Krister Nilsson

Profilbild för Krister Nilsson
Säljarfavorit
Krister Nilsson
4.8 / 5
(89 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
10 st
103 200 000 kr

Bakgrund

Krister Nilsson jobbar på Stadshem Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2004-07-06. Krister har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Krister har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt villor och motsvarar ett värde på 180 085 000 kr.

Presentation

Krister är en rutinerad mäklare och det inte han vet om fastigheter är inte värt att veta. Han ger aldrig upp förrän hans egna högt ställda mål med bostadsförmedlingen är uppnådda och kanske är det hans småländska rötter som gjort honom så arbetsam och enträgen.

Säljare om Krister.

17 sep 2021

"Krister var toppen att jobba tillsammans med från början till slut. Han är kunnig, engagerad och vi har känt ett stort förtroende för honom hela vägen. Vi rekommenderar honom å det varmaste."
säljare på Jättekullegatan 14

15 sep 2021

"Krister hjälpte oss med försäljningen av vår villa.
Vi upplevde honom som både professionell och kunnig inom sitt gebit med mycket energi, men även lyhörd för våra önskemål. Han var lätt att få tag på och att kommunicera med.
Allt flöt på väldigt smidigt.
Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Saltholmsgatan 14

06 sep 2021

"Det har varit en fantastisk resa att sälja vårt hem. Från ångest till ett otroligt fint äventyr . Detta tack vare Krister Nilsson på Stadshem.
Började med ett fint möte i vårt hem där Krister förklarade hela processen. Därefter kommer hans otroligt skickliga fotograf och gjorde ett så fantastiskt fint arbete. Vi fick hjälp med styling, som vi gjorde själva med stöd från Krister och fotograf.
När vi kände oss oroliga fanns Krister där och berättade hur allt hela tiden gick framåt.
Efter visningen fick vi en utförlig genomgång på hur det låg till.
Vi fick mer än förväntat av både betalt och trygghet.
Om vi någon gång i framtiden ska sälja vår lägenhet, som vi ska flytta in i, så ringer vi Krister på Stadshem
Tack."
säljare på Kleva 210

28 aug 2021

"Krister överträffade våra förväntningar; vi fick mer betalt än vad vi vågade hoppas på! Krister är otroligt målinriktad och siktar högt. Krister var cool-lugn igenom hela processen och man märker tydligt att han har 20 års erfarenhet av branschen. Allt kändes väldigt stress-fritt vilket var otroligt skönt eftersom en husförsäljning i sig är både nervigt och omtumlande… Krister = BRA betalt! "
säljare på Dalgångsgatan 25

29 jun 2021

"Mäklaren tog sig tid att träffa oss flera gånger innan vi skrev avtal, vilket undanröjde oklarheter och missförstånd.
Han satte sig in i husets speciella 30-tals karaktär och läge och betonade detta i marknadsföringen.
I samband med fotografering, stayling, visning och försäljning visade han stort eget engagemang.
Vi har fått många positiva kommentarer från vänner och grannar om de proffsiga bilderna i annonsen på nätet."
säljare på Harebacken 4B

28 jun 2021

"Vi rekommenderar varmt Krister till alla som vill sälja sin bostad. En mer driven och ambitiös mäklare med siktet på målet finns inte denna sidan stan. När vi vacklade höll Krister fokus och ingjöt lugn. Vid en ev. framtida försäljning igen är det utan tvekan Krister vi kontaktar. "
säljare på Ormebäcksgatan 5E

07 maj 2021

"Krister har på ett mycket förtroendeingivande och professionellt sätt ledsagat mig genom hela försäljningsprocessen. Han är erfaren, trygg och har haft ett behagligt bemötande från början till slut. Jag har känt mig lugn och kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Kobbehallsvägen 23

10 mar 2021

"Professionell hantering genom hela försäljningsprocessen. Krister är mycket engagerad och hans erfarenhet är värdefull."
säljare på Vidkärrsgatan 22

