alls ifrån vår sida. Krister tog hand om allt!

Att vi dessutom slog försäljningsrekord i vårt område gjorde inte saken sämre!"
Läs mer
säljare på Övre Olskroksgatan 6

13 mar 2020

"Krister är en erfaren, ordningsam och engagerad mäklare. Han kan sin bransch, är pålitlig o noggrann. Kan varmt rekommendera Krister som mäklare! "
säljare på Kaprifolievägen 14

13 dec 2019

"Krister är fantastisk! Han är engagerad och jobbar verkligen för att åstadkomma det bästa resultatet ur alla perspektiv. Lyhörd och ett skarpt sinne för målgrupp, situation, timing och lägenhetens potential. Bra bollplank i allt som rör försäljningen!"
"Krister är fantastisk! Han är engagerad och jobbar verkligen för att åstadkomma det bästa resultatet ur alla perspektiv. Lyhörd och ett skarpt sinne för målgrupp, situation, timing och lägenhetens potential. Bra bollplank i allt som rör försäljningen!"
Läs mer
säljare på Kungsgatan 7B

06 dec 2019

"Vi är mycket nöjda att vi valde Krister till att sälja vår lägenhet, han har tagit sig tid igenom hela processen för frågor och råd, och han höll oss alltid uppdaterade. Vi kommer kontakta Krister när det är dags för oss att flytta nästa gång. "
säljare på Brämaregatan 1D

05 dec 2019

"Nöjda med resultatet! "
säljare på Slåttängsgatan 12

13 nov 2019

"Mycket nöjda med Krister som mäklare vid vår försäljning av huset. Han visade ett stort personligt engagemang vilket gav en trygghet under hela processen."
säljare på Geteryggsgatan 4

01 nov 2019

"Mycket trevlig och enkel att prata med. Pedagogisk och hjälpsam genom processen. Alltid lätt att nå om man undrade något.
Helnöjd! "
säljare på Grovsmedsgatan 26

10 okt 2019

"Krister tog oss lugnt genom säljprocessen. Han överdrev inte det förväntade slutpriset och kunde svara på alla våra frågor."
säljare på Teggatan 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
12
Kedjehus
5
Lägenhet
2
Parhus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
145 745 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.7 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
106 av 110 säljare
Krister satte rätt förväntningar på slutpriset
80 av 111 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
111 av 111 säljare
Krister var tydlig och höll mig uppdaterad
109 av 112 säljare

Krister på kartan.

264 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
112 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

9 575 000 kr
6 rum, 133 m²
71 992 kr/m²
Radhus, Göteborg
5 150 000 kr
5 rum, 83 m²
62 048 kr/m²
Radhus, Göteborg
9 575 000 kr
6 rum, 133 m²
71 992 kr/m²
Radhus, Göteborg
5 150 000 kr
5 rum, 83 m²
62 048 kr/m²
Radhus, Göteborg
4 550 000 kr
4 rum, 81 m²
56 172 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 671 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Radhus Björkekärr
5 rum, 118,5 m²
Utropspris: 6 250 000 kr
8 750 000 kr
Parhus Östra Centrum
+ 565 000 kr
5 rum, 140 m²
Utropspris: 8 185 000 kr
13 000 000 kr
Villa Östra Centrum
6 rum, 174 m²
5 500 000 kr
Kedjehus Tingberget
-300 000 kr
4 rum, 115 m²
Utropspris: 5 800 000 kr
6 150 000 kr
Villa Hindås
-600 000 kr
10 rum, 183 m²
Utropspris: 6 750 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.