07 mar 2021

"Vi var mycket nöjda med Kristers insats. Det kändes bra att ha en trygg och erfaren mäklare som kunde visa vårt objekt på bästa vis. "
säljare på Gamla Skarpetegen 14

25 feb 2021

"Vi var otroligt nöjda med Krister som vår mäklare. Krister är mycket förtroendeingivande, engagerad och noggrann. Han är kunnig, trygg och rolig. Stadshems fantastiska paketering, tillsammans med Krister engegemang och brillianta fotograf och textförfattare, visar omsorg för tidstypiska detaljer och lyfter fram de unika och historiska värdena om huset. "
säljare på Blåklockegatan 14

05 feb 2021

"Ambitiös och bra mäklare som inger förtroende. Trots en först strulig köpare så löste sig affären till slut väldigt bra och smidigt tack vare Kristers insats!"
säljare på Stamrotesvägen 5

31 jan 2021

"Jag hade verkligen tur som hittade Krister! Han var trevlig och mycket informativ, lätt att få kontakt med och medverkade i allra hösta grad till en mycket lyckat husförsäljning. Gav mig dessutom den information jag behövde för att hela tiden känna mig inkluderad i husförsäljningen."
säljare på Björkekärrsgatan 4

30 jan 2021

"Mycket kunnig och engagerad. Jag kan verkligen rekommendera Krister Nilsson. Han gjorde ett toppenjobb från första kontakten till avslutad affär. Vi ger Krister Nilsson 10 av 10 möjliga i betyg.
"
säljare på Renvägen 30

27 jan 2021

"Mycket nöjd med Krister, kunnig, engagerad och målinriktad!"
säljare på Birkagatan 9

18 nov 2020

"Vi rekommenderar starkt denna mäklare.
Krister skötte sitt uppdrag på ett föredömligt sätt. "
säljare på Guldregnsgången 1

12 okt 2020

""Krister är engagerad, kunnig, noggrann, hjälpsam, flexibel, tillgänglig och resultatinriktad. Stadshem och Krister lägger stort engagemang på förberedelser, vilket leder till att huset presenteras på ett sätt som verkligen gör det rättvisa. Krister, fotograf, textförfattare och stylist visar omsorg om detaljer, och lyfter fram de unika och historiska värdena om huset. Det är svårt att se att någon annan mäklare i Göteborg skulle göra ett bättre arbete. Har du ett äldre hus i Göteborg med omnejd ska du anlita Krister! "
säljare på Tulebergsvägen 21

04 okt 2020

"Krister var engagerad, kunnig och inlyssnande. Krister tillsammans med stylister och fotograf presenterade vårt radhus på ett sätt som verkligen gjorde det rättvisa. Krister satte en bra plan och tidsschema som följdes och han gjorde jobbet som krävs för ett bra resultat. Kristers erfarenhet för att han vet vilka detaljer som är viktiga för ett bra resultat."
säljare på Kattfotsgatan 8

02 okt 2020

"Krister Nilsson är helt enkelt lysande för sin uppgift. Kunnig, engagerad, lyhörd, trygg, närvarande, bra att resonera med, målinriktad mot ett resultat som ska kännas bra för både säljare och köpare och det tror jag att han, liksom i vårt fall, lyckas med varje gång. Krister visade sig ha en sällsynt förmåga att göra en för oss tuff process som att skiljas från ett älskat släkthus till en glädjefylld och lärorik upplevelse. Han visade en sådan omsorg också om huset och dess historia och kunde lyfta fram de kulturhistoriska värdena. Att som säljare få sitt hus med historia dokumenterat i text och bild i en vacker pappersskrift var unikt och värdefullt, en dokumentation som kommer att sparas i bokhyllan. Detta var även mycket uppskattat av våra köpare. Slutligen en eloge till Kristers förmåga att omge sig med skickliga medarbetare som också tycktes smittade av hans positiva energi och arbetsglädje."
säljare på Torpavägen 14

09 sep 2020

"Vi kontaktade bara Krister som mäklare för vår bostad. Detta för han sålt många bostäder i vårt område på ett bra sätt. Vi upplevde att Krister har en stor erfarenhet och slussade oss på ett bra sätt genom försäljningen. Vi är nöjda."
säljare på Blacktjärnsgatan 2B

06 sep 2020

"Saklig i dialog vilket hjälpte enormt för rätt beslut i hela processen. Gjorde verkligen vårt objekt rättvisa. "
säljare på Hyvelspånsgatan 10

02 sep 2020

"Bra kontakt med köpare och rätade ut de frågetecken som fanns på ett lugnt och sakligt sätt. Gav bra tips inför försäljningen som bidrog till att få en snygg presentation i annons, prospekt och på visningar. Skönt med en mäklare många års erfarenhet av försäljning och med goda kunskaper av äldre hus. "
säljare på Sehlstedtsgatan 3

02 sep 2020

"Värderingen stämde ej. Vi fick mer betalt!"
säljare på Gamla Partillevägen 21

16 mar 2020

"Vi var otroligt nöjda med Krister som vår mäklare. Professionellt bemötande och stor kunskap om marknaden gjorde att vi kända oss trygga under hela vägen.
Alt kändes väldigt lätt och allt skedde utan i princip någon ansträngning alls ifrån vår sida. Krister tog hand om allt!

Att vi dessutom slog försäljningsrekord i vårt område gjorde inte saken sämre!"
säljare på Övre Olskroksgatan 6

13 mar 2020

"Krister är en erfaren, ordningsam och engagerad mäklare. Han kan sin bransch, är pålitlig o noggrann. Kan varmt rekommendera Krister som mäklare! "
säljare på Kaprifolievägen 14

13 dec 2019

"Krister är fantastisk! Han är engagerad och jobbar verkligen för att åstadkomma det bästa resultatet ur alla perspektiv. Lyhörd och ett skarpt sinne för målgrupp, situation, timing och lägenhetens potential. Bra bollplank i allt som rör försäljningen!"
säljare på Kungsgatan 7B

06 dec 2019

"Vi är mycket nöjda att vi valde Krister till att sälja vår lägenhet, han har tagit sig tid igenom hela processen för frågor och råd, och han höll oss alltid uppdaterade. Vi kommer kontakta Krister när det är dags för oss att flytta nästa gång. "
säljare på Brämaregatan 1D

05 dec 2019

"Nöjda med resultatet! "
säljare på Slåttängsgatan 12

13 nov 2019

"Mycket nöjda med Krister som mäklare vid vår försäljning av huset. Han visade ett stort personligt engagemang vilket gav en trygghet under hela processen."
säljare på Geteryggsgatan 4

01 nov 2019

"Mycket trevlig och enkel att prata med. Pedagogisk och hjälpsam genom processen. Alltid lätt att nå om man undrade något.
Helnöjd! "
säljare på Grovsmedsgatan 26

10 okt 2019

"Krister tog oss lugnt genom säljprocessen. Han överdrev inte det förväntade slutpriset och kunde svara på alla våra frågor."
säljare på Teggatan 8

01 okt 2019

"Jag är väldigt nöjd med valet av Krister som mäklare!
Alltid "på tårna" i alla kommunikation :)
Hade flera mäklare i åtanke när det var dags att sälja men valet av Krister var självklart - bidragande faktorer var hans kunnigheten kring äldre hus och förståelse för dess charm, engagemanget och Stadshems fantastiska presentationer.
Krister var även väldigt lyhörd kring vilka förutsättningar vår försäljning krävde, genom flexibilitet med tidplan, kontakt med flera säljande parter, vägledande i juridiska frågor och fungerade som "spindeln i nätet" på ett ypperligt sätt.
Har mött Krister både som köpare och säljare - och kan utifrån det verkligen rekommendera honom och Stadshem."
säljare på Tingberg Gossagården 103

26 sep 2019

"Göteborgs bästa mäklare!
Kristers stora engagemang, tydlighet, proffsighet gjorde att jag kände mig så trygg från början till slut! Förklarade bra så man kände att man var med under hela processen. Krister var noggran och väl förbered.
Mycket målinriktad och återkopplade hela tiden om vad som hände.
Kontaktade Stadshem för fyra år sedan när tankarna kom att jag skall sälja mitt hus och hade även träffat andra mäklare från olika mäklarföretag. Efter en träff med Krister och hans kunnande visste jag vem som kunde sälja mitt hus på bästa och tryggaste sätt.
Så blev det också!
Är överväldigad och mycket nöjd med allt från start till slut!
Krister har ett mycket förtroendeingivande, lugnt sätt och är supertrevlig!
Rekommenderar honom på det varmaste!"
säljare på Toltorpsgatan 7

07 sep 2019

"Vi är nöjda med hur försäljningen gick till från början till slut. "
säljare på Övre Olskroksgatan 6

05 jul 2019

"Krister är mer än en mäklare. Han går in på djupet, är ärlig med vad som krävs för att nå toppresultat och han ger sig inte förrän han och säljaren är mer än nöjda. Som säljare bör man dock inse att man själv måste bidra tillsammans med mäklaren för bästa möjliga resultat. Är man villig att göra detta finns det ingen bättre mäklare än Krister att göra det med.
Han starka sidor förutom att vara målinriktad och väldigt erfaren är hans lugn och trygghet, något jag tror en köpare verkligen uppskattar. Hans sätt att vara och agera sträcker sig således även ut till köparen.
Vill du sälja till maxpris och samtidigt få en nöjd köpare så rekommenderar vi stark Krister. Han kommer göra det lilla extra som krävs och har god fingertoppskänsla för objekten!
Ps, han har god humor med :)"
säljare på Jyllandsgatan 22

23 jun 2019

"Krister är oerhört professionell i alla avseenden, mån om bästa möjliga resultat och gör verkligen sitt yttersta för att nå dit. Som säljare upplever jag fullt förtroende för Krister och det märks att han har en lång och bred erfarenhet; inkännande, proffsig förhandlare och mån om att alla parter ska känna sig nöjda vid avslutad affär."
säljare på Floravägen 1

25 maj 2019

"Vi sålde ett stort hus på 243 kvm boarea + 96 kvm biarea i populära Kungsladugård i Göteborg. Vi valde Stadshem på rekommendationer och Krister Nilsson visade sig vara en mycket kunnig och engagerad mäklare som verkligen lade ner stor energi på att vårat hus skulle presenteras på bästa möjliga sätt. Vi fick mycket goda råd för att sälja vårat hus och även stor hjälp i vårt letande efter en fin central lägenhet. Vi kan oförbehållsamt rekommendera Krister Nilsson och har svårt att tänka oss att vi skulle ha kunnat göra ett bättre val. En trevlig och allt igenom positiv erfarenhet. "
säljare på Kålgården 6

02 maj 2019

"Krister är oerhört engagerad, lyhörd och professionell. Han fanns alltid tillgänlig vid frågor och funderingar. Krister höll mig uppdaterad och informerad genom hela försäljningen vilket skapde trygghet och förtroende. Ger honom de bästa av rekommendationer och kommer anlita honom igen vid min nästa försäljning!"
säljare på Kristinehöjdsgatan 5

01 maj 2019

"Krister var lätt att kommunicera med och snabb på att svara. Hans bemötande var professionellt. Han var engagerad i försäljningen och hjälpte oss med de frågor vi hade. Vi är väldigt nöjda och kan verkligen rekommendera andra att välja honom vid försäljning av sin bostad."
säljare på Fornminnesvägen 12

12 mar 2019

"Skulle absolut rekommendera Krister till er som ska sälja ett charmigt gammalt hus. Som komplement till vad andra skrivit vill jag särskilt lovorda teamet runt Krister med textförfattare, fotograf och stylist som alla gjorde ett helt fantastiskt jobb. "
säljare på Västerängsgatan 15

10 feb 2019

"Både vi som säljare och vår köpare delade uppfattningen om att Krister skötte en otroligt givande och professionell försäljning av vår Villa. Bästa förmedlingen hittills i bostadskarriären. "
säljare på Göketorpsgatan 14

07 feb 2019

"Har ej träffats ännu en sista gång så går ej ge slutomdöme"
säljare på Höbärgningsgatan 4

06 feb 2019

"Det kändes tidigt för oss att samarbetet med Krister och Stadshem var proffesionellt och tryggt och att vi var viktiga som kunder. Krister var snabb och engagerad under hela processen och alltid tillgänglig och stöttade i frågor både under och efter försäljningsuppdraget. Vi är mycket nöjda och ger de varmaste rekommendationer till att anlita Krister!"
säljare på Uddevallagatan 13

06 feb 2019

"Krister är saklig och kompetent. Ger förtroende inte minst vid större affärer. Han mäklade även huset som vi köpte på ett mycket proffsigt sätt"
säljare på Pontus Wiknersgatan 9

06 feb 2019

"Svårt att säga. Vi hade en speciell situation under försäljningen. Som förhalade försäljningen.
Inget som mäklaren var inblandad i.
Försäljningen försenades av detta, vi fick senarelägga försäljningen. Mäklaren var med på
allt & hjälpte till på ett trevligt sätt!"
säljare på Buavägen 16

05 feb 2019

"Vi fick som kunder höra av oss och fråga om tidplan, efter besked från stylist om fotograferingstillfälle. Det bidrog till viss osäkerhet kring den fortsatta processen. Som helhet nöjda. Erfaren och trygg mäklare som bidrog till snabbt avslut. "
säljare på Mimersvägen 13

05 feb 2019

"Mäklararvoden är aldrig rimliga, men det låg inte över andras."
säljare på Daltorpsgatan 35

05 feb 2019

"Allt fungerade perfekt med Krister och vi är mycket nöjda med hans engagemang och tillgänglighet. Rekommenderas ! "
säljare på Räntmästaregatan 21C

05 feb 2019

"Vi är mycket nöjda med presentationen, visningen och försäljningen av vår bostad. Krister har lång och bred erfarenhet och tillgång till bra stöd i allt från inredare, fotograf och besiktningsman. Stadshems presentationer och bilder står ut bland andra. Vår försäljning gick mycket smidigt och vi skulle göra samma val idag igen. "
säljare på Sågbladsgatan 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
21

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
180 085 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
85 av 87 säljare
Krister satte rätt förväntningar på slutpriset
64 av 88 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
89 av 89 säljare
Krister var tydlig och höll mig uppdaterad
87 av 89 säljare

Krister på kartan.

229 tidigare annonser
89 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 000 000 kr
Villa Robertshöjd
+ 725 000 kr
4 rum, 87 m²
Utropspris: 5 275 000 kr
10 600 000 kr
Villa Härlanda
+ 1 475 000 kr
6 rum, 133 m²
Utropspris: 9 125 000 kr
5 500 000 kr
Villa Bohuslän
+ 1 350 000 kr
5 rum, 111 m²
Utropspris: 4 150 000 kr
5 750 000 kr
Villa Spekeröd
6 rum, 140 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det har varit en fantastisk resa att sälja vårt hem. Från ångest till ett otroligt fint äventyr . Detta tack vare Krister Nilsson på Stadshem.
Började med ett fint möte i vårt hem där Krister förklarade hela processen. Därefter kommer hans otroligt skickliga fotograf och gjorde ett så fantastiskt fint arbete. Vi fick hjälp med styling, som vi gjorde själva med stöd från Krister och fotograf.
När vi kände oss oroliga fanns Krister där och berättade hur allt hela tiden gick framåt.
Efter visningen fick vi en utförlig genomgång på hur det låg till.
Vi fick mer än förväntat av både betalt och trygghet.
Om vi någon gång i framtiden ska sälja vår lägenhet, som vi ska flytta in i, så ringer vi Krister på Stadshem
Tack."
13 100 000 kr
Villa Örgryte
+ 1 600 000 kr
6 rum, 132 m²
Utropspris: 11 500 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.